Bytt blogg

Nu har jag bytt bloggadress. Kände att det var dags att förnya sig lite så nu återfinns jag på blogspot på adressen http://ijennikashuvud.blogspot.com så ni vet vart ni hittar mig hädanefter :)

Syskonbarnen

I lördags hade vi lite kalas för mig hemma hos mamma och pappa. Vi åt kakor, bullar och tårta och senare på kvällen när syrran och hennes familj hade kommit så grillade vi :) Tänkte bjuda på några av bilderna jag tog, även om det inte va så många..




Min systerdotter Tova :)


Jesper och Kasper :)


Min systerson Samuel :)


Min andra systerson Rasmus :)

Sådär det va bilderna :) Nu ska jag fortsätta göra det jag gjort hela dagen, vila haha


Grattis till mig

Idag fyller jag år :) Givetvis vaknar jag med feber efter en hemsk natt.. Det här va inte rooooligt alls.. Fast nu är det lite bättre efter några panodil och lite frukost. Men jag och mamma skulle ju gå ut och äta, det orkar jag inte idag. Mamma åker ju hem idag. Hon följde ju med mig hem i söndags.. Så igår hade vi en dag på stan då vi hitta lite allt möjligt. Tror både jag och mamma blev nöjda :)

Så det händer inte så mkt mer idag än att slappa framför Tvn.. Jag orkar inte nåt annat känner jag. Ska lägga upp lite kort från i lördags sen.. Blev inte så många tagna men några..

Skolavslutning i Vedum

Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar i Vedum. Har varit här sen i torsdagskväll. Igår var det skolavslutning här. Min brorsdotter Kathrin och min syssling Sandra slutade 2:an och Sandras storasyster Nicole slutade 6:an. Vädret var väl inte på topp men som tur är höll det upp medan vi stod ute och tog lite kort i alla fall.


Sandra och Kathrin :)


Nicole :)

Mitt i Nicoles skolavslutning som va den sista av dom två så hade jag tid hos tandläkaren. Det gick bra, inga hål den här gången heller ;) Men kvalificerad misshandel på en kvart är inget jag uppskattar haha.
Efter skolavslutningen så va det tårta inne hos Nicole och Sandra. Mycket god :) Sen åkte jag, Nicole, Sandra och Kathrin till skoaffären. Jag och Kathrin köpte skor. Resten av kvällen tillbringades antingen framför tvn där fotbollsVM ju har börjat eller i köket där jag och mamma bakade till kalaset vi ska ha om en stund.

Imorrn åker jag och mamma hem till mig :)


Sommaren

Det verkar som den här sommaren inte blir ledig ändå. Jag har fått sommarjobb :) Ska jobba som personlig assistent. Verkar som det är ganska lätt och väldigt socialt så det ska bli kul. Jag börjar veckan efter midsommar så lite ledig blir jag ju. Det är alltid nåt i alla fall :) Världen ler mot mig igen :D
En del andra saker som är på väg att hända oxå.. Men det berättar jag om när jag är helt säker och sådär..

Idag har jag varit iväg en sväng med Asta och Agda men nu händer det nog inte så mkt mer skulle jag tro. Jag ska tvätta bara för imorrn åker jag iväg :) Det ska bli härligt det :)


Cinderella 6/6

Jag har varit dålig på att blogga. I lördags kom Kimmen hit och sen drog vi hem till Asta och Agda nästan på en gång och där blev vi kvar hela kvällen. Vi grillade och tjôtade skit som vanligt. Jag har saknat det :) Men det blir nog oftare snart ;) Sen va det äntligen söndag och Kryssningsdag :) Vi åkte buss till Sthlm och på terminalen fördrev vi tiden med att kasta kor och spela TP haha. Jävligt kul haha.
Sen på båten. Till hytten och efter det upp en sväng på soldäck innan det blev mat. Gott som vanligt. Så gjorde vi oss i ordning och förfestade. Sen upp till Fun Club. Jag hade en sån jävla rolig kväll. Det va det bästa på länge. Jag hade bästa sällskapet även om spriten talade några gånger haha. Jag vet att allt är glömt och förlåtet haha. Men sammantaget va det en underbar kryssning. Massa kul.. Fast bäst va nog cider i örat haha. Jag har massa sjuka kort som är helt och hållet för privatbruk haha. Det va galet i alla fall ;) Men det blev en tidig kväll ändå. Stackars Asta skadade sig så jag höll igång lite till efter det men sen gav jag oxå upp. Men det blev ändå massa galet tjôt i hytten. Ja jises haha.
Vi kom upp hyffsatt igår och intog frukost och sen spelade Scotts igen.. Så satt vi ute på däck ett tag när vi packat ihop oss och så.

Tack alla underbara för en fantastisk resa!!!

Dagarna springer fram

Det känns som dagarna springer fram och jag inte riktigt hinner med. Det är redan juni, herregud. Det är min månad det haha. Igår jobbade jag igen, vilka ungar säger jag bara. Va man sådär själv när man va påväg in i tonåren? Jag tror tyvärr det.. Så jag får ta och be mina lärare om ursäkt haha. Det är ju tur man växer upp, det gör nog dom här med får man hoppas. Idag har jag tvättat och flängt runt lite.. Har haft en härlig dag..

Nu ska jag nog ta och fortsätta i min bok. Jag har fastnat i den. Askungar av Kristina Ohlsson, rekommenderas verkligen.

I helgen blir det skoj. Imorrn kommer Kimmen hit, åh vad jag saknat henne. Sen blir det nog grillning med brudarna och på söndag blir det skoj som fan. Det känner jag på mig haha.


Jobb och AF

Det blir inte alltid riktigt som man tänkt sig. Igår kollade jag där jag loggar in för att se om jag blivit bokad för vikariat i vikariepoolen jag är med i och såg då att jag hade blivit bokad på skolan där jag va rätt mkt innan jag började i Arboga. Så jag hade visst nåt att gå iväg till imorse :) Men jag hann AF på eftermiddagen sen och det tog inte alls lika lång tid som jag först trodde när jag kom dit. Men givetvis är jag tvungen att gå dit och träffa min handläggare en till gång..

Det gick bra att jobba, men jag kände att jag vant mig vid mindre barn haha. Uppkäftiga barn/ungdomar som håller på att bli tonåringar är ganska stor skillnad mot 1-5 åringar haha. Hade musik så det gick rätt bra ändå :)

Ska ut med Agda och Asta om en stund :) Imorrn vet jag inte alls vad som står på schemat, men nåt kan jag nog alltid hitta på haha

RSS 2.0