Underbar helg

Det är kul med spontana saker.. Min helg har varit helt galen. Har haft så jäkla kul :). Tack Mimmi och Tess för att jag fick följa med. Kul att träffa alla som jag träffat under helgen :)
Ska berätta mer sen när jag orkar.. Men har haft riktigt kul i alla fall :)

Imorrn är det back to the real life igen ;)

Jag hatar vad han gör med mig

Hemma tidigare

Jag har så underbara arbetskamrater så jag fick sluta tidigare.. Det berodde ju iofs på att vi bara hade ett barn kvar efter halv fem. Lite onödigt med 2 personal då ha ha.. Så jag kom hem vid 18. Då fixade jag ny påfyllning på mitt SJ kort, lönen har ju kommit idag, så nu när jag kom hem så har jag varit ordentlig och betalat mina räkningar.. Håller på och tvättar oxå.. Då slipper jag d i helgen, kan vara skönt..

Annars har dagen varit bra.. Håller på med min första inskolning just nu och d går bara bra. Barnet jag skolar in är så liten och söt ha ha. Verkar inte bry sig jätte mkt om mamma och pappa. Överlag så har vi lätta inskolningar på båda avdelningarna.. Det är skönt, förra året hade dom tydligen en som inte va så kul..

Nej nu är d tvättstugan som gäller..

Jobb, bara jobb

Nu är jag hemma i jobbet, får ta ut någorlunda bra tid.. Igår va jag hemma 22.. Vi hade en obligatorisk grej efter jobbet. Får ta ut dom timmarna i ledighet sen så det är ju bra :). Men idag är jag rätt trött, så det blir en tidig kväll ikväll skulle jag kunna tänka mig.. Som tur är jobbade jag ju tidigt idag :).

Nu ska jag gå och laga mat.. Har inte så mkt att skriva..

Jag har ångrat mig..

... Sj är inte alls min vän längre.. Dom va det tills jag kom till Arboga och dom inte kunde hålla anslutningen till Etuna i 2 minuter utan vi tvingades åka taxi som dom lovade skulle vänta på oss där, men d gjorde dom givetvis inte.. Så det tog ett tag innan taxin kom.. Man kan ju bli tokig för mindre.. Men nu är jag hemma i alla fall.. Dags att gå och lägga sig snart igen.. Men dagen har varit bra annars ;)


Sj är min vän

Sj börjar bli min vän! Jag har hittat ett tåg till som gör att jag inte behöver åka förrän kvarti 7 när jag börjar halv 9 eller 9.. För mig är det underbart, d betyder att jag kan sova en hel timme längre de dagarna och den timmen är viktigt kan jag säga..
Den här veckan började alldeles fantastiskt ha ha

Ja radioprogrammet igår då.. Ja d va helt okej faktiskt.. Jobbigt som fan att lyssna på sig själv men jag va ju inte med så mkt som tur var. Efter det så ringde jag mamma för att höra vad hon tyckte.. Mina föräldrar är för söta.. Följande hade sagts under prgrammet:
Mamma: Va vuxen hon låter
Pappa: Hon är vuxen

Så underbara :)

En annan sak som gjorde mig glad idag va när jag ställde mig på vågen :) Det är inte ofta det händer ;)



Söndag

Igår kväll fick jag hemsk huvudvärk och blev kvar hemma hela kvällen vilket jag inte hade tänkt. Men skönt det eftersom jag inte mådde bra. Idag är d bättre. Idag har jag varit nere på stan och bytte ena BHn eftersom den va trasig.. Men jag fick behålla den andra oxå så ska se om jag kan använda den ändå :). Sen har jag varit hos Mimmi och Tess en stund. Alltid lika trevligt.. Blir inte riktigt lika ofta längre men alltid lika kul när det sker :).

Nu ska jag snart lyssna på P4 dans och vara moraliskt stöd till Carro om hon behagar komma ut på msn ha ha.. Sen ska jag äta lite oxå.. Ladda för en lååång arbetsvecka..

Trasig telefon och BH

Ja skulle ju bara uppdatera telefonen men det visade sig att min telefon inte mådde så bra så den fick åka på lagning nu. Så jag fick en lånetelefon som är lite småkonstig.. Det visas bara nr när man får sms trots att telefonnummret som skickar finns i telefonen.. Så nu bytte jag till min gamla telefon, den funkar väl ett tag i alla fall..

Medan telefonen skulle uppdateras, vilket nu inte gick men d visste jag ju inte då så gick jag på stan.Gick till kappahl för att kolla om dom hade några BHar som skulle passa mig på deras XLNT avdelning. Det hade dom faktiskt.Jag som har så otroligt svårt att hitta BHar i dom vanliga affärskjedjorna. Jag brukar behöva gå till specialbutiker där BHarna kostar 600-700 kronor.. Men nu hittade jag två, dom kanske inte är lika bra men jag kan stå ut med det.. Glad att jag hittade några som passade i alla fall :)

Dags för P4 dans

Imorgon är det dags för P4 dans att sända det som dom spelade in med Carro (och mig) när vi skulle och var på Scotts spelning på Gröna Lund i maj. På http://www.sr.se/sida/default.aspx?ProgramID=3135 står det lite om det. Förhoppningsvis har dom klippt bort mig helt. Det är i alla fall vad jag kommer sitta och hoppas på vid radion imorrn.. Men ska bli kul att höra vad dom har tagit med.. Jag menar det kommer va 12 minuter med Carro och Karin va ju med oss i princip hela dagen.. Men jag är inte så nervös för att d kommer va nåt med mig längre ha ha

Nej nu när jag har tvättat färdigt så ska jag hoppa i ordentliga kläder och bege mig ner på stan för att lämna in min mobil.. Eller ja dom ska göra en uppdatering på den.. Den är trög och konstig..

Sömning och tokiga L-K

Jag skulle ju se friidrotten igår, men det gick ju sådär med det om man säger så. Det började med att höjdhoppsfinalen som va den jag helst ville se blev uppskjuten, sen när den väl kom igång va jag så trött så jag somnade.. Jag såg lite då och då, jag lyckades höra att kommentatorerna sa att Linus Thörnblad kom 5:a, då stängde jag av Tv:n och gick och la mig i sängen.. Sen sov jag några timmar och sen vaknade jag vid 2 och då kollade jag, som jag av någon anledning alltid gör, min mobil. Där hade jag fått lite sms av Carro som den här helgen är hos Nilla på Öland. Så hade jag även fått den här bilden av Nilla:


Jag funderade en stund på om jag inte känner igen den där slipsen väldigt väl.. Och sen när Carro ringde fick jag det bekräftat att det där visst är min slips som råkade få följa med Sofia hem från Kristianstad, nu ska jag få tillbaka den :)
Carro berättade massa kul som hänt under kvällen.. Såklart hade jag oxå velat följa med, men det kommer fler gånger.. Ganska snart kanske ;)

Helgen är här

Äntligen helg :) Jag behöver det verkligen.. Dagen idag har varit lugn som tur är. Har så gulliga barn. Men det värsta var när jag skulle väcka ett barn som bara får sova en viss tid och h*n vägrade vakna.. Det tog säkert en halvtimme innan ungen var på benen ordentligt. Undra om jag va likadan?? Det tror jag inte eftersom jag från jag började på dagis inte ville sova där ha ha. Det är konstigt att arbeta på förskola framkallar egna barndomsminnen om hur man själv gjorde ;)

Nu ska jag försöka laga lite mat och äta framför friidrotten här. Jag kan inte förstå att folk klagar på att det är för mkt sport på Tv, det finns ju inget att se när d inte är nån sport ha ha.. Så nu njuter jag i fulla drag av friidrotts-VM och nästa vecka är det damfotbolls-EM. Det ska jag oxå se så mkt jag kan av. Sveriges första match är jag dock på en obligatorisk grej med jobbet, det kommer bli en låååång dag.. Men sånt man får stå ut med.. Jag visste vad jag gjorde när jag tog jobbet i Örebro..

Snart helg

Så har nästan hela veckan gått. Den har sprungit fram som vanligt även om den här dagen har sniglat sig fram. Har varit en ganska jobbig dag.. Varmt och gnälliga barn och jag är väl inte helt på topp just nu. Håller på och försöker vänja mig vid mitt nya liv. Det är jobbigt att inte va hemma så mkt och inte kunna göra så mkt som förut. Men det går det med. Jag vänjer mig snart.
Snart är det ju helg och då ska jag ta det lugnt tror jag. Om ingen vill hitta på nåt, men det är nog tveksamt..

Är trött idag med.. Kollar friidrott och sen ska jag sova.. Skönt att jag slutar tidigt imorrn, hemma 16. Det är tidigt för mig ha ha

Piggare idag

Inte fullt lika trött idag som igår. Igår var det bedrövligt.. Jag stensomnade klockan nio, behövde nog det. Idag jobbade jag längre och efter det va jag hos optikern. Det gick bra och synen har inte ändrats så mkt alls. Efter det träffade jag Annika och så gick vi och fikade, Riktigt trevligt :) Sen åkte jag hem och här är jag nu. Så nu är det dags för sängen igen.. Åh vilket kul liv jag har just nu ha ha. Tur att jobbet är givande och jag trivs med både barn och personal.. Tur jag i alla fall har en kompis i Örebro jag kan träffa ibland :).Men det kanske blir bättre med tröttheten så jag orkar lite mer när jag kommer hem ;).

Men nu godnatt :)


Tisdag

2 dagar jobbade den här veckan. Har flytit på bra, känns verkligen som barnen börjar godkänna mig som fröken nu. Idag fick jag knappt gå hem ha ha. Sånt värmer ska jag säga. Då känns det som man verkligen gör något rätt. Har hållt lite i en inskolning idag oxå, är egentligen inte jag som ska ha den men eftersom hon som håller i den va på möte så fick jag ta den och jag tyckte det gick väldigt bra för att vara första gången jag gör nåt sånt. Jag har ju spanat lite på hur dom andra gör ;). Slutade tidigt idag, vilket var skönt. Men jag är nog tröttare idag, trots att jag gick och la mig tidigt igår..

Men nu ska jag slappa framför friidrotten tänkte jag mig.. Blir en riktigt lång dag imorrn då jag ska till optikern i Örebro efter att jag slutat jobba..

Sommarkrysset 15/8

Nu ska jag äntligen ta tag i att blogga om min fantastiska lördag..

Den började klockan halv 6 då klockan ringde. Inte va man så pigg på att gå upp då inte. Men såklart kom jag upp efter lite om och med. Klockan 7.05 gick tåget.


Carro på tåget :)

Vid tjugo i nio va vi på plats i Sthlm. På perrongen så mötte Gurkan oss. Sen tog vi oss nästan direkt till Grönan. Var väl där vid halv 10 så vi satte oss utanför och väntade. Det gick rätt snabbt i alla fall.. Solen sken och vi flummade som vanligt ;)


Carro hade givetvis datorn med sig. Tobbe (progrmaledaren) kommenterade det sen under repen när hon satt med datorn uppe: "Det är riktiga fans som sitter och bloggar samtidigt". Han kan ju omöjligt ha vetat hur rätt han hade ;)


Scenen :)

Sen kom vi äntligen in och kunde inta jättebra platser på femte raden, då det första fyra raderna var reserverade platser. Sen satt vi på den här bänken hela dagen. Men det var inte så lång tråkigt som det kan låta att det va. För direkt klockan 11 började Tobbe att repa och det va underhållning det. Både han och studiomannen Jean är hur roliga som helst. Som när dom läste på Carros snygga skylt "Tobbe. Synd! För gammal för oss, för ung för mamma".
Tobbe: Det beror ju på hur gammal din mamma är
Carro: Typ 50
Tobbe: Då går det bra
Jean: Ja Tobbe har varit på åldromshemmet så..

Först ut att repa av artisterna var ju våra älskade Scotts, anledningen till att vi åkt dit. Hejade på alla utom Robban innan. Carro och Henke gestikulerade ju till varann oxå ha ha. Niklas hälsade innan, lika trevlig som vanligt. Efter att Scotts repat klart kom Sara (Claes flickvän) fram och pratade med Carro. Det är så jäkla roligt att alla uppskattar henne så och vet vem hon är. Tror hon blir lika förvånad varje gång. Niklas diskuterade då min snygga "Dansband all the way baby" knapp med mig ha ha. Den väckte visst lite upprörda känslor i Scotts gänget ha ha. Claes kommenterade den sen med: Det har fastnat nån skit där.


Gurkan äter sallad ;)


Madrassdomino repas


Scotts repar


Jaquee repar

Kevin repar :)


Caroline af Ugglas

Sen var det dags för genrep.. Verkligen skönt att det hände saker under hela dagen i princip annars hade nog väntan varit outhärdlig.


Crash i HEAT

Sen va det lite väntan mellan genrepet och direktsändningen. Carro lyckades ju få syn på Crash en gång, minns inte när det va och tyckte jag och Gurkan va jättefega som inte vågade gå fram så hon sprang dit och kramade honom och då kom ju jag och Gurkan oxå springande så vi fick ju varsin kram vi oxå ha ha. Innan genrepet kom ju Tess, hennes mamma och lillebror och joinade oss på vår bänk :) Så trevligt så :)


Strax innan direktsändningen, sen tog inte jag några mer kort under direktsändningen då min kamera tyckte det va lägligt att dö just till den.

Direktsändningen var oxå jättekul, trots att man vid det här laget kunde alla repliker och allt utantill ha ha. Efter Scotts första nummer fick Carro säkert 12 sms att vi hade synts på Tv ha ha. Har sett det nu efteråt och det va inte alltför hemskt ha ha.

Efter sändningen försökte vi se till att träffa grabbarna och vi lyckades träffa alla 4. Först pratade vi med Robban som senare lånade min penna och tyckte det va roligt att jag hade snott den på Karlslunds herrgård ha ha. Ja Claes diskuterade ju min knapp och lite annat kul. Lillen åt banan ha ha. Henke och Carro är totalt sjuka i huvudet, fast d visste vi ju redan.

Jag och Gurkan lyckades ju ta kort med Crash oxå :)


Här är mitt kort med Crash :)

Sen när jag fick tillbaka min penna, vilket jag faktiskt fick så tog jag ett kort på Robban:


Så underbar människa :)

Sen sa vi hejdå till grabbarn men sen backade jag och Carro tillbaka för att säga hejdå till P-O oxå. När vi gjort det så gick vi ut. Tog båten tillbaka och sen tunnelbana till centralen. Sen åkte vi hem. Och SJ är väl inte min och Carros bästa vän direkt. Dom bygger om tågspåret mellan Södertälje och Eskilstuna så det är buss från Södertälje som gäller. Vi höll på att bli fast i Strängnäs, d hade varit allt annat än kul. Men som tur är så löste det sig...

Hade en fantastisk lördag. Har säkert glömt massor. Men det va hur kul som helst :)

Carro och Gurkan: Tack för d underbar sällskapet hela dagen. Vi ägde <3
Tess, Tess mamma och lillebror: Tack för sällskapet
Tack alla andra oxå :)

L-K i Etuna

Ja jag har ju redan berättat om början av torsdagen med L-K.. Men kan bjuda på en bild på deras buss från den tillfället..



Sen gick ju Carro och jag hem och sov en stund. Det behövdes nog för att vi skulle orka med kvällen men det va nära vi inte hade orkat oss ner. Det va nog tur vi hade köpt biljetter annars hade vi aldrig kommit iväg.
Vi va lite nervösa att Carro inte skulle komma in men det gick så bra så.. Inga problem alls..


Carro sitter och väntar på L-K


Duo och jag spelade först

Först spelade Duo och jag.. Keyboradisten som på bilden ovanför spelar gitarr (han i gula byxor), fastnade ju jag för ;). När vi satt och väntade på L-K så kom Micke och skrämde livet ur oss.. I alla fall mig.. Nej då ville han prata lite igen. Han är så jäkla trevlig den mannen..


L-K

Sen drog L-K igång och i början hade dom stora tekniska problem. Det lät verkligen inte bra. Så dom spelade inte så jätte länge innan dom tog en paus. Så ställde jag och Carro oss närmare scenen och när dom kom ut på scenen kom Micke fram och skulle prata igen, han sa inte så mkt den här gången så jag vet inte vad han ville ha ha. Sen när dom drar igång igen berättar Peter vem Carro är, att hon bloggar om Scotts men att hon nu är omvänd ha ha. Stefan lägger till att hon är där för att få guds förlåtelse ha ha. Jag skrattade så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.
Ja roligare spelning har jag ju varit på.. Jättelite folk.. Tur att L-K är som dom är ändå.. Dom är ju helt galna.. "Ni som tycker vi pratar för mycket har inte sett oss förut och ni som har sett oss förut vet att vi gör det". Dom är så jävla goa..


Carro fotar L-K :)


Okej Carro jag erkänner han är anledningen till att jag vill se L-K ;)

Sen efteråt pratade vi med alla utom Tobbe. Peter är för rolig.. Han och Carro diskuterade kamror och Duo och jag ha ha. Trond kom och kramade, go han är. Morgan kollade bara lite på korten Carro visade Peter att hon tagit. Ja Peter sa ju att Carro skulle hälsa Scottarna oxå (det är fixat ha ha). Micke pratade vi lite med igen..
Sen bestämde vi oss för att gå ut men ångrade oss och gick in igen och då fick jag syn på Stefan på scenen så då gick vi fram och såklart blev det Scottssnack igen ha ha. Stefan är så jäkla söt :)
Sen gick vi ut och sa hej då till dom vid bussen somredan börjat rodda ut.

Det va en riktigt trevlig kväll trots lite folk, men L-K är alltid kul :)
Tack Carro för att du drar iväg mig på allt :)

Trött men givande fredag

Här har det varit lite tyst.. Jag har liksom inte orkat eller hunnit. Det blev rätt sent i torsdags. Vi va väl i säng kvart över ett och halv fem ringde min klocka. Jag trodde inte riktigt på att d va sant ha ha. Sen hade vi studiedag hela dagen. Så vi va först alla som arbetar inom förskolan i mitt område på Karlslunds Herrgård och fick lite info av chefen och lite fika och sen åkte vi och åt på en restaurang. Där satt vi ett tag och sen åkte vi till förskolan för att planera lite.. Det blev väl en del gjort även om vi skulle kunna stannat ett bra tag till tror jag ha ha. Men det var en givande dag i alla fall.. Trots att jag va rätt trött, men inte så trött som jag skulle kunna vart..

Nej nu ska det komma inlägg om torsdagen och lördagen.. Ska börja lite i alla fall. ska skicka hem Carro snart och sen ska jag åka och handla..


Blir det en galen torsdag?

Nu är jag hemma. Jobbade till halv 3 idag. När jag kom till Etuna vid 4 så mötte Carro mig på  station och så gick vi ner till stan och jag åt lite och sen skulle vi spana efter L-K. Då började dom soundchecka och då kikade vi lite, men sen fick vi inte stå där så vi flyttade oss och bara lyssnade. Sen kom först Micke ut och då gick Carro fram och så placerade vi oss under taket och pratade lite. Sen kom Trond och skulle ta kort på oss, fan ta honom om jag som dränkt katt hamnar i deras blogg! Kom just på att jag varit med i en tidning som dränkt katt så d här kanske inte va så farligt ändå ;). Trond visade att han köpt en Scotts grej i lördags ha ha. Sen skulle dom iväg och äta och vi va blöta och frös så vi gick hem och nu ska jag snart hoppas in i duschen för att sen gå ner på stan i det underbara vädret och titta på L-K :)

Frisk än

Idag är jag verkligen trött men det kom inte förrän jag kom hem.. Har varit hyfsat pigg idag, trots att mina ögon har bestämt sig för att vara röda och irriterade.. Undra om det är förkylning på g, skulle inte förvåna mig alls. Jag har jobbat på dagis i mer än en vecka och är fortfarande frisk. Det har nog aldrig hänt förut ha ha. Brukar alltid dra på mig alla möjliga baciller av barnen.. Men det kommer väl ha ha

Imorgon är Carro här när jag kommer hem :). Så ska vi ner på stan, ska verkligen bli kul.. Nu ska jag kolla fotboll innan jag går och lägger mig :)


Pendlings funderingar

Nu är jag trött igen, trots att jag fick sluta en halvtimme tidigare så jag hann med 16.49 tåget.. Det va riktigt skönt det.. Har inte gjort många knop sen jag kom hem, suttit här typ.. Men det är rätt skönt att slappna av med.. Mår väl inte så himla bra kanske, men det går nog över. Är mkt just nu, med nytt jobb och sådär.. Vet inte varför jag känner som jag göra.. Har nog varit elak idag, d va inte meningen alls men ibland vill jag bara gråta.. Men mkt handlar nog om mina långa dagar som det blir. Jag ska inte klaga, för jag vet att många har det så men jag är inte van. Jag har gått i skolan i hela mitt liv, jobbat på sommrarna och då har jag jobbat inom vården som inte har sånna här tider.. Det är ovant, det blir lättare när jag kommit in i det tror jag.. Men hur länge står man ut såhär? Med ens förstår jag varför mamma alltid va så trött när hon kom hem från jobbet. Från jag va 9 år och 10 år frammåt så pendlade hon  7 mil enkel resa varje dag, d är ungefär vad jag oxå gör (det är 8 mil till Örebro). Jag förstod nog aldrig då hur jobbigt det faktiskt är. Nu vet jag..

Första dan i veckan

Så var första arbetsdan den här veckan avklarad, känns bra det. Trodde ju jag slutade tidigt idag men upptäckte att jag visst slutade 15.30 men sen fick jag gå så jag hann med 15 tåget ändå eftersom vi hade så lite barn idag med. Trodde det skulle va fler men det blir lugnt den här veckan oxå. Vilket är skönt, då hinner vi i arbetslaget prata ihop oss mer och sådär. Jag hinner komma in mer i rutinerna, vilket känns väldigt bra..

När jag kom hem insåg jag att jag va tvungen att ta tag i att åtminstone dammsuga min lägenhet, så det har jag gjort nu. Nu ser den så representabel ut så jag kan släppa in nån här, om nån vill komma hit. Ja Carro kommer ju på torsdag men henne ser jag mer som inventarie än gäst numer ha ha.  

Vad sysslar dom med?

Vad är det här?? Vad sysslar mitt Elfsborg med, vad är det som är så jävla svårt med att möta Gefle?? Det finns inget lag dom har så svårt för som dom. Och det går ju inte bättre idag direkt.. Jävla skit! Det måste ju börja gå bra nu igen.. Jag blir galen ha ha.. Aja d är ett tag kvar, men då får dom nog börja spela bättre än vad dom gör just nu vad det låter.. Ja få saker gör mig så engagerad som fotboll, skulle va hockey då xD.

Söndag

Nu är jag hemma igen. Jag och Carro hann med att bada en gång till innan dom skjutsade hem mig. Det va lite kallare i vattnet idag, fast Carro påstår att jag bara gnäller.. Men nu sitter jag hemma i soffan och gör just ingenting.. Det är väldigt skönt det, jag är lite seg känner jag. Men imorgon är det dags att jobba igen. Nu börjar d lite mer på riktigt, var skönt med en mjukstart förra veckan. Inte så mkt barn och så.. Det blir nog lite mer den här veckan. Men kommer hem tidigt imorrn hoppas jag.. Ska bli kul att komma igång ordentligt :)

Men jag är redan arbetsskadad ha ha.. Igår när vi skulle äta så ville lilla N bara dricka inte äta och då va d direkt: mat först, dricka sen. Efter en vecka ha ha

Bra helg

Nu sitter jag hemma hos Carro.. Åkte hit igår eftermiddag. Hade trevligt kräftskiva med hennes föräldrar och några kompisar till dom. Sen efter det tog vi med oss E och åkte och badade. Det va riktigt skönt. Jag har inte badat i en sjö sen sommaren 2005 så det va verkligen på tiden nu.. Sen så gick vi och la oss ganska tidigt. Låg och pratade endel som vanligt ;).

Dom ska til Etuna sen så då får jag skjuts dit :) Det blir bra det. Har varit en jätte bra helg :).

Het man

Oj oj oj oj.. Jag kikade in lite i Richard Engfors blogg och han har en rolig kategori som heter Dagens ligg. Den senaste var Cristiano Ronaldo. Jag va bara tvungen att sno en av de 3 bilderna han hade lagt upp.. Jävlar va het den karln är.. Jag har kallat honom min man jätte länge, det har till och med gått så långt så pappa sa när han såldes nu senast: Din man är såld för 1 miljard ha ha.


Jag skulle ju inte tacka nej till honom ;)

Världens bästa

När jag kom hem pissesur (läs förra inlägget) så såg jag ett stort vitt kuvert på min hallmatta, jag kände väl igen handstilen men kunde inte placera den. Jag blev jätte nyfiken men jag öppnade dom andra breven jag fått innan, så kom jag till det och då är det ett stort kort där i och det är från min underbara vän Emelie. Jag blev så jäkla glad så jag nästan började gråta. Hon betyder så otroligt mycket för mig och det finns ingen som hon.Jag har känt Emelie sen 1998 och ända sen dess så vet jag att hon alltid finns för mig. Det kan dröja medan vi hörs men när vi väl hörs så är allt som d alltid har varit igen.. Jag älskar dig och vill aldrig förlora dig! Du gjorde min dag :)


Det fina grodkortet :)


Det här stod i. Hon är för underbar :)

Pissesur

Det är väl typsikt, när man får sluta tidigare en fredags eftermiddag och ska ta sig en tur på stan så öppnar sig himlen fast d har varit underbart väder hela dagen. Jag ser ärligt talat ut som en dränkt katt. Undra vad dom som mötte mig på hemväg tänkte. Som tur är såg jag dom inte för jag va tvungen att ta av mig glasögonen ha ha. Det var alltså när jag kommit till Etuna som himlen fick för sig att öppna sig och göra mig pissesur.. Men innan det hann jag köpa nya hörlurar till min MP3 på Clas Ohlson. Det har varit glapp i mina hela veckan, finns det nåt värre? Och musik måste jag ju ha.. Annars kan jag verkligen inte pendla.. Musik och nåt att läsa, då går pendlingen bra..
Sen när jag tog mig till ATG-stället för att hämta biljetter så började det ösregna.. Men jag fick ut biljetterna, så nu Carro och Anna E är d bara att vänta på att det ska bli 24/10 så vi får använda dom ha ha. Då ska vi 3 på dansbandskampen i Strägnäs. Jag måste chocka er alla med att d inte är Scotts som spelar, d är L-K. Min mamma blev alldeles chockad över detta faktum ha ha. Men d ska bli riktigt skoj.. Jag hade liksom inget annat val än att boka biljetter kändes det som ha ha.. Sen ska jag väl dit när Scotts spelar oxå, men så långt fram vill jag inte riktigt planera ha ha.

Det är skönt att va hemma såhär tidigt. Skulle slutat senare men vi hade ju inga barn kvar typ så jag fick gå. Mina arbetskamrater är världens gulligaste :)

Varmt

Nu är jag trött igen. Tog senare tåget imorse. Jag jobbade länge idag, första stängnings dagen. Det gick bara bra. Tror jag gjorde som man skulle göra ha ha. Det märker vi imorrn ;). Det har ju varit så varmt idag så på eftermiddagen tog vi fram vattenspridaren så barnen fick springa iden. Det va uppskattat såklart ha ha
Efter jobbet gick jag till stan, vilket inte alls tar lång tid. Där träffade jag Annika, äntligen. Riktigt kul, blev en kortis den här gången, men blir väl fler gånger hoppas jag :). Annika är ett Scottsfan som bor i Örebro :).

Nu ska jag lägga mig.. Tidigt imorrn igen..

Giftiga mygg

Dom har giftiga mygg i Örebro. I tisdags fick jag 2 myggbett på foten som svullnade upp.. Det va mindre skönt kan jag säga..Sen har jag fått flera som har gjort ont och svullnat lite.. Jag brukar inte reagera på just myggbett, därför jag antar att Örebro-myggen är giftigare än andra mygg..

Nej nu ska jag iväg till myggen igen.. Eh.. jag menar till barnen och mitt underbara jobb :)

Hemma tidigt

Det här va skönt, varje dag skulle vara såhär så skulle jag nog stå ut lite bättre. Va hemma 16 idag, d är lagom det. Tyvärr kommer d bara inträffa typ en gång i veckan, men det är skönt det oxå. Så det inte är långa dagar jämt. Det känns lite ovant att vara den som har ansvar, förut har jag ju bara varit praktikant. Det är ju inte så längre.. Det är lite svårt att ställa om men å andra sidan är det ju det jag har velat göra under hela utbildningen, ta ansvar och kläcka nya idéer. Så ju mer varm i kläderna jag blir, ju bättre kommer detta att bli. Det känner jag på mig :)

Händer inte så mkt mer ikväll tror jag.. Är ganska trött som vanligt.. Har beställt lite kläder från Haléns idag, kände att jag behövde unna mig det :)


Tröttis

Andra dagen då.. Den blev tyngre i och med att jag va riktigt trött. Carro sov ju här i natt och hon kan ju inte va tyst ha ha. Nej d kan ju inte jag heller.. Men jag va tydligen rolig för fan va hon skrattade.. Nu kommer jag inte ihåg va det va, men yxmördare minns jag i alla fall ha ha.. Ja och sen berättade ju hon om sitt Alingsås äventyr ha ha.. Det va riktigt skoj ;).
Som tur är fick jag börja 9.30 idag så jag behövde inte åka förrän 8. Såklart va tåget försenat även idag, jag verkligen älskar SJ ha ha..
Men nu börjar jag komma in i det lite.. Barnen är helt underbar, jag har verkligen valt rätt jobb :)

Första dagen

Första dagen på jobbet gick utmärkt :). Jag hade inget att vara nervös för som alla sa.. Underbara barn och underbar personal. Vi har varit väldigt kreativa idag, undra hur länge den här kreativiteten håller i sig.. Men veckan ut tror jag ha ha.. Ja jätte kul i alla fall.. Jag kommer trivas helt klart :).
Sen skulle jag vänta på tåget som Carro satt på från Herrljunga, hon va ju på äventyr igår.. Ja då va ju det försenat, en halv timme visade det sig  och såklart missade vi anslutningståget i Arboga så vi fick vänta på ersättningsbuss som kom typ halv nio och vi skulle varit hemma åtta.. Men jag hade trevligt sällskap och tur med vädret så ha ha. Men nu är jag äntligen hemma.. Så nu är d dags att sova.. Behöver inte gå upp riktigt lika tidigt imorrn som tur är :).

Jag har inget emot smålänningar fortfarande.. Men dig Nilla pratar jag inte med längre, i alla fall inte om fotboll ha ha. Jag vet mkt väl vilka som blev svenska mästare förra året, men jag lever kvar i 2006 ha ha

Jag är inte smålännings hatare..

Inte nog med att det va en trög smålänning som kommenterade dom jävla smålänningarna vann oxå. Nej, återigen jag har inget emot smålänningar. Jag känner jätte många trevliga smålänningar :). Men just nu har jag emot Kalmar FF, dom slog ju mina älsklingar med 3-1, det gillas inte.. Aja bara att ta nya tag nästa match..

Carro har ringt några gånger och livat upp den här kvällen. Pratade lite med Anna oxå :). Sen fick jag ett fint kort av Mimmi oxå :). Alla är så snälla när man inte är med, så det känns bra :). Undra om Sigge levererar det där han lovade ha ha.

Nej d är nog dags att sova nu så ni slipper sånna här konstiga inlägg.. Jag är lite nervös ha ha..

Trög smålänning

Jag skulle liva upp den här sega söndagkvällen med att lyssna på fotboll på sr.se.. Elfsborg spelar ju mot Kalmar i Kalmar och givetvis är det en trög smålänning som kommenterar. Jag har inget emot smålänningar men den här är väldigt seg.. Han är ju så sävlig.. Nej kände bara att jag va tvungen att få klaga lite ha ha..Det hade varit mkt roligare om dom spelat i Borås, han som kommenterar där är så jävla rolig, d är mer än vad man kan säga om den här..

Nej nej jag har inte alls tråkigt, d är därför jag skriver det här totalt meningslösa inlägget ha ha
Det står 0-0 i matchen förresten ha ha

Sista

Idag har jag då jobbat sista dagen.. Det är både skönt och ledsamt. Höll på att börja gråta glädetårar när jag skulle gå hem för alla va så söta och verkligen öste beröm över mig. Känns jobbigt att börja om på ett nytt ställe när man får höra hur mkt dom uppskattar mig.. Alla har frågat mig hur det känns inför imorgon och jag vet inte riktigt än.. Jag har inte riktigt hunnit så långt i mina tankar.. Har varit så mkt att smälta i alla fall.. Nervositeten börjar krypa sig på nu.. Ska lägga mig tidigt ikväll, tror jag behöver det..

Jag hade mkt hellre befunnit mig i Alingsås men jag vet att d här är rätt beslut. Och jag vet att alla som är där kommer ha så jäkla kul :). Det kommer fler gånger..

Delad tur

Det här var riktigt jobbigt. Delad tur var inget för mig. Det var första gången jag någonsin hade det trots att det är min femte sommar inom vården. Det här var ju inte ens min tur egentligen.. Tur jag har sluppit dom säger jag bara. Sen gjorde det väl inte saken bättre att jag jobbade kväll igår oxå. Men hon jag jobbade med idag är så jäkla rolig så det har gått så bra.. Men nu är det bara att lägga sig snart igen och gå upp och göra sista dan.. Det kommer bli lite sorgligt.. På måndag börjar allvaret, ja jag börjar bli lite nervös måste jag erkänna..

Nej godnatt på er :)

RSS 2.0