En vanlig lördag

Idag har jag i alla fall fått sova lite längre.. Det va skönt det.. Idag ska jag tvätta och så ska jag ta tag i examensarbetet, d borde va lätt fixat tycker jag.. Men jag är ju så seg, mamma har tjôtat på mig massa här nu.. hon påstår att man är tvungen att göra det med mig. Förstår inte riktigt vad hon menar ha ha..
Men jag fick i alla fall dammsugit hela lägenheten igår, va skönt att få det gjort. Sen gick jag till Mimmi ocg Thessy och solade på deras balkong. Det va riktigt skönt fast jag tror hjärnan blev lite kokt eller nåt ;) Sen fastnade jag så klart på msn hela kvällen, men det är ju så kul ;)

En annan bra sak är att mamma har kommit på att hon har mina kort kvar.. Typ alla dom som försvann när min dator kraschade.. Och eftersom jag har världens bästa mamma så ska hon köpa ett usb minne och lägga dom på, för hennes dator är inne på sina sista dagar ha ha..

Hoppas alla njuter av solen idag :)

En tripp till Örebro

Jag borde nog egentligen inte vara vaken nu ha ha.. Jag kan ju inte sova länge längre.. Ja jag va uppe sent igår. Jag kom hem vid halv 3 tror jag.. Jag skulle ju på grillfest på mitt nya jobb i Örebro, det va trevligt det. Sen bestämde sig Mimmi och Thessy för att komma till Örebro och se Scotts. Jag hade inte gått annars eftersom jag då inte hade kommit hem. Så jäkligt glad att dom bestämde sig för att åka dit. Men efter grillfesten så tog det ju ett tag innan dom kom så jag vandrade runt i Örebro och spanade lite.. Inte helt utan resultat, fast Carro tycker nog jag är blind ha ha.. Sen kom Mimmi och Thessy och då gick vi in på Frimis.. Rätt mysigt ställe :)

Så började Scotts spela vid 22 så då gick vi fram och ställde oss framför Robban, där vi blev kvar hela kvällen. När han fick syn på mig så fick jag världens leende. Det gjorde hela min kväll kan jag säga ;) Det va en bra spelning som vanligt.. Och som vanligt några brudar som trodde dom va ensamma på stället ha ha.. Men vi hade skoj där framför scenen.. Mimmi hade roligt åt mig i "All I wanna do is make love to you". Jag förstår inte riktigt ha ha.. Grabbarna på scen verkade ha kul åt oss oxå ;) Kul att man kan roa nån ;) Sen efteråt pratade jag lite med Claes, tog ett kort och sådär.. Fast d tyckte han jag skulle ta bort.. Men han är söt den mannen :) Sen gick jag bort och pratade med Robban.. Han är så jävla go den mannen :) Så tog jag kort på Henke och efter det så åkte vi hem.. Trötta men glada tror jag ;)

Tack Mimmi och Thessy för en rolig kväll :)
Det kommer säkerligen upp bilder på http://scottsfanzone.blogg.se senare.. Och jag lägger väl upp dom på Scottsfanzone på bilddagboken när jag orkar.. för nu tror jag faktiskt jag ska lägga mig en stund igen..

Ja Scotts 3 gånger på 1 vecka.. Jag säger då det.. Men jag har så jävla kul så d är inte sant! Sen blir d ju på söndag igen :)

Examensarbetet

Nu börjar min trötthet komma.. Jag har klarat ventileringen av examensarbetet och som examinatorn sa så va det ju faktiskt ingen avrättning ha ha.. Det gick helt okej, lite grejer som ska ändras men tror att jag fixar det ganska lätt.. Får ta tag i det bara, så är jag av med det där sen. Jag ska ha min examen nu, så är det bara :)

Jag tänker tillbaka på den underbara kryssningen och vill bara tillbaka.. Det va bara såååå kul :)
Men nu är det nog dags för sängen tror jag :)
Natti!

Så lyckad kryssning :)

Ja så va jag hemma från kryssningen då.. Ja det har verkligen varit skitkul :) Jag, Angelina, Mimmi, Tess och Emma åkte buss från Etuna. På terminalen träffade vi Carro, Folke, Marren och Daniel.. Sen efter massa väntan gick vi på båten och så blev det mat typ direkt.. Det va gott det :) Sen gjorde vi oss i ordning och sen blev det förfest i Lizen, Anna och Helenes hytti ;) Efter det va det upp till Fun Club för att rocka loss till Scotts och det blev helt klart.. Massa människor som kommer fram och hälsar på Carro och talar om hur bra fanzone är ;) Och tydligen va d flera som ville ha ett ansikte på Anonyma-Icka oxå ;) I andra settet hamnade jag längst fram framför Henke och det va inte kul.. Jag gav upp efter ett tag och ställde mig vid dom andra som stod vid Claes.. Men jag tror inte Mimmi såg så mkt ;) Ha ha.. Ja kul va d i alla fall ;) I sista settet stod jag och Carro längst fram och då kom det en jävla brud och knödde.. Ja jag blev rätt sur och det kunde slutat med slagsmål om inte Carro hade fått mig att lugna ner mig.. Men det va tydligen vissa som la märke till det ;) Efter att Scotts slutat spela gick vi runt på båten jag, Carro, Angelina och Carina.. Vi gick och la oss vid halv 5 sen vi konstaterat att det inte va där det hände och att här haglade det fan inte xD

Halv 10 fick jag mess från det försynta barnet om vi va vakna.. Jag svarade att d visste jag inte om det va det vi va ;) Men i alla fall kom vi upp då och gick runt på båten igen. Vid 11 spelade vi bingo ;) Sen spelade Scotts igen och då va det drag. Då hade ju Marren kommit igång oxå och med henne är det inte en tråkig stund ;) Lillen va ju helt kalrt bäst idag ;) Det va så jävla roligt, alla i publiken skrattade och jag antar att Henke och Robban undrade va fan Lillen gjorde bakom deras rygg xD Ja kul va d i alla fall ;) Sen var det lite tjôt med grabbarna.. Jag förstod ingenting som vanligt ;) Catfight, så illa va det faktiskt inte! Jag slog inte ens till henne ;) Ja Henke fick sin present oxå :) Sen blev det soldäck.. Åh jag är så glad för allt som händer Carro just nu, hon är så jävla värd det :)
Sen var det av båten och det tog en jävla tid.. Bussresan hem va hur jävla kul som helst. Marren är inte klok, men så jävla go!

Tack alla för en helt underbar kryssning! Så jävla kul :)

Nu ska jag snart gå och lägga mig för imorrn gäller det. Då ska jag bli klar med min examen.. Jag har inte hunnit bli nervös än och det tror jag beror på kryssningen. Så det va skönt det..

Gröna Lund

Ja nu har jag väl landat lite mer än vad jag hade gjort när jag försökte skriva inlägg igår. Det blev så rörigt så det publicerades inte ha ha..

Torsdagen var helt underbar. Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva för att få med allt och för att alla ska fatta hur underbart det va. Det började i alla fall med att jag åkte till Carro i Stjärnhov och va med på deras loppis. Vi slog in lite presenter och gjorde lite mackor och sådär ;) Sen vid 15 så kom P4 dans- Karin och skulle göra ett repotage om framförallt Carro, men jag kom ju med på ett hörn oxå.. Vi får väl se hur det blir sen när det sänds ;) Sen åkte vi till Gnesta och tog tåget till Sthlm därifrån och vidare med buss till Grönan. Där träffade man alla roliga människor. Shit va skoj d va att träffa alla :) Angelina, Tessan, Karin, Ulrika, Tommy, Emil, Hanna, Mimmi, Tess och Mia va dom som jag kände som va där tror jag ;) Vi va ett stort gäng i alla fall.. Ja Carro träffade Angela från danslogen oxå, riktigt go människa! Emil och Hanna är dom två sötaste Scotts fansen som finns :) Så jäkla söta! Ja och Scotts va lika bra som vanligt :) Så jäkla underbart att se dom igen :) I första pausen gjorde P4 dans- Karin intervjun med Scotts och Carro. Jag stod bredvid och lyssnade ha ha. Vi lämnade även presenten till Roberto.. Han är så söt ;) Ja kvällen va helt underbar i alla fall :)
Tack alla som förgyllde den! Och tack Karin som vi sov hos :)

Imorgon är det ÄNTLIGEN dags för kryssningen! Det ska bli riktigt kul, massa roliga människor som ska med.. Ja och så Scotts oxå ja xD

Ikväll ska jag och Angelina till Mimmi och Tess.. Vi gick på stan med dom en sväng förut.. Så trevligt så ;)
Nu lagar Angelina mat, det är bra så slipper ju jag ;)


Imorgon är det dags :)

Idag mår jag lite bättre än vad jag gjorde igår.. Idag rensar jag garderoben, försöker hitta nåt någorlunda snyggt men vardagligt att ta på mig imorrn på grönan.. Det går inte så vidare bra kan jag säga.. Jag är väldigt glad att jag för flera veckor sen bestämde vad jag ska ha på båten.. För jag hade inte orkat det kvalet oxå.. Jag hatar att bestämma vad jag ska ha på mig, jag är ändå aldrig nöjd. Men kan ha hittat nåt nu som kan funka.. Får se vad det blir gahhhh.. Tycker inte det här är kul alls.. För jag vill känna mig fin, jag struntar egentligen i vad andra tycker om det jag har på mig, huvudsaken är att jag är bekväm och att jag tycker att jag ser bra ut.

Ja det får lösa sig.. Har egentligen lite annat att ta tag i oxå men jag tror inte jag orkar riktigt.. Är som sagt fortfarande seg och som jag mådde igår vill jag fan inte må igen.. Tror att d är PMS, så om jag va jobbig igår, det va verkligen inte min mening. Jag mådde bara inte bra..

Anonym? ;)

Jag är lika seg idag och har inte lust med nåt. Det står still i hjärnan som vanligt.. Blev lite gladare när Carro ringde dock.. Men folk är allt roliga, jag kommer bli hon som är Carro-Scotts fanzones kompis.. Jag kommer helt enkelt bli Carros anonyma vän som vi har skojat om ;) Det är kul att man räknas ha ha.. Nej jag bryr mig inte på riktigt tycker bara d är lite roligt att det är så uppenbart vem det är folk vill känna ;) Folk döljer det ju inte heller ha ha..

Annars händer nog inte så mkt idag.. Har som sagt inte lust med så mkt.. Skulle nog iofs behöva hitta på nåt tror jag..

Tråkväder!

Usch jag är seg i dag.. Kan det bero på vädret tro? Det här vädret är verkligen deprimerande. Men bra att det regnar nu så kanske det håller upp på torsdag.. Det får vi verkligen hoppas, d är inte kul om d regnar. Visst d finns tak över dansbanan men där lär ju inte alla få plats ha ha.. Det lär nog bli mkt folk på torsdag men det är bara kul.. Nu längtar jag verkligen :) Det gjorde jag inte igår, då kände jag inte för nåt längre.. Men tur att det har gått över.
 
Jag har i alla fall fixat lite saker idag, känns skönt det. Kanske blir pengar den här månaden oxå xD Nu blev jag riktigt trött men får nog ta och hitta på nåt så jag inte somnar ;)

EMD och bilder

Ja det blev att jag tvättade idag efter att personen före mig varit typ 40 minuter sent med att låsa upp tvättstugan. Sånt är kul.. Ja visst att man kan glömma, men lite får man va med när man har tvätt tid och fler vill tvätta! Men jag fick tvättat i alla fall. Men mitt i det kom Carro på att hon visst skulle åka till Etuna och se EMD på nån bilfirma.. Så efter att jag tvättat klart så  åkte jag ju dit. Jag tog cykeln, det va rätt skönt. Så underbart väder. Hittade dit och träffade Carro och hennes familj. Spontana saker kan va kul ibland ha ha. Och EMD är ju alltid trevliga att titta på :) Och träffa Carro är ju alltid bra grejer :) Efter signeringen när vi stått där inne ett bra tag så gick vi ut och EMD gick ju typ efter oss där med ett koppel av tjejer efter sig, d såg roligt ut ha ha. Men så när dom stod en bit från bilen där vid stod så höjde Carros mamma bil stereon på Carros begäran och så spelade vi Scotts för alla där ;) Det va dagens grej det ;)
 


Nu är jag hemma igen och i kväll händer nog inte så mkt mer.. Ska lägga in lite mer bilder på http://scottsfanzone.bilddagboken.se/ tänkte jag.. Jag grejar ju där en hel del.. Satt med det hela kvällen igår, men det är skönt när bilderna är inlagda ha ha.. Och jag vet att folk uppskattar det och det gör mig glad :) Glad att Carro överlåtit ansvaret till mig så jag har nåt att göra på lediga stunder ha ha

Blåmärke!

Ja så var det söndag då. Norges nationaldag och idag har dom väl verkligen något att fira efter storsegern i ESC. Inget snack om saken vem som skulle vinna inte! För en gångs skull tyckte jag precis som resten av Europa :) Sen gör det ju inget att killen är söt som socker oxå..

Men jag klantade mig igår precis när ESC hade börjat. Jag öppnade mitt kylskåp och hade antagligen ställt drickan jag köpt tidigare under dagen väldigt ostrategiskt för den for ut och träffade mig över foten och satan så ont det gjorde och gör fortfarande. Inte lika ont som igår såklart men jag känner det kan jag säga. Jag har ett blåmärke på högerfot som påminner mig om den jävla drickan ;)

Idag händer väl inte så mkt mer än att jag ska tvätta tänkte jag.. Blir väl säkert lite annat oxå. Nån promenad blir det nog inte trots det fina vädret. Tror inte min fot pallar det, jag va ute med soporna förut och blåmärket gillar inte skor ;) Ser ut som det ska bli kanonväder idag så jag får nog sätta mig på balkongen en stund tror jag..

Nä dags för frukost tror jag allt :)

För 20 år sen...

Just idag så gifte sig mina föräldrar. Jag och min lillebror var dom enda som var med. Jag var vid tidpunkten inte fyllda 3 och lillebror hade precis fyllt 1. Men jag minns faktiskt den här dagen. Det jag kommer ihåg är att jag va jätte ledsen i kommunhuset där vigseln ägde rum.. Annars minns jag inte så mkt ha ha. Tycker det är bra att jag minns lite i alla fall.. Sen vet jag inte om det beror på att mamma berättat om det och jag sett kort och sådär..
Min mamma påstår fortfarande att det är mitt fel att dom gifte sig, jag hade tydligen tjôtat om att jag tyckte att hon skulle ha samma efternamn som vi andra i familjen.. Ha ha men det verkar ju ha varit ett smart drag eftersom dom fortfarande är gifta :)

Så grattis mamma och pappa :)


Boktjôt

Ja så va det lördag då.. Ryggen är bättre idag. Har förhoppning om att jag ska orka sitta uppe och kolla på hela ESC idag.. Har i alla fall nu läst igenom arbetet jag ska opponera på. Nu ska jag bara börja med själva opponeringen ;) Men det ska nog gå bra tror jag allt. Ha läst ut en bok jag hållt på med ett tag oxå. Jag har varit dålig på att nöjes läsa ett tag. Det har mest blivit att jag har suttit vid datorn..  Men känner nu när jag har jobbat en del att det är rätt skönt att dra ner på datoranvändandet. Men boken jag läste va i alla fall, snabba cash av Jens Lapidus. Den va bra, kanske inte det bästa jag läst men helt klart bra :) Har hans andra bok här oxå så ska väl läsa den nån gång men nu tänker jag börja med en bok av Mari Jungstedt. Har läst 2 av hennes böcker innan. Den jag ska läsa nu heter den inre kretsen.. Får se när jag börjar med den, har en duk jag håller på och syr på som jag skulle va klar med till midsommar, d har inte gått så bra med den på sistone känner jag ha ha.. Men men Scotts fansen skulle ju flytta midsommar en vecka på grund av att Scotts skiva nu kommer efter midsommar och inte innan som det va sagt så ja tack.. Då kanske jag hinner klart ha ha..


Ont!

Idag jobbade jag mellan 8-18.. Det va rätt segt då min rygg inte beter sig så bra för tillfället. Hade ont igår och har värre ont idag.. Inte kul alls, men det går nog snart över hoppas jag. Ska inte jobba på ett tag.. Det är rätt skönt.. Helgen ska ägnas åt att försöka få klart opponeringen till examensarbetet.. Det måste liksom bli klart, jag har ju lite saker för mig nästa vecka. Så jag hoppas verkligen ryggontet går över för jag har ingen lust att ha så här ont när det blir äventyr nästa vecka ;) För det kommer det bli.. Ingen aning om vad som väntar egentligen men det kommer bli så jävla kul, det är vad jag vet :)

Kvällspromenad


Tog mig en lite kvällspromenad, kände att jag behövde det.. Blev att jag gick runt Eskilstunaån.. Tog några fina bilder, nu har jag ju ingen proffskamera så tyvärr är korten lite sådär men man ser hur solen lyste och hur fint det är. Jag har alltid gillat vatten.. Och när solen lyser ihop med vatten, det är det finaste som finns..
Jag har nog fått en massa vårkänslor som jag svammlar;)


En förbannad lista ;)

Jag hittade den här i Angelinas blogg och kände att d va dags för en jävla lista igen xD

Ditt namn? - Icka blir bra ;)
Födelseår? -
1986
Hur Lång är du? - Jag är inte lång, jag är 1,56 kort
Spelar du något instrument? - Nej du det gav jag upp när jag va liten xD
Dina första tankar när du vaknar? - Jaha varför ska jag gå upp idag då?
Vem är snyggast? - Ha ha d finns ju så många ;)
Vem vet mest om dig? - Emelie och Mamma
Vad vill du ha just nu? - Nästa torsdag!
Ditt mål i livet? - Få ett fast jobb och med det en fast ekonomi sen kan jag sätta upp nya mål
Rädd för? - Hur samhället har blivit
Har du körkort? - Jajemensan, har haft det i 5 år 16 november, bara hälften kvar tills jag får byta d jävla kortet xD
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? - Oskar, men jag är ju av fel kön ;)
Pepsi eller Coca cola? - Coca cola då..
McDonalds eller Burgerking? - McD helt klart
Sjunger du? -Bara när jag tror ingen hör, och nej det jag gör på spelningarna kallas inte sång xD Det är mer "vem kan gapa högst"
Vill du gifta dig? - Det är jag högst osäker på, då ska jag bli förbannat kär först ;)
Kommer du överens med dina föräldrar? - Ja det tycker jag gör nu förtiden xD
Din hårfärg? - Blond
Favoritårstid? - Sommar
Favoritmat och dryck? - Tacos och mjölk (inte ihop kanske)
Hur svarar du i telefonen hemma? - Beror på om jag ser vem det är, men oftast: Ja d är Jennika
Hur svarar du i mobilen ? - Till mobilen ringer ju oftast folk jag vet vem dom är så oftast: Ja tjena
Vad gjorde du kl 08 imorse? - Då va jag på jobbet
Vad gjorde du för 15 min sedan: - Satt här vid datorn
Vad var det senaste någon sa till dig? - Ja Carro sa massa i telefon förut ;)
Druckit idag? - Vatten
Vad är det för väder hos dig nu? - Soligt men inte så varmt tror jag
Godaste glassmaken? - Cola
Drömmer du mardrömmar? - Nu förtiden drömmar jag bara massa sjukt som har med dansband att göra och jag tror inte att drömma att man har barn med en dansbandsmusiker räknas som mardröm XD
Favoritklädsel? - Jeans och tröja
Vad ser du om du tittar till höger? - Mitt skrivbord och katternas klösträd
Favoritgodis? - Choklad
Hur många kuddar sover du med? - Just nu har jag 5 kuddar i sängen xD
Längtar du mest efter just nu? - Att det ska bli Grönan och kryssningen
Vad väntar dig om 10 år? - Ingen aning egentligen.. Förhoppningsvis har jag fast jobb och bor i en lägenhet eller radhus.. Barn och man vet jag inte om jag har..
Saknar du någon nu? - Ja massa goa människor
Snus eller cigaretter? - Cigg då i såfall
Vill du ha barn? - Tror det
Längtar du till din nästa födelsedag? - Ha ha inte själva födelsedagen kanske men det som händer på helgen där ska bli kul..
Är du snäll? - Jag är snällheten personifierad xD
Är du blyg? - Nej inte direkt
Tycker du att du har fin dialekt? - Ha ha nej det tycker jag inte.. Jag pratar som en bonne xD
Har du spytt i någons knä? - Ha ha fråga Fia om det xD
Tycker folk du är snygg? - Ha ha tror jag inte
Är du modig? - Nej inte så värst, jag är rätt feg när d gäller
Har du använt någon hårprodukt idag? - Nej ingen alls
Har du bråkat med någon idag? - Nej
Vad har du för planer till helgen? - Läsa exarbete, fixa i ordning här och lite sådär
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? - 18 eller höja myndigheten till 20
Är du sugen på något nu? - Alltid choklad
Är 50 cent bra? - Nej
En bra film? - Jag som aldrig ser film xD Dirty Dancing säger jag då
Brukar du läsa horoskop? - Japp ibland
Sprit, cider, vin eller öl? - Vin och cider
Kan du baka bullar? - Jag har aldrig testat xD
Tycker du om Scotts? - Tycker om är fel ord, jag ÄLSKAR dom <3

Inte L-K fritt

Nähä då va inte Eskilstuna L-K fritt längre då ha ha.. Jag och Carro va ju ute och gick igår och mötte då en person som var fruktansvärt lik Morgan i Larz-Kristerz.. Eftersom Carro är nyfiken och vill ha reda på saker och ting så mailade hon L-K idag och fick svar att det visst va Morgan.. Han bor tydligen i Etuna nu.. Antagligen inte alls så långt från mig eftersom d va i närheten här som vi mötte han och hans flickvän..
Ha ha d här är ju lite kul, ja att vi mötte Morgan kunde orsakats Carros död, hon satte en godis i halsen xD Så ja d va en av sakerna vi låg och garvade åt halva natten och som gör att jag nu måste lägga mig lite.. Nej jag har inte kommit så långt sen förra inlägget ha ha

/Carros anonyma vän ;)

Trött och seg

Idag har jag jobbat 5 timmar och nu är jag väldigt trött för Carro sov här i natt. Och givetvis hade vi som vanligt svårt att sova.. Sen att mina katter tycker halv 5 är bra tid att börja leva jävel på är en annan femma. Men jag och Carro låg och garva ett bra tag.. Vi har numera två nya alias: Anonyma-Icka och Det Försynta Barnet ;) Vi är för roliga ha ha.. Alltid lika kul när hon är här..
Innan igår så va jag i Örebro och hälsade på min nya arbetsplats, verkar jätte bra. Bra personal och goa barn. Fick äta med dom och sådär, så va där ett tag.. När jag kom hem gick jag till Mimmi och Tess ett tag innan Carro kom..

Idag händer nog inte så mkt mer tror jag.. Är som sagt trött och jag ska jobba 8-18 imorrn så då behöver jag va utvilad.. Och om jag sover en stund nu så orkar jag se hela ESC idag kanske ;) Borde gå ut och gå oxå, jag har börjat slarva med det där och det är inte bra.. Men nu har dom börjat klippa gräs och elände ute oxå, och d tycker jag inte om..

Om en vecka är det dags :)

Sömn och ESC

Ibland går jag upp för tidigt och ibland går jag upp för sent.. Aldrig någonsin lagom.. Idag har jag gått upp för tidigt som alla förstår eftersom jag hinner sitta här och skriva blogginlägg.. Men rätt skönt att komma upp oxå och slippa stressa ihjäl sig. Det är nåt jag inte gillar på morgonen, att ha bråttom.. Då blir nästan hela dan förstörd. Jag är morgontrött.. Fast d har iofs blivit bättre med åren, för några år sen var det omöjligt att få nåt vettigt ur mig före 10.. Och så har jag en extremt morgonpigg pappa, ni kan ju tänka er hur bra det gick ihop.. Ha ha.

Försökte titta på första semifinalen i ESC utan att somna.. Det gick inte så bra.. Jag lyckades hålla ut tills alla bidrag hade kört men sen gick d inte längre så då gick jag och la mig men fick i alla fall in P4 på klockradion så jag kunde lyssna medan jag låg i sängen men ja jag lyckades nog somna i alla fall.. Men fick SMS om att Malena gått vidare och då hörde jag några till som gått vidare.. Sen somnade jag på stört ha ha..
Men mina katter som inte får va i mitt sovrum har en förmåga att jama och ha sig på nätterna.. Trodde det skulle gå över men de senaste nätterna har d bara blivit värre.. Dom väckte mig halv 5.. Men nej då gick jag inte upp, jag är inte riktigt så störd ;) Som det är nu på morgonen, ljust och så, så är det ju lätt att gå upp men tänk framåt oktober, november när jag ska åka till Örebro och det är riktigt mörkt, d blir inte kul!

Nej nu ska jag snart iväg..

Tågbiljetter

Ja idag har varit en rätt lugn dag. Har varit och fixat lite grejer med Mimmi och Tess och sen va jag hemma hos dom efter att jag hämtat min cykel. Så nu kan jag äntligen cykla igen :) Fattar inte varför jag väntat så länge, det kostade typ ingenting och va lätt fixat :)

Nu har jag lyckats boka tågbiljetter tills jag och Carro ska styra vår kosa mot mina hemtrakter 13 juni.. Det blir så bra det här, både Scotts och lite födelsedagsfirande :) Det va inte det lättaste att boka dom där för min dator fick för sig att dö precis när jag skulle betala och sen hade pengarna dragits ändå men eftersom köpet aldrif hann gå igenom så drog pengarna tillbaka som tur var så jag fick göra om alltihop igen.. Men nu så ;) Så vi kommer dit vi ska hoppas jag ;) Mamma har ju äntligen fattat att vi tänker komma ha ha..

Nu ska jag se första semifinalen av ESC tänkte jag, sen ska jag sova för jag ska ju till Örebro hyfsatt tidigt imorrn :) Det ska bli kul det..

Starten på veckan

Idag har varit en effektiv dag. Fick ringt det jag skulle göra och det känns bra :) Sen va jag nere på stan en sväng och fixade en sak.. Mimmi va med och så träffade vi Tess sen oxå :) Men inte blev det nån ledig dag från jobb, nej dom är tydligen inte annat än sjuka så jag fick hoppa in och jobba kväll. Men det gick bra det, jag jobbar så gärna så :) Jag har lämnat in min cykel så den blir fixad nu oxå, bättre sent än aldrig heter det väl?? ;) Kan behöva ha den i sommar, jag tänkte cykla och se Scotts.. Nej jag skojade bara, så jäkla kul ska vi inte ha det ;) Men jag ska ju jobba och det är ju mycket bättre att cykla än att behöva gå.. Man slipper gå så tidigt på morgonen..

Imorrn vet jag inte riktigt vad som händer mer än att jag ska iväg med Mimmi och Tess en sväng och hämta min cykel. Hoppas faktiskt inte dom behöver folk på jobbet imorrn, jag behöver vila lite. Ska ju jobba torsdag och fredag oxå. På onsdag ska jag till Örebro och träffa dom där jag ska börja jobba i augusti, d ska bli kul det..

Har tjôtat i telefon med både Carro och Angelina idag, fan va jag saknar dom. Men snart får jag träffa dom igen :)

Förvirrad?

Ja hela dagen har jag ägnat åt att jobba. Det gick bra men jag blev trött mot slutet. Men det är rätt jobbigt att dels gå upp tidigt men oxå jobba typ 10 timmar. Så just nu står det lite still i min hjärna, värre än vanligt alltså ;) Vet inte riktigt vad jag tänkte skriva ha ha.. Åh nu är jag så här förvirrade igen ha ha.. Det är så härligt när jag är sån här för ingen fattar nåt av vad jag svammlar om.. Fråga Carro, hon tror nog jag är knäpp för tillfället ;)

Men med lite sömn ska nog min tillfälliga sinnesförvirring försvinna oxå ha ha..
Imorrn har jag lite saker att göra så ska nog få den dagen att gå oxå..

Lördag och längtan

Ja så var det lördag då.. Ledig dag idag, skönt det :) Ska inte göra så mycket mer än att tvätta idag. Ska väl börja läsa arbetet jag ska opponera på 26/5 oxå. Kan ju vara bra. För veckan innan där har ju jag lite jag ska hitta på.. Ja då är det äntligen dags att se Scotts igen :) Först blir det ju på Grönan och sen kryssning. Det ska blir riktigt kul :) Så kommer ju Angelina hit oxå, ska bli riktigt trevligt det :)
Det kommer bli så fruktansvärt kul det här :) På kryssningen är det ju många av mina vänner som ska med så det ska verkligen bli skit kul :) Längesen jag åkte kryssning oxå, det brukar ju bli några per år :)

Ett mysterium??

Nånting som är ett mysterium är min vikt. När jag flyttade till Eskilstuna gick jag upp ca. 5 kg som jag inte lyckats gå ner sen dess förrän nu i början på året. Det mystiska är att jag inte gjort nåt särskilt mkt annorlunda än tidigare. Och jag fattar verkligen inte var dom kilona har tagit vägen. Jag kan inte märka att jag blivit smalare eller så. Men om inte vågen ljuger för mig så är det så.. Jag tror ju vågen lurar mig varje gång jag ställer mig på den ;) Men ingen är gladare än jag.. Men som det är just nu så trivs jag väldigt bra. Det tycker jag är det viktigaste, att man trivs med sin vikt och hur man ser ut..

Dagen

Har jobbat idag med. Gick bra som vanligt men nu är jag rätt trött. Bea har jobbat idag med, trevlig tjej det där :) Hon erbjöd mig att åka med henne och handla efter jobbet eftersom jag verkligen behövde det.. Så vi åkte iväg och storhandlade efter att jag varit på skolan och lämnat in examensarbetet och sådär.. Det va skönt att få det gjort, så nu är frysen full igen :) Känns bra det.. Räcker väl ett tag i alla fall :)

Just nu håller jag på och gör varma mackor, tänkte äta framför hockey semifinalen.. Hockeyn gick ju bra igår fast jag inte orkade se klart den, jag gick och la mig efter andra perioden.. Men jag var ändå skittrött när jag vaknade imorse ha ha.. Men imorrn ska jag sova, för nu blev det så att jag ska jobba 7.30-18 på söndag. Det tackar inte jag nej till.. Pengar behövs alltid :)

Intensivt

Idag har det varit intensivt.. Gick så klart och la mig alldeles för sent igår och vaknade klockan 3 med panik ont i magen, som tur var så gick det över.. Trodde aldrig jag skulle kunna jobba, så ont som jag hade då. Men när jag gick upp vid 6 hade det gått över. Sen jobbade jag till 15.. Det gick bra det som vanligt :)
När jag kom hem visste jag att jag va tvungen att ta tag i och skicka iväg mitt examensarbete eftersom det ska skickas till opponent, examinator och studentexpiditionen senast klockan 16 imorrn och jag jobbar till 15. Nu är det fixat, tackvare att Carro fixade till layouten som den skulle va. Jag höll på att bli tokig på det där.. Tur att Carro kan allt ;) Annars vet jag inte hur länge jag hade varit tvungen att sitta ;) Nu gick d ganska snabbt ändå.. 26/5 går jag jag upp med examensarbetet :)

Nu är jag ner stressad och lugn igen i alla fall.. Tittar på hockey :) Så det blir nog inte tidigt i säng idag heller..


Inget vettigt

Jag skrev ju ett inlägg igår kväll.. Jag tog bort det, dels för att blogg.se strulade så jag kunde fan inte se att det publicerats men sen för att det jag skrev kanske inte va så genomtänkt.. Jag va bara trött på allt igår och nu har det blivit ännu värre på grund av det jag skrev.. Men jag har bestämt mig för att lägga det bakom mig, det är inte värt energi. Det är bättre att glömma och gå vidare.. Det tänker jag göra i alla fall..

Idag har jag väl inte gjort så mycket vettigt.. Lämnade tillbaka böcker på biblioteket, det är ett måste annars får man massa böter och det är fan inte roligt. Det råkade jag utför i vintras om ni minns ha ha.. Annars har jag inte gjort så mkt alls.. Ska jobba imorrn, så ska slöa idag ;)


Jobb och kläder

Ja idag ska jag jobba.. 16-21, det skrev jag väl igår? Ja det är minne guldfisk som vanligt här tror jag ha ha.. Jag har en huvudvärk som inte riktigt vill släppa taget, den envisas med att hänga kvar.. Har fått det jag beställt från Ellos idag i alla fall.. Min soffa ser lite bättre ut nu i alla fall.. Men jag ska försöka ordna till det här, så det blir snyggt ha ha.. Kläderna jag beställt passade bra :) Det känns bra med lite nytt i alla fall ;)

Nej nu ska jag nog fixa nåt att äta så jag får det gjort innan jobbet..

En tur på stan

Carro sov här i natt.. Det är så underbart att umgås med henne, jag kan verkligen vara mig själv med henne. Jag är så jäkla glad att jag lärt känna henne.. Som sagt massa tokigt med henne hela tiden.. Lotta kom hit skit tidigt imorse ha ha. Jag va lite yrvaken tror jag, hoppas jag inte skrämde stackars Lotta. Tur hon träffat mig innan ;) Sen bakade vi bröd, det blev jättegott fast vissa klagade på att d va hårt som knäckebröd ha ha.. Sen blev det äntligen stan. Vi sprang runt som fan kändes det som.. Hittade i alla fall det vi skulle ha, succé det ja ;) Carro och Lotta handlade en del men jag tog det lugnt med det ja.. Lika bra det kände jag.. Sen åt vi med Mimmi och Tess, trevligt att träffa dom :)
Sen gick vi lite mer på stan och sen hem till mig innan Carros och Lottas buss gick hem.. En trevlig dag, men nu är jag rätt trött..

Sitter och lyssnar på radiosportens webbradio, det är ju Elfsborg- IFK Göteborg idag.. Nä jag vill inte alls va där med mamma och pappa ha ha.. Jag ringde mamma, för jag har ju inget minne så jag hade glömt att dom skulle dit så jag fick höra lite stämmning. Det lät jävligt kul ;)

Imorrn händer nog inte så mkt mer än att jag ska jobba 16-21. Det är rätt skönt det med..

Carro är intressant ;)

Det är intressant att umgås med Carro.. Det händer alltid så sjuka saker.. Som t.ex ikväll när hennes mobilsvar ringde upp henne, även fast det inte hade ringt.. Konstigt! Sen vem som pratade på mobilsvaret kanske vi inte behöver gå in på men det va jäkligt roligt ha ha. Det gjorde min kväll helt klart ;) Annars idag så har jag städat och tvättat och gått på stan med Carro.. Alltid lika trevligt och nu sitter vi här och ska äta chocklad.. Vi har ju lite projekt på gång, det blir nog bra det här ;) Ska fortsätta här nu ;)

Passar bättre för kor och får

Nu måste jag blogga lite om fotboll ;) Jag lyssnade på matchen BP-Elfsborg igår.. Det lät ju inte som världens bästa fotbollsmatch och sen när jag läser den här artikeln om vad spelarna tyckte om planen på Grimsta IP så förstår man ju verkligen.. Sen så börjar tjafset om att Elfsborg har en fördel för att dom har konstgräs, ja det finns en jävligt bra anledning till det där plastgräset! Är det nån som minns hur gräset på Elfsborgs förra arena såg ut? Det gör i alla fall jag, då jag besökte Ryavallen ett antal gånger.. Det va hemskt, där gick d inte att spela fotboll.. I alla fall inte i början på säsongerna.. Jag håller med om att det borde införas kontroll av planerna för alla lag vill väl spela match på bra planer?? Så jag tycker Elfsborg har all anledning att uttala sig om dåliga planer då dom faktiskt åtgärdat sina problem med gräset! Och nej jag tycker inte det är "fusk* med konstgräs, blir det bättre så är det bara bra!

Nu har jag fått skriva av mig ha ha

Är det nu det händer?

Jag har haft ett ganska turbulent dygn känns det som. Det har hänt mycket. Jag jobbade ju 8-18 igår, det gick faktiskt riktigt bra.. Kändes inte som d va så länge som det faktiskt va.. Sen hade jag ju grubbalt hela natten, nej jag sov inte särskilt bra.. Men det löste sig som tur var :) Jag hade nite behövt grubbla ihjäl mig.. JAG HAR FÅTT JOBB!! Det är ett vikariat på en förskola i Örebro. Jag börjar där i augusti så jag kunde göra min arbetsledare där jag ska sommarjobba, där jag även jobbade igår glad att jag kan jobba i alla fall nästan alla veckor som va tänkt. Så nu känns det som livet kommer att lösa sig till det bästa :)
Sen kommer min handledare lämna in min uppsats oxå så jag blir klar med det där nån gång :) Det känns oxå otroligt skönt :)

När jag kom hem från jobbet igår så va jag rätt trött men jag och Carro fick ett infall att jag i alla fall skulle åka till henne.. Så på en timme hann jag gå hem från jobbet, prata med Carro och mamma i telefon, duscha, packa lite, gosa med katterna och fixa iordning så dom sakulle klara sig över natten och gå till station och ta bussen till Carro. Sen hämtade dom mig i Sparreholm och så åkte vi till hembygdsgården, tyvärr blev det ju ingen brasa för d är typ eldningsförbud.. Men det va rätt mysigt ändå fast jag såklart hade för lite kläder på mig men jag frös inte så jätte farligt faktiskt.. Vid hembygdsgården träffade vi Betty oxå, så trevligt :)  Busade lite med några barn så jag höll mig varm ha ha.. "Du ser ut som en fröken". Vet inte ritktigt om det är en komplimang eller hur jag ska ta det ha ha. Men så söta barn Carros familj har boende hos sig.. Sen åkte vi hem till Carro och jag, hon och Betty tog oss an bushuset där vi skulle sova. Först åt vi lite.. Sen ut dit och shit va vi flummade och hade oss.. Vi hade ju såklart Henke med oss ha ha.. Carro skulle läsa högt från en artikel, som jag garvade.. Den va helt sjuk! Ja det va riktigt roligt.. Det här måste göras om helt klart :)
Somnade väl som en stock sen.. På morgonen lyckades Carro paja sin säng så hon kom och knödde ner sig hos mig, d va fan inte okej ha ha..
Och nu är jag hemma igen :)

Idag händer nog inte så mkt alls, ska ta det riktigt lugnt för jag är fortfarande trött.. På söndag kommer Carro hit igen..

Vissa människor har tydligen inte haft nog med otur i sitt liv...

RSS 2.0