Måndag

Nu har jag jobbat första dagen. Det känns riktigt bra, jag kommer nog trivas riktigt bra tror jag. Verkar som ett bra ställe. Just nu är jag riktigt trött bara, mycket har nog att göra med att d är den jävla sommartiden. Jag blir alltid trött när dom snor en timme haha.

Helgen har varit bra.. Dopet blev inte som vi tänkt oss, det blev lite små rörigt. Men hon blev ju döpt i alla fall haha. Jag tog lite kort som jag ska ta tag i att visa nån dag..

Snart påväg

Så va det lördag igen då. Den här lördagen ser lite annorlunda ut än vad jag trodde att den skulle göra. Men nu är det som det är och om lite mer än 2 timmar så sitter jag på tåget mot mina gamla hemtrakter. Jag ser sådär fram mot att sitta på ett tåg i 3 timmar, men vad gör man inte för att få träffa familjen haha. Det ska bli skönt att få träffa alla igen.. Det blir ju inte alltför ofta, vilket är bra på sitt sätt. Så det blir nog inget bloggat förrän på måndag kväll skulle jag kunna tänka mig för datorn får stanna hemma, orkar inte släpa på den oxå. Jag har redan tagit med mig för mkt onödigt skit haha. Kommer ändå inte använda den så då kan den lika gärna stå hemma. Imorrn är det ju dop för min systerdotter, vilket är det som jag åker till mamma och pappa för. Ska bli kul att träffa henne igen, har ju bara träffat henne en gång.

Hockeyn igår gick ju inte sådär jättebra.. Men det är bara att ta nya tag på söndag. FHC har ju fortfarande matchbollen, nä det måste heta matchpucken.. Det är ju ishockey haha. Jag hoppas och tror på vinst på söndag i alla fall, det va ju inte långt borta igår heller. Tyvärr får jag inte se matchen :( Det är jag lite ledsen för..

Allt jag gör är drömmer om dig
Låt det inte sluta med att drömmer är allt jag gör


Jobb och hockey tjôt

Nu har jag landat lite och känner verkligen hur kul det ska bli att få börja jobba på ett ställe som man vet att man ska va ett tag på igen. Igår jobbade jag sista dagen inom poolen på ett tag, skönt det. Men klart jag kommer sakna dom på skolan jag har varit mest man får ju ändå en relation med både elever och personal men jag va så välkommen tillbaka sa dom så haha.

Igår jobbade jag som sagt och sen va jag och strohandlade med Tess, Mimmi och Mimmis mamma så nu är det gjort för den här månaden oxå. Skönt att ha det gjort, mat behöver man ju ha.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer mer än att jag ska titta på hockey på Tv ikväll. Det kan ju faktiskt vara sista kvartsfinalen mellan FHC-LHC. Det hoppas jag faktiskt efter som jag håller på FHC och dom leder med 3-1 i matcher. Jag va så jäkla glad i onsdags, så jävla bra att vinna borta :) Jag hade faktiskt inte trott på det efter hur det såg ut första matchen i Cloetta Center. Men att vinna två på raken där, nja d är väl kanske att hoppas på för mkt men man ska ju aldrig säga aldrig. Det är ju hockey och då kan allt hända ;)


Fått jobb

Idag har jag klippt mig och sen va jag hos min jobbcoach. Vilket hastigt och lustigt visade sig bli mitt sista besök där. För under tiden jag va där så ringde dom från Arboga och berättade att jag fått vikariatet där. Så nu börjar jag jobba där på måndag :) Det ska bli riktigt roligt :) Så nu slipper jag gå till min arbetförmedlare imorrn som jag skulle ha gjort :) Så nu är jag riktigt glad :)

Det verkar bli en bra vecka i alla fall, har varit lite si och så innan. Det är massa tankar som flyger runt i huvudet på mig, men nånstans börjar jag ordna upp dom nu tror jag. På nåt vis löser sig allt :)

Inga höjdar dagar

Gårdagen var ingen höjdar dag och dagen har heller inte varit direkt strålande kan jag inte säga. Igår jobbade jag och det hände lite grejer som jag varken kan eller vill gå in på. Jag va inte på strålande humör när jag kom hem i alla fall. Tur att både hockeyn och fotbollen kunde muntra upp mig igår. Elfsborg vann med 6-0 (!!) mot Halmstad. Jag såg bara en del av matchen då jag mestadels kollade på hockeyn. Det gick ju bra för Frölunda med till slut :) Men jag va en aning nervös här i soffan.. Jag är glad att ingen ser mig när jag kollar sport haha.

Idag har jag varit på anställningsintervju i Arboga. Det gick bra hoppas jag, får väl se om jag får jobbet. Men som sagt annars har det varit en jobbig dag idag med och nu ska jag nog lägga mig och vila, känner att huvudvärken börja få fäste..

Vårstämning i Stan

Jag blev så väldigt glad igår haha. Underbara Annika har skickat några skivor med massa musik på till mig och igår när jag började lyssna igenom så upptäckte jag att en låt som jag lyssnat massa på från ett av mammas halvtaskiga kassetband va med. Jag blev överlycklig haha. Jag älskar den låten, vet inte varför egentligen men den gör mig glad. Den passar väldigt bra just nu..



Det har varit en lång lång vinter i år
Mörkret och kylan har satt sina spår
Men i en stad som har varit täckte av snö
Och fått mig att längta till en söderhavs Ö
Verkar det plötsligt som alla fått rycket
Allting blossar upp av hettan och trycket


Längd fråga

Jag tänkte ta upp en sak här som jag har tänkt på ett tag. Jag har alltid haft komplex för min längd. Numer tycker jag inte att det är lika jobbigt att jag är kort som jag tyckte förr. Nu har jag förlikat mig med att det är så här jag ser ut och det är inget att göra åt det. Men jag har alltid fått kommentarer liknande: Va kort du är. Jo jag vet att jag är det och jag mår inte bättre av att folk på peker det jämt. Visst är det mest barn som har sagt det och dom tänker väl inte riktigt att det sårar så jag har för det mesta skakat av mig det. Det finns en historia som jag aldrig kommer glömma tror jag. Det va när jag tränade mina tjejer som då va 11-12 år och jag stod mitt bland dom och så kommer ledaren för det andra laget vi ska möta och så säger han: Ja jag ser att er ledare inte har kommit än.  Jag talade om att det va jag och då skämdes han lite så säger en tjej i laget som alltid varit längre än mig: Det är ju det jag alltid sagt, du kan spela med oss. Jag va alltså 17 när det här hände haha. För det är en av nackdelarna med att vara kort, folk tror alltid att man är yngre än vad man är. Numer när jag börjar bli äldre så ser jag det iofs som en fördel haha. Att jag har börjat tänka på det här nu har att göra med att jag vikarierar i skolor där de flesta elever är längre än vad jag är. Jag upplever det som ganska jobbigt, för det är inte så kul att säga åt nån som man är tvungen att titta upp på. Eleverna tycker iofs det är skoj att dom är längre än mig haha. Jag har funderat på om det är lättare att få respekt om man är längre? Jag tycker inte det ska ha nån betydelse, för det ska ju va personen i sig man ska ha respekt för. Men tyvärr tror jag att det har med det att göra, men att man är kort kan man ju inte rå för. Det är ju genetiskt, jag är faktiskt inte kortast i min familj. Mamma är 1 cm kortare haha. Jag önskade alltid när jag va yngre att jag skulle bli i alla fall 1.60, den önskan uppfylldes aldrig.

Helg

Så va det helg igen. Tycker veckorna springer fram. Kan inte fatta att det snart är slut på mars oxå. Nu borde våren snart komma på riktigt tycker jag. Det börjar ju bli lite varmare i alla fall, det är skönt det. Idag ska jag inte göra så mkt alls tror jag. Håller på och städar ur en garderob där jag har haft massa skit ända sen jag flyttade hit. Kände att nu är det dags att städa ur den och få plats med alla kläder på ett vettigt sätt. Får se vad jag orkar ta tag i idag.. Det är ju massa hockey idag oxå. Ska jag givetvis kolla på.. Första matchen gick ju bra, till slut :) Fy fan va nervös jag va det sista, jag gillar inte det här haha. Fan va skönt om dom kunde vinna idag med :)


Idrotts tjôt

Idag har jag haft två idrottslektioner. Det gick helt okej faktiskt, de flesta uppskattar bollsport. Särskilt när det innebär att alla inte behöver göra samma sak samtidigt och ihop. Jag kan inte komma ihåg att jag någonsin hade några problem med det, jo på högstadiet. Då spelade vi pingis i källaren typ varenda idrottslektion haha. Men jag har iofs alltid gillat idrott. Sport har varit en stor del av mitt liv. Ibland kan jag sakna att vara med i ett lag, jag spelade ju fotboll mellan att jag va 6 år till jag va 21. Men det är inget jag har planer på att ta upp igen.. Dels har jag inte tränat aktivt sen jag slutade med fotbollen och sen va det nog inte riktigt min grej heller. Jag tror att om jag inte vuxit upp i den lilla hålan som jag gjorde så hade jag nog ägnat mig åt nån annan sport. Men i lilla Vedum fanns det liksom inte så mkt annat att göra än att spela fotboll. Ja senare drog jag ju dragkamp, men det är jag lite för vek för haha. Även om det är riktigt skoj.

På tal om sport så är det ju första kvartsfinalerna i hockeyns slutspel idag :)

Imorrn ska jag va idrottslärare hela dan. Det ska nog gå bra det med tror jag..

Allmänt tjôt

Idag har jag varit på samma skola som igår, med skillnaden att idag har jag varit i olika klasser och idag blev jag så trött så jag vet inte vad. Men jag orkar inte hänga upp mig på det, jag struntar i det bara.. Sen efter jobbet va jag nere på af en sväng. Vilket visade sig vara helt onödigt men ändå, fick det fixat sen i alla fall.. Jag köpte även dop present till min systerdotter, det är ju snart dags för det så lika bra att ha det fixat :)

Annars har det inte hänt så mkt. Imorrn ska jag jobbar lite drygt 2 timmar, d känns sådär. Men det är ju alltid nåt i alla fall..

Jag har svårt att förstå mig på folk just nu, tycker folk gör så konstiga saker som jag inte begriper..

Namn

Så va det redan tisdag igen. Igår hade jag inget jobb så då va jag mest hemma hos Mimmi och Tess, alltid lika trevligt. Va ju där i lördags med :) Då kollade jag och Mimmi hockey, sen Melodifestivalen och sen blev det "Luftslottet som sprängdes". Den va bra :)

Idag ska jag jobba. Det är samma skola som jag alltid är på känns det som haha. Mig gör det inget, dom barnen vet jag ju vilka dom är och så. Det jobbiga när man är på massa olika skolor och klasser är att man inte kan några namn och då har jag ändå lätt för att lära mig namn. Dessutom heter ju ungarna likadant och då ska man lära sig efternamn oxå.. Det är jobbigt som det är haha. Om jag  skaffar barn ska dom ha ovanliga namn, jag har insett med åren att det är bra även om jag när jag va liten ville ha ett vanligt namn.

Nu ska jag till bussen :)

Bilder Cinderella 3/3

Bättre sent än aldrig, här kommer mina bilder från Cinderella 3/3. Det blev inte så mycket kort tagna alls. De korten som är tagna dagen efter på Scotts har Tess och Carina tagit.. Jag vet inte vem som har tagit vilka bilder men det är dom som är fotografer på Scotts korten dagen efter i alla fall :)




Tony Irwing hade dansskola


Det här va coolt ;)


Classe på kvällen :)


Henke och Robban :)

Sen gick min kamera och la sig och nu kommer bilder från torsdagsspelningen som då Tess och Carina tagit:


Classe :)


Lillen, han va tydligen svår att hitta ;)


Robban:)


Henke, Classe och Robban :)


Sådär, det va några av bilderna. Som sagt blev det inte så många den här resan. Men det blir ju fler gånger och fler kort ;) Ska skärpa mig på den punkten att ta kort när jag ute ;)


Städning

Så va det äntligen lördag, gud va skönt det är. Först hade jag tänkt att bara ligga i soffan och lata mig tills jag ska bort men sen fick Mimmi mig på andra tankar. Hon städade och då tänkte jag varför ligger jag här när jag vet att jag egentligen har jätte mkt att göra i lägenheten så jag tog mig upp och nu har jag dammat glashyllan, det va nog inte gjort sen jag flyttade hit haha. Underbart att man kan se igenom hyllorna haha. Sen dammsög jag lite och tog ett tag i badrummet och sen även i köket. Spisen är vit igen haha. Nej städning är inte min starka sida, men det har jag aldrig påstått heller haha. Men nu känns det lite fräschare här i alla fall. Det är skönt det..

Nu ska jag äta lite på tacopajen jag gjorde igår. Den är farligt god haha


Trött vecka

Den här veckan har jag varit fruktansvärt trött. Vet inte vad det är, det är väldigt lätt att skylla på vädret så jag gör väl det haha. Nej det har ju faktiskt varit soligt men lite depp blir man ju på den här jäkla snön som aldrig tycks vilja försvinna. Sen har det varit nya skolor nästan hela veckan och det tar lite det oxå. Jag har en tendens att stressa upp mig själv i onödan. Idag har jag varit på skolan där jag har varit mest men jag har haft vanliga lektioner tillskillnad från dom andra gångerna jag har varit där då det har varit idrott. Men det gick bra idag, eleverna vet ju vem jag är vilket alltid är en fördel. För när man kommer ny till en klass ska dom alltid testa hur långt dom kan gå, det gäller alla. Jag va i en förskoleklass igår och dom gjorde likadant så det har inget med ålder att göra heller. Men det känns som jag börjar komma in i lärarvik yrket, d är rätt kul faktiskt..

Ikväll ska jag titta på hockey. Jag satt här i tisdags och trodde slutspelsplatsen skulle bli klar, men icke då så nu får jag sitta här och va skit nervös även ikväll. Jag hoppas verkligen jag slipper det på lördag..

Energin är tillbaka

Jag är dålig på att skriva just nu. Jag har inte så mycket att säga tror jag. Helgen har varit riktigt lugn och skön. Ska jobba 3 dagar den här veckan som jag vet nu i alla fall. Idag verkar det inte som det blir nåt jobb. Dom har inte ringt än i alla fall så då är det nog inte så troligt att det blir nåt. Så jag ska väl till stan om en stund tror jag. Känns som jag har återfått energin som var lite försvunnen i helgen. Men nu har jag återhämtat mig efter galen kryssningen haha. Som Emelie konstaterade igår: Det händer alltid dig haha. Ja lite så är det nog. Jag lyckas alltid liksom.. Glad jag hade mina underbara vänner, utan dom hade det slutat beydligt värre än vad det gjorde. Jag kan nog inte med ord beskriva vad det betydde för mig. Jag vet vilka som är mina riktiga vänner, så är det bara. Så skönt att veta det :)

Det känns som allt kommer lösa sig till det bästa nu :) Jag är på gång igen och vet ni jag har faktiskt vår känslor haha. Hur konstigt det än låter så är det så..

Kort om kryssningen

Nu är jag hemma från kryssningen :) Så skönt. Det va en jäkla kryssning haha. Har haft skit kul i alla fall. Så kul att träffa massa roligt folk och bara roa sig. Fly vardagen lite haha. Det står det ju när man går på Cinderella: "Här slutar vardagen". Känns lite så faktiskt. Blev inte så mkt kort från kryssningen men dom som togs ska jag försöka få in i datan snart. Orkar nog inte idag haha. Idag är bara en slö dag känner jag.. Jag återkommer när jag är lite piggare haha


Jobb och tvätt

Givetvis fick jag jobba idag. En ny skola idag och då en ny klass. Men det gick helt okej. Dom va på badhuset större delen av förmiddagen så där gick ju lite tid. Som tur är hade jag hjälp av en praktikant men han började igår så. Men det va skönt att ha nån. Trevlig att titta på va han oxå haha. Men som tur är så fanns det tvätt tid ikväll så nu har jag tvättat. Skönt att ha det gjort. Imorrn åker vi ju :) Ska bli så jäkla skoj :)

Jag ska nog lägga mig snart så jag orkar morgondagen, d blir nog en låååång dag och en låååång natt om jag känner mig själv rätt haha.

Tvättstugemarodören

Idag har jag inte gjort ås mkt vettigt alls. Lite små grejer bara. Skulle ju tvätta men det va nån som snodde min tvättid. Ja jag skällde ut personen i fråga. Men när jag väl fick tag på människan så kunde det lika gärna kvitta, då hade jag inte hunnit tvätta ordentligt ändå. Så nu hoppas jag att jag kan tvätta imorrn. Vet ju aldrig från dag till dag när jag jobba som tim vik. Jag hade lust att skriva en arg lapp när jag stod där nere och väntade, jag kände mig som en riktig tvättstugemarodör haha. Jag blev så jävla arg bara haha. Jag har aldrig längtat efter en egen tvättmaskin som jag gjorde då haha. Men nu får vi hoppas på att jag får tvättat imorrn i alla fall. Vill gärna tvätta innan resan på onsdag känner jag.

Nu ska jag lägga mig och läsa tänkte jag..

RSS 2.0