Alltid påväg ;)

Nu är vi snart påväg mot Säffle, efter antal klädombyten och omsmikningar ha ha.. Nej då så farligt är d inte. Vi är så lugna och fina här ;)
Tågresan hit till Karlstad gick jätte bra och fick träffa Carros galna polare Gurkan i Katrineholm :)
Gårdagskvällen va helt okej.. Mat och mycket prat :)

Men nu är dags att bege sig iväg snart.. Hoppas bara jag hittar dit för annars får jag väl äta upp det i alla framtid :)

Packat och klart

Så var det inte länge kvar innan det bär iväg.. Det vart lite kaos här för en stund sen men allt löste sig som tur var :) Så nu är jag glad och lycklig igen och det mesta är packat tror jag. Det sista packar jag väl som vanligt i sista stund imorgon ha ha. Det är ju jag i nötskal, precis lika mycket som att nu ligger typ hela min garderob nerpackad ha ha.. Jag kan ju aldrig bestämma vad jag ska ha på mig så Carro och Angelina får hjälpa mig att bestämma det ;)
Datorn ska ju med så det kanske blir lite bloggat i helgen med.. Lär ju sitta här lite imorrn eftersom jag kommer vakna astidigt ha ha..

Positiv igen

Idag har jag faktiskt hunnit med mycket. Jag träffade min handledare imorse. Hon verkar optimistiskt inställd till att jag ska bli klar snart så det kändes skönt att höra. Fick lite tips på hur jag ska komma vidare och jag har faktiskt, hör och häpna redan skrivit en hel del så jag tror att det ska gå bra faktiskt :)
Sen har jag dammsugit hela lägenheten oxå, vilket behövdes eftersom det av någon konstig anledning blir kattsand överallt, väldigt snabbt ha ha..

Men nu ska jag ge mig ut på en promenad i solen tänkte jag. Jag måste ju packa klart ikväll. Vi åker ju faktiskt imorrn!! Jag kan inte fatta hur snabbt tiden har gått, när vi bestämde det här så var det knappt januari och det kändes som det skulle ta en evighet tills det blev 27-28/2.. Men nu är vi snart där..

Igår hände inte så mkt mer än att jag va och handlade med Mimmi, Tess och Pia. Så nu har jag mat ett bra tag fram över, det är bra det :)


Nej promenad va det :)


Brand i stan

Jag vakande och gick och hämtade datorn och la mig i sängen igen och startade MSN.. Direkt när jag loggat in får jag från Carro: Har du hört att statt har brunnit? Nej det hade jag inte hört.. Så hon skickade den här länken och jag är jävligt förvånad över att jag inte känt nån röklukt. Jag öppnade balkongdörrn för att känna om jag kände nåt och ja det stank ganska rejält ja.. Det är tydligen anlagt, tycker det här är lite otäckt..

Idag händer nog inte så mkt tror jag.. Min hals är inte helt bra idag heller, så blir att ta det lite lugnt.. Ska nog handla senare..


Dagen

Så var det tisdag.. Jag håller på och tvättar och har plockat lite här hemma.. Det behövdes och jag behöver tänka på annat än helgen tror jag ha ha..
Nu sitter jag och kollar på skid-VM, det är sprint idag och det är det enda vanlig längdskidåknings formen jag tycker är kul att titta på. Jag blir lätt uttråkad när det inte händer nåt, men i sprint så gör det ju det och då kan jag tycka att det är kul att titta ;)

Blev inget stan igår så jag ska nog försöka ta mig ner på stan idag.. Måste ha en ny body lotion känner jag..

Veckan

Så var det måndag igen.. Hoppas verkligen den här veckan springer fram ;) Jag vill ha fredag ha ha.. Idag händer nog inte så mkt, ska på stan med Mimmi och Tess sen tror jag. Min hals mår lite sådär, men det är bättre än när jag vaknade iofs så det är ju bra :)

Annars i veckan händer väl inte så mkt heller skulle jag tro..

Melodifestivalen

Nu har jag tittat på damernas masstart i skidskytte-VM och lugnat ner mig lite ha ha. Kul med en medalj till :) Helena Jonsson är fantastisk :)
Nu väntar jag på att mitt täcke ska bli torrt.. Sen ska jag väl fortsätta att titta på sport.. Det blir väldigt lungt idag känner jag..

Igår gick jag till Mimmi och Tess runt 16 när hockeyn skulle börja. Det gick ju bra för båda favoritlagen :) Sen broderade vi lite såklart.. Och igår blev det inte fel ha ha
Sen blev jag kvar över melodifestivalen.. Vi var väldigt förvånade att han den där Rigo gick till andra chansen, vad tänker folk med när dom röstar? Ja dom två bästa gick ju till finalen i Globen i alla fall.. Fast jag hade gärna sett BWO där oxå, men jag ville ju ha dom andra 2 dit oxå.. Men då tänker ni, ja men BWO har ju andra chansen kvar.. Ja men eftersom jag alltid har sån tur så hamnade BWO på samma sida som Scotts i andra chansen trädet, vilket betyder att det är en omöjlighet att få både Scotts och BWO till globen.. Det tycker jag är surt! För om Scotts nu får möta BWO så kommer dom nog inte att slå dom..

Väckt

Jag blev brutalt väckt idag.. Min katt har en egenhet att krypa in i påslakanet och lägga sig direkt på täcket, där sov hon idag och kissade. Tänk er känslan av att vakna av det. Just nu är jag både ledsen och arg. Jag vill veta varför hon gör såhär! Visst hon har kissat i min säng förut men då trodde jag att det berodde på att hon behövde steriliseras, men nu är hon stereliserad så nu vet jag inte varför hon gör såhär.. Kul är det inte i alla fall.. Som tur är så fanns det tvätt tid så täcket tvättas nu, så hoppas jag verkligen att det går ur helt så hon inte fortsätter såhär.. För det gör mig både orolig och förbannad..

Jag känner att jag inte orkar skriva så mkt mer just nu.. Var tvungen att ha ur mig det där bara..

Sport lördag

Nu sitter jag här och tittar på skidskytte igen.. Herrarnas masstart är det just nu. Är väl damernas stafett senare oxå. Jag tycker om när det är är massa sport på Tv :)
Annars vet jag inte vad som händer idag. Blir såklart Melodifestivalen ikväll men innan det vet jag inte. Kanske nån promenad om jag orkar..

Igår hade jag en mysig dag. Var hemma hos Mimmi och Tess hela dagen. Vi hade syjunta ;) Men det hade nog kunnat kvitta för min del för jag gjorde bara fel i alla fall ha ha.. Jag blir lite aggresiv när det inte blir rätt ha ha. Ska inte skriva här vad jag skriker hela tiden, fast jag ska börja skrika tåg istället ha ha.
Ja kul hade vi ialla fall ;)

Melodifestivallåtarna del 3

Som vanligt varje fredag numera så skriver jag om schlagerlåtarna. Det här är vad jag tycker den här veckan:

Velvet - The Queen: Det här är helt okej.. Kanske inget jag tycker jättemycket om men det funkar helt klart.

Rigo & The Topaz sound feat Red Fox - I got you: Kisspaus är det första jag tänker på... Usch så tråkigt..

Molly Sandén - Så vill stjärnorna: Jag älskar hennes röst. Ska det bara vara en ballad i final i år så ska det va Molly!

E.M.D - Baby goodbye: Det här gillar jag helt klart. Jag kommer hålla på låt nummer fyra den här veckan oxå, ser ni ett mönster ha ha

Mikael Rickfors - Du vinner över mig: Jag gillar faktiskt det här...

Maja Gullstrand - Här för mig själv: Kisspaus nummer 2.. Det här hade funkat utan Maja, jag klarar inte hennes röst..

Sofia - Alla: Det här är fan rena grekiskan, bokstavligt talat.. Det funkar ju inte, svenska folket köper inte det här.. Det borde melodifesativalledningen veta vid det här laget!

BWO - You're not alone: Jag älskar ju BWO och även det här, även om jag inte vet om en ballad kommer funka iofs.. Men jag tycker om det!

Ja vi får väl se hur det går imorrn.. Men jag håller på EMD och BWO. Molly får gärna gå vidare oxå :)

Huvudvärk

Dagen började med att jag vaknade med huvudvärk.. Men jag tog mig ändå upp och såg på skidskytte VM som idag var mixstaffett. Det gick ju bra, silver till Sverige :)
Sen efter det insåg jag att jag inte skulle klara av att va uppe med den här huvudvärken så jag tog tabeltter och så gick jag och la mig igen och sov några timmar till. Huvudvärken är fortfarande inte borta, men den är betydligt bättre i alla fall..

Så den här dagen har varit väldigt lugn och kommer fortsätta vara det känner jag, minsta ansträgning och huvudvärken kommer tillbaka..


Inte hemma onsdag

Idag har jag inte varit hemma mycket.. Rätt skönt det med, jag ser tillräckligt av det här stället ändå haha.. Men först var det vårdcentralen och där fick jag lämna blod till massa prover, så nu hoppas jag att dom hittar nåt så jag slipper må såhär längre..
Sen åkte jag på anställningsintervju, tyckte det gick helt okej men eftersom tjänsten tillsätts på måndag så ringde dom med besked redan i eftermiddags och nej jag fick det inte men det känns i alla fall bra att ha fått gå på intervju. Det går ju alltid fler tåg. Jag deppar inte ihop för det här, vet att jobbet hade passat mig perfekt men men.. Ska se till att bli klar lärare nu :)

Sen efter anställningsintervjun gick jag till Mimmi och Tess en sväng. Broderade lite och sen skulle dom till Maxi och handla så då följde jag med så nu har jag fyllt på lite här hemma. Det känns bra det :)
Sen jag kom hem har jag lagat och ätit mat och nu sitter jag i soffan och sömnar nog snart ha ha.

Händer nig inte så mkt alls ikväll, skönt det med..

Glad :)

Just nu är jag skitglad. Jag vaknade för en stund sen och kände väl sådär. Min mage har krånglat ett tag och sådär. Men så ringde telefonen för en stund sen och då var det från en tjänst som jag har sökt och dom vill träffa mig imorrn. Jag måste nog lugna ner mig lite med känslorna tills dess ha ha. Det känns som att det händer nu ha ha.. Så imorrn får ni hålla tummarna att det går bra :)

Annars händer det nog inte så mkt idag tror jag.. Ska lugna ner mig lite och så blir det nog en liten prommenad tror jag :) Just nu känns det som inget kan förstöra den här dagen :)

Pepptalk och dansare

Så var det en ny vecka då :) Vet inte alls vad som kommer hända den här veckan.. Måste börja ta tag i allt, oj har ni sett mig skriva det förut?? Ha ha. Nej men allvarligt, det här får vara en slappardag men sen får det fan vara slut på det.. Jag kommer bli helt förslöad alltså.. Jag har iofs varit ute och gått en sväng idag, vilket var skönt. Ska försöka göra det varje dag. Måste komma ut lite varje dag i alla fall.. Men det får vara slut på alla dom här sovmorgnarna.. Ja, det här är pepptalk till mig själv ;)

Läste Får Jag Lov idag, dansbandstidning för dom som inte vet det ;) Scotts-Henke va ju på framsidan och det va ett jäkla tjôt om hur bra artikeln va så jag tänkte att jag köper väl den då.. Läste en skit bra krönika av Thomas Deutgen, jag vet att jag va lite anti honom under dansbandskampen, men han har vettiga åsikter. Han skrev om Dansarna, dom som inte tycker att ett band ska bli för stort för då kommer icke dansarna dit och tar dansgolvet för Dansarna. Jag känner igen det här, jag har ju varit icke dansare på danbanor i hela mitt liv i stort sett. Jag började väl åka på riktigt när jag va 14 och jag vet mycket väl vad Dansarna tycker om sånna som mig som bara står och lyssnar. Jag är inte så populär direkt ha ha. Jag tyckte det va så skönt att Thomas Deutgen som är dansare själv tog upp det här :) Jag minns särskilt en gång på Skansen när en Dansare blev riktigt otrevlig mot oss vid scenen, det var ingen rolig upplevelse direkt.. Som Thomas skrev så har vi som bara vill lyssna på banden och parta till dom betalat lika mkt som dansarna! Alla har lika stor rätt att vara där, är min åsikt. Som Thomas skrev så skulle inte arrangörerna ha råd att annordna dans om inte partypubliken oxå var där. Han pratade väl mest om Lasse Stefanz men jag vet att det här gäller många band.
Jag tror dansarna måste lära sig en del...
Sen vet jag mycket väl att det heter dansband och att man ska dansa till dom, men som en mycket klok människa sa så: Dansar vi på vårt sätt!

Söndag

Då har mamma och pappa åkt hem då.. Skönt att ha dom här men rätt skönt att få va själv oxå ;) Kollade ju Melodifestivalen igår. Jag höll på dom som gick till Globen, det brukar hålla en vecka som jag och svenska folket tycker likadant. Så nu går d väl åt helvete resten ha ha.. Men H.E.A.T va helt klart bäst :)

Igår fick jag mig äntligen ett nytt täcke.. Eller jag fick 2 täcken och 2 kuddar :) Min mamma är bäst :)

Idag händer nog inte så mkt.. Vill bara ta det lugnt känner jag.. Kolla på skidor och så..

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag idag då.. Mamma och pappa kommer ju hit om ungefär en timme.. Ska bli kul att träffa dom igen, ska äntligen få mig ett nytt täcke är det sagt.. Det blir nog en bra dag tror jag allt :) Verkar vara fint väder ute oxå, d är alltid bra :)

Har inte jätte mkt att skriva idag känner jag.. Återkommer imorrn..

Melodifestivallåtarna del 2

Eftersom jag började förra veckan med att skriva om låtarna i Melodifestivalen efter att jag hade hört en minut av dom på fredagen så får jag fortsätta den här veckan med ;) Så här är mina åsikter:

Lili & Susie - Show me heaven: Det här var bra tror jag.. Ganska mycket 80-tal, men det brukar ju va bra så.. Refrängen fastnar med en gång

Lasse Lindh och bandet - Jag ska slåss i dina kvarter: Det här var väl sådär kanske... Men kan va så att den blir bättre och bättre när man har hört den några gånger

Jennifer Brown - Never been here before: En powerballad.. Det här tror jag kommer funka bra..

H.E.A.T - 1000 miles: Rock behövs alltid i festivalen.. Jag gillar det här..

Markoolio - Kärlekssång från mig: Markoolio är ju alltid rolig.. Det här var lite roligt.. Annorlunda med en ballad från honom.. Får väl se vad jag tycker imorrn...

Amy Diamond - It's my life: Typisk Amy låt är d första jag känner.. Men jag tror jag kommer tycka bättre om den här när jag ser hennes energi på scen..

Cookies' n Beans - What if: Det här var oxå helt okej..

Måns Zelmerlöw - Hope & Glory: Det här kommer bli en hit känner jag direkt.. Det här var bra! Jag ska nog ta tillbaka allt dumt jag sagt om Mums-Mums dom senaste veckorna ha ha

Sådär då har jag hört denna veckans låtar oxå :) Jag vill inte sia om utgången den här veckan heller.. Men är Måns nummer bra och jag gillar låten imorrn med så kommer jag nog hålla på honom tror jag.. Tror det kan bli kul imorrn :)

Otursdag??

Ja så var det fredag igen.. Ja idag är det ju fredag den 13.onde. Och ja jag är skrockfull, eller egenltigen inte men efter fredag den 13/10-2006 kommer jag för alltid ha något emot fredag den 13:onde. Innan det hade jag inte haft så mycket otur just den dagen. Jag är ju en klantig människa så jag har otur jämt ha ha. Men just den dagen gick allt fel tror jag. Det va en helvetes dag som senare blev en helt underbar helg ha ha. Nu i efterhand kan jag tänka tillbaka på den helgen som underbar, men just när jag va i den så var det otroligt jobbigt.

Idag ska jag väl inte göra så mkt heller.. Hoppas på att tvätten har torkat så jag kan plocka in den och sen dammsuga lite tror jag.. Imorrn kommer ju mamma och pappa hit :)

Tvättsnack

Så var tvätten tvättad då ha ha.. Men givetvis blev den inte torr den här gången heller.. Den blir aldrig det, jag vet inte hur lång tid det är meningen att en torktummlare ska ta på sig med att få tvätten torr..Men men den blir ju torrare i alla fall.. Ett tag blev den inte det heller.. Nä jag tycker tvättstugan i förra lägenheten va mycket bättre.. Det är ganska sjukt att här tvättar man på 3 timmar med 2 maskiner, 1 torktummlare och ett 1 torkskåp.. På förra stället va det 4 timmar med 3 maskiner, 2 torktummlare och 1 torkrum. Visst det är lättare att få tider här, antar att många skaffar tvättmaskin.. Vad skönt det skulle vara, men bara till mig så är det ganska onödigt oxå..

Blir allt fel??

Idag mår jag sådär igen.. Ont i halsen och lite snuvig och så mår jag illa. Men när mår jag inte illa ha ha.. Men jag ska i alla fall tvätta idag.. Behöver göra det känner jag.. Skulle behöva städa men man kan ju hoppas att jag mår bättre imorrn så jag kan göra det då.. Mamma och pappa kommer ju på lördag :) Ska bli kul att träffa dom faktiskt :) Känner att jag behöver det just nu..
Allt jävlas med mig och vad jag än gör så blir det fel känns det som. Men jag hade ett, vad jag kände som bra snack igår. Jag vet att det inte hade behövt bli som det blev om jag inte va överbeskyddande.. Men tyvärr är det nåt som jag måste jobba med att inte vara.. Jag behöver inte försvara allt och alla jämt, jag måste lära mig det..
Ja d där va bara lite terapi snack till mig själv ;)

Ja annars händer väl inte så mkt idag.. Får se hur jag mår senare under dagen..

Just det, jag har fått en jobbintervju oxå :) Visserligen inte förrän i mars men det är alltid nåt. Så kan ju hoppas på det bästa i alla fall.. Allt kanske inte blir fel då ha ha

Inte mkt

Så ännu en dag... Allt är typ samma när man bara går hemma. Ja jag är rätt less på det nu.. Även om det såklart finns saker jag borde göra ha ha.. Men men allt löser sig på nåt vis..

Har inte så mkt att skriva idag känner jag.. Återkommer nog senare..

Sådär

Idag mår jag sådär måste jag säga.. Fryser och tung i huvudet, halsen är inte heller vad den borde vara.. Ska nog inte göra alltför mycket idag. Skulle behöva ta tag i att gå promenader varje dag. Ja, jag behöver ta tag i min vikt.. Dessutom är det skönt att gå ut och gå, då jag behöver rensa hjärnan ganska mycket just nu..
Igår var ingen rolig dag.. Alla känslor på en och samma gång.. Det börjar kännas lite bättre, men jag vet inte..

Tur att jag har dom bästa vännerna i världen som alltid ställer upp och lyssnar :)
Carro fick mig dessutom att asgarva, hon vet precis vad hon ska göra när jag behöver skratta den bruden :)

Utmanad!



Jag blev då utmanad av Angelina att jag skulle ta en bild i mina bilder (vilken mapp jag ville) och ta sjätte bilden..

Det råkade bli min lillebror Jesper och lite av min andra brors son, Kasper. Min lillebror är väl inte till sin fördel här kanske ha ha




Så nu utmanar jag alla som vill göra det här att göra likadant :)

En vanlig måndag

Jag måste lära mig: Mobilen ska va på ljudlös när man sover. Annars blir det som imorse när jag väcktes halv 7. Iofs va det nog hämnd för SR Värmland ringde ju och väckte Angelina och det låg jag ju såklart bakom, eller ja Carro var väl den verkliga hjärnan bakom det men klart jag va med på det ha ha. Så jag har varit vaken sen halv 7.. Har mesta tiden suttit vid datorn och pratat med folk och sådär. Varit duktig och sökt lite jobb oxå ;)
Sen vid 12 gick jag ner med Mimmi på stan, skulle skrivit ut lite saker på skolan men det fanns ju inga datorer så jag får gå till K68, där jag va på kurs och skriva ut det sen istället.. Måste ju lämna in det om jag ska få några pengar och det vill jag ju såklart ha..

Alla dessa känslor hela tiden.. Ibland önskar jag att jag bara kunde stänga av...


Ett sent grattis

Ahhh jag glömde ju nästan: GRATTIS ANGELINA PÅ 30-ÅRSDAGEN!!!
Men dagen är ju inte slut och dessutom ringde vi ju i natt och jag har grattat lite varstasn innan.. Men såklart glömmer jag dig inte ibloggen heller ha ha..

Nu ska jag nog sova, borde gjort det för längesen men jag tänker för mycket helt enkelt.. Men det är en dag imorrn med så jag hinner tänka då med ;)

Repris och Melissa

Nu har jag sett reprisen av melodifestivalen.. Jag måste nog erkänna att så fantastiskt va nog inte Scotts.. Det tar emot att säga.. Men det va nog adrenalinet här igår. Klart dom var bra, men jag vet att det kunde varit bättre helt klart.. Men jag hade en sjukt kul kväll så det gör inte så mkt ha ha. Nu får man ju hoppas på andra chansen och att dom kan göra ännu bättre ifrån sig då.. Antagligen blir det en favorit i repris då.. Carro kommer tillbaka :)  Vi får väl se.. Innan det så är det ju faktiskt Säffle..

Carro har fått mig att inse hur fantastisk Melissa i Zlips är. Alltså den rösten, jag älskar den. Hon verkar vara en helt fantastisk människa oxå.. Gillar henne skrapt sen dansbandskampen.. Jag älskar hennes personlighet, hon verkar vara en sån som inte håller tyst med om vad hon tycker..

"Scotts jobbar i grupp"

Shit vilken jäkla kväll det va igår. Så jäkla kul jag hade. Jag mötte Carro på stationen vid 16. Då gick vi och handlade och sen hem till mig för att börja laga mat. Taco paj var det som stod på menyn. Det tog en bra stund då en klant (jag) först glömde att sätta på ugnen ha ha. Men sen blev det mat. Det va riktigt gott, men lite nervös va man ju. Sen va det bara att gå in och sätta sig framför Tvn och förbereda sig för Melodifestivalen. Då blev det riktigt nervöst.. Sen drog allt igång.. Tycker faktiskt Petra Mede va bra, sen får resten av Sverige säga vad dom vill. Jag tyckte hon skötte det riktigt bra :) Nina tyckte jag va cool, Jonathan va väl rätt tråkigt, Shirley va en typisk Shirley låt men kanske inte jätte bra.. Sen kom dom jag väntat på i evigheter kändes det som.. SCOTTS Åhh shit, d va fjortis varning här i soffan kan jag lova er. Men det bjuder jag på. Shit va fina dom va och låten blir bättre och bättre ju mer man hör den ;) Sen skulle det ju ringa och röstas och jag och Carro ringde samtidigt och hade väl förväntat oss att höra det vanliga tråkiga: Melodi nummer fyra får alltså din röst bla bla bla.. Men istället får vi höra: Hej det är Scotts här. Kul att ni gillar vår låt. Ha ha då blev vi fjortisar på riktigt ha ha. Jag hade inte riktigt förväntat mig Henkes röst i örat liksom ha ha. Ja sen rullade ju festivalen vidare.. Emilia gillar jag sådär. Alcazar är skitbra men Caroline Af Ugglas?? Nä jag fattar inte varför det här skulle va så bra. Marie va helt okej :)
Sen blev man ju skit nervös igen. Men det gick ju bra som tur var :) Men sen när duellerna skulle läsas upp blev det ju nervöst. Total glädje när Scotts lästes upp först men sen insåg jag innerst inne att det va kört när Alcazar lästes upp. Kunde väl fått annat motstånd?? Aja andra chansen är inte fy skam det heller. Det är helt klart bättre än att åka ut. Sen förstår jag som sagt inte Caroline Af Ugglas men men.. Emilia är helt okej, mycket hellre hon till globen än Caroline Af Ugglas..

Ja jag fick ju massa sms under hela kvällen. Mest under Caroline Af Ugglas.. Det roligaste löd: Någon borde fylla i. Snälla snälla be henne sluta sjunga.. Fick flera liknande, alla var rörande överens att vi inte förstod hur folk röstade. Sen tänker ju folk verkligen på mig oxå.. Fick ett precis efter Scotts uppträdande: Lever du? Massa närbilder på Roberto :P
Ja d är väl ingen hemlighet vem jag tycker mest om i det bandet :P

Ja sen när melodifestivalen va slut så var vi inte ett dugg sugna på att gå och lägga oss så vi satt en stund vid datorn som faktiskt funkade helt okej.. Och nu funkar kanon.. Sen bestämde vi oss för att spela bondespelet men för det första va vi nog alldeles för trötta för det och sen bestämde sig mina katter för att vara med så dom slog undan spelpjäserna hela tiden ha ha..
Sen när vi äntligen gick och la oss runt 2 så kunde vi ju ändå inte sluta babbla, så klockan 4 tror jag d blev tyst här ha ha

Rubriken bygger på ett citat av mig.. Vi läste på svt.se/melodifestivalen om flugan på discokulan som skrev att en scott kommer aldrig ensam och då säger jag "Scotts jobbar i grupp". Så va det än va så sa jag det. Tolka det som ni vill gott folk!

Carro har åkt hem och jag ska nog titta lite på tv snart tror jag..

Datordöd

Min dator håller på att ge upp så om jag inte hörs här på ett tag så vet ni att det är för att min älskade vän har gett upp. Just nu går det ganska bra men vet inte hur länge det håller.. Den har krånglat hela dan typ.. Den funkar ibland och sen ger den bara upp.. Jag vill ju kunna läsa Tobbes schlagerblogg ikväll ju.. Hålla koll på vad som verkligen händer ha ha. Jag kollade på tv grejen dom hade där.. Mannen dom pratar om kan i mina ögon bara va en men jag vet inte ha ha.. Jag menar det är inte så många män med i den här deltävlingen ha ha..Nej nu kör jag konspirations teorier här, ska sluta med det tror jag ha ha..

Dags för melodifestival fest :) Carro kommer om 2 ½ timme ungefär :) Vi ska ha så kul och vi vet vilka vi kommer rösta på ikväll ;)

Lööööördag!

Så var det lördag då, snacka om att jag har längtat efter den här dagen.. Det ska bli så jäkla kul. Carro kommer hit vid 16. Innan det hade jag tänkt plocka i ordning här och diska och sådär. Duscha och fixa i ordning mig själv oxå. Det kommer bli riktigt melodifestival stämmning här :) Åhhh.. Nej dags att sätta fart kanske..

Melodifestivallåtarna del 1

Nu sitter jag och lyssnar på Lantz i P4.. Här kommer mina åsikter av det lilla jag hört:

Nina Söderquist - Tick Tock: Jag gillade det här.. Ska bli kul att höra hela låten imorrn.

Jonathan Fagerlund - Welcome to my life: En dålig kopia av Jimmy Jansson är det första jag tänker på.. Men det kanske funkar.. Hmm.. Jag vill nog höra hela låten innan jag säger nåt.. Men det fastnar.. Och det är alltid bra när det gäller schlagerlåtar..

Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus: Typisk Shirley låt låter det som.. Det kommer nog gå bra.. Jag kommer nog gilla den här om några lyssningar..

Scotts - Jag tror på oss:
En riktigt schlager.. Åhhh jag tror fan jag älskar det här.. Ja jag älskar Scotts men ja det här va bra.. Tror jag.. Jag återkommer om den här låten..

Emilia - You`re my world:
Inte riktigt min typ av låt kanske.. Men ja jätte dåligt va det inte

Alcazar - Stay the night:
Hmmm.. Med tanke på hur mycket de så kallade schlagerexperterna skrivit upp den här låten i sina bloggar så blev jag besviken nu. Det här va inte så kul alls... Alcazar är bättre än såhär..

Caroline af Ugglas - Snälla snälla:
Nej så tråkigt..

Marie Serneholt - Disconnect me:
Det här gillade jag..

Nu har jag hört alla låtarna :) Jag ska höra dom i sin hel het innan jag talar om vad jag verkligen tycker.. Dessutom va jag lite uppsepelt över att höra Scotts låt så jag va lite borta tror jag ha ha


Seg dag

Idag har det inte hänt alltför mycket här.. Jag är seg och har huvudvärk.. Ska göra kaffe så kanske huvudet blir bättre i alla fall. Snart är det ju dags att lyssna på Lantz i P4 och få höra låtarna i Melodifestivalen som tävlar i Göteborg imorrn. Det ska bli mycket spännande måste jag säga. Jag är ju mest nyfiken på låt nummer 4 då ha ha. Men ska bli kul att höra alla tycker jag allt.

Annars har det varit en dag med massa sms, älskar det ha ha.. Men jag satt nog konstant i en timme och skickade sms förut ha ha. Men det va bara kul ;)

Glad att vi kunde glädja Angliz idag ;)

Nej dags för kaffe och att starta radion.. Kommer med rapport om vad jag tyckte sen..

Roliga schlagerbloggar

Idag har jag skrattat en massa åt alla roliga schlagerbloggar här ute i landet :) Dom är hysteriskt roliga.. Men en rubrik i den här bloggen fick mig ändå att undra hur fan man grovhånglar med en kamera? Råflirta eller så, men grovhångla?? Om nån kan svara mig på hur man gör då så vill jag gärna ha svar på det ;) Det hade varit roligt ha ha..
Jag är lite gladare, jag har hittat lite positiva saker om Scotts.. Det kanske kommer gå bra ändå ha ha..
Men jag kommer fortsätta följa alla roliga schlager bloggar.. För det här va fan riktigt kul.. Särskilt Anders Nunstedt i Expressen, han har min humor alltså ha ha..

Krångligare förr??

Det blev inget stan idag. Mimmis huvud ville inte det. Får väl se om det blir imorrn istället.. Då måste jag ta mig till OnOff oxå för min kära dator hotar med att ge upp. Jag blev fan rädd förut när jag startade den och det stod: Datorn går inte att starta..
Så skulle den reparer och ha sig.. Men sen när jag startade om den så funkar den kanon igen, men jag är lite rädd att den håller på att ge upp totalt och det är lika bra att OnOff får titta på den innan den brakar ihop totalt och inget går att rädda i datorn och garantin har gått ut.. Och det vill jag inte, utan min dator är jag halv.. Jag måste ha en dator.. Mobil och dator kan jag inte va utan.. Jag vet inte hur man klarade sig innan det fanns, men då visste man ju heller inte vad man missade.
Jag har många gånger funderat över hur man gjorde om man tappade bort nån, eller om nån kom försent.. Jag menar nu är ju alla ett mobilsamtal bort bara.. Det måste varit krånligare förr ha ha

Orolig?

Okej, nu börjar jag fan bli orolig på riktigt.. Jag har surfat runt på olika schlagerexperters bloggar. Dom utvalda som fick höra låtarna på bandspelare igår ha ha. Och dom säger samma sak allihop, att Scotts låt inte är så kul.. Så nu är jag fan orolig att den inte är så rolig.. Det vore inte så roligt om den inte va bra.. Jag vill inget hellre än att se "mina" grabbar gå vidare till globen, men då ska det ju va en bra låt oxå.. Visst jag sa förut att jag kommer tycka den är bäst ändå, men nu är jag fan orolig.. Men jag hoppas såklart den är bra..
Jag hoppas alla låtar i GBG är bra, GBG brukar ju ha det bästa startfältet och jag vet hur jävla bra stämmning det kommer vara i Scandinavium på lördag. Jag har ju varit där några gånger..

Nej nu ska jag gå upp ur sängen tror jag och sen ska nog jag och Mimmi på stan tror jag..

Onsdag

Jag är en PMS-kossa just nu så alla jag har varit förbannad på eller gnällt på. Jag ber om ursäkt, det är inte jag. Det är ett monster inom mig som kommer fram en gång i månaden ;) Det går snart över hoppas jag.
På lördag måste jag ju må bra igen, annars kanske inte Carro vågar komma hit ;)

Idag ska jag till Mimmi.. Behöver nog umgås med nån när det är så här..

Snart är det faktiskt lördag, fan va kul det ska bli. Jag blir faktiskt gladare när jag tänker på det..

Röriga regler??

Nu har dom rört till melodifestivalreglerna, jag har hört det där om den internationella juryn förut, men inte fattat nånting och jag fattar inte så särskilt mkt mer efter Aftonbladets genomgång om jag ska va ärlig. Läste att artisterna inte förstod så mkt dom heller så det är väl inte så att jag är dum kanske.. Det verkar rörigt att ha dueller varje deltävling, mkt bättre när det bara har varit i andra chansen tycker jag. Dessutom kommer SVT:s telefonväxel braka igen, det gör den ju alltid. Att dom inte lär sig. Se bara vad som hände när det va final i dansbandskampen och folk hade lite tid på sig att rösta i slutet, för det kommer bli lite tid nu med.. Ja ja vi får väl se hur det blir på lördag.. Jag är skeptisk i alla fall..
Jag står fast vid att det borde vara som förr i tiden med en tävling och 10 bidrag endast. Eller som jag, Mimmi och Tess diskuterade igår, låt en artist sjunga alla låtar så väljer vi låt, inte artist. För det är lite det man gör nu.. Jag menar jag har ju redan talat om vilka som blir mina favoriter på lördag och då har jag inte hört låtarna än..


Tisdag

Kul att ni gillar min nya design :) Tyvärr har d ju smygit in sig ett litet fel i headern, men jag har fixat till det så nu ska Carro bara lägga in den nya headern ha ha..

Idag har jag varit hos Mimmi och Tess. Broderat och tjôtat skit som vanligt..
Tycker dock inte om att alla verkar vara rörande överens, bara jag som inte är överens ha ha..

Ikväll ska jag nog inte göra så mkt alls, blev rätt slö nu när jag har ätit och satte mig här..

Ny design

Nu är det äntligen ändrat på bloggen. Tackar min underbara Carro för det :) Headern har jag iofs knåpat ihop själv men det andra har hon ändrat och lagt in alltihop, för det fattar ju inte jag ett skit av ha ha.. Kände för en förändring färgmässigt.. Jag är iofs väldigt lila, men blått ligger mig varmt om hjärtat oxå..
Nu får det va såhär ett tag :)

Borta och Melodifestivaltjôt

Hmmm nu blev jag konfunderad när jag loggade in här och såg att alla mina kommentarer är borta. Senaste kommentarerna som är, är från 1/12-08. Vad har hänt? Jag har inte tagit bort dom, d lovar jag.. Det va mysko.. Nån annan som har samma problem??

Idag händer inte så mkt alls.. Ska iväg med katterna och ta bort stygnen tänkte jag.. Lika bra att få det gjort med en gång.. Inte så kul att gå dit, men får tänka som så att jag får motion i alla fall..

Nu börjar första melodifestivalveckan :) Då mår jag bra, Melodifestivalen är det bästa jag vet. Eller har varit i alla fall.. Kommer säkert bli en hel del om den i bloggen.. Kikade in på svt.se/melodifestivalen förut och såg att d låg klipp på artisterna som tävlar på lördag i Göteborg. Jag kollade iofs bara på ett ha ha.. Gissa vilket om ni kan ;)
På lördag är jag partisk som fan.. Jag kan säga det redan nu, jag kommer aldrig erkänna att nån annan låt än Scotts låt är bäst även om jag skulle tycka att nån annan är bättre ha ha.. Så argumentera inte med mig om det ha ha..
Jag är inte alls avundsjuk på alla som ska dit live.. Lina t.ex. Hur många gånger har inte hon och jag åkt ihop?? Åhh jag saknar det..

Städ och tvätt AB

Klockan är inte ens 11 och jag har redan gått upp och städat hela lägenheten, plus att jag har tvätt i tvättstugan som jag håller på med :) Jag känner mig faktiskt duktig.. Men jag måste nog tacka Mimmi, utan henne hade jag aldrig vaknat halv 8 ha ha.. "Ha på ljudlöst om du har gravida vänner", ja men jag är för nyfiken, d kan ju va nåt viktigt ha ha.. Men idag va det faktiskt bra att hon väckte mig ha ha.. Känns så jäkla skönt att va klar :) Ja tvätten kvar då.. Sen ska jag bara ta det riktigt lugnt.. Nu ska jag försöka hålla min lägenhet så här fin som den är nu, jag är väl inte känd för att va den mest ordningssamma personen på jorde, men även om min pappa inte tror det så vill jag ha det fint..
När jag får jobb ska jag ändra om här.. Då ska det handlas massa ha ha..

Nu ska jag snart gå ner till min tvätt.. Kanske har en arg granne där nere oxå ha ha.. Men torkar man sin tvätt på någon annans tvätt tid får man fan skylla sig själv..

Lördagen

Så fastnade jag här som vanligt ha ha.. Har varit hela dagen och kvällen hemma hos Mimmi och Tess och broderat ;) Lika kul som vanligt. Men imorn ska jag försöka hålla mig därifrån eftersom jag måste städa och tvätta imorrn.. Det måste göras nu.. Det blir aldrig gjort annars ha ha..

Blev glad när jag kom hem, då Lizen frågade mig om jag ville hjälpa till med scottfsfanclub.rular.se och självklart vill jag det. Jag är inte jätte haj på sånt där, men jag lär väl mig mer och mer hoppas jag.. Har grejat lite nu ikväll/natt och det blev väl helt okej ha ha.. Jag fick ju in d jag ville ha in i alla fall..

Min syster är rolig oxå.. Hon tänker då alltid på mig ha ha..

Trist att Erik inte vann körslaget, men tyvärr var det väntat.. Hade hoppats jag skulle ha fel, men tyvärr inte..

Nu ska jag sova tror jag allt ha ha


RSS 2.0