Inte bra

Idag är inte nån bra dag.. Känns inte så än i alla fall.. Allt känns jobbigt hela tiden.. Jag har valt att inte prata så mkt om hur jag egentligen mår, för jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Men så satt jag och pratade med Jonna på msn och hon får alltid ur mig hur allt egentligen är.. Jag hoppas hon vet hur mycket jag tycker om henne!!
Utan mina vänner skulle jag vara halv och må ännu sämre än vad jag gör.. Carro och Angelina va så gulliga igår, vad skulle jag göra utan mina systrar?? Dom vet alltid vad dom ska säga för att göra mig glad.. Alla mina andra vänner är oxå ovärderliga för mig <3

Ska nog inte göra så mkt idag, jobba på att försöka må bättre tror jag.. Orka ta tag i saker och ting..

Datorer och vår

Glad att jag tog med den här gamla datorn hem, min andra är försenad från lagningen. Visst den här är lite trög ibland även om mamma påstår att den går som blixten jämfört med hennes. Men det är inte så svårt kan jag lova, min bror ville sätta en stor lapp på dörrn en gång: Dator för avhämtning.. Ha ha.. Den är jätte trög!

Ja idag har det inte hänt så mkt alls. Var ute på promenade förut, det va riktigt skönt. Undra om våren kan komma på riktigt nu.. Jag vill inte ha fler bakslag som i fredags.. Jävla skit snö, jag hade fan sviming pool i mina stövlar när jag kom in på Safiren.. Jag ville lånat ett par strumpor ha ha.. Nej vår tack! Nu är ju sommartiden här och jag blev tröttare än vanligt, d är illa kan jag säga ;).


Min helg

Nu har jag en dator :) Eller alltså det är min gamla som mamma egentligen fått men jag har fått tillåtelse att ta med den tillbaka till Etuna så jag har en dator tills min behagar komma tillbaka från lagning.. Så länge man inte har massa saker i datorn så fungerar den bra :) Huvudsaken är att jag kan surfa lite och va på msn, och det funkar hittills ;)

Ja i fredags eftermiddag åkte jag mot Katrineholm.. En aning stressad, men allt löste sig i alla fall :) I Flen gick min älskade Carro på tåget.. I Katrineholm träffade vi Linnea (Gurkan) som vi skulle sova hos. Sen hem till Gurkan och så fick vi mat av hennes gulliga mamma :) Vissa kunde ju då inte äta så mkt iofs ;) Sen gjorde vi oss i ordning, Carro ringde sitt samtal oxå, som gick bra trots oron innan ha ha. När vi va klara gick vi ut i det oerhört fina vädret och så gick vi till Palladium och kollade på en hårdrocksbands tävling. Såg ett band som var riktigt bra, minns tyvärr inte vad dom hette nu.. Sen gick vi till Safiren, där dom verkligen har nitiska vakter. Hjälpte inte ens att underbara Roberto satt upp oss på gästlistan... Carro och Gurkan kom inte in ändå.. Så då var jag lite i valet och kvalet om hur jag skulle göra, men bestämde mig sen för att ändå gå in. Roligare har jag väl haft, men jag fick nog en del bra kort och så filmade jag en hel del.. Så jag hoppas Carro blev nöjd ;) I pauserna va jag och pratade med mina vänner som cirkulerade runt lite ;) Dom träffade ju på Claes på en trappa ha ha.. Hände väl inte jätte mkt kul under spelningen.. Roberto dillade om Henkes tajta (?) kalsonger ;) Sen skrämde karln livet ur mig, dom hade placerat bord framför scenen för att skydda lite och där roade sig Henke och Roberto med att hoppa upp och en gång hoppade Roberto upp precis där jag stod!
Sen efter spelningen gjorde Claes nåt busigt, han släppte in mina kära vänner i värmen.. Carro fick sig en bror där och Gurkan blev assistent eller hur det va ha ha.. Sen pratade vi lite med Roberto och han öste credit över Carro och hennes underbara sida.. Kika in på den här. Där kommer det ligga bilder från i fredags.. Vet inte hur många gånger Roberto bad om ursäkt för att han inte kunde göra mer än vad han gjorde, men vi förstod ju det oxå.. Är det 18 så är det 18.. Vi snacka lite med Henke oxå.. Han är rolig, men den här gången dissade han inte Carro i alla fall ;) Sen fick vakten syn på oss och ja då va det ju kört. Dom fick inte ens vara där fast det va slut, så det va bara att gå ut. Men det tog lite tid, vi skulle ju kramas och säga hej då.. Tror vakten som flåsade oss i nacken va lite trött ha ha.. Sen gick vi ut i alla fall och hem till Gurkan. Där åt vi äpplepaj ha ha.. Det va gott det, efter en galen kväll...

När klockan ringde 8 kändes det som ett skämt! Men mitt tåg gick 9.06 så d va bara att ta sig upp. Vi hann precis till tåget.. Vid 11 hämtade pappa mig i Herrljunga sen till Vedum.. Göra sig i ordning och iväg till Floby där pappas kalas skulle vara. Det var trevligt det. Inte jätte mkt folk då 3 av pappas syskon inte kunde komma. Dom ska komma hit idag istället. Men det va mina 3 syskon med familjer, mammas 2 mostrar, den enes man, mammas 3 kusiner + den ene kusinen man och 2 barn, pappas 4 syskon med män och farmor såklart :) Så det va ett trevligt.. Träffar inte alla så ofta..
När kalaset var slut åkte vi hem, såklart fick jag köra.. Det bestämde min lillebror, pappa frågade om han skulle köra och han bara: Det gör Jennika.. Jaha ja ha ha..
Sen var det ju fotboll igår kväll.. Första halvlek pratade jag med Carro i telefon ha ha.. Alltid lika trevligt, saknar henne redan kan jag säga.. Sen i andra halvlek somnade jag nästan ha ha..

Idag ska vi fram till Vedum och sen kommer det folk hit. Men 60-åringen är ju inte hemma.. Jäkligt bra timing att va borta på sin 60-årsdag, min pappa i ett nötskal ha ha..

Tack alla för en underbar helg!
Scotts som alltid är lika underbara!
Carro och Gurkan för trevligt sällskap!
Min familj och släkt, så kul att träffa dom igen!

Datorlös

Fortfarande ingen dator, nej. Jag bor på högskolan känns det som ha ha.. Men idag har jag varit duktig och betalat mina räkningar, behöver man inte tänka på det på en månad igen då :P

Har inte hänt alltför mkt den här veckan.. Tar det lugnt och sådär.. Åker ju till mamma och pappa på lördag, åker iofs från Eskilstuna redan på fredag. Ska ju till Katrineholm och se Scotts ihop med Cajjo ;) Det lbir nog roligt, hoppas jag ha ha. Eller klart det blir roligt :)

Har inte så mkt att skriva för tillfället känner jag, jag återkommer..

Söndag

Nu sitter jag hemma hos Mimmi och Tessan.. Lånar Tessans dator, hon är så snäll ha ha.. Har bokat tågbiljetterna klart nu, så nu är det fixat. Vad mamma än tycker.. Vi blev lite osams igår men jag tror det löser sig.. Känns mkt bättre idag än igår i alla fall vilket känns skönt. Men jag märkte igår vilka underbara vänner jag har. Satt med msn på mobilen typ hela kvällen och det va min räddning, mådde mkt bättre sen.

I fredags va jag mimmi, Tessan och Mia i Stockholm :) Träffa Barbados igen, det va riktigt kul faktiskt.. Björn va lite elak mot mig bara ha ha..

Ja i veckan ska jag inte göra så mkt vad jag vet, längta efter min dator kanske ha ha...

Torsdag

Ja så sitter jag i skolan igen ha ha.. Ja jag är bara lite data beroende ;) Nej men jag hade inget att göra och höll på att bli tokig hemma så skulle jag fixa lite saker så då gick jag hit.
Ja jag tycker det är skit jobbigt att min Scotts sekt är på Birka utan mig.. Men jag vet att dom kommer ha kul för mig med ;) Sen piggade det upp lite att jag ska iväg med Mimmi och Tess imorrn :) Det behöver jag känner jag...

Ja första hockeysemifinalen är ju ikväll. Självklart måste jag ju kolla :) Vi får väl se hur det går.. Jag tror ju på mitt lag givetvis :)

Uppdatering

Nästan en hel vecka utan dator.. Hur det går?? Hmm jag skulle inte kalla det bra, men jag har i alla fall läst ut en bok som jag hållt på med i evigheter ha ha.. Vad har hänt mer då?? Ja jag börjar väl med helgen:

Lördag: Först va jag lite osäker på om det skulle bli nåt Tuna Park eftersom Carro va lite halv krasslig men hon bestämde sig för att åka i alla fall så jag tog mig en promenad ut till Tuna Park och träffade Carro och hennes mamma och pappa. Vi tog en fika och sen ställde vi oss vid scenen för att se Larz-Kristerz.. Jag ville slå konfrienciern flera gånger oxå förresten ha ha.. Ja i alla fall.. L-K spelade 3 låtar tror jag det va.. Jag filmade alltihop med Carros videokamera.. Ja ett som är säkert att dom inte riktigt är som dom ska dom där karlarna ha ha.. Men det va faktiskt kul, det måste jag erkänna.. Men det bästa va att träffa Carro igen :) Efter signeringen så gick vi till deras bil och sen hittade vi L-K:s buss så jag tog några snygga kort på Carro vid den :P
Sen satt jag och Carro i bilen medan hennes föräldrar handlade på Coop.. Sen körde dom hem mig och hemma hann jag inte va länge innan Kim, Anna och Susanne kom :) Sen kom även Marie :) Vi åt mat, kollade Melodifestivalen som jag inte tror att jag vill kommentera mer än så ha ha.. Sen spleade vi guitar hero, herregud säger jag bara. Det va INTE min grej ;) Sen spelade iv även lite poäng poker, JAG vann sista omgången ha ha.. kim gick det inte så bra för *host*
Sen åkte Susanne hem och vi andra fortsatte att prata och sådär.. Klockan 4 kom vi säng..

Söndag: Lite småseg dag måste jag säga.. Kom upp hyfsatt tidigt ändå.. Anna och Marie försvann vid 12 och sen gick jag och Kim till högskolan och sen åkte Kim hem. Sen gjorde inte jag så mkt mer den dagen. Tog det bara väldigt lugnt..

Måndag: Klockan halv 3 i måndags morse började jag spy.. Grattis, årets magsjuka är här!! Så min måndag var mindre trevlig kan jag säga.. Helt jävla slut blir man ju.. Mimmi va en ängel i alla fall som kom över med blåbärssoppa :) TACK! Orkade i alla fall ta mig till soffan till hockeyn, som visade sig bli årets längsta match. Jag orkade inte se klart den kan jag säga ha ha

Tisdag: Mådde mycket bättre igår men för säkerhetsskull tog jag det väldigt lugnt även igår. Var nog bra det tror jag :)

Onsdag: Ja idag sitter jag på högskolan.. Ska snart iväg på anställningsinyervju :) Dom ringde igår och ville att jag skulle komma idag så eftersom jag mår bra idag så ska jag dit :)

Ja det va lite vad som har hänt sen sist.. Återkommer väl när jag känner för det, eller när min dator behagar vara färdig ;)

Inlämnad

Nu är datorn inlämnad.. I tre veckor måste jag vara utan den. Förmodligen kommer jag överleva det med men det känns som jag har ju mitt liv där.. Men jag kanske får uppleva nu att jag faktiskt har ett annat liv oxå ha ha.. Sen har jag ju högskolan inte så långt bort. Och jag måste ju faktiskt skriva på uppsatsen och söka jobb så jag kommer komma hit regelbundet känner jag på mig..

Men idag händer väl inte så mycket mer antar jag..

Torka

Jo min dator funkar fortfarande men jag hat bloggtorka just nu.. Inget kul att skriva om och då blir det att jag inte skriver alls istället..
Kanske händer nåt kul i helgen som jag kan skriva om ha ha..
Ska ju med Carro till Tuna Park på lördag och sen kommer det kul folk hem till mig :)

Men tills jag har nåt jag vill skriva om blir det nog lite tomt här..

Tillbaka

Nu sitter jag på högskolan, va längesen jag var här. Men min dator håller på att ge upp och jag förösker bränna över allt på skivor.. Det går väl sådär måste jag erkänna ha ha. lite bättre än igår tror jag i alla fall..
Var tvungen att skriva ut lite papper oxå, nu har jag gjort det så nu ska jag iväg igen.. Måste nog se till att lämna in datorn någon av de närmaste dagarna oxå.. Så blir antagligen ännu sämre aktivitet av mig här än vad det redan är ;)

Inte mkt alls

Idag har jag inte gjort så mkt alls.. Hjälpte Mimmi och gå ut med Basse förut när hon låg magsjuk och Tess va i skolan. Det är nog det mest värda jag gjort idag ha ha.. Försökte lite med examensarbetet men då hade jag redan blivit för trött ha ha.. Har iofs försökt bärnna över allt jag har i datorn på skivor, men det ville inte alls kan jag säga.. Jag blev bara förbannad så jag la ner det..

Nu tittar jag på hockey.. Idag sänder dom ju Luleå-Frölunda på kanal 9 så då kan jag ju titta på den "rätta" matchen med rätt lag ;) Och än så länge går det ju bra :)

Söndag

Så var det redan söndags. Har jobbat 5 timmar idag, det va kul att komma tillbaka. Det var ungefär som vanligt. Händer inte så mkt på det där stället. Men jag trivs så jäkla bra där :) Så underbara arbetskamrater. Fick klartecken om att jag får sommarjobb där i sommar med om det inte händer nåt på den fronten innan dess, vilket jag så klart hoppas att det gör :)
Ja andra chansen igår då.. Ja det gick väl ungefär som man hade kunnat förvänta sig även om jag inte riktigt förstår att Caroline af Ugglas kunde gå till Globen. Det finns låtar som är bättre helt klart. Men att Sarah gick dit tyckte jag va helt rätt :) Nu får jag se vilken/vilka jag ska hålla på i Globen, jag har inte riktigt bestämt mig än.

Energi fredag

Idag har faktikst varit en bra dag :) Jag hade massa energi imorse och sökte massa jobb :) Sen skrev jag lite på examensarbetet oxå och efter det var jag ute och gick en stund. Alltid lika skönt med en promenad..

Ska jobba på söndag oxå.. Har inte jobbat sen långt före jul men det ska nog gå bra tror jag. Så blir en lugn kväll imorrn. Vilket det iofs skulle ha blivit i alla fall ;) Ska bara titta på andra chansen här själv tänkte jag.. Lugnt och skönt hoppas jag.. Jag är helt inställd på att Sarah går till Globen, har inga större förhoppningar om något annat alls.. Men jag ska iofs rösta på mina favoriter ;)

Anställningsintervju

Så var jag hemma igen, eller ja det har jag varit ett tag.. Tror att intervjun gick ganska bra. Jag har lite svårt att veta vad jag ska säga i en intervjusituation men det är rätt bra att få öva på det. För även om jag inte får jobbet så får jag öva på hur det är att gå på anställningsintervjuer och det är en bra erfarenhet. Det var förresten jätte lätt att hitta i Mariefred, så det hade jag inte behövt bli nervös över.. Mariefred är lite mysigt ;)

Nu ska jag titta på första kvartsfinalen i hockeyslutspelet. Tyvärr kan jag ju bara se den matchen som sänds på kanal 9 men det är ju hockey i alla fall.. Och jag har ju vänner som tycker det är en bra match så ;)

Snart Mariefred

Så har den här veckan oxå snart gått.. Jag fattar inte var dagarna tar vägen kan jag säga.. Idag ska jag på anställningintervju i Mariefred. Jag är lite nervös måste jag säga.. Men det kommer nog gå bra hoppas jag. Annars händer väl inte så mycket idag eftersom det tar ett tag att ta sig fram och tillbaka till Mariefred. Hoppas bara jag hittar från bussstationen nu.. Lite små rädd för det, jag har ju inte världens bästa lokalsinne direkt ha ha.. Men jag har ett bra tag på mig när jag kommer till Mariefred så det ska nog gå bra tror jag..

Nu har jag fått en del av det vi filmade i helgen av Carro.. Jag ska bli dokumentärfilmare tror jag ha ha.. Ja helt sjuka är dom i alla fall ;)

Nej nu ska jag göra mig iordning.

En vanlig onsdag

Idag har varit en helt okej dag. Har skrivit lite på examensarbetet och ska nog fortsätta lite till om en stund. Sen har jag tvättat oxå :) Inte för att det va så mkt men ändå skönt att få undan det.. Sen ringde vårdcentralen och sa att jag var tvungen att ta om proverna jag tog i måndags för det hade blivit nåt fel.. Så nu har jag varit och gjort det, jag som tycker det är så kul menar jag. Jag tycker det är riktigt obehagligt, därför kan jag inte bli blodgivare tror jag ha ha.
Sen köpte jag biljetter till Mariefred imorrn oxå, ska ju dit på anställningsintervju. Har inte hunnit bli nervös än men det kommer nog. Måste förbereda mig lite oxå tror jag..

Förresten, Scotts är fan överallt ha ha. Alla som läser den här bloggen vet hur mkt jag tycker om dom. Förut idag så kom min post och så låg det en tidning upp och ner på så jag vände på den för att se vad det var för nåt och jag blev fan livrädd, för på framsidan va det en stor bild på Henke ha ha. Det va inte riktigt vad jag hade förväntat mig kan jag säga ha ha. Men det va ju lite trevligt oxå ;)

Jätteseg

Igår var jag jätte trött, idag är jag mer seg. Men mycket beror nog på lite sömn i helgen men även att jag inte känner mig helt frisk.. Men har fått lite gjort idag i alla fall, vilket känns bra. Har haft uppföljning med arbetsförmedlingen på telefon och även sökt några fler jobb. Ska ju på anställningsintervju på torsdag. Får väl se hur det går. Tror jag ska hitta dit nu i alla fall ;)
Har precis tagit en promenad, vilket var riktigt skönt.. Man behöver gå ut och gå en sväng varje dag.. Känner mig lite piggare efter det i alla fall :)
Tog en promenad efter vårdcentralen igår oxå :)


Utmaning

Jag fick den här utmaningen av Lizen :)

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera (ctrl+c) detta till din blogg, utmana 3 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (men du får skriva ditt eget namn på fråga 1)! Lycka till!



1. Vad heter du? Jennika
2. Ett ord på fyra bokstäver: Japp
3. Flicknamn: Jessica
4. Pojknamn: Jesper
5. Yrke: Jazzmusiker
6. Färg: Jadegrön
7. Klädesplagg: Jacka
8. Mat: Jordgubbstårta
9. Sak i badrummet: Jacuzzi
10. Plats/stad: Jokkmokk
11. En orsak att vara sen: Jättestressigt
12. Något man skriker: Jäääävlar
13. Film: Jurasic park
14. Något man dricker: Jordgubbssaft
15. Band: Jävlar anama
16. Djur: Jättepanda
17. Gatunamn: Järntorgsgatan
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Julen är här

Det här var fan inte lätt ha ha
Jag utmanar alla som vill ;)

Min fantastiska helg

Godmorgon :) Jag är ganska trött men kommer inte kunna somna om känner jag så jag kan lika gärna sitta här.. Ska snart iväg till Vårdcentralen och ta mer prover, fick brev av läkaren i torsdags och han ville kolla lite mer så är väl lika bra att få det gjort känner jag..

Ja till min helg då.. Ja vad ska jag säga.. HELT JÄVLA FANTASTISK!! Även fast jag fick ett mkt trist besked i fredags, jag tänker på dig gumman det hoppas jag verkligen att du vet. Är så jävla ledsen för er skull. Men hon kommer alltid leva i våra hjärtan <3

Ja åter till helgen.. Jag och Carro åkte mot Karlstad vid 15 på fredagen.. Skulle vänta i Katrineholm så då passade vi på att träffa Carros galna kompis Gurkan. Så jävla rolig :) Sen gick färden vidare mot Karlstad.. Där mött Angelina oss och så körde hennes mamma hem oss till henne. Först handlade vi lite till tacosen vi skulle äta på kvällen.. Sen hem till henne och börja med maten. Så kollade vi på Så ska det låta och efter det kollade vi på lite Scotts videor.. Va ju tvungen att ladda upp ;)



Sen gick vi och la oss och skulle försöka sova ha ha.. Det gick väl ganska bra efter ett tag ;) Sen så var det äntligen lördag :) Vi åkte och hämtade bilen ganska tidigt och sen gick vi lite på stan och efter det hem till Angelina igen. Började göra oss iordning och sen var det dags att åka mot Säffle.. Vi åkte liiiiite tidigt kanske ;) Men kul hade vi verkligen.. Men vi stod faktiskt där FÖRST!! ;) Sen kom Angelinas kompis Cissi och hennes mamma och moster så då gick vi in och tog ett bord och satte oss..



Efter en stund så kom dom vi väntat på så länge ut på scen SCOTTS! Så då var det bara att gå fram till scenen och ställa sig. Där stod vi mestadels när Scotts spelade.. Åhhh dom va så jäkla bra. Filmade en del med Carros videokamera och tog väl en del kort.. Dom körde alla låtarna från "På vårt sätt". Jobbigast var väl ändå han killen som sjöng "Hallå du gamle indian" mellan varje jävla låt ha ha.. Fan va dom på scenen garvade då ;) I första pausen kom Lillen fram och sa hej och kramades lite ;) Ja riktigt kul va spelningen i alla fall :)
Efter spelningen skulle dom signera skivor och sånt i foajén. Men först var det bara Roberto som kom ut där.. Men vi tog lite kort med honom och sådär.. Carro blev av med en penna oxå ;) Sen kom resten oxå.. Även om vi fick vinka lite efter Lillen ;) Så vi tog lite kort med alla och sådär.. Pratade lite om andra chansen med Lillen och Roberto.. Lovade att ringa och rösta ;) Sen åkte vi hem till Angelina!!



















En helt underbar helg i alla fall :)

Tack alla som gjorde helgen helt underbar :)

RSS 2.0