Min lillebror

Jag satt och tänkte lite här framför datorn, kom på att idag är det 3 år sen min lillebrors olycka. Jag är så glad att allt har gått så bra som det har gått. Det hade kunnat gå mycket värre, det är jag väl medveten om. Och min lillebror är en riktig kämpe, jag tror inte ens jag kan ana vad han gått igenom faktiskt.. Han är tuffare än vad jag någonsin trodde, men jag visste att han skulle komma tillbaka. Han om någon skulle klara av det för min lillebror är bäst! Jag säger det nog för sällan, men jag älskar verkligen honom. Den här dagen för 3 år sen va en av de jobbigaste i mitt liv, men jag är så glad att allt blev bra :)

Nu blev jag sentimental igen, jag är en grubblare jag vet.. Kände att jag bara va tvungen att skriva av mig om hur fantastisk min lillebror är.. Allt gick bra och det är vi så lyckliga för, ingen idé att älta det längre..

Sala 27/11

Så va det ett bildinlägg kvar och det är ju från i fredags i Sala. Dom här korten har Tess tagit alla. Hon är bra, min privatfotograf ;) Tack så mkt :)


Henke :)


Robban :)


Lillen :)


Fina han :)


Claes :)


Söta pojkar :)


Henke :)


Haha va söt han är :)


Haha jag gillar d här kortet ;)


Classe :)


Niklas va såklart med :)


Oskarshamn 20/11

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder från Scotts i Oskarshamn 20/11:


Classe :)


Lillen :)


Henkepenke ;)


Haha va söt han är ;)


Robban :)


Söta Henke :)


Classe :)


Robban :)


Dom flesta kort här har Tess tagit.. Tack för det :) Hon är en bra fotograf hon ;)



Släkt och katter

Först börjar jag med bilder från när jag va hos mamma och pappa 19/11..




Små söta kattungar i pappas jobbväska haha



Min söta syssling Nicole med katt


Min söta syssling Sandra


Min underbara brorsdotter Kathrin


Zanna, Nicole och Maja


Måste ju bara visa den här underbara bilden haha


Sen fick hon för sig att hon skulle plocka upp alla mammas och pappas katter i famnen haha


Hemma idag

Jag är hemma idag.. Hade inte tänkt det från början men när jag skulle gå upp imorse kände jag att jag fortfarande mår illa och inte riktigt litar på min mage så jag kände att det var bäst att va hemma så jag blir riktigt frisk. Men mitt mål är att kunna gå till jobbet imorgon i alla fall.. Ska kurera mig idag.. Bara mysa i soffan tror jag, tur jag har många tv-kanaler haha.. Ska försöka hitta min energi igen, den är så sakta påväg tillbaka tror jag..

Har sett att jag inte har bjudit på några bilder på ett tag så kanske är dags att göra det.. Ska göra några bildinlägg här nu tänkte jag, när jag har tiden till det..

Lista

Jag har tråkigt och d va längesen jag gjorde en lista så här är den:

50 feta frågor, vågar du?

Utseende

1. Vilken ögonfärg har du: Blåa

2. Hur lång är du: 1,56

3. Vilken hårfärg har du: Blondt

4. Långt eller kort hår: Kort

5. Piercingar i ansiktet: Ja

6. Vilken ögon färg skulle du vilja ha: Jag har ju alltid velat ha bruna, men den jag har duger bra

7. Hur lång skulle du vilja vara:Ja en bit längre hade ju inte skadat.. Så jag slapp bli kallad "den lilla blonda"

8. Vilken hårfärg skulle du vilja ha: Som jag har. Passar inte i nåt annat

9. Vill du ha kort eller långt hår:
Kort, trivs jätte bra i det

10. Skulle du vilja ha piercingar: Dom två jag har räcker bra

Senaste du

11. Åt mat: Ordentligt va ett bra tag sen.. Typ i fredags (jag har varit magsjuk)

12. Drack: Mjölk

13. Du fick sms av och vad stod de:  Mimmi.. Det va nåt om julpynt tror jag

14. Du skrev sms till och vad du skrev du? Till Mimmi, svarade väl nåt om julpynt

15. Sa: Det va väl nåt för mig själv här

16. Kramade: Hmm.. Nåt barn på jobbet kanske

17. Pussade: Oj, d minns jag inte..

19. Du spydde: Igår, jävla magsjuka


Kärlek

21. är du singel: Japp

22. Ditt förra förhållande va med: Johan

23. Ditt längsta förhållande: Lite drygt ett år

24. Med vem då: Christian

25. När någon säger din första kärlek vem tänker du på då:  Oj, d måste va Jonas

26. Är du oskuld: Nej för skriver jag ja tror ingen mig ändå ;)

27. Gillar du någon just nu: Mm

28. Hur många seriösa förhållanden har du haft: 4-5 nånting..

29. Vill du vara singel: Är kluven där

30. Vill du gifta dig: Tror inte det

31. Vad heter din nuvarande pojk/flickvän: Har ju ingen


Vänskap

32. Den som vet mest om dig: Det måste va mamma

33. den vän som du har känt längst: Lina, fast vi hörs inte så mkt nu.. Tyvärr

34. Bara en allra bästa vän?  Jag har några som står mig nära

36. Dina bästa tjejkompisar: Har några styckna som sagt

37. Som bor långt ifrån dig: Emelie och Fia

38. Den du har mest minnen med: Har många minnen med många. Men jag har massa minnen med Mimmi och Tess såklart efter alla våra äventyr

39. Bra vän du inte träffar ofta: Emelie

40. Har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu:  Jo d har jag. Det blir ju så.. Man växer ifrån varann och inser att personen inte var den man trodde från början..


Övrigt

41. Musiksmak: Ja schlager/dansband är det ju mest. Men jag lyssnar på det mesta..

42. Sport du gillar: Fotboll och hockey är det mest. Men jag gillar d mesta..

43.  Galen eller lugn: Galen såklart ;)

44. Har du någon gång hört att du sjunger bra:Haha nej

46. Har du hört att du borde bli modell: Haha nej

47. Något speciellt du alltid har på dig varje dag: Mobilen

50. Vad tänker du på just nu: Han, som jag inte tänker nämna vid namn..


Adventspyntat

Nu har jag fått upp mina ljsstakar och så.. Och även slingan på balkongen, så nu ser det ut såhär hemma hos mig:


Köket


Sovrummet


Vardagsrummet


Så här lyser det på balkongen :)


Första advent?

Idag känns det mkt bättre.. Har fått i mig lite mat och har orkat gå ut och handla och så håller jag på att tvätta. Sen måste jag ju få upp mina adventsljustakar oxå.. Det är ju faktiskt första advent idag, nej jag har ingen julkänsla än men den kommer nog att komma. Jag har inte varit sugen på att sätta upp ljusstakarna förut, men jag blev det nu :) Fick lite lust till att göra saker nu, det betyder att jag är på bättringsvägen helt klart. Så ska nog orka jobba imorrn skulle jag tro :)

Jag kan inte kämpa emot längre.. Jag känner det jag känner och det kan ingen ändra på..

Lite bättre

Jag mår lite bättre nu än vad jag gjorde imorse.. Har legat i soffan hela dagen, skönt faktiskt. Har inte orkat göra så mkt annat iofs.. Har haft kompisar som piggat upp mig, d behövde jag. Man blir verkligen deppig av att vara sjuk. Men det värsta verkar ha gett sig nu.. Mår fortfarande lite illa och så men åt en chokladbot förut och den har fått vart kvar så det är bra haha. Jag vet inte om d är jätte bra med choklad men det va gott ;). Annars har jag bara druckit vatten.. Det har räckt gott och väl.. Får se hur mkt jag orkar göra imorrn.. Skulle verkligen behöva tvätta så hoppas jag är såpass frisk så jag orkar det..

Nu ska jag kolla vidare på dansbandskampen.. Vet inte vad jag tycker idag riktigt..

Illa

Det blir inte alltid som man tänkt sig.. Det va lugnt på jobbet igår oxå och sådär. När jag kom hem så gjorde jag mig i ordning och sen åkte jag och Mimmi och Tess till Sala. Allt va bra så långt, tills jag började må riktigt illa. Gör ju det ibland så brydde mig inte så mkt. Hade kul i början, dansade med Mimmi och så. Sen började jag må riktigt dåligt och jag vet inte hur många toabesök det blev den kvällen. Scotts spelade bra i alla fall haha. Sen blev det ritkigt jobbigt så då gick jag ut och la mig i bilen. Sov en stund, d va riktigt skönt. Sen ringer Mimmi och säger att Gunnar ska låna bilen men jag kunde följa med haha. Så jag och Gunnar åkte på en tripp till statoil haha. Jag fick sightseeing i Sala oxå haha. Gunnar är rolig han.. Sen gick jag med in och då mådde jag lite bättre i alla fall. Stod vid scenen ett tag och det va kul :) Sen när d va slut va d som luften gick ur mig igen så då gick jag ut till bilen och la mig. Sen kom dom andra två rätt snabbt som tur va så jag äntligen kom hem. Men det va en hyfsatt kul kväll i alla fall även om jag va ett väldigt dåligt sällskap..

Jag har inte haft nån rolig morgon alls.. Idag ska jag bara ta det lugnt.. Skulle gjort en del saker men får vänta med det.. Nu ska jag sova lite igen tänkte jag..

Lugna dagar

Undra om det blir lika lugnt på jobbet idag som det va igår. Vi hade 8 barn på hela huset. Det betydde att vi va mer personal än barn haha. Då hinner man massa man inte hinner annars, som att typ städa skåp och lådor och så. Det blev lite sånt röjt igår..

Jag tror jag går upp för tidigt, jag hinner så mkt på morgonen haha. Idag har jag t.ex. betalat räkningarna haha. Iofs tycker jag att d är skönt att ha gjort så jag vill göra d så fort som möjligt.. Och nu är det gjort :)

Idag blir det äventyr igen, inte så långt den här gången. Ska bli roligt. Mitt lilla gäng va ju iväg igår, utan mig ;) Ja jag har ju ett jobb att sköta, även om jag hellre åkt till Linköping än att sitta sysslolös på jobbet måste jag säga.. Men men det blir ju ikväll som tur är :)

Nej iväg till jobbet nu så jag kan komma hem igen haha

Rast

Nu ligger jag i soffan på jobbet och har rast. Det går magsjuka här. Verkligen kul, eller inte. Vi har ju lite barn i alla fall. Det är ju rätt skönt. Jag är trött idag. Det är egentligen konstigt för jag gick och la mig i tid igår. Jag blev äntligen klar med min duk igår. Så nu har jag börjat på ett julkort. Det va väldigt pilligt men det blir nog bra när det blir klart. Slutar halv 6 idag, så är inte hemma förrän sent. Nu är rasten snart slut.

Tisdag

Så har en dag till gått.. Idag har jag haft mina första utvecklingssamtal och det gick jätte bra. Att prata med föräldrar har aldrig varit nåt problem för mig haha. Men skönt att ha det gjort. Det är inga jobbiga barn heller för den delen, ska ha ett imorrn som är lite knepigare. Men det ska nog gå bra det med tror jag. Alla mina barn är goa på sitt sätt..
Slutade ju tidigt idag så va hemma vid 16. Då hade mitt körkort redan kommit så jag va och hämtade det på posten. Cyklade dit och d är skrämmande vad min kondition är dålig.. Jag måste börja träna, det här håller inte.. Men nu har jag körkort igen i alla fall, d känns bra det :)

Nu ska jag sy.. Jag är nästan klar med alla efterstygn på min duk, har bara hållt på med den där duken sen i våras haha.. Jag är lite seg jag vet. Min mamma klaga på att jag sydde dukar till fel årstid haha. Jag blev klar med en julduk i typ mars haha. Men grejen är att d är rätt årstid när jag börjar.. Det jag gör nu är en midsommarduk haha. Men sen ska jag göra en julgrej till mormor och den ska bli klar till den här julen haha.


Moster igen

Jag har blivit moster igen. Fick nyss mms av min syster på världens sötaste lilla tjej. Är så glad för deras skull. Hon har ju två pojkar sen innan så en tjej va det dom ville ha nu och det blev det oxå. Ett bevis på att jag inte drömmer sanndrömmar haha. Jag drömde härom natten att d blev en pojke. Åhhh jag är så glad, nu ska jag handla bebiskläder :)


Nu är det skärpning

Nu är jag på väg till jobbet igen.. Känns som det va längesen nu och det va det ju faktiskt.. Har ju inte varit på jobbet sen förra måndagen. Men nu mår jag bra igen så förhoppningsvis ska jag kunna jobba hela den här veckan haha. Det får va slut på sjukdom för ett tag framöver nu tycker jag allt. Börjar nog må bättre psykiskt oxå tror jag. Jag ska sluta tänka så förbaskat mkt, jag vet att jag krånglar till saker och ting alldeles för mkt..Det är bättre att bara köra på och allting löser sig ju faktiskt förr eller senare, jag vet ju det. Så från och med nu är det fan i mig skärpning från min sida.. Man lever faktiskt bara en gång (vad vi vet) så då kan man inte slösa det på att fundera sig igenom det..

Nu är jag i Arboga så ska väl ta mig av tåget strax.. Det här är ju tågets slutstation så behöver ju inte skynda mig av direkt som tur är..
Jag är pigg idag, kan d bero på att jag sov i en evighet igår haha.. Jag borde vara utvilad idag, annars blir jag d nog aldrig haha..

Jag är positiv idag.. Tack M och A för era peppande ord igår, jag vet att jag måste skärpa mig ;)

Det här va kul

Anders Nunstedt på expressen är en rolig prick. Han är elak på ett kul sätt. Nu har han bloggat om Scotts.. Det va min kära vän Crimson som visade det för mig..


Vad tycker ni att det här ser ut som??

Här kan ni läsa vad han tycker det ser ut som. Och sen när jag helt olagligt skulle sno bilden höll jag på att skratta ihjäl mig när jag såg vad han döpt den till haha.
Det här inlägget är oxå roligt ;)

En ny singel, det låter kul förresten ;)


Scotts i O-hamn

Igår åkte jag, mimmi och Tess till Oskarshamn. Det va en låååång resa haha. Det känns ju längre för det blir ju mörkt så jävla tidigt oxå. Men vi kom ner i alla fall och det va lätt att hitta parken. Tack Nilla för hjälp med vägbeskrivningen :)
Så gick vi in. "Men kan vi gå in här" "Men Lillen är ju här". Haha Lillen va rolig han. Förstår inte att han inte ville se ut som Henke ;). Så hejade vi på alla och sen gick vi och satte oss vid ett bord. Råkade på en surkärring oxå.. Snål jävla smålänning. Sen kom Nilla och Mia. Så jäkla kul att träffa dom igen :)

Sen stod vi i shopen en stund. Alltid lika trevligt. Det va en trevlig spelning men tråkig publik. Mest dansare som knappt applåderar. Sen stod Gunnar i shopen så vi gick runt lite och sådär. Jag tog lite kort oxå, ska försöka få in dom i datorn sen.

Vi va rätt trötta så typ direkt efter spelningen åkte vi hem. Sa hej då och sådär..

Nej jag mår inte bra, nej jag har inte lust med nåt, nej jag vet inte hur jag någonsin ska må riktigt bra igen


Mitt dygn i Vedum

Nu är jag hemma från min snabbvisit hos mamma och pappa. Åkte ju dit för jag skulle gå på Kjells begravning. Kom till Herrljunga runt 11 då pappa hämtade mig. Så åkte vi hem till mamma och pappa och så åt vi lite och sen va det dags att åka till kyrkan. Det höll på att sluta med överkörd katt innan och sådär. Min mamma rusandes efter stackars Maja (Mammas och pappas katt) va oxå en syn haha. Sen kom vi till kyrkan och det va ju allt annat än kul. Nicole och Sandra grät och då började såklart jag oxå. Det va helt klart jobbigast att Sandra och Nicole va så ledsna. Men klart dom va, d va deras morfar. Men det va en jättefin begravning med fina låtar och så. Efteråt va vi en stund vid graven och sen åkte vi och hämtade Kathrin på fritids och efter det gick vi till Kerstin och fikade. Va fel det känns att bara skriva Kerstin, det har alltid varit Kerstin och Kjell. Det va rätt trevligt. Nicole och Zanna hittade massa gamla fotoalbum som dom kollade igenom. Jag skäms för min mamma haha.. Som hon har sett ut.. Sen hitta vi ett kort på mig, då fick hon skämmas för mig haha.. Efter det gick jag och barnen hem till mamma och pappa för dom ville gosa med kattungarna. Sen skulle vi köra hem Kathrin så då följde jag med och va hos brorsan några timmar. Han bjöd på pizza och sådär. Min storebror kan om han vill haha. Numera funkar vi riktigt bra ihop. Sen hämtade pappa mig och då kom Nicole in en sväng till och sen kom även Jeanette och Sandra. Nicole är helt tokig.. Helt plötsligt börjar hon prata portugisiska med Jeanette (bara dom som förstod) så då säger jag: Det är fult att prata ett språk inte alla förstår Då svarar ungen: Amen det är ju bara blondinerna här som inte fattar. Hon finner sig så jäkla fort, jävla unge haha. Sen gick dom hem och vi gick och la oss..

Sen åkte jag hem imorse när mamma gick till jobbet. Det va en intensiv dag men kul att träffa alla, händer ju inte så ofta.
Skönt att få säga hej då på riktigt till Kjell.. Kommer sakna honom, men d va bäst för honom det som hände.


Slö dag

Så har hela den här dagen gått oxå. Har inte gjort mkt alls idag. Bara tittat på tv i stort sett. Packat lite inför imorrn. Ska ju åka hem på fredag igen men måste ju ändå ha med mig lite och ha lite grejer med mig på tåget så.. Ska nog gå och lägga mig rätt tidigt tror jag.. Men det kan ju hända att nattsömnen störs lite kanske haha.. Men det blir jag bara glad för haha

Ska upp rätt tidigt imorrn, men det är ändå sovmorgon om man räknar med om jag skulle till jobbet istället. Så det är rätt bra.. Men nu har jag ju sovit länge dom här två dagarna jag har varit sjuk så.. Men kan ju sova på tåget imorrn, men det kommer väl inte kunna gå haha..
Ska bli kul att träffa familjen imorrn.. Ska hämta min brorsdotter på fritids oxå, d ska bli trevligt att se hur hon har det. Hon går ju på min gamla skola.. På tal om syskonbarn, jag undrar verkligen när min syster har tänkt föda. Det var dags i måndags och än har vi inte hört nåt. Den borde komma snart tycker jag allt. Pappa är ju övertygad om att det är en tjej, jag är inte så övertygad.. Jag har ändå alltid fel haha..

Nästan frisk

Det är i alla fall bättre med mig idag. Egentligen är jag nog bara seg idag men mkt beror nog på att jag inte åt på hela dagen igår.. Det gick liksom inte, men idag har jag i alla fall ätit frukost och ska försöka få i mig lite mat om en stund.. Jag är helt inställd på att kunna åka hem imorrn. Känner mig såpass frisk så att jag ska klara av en tågresa på 3 timmar.. Det är ju inte för en jättekul sak jag ska hem men känns som jag verkligen vill det. Och givetvis vill jag träffa alla oxå, även om det blir en väldigt kort stund.. Men det blir längre över jul som tur är :)

Nu ska jag slöa lite till..

Lite bättre

Det är väl lite bättre idag. Har ingen feber men mår absolut inte bra.. Har ont i magen, men det är bättre än det va i natt i alla fall. Då hade jag riktigt ont. Så jag ska vara hemma imorrn med sen har jag ju semester resten av veckan så då får vi väl se hur det blir med allt. Idag ska jag i alla fall ta det väldigt lugnt.. Så jag blir ordentligt frisk..

Sjukling

Det som inte fick hända den här veckan har hänt. Jag har fått feber. Har mått skit på jobbet idag, mest efter lunch men sen när jag skulle gå till tåget trodde jag inte att jag skulle fixa det.. Hade så ont i hela kroppen. Tog två panodil på tåget och dom hjälpte lite för jag mådde bättre när jag kom hem men tog ändå febern och det visade sig att jag har feber så jag stannar hemma imorrn. Vill inte chansa nåt den här veckan. Ska ju på begravning på torsdag, det får vi se hur det blir med det nu. Nu ska jag bara vila och hoppas att jag är bättre redan imorrn..
Jag förstår inte varför jag alltid ska tvätta när jag har feber haha. Det har hänt en gång förut för inte så längesen.. Men måste ju tvätta.. Orkade ju aldrig igår.. Jag va ju hos Mimmi hela dagen/kvällen igår. Lika kul som vanligt :) Fick gjort en hel del på min duk, snart är jag nog klar haha.. Svor inte så mkt igår ;)

Nu ska jag kurera mig :)

Trevlig helg

Så har helgen snart gått oxå.. Det är värst vad dom springer fram. Helgen borde vara lika lång som veckorna tycker jag haha. Det har varit en lugn och skön helg.. Igår va jag på stan och fixade lite saker. Har fått iväg körkortsgrejset nu. Måste ju ha nytt eftersom det andra försvann med plånboken. Vi skulle firat 5 år imorgon mitt körkort och jag haha. Det är helt otroligt, jag har haft mitt körkort i 5 år, jag förstår det inte själv.. Tycker det va igår jag började övningsköra..

Va hos Mimmi hela kvällen igår. Det va trevligt som vanligt. Behöver mina vänner mer än någonsin nu, tror dom vet det oxå. Jag är så glad att jag har dom vänner jag har, för dom är verkligen dom bästa.

Ska nog gå till Mimmi idag med. Vi har ju syjunta ihop, trevligt som fasen ;) Jag svär och hon syr typ haha.. Jag är glad att hon inte räknade hur många gånger jag sa fula ord igår haha

Äntligen

Så va det äntligen fredag. Som jag har längtat, nu har jag en helg framför mig då jag inte ska göra nånting typ. Jo jag har väl massa att göra här hemma men jag ska inte iväg på nåt. Det ska bli så otroligt skönt.. Jag älskar att åka iväg, men nu känns det som jag bara vill ta det lugnt och inte göra nånting alls.. Imorrn ska jag SOOOOVA.. Nästa vecka ska jag åka hem till mamma och pappa. Det är ingen rolig anledning, men ett måste. Så har semester torsdag-fredag nästa vecka..

Nu ska jag springa till tåget..

Lite dystert

Jag vet att min blogg är lite dyster nu.. Ni får nog tyvärr stå ut med det, men så sakta tar jag mig upp på fötter igen.. Det har varit så mkt som har hänt nu det senaste.. Särskilt en sak har tagit hårt på mig även om jag inte har velat visa hur jobbigt det har varit. Fick frågan igår om jag saknar det, kunde ärligt svara nej. Jag saknar det som va när det va bra, inte så som det blev. Det saknar jag inte alls. Så det är rätt skönt att känna att det är bakom mig.. Nu tänker jag bara se framåt och göra det som jag mår bra av och skita i vad andra tycker..

Du är underbar

Det är jobbigt nu

Så va det redan tisdag :) Just nu är det inte så bra med mig.. Allt känna ganska jobbigt. Men jag försöker kämpa på, jag har underbara människor som gör allt mycket lättare.. Utan dom hade jag verkligen inte orkat.. Jag orkar inte ta tag i så mkt i mitt liv just nu men jag hoppas jag får ork snart, för jag vet att jag måste. Men min motivation är på noll tyvärr.. Men som sagt jag kämpar på :)

Det har varit rätt okej på jobbet idag.. Igår med för den delen.. Imorrn jobbar jag länge, ska sitta och ha avdelningsplanering imorrn. Idag kom jag hem tidigt som tur är.. Skönt som fasiken.. Nästa vecka blir jobbig..


Bilderna från i fredags

Nu har jag fått in bilderna i datorn.. Alla bilder utom en har Tess tagit haha.. Hon är en bra fotograf hon :)












Barbaskön va oxå med ;)






Det här kortet har jag tagit haha


Haha Henke är får rolig ;)


Helgen

I fredags var en splittrad dag. Det va helt okej på jobbet. Fick iofs reda på att jag inte får fortsatt efter att mitt vikariat går ut 18 december. Men det va jag ganska beredd på även om jag såklart hoppats, men å andra sidan kan det va kul att göra nåt nytt om man nu hittar nåt jobb vill säga. Men det ska jag nog göra. Är rätt optimistisk faktiskt.. Sen när jag slutat skulle jag ju skynda mig för vi skulle ju åka iväg till Tranås.. Någonstans påväg från jobbet och tills jag sitter på tåget mot Eskilstuna så försvinner min plånbok. Precis vad jag behövde just nu.. Så jag fick spärra kort och polisanmäla och ha mig.. Men iväg till Tranås kom jag i alla fall.. Skönt att få göra nåt kul. För jag hade verkligen kul även om jag va jätte trött. Jag, Mimmi och Tess har alltid kul på våra äventyr :) Den här kvällen blev det rätt tidigt då Tess oxå va trött.. Har lite kort från kvällen som jag lägger ut sen när jag har fått in dom i datorn.. Men Scotts är alltid kul :)

Igår sov jag typ hela dagen och sen gick jag hem till Mimmi och Tess.. Kul som vanligt. Såg ju på dansbandskampen.. Förstår nog inte riktigt det bra med Zekes för igår va d rätt tråkigt. Men Date, åh säger jag bara haha.. Vi konstaterade att nästa gång blir det jobbigt.. Mycket snygga fodral att kolla på ;)

Idag ska jag inte göra så mkt.. Tvätta lite och ta det allmänt lugnt skulle jag tro..



Missat tåg

Jävla skit! Jag missade tåget.. Jag kom till stationen precis när det gick.. Det är så jävla surt.. Jag fick verkligen inte bli sen idag.. Helvete oxå! Aja jag kommer inte så sent, skulle inte börjat förrän 9 i alla fall så..
Annars vaknade jag med en jätte bra känsla imorse, synd att den förstördes lite av att jag missade tåget. Men annars känns det skit bra idag! Det känns så skönt att kunna säga det och verkligen mena det.. Va längesen nu..
Mycket beror nog på att jag kunnat berätta precis vad jag känner det sista och det känns så skönt. Jag funkar så att får jag ur mig det jag känner, så kan jag släppa det och gå vidare och må mkt bättre sen.

Nej nu är det snart dags att gå till tåget, det här tänker jag inte missa haha.. Nu sitter jag på tåget. Skönt haha. Jag är lite ledsen ändå idag. Det är mkt känslor i mig idag. Pratade med mamma förut, hon berättade att deras granne som även är ingift i mammas släkt gick bort i natt. Det va väntat men det är ändå jobbigt. Han fanns alltid där när jag va liten och nu finns han inte längre.. R.I.P Kjell.

Snö

Usch va trött jag är.. Ändå sov jag massa timmar i natt.. Idag har det snöat.. Jag hatar snö, eller inte snön i sig men jag hatar när det är kallt och snö är kallt haha. Jag fryser som fan hela tiden. Varför valde jag inte ett jobb där man är inne hela dagarna?? Sen hatar jag vintern av en anledning till, SJ vet inte va snö är.. Ja såklart va det sent idag och då har snön inte ens lagt sig än.. Jag ser inte fram emot hur det blir sen haha..
Är inte tåget i tid på fredag när jag ska hem vet jag inte vad jag gör..

Men annars mår jag mkt bättre än i helgen.. Tror jag behövde bryta ihop totalt för det känns så mkt bättre nu..

Vad har hänt?

Det har hänt nåt med mig.. Alla som känner mig vet att jag är en slarver.. Det ligger saker överallt hemma hos mig och ingen ordning nånstns. Idag tog jag tag i att göra ordning på mina papper som legat lite överallt. Viktiga papper.. Så nu sitter dom ordentligt i pärmar.. Det här är dagen då jag tog steget från att vara lik pappa (papper överallt, noll koll) till att vara lik mamma (ordning och reda). Haha ibland händer det fort ;).
Vifår väl se om jag orkar fortsätta hålla ordning och reda.. Jag tröttnar rätt fort på det mesta ;)

Har varit en bra dag på jobbet idag. Bra och kort haha.. Vi har en trevlig praktikant på jobbet, trist att han bara ska va en vecka.. Han är lite söt att titta på oxå ;).


Ett års dag igår

Ja igår firade jag och min lägenhet ett år haha. 1 november 2008 flyttade jag in i den här underbara lägenheten :) Känns som jag har bott här mkt längre bara.. Antagligen för att det har hänt så mkt under det här året.. Både roliga och tråkiga saker, men mest roliga förstås :) Jag trivs så oerhört bra i den här lägenheten och hoppas att jag stannar här ett bra tag till :)

Nu ska jag strax ner till tvättstugan och sen är det dags för sängen.. Behöver mer än 4 timmars sömn i natt känner jag haha

Ny vecka

Så va det måndag igen.. Äntligen måndag, äntligen måndag som en underbar vän brukar sjunga för mig haha.. Vet inte om det känns så kul just idag.. Jag har sovit rätt mkt i helgen så jag va inte alls trött igår kväll vilket resulterade i att jag givetvis inte gick och la mig så tidigt som jag borde. Nej jag fastnade vid den här tills klockan va 00.00.. Alltid trevliga människor att prata med :)
Va hos Mimmi och Tess en sväng igår kväll oxå och kollade på hockey.. Kändes skönt med lite sällskap.. Men det har faktiskt varit skönt att va rätt ensam i helgen, jag är inte det så ofta längre så..
Tror det har varit en bra helg för mig fast den har varit extremt jobbig..

Men har insett lite saker:
1. Jag vet vilka som verkligen är mina vänner nu
2. Det är ingen idé att älta det som varit för man blir inte klokare av det
3. Jag är totalsåld på DIG och det är lika bra att jag inser det och slutar förneka det
4. Man mår mkt bättre av att prata av sig
5. Jag har den bästa mamman i världen (det visste jag iofs redan innan)

Nej nu måste jag nog gå av tåget.. Annars kanske jag hamnar i Etuna igen haha det vore inte så kul.. Så mkt gillar jag inte att åka tåg ;)


Kryssningen

I onsdags var det då äntligen dags för kryssningen som jag längtat efter. Carro sov här efter Örebro och vi gick upp i skaplig tid så vi hann ut en stund på stan innan bussen gick till Sthlm. Väl på terminalen visade det sig att det blev lite problem med id-kort och sådär, men det löste sig efter ett jäkla väntande. Charlotte och Angelica kom och tjôtade lite, vi gick på båten ihop med dom sen.
Sen blev det ombyte och fest i hytten..


Angelica och Charlotte :)


Så här snygg va jag under kvällen ;)

Jag va några svängar i Mimmi, Tess, Mia och Emmas hytt oxå. Sen va det dags att gå upp till fun club till Scotts började spela. Min kamera sköttes den här kvällen av underbara Angelica det mesta. Den vandrade runt en hel del tror jag haha. Tess hade den en del oxå.. Men jag har inte tagit många kort, det va nog tur haha.
Tar och bjuder på några kort från spelningen:


Snygg-Henke :)


Jag vet inte vad claes sett här men det va nog en hemsk syn haha


Fina grabbar :)


Några har väldigt kul bakom keyboarden haha


Fina han :)


Underbara Lillen :)


Henke i Angelicas glasögon ;)


Claes i Angelicas glasögon ;)


Helt plötsligt inser jag att Claes har min kamera haha.. Det här är resultatet :)


Lillen i snygg keps haha.. Det här kortet tror jag Mimmi har tagit :)


Haha.. Lite söt är han ju ;)


Alltså jag vet att vi är på havet, men måste du se ut som en fisk?? ;)


Det blev lite mkt Claes här men det är ju inte mitt fel att han smilar i kameran haha

Sen när Scotts hade spelat klart så hamnade vi ute på däck med lite roligt folk :)


Sven har kul, vi va nog underhållande haha


Marita och Carina, så jävla goa :)


Jag, Marita och Carina :)


Här håller dom på att dö av skratt ;)

Sen va det disco, efterfest och gud vet vad.. Jag hade en helt fantastisk kväll även om den slutade sådär.. Jag blev utliggare och hamnade som tur är i en hytt där jag va välkommen haha.. Så jävla kul va längesen jag hade. Tack Gunilla och Gunilla för efterfesten ;)

Sen när jag vaknade på torsdagen mådde jag väl allt annat än bra men det va inte så farligt.. Scotts spelade på torsdagen med så vi släpade oss upp till det..



Avslutar med den här bilden :)
Tack alla som gjorde kryssningen helt fantastisk :)

Sen har jag ju inte mått så bra men det är mkt bättre och jag är glad att jag har alla mina underbara vänner :)


RSS 2.0