Stan dan innan nyår..

Nu har jag varit på stan. Först hämtade jag min julklapp till mig själv, ett halsband med mitt namn på som jag beställde på ur och penn före jul. Jättefint är det :) Sen gick jag och letade handväska och jag måste säga att Eskilstuna har mkt bättre utbud än vad Skövde har haha. Det va faktiskt så att jag såg en väska direkt som jag ville ha när jag gick in på Accent.. Men jag som har beslutångest AB kunde såklart inte bestämma mig direkt men efter lite övervägande med mig själv så köpte jag den och jag är nöjd. Nu får jag i alla fall ner kalendern haha.. Sen gick jag till arbetsförmedlingen, tyckte d va lika bra att få det gjort så nu är det fixat oxå :) Sen gick jag inte på systemet och varför gör alla människor samma sak varje år.. Systemet dan innan nyår är fan värdelöst! Jag undgick den värsta kön men det tog säkert 20 min där inne och då köpte jag en flaska vin haha. Systemet på stan är ju inte stort heller så.. Sen gick jag hem.. Men jag ärnöjd fick ju gjort d jag skulle göra så :)

Imorgon är det årets sista dag, vad det här året har sprungit fram!

Min egna säng

Va skönt det var att få sova i sin egen säng. Jag har verkligen sovit hur skönt som helst i natt. Även om jag inte sov så länge iofs. Jag gick och la mig runt halv 3 då jag först kollade på JVM i hockey och sen kollade jag ett avsnitt till av Varuhuset, jag kommer fastna i den där serien haha.

Idag står det på schemat att plocka upp lite här hemma och sen ta mig ut på stan och fixa lite saker. Men det tror jag blir lite senare så jag prickar in när alla andra oxå är där tänkte jag haha ;) Nej men ska ta det lite lugnt idag tänkte jag.. Så nu ska jag hoppa in i duschen.

Julbilderna del 3

Nu kommer dom sista bilderna från jul. Det är från juldagen när vi som alla andra år var hos min faster Rosa:


Givetvis var det julklappsutdelning här med


Kasper :)


Kathrin väntar på paket tror jag


Mamma :)


Min kusin Ida :)


Två andra kusiner, Fanny och Lisa


Kathrin :)


Lillebror :)


Storebror :)


Maria, lillebrors flickvän som jag fick julklapp av, TACK :)


Kusin Jimmy :)


Julbilderna del 2

Här kommer bilderna från julaftonskvällen:


Kasper kom och sa: Kan du ta kort på mig och som
den snälla faster jag är så gjorde jag ju det...


Givetvis kom Kathrin då oxå :)


Kathrin och Kasper :)


Kasper är så charmig ;)


Nicole och Tusse :)


Sen va det julklappsutdelning med tomtefar och två fnissiga tomtenissar :)


Tusse, så charmig bild haha


Julbilderna del 1

Nu är jag hemma och har orkat ta tag i det här..

Här är först bilderna från morgonen:


Fredrik och Tova :)


Kasper är charmig ;)


Lillebror och Kasper


Tova :)


Rasmus :)


Syrran, brorsan och mamma


Jag och Tova :)


Kathrin och Tova :)


Samuel och Kathrin delade ut julklapparna :)


Jesper och Tova


Rasmus fick en Ben 10 bil


Mamma och Tova


Pappa och Tova


Min systerdotter är söt :)


Home sweet home

Nu är jag hemma i Etuna igen :) Pappa har kört hem mig idag. Han har även lagat mitt skrivbord som hade rasat isär. Han är så snäll :) Men nu är jag hemma i min trygga vrå igen. Jag saknar verkligen ensamheten när jag är inte har den, men annars uppsakattar jag den inte särskilt mkt.. Men nu ska jag ta tag i mitt liv igen, nu har jag samlat krafter och tror att jag känner att jag är på väg att komma på fötter igen. Jag ska ta tag i allt :)

Först blir det nyår, det blir nog trevligt skulle jag tro :)
Imorrn ska jag ner på stan en sväng men mest ska jag bara ta det lugnt, jag har ju massa DVD att kolla på.. Bara ta det lugnt :)

Skövde

Idag har jag varit i Skövde. Först gick jag och Jonna en sväng på stan. Jag köpte mig en kalender tillslut, jag lider som vanligt av fruktansvärt beslutsångest.. Men jag valde en som man kan göra egen framasida till och Jonna gjorde en jättesnygg hemma hos sig sen :) Efter det åkte vi ut till Elins Esplanad (tror jag det heter), Maxi och Coop ligger där oxå. Där hittade jag ingenting, jag ville ha en ny handväska men inte det.. Sen åkte vi hem till Jonna och lagade mat (läs: Jonna lagade mat). Så åt vi, supergott :) Efter det tjôtade vi skit och umgicks. En rolig dag helt enkelt :) Vi ses ju inte så ofta, vilket är synd..

Sen kom vi hem och så har jag varit inne hos grannen en sväng och nu ska jag snart kolla på hockey. Har packat lite smått oxå, jag va inte fullt så utsspridd som jag trodde haha

Söndag

Så va det söndag. Idag har jag tillbringat dagen i fotbollshallen i Vara. Damerna har spelat alliansen. Det va segt men kul. Va mest inne för att kolla på Anna, d gick sådär för dom. Men så fick jag dan att gå i alla fall haha. Imorrn ska jag till Skövde. Pappa skulle dit på nåt fackligt så jag ska träffa Jonna och gå lite på stan tänkte jag. Jättelängesen jag träffade Jonna så det ska bli skitskoj..

På tisdag åker jag hem, så måste packa ihop mig imorrn oxå.. Jag har ju spridit ut mig som vanligt haha Men jag ska nog få med mig allt hem tror jag..

Korten från jul kommer när jag kommer hem..

Julen är över

Så va julen över för den här gången. Jag har inte hunnit få ordning på alla bilder än. Har inte orkat ta tag i det. Men julen har varit bra helt klart. Julaftons kvällen va vi ju här. Folket gick hem jättesent och jag va jättetrött haha. Jag fick lite olika saker, bland annat en skrivare som jag ska försöka få igång nu om jag får ut den ur kartongen vill säga haha. Jag skrev ju om att jag fick säsong 4 av Varuhuset men inte hade dom andra, jag fick dom andra 3 säsongerna av mamma sen haha. Så nu kan jag plöja varuhuset haha. Jag är helt klart nöjd med julafton..

Igår va vi hos min faster i Korsberga (utanför Hjo). Alltid lika trevlig men det måste ha varit den lugnaste juldagen på länge. Vi är ganska många i pappas släkt så det kan bli rätt stökigt, men små kusinerna har ju växt upp och är typ snart vuxna så.. Och dom enda små va egentligen Kasper, Kathrin och mitt kusinbarn Andreas.. Men det va roligt.. Fick en julklapp, av min lillebrors gulliga tjej.. Det hade hon verkligen inte behövt, men jag fick nån inpackning till håret, nagelfilar och mascara/eyeliner. Sånt som alltid behövs..

Idag händer nog inte mkt alls. Shit va det har snöat! Vi höll ju på att inte ta oss hem igår.. Jag har ju massa att greja med här så jag kan nog få tiden att gå skulle jag tro ;)

Julafton hittills

Jag hinner med ett litet inlägg idag med. Det får bli bilder en annan dag men på frukost va alla mina syskonbarn här och det va underbart att träffa alla igen :) Och träffa Tova för första gången. Hon blev 1 månad igår och sov hela tiden haha. Tror hon öppnade ögonen i typ 10 min sammanlagt. Men hon va jätte söt :) Fick lite julklappar oxå. Har fått en digital fotoram, varuhuset säsong 4 (hur min bror tänkte där då jag inte har säsong 1,2,3 vet jag inte), 1000 kr, 100 kronor på SF och en tomte.
Sen har vi varit hos Kerstin på dopp i grytan och snart kommer dom hit oxå så vi ska äta ännu mer mat.. Det har varit trevligt hittills i alla fall :)

Bilder dan före doppare dan

Nu tänkte jag bjuda på dagens bilder:


Julgranen är pyntad och klar :)


Det lyser på trappan :)


Julgranen och tomten :)


Dan före dan

Så var det dagen före julafton.. Det här året har verkligen sprungit fram, kan inte fatta vart det har tagit vägen. Det har varit ett mkt blandat år, har jag haft kul har jag haft så inihelvete kul, har livet varit piss så har det varit så jävla piss. Men jag är helt klart nöjd med 2009. Jag ska fila lite på en årskrönika senare tror jag.. Finns väl en hel del jag kan berätta om tror jag haha.. Det har verkligen varit ett år som har gått i 210 hela tiden. Det som har stått i fokus är helt klart spelningar och mina vänner.. Men mer om det senare..

Nu ska jag nog ta tag i den här dagen.. Vet inte vad som står på schemat men jag skulle tro en hel del faktiskt.. Vi gjorde ju mkt igår så det kan inte va så mkt kvar..

Tisdags bilder

Så lite bilder från igår:


Mina sötisar :)


Skruttan :)


Belinda :)


Söta kattungar :)


Mamma kokade knäck, jag tittade på haha


Skinkan är kokad :)


Lite bilder från i Söndags

Nu kommer lite bilder från i söndags:


En av mammas och pappas kattungar


Pappa tittar på tv, d va nog nån sport tror jag ;)


Mamma :)


Maja :)


Fina Belinda :)


Nicole och Sandra va här :)

Jag kommer springa runt med kameran rätt mkt nu så det lär nog bli bättring med bildinlägg här.. Tog lite kort igår som jag ska få in i datorn oxå tänkte jag..


Bilder från Munkfors

Tänkte jag skulle bjuda på några kort från i fredags, som vanligt är det Tess som har tagit dom flesta.. Hon är bäst hon ;)


Scotts :)


Snygg- Henke haha


Mattias, som vikarierade för Lillen i helgen


Snyggot ;)


Smilfink ;)


Tess kan det här med att ta kort ;)


Som vanligt

Man glömmer fort, jag inser det..Pappa skulle åka till affären och köpa cocosfett till min ischoklad som jag ska göra idag. Har han kommit hem än?? Nej och det är typ en timme sen han åkte. Jag borde inte vara förvånad. Tar pappas handling mindre än en timme, oavsett vad han ska handla så ritar vi kors i taket. Men jag skulle gärna vilja hinna baka innan mamma kommer hem, skulle behöva göra en annan sak oxå men jag vet inte om jag vågar lämna det stora kattkriget, just nu ligger dom faktiskt i samma rum men man vet ju aldrig vad som händer om jag går..

Juklappsinköp

Idag har jag, Nicole och pappa varit i Lidköping och handlat de sista julklapparna. Så nu är jag klar med det för den här gången. Alltså jag kom inte ihåg att Lidköping va så himla rörigt, jag hittade ingenting längre och jag har ändå tillbringar min tonår där haha. Vi tappade bort pappa och så ringde jag för att fråga var han va var på han svarar: "Inte en aning". Ja men jag fick d jag skulle ha i alla fall.. Sen va vi på Willys och handlade oxå.. Så nu är en del av julmaten inhandlad.. Så hämtade vi mamma på jobbet och sen åkte vi hem.

 

Vi har stora kattkriget här oxå. Mina katter och mammas och pappas kommer verkligen inte överens.. så vi håller dom skilda så gott det går haha.. Får hoppas d går bättre om ett par dagar, men jag har inga förhoppningar haha


Det blir inte alltid som man tänkt sig

Det blir ju inte alltid som man har tänkt sig.. Meningen var ju att vi skulle åka på Scotts i fredags, hem på natten, jag skulle packa på lördag och pappa skulle hämta hem mig till Vedum på söndag.

Efter sista dagen på jobbet i fredags, som va väldigt bra. Alla är så goa :) Så hämtade Mimmi och Tess mig i Örebro efter lite om och men så åkte vi mot Munkfors. Där va vi runt 20.00. Det va en trevlig kväll. Träffade Angelina och Carina oxå :) Spelningen va bra som vanligt men folket i Munkfors, sikka människor. Carina skämdes över att vara Värmlänning haha. Men annars va det skitkul.. Sen åkte vi rätt snabbt efter spelningen då vi va trötta. Men det va här det inte blev som vi hade tänkt oss.. Ungefär 2 km från stället så gick bilden sönder.. Så vi fick ställa den där och åka med Angelina och dom till Karlstad och försöaka ordna allt dan efter. Så jag och Mimmi satt i bakluckan på Emmas bil haha "Tur hon inte hade en fiat". Sen la vi oss typ med detsamma när vi kom hem till Angelina.. Dan efter va det bara att börja fixa så vi skulle komma hem och så.. Jag har världens bästa pappa så han och Nicole kom och hämtade oss. Det blev en liten nätt tur på 85 mil för honom ;) Men hem kom vi och jag fick panik packa så jag har typ glömt hälften haha.. Men nu är jag i Vedum i alla fall och har varit sen ett i natt.. Idag har vi julstökat lite och så..

Helgen har ändå varit bra. Har ju haft bästa sällskapet :)


Fredag

Så va det äntligen fredag :) På ett sätt vill jag inte ha den här dagen men på ett annat vill jag det. Det är min sista dag idag :( Men det känns okej ändå faktiskt. Fick en liten present av rektorn igår, söt liten värmeljushållare med en tomte på :) Igår va d julbord på Scandic Grand i Örebro. Det va mkt trevligt, jag är dock fortfarande mätt haha

Nej nu måste jag springa till tåget.. Idag efter jobbet bär det direkt av på äventyr :)

Tågresor och jobbiga dagar

Igår va jag på anställningsintervju i Katrineholm.. Kändes inte som jag gjorde annat än att åka tåg igår.. Först va d tåg till jobbet, sen va d tåg till Hallsberg, byte till tåg mot Katrineholm och sen tåg från Katrineholm och hem. Kändes som jag va i typ hela Närke och Sörmland igår haha. Tror intervjun gick ganska bra. Jag va rätt trött och sådär.. Gjorde inte många knop när jag kom hem, skulle gå och lägga mig tidigt men d blev nog rätt sent innan jag väl somnade haha.. För min/mina visdomstand/tänder har bestämt sig för att d är en bra tidpunkt att börja komma upp nu. Och det gör ont.. Ja blir det inte bättre än vad d är nu får jag stoppa i mig ett par panodil..

Nu sitter jag på tåget till jobbet.. Det blir nog en jobbig dag idag.. Träffar våra 15-timmars barn för sista gången idag :( Bland annat den som jag skolade in i höstas. Så jag ska bjuda på lite gott idag så även dom får vara med på det tänkte jag. Ska gå och handla det när jag kommer till Örebro, är ju där en stund innan jag börjar så..
Jag tror jag först nu börjar förstå att den här hösten verkligen är slut nu, det har gått så jäkla fort! Men sen är det bara att börja om.. Har bestämt att jag ska se allt positivt och jag vet ju att allt brukar lösa sig förr eller senare..

Trötthet

Idag är jag mkt mer utvilad än vad jag va igår.. Kan bero på att jag typ gick och la mig klockan 19 igår haha. Det blev inte att jag gick till Mimmi och tur va väl det för så trött som jag va. Sov inte alls bra mellan söndag-måndag. Typ 3 timmar sammanlagt eller nåt, vaknade hela tiden. Så att jag va trött och grining igår är ganska förståligt. Sen är det min sista vecka på jobbet och jag vågar inte känna efter vad jag verkligen känner.. För då kommer jag antagligen att bryta ihop.. Det blir jobbigt på fredag..

Nä nu ska jag till tåget. Ska på anställningsintervju i Katrineholm i eftermiddag så.. Slutar ju tidigt idag som tur är..

GRATTIS :D

Idag fyller en av mina bästa vänner år :) Tänk att du varit tant i ett helt år haha ;) Ska till henne när jag slutat jobbet och sådär.. Va iofs där igår och present har hon redan fått men inte ska man behöva va själv på sin födelsedag och jag som är så snäll ställer ju upp så klart haha..

Men vad jag skulle säga egentligen: GRATTIS MIMMI!!

Bra dag

Om gårdagen va en jävla skitdag så va den här dagen helt underbar :) Kände det redan när jag vaknade att det va en bättre dag, även om jag vaknade med världens huvudvärk.. Men det rådde jag bot på genom att dricka kaffe och sen lägga mig igen haha. Men Mimmi vet hur man ska göra mig glad igen, man tar med mig på stan så jag får shoppa bort lite pengar. Då är det en glad Icka igen haha. Nu är jag typ klar med julklapparna i alla fall.. Har två kvar tror jag.. Dom två svåraste, min äldsta systerson och min lillebror.. Men det löser sig nog på nåt sätt.. Men har haft en mysig dag, efter stan så följde jag med Mimmi hem och så drack vi lite kaffe och åt mjuk pepparkaka, kollade på tv och tjôtade. Tess va ju hemma oxå.. Så glad att jag har dom så nära :)

Imorrn börjar sista veckan på jobbet.. Det känns riktigt jobbigt faktiskt, men jag kommer nog klara det med tror jag..

Skit igen

Jag är inte på humör längre.. Det va bra en dag sådär men nu är det lika dåligt igen. Om jag bara visste va d va med mig så jag kunde ändra på det. Nu förpestar jag tillvaron för mina vänner istället när jag är sån här. Jag vill inte må så här, jag vill bara må bra.. Men just nu vet jag inte hur jag ska göra det så det är nog bäst jag får va ifred nu.. Vet inte om det är så bra egentligen, men jag tolkar allt fel så det är nog bäst folk låter mig vara just nu.. Jag känner mig folkilsk..

Ska ägna den här helgen åt att försöka hitta mig själv igen, för tror jag har tappat bort mig nånstans på vägen.. Så det blir en helg i min ensamhet, tror jag behöver det faktiskt..

Det finns några jag inte kan vara utan: Mimmi, Tess, Emelie, Anna, Annika, Fia och Angelina.. Utan er hade jag gått under för längesen!

Det är bra nu

Nu har jag varit lite dålig på att skriva igen.. Jag har inte så mkt att berätta, jag är inte inne i en period då jag behöver skriva mkt. Jag trivs faktiskt ganska bra just nu :) Det har vänt ganska mycket faktiskt. Jag vet inte riktigt vad det beror på men jag tror det som mina underbara vänner har sagt faktiskt har gått in. Jag ska inte tänka så himla mkt och analysera allt i minsta detalj, inget blir bättre för det. Det vet jag ju egentligen.. Det är bara att köra på. Nu har jag bara 10 dagar kvar på jobbet men det känns faktiskt rätt okej. Va på intervju för tim.vik poolen här i stan igår och det tror jag gick bra och sen har jag fått en intervju nästa tisdag. Det rullar på nu :) Allt känns faktiskt bra nu.. Det känns skönt att kunna skriva det :)

Vissa saker vet jag iofs inte vad jag ska tro och tycka om.. Men som sagt försöker jag att inte tänka så mkt utan bara vara.. Det är som det är och jag får acceptera det och sluta lägga in massa som inte finns..

Jag kan inte sluta tänka på dig.. Du är underbar

Helgen

Så har helgen nästan gått.. I fredags jobbade jag till sent och sen när jag kom hem va det bara att byta om och göra sig iordning och gå till O'learys. Det va en trevlig kväll. Det va längesen jag såg Barbados nu så det va kul att träffa dom igen. Dom hade saknat oss sa dom ;). Det bästa va ju Håkans uttalande om att vi skulle vara otrogna haha. Han lyckades ju lista ut vad vi gjorde istället haha. Ja det va en kul kväll. Alltid kul att gå ut med Mimmi och Tess. Det blir alltid nåt tokigt som sägs haha. Det jag garvade mest åt den kvällen va "vuxenlek".. Jag vet inte om Mimmi försökte vara fin eller nåt haha. Roligt va d i alla fall ;).

Igår sov jag lääääänge. Det behövde jag. Sen när jag vaknat till och sådär och kollat lite tv så gick jag hem till Mimmi och Tess. Ja först va bara Mimmi hemma. Vi kollade hockey, sydde och tjôtade som vanligt.. Det va trevligt. Sen när Tess kom hem så blev det mat. Tack för maten, det va riktigt gott :). Så där va jag hela kvällen..
Idag ska jag inte göra mkt.. Ska ner på stan snart, lovade mamma att kolla om en sak fanns här som hon skulle köpa i julklapp så bäst jag gör det ;).

Äntligen fredag

Så va det fredag igen :) Har inte hunnit skriva sen i tisdags, har haft långa dagar och har i princip bara lagt mig när jag har kommit hem. Igår bakade vi pepparkakor med barnen, det va härligt. Det kändes verkligen som det va nära jul. Det va härligt, jag har inte känt det innan. Annars va det en rätt seg dag igår, jag stängde ju igår halv 7. Halv 5 hade vi barntomt.. Det va segt.. Men jag städade lite och grejade lite i min ensamhet haha. Men jag hade hellre varit nån annanstans, jag bara kände det.. Mimmi hade några förslag på var jag hellre skulle varit haha.. Det hade jag ju inte tackat nej till;).

Nej nu ska jag iväg till tåget.. Det är en lång dag idag med.. Blir ännu längre eftersom jag ska ut ikväll i Etuna för ovanlighetens skull.. Hoppas det blir bättre än sist jag skulle ut här haha. Men jag är på bättre humör idag..

Jobb igen

Idag har jag jobbat. Hade kort dag som tur var. Det va alldeles lagom kände jag. För nu har jag blivit förkyld oxå haha. Är det inte det ena så är det fan det andra haha.. Men det va bra på jobbet, sen strosade jag lite på stan. Först hämtade jag min plånbok. Vet inte om jag skrivit det men i lördags ringde dom från taxi örebro och sa att dom fått in min plånbok på södra station. Det är ju nästan en månad sen jag tappade den, jag hade gett upp hoppet. Men nu är den tillbaka hos mig :)
Sen när jag kom hem åkte Tess och handlade med mig, så nu har jag fyllt på igen. Känns bra det :) Köpte EMDs julskiva oxå.. Den va jättebra, väldigt stämmningsfull. Precis som en julskiva ska vara tycker jag :)

Nu ska jag slöa lite innan jag ska sova..

RSS 2.0