Slappdag

Idag har jag inte gjort så många knop. Packat lite, skrivit lite på hemtentan och sådär... Tittar på kvalserien nu. Brynäs-Malmö. Tyvärr leder Malmö. Jag vill ju att Brynäs ska vinna.... Men det är inte länge kvar nu. Sen ska jag kolla på bingolotto. Barbados är ju med så jag måste ju kolla såklart.
Skönt med en slappdag så här innan kryssningen.

Massa tjôt inför kryssningen

Så va det fredag igen, den här veckan har verkligen gått fort. Men jag klagar inte, det betyder ju att det fortare blir söndag och kryssning för min del. Det är ju årets första kryssning ju.. Det ska bli så otroligt skoj. Ska bli kul att träffa Fia igen, det va ju ett tag sen. Sen ska ju Sikkan med oxå. Det lär bli mycket raj raj det ha ha. Hoppas vi åker samma buss upp oxå. Eftersom jag åker själv skulle det va väldigt lämpligt.

Men va fan ska man ha på sig då? Varför alltid detta ständiga problem? Jag får slänga ner en massa kläder helt enkelt.. Det är det som är så bra med kryssningar, man kan ta med sig en massa kläder och bestämma sig på båten vilket man ska ha.

Idag blir det att skriva hemtentan. Men det går hyfsatt bra i alla fall... Ska nog få ihop det här med tror jag... Sen ska jag gå till stan och klippa mig. Är så jävla trött på att mitt hår växer som ogräs, så idag åker det nog av en hel del skulle jag kunna tänka mig. Det växer ju ändå ut lika fort så det gör ju inget.. Sen ska jag hem till Mimmi en sväng.. Dom hade ju inte tid för slingning på salongen jag ska till så det får jag fixa själv, så Mimmi ska hjälpa mig. Måste ju va snygg på söndag ha ha. Det är jag alltid iofs ha ha ;)


Nej dags att sätta fart med hemtentan!


Effektivitet

Då va jag hemma igen. Har hunnit med massa idag känns det som. Hade ju bara skola på eftermiddagen. Vi gjorde inte så mycket men d va rätt kul ändå. Sen träffade jag Mimmi på stan så vi gick runt lite, hon köpte ny hem telefon, jag fick en dragkjedja i ett par byxor lagade, bokade klipp tid imorrn, köpte sling färg (måste ju va snygg i håret på söndag ha ha). Sen när Tess kom hem åkte vi till Maxi så jag fick stor handlat, så nu har jag mat i en månad till. Känns bra det. Som sagt massa gjort :)
Ska jag bara ta tag i hemtentan, men tror jag ska skriva lite nu... Ska titta en sväng på hockeyn oxå..

Snart helg

Så va d torsdag och snart helg igen. Har bara skola på eftermiddagen idag. Skulle väl egentligen behöva skriva lite på hemtentan nu men orkar inte. Dagen imorrn är helt vikt för det. Då ska den fan bli klar. Jag orkar inte ha den hängande över mig mer. Kanske orkar skriva lite ikväll oxå.. Vet ju i princip vad jag ska skriva så. Det ska inte va så svårt.
Ska gå en sväng på stan med Mimmi när jag slutat sen. Hon skulle kolla lite saker och det ser ut att va perfekt väder idag. Sen vet man ju inte om det är varmt för det.

Idag mår jag mycket bättre än vad jag gjorde igår. Har energin tillbaka idag :) Det känns jättebra. På söndag bär det ju av på det stora blå. Ska bli skitkul även om jag kommer sakna mina brudar men jag har ju Fia med mig så det ska nog gå bra :)

Tjejsnack om Motion

  • Gillar du motion? Om inte, varför inte? Jo motion är härligt. Jag är tyvärr lite lat bara..
  • Motionerar du/vill du motionera regelbundet, hur ofta? Jag är dålig på det, men vet att jag behöver. Men jag försöker gå ut och gå lite varje dag i alla fall.
  • Hur långa är/vill du ha motionspassen? En timme minst.
  • Vilken typ av motion gillar du/ägnar dig åt? Promenader, simmning och förut va d lagsporter vilket jag gärna vill igen.
  • Motionerar du helst ensam, i sällskap med någon eller i större grupp? Allt d där funkar, beror på vad man gör.

Klarat

Ja idag va det skola igen. Hade prov som sagt och det gick ju bra. Det blev ju godkänt i alla fall :) Nu ska jag bara få klart hemtentan så jag kan skicka in den oxå. Men har kommit en bit på vägen så ska nog få ihop det oxå. Tycker det är så jävla tråkigt bara. Men det ska nog gå bra bara jag tar tag i det..
 Nu ska jag kolla på fotboll. Är ju landskamp mot brasilien idag :)

I ett

Jag är kass på att uppdatera. Men jag har inte varit hemma sen i lördags typ. Jag va ju hos Mimmi och kollade på hockey, som inte gick så bra dock. Nu håller jag på Linköping. Inget jävla Färjestad i final det är ett som är säkert! Kom hem assent för vi satt ju såklart och pratade massa. Alltid lika kul. Utan henne vore jag halv <3 Sen i söndags gick jag oxå dit. Jag va på rätt dåligt humör och d va hon med så vi va det ihop ha ha. Sen igår så åkte jag ju till Västerås till Kim. Vi pluggade faktiskt en del :) Fick rätt mkt gjort så nu är jag inte så orolig för det längre. Sen kom ju Anna dit oxå eller ja det va ju pluggkväll med Tjorven, Svullo och Maud Olofsson. Vi spelade Nintendo Wii. Jag är beroende! Och jag har tärningsvärk idag, va då otränad AB? Men bra träning tror jag ha ha...
Nu är jag hemma igen i alla fall. Ska iväg och handla på Maxi sen. Det går i ett här och imorrn är det prov.... Men det går nog bra hoppas jag...

Nervöst

Nu har jag kommit igång med pluggandet. Kim kom hit igår och åkte hem idag, lite fick vi gjort i alla fall. Imorrn ska jag plugga oxå. Men just nu är jag så jävla stirrig över den där jävla hockey matchen. Jag vet, jag lider av nån sport störning av nåt slag. Men jag vill så jävla gärna att Frölunda ska vinna idag :)
Jag ska gå bort till Mimmi snart... Vi ska vara nervösa ihop...

Säsongens viktigaste hockeymatch

Jag gick ju till bästaste Mimmi och Tess igår för att umgås och glo på hockey. Alltid lika kul att umgås med dom :) Massa tjôt om allt möjligt förstås. Så började ju hockeyn, säsongens viktigaste match. Förlorade Frölunda så skulle ju säsongen vara över. Det va en riktigt spännande hockey match. När det stod 4-2 till Fräjestad hade nog både jag och Mimmi räknat ut Frölunda och insett att säsongen med all säkerhet va över. Men så gjorde Fredrik Pettersson 3-4 och sen gjorde Fabricius 4-4 och det va då jag blev nervös på riktigt. Men sen urartade ju matchen, nån jävla idiot kastade in en avbruten glasflaska. Varför liksom? Idioten va frölunda fan oxå, d är ju så man får skämmas ju. Så det va ju uppehåll i evigheter kändes det som, dom va ju tvugna att skrapa av isen. Men som tur är så fick ju publikvärdarna tag i idioten som kastat flaskan. Minns inte om Micke Johansson gjorde 5-4 innan den händelsen eller efter. Allt överskuggas liksom av det som hände i slutet. Det va 5 sekunder kvar, tekning i Frölundas zon, pucken går till en Färjestad spelare och då går slutsignalen, Färjestad spelaren skjuter ändå och pucken går i mål eftersom Frölunda spelarna har slutat spela eftersom signalen har gått. Men klockan har inte gått i gång. Det är en jävla tur dom ska riva det där Frölundaborg, ingenting fungerar ju där! Så efter det blev det uppehåll i ännu en evighet... Fan va nervös jag va. Men det slutade i alla fall med att Frölund vann med 5-4. Så det blir en sjunde och helt avgörande match i Karlstad på lördag. Då MÅSTE Frölunda verkligen vinna!!

Inte som tänkt

Ja den här dagen blev inte riktigt som det var tänkt. Kim skulle ju komma hit men hennes dag blev verklgien inte som hon tänkt sig ha ha. Nu kan jag skratta åt hennes minst tragikomiska dag. Så hon kommer hit imorrn istället och hoppas på bättre tur då. Så jag ska hem till Mimmi och Tess och titta på den oerhört spännande hokceymatchen sen.. Men nu har jag ätit så jag är proppmätt så jag får vila lite innan jag går dit...

Huvudvärk, sommarjobb och hockey

Känns som jag varit vaken i en evighet nu. Vaknade med världens huvudvärk som nu efter 2 koppar kaffe, en huvudvärkstablett och en promenad är lite bättre i alla fall. Men inte helt borta, och jag vet den blir antagligen inte bättre av att jag sitter här. Ska snart gå och möta Kim vid tåget, eller ja om en timme. Sen ska vi plugga :) Kul att göra det ihop med nån i alla fall :) Vi är ju så sega med att komma igång med det där...

Har varit på mitt sommarjobb och kollat idag. Kommer få jobb det kunde dom lova mig :) Känns riktigt bra det, då behöver jag inte gå runt och tänka på det mer. Ska bara fixa några saker och skicka till chefen där, men det tar jag tag i efter påsk. Nu är dom jag ska ha tag i säkert inte på jobbet ändå. Men jag överlever i sommar med verkar det som :)

Ikväll är det säsongens viktigaste hockeymatch. Ikväll bara måste Frölunda vinna annars är säsongen slut... Och det vill vi ju inte! Men det är ju i Frölundaborg och jag tror faktiskt dom fixar det :) Då är det i alla fall en match kvar. Dom har ju inte lyckats vinna i Karlstad innan i den här matchserien, men kommit närmare för varje gång.

Hemma och lipande hockeyspelare

Så va jag hemma i Eskilstuna igen. Känns mycket skönt tycker jag. Man får göra lite som man vill och allt sånt där. Dags att ta tag i plugget tror jag allt. Kim kommer nog hit imorrn tror jag. Det var sagt så i alla fall. Jag ska ju prata sommarjobb imorrn oxå. Ska bara ta fram en karta så jag hittar dit. Jag är inte så bra på just de delarna av Eskilstuna som jag ska till. Idag har jag mest åkt tåg... Händer inte så mycket mer heller...

Hockeyn igår då. Ja jag är väl tvungen att nämna nåt om den. Ja jag kan inte säga att jag tyckte det va rättvist. Visst jag är partisk för jag håller på Frölunda men det va inte rättvist. Och jag förstår inte varför Frärjestad spelarna får göra så mycket mer än Frölunda spelarna. Gjorde Frölunda spelarna en sak åkte dom ut, gjorde Färjestad spelarna likadant fick dom allt stanna på isen. Domaren va fan inte objektiv det kan jag säga. Jag säger inte att Frölunda spelarna är några änglar, långt ifrån men Färjestad spelarna lipade ju fan för allt. Tål man inget ska man inte spela hockey! Ägna er åt nåt annat om ni inte kan ta några tacklingar!
Men imorrn är det dags igen och då vinner bästa laget :)

Tisdag :)

Hockeyn gick ju inte så bra igår. 4-2 till Färjestad till slut men det va tydligen riktigt jämt. Ikväll får vi ta dom helt enkelt :) Matchen går ju på 9:an oxå så jag kan se den, för den kanalen har mina föräldrar oxå.

Idag händer nog inte så mycket. Ska nog till Lidköping med brorsan om en stund. Vi ska äta och innan det ska jag kolla skor. Kommer antagligen frysa ihjäl om mina fötter om jag inte köper nåt varmare så mamma har förbarmat sig och gett mig lite pengar :) Så får väl se om jag hittar nåt eller om vinterskor är borttaget ur sortimentet nu...

Hockey

Så har ännu en dag gått. Sitter just nu och lyssnar på hockeyn på webben. Det står 0-0 än så länge. Känns som om vi skulle vinna idag så har vi ett riktigt bra läge. Skulle sitta så jävla fint om vi vann i den där jävla arenan. Och ingen skulle bli gladare än jag :)

Det är en jävla massa snö här. Jag gillar inte snö i vanliga fall men just nu kom det direkt olägligt då jag bara har ett par skor med mig vilket givetvis är ett par gympaskor som dessutom läcker in. Jävligt dumt!

FANS JÄVLA SKIT!!!!!! 19.59 1 perioden 1-0 till Färjestad. HELVETE!!!!!!!

Barnvakt

Så va det ny vecka. Idag ähnder nog inte så mycket. Jag är barnvakt åt Kathrin nu när hennes mamma är på jobbintervju :) Vi skulle ju gå hem till dom sen men jag vet faktiskt inte om jag vill göra det. Det har snöat så det ligger snö på marken och gör det fortfarande så jag är inte så sugen på att gå ut och gå i det.

Igår gjorde jag inte så mycket mer än va hemma hos brorsan och sen åkte jag till Larv och kollade på fotboll. Damena spelade träningsmatch och vann med 5-0, vilket va bra :) Alltid kul att komma ut och träffa folk. Kul att träffa Anna igen :) Man får alltid reda på intressanta saker här. Det händer tydligen en del i den här byn ändå ha ha.
Nu ska jag spela UNO med Kathrin...

Lördag

Idag va jag och mamma i Göteborg. Först träffade vi Emelie, så gick vi och fikade och tjôtade lite. Sen åker hon hem till Karlskoga och jag och mamma gick på stan. Köpte en cardigan på gina, hittade snygga grytlappar på hemtex, köpte ny pirecing stav, nuya örhängen och fick en jätte snygg silver ring.
Känns som allt gått min väg idag. Hockeyn gick jättebra :) HEJA FRÖLUNDA :) 4-0 :)
Melodifestivale va bra :) Om inte BWO vann så skulle Charlotte Perelli göra det och det gjorde hon ju :)
Nej nu är d nog dags att sova snart....

Sommarjobb?

Igår när jag hade kommit till mamma och pappa så ringde min mobil och då va det från ett sommarjobb som jag sökt. Så det orosmolnet verkar vara löst nu :) Ska jobba inom hemvården verkar det som :) Ska träffa dom på torsdag och prata med dom. Så det känns verkligen bra. Va orolig att jag inte skulle få nåt men det verkar ju lösa sig till det bästa :)

Liten ort

Nu är jag i Vedum. Här är allt sig likt, inget förändras här tydligen ha ha. Jag blev pinsamt påmind igår att man inte ska strula med folk i en sån här liten by. För dom kan dyka upp precis var som helst. Och jag har ju så svårt attl åtsas som ingenting. Är så glad att jag inte bor kvar här. Insåg det igår med. Men det va underbart att träffa mina syskonbarn och mina sysslingar. Det är det bästa med att komma hem, att få gosa med dom..

Idag skulle jag och mamma egentligen till Göteborg men hon mådde inte så bra när hon vaknade så vi får se om det blir bättre och om vi åker. Jag vill ju åka men om inte hon mår bra så...

Hockey irritation

Jag ska ju va tyst. Men jag kan fan inte. Är det bara jag eller favoriserar media Färjestad? Jag är väl väldigt partisk kanske... Så det kanske bara är nåt jag inbillar mig... Men vaddå repotage om Jörgen Jönsson att bucklan ska hem?? Nej nu blev jag irriterad. Hoppas "mina" grabbar kan köra över dom ikväll!
Och härmed är jag tyst!! Får se hur det går!

Tjejsnack om Resor

  • Vilka länder har du varit i? England, Italien, Norge, Danmark. Sen har jag varit på genomresa genom Tyskland, Belgien, Holland och Frankrike tror jag det va.
  • Vilken är favoritresan? Varför? Det måste vara Italien resan med Dragkampen. Det va verkligen skitkul. GENSB resan till England va skitkul den med. Gemenskap och allmänt kul.
  • Vad vill du ha ut av din resa? Sola, upptäcka, äventyr? Allt det där vore bra helt klart. Men bara komma bort och njuta av värmen är nog för mig.
  • Vad blir nästa resa? (Behöver inte vara semester, utan var du ska över huvud taget.) Utomlands vet jag inte. Hoppas kunna planera in nåt när jag fått jobb nästa år. Annars blir det hem i helgen ;)
  • Vad vore den absoluta drömresan? Thailand helt klart. Det är mitt mål, dit ska jag innan jag dör!

Tjejsnack om Våren

  • Vad är ett riktigt bra vårtecken? Att det blir ljusare på morgonen och när löven slår ut på träden
  • Känner du av våren på något speciellt sätt, hur? Det börjar klia i ögonen och allergin bryter ut, så vet jag att det är vår ha ha
  • Har du sett någon vårblomma än, vilken? Nej jag har nog inte det men mamma sa att d kommit upp Tussiliagos hemma
  • Vad är det sämsta med våren? Att min allergi bryter ut helt klart
  • Vad är det bästa med våren? Att det blir ljusare, allt blir bättre då

  • Ont

    Magen är inte så mycket bättre idag trots att jag sov bort hela kvällen igår. Jag stannade hemma från skolan vilket nog va ett bra beslut eftersom jag känner mig helt slut och sådär. Jag ska ju liksom åka tåg i flera timmar imorrn och har då inte lust att må dåligt. Måste packa inför det. Förhoppningsvis blir det bättre. Bara det inte är maginfluensa som har tänkt att bryta ut snart.. Men som sagt vila och mycket vatten idag så hoppas jag det blir bättre. Är ju hockey ikväll. Kanal 9 sänder "min" match :)

    Usch

    Min mage bråkar med mig. Det är inte alls kul. Hoppas vekligen inte det är maginfluensa som tydligen går här nu. För det har jag verkligen inte tid med. Hur kul är det att åka tåg om man har magnifluensa? Som tur är så är det ju inte förrän på fredag jag ska hem. Men det är hel dag i skolan och sådär...
    Ska nog vila nu...

    Hockey

    Så va första kvartsfinalmatcherna spelade i hockeyn. Och det gick ju bra om man ska se det från min synvinkel. Frölunda slog Färjestad med 3-1. Det känns ju riktigt skönt. För mig är det ju lite speciellt när Frölunda spelar mot Färjestad eftersom Emelie håller på Färjestad. Det är ett lite krig där, men det är på ett väldigt skämstsamt plan. Men ingen vill ju förlora såklart :) Men det är ju ångra matcher kvar så jag ska va tyst tills det är klart....

    Underbar granne

    Jag måste bara berätta om en underbar sak som hände nu. Jag har en jättegullig granne som bor några våningar över mig. Hon har en gång innan bett att få låna min tvätt tid och eftersom jag inte har så mkt tvätt och den snälla människa som jag ändå är så har jag lånat ut den, idag när jag kom ner och skulle tvätta så va hon där och hade då inte tvättat klart och frågade om hon kunde låna min tid sen när jag tvättat klart och självklart. Så jag hade bara tvätten på torkning och nu när jag kom ner så hade hon vikt min tvätt och vart hur gullig som helst. Ibland lönar det sig verkligen att vara snäll :) Det finns underbara människor. Hit hör att jag hatar att vika tvätt så det slapp jag idag :)
    Ska titta på slutspelet i hockey tänkte jag. Tyvärr så visar dom Djurgården-Linköping på den enda kanal jag har som dom visar slutspelet på... Och d är väl inte världens roligaste lag kanske... Men det är ju hockey i alla fall...


    Effektiv dag

    Nu har jag städat min lägenhet :) Känns mycket bättre nu när den är fräsch. Håller på att tvätta just nu. Alltid skönt att få sånt gjort. Känner mig riktigt effektiv idag då jag faktiskt läst det som vi ska ha läst tills imorrn i svenska kursen. Läser lite till mattekursen nu oxå. Känner att motivationen nog har återvänt med förnyad kraft. Nu ska jag bara orka ta tag i allt som tydligen ska göras. *suck* Verkar vara massa just nu... Men snart är det påsk! Och på fredag åker jag hem.
    Nej nu ska jag ner till tvätten....

    Fixad

    Jag klarade min dugga :) Matteduggan jag hade förra tisdagen. Jag hade 19 av 30 och 17 va G så jag klarade mig med 2 poäng. Känns verkligen bra :) Då är det ur vägen i alla fall :) Nu kan man koncentrera sig på andra saker som tur är.
    Nej nu är d dags att gå till skolan :)

    En vanlig måndag

    Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Sökt lite sommarjobb som jag såklart hoppas på att få. Måste ju ha ett annars blir det fattigt i sommar. Men förhoppningsvis får jag nåt utav det jag sökt. Hoppet är ju det sista som överger människan.
    Sen ahr jag nyss vart ute på en liten promenad. Det va skönt men jag har sån huvudvärk så egentligen borde jag inte sitta här... Borde kanske plugga lite men tror jag klarar mig utan att jag gör det ha ha.. Man behöver ju inte direkt vrålplugga till svenska kursen, tror jag kommer fixa den ändå faktiskt ha ha...
    Nej vila huvudet lite kanske.

    Besök

    Nu har den här helgen snart oxå gått. Emma har ju varit här och hälsat på. Trevligt att träffa henne för det va ett tag sen vi träffades. Men vi slappade mest och sådär. Men kul att bara umgås. Va hemma hos Mimmi & Tess igår och umgicks med dom oxå. Alltid lika kul :)
    Idag blir det bara att titta på Tv och läsa lite kanske. Men bara nöjesläsning inte nåt plugg. Det får jag ta tag i imorrn...

    Carola åkte ut

    Fan va glad jag blev när Carola åkte ut. Jag ville ha Nordman till finalen för jag gillar den låten helt klart :) Så där fick jag ju rätt i alla fall. Men Sibel till final, hur lyssnar svenska folket? Låten är inte bra. Jag ville ju ha The Poodels och E-type dit men så blev det ju inte. Ola va mkt bättre än Sibel. Men glädjen va såklart när Carola inte gick vidare. Tycker lite synd om Andreas Johnson, för honom har jag inget emot men sjunger man med Carola får man skylla sig lite själv. Sen är ju inte deras låt bra heller så..
    I finalen har jag två favoriter: BWO och Charlotte Perelli. Nån av dom kan vi skicka :)

    Fredag hela veckan

    Så va det äntligen fredag igen :) Den här veckan har sprungit fram som vanligt. Hade ju skola idag, vilket jag inte brukar ha. Den här svenska kursen suger verkligen. Den är skit tråkig. Visst en del saker är väl intressanta men det kan jag läsa mig till...

    Nu mår jag så här jätteilla igen... Ska vila lite... Emma kommer ju ikväll...

    Vanlig torsdag

    Trött är jag nu. Skolan va absolut inte jobbig idag... Väldigt tråkig föreläsning idag. Tur man har Kim så det inte blir så tråkigt ändå ha ha.
    Sen gick jag hem till Mimmi och Tess. Alttid lika trevligt att vara där. Flum som vanligt :)

    Nu lyssnar jag på hockey. Är ju näst sista matchen i ordinarie serie i Elitserien. Frölunda - Färjestad lyssnar jag på såklart. Heja Frölunda!


    Fixat sig

    Fast jag klantat mig som jag berättat i ett tidigare inlägg så lyckades jag fixa det. Eller jag, frågade mamma om skivorna då jag inte vet om dom är här eller i Vedum. Men hon hitta dom inte men så kom jag ju på att jag faktiskt inte har rensat hennes dator från mina bilder och sånt. Så min mapp med bilderna jag trodde va borta för evigt ligger i min mammas dator. Jag är glad för att jag va lat och inte orkade rensa hennes dator i julas, vilket jag egentligen skulle gjort...

    Idag är det plugg som gäller. Ska läsa en bok tills på fredag och så ska jag gå ut och gå lite tänkte jag :)

    Klantarsel

    Jag är ett klantarsel. Det har jag vetat länge men nu har jag klantat mig värre än vanligt. Igår satt jag och lekte i photoshop och skulle göra ett kollage på mig själv och inser då att min mapp med bilderna från kryssningen 28/10-2006 är borta!!! Jag har antagligen raderat den när jag flyttade mappar för ett tag sen. Min räddning är att jag hittar skivorna jag har bränt ut bilderna på och att dom bilderna är med där, vilket jag inte har koll på.. Men jag ber för att det är så.... För jag är så jävla klantig!!!

    Prov

    Provet gick nog sådär idag ska jag erkänna... Fick lite halvt hjärnsläpp men förhoppningsvis så klarade jag mig. Det får man väl reda på om tre veckor eller nåt sånt, det har dom ju på sig att rätta... Så man får väl gå och va nervös tills dess hehe...
    Annars idag så gick jag och Kim en sväng på stan. Letade kläder till Kim och vi hitta ju en tröja :) Sen gick jag upp till Mimmi & Tess. Drack lite kaffe, tjôtade och kollade på Tv. Kom hem för en stund sen.. Då åt jag och nu sitter jag i soffan :)

    Tjejsnack om Djur

  • Har du några djur, ras och vad heter de? Nej jag har inga djur och har heller aldrig haft... Är allergisk, eller va i alla fall när jag va liten.
  • Är det nåt djur du skulle vilja ha, vad? Har alltid sagt att jag vill ha en hund, på senare år har jag insett att jag vill ha en katt.
  • Är det nåt djur du INTE skulle vilja ha, varför? Ödlor och liknande djur. Kan helt enkelt inte med dom.
  • Om du fick vara ett djur en dag, vilket, varför just det? En tiger helt klart. Skulle va häftigt att testa på.
  • Finns det något djur du är rädd för, vilket? Spindlar löjligt nog... Sen är inte älgar så kul heller, men det är mest för att dom hoppar ut på vägen i tid och otid. Det är inte själva djuret direkt...

  • Nervös

    Såhär nervös va det längesen jag va. Jag ska ha mattedugga om en stund. Vet inte om det bara är det eller om det är annat i mitt liv oxå men tror det är matten som är främsta orsaken till att jag känner så här. Men förhoppningsvis ska det gå bra och går det dåligt så kan man ju alltid göra om den. Som tur är...
    Nej kanske bäst jag går iväg, om jag sitter här mer så blir jag bara ännu mer nervös...

    Soft

    Det blev inget läkarbesök idag. Jag kom till vårdcentralen och skulle anmäla mig i receptionen och då säger hon att min läkare är sjuk och så fick jag en ny tid men då är jag hemma hos mina föräldrar så dom skulle höra av sig om ytterligare en tid senare.. Så får väl se när det kan bli... Så jag fick mig en promenad i alla fall, det va ju skönt. Men det är kallt ute ju...
    Nu har jag ätit lunch och tänkte softa lite, sen måste jag nog faktiskt plugga lite inför duggan imorrn, även om det känns meningslöst för det känns som jag kan det och kollar jag på det så kanske jag bara rör ihop det.. Men är nog bäst jag kollar lite ändå...

    Bättre men sämre ändå

    Så va det ny vecka igen... Mår inte så bra fysiskt idag. Känns mkt bättre psykiskt men då ska såklart det fysiska bråka istället. Har en svullen hals och så mår jag illa. Men illa brukar jag ju må så.. Ska till vårdcentralen om en stund igen för mitt illamående. Hoppas dom kan ta reda på vad det verkligen är. Jag orkar inte må såhär längre... Kan ju inte äta ordentligt och då blir jag otrevlig och det är ingen som vill umgås med otrevliga människor...
    Nej kanske bäst att gå iväg...

    Lite bättre

    Jag funderade ju hela dagen hur jag skulle göra på kvällen igår. Tror jag gjorde rätt som åkte med till Linköping. Hade väl inte jättekul men det va nog i alla fall bättre än att sitta hemma. Men allt är inte som förr.. Nu är ju inte jag på jättebra humör just nu men det känns konstigt. Men jag orkar inte bry mig typ..
    Idag ska jag nog bara ta det jättelugnt. kolla lite Tv och sådär. Försöka se Melodifestivalen från igår som jag inte sett. Kanske plugga lite matte, har ju faktikst dugga på tisdag. Men jag är inte så jättesugen på att plugga. Känns lite som, klarar jag den så gör jag... Men får väl ta tag i det tror jag allt...
    Det ordnar väl sig...

    RSS 2.0