Galet värre

Bara skola på förmiddagen idag med då. Mattelektion, men så kul som jag har i skolan nu förtiden har jag nog ladrig haft. Ja det va väl i Borås med Anna då i såfall. Det här är på samma nivå. Jag och Kim har så jävla kul och vi tar kort på allt ha ha. Så nu börjar min bilddagbok att uppdateras lite. Gå in och kika vet jag http://ickaa.bilddagboken.se Det uppdateras oftast varje dag beroende på om jag hittat nåt att ta kort på ha ha. Numera alltså, jag har varit dålig på det jag vet men skärpning har det blivit :)

Efter skolan sprang jag på Tess som väntade på Mimmi och Astrid som skulle gå och äta lunch så jag hängde på dom. Det blev ming palace, jättegott och banan och glass till efterätt. Finns inget bättre :)
Efter det gick jag och köpte läkring till min näsa som inte mår så bra, men nu ska det bli bättre hoppas jag :)

Ikväll blir det hockey hemma hos Mimmi & Tess. Dom har ju skaffat bra kanaler :) Bästa laget spelar :) Hoppas på vinst ikväll, gör jag alltid iofs :)

Kommentarer
Postat av: kimmoo

Såå stolt över dig som börjar mobilfota nu på allt o alla :)

2008-02-21 @ 19:13:32
URL: http://atjo.blogg.se
Postat av: Emelie

Du och din banan och glass. Jag minns när du köpte det på take-away i borås...kul med lite bilder på nåt annat i din bilddagbok föresten. =)

2008-02-21 @ 22:35:29
URL: http://eemeliie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0