Fixat

Har varit på vårdcentralen nu. Fick ögondroppar, får väl hoppa dom hjälper. Men är lite tveksam, men jag kan inte bråka när det gäller sjukvården. Jag vet att man måste det, men jag är för mesig för det helt enkelt. Men på torsdag får jag förhoppningsvis reda på varför jag mår illa i alla fall.

Har handlat med Tess oxå så nu har jag mat för den här månaden oxå :) Ikväll ska jag bara ta det lugnt...

Ögonen

Idag har jag fått tid på vårdecentralen för mina ögon. Ska dit om en stund. Har gjort min andra intervju idag oxå. Första gick bra igår och den andra gick oxå bra. Tror jag ska kunna få ihop något vettigt faktiskt. Känns rätt bra nu :) Det jobbigaste va att renskriva intervjuerna, det tog en hel evighet men det är skönt att kunna spela in så man slipper sitta och anteckna faktiskt.
Igår va jag hos Mimmi & Tess hela kvällen. Bröjade på mitt nya broderi. Får se när jag hinner sy nåt mer på det.
Idag ska vi åka och handla sen.. Behöver fylla på kylskåpet lite känns det som ;)
Kollade givetvis på hockey igår. Mitt och Mimmis lag vann för första gången för säsongen :)

Nej nu ska jag snart ge mig iväg..

Tjôt

Jag är inte bra på att blogga längre.. Jag tycker inte det är så kul längre, men jag skriver när jag orkar. Den här helgen har varit lugn, igår va jag hos Mimmi & Tess på kvällen och kollade hockey. Det gick ju skit som vanligt, den här säsongen har börjat skit kasst. Så nu kan det bara bli bättre :)
Idag har vi varit på Nisses i Västerås :) Köpte nya dricksglas och spislock. Samlar på mig grejer till nya lägenheten nu :)

Imorgon måste jag ringa vårdcentralen om mina ögon. De ser för jävliga ut och det känn som jag fått nån infektion. Jag orkar inte gå runt och klia längre.. Dessutom vill jag inte se ut som fan på kryssningen om det går att undvika. Glasögonen lär jag väl ha ändå iofs, eftersom jag har dom permanent nu. Börjar faktiskt trivas i dom nu :)

Ska börja göra intervjuerna för examensarbetet imorrn, så får hoppas det går bra :) Men det tror jag allt, känns som jag har ganska bra koll nu i alla fall. Hoppas på det, men allt kommer att lösa sig, det vet jag :)

Onda ögon

Mina ögon mår inte bra.. Ser bättre ut idag än igår men det är verkligen inte bra. Blir det inte bättre är jag nog tvungen att ringa vårdcentralen. Men det blir inte idag i alla fall.. För just nu känns det bättre som sagt.
Fick ju CSN igår så va med Mimmi och Tess på sko punkten där jag givetvis köpte 3 par skor. Va faktiskt ett tag sen jag handlade skor, så det va dags nu igen ;) Sen va vi på OnOff och kollade Mp3 spelare. Köpte en söt liten sak som verkar bra. Ska testa den nu när jag ska till praktiken..
Kim skulle ju koma hit idag, men får se hur det blir med det...

Mycket att göra

Har inte orkat skriva på ett tag. Har inte haft lust helt enkelt, det är mycket att göra just nu oxå. Har examensarbetet att tänka på även om det inte hänt så mycket där än. Men det går framåt känns det som. Sen har jag praktik just nu och är oftast så trött när jag kommer hem att jag inte orkar sätta mig vid datan. Finns roligare saker att göra oxå, som att brodera på min tavla som jag håller på med. Det går riktigt bra faktiskt. Inte alltför mycket kvar. Ska ta tag lite i skolarbetet och sen ska jag brodera lite mer, när jag har diskat för allt sånt måste ju göras oxå...

Igår besiktigades min lägenhet, hon anmärkte inte på särskilt mycket så det va ju bra det :) Är ju inte alltför länge kvar tills jag flyttar :) Ska bli skönt det. Måste packa klart allt bara.. Får ta och sätta fart snart. Som sagt är det mycket i mitt liv just nu. Det är skönt det med. Nästa torsdag ska jag göra undersökning av min mage oxå. Ska bli skönt att dom undersöker det nu så att jag kan få reda på vad det är och att jag förhoppningsvis slipper må illa sen.

Diska va det...

Stressad

Redan fredag igen. Mår bättre idag faktiskt. Är lite uppstressad som vanligt, men försöker ta det lugnt. Har skrivit lite på examensarbetet. Ska till Västerås imorrn och plugga lite med Kim & Anna, det kanske kan få fart på mina hjärnceller ordentligt. Jag hoppas det. Men känns att även omallt är lite rörigt just nu så kommer det att lösa sig på nåt sätt. Bara jag coolar ner mig och tar det lugnt. Jag kommer att fixa allt, jag vet ju det innerst inne.

Lite piggare

Jag är nog piggare idag men jag mår sämre än igår. Har ont i halsen, vilket iofs är bättre just nu. Sen har mitt höger öga bestämt sig för att bråka med mig så jag ser inte särskilt bra eftersom det är svullet. Men det blir väl bättre snart, har väl fått i mig nåt jag inte tål. Det brukar ju bråka då. Har i alla fall skrivit lite på examensarbetet, det går trögt men framåt tror jag. Ska fortsätta imorrn. Ska iväg om en stund och sen till Mimmi, tror jag. Om jag orkar, men det gör jag nog. Mår bättre än imorse i alla fall. Ska snart duscha...

Ögonen ramlar igen

Jag har inte orkat eller hunnit skriva på ett tag. Har haft VFU i 3 dagar nu.. Idag är jag riktigt trött, d är rätt mycket liv på avdelningen jag är på men det fungerar bra tycker jag allt. Känns osm jag verkligen passar som förskollärare. Vilket är skönt att säga. Men imorrn och på fredag är dom borta på konferens så då får jag va hemma och plugga och det ska jag verkligen göra nu, jag måste skriva på examensarbetet och ta tag i lite andra saker. Men framförallt ska jag sova. Hoppas allt känns lättare imorrn, mår så där idag men det är nog för att jag är så trött...

Återkommer när jag är piggare..

Mycket men liten tid

Nu är det dags för praktik. Kan säga att jag har alldeles för mycket i mitt liv just nu för att tycka att det ska bli skoj. Allt verkar hända just nu, men på nåt vis så ska jag fixa det här med. Det går om jag bara lugnar ner mig och inte stressar upp mig så förbannat. Jag är väldigt bra på att göra det, men den här hösten ska jag ta det lugnt. Försöka i alla fall, har mina underbara vänner som hjälper mig med det :)

Nej nu är det nog bäst jag beger mig iväg...


Skärpning

Jag är väldigt förvirrad just nu. Vet varken ut eller in, kan man låta sin pojkvän styra sitt liv så fruktansvärt totalt? Tydligen kan man det.. Det är något jag aldrig kommer förstå. Vet inte vad jag ska tro om någonting som kommer på sms från henne nu längre. Det här börjar bli en dålig följetong som jag inte orkar leva i längre.. Jag vill inte va elak, men jag börjar ha väldigt svårt att låta bli känner jag. Ska jag behöva ta hur mycket skit som helst för hennes skull? Jag har annat att ägna mig åt!

Roadtripp

I fredags va det roadtripp. Alltid lika kul som vanligt.. Och som vanligt ett evigt väntande när man väl kom fram. Men vi fördrev tiden väl som vanligt. Dom spelade bara en timme, men det va bra som vanligt. Dt roligaste under hela kvällen måste ändå varit när Robban snällt skulle hälsa på oss. Det är bara det att Mimmi är extremt lätt skrämd och desutom la han handen på hennes nytatuerade axel, Mimmi skrek. Det såg väldigt kul ut :)
Håkan va ju snäll oxå ;)
Vi åkte nästan direkt efter att dom slutat spela eftersom vi hade en bit hem och dom va ju inte direkt snabba, som vanligt. Det har ju börjat bli rätt kallt ute och värmen i bilen har lagt av lagom till detta så det kändes som vi skulle frysa ihjäl på vägen hem. Men hem kom vi i alla fall...

Igår hände inte så mycket mer än att jag jobbade 4 timmar på kvällen...

Fredag

Igår gjorde jag inte så mycket mer än att jag va i skolan. Det är inte direkt givande där.. Men det va sista gången typ.. Nästa vecka är det ju dags för VFU i 4 veckor framåt :) Det ska bli skoj det, mycket att göra eftersom jag måste skriva på examensarbtet oxå men det ska nog gå bra. På tal om examensarbetet så går det väl så där men jag lånade böcker till det igår i alla fall så jag ska väl få ner något på litteratur delen om jag bara sätter mig med det.

Idag händer inte så mycket mer än att det blir roadtrip till Jönköping. Ska bli skoj det, längesen det va roadtripp :) Så får väl se när vi är hemma igen, Jönköping är ju inte direkt nästgårds. Men jag ska jobba kl. 16.00 imorrn så ha ha. Men vi är hemma mycket tidigare än det hoppas jag verkligen..
Men skönt med helg igen, även om jag inte känner så mycket skillna måste jag säga, men det blri skillnad nu när det blir VFU..

Pluggdag? Näe

Idag skulle bli en pluggdag.. Det blev så klart inte så ha ha. Först va ja med Mimmi när hon tatuerade sig. Bokade tid till mig själv oxå senare i höst :) Sen gick jag hem men då bestämde Mimmi & Tess för att odm skulle till Västerås så jag följde med. Så vi va på Ikea och på Nisses. Hittade lampor och lite små saker. Ska köpa lite annat till nya lägenheten sen men det gör jag sen...
Sen när jag kom hem så pluggade jag faktiskt lite och sen har jag packat lite oxå.. Lika bra att göra det nu så är det gjort sen...
Imorrn är det skola hela dan, va ju inte där förra veckan så va ett tag sen jag va där nu. Men det blir nog bra...

Ska titta på fotboll ikväll och bara ta det lugnt...

Sårad

Det sårade mig nåt enormt. Förstår att du bara ville ha stöd, att du va ledsen och att jag sårat dig men det funkar inte när det handlar om mig. Han hatar mig, jag vet varför men med hänsyn till dig tänker jag inte skriva det här. Det här är skitjobbigt, för du är verkligen en av mina bästa vänner och det sista jag tänker göra är att förlora dig på grund av en kille. Det är inte värt det! Verkligen inte! Jag vet att jag inte borde ta åt mig, det är inte värt det. Men jag tar åt mig av sånt här. Jag vill va en bra vän och får jag då höra motsatsen blir jag jätteledsen, även om jag vet varför.
Det gör ont, för du betyder så sjukt mycket för mig!!!

Dags att flytta!

Jag flyttar 1 november! Eller ja jag har kommit överens med hon som har lägenheten nu att jag får ta den då. Det känns så himla bra och antagligen har jag fått ett par som tar min lägenhet oxå. Dom va här och kollade idag men va inte godkända av hyresbolaget än, men om dom blev det så skulle dom ta den. Känns som allt löser sig! Kommer bli så himla bra! Dags att sätta fart att flytt packa ordentligt snart. Ska ringa företag imorrn tänkte jag. Eller börja i alla fall.. Har adressändrat i alla fall nu när jag vet när jag flytar :)

Idag har jag ju varit på vårdcentralen, läkaren va väl sådär men jag ska i alla fall få en kallelse till ultraljud så dom kan kolla efter vad i magen som är fel. Fick såklart tabletter, dom måste väl skriva ut det känns det som. Det gör dom ju jämt...
Sen va jag hos Mimmi & Tess ett tag oxå.. Men nu är jag hemma och borde plugga känner jag..

Tjöt..

Nu känns det som jag är tillbaka i mitt gamla vanliga jag igen. Tror det va PMS som spökade i helgen. Det borde verkligen gå att göra nåt åt den, jag har ingen lust att bli total deppad en gång i månaden. Det är jätte jobbigt. Men ska ta tag i det där. Nånting som hjälper borde ju finnas.

Igår va jag hos Mimmi och så träffade jag min handledare för examensarbetet för första gången. Hon verkade bra. Nu ska jag bara sätta igång på riktigt med arbetet. Låna böcker och sådär, men när jag väl kommer igång så kommer det gå bra det vet jag.

Idag ska jag till vårdcentralen, Tess ska följa med mig som stöd. Det känns skönt. Får hoppas dom snart kommer på varför jag mår illa hela tiden... För det har blivit värre det senaste oxå...

Skön söndag

Jag är antagligen galen på riktigt. Det är söndag och klockan är bara lite över 12 och jag har frivilligt gått upp och diskat och plockat upp här i lägenheten. Har dammsugit oxå efter att orken hade trytit lite men det var lika bra att göra det för annars skjuter jag bara upp det ännu längre. Det är jag expert på, är det något jag ka så är det att skjuta upp saker ha ha. Men jag ska föröska bättra mig på det, så här min sista termin på högskolan. Så dags nu liksom.
Idag känns allt bättre i alla fall, jag ska föröska att inte ta åt mig av allt. Jag vet att hon ändå inte menar så. Och om hon ändå skulle göra det så kan hon säga det rakt ut i såfall. Men det är bara mina hjärnspöken som tror att hon menar så. Det blir nog bra, min hals är bättre oxå förresten.

Annars idag händer nog inte så mycket. Ska ta det lugnt bara.. Hade varit skönt med en promenad om det inte hade varit sånt skit väder ute bara...

Vill må bra!

Idag är ingen bra dag. Jag gnäller för allt, jag orkar snart inte längre. Allt är fel. Fast jag vet egentligen inte vad som är fel och det är nog det som är felet. Jag är snart tillbaka där jag va förra hösten och så dåligt vill jag inte må igen. För det va hemskt. Men jag vet inte vad jag ska göra för att inte hamna där igen för just nu är d så mycket i min hjärna så det bara snurrar runt och det blir ju inte bättre av att jag mår illa hela tiden heller...

Har i alla fall vart med Mimmi och Tess hela dan och det har väl varit okej. Men jag är inget rolig alls när jag är så här. Jag vill må bra igen.. Det är det enda jag vill!!

Ont igen

Idag är det en så där dag. Hals ontet är tillbaka, inte lika illa som i onsdags men det gör ont. Så börjar jag nog få en förkylning oxå tror jag. Men men det ger sig. Har varit på stan med Mimmi & Tess idag. Efter det så följde jag med dom hem en sväng. Ockuperade soffan och läste ut boken jag höll på med: "Nästa sak på min lista". Den va faktiskt riktigt bra.
Nej nu ska jag kurera mig tror jag. Har tycka synd om mig själv dag idag så jag köpte chips som jag ska mumsa på sen :)

Sjukling

Jag är ur balans just nu. Kan bero på att min hals är igen svullen och att jag har lite feber. Men det va en trevlig dag igår trots att jag säkert inte va nåt jätte kul sällskap. Men har alltid kul med Mimmi, Tess & Kim. Vi va på Tuna Park en sväng efter att i hade ätit. Det var där jag började må riktigt dåligt. Sen blev jag hem skjutsad och gick och la mig och vilade, det behövde jag verkligen. Tog beslutet att stanna hemma idag då jag vill se till att bli helt frisk.

Va ju med Tess och tatuerade sig igår morse oxå, den blev verkligen skit snygg :) Jag ska boka tid för min nästa tatuering snart oxå...

Nu ska jag vila, idag ska jag bara ta det lugnt..

Plugg & jobb

Idag har det vart fullt upp. Pluggade på förmiddagen vilket gick helt okej. Fick ihop PM:et, jag hoppas att det duger men det tror jag allt. Ska in imorrn tydligen.
Sen på eftermiddagen va jag först på min VFU-förskola och hälsade på, verkar jätte bra :) Sen åkte jag och jobbade. Dom ringde in mig imorse och givetvis ställde jag upp. Pengar behövs alltid.
Så nu är jag trött.. Ska snart sova.

Imorrn är det skola igen... Och efter den är dejt som gäller ;)

Note to myself

Ring aldrig företag efter 16, då ringer alla andra oxå. Jag tänkte va lite effektiv och ringa om att jag ska flytta men det går inte att komma fram så här dags på dagen. Jag får vänta tills imorrn. Tur jag är ledig och har tid att ringa då. Så det tar jag då. Nej det är väl bäst jag fortsätter att plugga lite. Det går sådär om jag ska va ärlig... Tror jag ska förena plugg med flyttpackning, packa skolböcker och gå igenom vad jag har...

Skolmåndag

Så va det måndag igen. Va i skolan till 12. Lyssnade typ inte alls på föreläsaren, om det är nåt jag undrar med examensarbetet så kan man ta det med sin handledare. Jag fick skriva själv förresten men jag hittade en tjej som inte hade nån, så hon skulle höra av sig till mig. Men jag börjar lite smått ändå för jag vill verkligen komma igång nu. Känns osm jag har tusen projekt den här hösten så det är bäst att börja skriva. Är ledig imorrn i alla fall. Skönt det. Ska till min VFU-plats då :)

Har klippt mig idag oxå :) Blev jätte nöjd. Ser ut som sist jag klippte mig ungefär. Så det blev bra helt klart. Nej dag att ta tag lite i skolarbetet tror jag.

RSS 2.0