Ommöblering

Den här dagen har väl varit lite bättre än igår. Har hjälpt Mimmi att möblera om i hennes rum. Det gick helt okej. Inga jätte tunga grejer så. Så har jag sytt lite oxå. Börjar komma ganska långt nu. Tog hem det idag så får väl se om jag orkar göra nåt på det. Inte ikväll tror jag...
Imorrn är det skola och sen ska jag klippa mig. Har ingen aning om hur än, så det blir nog bara att toppa lite tror jag. Jag behöver ta det lugnt nu känner jag, allt står mig upp i halsen känns det som. Måste börja flyttpacka lite smått oxå, lika bra att börja i tid så det inte blir panik sen..
Ska softa lite nu och hoppas det löser sig med examensarbetet imorrn...

Skit dag som blev bra

Idag va jag tillbaka i samma spår som skit dagen i torsdags. Började skit med att hon jag skulle skriva examensarbetet skickade sms om att hon inte vill skriva med mig längre, så nu är det tillbaka på ruta ett igen. Men det löser sig nog hoppas jag. Sen sur som jag va så bråkade jag med 3 som ska flytta över mitt nummer, vilket ju inte går så jävla bra. Jag blev vansinnig på 3-killen. Jävla idiot som sa mitt namn i varenda mening, JAG ÄR INTE 4 ÅR hade jag lust att skrika. Men sen fick jag ordning på det så förhoppningsvis är det snart löst.
Sen ner på stan med Mimmi. Försat fick jag lyssna på pingstkyrkan som sjöng hellre än bra. Sår i öronen, JA! Men sen blev dagen bra igen. Handlade kläder på Gina. 3 par leggings, en t-shirt/tunika och en cardigan. Så köpte jag halsband, ett lila hjärta. Sen bokade jag klipp tid på måndag så det blir nån ordning på det här håret oxå. Sen hem till Mimmi och va där tills för en stund sen. Kollat på 2 Irene Huss filmer och lite så. Blev inget broderat idag så får åka dit imorrn och göra det istället...
Så det har varit en bra dag som började skit och slutade bra. Eller ja, den är ju inte slut än ;)

Lever livet

Igår hade jag ingen bra dag som ni märkte men idag känns allt så mycket bättre :) Har tvättat, är precis klar med det. Sen har jag satt ihop klösträdet vilket iofs gick sådär men det är ihopsatt och jag hoppas det håller. Ska nog skruva lite till så det verkligen är stadigt. Vill ju inte att d ska välta på mina katter ju...
Sen har jag löst frågan om vem jag ska skriva mitt examensarbete ihop med. Det känns så skönt att det är löst. Ska skriva det ihop med en tjej från Västerås som verkar jättebra. Va och träffade henne på högskolan för en stund sen. Tror vårt arbete kommer bli kanon bra :) Ska skriva lite nu innan jag ska till Mimmi och spendera kvällen ihop med henne framför Tv:n. Ska titta på hockey, och jag ska givetvis sy lite :)

Nu är jag back on the track igen. Känns så himla bra :)

Utbrott

Jag är nog i lite obalans just nu. Men har fått gapa och skrika ut mina agretioner nu så nu känns det bättre igen :) Ibland behöver man det för att kunna må bra igen. Skolan är riktigt rörig just nu, jag vet varken ut eller in. Men det kanske löser sig det med. Imorrn ska jag tvätta och sen gå till Mimmi. Behöver ta det lugnt den här helgen känner jag. Stressar jag mer nu så kommer jag gå in i väggen och aldrig bli klar med min examen. Men jag är medveten om det och tar jag det bara lugnt så kommer allt att ordna sig. Va en och kollade på lägenheten idag men eftersom d inte finns nån balkong så ville hon inte ha den. Får hoppas det kommer nån som vill ha den snart. Men det gör det nog. Jag blev positiv igen efter mitt utbrott här. Tack Anna för att du lyssnade. Du är fantastisk :)
Utan Anna,Emelie,Fia, Mimmi & Tess skulle jag blivit galen för längesen. Tack för att ni finns tjejer :)

Händelsrikt

Idag har det varit fart i 110 sen start. Jag bokade lägenhet och fick efter många om och men sagt upp den jag bor i nu. Så om 3 månader bor jag i Nyfors :) Känns skit bra!
Pratade med hon på som jag ska ha som VFU-handledare, verkar helt okej :)
Sen gick jag till Mimmi och fortsatte med broderiet jag började med igår... Det går väl sådär, men jag lär mig nog hoppas jag... Sen ner på stan och träffa Tess och sen senare Kim, d va ju lättare sagt än gjort eftersom hon gått åt fel håll i "kron jävla skogen" och hamnat i Robergstorp ha ha ;)
Sensprang vi runt på stan och jag bevisade min olämplighet som förskollärare ha ha. Jag är såååå smidig ha ha... Och Kim är KUPN oxå ;) En helt crazy eftermiddag ha ha
Sen hem till Mimmi & Tess och sy lite och glo på film. Jag borde va av stressad, men jag är så uppstressad så jag vet inte vad. Dags att coola ner tror jag, jag kommer fixa det är! Jag behöver ju inte klaga på att det inte blir en händelserik höst i alla fall ha ha!

Första skoldagen

Idag har skolan börjat. Det va examensarbetet kursen som började idag. Tyvärr måste vi skriva arbetet ihop med nån och eftersom jag mest umgåtts med folk som bara går 4 terminen så känner jag typ ingen så jag får väl hoppas att nån anmäler sig frivilligt att skriva ihop med mig. Jag vet ju ungefär vad jag vill skriva om men får väl se hur det blir.. Förhoppningsvis blir det bra.
Fick tag i henne som jag skulle kollat lägenheten hos i fredags efter att jag, Mimmi & Tess hade varit på stan. Så vi gick dit och kollade. Lägenheten va skitfin, den vill jag verkligen ha. Försökte få tag i graflunds för att boka lägenheten men det gick inte att få tag i nån där så dom skulle ringa mig, men det tror jag vad jag vill om så jag försöker imorrn istället.
Just nu sitter jag hos Mimmi & Tess. Vi va och handlade med Pia förut och så hängde jag med hit. Ska hålla Mimmi sällskap ikväll.
Har ingen skola imorrn så behöver inte gå upp imorrn, förutom för att ringa då... Ska fika med Kim, Tess & Mimmi imorrn, d är väl det som händer imorrn.

Risig och filmer

Idag mår jag inte så bra. Har ont i huvudet och halsen och känner mig allmänt risig. Så idag blir det bara att ta det lugnt. Mådde inte helt hundra igår heller men det blev bättre under dagen så jag åkte till Mimmi & Tess och glodde på film igår med. I fredags såg vi "Irene Huss- Tatuerad torso", "På smällen" och "Himlens hjärta". "Himlens hjärta" va väl sådär. Lite seg och pratig film. De andra två va bra. "På smällen" va riktigt kul. Igår såg vi "Irene Huss- Den krossade tangahästen", "Angel" och "Leo". Alla tre filmerna va bra :) Men jag va så trött hela dan igår, säkert för att jag inte mår så bra.

Imorgon börjar skolan igen. Känns ju inte så motiverande eftersom jag inte mår så bra. Men går imorrn och sen inte förrän på torsdag så det ska jag väl klara hoppas jag. Så nu börjar allvaret igen. Tur det är sista terminen känner jag. Men någonstans finns motivationen eftersom det är sista terminen.

Så trött

Jag blir så sur när folk inte kan komma ihåg vad dom har lovat. Jag skulle ju kolla på lägenhet idag men hon som bor där va givetvis inte hemma. Jag blir såååå trött. Och inte svarade hon på mobilen heller. Men jag ska ringa Graflunds på måndag. Jag är trött på att aldrig få se en enda lägenhet känner jag... Men men nån gång är d väl min tur att få tag i en lägenhet oxå.
Nu är jag trött känner jag, borde nog stänga av datorn och gå och sova. Så godnatt!

Fixardag

Idag har jag tvättat och fixat här hemma. Känns som det är så fint d kan va nu med tanke på att jag har två galna katter som lever om. Just nu tycker dom mina vindruvor är väldigt roliga och goda tror jag...
Efter att jag tvättat så gick jag till Mimmi & Tess och sen åkte vi till tuna park och gick runt där. Lite tur man inte har pengar än, då köper man bara massa onödigt. Men nu är det bara 6 dagar kvar till lön :) Va med dom och handlade på maxi oxå, köpte katt mat, vindruvor och melon där. Nu är jag hemma igen. Är trött så känner bara för att ta det lugnt :)
Imorrn ska jag titta på lägenhet, hoppas den är nåt att ha :) Och att jag fattade personen med lägenheten rätt...

Skolminnen

Jag klarade omtentan! Känns så jäkla skönt, fick precis 23 poäng :) Ska hämta tentan nästa vecka och se vart man fick poängen. Kan va lite kul. Men nu är jag verkligen av med allt jag har gjort innan på högskolan. Jag har bara 30 hp kvar. Det är helt sjukt egentligen, jag har bara 30 hp kvar av min tid på högskolan. Tiden har gått oerhört snabbt. Jag kommer aldrig glömma den dagen jag fick reda på att jag kom in på högskolan i Borås, det va 8/8-2005. Jag va på packhuskajen i Göteborg ihop med några av mina närmaste vänner och kollade på Arvingarna. Min mamma ringde och sa att brevet kommit och såklart fick hon öppna det och jag har nog aldrig blivit så glad i hela mitt liv. Mina vänner måste trott jag va galen, men så glad som jag va. Det va en underbar kväll som jag aldrig glömmer :)
Det har hänt mycket sen den dagen, jag går som bekant inte på högskolan i Borås längre utan på MDH i Eskilstuna. Jag bor inte i Vedum. Men jag har ett underbart liv, det slog mig idag hur underbart jag faktiskt har det :) Det kan inte bli så mycket bättre än vad jag har det :)

Anna har åkt hem nu. Vi va på stan med Mimmi & Tess innan hon åkte. Köpte inget utom 2 tröjor på Cubus till mamma. Kände för att va lite snäll ha ha. Gick runt på stan en stund och sen satte jag och Anna oss på station och väntade på hennes tåg, när hon åkt gick jag till Mimmi & Tess och drack kaffe. Så har precis kommit hem. Nu tänkte jag kolla på landskampen mellan Sverige - Frankrike. Ska nog upp i natt och kolla på OS ha ha. Får väl se om jag orkar upp...
Imorrn ska jag tvätta...

Kattliv

Ja idag ska Anna åka hem. Har varit trevligt att ha henne här. Ska till stan sen och lämna tillbaka filmerna. Bäst att göra det med en gång så man inte glömmer det. Har inte lust att betala extra liksom. Får väl se om vi hittar nåt kul på stan.

Har varit så stolt över mina katter för att odm inte har haft sönder nåt innan men nu är det över. Imorse rev dom ner en blomkruka i vardagsrummet så det va bara att ta fram dammsugaren och städa upp... Dom lever om som jag vet inte vad nu...

Film tittande

Så har den här dagen oxå gått. Har inte gjort så mycket idag heller. Vi va ute och gick en sväng och kom på att vi ville hyra film. Så vi hyrde två styckna, "Flickan i källaren" och "Juno". Började titta på "Flickan i källaren" när vi kom hem. En av de sämsta filmer jag sett tror jag. Förstod inte mycket, inte va den så äcklig heller. Det skulle ju liksom va en triller. Så den rekomenderar jag inte. Men "Juno" kan jag rekomendera. Riktigt söt film. Så den tycker jag att ni ska se :)

Imorrn ska Anna åka hem :( Men hon åker inte förrän på kvällen så vi ska gå på stan på dan först är det tänkt. Mimmi frågade och självklart ville vi det. Stan är alltid kul.

Onödigt vetande

Längesen jag hade en lista nu så nu är det dags igen...

Namn: Jennika
Födelsedag: 15 juni
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Blond
Längd: 156
Högerhänt/vänsterhänt: Vänster
Stjärntecken: Tvilling
Skostorlek: 36-37
Är dina föräldrar skilda: Nej
Sport: Fotboll
Helgdag: Fredag eller Lördag
Årstid: Sommar

Har du någonsin..
Varit kär: Ja det har jag
Blivit dissad: Ja!
Föreställt dej ditt ragg naken? Ja klart!
Skolkat: Jupp
Sovit utomhus: Jupp
Sett en död människa: Inte live
Retats: Så klart, jag har syskon ha ha

This or that :
Cider/Öl:
Cider
Pepsi/cola: Cola
Kärlek/sex: Kärlek
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/veg:  Kött
Tv/film:  Tv
Gitarr/trummor: Gitarr
Adidas/nike: Kvittar
Kinesiskt/mexikanskt: Kinesiskt
Mtv/vh1: Vh1

Senaste du:
Skrattade: Idag 
Grät:  Förra veckan tror jag
Filmen du såg: Började titta på Shrek 3 men har inte sett klart den
Drog ett skämt:  Ingen aning
Sjöng en sång: Ha ha det gör jag jämt

Har du under den senaste månaden:
Druckit alkohol: Ja
Tagit droger: Absolut inte
Kysst någon: Ja
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet: Nej
Sovit bredvid någon av samma kön: Ja
Haft sex med någon: Nej
Badat utomhus: Nej
Viljat dö: Nej

Måndag

Så va det måndag igen och jag har jobbat klart. Känns inte som jag har jobbat en hel sommar, det gick alldeles för snabbt tycker jag. Men nu är det över, får väl se om jag får komma in nåt och jobba sen. Det tror jag allt. Kan va skönt att få lite extra pengar sådär..

Nu är Anna här :) Vi har inte gjort så mycket än. Lagat lite mat och nu sitter vi vid varsin data... Tittar lite på Tv oxå...

Åfesten

Så va den här helgen oxå över. Har haft en jätte kul helg. Jobbade ju i fredags och va väl inte på tipp topp humör men igår va det bättre. Sov ganska länge och sen gick jag upp och mötte Mimmi på stan och vi fixade lite saker. Sen gick jag med henne hem och va där en stund innan det bar ner på stan igen. Först åt vi på subway och sen gick vi till strömsholmen och satte oss. Hade skit kul som vanligt. Jag och Tess blev B1 & B2 ha ha. Sen väntade vi på Nordman. I väntan på dom så såg vi Billy. Det va värre än förra året. Så hemskt alltså... Kommentar överflödig liksom..
Sen vid 23 kom äntligen Nordman efter att vi tittat på fyverkerier. Snyggt men jag är inte så överförtjust i sånt. Men Nordman va bra helt klart, synd att d finns så mkt puckade människor bara.. Efter att Nordman va klar så gick vi hem. Jag skulle ju upp och jobba imorse. Det va segt kan jag säga. Fick inte sova så mycket på grund av att mina katter hade high life i natt. Jätte kul, eller inte. Men det gick bra att jobba i alla fall..

I morrn ska jag jobba 7.30-12.00 sen kommer Anna vid 14.00. Hon ska stanna till onsdag :) Ska bli kul att träffa henne igen. Det va ett tag sen.

1 år som sörmlänning

Så va snart den här veckan över oxå. Igår va jag inte på jätte toppen humör när provet va gjort. Jag va trött och allmänt nere. Men efter provet åkte jag och Kim till Max och åt mat. Sen in till stan igen och Kim åkte hem och jag mötte Mimmi som kom med samma tåg som Kim skulle med. Så jag gick med henne hem och sen blev jag kvar där ett tag. Alltid lika trevligt. Men sen när jag kom hem så kom min nerehet ännu mer. Men det känns bättre idag som tur är. Ska jobba ikväll. Lite trist en fredag, särskilt när det är åfesten, men det är ju pengar så jag får väl se det så. Är ju ledig imorrn som tur är. Får väl se vad som händer då.

Idag har jag bott här i ett år :) Det känns inte så. Men det har varit ett av det bästa året i mitt liv. Jag har verkligen hittat mig själv och trivs så fruktansvärt bra i den här stan. Min mamma frågade igår om jag tänkte flytta hem, jag bara skrattade åt henne. Jag tror hon har förstått att jag trivs här och till Vedum kommer jag aldrig tillbaka. Nej jag kommer vara Eskilstunabo ett bra tag till om inget oförutsett händer.

Provet gjort

Nu är provet gjort. Jag vet inte alls hur det gick. Det kändes sådär alltså. Kan ju alltid hoppas på det bästa. inte för jag tror på det med den som rättar. Hon letar ju fel istället för rätt. Men får väl se, nästa vecka skulle hon ha rättat det till sa hon. Så efter tisdag så kommer domen nån gång. Annars är d väl bara att göra om den igen. Det är liksom det enda rest jag har efter mina 3 år på högskolan. Det måste jag erkänna att jag är nöjd med. Visserligen har jag gjort en del omprov men jag har alltid klarat dom på andra försöket. Iofs så va det här andra försöket på den här tentan så. Jag kunde ju inte när första omtenta tillfället va. Men nu är det gjort.

Sitter i skolbiblioteket och väntar på Kim. Hon hade ju två prov att göra. Hoppas hon klarar dom :)


Dålig humor

Ja vi har pluggat en del faktiskt. Men vi är lite trötta oxå tror jag. Blev en del dåliga skämt när vi kollade på OS-studion förut ha ha. Va en som hetter Elgh och jag säger: "Var är renen då?". Och sen när dom diskuterade att Roddar-Lassi hade tältat på Arlanda så frågade jag Kim varför man gör det och då svarar hon: "Det var fullt på Landvetter". Ja vi har låg humor. Jag säger bara tropisk frukt ha ha.
Nej åter till matten tror jag. Eller till sängen så man orkar göra provet imorrn.

Det är min dag idag

Ja idag är det vänsterhäntas dag. Alltså min dag eftersom jag är vänsterhänt :) Så till alla som är som jag och skriver med vänster hand. Glad vänsterhäntas dag :)


Besök

Så va det onsdag och en dag kvar till omprovet. Jag har inte blivit nervös än.. Har väl inte pluggat jätte mycket men Kim kommer hit idag så vi ska väl ta tag i det. Men d ska gå bra tror jag. Igår jobbade jag och sen tog jag det bara lugnt. Somnade tidigt, d va riktigt skönt. Behövde det. Imorrn får jag ju inte heller sova eftersom jag ska göra provet. Men på fredag jobbar jag kväll så då kan jag sova. Nästa vecka kan jag ju sova och om jag ska sova. Anna kommer ju hit på måndag :) Jobbar först på måndag men det är sista dagen jag vet nu som jag ska jobba i alla fall.
Ska bli kul att träffa Kim igen. Det va ju ett tag sen nu. Över 2 månader sen, vi har ju inte setts sen skolan slutade 4/6.

Tröttis

Jag är jätte trött. Ändå sov jag mycket i natt. Och det har inte varit tufft på jobbet eller nåt sånt. Blev bara jätte trött när jag kom hem och satte mig i soffan. Tror jag måste upp och röra på mig för att inte somna. Behöver fixa mat till imorrn så kanske ska gå och göra det så det är gjort sen. stter jag här så kommer jag bara somna tror jag. Borde ju plugga oxå, men det går inte så bra med det där. Men jag har ju pluggat lite i alla fall. Provet är ju på torsdag så. Men fixade idag så jag är hel ledig på onsdag. jobbar fredag istället och sen fick jag en dag till. Vilket känns bra :)

Första OS medaljen

Självklart följer jag OS som den sportfåne jag är och Sverige har fått sin första medalj :) Genom Emma Johansson som tog silver i cykel. Kul tycker jag, även om just cykel kanske inte tillhör min favorit gren men en medalj är ju alltid kul. Grattis till Emma :)
Jag måste göra ett tillägg här, som jag trodde men fick bekräftat av SVT nu. Emma Johansson har gått på samma skola som mig Jag trodde det, för det är många som har gått på cykelgymnasiet på Katedralskolan i Skara. Det va lite kul tyckte jag :)  

Effektivitet

Idag har jag varit effektiv redan. Jag gick upp vid 7 för att köra Mimmi till jobbet. Det va lite segt eftersom jag gick och la mig rätt sent igår. Kom hem från Mimmi vid 10 igår och sen hamande jag vid Tv:n. Såg på "Det näst bästa" som gick på 4:an. Den va riktigt bra tycket jag :) Men jag kom upp i alla fall och körde Mimmi till jobbet och sen hem igen. För att vika tvätt, gå ut med sopor, städa gharderoben och lite annat smått och gott. Ska ner till stan sen och fixa lite saker. Men det blir nog senare, för jag ska hem till Mimmi och gå ut med Basse innan jag hämtar henne.

Fick tillbaka min telefon igår. Eller ja d är inte min telefon för jag fick en helt ny. Så alla nummer va ju typ borta, för jag min klant hade ju inte lagt dom på sim kortet. Det har jag kopierat nu kan jag säga. Hade ju numrena i den andra telefonen som tur var. Men så skönt att ha fått en fungerande telefon igen :)

Idag känns allt bra igen. Jag har dom bästa vänner som finns :)

Bättre :)

idag mår jag mycket bättre. Sitter här och slö tittar lite på OS och löser Melodikrysset. Boxning är inte riktigt min grej så jag tittar inte så mycket på det egentligen. Ska titta på fotbollsdamernas andra match sen tänkte jag. Sen ska jag ner till stan och skälla på 3. Jag lämnade in min mobil telefon den 16 juli, d är över tre veckor sen nu. Så jävla lång tid ska det väl inte ta att laga en mobil?? Nej jag börjar bli förbannad nu. Jag har inte haft ork eller tid att ta mig ner på stan och skälla innan, men nu blir jag snart galen. Så nu måste jag. Sen ska jag hem till Mimmi. Skulle ju vart privat taxi idag, men behöver inte det. Så vi ska väl bara umgås. Trevligt det med.

Nu är det bara en vecka kvar att jobba, eller 4 dagar blir det. Fattar inte vart den här sommaren har tagit vägen. Den har ju sprungit iväg. Snart är det väl jul igen...

Sjuk

Jag tror jag vet varför dom senaste dagarna inte varit bra. Jag är sjuk. Mår jätte illa och har ont i magen. Har vart vaken sen halv  imorse. Det är väl lite bättre nu än vad det var när jag bestämde mig för att sjukanmäla mig. Men känns skönt att va hemma och vila sig, vill inte va sjuk nästa vecka. Ska försöka plugga lite om jag mår bättre sen. Behöver det. Ska ju va privat taxi hela helgen så är nog bäst jag mår bättre imorrn ;)
Ska försöka vila lite nu.

Piss

Idag har inte heller varit nån bra dag. Jag är inte i balans alls. Det som hände igår påverkar väl oxå anrtar jag. Jag vet att det inte va mitt fel, men jag hatar att jag är klantig. Det ställer till så mycket som inte skulle behöva hända. Men jag ska försöka glömma, d är inget att hänga upp sig på egentligen. Måste ta tag i mig själv. Orkar inte må som jag mår just nu... Det är inte kul för nån...

PMS :(

Jag har PMS, förstod det för ett tag sen. Allt va ju så bra förut men så rasade det bara. Och jag blir ju alltid som en gråtande idiot när jag har PMS. Det är skit jobbigt, för det drabbar ju alla i min närhet oxå. Men jag tror det är under kontroll nu. Har i alla fall tvättat klart nu och hängt upp all tvätt. Tänkte gå till Mimmi snart. Är så glad att jag har henne så nära :) Snart ännu närmare om det blir som jag vill ;)

Skit att Sveriges damer förlorade första fotbollsmatchen i OS turneringen. Men det är bara att komma igen och hoppas på att det går bättre nästa match.

På topp

Nu håller jag på och stressar upp mig själv igen. Det är provet, tvätten, jag glömde min plånbok hos mimmi igår och allt vad det är.. Men jag behöver inte stressa upp mig. Jag vet att jag fixar allt ändå. Jag är bra! Idag har jag ändå en stark dag då jag tycker om mig själv. Det händer inte alltför ofta men just nu ar jag en bra period känner jag. Det är jag glad för. Det är mina vänners förtjänst. Utan dom hade jag aldrig mått så här bra :) Hoppas den här perioden av bra självkänsla håller i sig länge :) Jag är så glad för att jag har ett så bra liv som jag har. Kan inte önska mig ett bättre liv :) Jag har världens bästa vänner, en familj som finns där även om vi inte alltid kommer överens, är snart klar med min utbildning som med all säkerhet kommer ge mig ett bra jobb, just nu ett bra sommarjobb som jag trivs superbra med. Så jag ska aldrig mer klaga. Jag har kommit långt i mitt liv. Jag har flyttat långt bort från all trygghet och fått ett ännu bättre liv. Jag kommer aldrig att ångra min flytt, det är det bästa jag har gjort :)

Nej nu blir d lite mat innan Sveriges första OS-match börjar.

Lillebror

Idag har jag jobbat, men nu är jag ledig i 2 dagar. Det ska verkligen bli skönt. Men jag måste väl ta tag i pluggandet antar jag. Min lillebror är ju här just nu. Han kom igår kväll. då gjorde vi inte så mycket. Umgicks lite bara. Idag har han vart här medan jag har jobbat och när jag kom hem så gick vi till stan och han bjöd mig på mat. Det va gott det. Det va meningen att vi skulle gå tillbaka till stan för att sätta oss på time out och se Elfsborg-GAIS om en timme men det regnar så in i så vet inte om vi gör det. Får se hur det blir. Imorrn ska han i alla fall åka vidare. Men det är kul att han kommer och hälsar på :)

Jag är rätt trött, och det här vädret gör mig ju inte piggare direkt.

....

Färdig jobbat för den här helgen då. Jag har kommit igång och pluggat lite i alla fall, men får ta tag i det ännu mer nästa vecka.
Sitter och väntar på min bror som tydligen skulle komma idag i alla fall ;) Han kommer väl inte än men jag får hitta på lite annat tills dess.
Är inte på skriv humör, återkommer när jag är det...


Ond mage

Jobbat hela dan. Men det har gått bra, men nu har min mage ballat ur. Den vill inte alls känner jag. Undra om det va nåt jag åt förut. Hoppas den har lugnat ner sig till imorgon. Jag ska ju jobba då med och då vill jag att den ska va bra och min lillebror kommer tydligen imorrn med sa han. Man vet inte så noga med honom så får väl se ;)
Tänkte lägga mig tidigt och vila så jag är bra imorrn :)

Åskoväder och plugg

Det är bättre med ryggontet och jag tänkte jobba ikväll. Ska ju jobba hela helgen så jag hoppas verkligen den pallar det.
Igår va jag hos Mimmi & Tess hela dan. Stekte på deras balkong. Fick lite mer färg, alltid lika trevligt. Sen på kvällen kom det världens värsta åskoväder. Satt på balkongen och så rädd som jag blev när det kom en blixt och knall direkt efter va nog längesen jag blev kan jag säga. Fy fan. Jag har sån enorm respekt för åskan. Det va inte kul. Sen gick jag hem i regnet, men det va rätt skönt det med. Tur jag fick låna Tess regnjacka, som iofs va som ett tält men ha ha.

Jag måste börja plugga. Har omtenta 14/8. Det är bara 13 dagar dit. Jag måste verkligen ta tag i mig själv. Vilket är lättare sagt än gjort. Jag vet ju att jag måste klara den här nu. Jag vill bli av med skiten, men det är lika tråkigt för det. Men det är väl lika bra att sätta igång. Det kommer inte bli lättare om jag skjuter upp det. Det vet jag ju.

RSS 2.0