Happy new year!

Årets sista dag då. Sista dagen på det fantastiska 2007. Har verkligen hunnit med mycket. Men mina nyårslöften höll jag ju inte. Så det blir samma nyårslöften nästa år. Alltså, försöka gå ner i vikt och om inte det går i alla fall hålla den vikten jag har nu. Ska försöka komma igång och träna lite oxå. Det behövs om jag ska kunna gå ner i vikt. Ska ta tag i det så fort som möjligt. Men ser fram mot 2008 i alla fall :)
Idag är jag snorig och känner väl egentligen inte för att gå ut alls men det är ju inte direkt så att man längtar efter att sitta ensam i sin lägenhet på nyårsafton. Så jag ska väl dra mig mot Nyfors om en stund...

Gott nytt år till alla som läser mig blogg :)

Home sweet home

Nu är jag hemma i Eskilstuna igen. Har förstått att det är här jag hör hemma helt klart. Idag känns allt mycket bättre än vad det gjorde igår. Har åkt bil typ hela dan känns det som. Har fått upp Tvn nu i alla fall. Känns bra med en ny Tv och att den är stor gör ju inte saken sämre. Ska kolla på den ikväll tänkte jag :)

Fan

Nu vill jag inte ens hem längre. Jag vill fan ingenstans... Jag funderar på att gräva ner mig. Det vore nog bäst för folk skiter i vilket ändå. Jag har en total depp dag idag... Känns som ingen bryr sig. Jag orkar inte mer... Fans jävla skit!!!! Ibland undrar jag vad jag gjort i mitt liv egentligen. Mår inte alls bra nu kan jag säga...

Bara fotboll

Tillbringade hela dagen i Sparbankshallen i Vara. Det såg ju bra ut för damerna efter gruppspelet eftersom man vunnit sin grupp lätt men så fick man möta IK Gautihoud och då va d kört men d gick faktiskt inte så lätt för Gauthioud som det brukar göra. Dom vann efter straffar och Vedum åkte alltså ut i kvartsfinal så det va bra ändå tycker jag allt :) 
Men jag har insett att jag ska sluta komma hem.. Jag tillhör inte den här skithålan längre. Jag vill hem nu!!!!  

Fotboll

Så va vi hemma från fotbollen i Sparbankshallen då. Första matchen för Vedums herrar gick ju inte så bra men de andra två vann dom som tur var och gick därför vidare som tvåa i gruppen. Det var bra för det va ett riktigt ungt lag som spelade. Typ ingen av dom som vart tongivna under gågna säsonger var med. Men kul att se att dom här oxå kan lyckas. Imorrn är det som sagt damernas tur. Det ska bli kul att se. Allt annat än vinst i den gruppen ser jag som ett misslyckande faktiskt. Ska bli kul att träffa alla igen. Hörde att Lolly skulle komma in med bebisen oxå. Har ju inte träffat honom än så det ska bli kul att se honom.
Nu måste jag vila min rygg...

Dyra inköp

Så nu har vi inhandlat Tv apparater. Blev att vi köpte dom på Expert i Vara. Jag köpte en Samsung 37 tum och brorsan en Samsung 40 tum. Men vi fick ju inte in både Tv apparaterna och hela familjen i bilen så jag och mamma blev kvar i Vara en stund. Eftersom Jespers Tv var dyrare ska vi kolla på en säng till mig på Ikea i Örebro när vi skjutsar hem mig på söndag. Jag behöver en ny säng, den jag har är utsliten och jätteliten. Jag har ju en 90 säng och det kan man ju inte ha hela livet. får väl se vad jag hittar för nåt...
Snart är det dags öfr mat och sen ska vi in till Vara igen för att titta på fotboll. Ska bli kul helt klart.

Påväg att bli sjuk?

Usch jag tror min mamma har smittat mig. Har ont i halsen och är förkyld. Eller inte förkyld men tät. Och mamma har ju gått runt här hela julen och snörvlat. Jag har ingen lust att bli sjuk, det är inget roligt. Iofs har jag väl tiden nu men jag vill inte. Blir inget av med festen på nyår men jag går hem till Mimmi & Tessan och umgås bara med dom istället. Det blir bra det med. Blir väl att jag dricker en flaska vin. Ska till systemet idag när vi har köpt Tv. Tror vi ska till Lidköping och försöka hitta nån bra Tv.

Årskrönika 2007

Det lättaste att börja en årskrönika är ju att börja från början helt klart så får väl göra det för att beskriva mitt 2007 som har varit ett av dom bästa åren i mitt liv.


2006 avslutades ju på bästa tänkbara sätt med Göteborgsvistelse ihop med Jenny. Det var verkligen skitkul :) Sen började ju skolan igen och natten innan skolan började minns jag som igår. Det var natten då jag på kvällen innan fått reda på att Chris skulle sluta i Barbados. Svårt att förklara hur jobbigt jag tyckte det var. Barbados är ju en stor del av mitt liv och 2007 blev det en ännu större del. Året handlade väldigt mycket om spelningar för min del. Första spelningen blev på Cinderella 20/1. En mycket trevlig kryssning då jag hade syrran med mig. Annars har det blivit allt som allt 39 spelningar med Barbados i år. Kan inte berätta om alla för då kommer det att ta hela natten men kan nämna de som jag uppfattat som de bästa. Kalmar 3/2 var riktigt kul med framför allt många galna upptåg och citat. Helgen 9-10/3 kommer jag ihåg av många anledningar ha ha. Det osmartaste jag gjort i år tror jag. Men kul hade jag J Åre i mars var ju också en upplevelse. Riktigt kul hade vi. Roligast måste ändå ha varit när jag och Tessan roade oss med att åka på arslet ha ha. Kryssningen 14/4 var också riktigt kul. Fick iofs ett smärtsamt uppvaknande hur det skulle bli 2 veckor senare... Sundsvall 28/4 jag har nog aldrig varit så ledsen som inför den spelningen för det var ju Chris sista. Men jag hade sånt enormt stöd av mina vänner. Hade aldrig klarat det utan dom. Och det var en fantastisk spelning. Ett underbart minne som jag alltid kommer att bära med mig. Kalmar 5/5 Björns första spelning och direkt fattade jag hur bra det skulle bli J Eskilstuna 13/7 var riktigt kul. Massa galet hände. Karsefors 20/7 kan sammanfattas med ett ord: ELTEJP. Riktigt kul. Liseberg 25/7 med Fia var riktigt kul. "Vi har hatt på oss för att vi fryser". Helgen 5-6/10 var rolig med mycket tjôt och sådär. Birkakryssningen 22/11 var också oförglömlig såklart, som de flesta kryssningar. Sista spelningen för i år blev i Vimmerby 8/12, det var riktigt kul. Det roligaste var Jennys min när hon fick syn på oss och så Peter hyss efteråt. Det sammanfattande blir att försäljningstjejerna har riktigt kul när dom är iväg ;)


Det har ju hänt massa mer än Barbadosspelningar såklart. Jag har sett Per Gessle, vilket har varit min önskan länge. Det var riktigt kul. Jag var på hans konsert i Skövde 27/7. Ladies night var något jag lätt kan tänka mig att uppleva igen. Så obeskrivligt kul J. Var på en enda Arvingarna spelning under 2007 och det var på Harrys i Eskilstuna 12/10. Var även på Harrys 26/10 då Magnus var där. Hade skitkul båda gångerna. Bästa festen under 2007 var nog min inflyttningsfest, den var lyckad om jag får säga det själv. Men jag har haft mycket kul som sagt. Årsfesten hemma i Vedum 10/11 var också en lyckad tillställning, jag hade hur kul som helst.


Det viktigaste som hände var helt klart att jag bestämde mig för att flytta och avsluta mina studier på Borås Högskola och fortsätta studera på Mälardalens Högskola. Det är nog det bästa jag gjort, flytten. Det känns som jag lever på ett helt nytt sätt. Eskilstuna är verkligen mitt hem.


Några som jag absolut inte skulle klara mig utan är mina vänner. De som betytt mest det här året är framförallt Mimmi och Tessan. Utan dom hade mitt liv varit totalt innehållslöst. Älskar er. Fia har kommit att bli en av mina bästa vänner. Du är underbar vännen. Jenny betyder massa för mig. Emelie kommer alltid att betyda en himla massa. Lillvor har kommit tillbaka i mitt liv och betyder massa. Anna. Ö som alltid finns och stöttar. Anna. M har börjat betyda mycket för mig. Lina min allra äldsta vän som jag hoppas alltid ska finnas där. Jonna jag hoppas verkligen vi kan hitta tillbaka. Elin rolig filur som betyder massa. Finns så många som betyder så mycket. Till sist min familj som jag aldrig skulle klara mig utan. Känns som jag fattat det först nu när jag inte bor hemma längre.


Det var mitt 2007 det. Jag hoppas att 2008 kommer bli lika bra som 2007. Det har förutsättningarna att bli det helt klart!


Shopping

Idag har jag och mamma varit i Göteborg. Skulle gå lite på mellandagsrean var det tänkt. Det fungerade bra den första timmen sen vällde det in folk. Misstaget var att inte gå till Gina Tricot den första timmen. Det va totalt omöjligt där inne. Inte hittade jag nåt heller. Ska ju iväg en sväng imorrn med när vi ska köpa min tv så vi får väl se om jag hittar nåt då. Det enda jag köpte var ansiktskräm och foundation. Så det blev inte så mycket. Åkte hem ganska tidigt eftersom mamma lider av en förkylning som inte vill gå ur.
Imorrn ska vi åka och köpa tv till mig och min bror, sen får vi se vart vi åker lutar nog åt Lidköping tror jag allt. På kvällen är det alliansen, herrarna spelar imorrn. På lördag spelar damerna. Då kommer antagligen Lina och tittar ihop med mig, har saknat henne :)

Bokläsning

Annandag jul då. Idag har jag bara läst. Har läst ut Liza Marklunds senaste bok, Livstid. Den va jättebra :) Nu har vi precis ätit och jag är verkligen vrålmätt. Ikväll blir det bara att titta på TV. Mysigt att va hemma ho  familjen igen :) Imorrn ska jag och mamma till GBG och handla lite. Ska bli kul :) Se om jag hittar nåt till nyår och sådär...

Julen 07

Så då var julen över för den här gången då. Det har varit en bra jul helt klart. På julafton var först mina syskon här på frukost med deras familjer, mycket trevligt. Sen gick vi till grannen som är mammas moster och åt mat med dom och sådär. Sen gick vi hem till oss igen och då va min storebror tillbaka och så blev det mer mat. Och sen julklappsutdelning såklart. Ja d hade vi ju haft 2 styckna innan på dan oxå... Fick faktiskt mycket fint och många bra saker. Fick presentkort på en TV som vi ska köpa i mellandagarna :) En brödrost fick jag oxå och massa annat smått och gott.
Idag har vi varit hos min faster i Korsberga. Alltid lika kul att träffa släkten :)

Själv

Så då va det dags om några timmar att säga farväl till Eskilstuna och hej till Vedum igen. Blir bara borta en vecka och datorn får följa med hem till föräldrarna så lite bloggande blir det nog i alla fall tror jag allt. Nu när jag väl ska åka är jag lite kluven. Det är så skönt att bo själv på nåt sätt. Jag trivs med att kunna göra precis vad jag vill, när jag vill. Behöver inte ta hänsyn till nån annan alls. Visst det kan bli ensamt ibland men det positiva överväger och dessutom har jag ju kompisarna inte alls långt bort.

Kollade förövrigt in mitt schema för nästa termin och det ser jättebra ut. Bara skola tisdag, onsdag och torsdag. Någon enstaka fredag va det tror jag. Det känns jätteskönt. Jag ska försöka få tag på extra jobb oxå, tänkte höra med äldrevården. Det brukar ju alltid va brist på folk där menar jag och erfarenhet har jag ju... Vi får se men lite mer pengar att dryga ut kassan med hade inte varit fel alltså..


Jullov

Då va det jullov då :) Känns riktigt bra faktiskt. Men jag blir så jävla trött på vår kursledning och jag tänker fan gå vidare med det här. Ska dom va lärare som inte vet ett skit vad empati är??!! Jag tänker inte bemöta mina elever på det här viset, det kan jag lova. Det finns saker man inte kan rå för och att tvinga nån som är nertyngd av sorg att skriva massa extra för att hon inte orkade va kvar det är fan inte acceptabelt!! Nej bäst jag ägnar lovet åt att lugna ner mig tror jag... Hoppas nästa kurs är bättre än den här säger jag. I alla fall en bättre kursledning!!

Tjejsnack om Nyår

  • Var och med vilka ska du fira nyår? Jag ska på fest i Eskilstuna hos vänner.
  • Har du några nyårslöften, vad? Det blir väl som varje år att jag ska gå ner i vkt och träna mer. Får väl se hur det går med det ha ha
  • Vad är det bästa som hänt år 2007? Har ju hänt massa bra men jag måste säga flytten till Eskilstuna. Nåt av det bästa jag gjort i hela mitt liv så.
  • Vad är det sämsta som hänt år 2007? Det hände inte så mycket som va dåligt. Men får väl säga Chris sista spelning då för det är nåt jag inte direkt ser tillbaka på med glädje. Det va en underbar spelning men såååå jävla jobbig!
  • Vad förväntar du dig av år 2008? Att det ska bli ett bra år då jag avslutar min utbildning :)

Torsdag...

Nu var redovisningen över i alla fall. Känns lite lättare, men klumpen i magen är kvar, men jag vet varför. De satans räkningarna som ligger här och glor på mig. Jag hatar räkningar, de ger mig ångest nåt så in i. Jag vet att jag har pengar att betala dem med det är inte det, men räkningar ger mig ångest. Fattar egentligen inte varför, jag vet ju att jag kan betala dom... Jag är lite konstig ibland tror jag ha ha...
Har i alla fall diskat och fixat i ordning här så det ser bra ut nu när jag snart åker hem till Västgötaslätten :) Har börjat packa lite smått oxå men det ser tungt ut med att få ner allt i lilla resväskan, jag har ingen lust att ta med mig stora resväskan men jag vill heller inte ha massa påsar runt mig på tåget... Ska ju ta datan med mig hem oxå... Ja ja ska överväga vilket jag ska göra... Eftersom jag får skjuts hem blir det ju bara på nervägen det ska släpas så...  

Ett år som bloggare

Egentligen är det inte riktigt sant för jag bloggade lite sporadiskt på blogspot innan jag skaffade bloggen här men det är med den här bloggen som jag verkligen bloggat på riktigt och just den här bloggen firar 1 år idag :) Så hipp hipp hurra för den :) Känns lite konstigt att det gått ett år redan för det betyder ju att det här året har sprungit iväg, vilket det oxå har. Har hänt så många otroligt roliga saker. Tänkte skriva en årskrönika lite längre fram så jag sparar allt som hänt till den. Men det här året har varit fantastiskt det säger jag bara :)

Redovisning på g

Så va det torsdag då... Dags för redovisning, jag är asnervös för jag är inte riktigt säker på vad jag ska säga. Eller jag vet men jag är inte säker på att det passar in med övriga gruppen. Måste cheka av det innan. Vi skulle ju träffas en timme innan så. Men jag känner mig inte alls upplagd för det här kan jag säga... Jag vill bara ha jullov och slippa tänka på skolan. Har känt så ganska länge nu *suck* Men men bara idag och imorrn kvar så... Ska försöka packa en hel del idag så det nästan är klart, för att packa är ju inte det roligaste jag vet direkt. Men ska blir skönt att komma hem till mamma och pappa. Ska ju bara va borta en vecka så...

Klar

Ännu en slappar dag. Har förberett lite vad jag ska säga på redovisningen imorrn i alla fall. Så hoppas vi att den går bra. Är lite smånervös för känner inte som jag har koll på nåt. Men det får gå som det vill för på lördag åker jag hem till mamma och pappa och bara slappnar av. Ska bli skönt. Jag trivs otroligt bra här uppe men jag måste hem och andas lite känner jag. Är i alla fall klar med julklapparna nu. Har köpt till min lillebror idag så jag kom ut en sväng idag med. Det är skönt, fast det är kallt ute nu. Det kanske blir vinter i år med trots allt då...
Känner mig faktiskt nöjd med livet nu :) Det känns bra!

Julklappar

Då va det snart julafton då, bara 6 dagar kvar. På lördag åker jag hem till mamma och pappa, ska inte stanna så länge men en vecka blir det i alla fall. Ska ju hem till nyår så. Har köpt julklappar idag i alla fall. Klar med syskonbarnen. Ska bara hitta nåt till lillebror och sådär... Har vart en skön dag idag, sov jättelänge vilket va skönt. Känner mig på topp igen!

Tjejsnack om Julen

  • Var och med vilka ska du fira jul? På julafton är vi hos mamma och pappa hela dan. Mina syskon med familjer kommer dit och så. På juldan ska vi till min faster där hela pappas släkt är.
  • Köper du mycket julklappar, har du köpt klart eller har du några kvar? Eftersom jag är en fattig student köper jag inte mycket. Jag är nästan klar, har en kvar typ.
  • Vad önskar du dig i julklapp? Inte särskilt mycket men ny TV vore trevligt
  • Vad betyder julen för dig? Att man träffar släkt och vänner.
  • Har du gran, vilken sort och när ställer du in/klär den? Ja vi har en plastgran som kläs dan innan julafton.

  • För 100 år sedan...

    ... Den här dagen så föddes min gamlamormor Edit. Så idag skulle hon alltså fyllt 100 år om hon hade levt, det gör hon tyvärr inte för hon dog för nästan 7 år sedan, året då jag skulle fylla 15. Så jag fick behålla min gamlamormor väldigt länge ändå med tanke på att hon var 79 år när jag föddes.Eftersom min mormor bor i Blekinge och vi aldrig har träffats särskilt ofta blev Edit som min mormor. Hon var allas mormor.Tänkte alltid på alla andra i första hand. Det finns vissa dagar jag saknar henne nåt enormt, idag är en sån dag! Jag är glad att hon va såpass klar som hon va när hon dog. Hon va en riktig krutgumma!!   


    Måsten

    Fick va hemma idag, känns bra eftersom mina ögon inte hade klarat av att träffa katter. Men jag har skrivit lite så hoppas det blir bra. Va svårt att veta vad som skulle stå men det blir nog bra. Skulle behöva gå och handla men det är en stund att gå och jag orkar inte riktigt men får nog ta och göra det snart. Har ingen mjölk hemma så. Så måste jag diska oxå. Vad mycket måsten det blev helt plötsligt... Nä får nog göra nåt nu.

    Slappt

    Håller på att bli förkyld och det är väl inte så konstigt eftersom vi har massa med grupparbetet nu. klart jag kommer bli jättesjuk då och så är det ju jul snart oxå. Va ju på julmarknad igår, det va helt klart mysigt. Köpte min första julklapp på åhlens oxå. Nu ska jag bara hitta till dom andra men min syster ringde ju här och väckte mig och sa att jag inte behövde köpa nåt till hennes barn om jag inte väldigt gärna ville. Så får väl se om jag hittar nåt litet kanske...
    Idag blir det Tv-dag. Tittar på damernas super-G just nu. Anja leder just nu :) Hoppas hon vinner! Är ju ishockey i eftermiddag med, klart jag ska se det oxå. Men slappdag blir det :)

    Vinkväll

    Vilken underbart rolig kväll jag hade igår :) En flaska vin och 2 underbart goa brudar, det kan nog inte blir bättre tror jag. Vi firade ju Mimmis födelsedag. Dom är helt galna, Tessan fick verkligen mig att bryta ihop av skratt. Särskilt en gång, hon är fan inte klok!! Men vi hade hur kul som helst. Vi tittade på Legally blond, vilken sjuk film. Men bra va den :) Sen följde dom mig en bit, skönt med sällskap... Men hem kom jag och snart ska jag bege mig iväg till stan på julmarknad. Se om vi hittar nåt skoj.

    Friday is my day!

    Så va det fredag. Allt närmare jul kommer vi. Igår va jag i skolan hela dan, va hemma vid 19 så då orkade jag inte annat än att äta lite och sen sov jag. Vi va hemma idag, vilket va skönt. Men jag sitter hemma hos Mimmi nu. Hon fyller ju år idag. GRATTIS!! Just nu pratar hon i telefon så jag passar på att sitta lite vid henne dator.

    Mitt elproblem har löst sig oxå :) Lite billigare blir d nog än att ha 2 så det känns skönt att slippa oroa sig över det i alla fall :)

    Händer nog inte så mycket idag mer än att jag ska va kvar här en stund sen får vi se. Imorrn ska jag tydligen på julmarknad med brudarna.

    Onsdag

    Så ännu en dag nästan till ända. Har fått gjort en heldel på skolarbetet idag känns det som. Men fattar verkligen inte hur mina gruppkamarater orkar sätta sig när dom kommer hem jag har helt mos i hjärnan alltså. Men ska väl försöka lite sen... Håller på att tvätta nu, eller jag behöver ju inte göra så mycket för det sköter just nu torktumlaren. Tvättar ju aldrig så mycket, det enda är ju trosor. Men det här är nog sista gången innan jul jag tvättar i alla fall. Har städat lite oxå. Fått undan en del, jag är jäkligt bra på att lägga saker överallt... Men lägenheten ser faktiskt bra ut nu :)
    Nej nu ska jag försöka äta någonting. Är hungri :)

    Snurrigt

    Idag har vi varit i Västerås. Vi skulle träffa en lärare som skulle hjälpa oss framåt med arbetet och det va faktiskt bra, det hjälpte oss. Sen satt vi och skrev lite och glömde väl helt enkelt bort tiden, så vi hade 300 kronor i p-böter sen. Å så skoj kände vi! Får väl se om Åsa lyckas överklaga detta, försöka duger ju ha ha. Men vi kom en bit på arbetet i alla fall... Spånade lite på redovisningen...

    Min kära elbolagssåpa fortsätter... Snurrigt värre faktiskt men d verkar som jag får leva med 2 elbolag... Jises säger jag bara. Undra om nån kommer erkänna att dom gjort fel?? Tror knappast det...

    Mörkret

    Så va man hemma från skolan och så klart ganska trött men hur lätt är det att vara pigg när det ser ut som klockan är typ 23 utanför fönstret. Det är ju kolmörkt! Jag gillar inte den här årstiden nåt vidare vill jag påstå. Men det har väl ni som läser min blogg redan förstått. Jag blir så jäkla trött av mörker, ljusterapi kanske vore nåt för mig. Men hoppas snön kommer snart så det lyser upp lite i alla fall. Jag vill ha snö till jul, det är enda gången jag verkligen gillar snö! Det är ju snart jul. Redan 10 december, jag fattar verkligen inte vart tiden tar vägen.. Snart är det ju dags att åka hem till jul....

    Grupparbete

    Nu sitter vi i skolan och jobbar med vårt grupparbete. Känns som vi har haft en bra diskussion idag och kommit en bit i alla fall. Vi ska äta lunch nu och sen fortsätta. Jag sitter och slösurfar lite medan dom andra är och hämtar sin tenta och köper mat. Ska upp och värma min mat sen. Får se vad som händer mer idag, ska försöka hinna köpa julkort men jag har inte riktigt bestämt vilka jag ska skicka till så det kan bli lite svårt och veta hur många jag ska köpa....
    Nej nu får dom snart komma tillbaka, jag är hungrig!

    Tjejsnack om djursäkerhet

    Skulle djurpoliser vara bra att ha här i Sverige? Varför/varför inte? Ja det tycker jag nog allt. Det är många som missköter sina djur.

    Skulle du kunna tänka dig att bli djurpolis? Varför/varför inte? Ja kanske för som sagt så behövs det ju.

    Har du varit med om något djur som blivit misskött/vanvårdad, berätta kort? Jag va inte med när dom blev vanvårdade men jag har sett vad som kan hända med katter om dom blir det. Mina kompisars ena katt stannade i växten på grund av det, men tackvare mina kompisar så lever båda katterna och mår bra.

    Vad betyder ett djur för dig? Djur ska behandlas med respekt. Djur har rätt till et drägligt liv precis som vi människor.

    Tycker du att vår djursäkerhet i Sverige är bra? Finns det något somskulle göra den bättre, eller finns det något som du tycker är ren dynga? Jag är faktiskt inte så insatt i hur det fungerar...


    En kväll i Vimmerby

    En helt sjuk kväll. Det va en bra beskrivning på hur gårdagskvällen va. Vi kom till Vimmerby runt halv 8 och så satt vi och ugglade och tjôtade massa skit fram till grabbarna började spela vid 12. Det va här Greta Ostfralla, Mimmi Vitlöksbaguette och Icka Rågbröd kom fram ha ha. Sen kom Jenny oxå, tror hon blev väldigt överraskad :) Sååå kul att träffa henne, vi ses för sällan helt klart. Måste nog ändra på det. 
    Det va rätt bra drag på spelningen men dansa är ju inget dom kan i Vimmerby vill jag påstå. Sen stängde stället vid 2. Vi blev ju kvar såklart eftersom det va sista spelningen i år. Peter tjôta som fan med oss. Han är verkligen inte klok den mannen men jag förstår hans tankesätt om komplimangen där ha ha. Sen kom det fram nån gubbe och förklarade för mig att jag ägde världen och skulle para ihop folk så dom fick barn, ehhh okej... Mimmi hade ont i magen varpå Lager säger: "Är du gravid igen". Det lät som att hon alltid va det eller nåt ha ha. Ja det va lite kul, massa roliga kommentarer under kvällen men det bästa va nog ändå Tessans kommentar till Håkan när han tyckte hon skulle bära in en grej i bussen: "Men jag vet inte åt vilket håll den ska in".
    Jag va lite utsatt oxå, kändes så i alla fall. Så fick jag höra att jag alltid är sketfull oxå...
    Sen när allt va inroddat och klart va det dags att säga god jul och gott nytt år. Björn såg en aning förvirrad ut då ha ha.
    Sen åkte vi hem och va hemma klockan 7. Jag har sovit hela dan... Ska äta lite nu och sen får det nog bli att lägga sig igen, är helt slut. Men det va en sjukt kul kväll igår :)

    Födelsedagar

    Så va det lördag då. Vad händer idag då? Inte så mycket tror jag allt. Ska ta det väldigt lugnt idag med. Nästa vecka kommer bli tuff så bäst att vila ut känner jag. Mycket i skolan nästa vecka. Och på fredag fyller världens bästa Mimmi år. Det är många som fyller år nu. I torsdags fyllde Emma 22 år och idag fyller Sabina 24 år. Min morbror fyllde för ett tag sen oxå och har för mig att 2 av mina kusiner nyss har fyllt år oxå. Så grattis till er :) Lite trist att fylla i december tycker jag allt.... Men mest trist måste det va att fylla på julafton? Det kan ju inte va kul alls. Dom stackarna lider jag med kan jag säga... Jag tycker jag fyller år alldeles perfekt. Jag får presenter en gång i halvåret, numera bryr jag mig väl inte så mycket om det där men när man va mindre va det viktigt.
    Men lär väl få lite julklappar i år med.. Vore kanske bra om jag köpte några oxå då.. Men det blir nog bara till mina syskonbarn, 2 sysslingar och lillebror. Man ska ju ha råd oxå...
    Ska skicka julkort oxå... Det måste nog göras snart har jag för mig. Kanske jag bestämmer vilka som ska få julkort då...

    YES

    Marie vann! Fan va bra! Hon sjunger så jävla bra. Kanske inte just nu för nu gråter hon samtdigt men hon är så jävla värd det här! Vinnarlåten kommer bli jättestor och jag hoppas det kommer gå jättebra för henne framöver :)
    Är jätteglad just nu :)

    Idol

    Sitter som typ alla andra just nu och kollar på idolfinalen. Jag har ju inte följt idol under hösten för jag tycker egentligen det är ganska tråkigt men eftersom jag ändå skulle vara hemma ikväll så tänkte jag att jag skulle titta. Hade inte stor koll innan men visst Amanda är orginell men jag tycker inte hon kan sjunga. Marie sjunger ju som en gudinna. Vilken röst den tjejen har! Hoppas så på att hon vinner...
    Men utstrålning det har dom båda 2 kan jag säga :)

    Fakta

    Hittade den här listan hos Jenny

    Har du pojkvän/flickvän? Nepp, jag är jättesingel
    Är du kär? Nej det kan jag inte påstå att jag är
    Hur tidigt stiger du upp? Inte för 6.30 normalt i alla fall
    Vem/vilka vet mest om dig? Emelie, Mimmi, Tessan, Fia & Anna.Ö
    Gillar du att slåss? Nej, vem gör det?
    Vad ska du göra ikväll? Göra toast och titta på idol finalen är det tänkt
    Har du utländska föräldrar? Nepp
    Var har du ont? Inte någonstans just nu
    Är du bra på att måla? Inte ett dugg
    Vem kramade du senast? Det måste vart Björn i natt
    Vad längtar du till? Jul faktiskt
    Vad heter dina husdjur? Jag döper inte mina dammråttor direkt
    Har du körkort? Japp sen 3 år tilbaka
    Favoritgodis? Choklad :)
    Morgon- eller nattmänniska? Jag är trött jämt
    Sparare eller slösare? Slösare. Har jag pengar går dom åt oxå
    Har du några homosexuella vänner? Ja det har jag
    Bio eller promenad? Promenad
    Är du kittlig? Bara under fötterna
    Rädd för insekter? Ja lite
    Anser du att du är stark? Som människa ja
    Nämn något som gjorde dig glad igår: Mr cucomber ha ha
    Vad gjorde du kl 8 i morse? SOV
    Vad gjorde du för 15 minuter sedan? Pratade med folk på msn
    Det sista du sa högt? Hmm va väl när jag pratade med mamma i telefon så det va nog hej då
    Vad har du druckit idag? Oboy
    Vad var det senaste du åt? Frukost, så macka
    Vad var det senaste du köpte? En cola
    Vad är det för färg på din ytterdörr? Är den grön? Jag har glömt
    Vad är det för väder hos dig just nu? Mörkt och det låter som det regnar
    Godaste glass-smaken? Melon
    Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja det gör jag helt klart
    Sover du tungt? Ganska tror jag
    Drömmer du mycket? Ja ganska mycket i perioder
    Mardrömmar? Nästan aldrig
    Vilket ämne är roligast i skolan? När jag gick på gymnasiet va det idrott och teater
    Trivs du med ditt jobb? Jag pluggar på högskolan
    Favoritklädsel? Jeans och tröja
    Favoritlåt just nu? Tid att gå vidare-Barbados
    Vad ser du om du tittar åt höger? TV:n
    Vad gör dig glad just nu? Mina vänner
    Vad ska du göra härnäst? Mat
    Höger- eller vänsterhänt: Vänster
    Humör just nu: Nöjd
    Sommarplaner: Jag ska först och främst ha ett jobb sen får jag planer utifrån det
    Hur många kuddar sover du med: Tre
    Spelar du nåt instrument: Har spelat gitarr men kan inte nu
    Vilka är viktigast för dig: Mina vänner och min familj
    Snarkar du: Bara när jag är förkyld
    Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att kunna resa i tiden
    Vad vill du jobba som? Förskollärare
    Stökigt eller välstädat? Inte jättestökigt men inte kliniskt rent
    Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Ja det skulle jag nog
    Gillar du att sjunga? Japp hellre än bra
    Vad gör du om du får hicka? Ber nån skrämma mig
    Vad längtar du mest efter just nu? Mat

    Örebro

    Så va det fredag igen. Tycker veckorna springer fram faktiskt. Snart är det jul oxå.. Och jag har än så länge inte köpt en enda julklapp men det kommer. Har hittat en klänning jag vill ha oxå, ska se till att ha råd att köpa den... Har ju fått ännu en räkning från vattenfall, jag blir tokig på det här. Har inte kunnat reda ut det här med mina elbolag än. Men hoppas det reder ut sig snart alltså...

    Igår va det spelning igen. I Örebro, små trevligt ställe med jättegullig personal. Va en jättesocial vakt som pratade massa med oss. Såg inget av själva spelningen eftersom vi satt i entrén men vi hörde desto bättre. Lät bra gjorde det i alla fall ha ha. Vi hade skitkul där ute men allt vi pratar om handlar om samma sak, tror det är ett gäng lite frustrerade tjejer som umgås ha ha. Efteråt kom Junior fram och pratade lite, ljudtekniker i helgen. Han konstaterade det vi vetat länge att killar inte kan göra 2 saker samtidigt handlar det om 3 eller fler saker går det bra men just 2 funkar inte ha ha. Sen plockade Tessan ihop Lagers gitarrer och sladdar och sen gick vi upp och sa hej då till grabbarna som va i logen. Björn va kramsugen han ha ha. Peter skrämde livet ur mig oxå, skrek mig rakt i örat... Sen åkte vi hem så vi va inte hemma så sent...


    Men idag har jag i princip bara sovit... Skönt det med... Behöver jag för nästa vecka blir det tufft, massa med skolarbetet!


    Typ klar

    Nu har jag hållt igång länge allra redan. Har varit på biblioteket med Mazin och fixat det sista för tema 1 så hoppas att det duger nu. Har fått ihop det mesta jag skulle skriva till imorrn, men det va svårt att veta vad man ska skriva men hoppas det blev bra i alla fall.
    Får nog ta och laga lite mat snart oxå... Är hungrig redan men det är ju ett tag sen jag åt frukost oxå så.. Blir en lång kväll oxå så ska nog vänta lite med maten för annars är jag vrålhungrig när vi ska åka sen och då blir jag inget roligt sällskap kan jag lova...

    Stressad

    Jag blev superstressad nu ikväll när en av mina studiekamrater ringde och sa vad vi ska göra till på fredag. Egentligen är det nog inte så mycket men min hjärna ska fungera till det oxå. Men fördelen med att jag blev stressad va att jag satte igång med en gång och fick faktiskt ihop en hel del. Men det som är svårt när jag är stressad är att min hjärna klappar ihop och kommer inte på nåt vettigt alls. Så jag får väl försöka sova lite på det här och skriva mer imorrn helt enkelt. Ska upp och med Mazin till biblioteket vid 9 imorrn och fixa iordning lite som inte är fixat med tema 1. Men det ska nog gå fort hoppas jag. Men osm sagt sätter jag mig bara ner och gör sakerna med en gång så brukar det gå bra. Men på nåt vis blev jag så tvär när Helena ringde och sa åt mig vad jag skulle göra, är lite vresig på allt just nu. Kanske kan ha med att göra att jag har ont i mina öron. Ska ringa vårdcentralen imorrn tror jag. Orkar inte gå runt och ha små ont längre, det är jobbigt!
    Nej dags och gå och nanna kudden tror jag allt!

    Skolan

    Idag har varit en helt okej dag. Hoppas jag har rett ut det här med elbolagen nu. Va i alla fall nere hos Energi och miljö och pratade med odm och det verkade vara en bra tjej som skulle hjälpa mig så hoppas hon hör av sig snart så jag vet hur jag ska göra.
    Sen va det dags att vara lite i skolan för att prata om vårt grupparbete med vår mellangruppsansvariga. Det gick bra och va givande. Har en i min grupp som har det väldigt jobbigt just nu. Jag lider verkligen med henne men det är så svårt att veta vad man ska säga men jag hoppas att hon kände att vi finns där för henne.
    Nu är jag hemma och sitter här. Lagade mat när jag kom hem. Det va gott :)

    Kärlek, onödigt?

    Undra om man kan bestämma sig för att aldrig bli kär igen? För i såfall vill jag bestämma mig för det. Kärlek bara förstör och gör mig irriterad. Jag är riktigt uppless på den just idag. Fan varför ska man bli kär för? Vad finns det för mening? Kärlek är jättebra men inte för mig tyvärr! Har nog aldrig haft tur med den tror jag. Har aldrig fått dom som jag verkligen velat ha, ja jag vet att jag låter som en riktigt bitter gammal ragata just nu. Jag lär bli en äkta sån oxå med min tur!
    Undra om den positiva Icka har försvunnit helt, just nu känns det så! Nä det har hon nog inte är positiv till allt utom sånt som har med kärlek att göra bara. Det är för mycket sånt runt mig just nu, det borde väl finnas nåt annat i livet som är viktigt eller hur?

    Full fart

    Idag har det verkligen varit en hel dag. Skulle ju på Tom Titts i Södertälje ihop med min studiegrupp och deras barn. Det va en rolig dag med mycket håll igång som jag förutspådde. Men det va verklgien jätte kul men jag insåg varför jag inte har några egna barn. Det ansvaret hade jag aldrig orkat ha ha. Men nu är jag helt slut i huvudet. Är inte van vid sånna heldagar och så mycket barn pladder, va längesen jag hade praktik kände jag. Bäst jag vänjer mig igen, snart är det ju dags att ge sig ut i arbetslivet. Då måste jag klara av sånt här utan att få huvudvärk... Funkar ju liksom inte...
    Men imorrn ska vi ses på eftermiddagen i alla fall. Skönt att få sova ut lite i alla fall. Inte för att jag gör så mycket annat ha ha. Ska försöka skriva lite till grupparbetet oxå om jag orkar, men det måste jag nog göra. Ska i alla fall vila nu så jag orkar med morgondagen...

    Kvälls snack

    Skrev ett inlägg förut men då blev jag utloggad när jag skulle uppdatera inlägget. Irriterande!
    Har i alla fall pratat med min goa Fia ikväll i telefon. Alltid lika kul att prata bort en stund med henne :)

    Jag är astrött på det här jävla vädret vi har fått. Det har pissregnat sen i lördagsmorse och ser inte ut som det tänker sluta med det heller. Just nu vill jag faktiskt ha snö och jag avskyr snö? Vet ni hur illa det är då? Men pissregn vill jag inte ha till jul i alla fall!!!

    Har insett att jag bara har ett år kvar i skolan. Sen ska jag förhoppningsvis aldrig plugga mer :) Känns så skönt!

    Jag hatar mina känslor, det är ändå ingen idé. Men idag har han funnits i mina tankar hela dan... Fan saknar honom...

    Motivationen tillbaka

    Så nu känner jag mig lite mer motivera föra allt. Har varit lite off ett tag men det mesta ordnar sig om man orkar ta tag i det. Det jag skulle skriva på skolarbetet är nästan klart, vilket känns bra :)
    Imorrn ska vi i alla fall till Tom Titts i Södertälje för att kolla lite inför vårt temaarbete. De andra i min grupp ska ha med sig sina barn så det blir nog en kul dag med mycket håll i gång. Skönt att komma ut lite, jag har vart inne för mycket nu. Men idag har jag i alla fall vart ute en sväng när jag och Mazin va och köpte tågbiljetter tills imorrn.
    Ska nog försöka skriva klart skolarbetet så jag känner mig nöjd, blir väl en massa ändringar i alla fall sen men det är ett utkast i alla fall...

    Helgen

    Så va det söndag igen och idag måste jag verkligen ta tag i mig själv och skriva lite på skolarbetet. Jag har så svårt att ta tag i mig själv och verklgien göra det fast jag vet att det känns bra efter sen och det inte är så svårt. Ska äta lite frukost och sen ska jag ta tag i mig själv... Ja jag va hemma tidigt i morse så...

    Så hur va gårdagen då? Jo den va bra. Jag, Tessan & Mimmi åkte ju först hem till mina föräldrar innan det var dags att åka mot Skövde. Fick underbart go mat och så tjôta vi endel och sen va vi ju tvugnaatt gå in och hälsa på Nicole och hennes familj. Dom har ju ett nytt hus nu. Verkligen skitsnyggt :) Va där en stund och tjôtade och sen åkte vi mot Skövde. Gick in och satte oss i en soffa sen blev vi lite hungriga så Tessan frågade va maten kostade men eftersom vi jobbar så fick vi mat hehe. Julbord! Jättegott va det verkligen även om jag inte åt så mycket på grund av min mage.
    Sen ställde vi upp bordet och så där. Det va en bra spelning och kul att se alla roliga människor ha ha.
    Vi va inte kvar så länge efteråt. Tessan packade ihop lite och sådär och vi fick höra att vi tillhör dom men Håkan ändrade sig sen för hans sambo säger alltid att hon hatar det uttrycket så vi va deras flickor ha ha. Björn trodde Mimmi va yngre än Tessan ha ha. Ja det va lite kul där... Sen åkte vi som sagt hem... Va hemma runt 6 imorse... Så jag har sovit ut..

    Nej frukost och sen dags för skolarbete!

    RSS 2.0