What a night!

En kanonkväll som vanligt :) Blev bara jag, Mimmi, Tessan & Elin. Jenny va ju sjuk och kunde inte komma  :( Tråkigt, men sånt är livet! vi tar igen det på kryssningen gumman :) Fan va flum jag va igår. Skrattade fan åt allt ett tag där! Massa kul va d efteråt såklart! Jag är lite klantig jag vet... Chris lyckades ju idiotförklara sig själv oxå *asg* Det va en riktigt rolig diskussion det... Sen den där papplådan som bara vek sig och alla tröjor rammlade ur, Mimmis min alltså... D va lite skoj.. Men d kanske va för att jag va så jävla trött! Sen blev det snökrig utanför. Jag har hört de 2 sämsta förklaringarna till varför man kastar snö i någons hår så det rinner ner innanför tröjan. "Men jag va ju tvungen att göra av snön nånstans" "Jag tänkte jag skulle göra dig lite blondare" . Ja herregud säger jag bara! Sen åkte jag äntligen hem... Fan va mkt snö d va! Men hem kom jag i alla fall!!

på väg...

Det är bättre med huvudvärken, nästan borta :) Idag har jag tittat på fotboll och dömt fotboll. Kul :)
Nu sitter jag här redo att åka :) Det ska bli så jäkla kul!!! Nä, bäst jag drar mig mot Tranås, har ändå ca. 2 timmar att köra.

Still here!

Huvudvärken är kvar. Den vill verkligen inte gå bort. Jag fattar inte varför... Men nu har jag gett mamma uppdrag att köpa migräntabletter på apoteket i alla fall. Nåt måste ju hjälpa... Jag vill verkligen inte ha huvudvärk imorrn när jag ska till Tranås. Jag ska döma fotboll oxå och då är d jätte irriterande om man har huvudvärk. Men förhoppningsvis så försvinner den! den bara måste det!!

Det blev han :)

Då var det klart med ny sångare i Barbados då. Det blev Björn :) Vad glad jag blev igår när jag läste det! Jag hade väl iofs kunnat ana mig till att det skulle bli så... Det kommer bli så himla bra det här :)



155332-5





Huvudvärk!

Min huvudvärk sitter i... Jag blir galen. Kan inte skiten går över. Det är inte alls kul, även om d inte värker så mkt så är den i alla fall irriterande. Men jag tror det beror på stress. Men idag har vi i alla fall skrivit klart vårat grupparbete. Det känns så jäkla underbart! Börjar bli på bättre humör och jag tror huvudvärken är påväg bort. Hoppas på det i alla fall för jag orkar inte ha den längre, den stör mig! Så skolarbetet klart för denna veckan. Imorrn ska jag bara slappa framför Tv:n.. Och sen är d lördag :) Som jag längtar och jag hoppas inte huvudvärken hindrar mig från Tranås. För har jag fortfarande huvudvärk då måste jag nog tänka över om jag orkar... Men den ska bort!

Om du inte har nåt vettigt att säg, va tyst då

Min pappa vet precis vad han ska säga för att få mig att bli skitförbannad. Att han aldrig kan vara tyst. Jag vet allt det där han sa till mig idag om bil och annat. Men ska jag bo här i 1 ½ år till och malas ner psykiskt då av dom som bor här? Det är väl heller inte meningen. Tror inte pappa fattar hur jag mår när jag bor här! Jag ska flytta så är det bara och blir det på bekostnad av det jag älskar mest i livet så får det väl bli så då för jag orkar inte bo här mer!

Kreativ

Nu har jag skrivit klart SST:erna. Kommer säkert få komplettera med litteratur men jag orkar inte bry mig om det nu. Jag har i alla fall skrivit dom nu, så tar jag det sen i såfall. Har vart duktig idag tycker jag allt :) Men huvudvärken ligger fortfarande och mal... Hoppas den går över snart. Ska ner till Vedum Hallen och träna snart. Ska köra skiten ur mig, behöver verkligen det :)

Hälso läget

Migränen finns där bakom nånstans och mal. Gjorde så hela dagen igår och har inte riktigt försvunnit än. Kan vara att jag är superstressad vad gäller skolan. Jag ska passa på att klaga lite över min kursledning. Dom tycker tydligen att skolan är det enda som gäller. För att försöka hinna med nåt socialt liv eller nåt annat verkar ganska omöjligt i den här kursen. Men jag skiter faktiskt i det för skolan är inte allt för mig. Men jag är nästan klar med dom där förbannade SST:erna nu. Har bara en kvar och den SKA bli klar idag tänkte jag. Sen är d allt med gruppen som ska göras, men d är man ju inte själv om. Men nu ska jag ta tag i skolan på riktigt, för det är ju det dom vill. För dom ska fan inte få knäcka mig!!!
Så mitt psykiska hälso läge är väl så där. Att det är mkt gör att jag börjar tänka på allt annat jobbigt oxå... Och då blir det ju ännu värre... Men det är bättre än igår i alla fall!
Och på lördag ska det bli ännu bättre! Fan vad jag saknar er <3

Migränens inträde

Igår kväll fick jag världens migrän. Trodde huvudet skulle gå i bitar alltså... Men jag lyckades i alla fall somna, det va ju skönt det. Men bra har jag inte sovit. Men den var i alla fall hyfsatt borta i morse när jag vaknade men nu har den börjat komma tillbaka lite smått. Har tagit huvudvärkstabletter men än har dom inte hjälpt. Hoppas dom hjälper snart för huvudvärk är d värsta som finns!

Hur kunde det bli så här?

Jag ska säga det med en gång att jag inte är nåt jättestort Magnus fan även om han såklart har betytt och betyder massor för mig. Men hans låt igår till hör en av de bästa i festivalen. Svenska folket har än en gång bevisat för mig att d fan inte kan rösta. Vad tänker folk med??? Inte är d med d borde i alla fall d är ett som är säkert! När jag väl röstar på Magnus ja då går det åt helvete :(
Nä åt fanders med melodifestivalen!

Sunday...

så va d söndag igen. Hela helgen har gått igen. Har inte gjort så mkt, har fått ihop de flesta SST:na nu. Det känns skönt. Bara 3 kvar typ... Har börjat på 2 av dom. Men min hjärna hänger inte riktigt med just nu. Jag tränade förut och givetvis skulle vi nicka och jag hade ju redan ont i pannan och det blev ju inte bättre direkt kan jag säga... Nu är jag helt slut i kroppen oxå och det var ändå inte särskilt jobbig träning. Men förkylningen eller vad d är har inte riktigt gått ur...

Funderingar

Jag har kommit på vad jag saknar i mitt liv. En kompis som bor nära mig.. En sån man ringer och så kommer hon/han över vet ni. Det är lite svårt eftersom mina bästa kompisar bor i GBG, Eskilstuna, Stockholm & Skåne. Visst jag har väl kompisar här med men inte så nära vänner som jag har på dom ställena jag räknade upp. Kanske blir bättre med det när man bor i Borås sen, då kommer jag ju bo ihop med nån oxå...
Men jag kom på det att Barbados skulle jag nog klara mig utan i mitt liv, fast det såklart skulle bli svårt men jag skulle inte klara mig utan vännerna som jag träffar där!

Lite saker....

Hittade den här hos Emelie!

10 favoriter:

Färg:
Lila
Mat: Tacopaj
Band: Barbados (vad annars?)
Film: Alltid Dirty Dancing
Bok: Gömda av Liza Marklund & Mia Eriksson
Sport: Fotboll
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag eller lördag
Glassmak: Vanilj
Tid på dygnet: Nån gång mitt på dan

9 för tillfället:
Humör:
Ganska bra
Smak: Inget
Kläder: Jeans & t-shirt
Bakgrund: Chris
Nagellack: Nej
Tid: 17.12
Omgivning: Vårt datarum
Irritationsobjekt: Min bror är ju inte här som tur är

8 första:

Bästa vän: Lina
Screen name: Minns inte
Husdjur: Vandrande pinnar kanske ha ha
Piercing: Hål i öronen när jag va 15
Förälskelse: Vem kan d vart tro?
Musik: Roxette
Bil: Min fina Honda
Kyss: På nåt Vara disco nån gång kanske

7 senaste:
Cigarett:
Det va nog på båten 20/1
Mat: Frukosten
Dryck: Mjölk
Biltur: Hem från Borås förra lördagen
Kyss: Oj... Det va nog på nyår det... 
Spelad låt: The best of what I got - Marcus Fagervall
TV-program: Alpina VM i Åre

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nepp
Brutit mot lagen: Det gör väl alla nån gång?
Blivit arresterad: Nej aldrig!
Badat naken: Ja i badkar :P
Varit med på TV: Ja jag har synts lite så där
Kysst någon du inte känner: Ja

5 nej tack:
Kläder: Röda byxor
Mat: Blodpudding
Musik: Trance & Jazz
Dryck: Whiskey
Personlighetsdrag: Fördömande

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Kollade på Tv
Du kan höra just nu: Musiken på datorn
Du inte kan leva utan: Mina underbara vänner
Du gör när du har tråkigt: Sitter vid datorn

3 personer:
Du kan berätta allt för: Emelie, Tessan & Mimmi
Du tycker om: Mina underbara vänner
Du inte gillar: Finns många d ha ha

2 val:
Kaffe eller te: Kaffe
Vår eller höst: Vår

1 önskan: Att mina närmaste vänner alltid kommer vara mina vänner

Ont!

Fan va öm i pannan jag är idag då... Som tur är syns det ingenting. Har iofs ett märke men d skulle lika gärna kunna va en avriven finne. Men jag kan inte ens snudda pannan utan att det gör ont *irriterande*

Nu ska jag snart sätta igång med skolarbetet så det blir klart nån gång. Just nu lyssnar jag på kvällens melodifestival bidrag. Har bara börjat så jag kan inte uttala mig än. Får väl se om det är bättre än förra veckan för då va d verkligen bra!
Har kollat på första åket i herrarnas VM-slalom oxå. Alla åkte ju typ ut ju... Hur kul va d då? Iofs stod 3 av 4 svenskar på benen. Men den bäste åkte ju ut, Jens Byggmark. Diggar honom lite extra... Men snart är det dags för andra åket, vi får väl se hur det går då! 
Nu ska jag sätta igång med skolarbetet!  


Heja Sverige

Ännu en alpin medalj till Sverige! Genom Anja såklart! Hon är ju guld den tjejen. Idag blev det "bara" brons men det är såklart bra ändå!! Särskilt med den säsongen hon har bakom sig i slalom!
Imorrn är det dags för killarna att köra slalom, det ska bli kul att se! Kan nog gå riktigt bra det med tror jag! Alpin skidåkning är ju så kul att titta på :) Så såklart ska jag titta imorrn med! Varierat med plugg och motion :)  

Flyttplaner på G

Japp så är det... Har tröttnat rejält på att bo hemma och på att pendla. Så i höst blir det Borås ihop med Lillvor. Det ska bli jättekul. vi ska ju få tag på lägenhet och så, men det ska vi söka så fort det läggs ut några bra på bostadsbolagens hemsidor. Vi vill ju inte ha en lägenhet till juni lixom... Men det tror jag löser sig ganska bra! Ska bli skönt att komma härifrån i alla fall...

Nyttig dag

Men om ingenting har vart bra förövrigt så har jag i alla fall rört på mig ordentligt idag. Började ju inte förrns 14.15 idag så innan jag åkte till skolan gick jag ut och gick i 50 minuter. Jätteskönt va det. Bra start på dan. imorrn ska jag springa samma runda tänkte jag.
Sen när jag kom till skolan va den enda lektionen vi hade dans. Det va kul, så vi fick röra på oss där med. Det är kul med dans fast jag inte är jätteduktig på det. Men bugg kunde jag faktiskt bra... Fast d har jag ju dansat, iofs när jag va liten men ändå. Sen buggar man ju ibland när man är ute... Ska se till att det blir oftare för det är ju kul ju!!!

No good

Idag har nog ingenting här hemma varit bra. Jag har blivit arg för minsta lilla... Började med att brorsan snodde datan när jag startat det. Blev helsur, jag vet jättelöjligt men jag va inte på humör för hans jävla retningar. Tydligen va inte han på humör heller för han blev helsur och slängde in mig i bokhyllan. Har ont nu! Men men får skylla mig själv. Sen har pappa irriterat mig mer än vanligt idag oxå... Men men... Dom ska inte va hemma imorrn. Kanske brorsan men han kan jag väl stå ut med kanske...

Sömn!

Jag är sååå trött! Vi konstaterade i min studiegrupp att alla var hemskt trötta idag. Antagligen beror det på att alla mer eller mindre lider av förkylning. Jag lider mest av en jävla rethosta som gör att jag inte kan sova på nätterna. Men det går bra att sova alla andra tider på dygnet tydligen. Igår sov jag konstant hela dan typ. Det kändes så i alla fall. Jag sov både till och från skolan och sen sov jag när jag kom hem därifrån och ändå är jag trött. Jag fattar inte riktigt...
Men imorrn börjar jag 14.15 så då blir det lite sov morgon. Hade tänkt vara lite hurtig så vi får se hur länge jag sover...

Bästaste bästa!

Vad skulle jag göra utan mina vänner? Ni är helt ovärderliga för mig. Finns inga som ni. Utan er hade jag vart en hemskt olycklig människa. All kärlek till mina underbara änglar <3

Emelie: Always my bestfriend! Du finns alltid där och jag hade aldrig klarat mig utan dig! Det vet du. Även om jag babblar en massa strunt ibland. Kommer alltid att älska dig!!
Anna.Ö: Min kloka vä. Du kommer alltid med bra kommentarer. Så glad att jag har dig!
Mimmi: Underbara människa! Utan dig i mitt liv hade jag inte klarat mig. Du vet precis vad jag behöver höra och du finns alltid för mig!
Tessan: Bästaste! Du finns alltid för mig när jag behöver dig. Helt ovärderlig!
Elin: Goaste! Alltid en positiv syn. Tycker mkt om dig!
Jenny: Min gumma! Behöver dig i mitt liv! Tycker så mkt om dig!
Lillvor: Min barndomsvän! Så många minnen vi har! Min blivande kombo :)
Anna.S: Goa människa! Tycker så mkt om dig! Aldrig en tråkig stund!
Sara: Så underbar! Glada Sara som man inte kan ha tråkigt med :)

Träning :)

Nu har jag äntligen kommit igång med träningen :) Fan va skönt det va idag. Bara för att det var så längesen tror jag. Har nog inte tränat sen innan kryssningen och det var fan jättelängesen ju... Nästan en månad sen ju... Det var ingen särskilt jobbig träning idag som tur var. Imorrn är det springning, ska faktiskt bli kul. Jag måste få ur mig allt, det får man bra med springning!!!

Kärleken är bara skit

Varför blir det alltid såhär då? Jag vill veta vad problemet är? Är det mig det är fel på? Antagligen är det så. Vad gör jag för fel? Jag tror att jag aldrig mer ska bli intresserad av nån, jag blir bara besviken när inte han känner samma sak. Det är samma sak var eviga gång jag blir minsta intresserad. Nä, nu blir det nunnekloster alltså...

4 saker

4 saker jag ser fram emot:
1. Spelning i Tranås 24/2
2. När jag får träffa Magnus nästa gång
3. Fias 18-års fest 16/3
4. Cinderella 14/4

4 saker som irriterar dig:
1. Min hosta
2. Trångsynta människor
3. Taxichufförer i Stockholm
4. Försenade tåg

4 saker jag säger ofta:
1. Det där var för mycket information för min hjärna
2. Herregud
3. Typ
4. Hjälp

4 saker jag gör varje dag:
1. Borstar tänderna
2. Äter
3. Använder mobilen
4. Sitter vid datorn

4 saker jag har på mig dagligen:
1. BH
2. Trosor
3. Min turring
4. Klockan

4 saker jag rör varje dag:
1. Ytterdörren
2. Datorn
3. Mobilen
4. Mig själv

4 personer jag vill träffa oftare:
1. Lina
2. Fia
3. Tessan
4. Mimmi

4 band/artister jag har sett live:
1. Westlife
2. Lena Philipsson
3. Carola
4. BWO

About me

Hittade den här i Jennys blogg!

Vad heter du: Jennika
Var bor du: Vedum

Trivs du där: Nja, inte direkt. Men det finns stora flyytplaner

Brukar du läsa horoskop: Ja då, ganska ofta

Har du körkort: Japp, sen 2 år tillbaka lite drygt.
Favoritdjur: Hundar helt klart
Festar du mycket: Inte direkt. Blir väl kanske nån gång i månaden om ens det
Sprit, cider, vin eller öl: Helst cider. Men allt utom öl går bra.
Brukar du bli för full: Om du frågar mina kompisar som brukar vara med på båtresorna så skulle svaret vara självklart JA!

Antal kuddar i sängen: 3 stora och en liten.  

Äger du ett busskort: Japp, fast jag åker mest tåg på det.

Vad åt du till frukost: 3 grova tekakor och drack mjölk till.
Har du haft sex idag: Nej

Nästa mål i ditt liv: Att ta tag i skolan och börja träna ordentligt igen

Hur svarar du i mobilen: "Hej det är Jennika"
Antal timmar sömn inatt: 6 timmar, lite för lite men jag är hyfsatt pigg

Sov du ensam: Ja tyvärr

Din hobby: Jaga Barbados om du frågar mina föräldrar vad jag ska kalla det. Min definition är att jag åker och ser dom ofta. Det är min största hobby. Sen är det fotbollen och dragkampen oxå.
Vad är det för veckodag?: Tisdag

Vad åt du senast: Frukost
Vem fick du sms av senast: Anna, fast d såg jag inte förrns hon kom hit *haha*

Vem ringde dig senast: Ja du, kan d vart mamma?

Godaste ölen du druckit: Jag dricker bara öl när jag är så full så jag inte vet vad jag dricker längre...
Vilka hårfärger har du haft: Brunt & blondt.

Vad såg du senast på TV: Hmmm... Det minns jag inte
Vad läser du för bok just nu: Ingen just nu... Men jag ska få låna Martina Haags böcker av Mimmi snart...
Längd: 1,56

Skostorlek: 36-37. Beror lite på skor.

Hårfärg: Brunt med blonda slingor.
Är du kär i någon: Hmmm.. Ja det är jag väl...
Vad gör du om ett år: Går fortfarande på högskolan i Borås, bor i Borås ihop med Lillvor, har en trevlig pojkvän förhoppningsvis.
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja i Borås.
Dricker du: Ja... Mest mjölk.

Vilken parfym använder du: För tillfället har jag tappat namnet...
Vilka skor använder du: Mina vinterstövlar som inte är d minsta varma...
Dagens klädsel: Jeans, t-shirt & munkjacka.


Sommarjobb

Samma vånda varje år. Kommer jag få nåt sommarjobb så man kan överleva eller kommer jag få sitta hemma luspank hela sommaren? Förhoppningsvis klarar det sig i år med. Kan säkert få på samma ställe som de 2 andra sommrarna. Ska söka i alla fall. Men det är så svårt att veta vad man ska skriva ju... Men det löser väl sig det med...

Nu måste jag snart sova. För imorrn är det skola igen:) Min motivation är påväg tillbaka :)

*urk*

Kan man aldrig få vara riktigt glad nån gång? Inte för att det hänt nåt speciellt men ändå. Vad fan är meningen med kärleken egentligen? Kan ingen bara förklara det för mig??
Jag vill ha motivationen för skolan igen, men jag har inte den. Jag orkar inte engagera mig ordentligt. Borde gjort massa idag, men har verkligen inte orkat. Får ta tag i det imorrn. Tror jag har tid efter att jag slutat och tåget går hem. Lite borde jag fått gjort då...
Men för att få motivation igen, måste jag nog börja träna ordentligt igen. imorrn bara jag SKA gå på fotbollen. Ska inte komma på nån dålig ursäkt den här gången. Nu ska jag ta tag i mig själv!!!

Framtiden

Har en del att se framemot faktiskt. Det blir nog inte en så tråkig mars som jag trodde. Blev bjuden på 18-års fest igår :) Det ska bli riktigt kul. Visst d är en bit att köra men det är d värt! Och sen är d ju en del spelningar, även om det inte är så många som jag hade hoppats på kanske... Men men.. Jag får väl överleva ändå, måste ju försöka lära mig att hålla i pengarna oxå... Det är något jag har riktigt svårt för... Måste jobba på det...

Could it be love?

Jag hoppas på det. För är d nån som kan få mig att glömma han med stort C så är det han. Men om det inte blir nåt så är han en underbar vän. Kanske det jag behöver just nu? En riktigt bra killkompis. Jag har inte så många sånna, ingen alls faktiskt. Så jag kan behöva det!
Den som lever får se hur detta utvecklar sig!

Melodifestivalen

Melodifestivalen live är alltid bra! Så även igår såklart. Va massa bra artister igår oxå. Bara Marie Lindberg som inte va känd ju. Det är ju fru Jan ju :) Skitkul att det gick så bra för henne. Vilket publiktryck det blev när hon sjöng och sen när hon gått vidare. Bara The Ark drog ner värre jubel. Och dom va ju helt klart bäst :) Ola Salo äger! Kristian Luuk är kul men inte alltför het utan byxor eller i Jessikas dräkt från förra året ha ha... Nä men d va riktigt kul. Och Jimmy Jansson är ju söt och hade en bra låt som jag börjar tycka mer och mer om ju mer man lyssnar. Jessikas låt va bra oxå :)
På vägen ut mötte jag Henke i Date oxå ha ha....

Tack Sara för en underbar kväll:) You're the best <3

Mot Borås & GBG

Ja då va d snart dags att åka mot Borås då. Först ska jag klippa mig och sen ska jag till Sara. Vi ska väl äta och sådär, sen bär det av mot GBG. Ska bli så kul! Trodde ju inte d skulle bli Melodifestivalen live i år men d blev det. Så kul! Mamma hade hört låtarna på radion och tydligen va The Arks låt bäst. Själv har jag inte lyssnat än, jag väntar tills jag hör dom live. Men det är allt lite kul att Marie Lindberg är med. "Jag har sett ringen, jag har sett frun" Det har snart hela svenska folket gjort *asg*
Nä nu ska jag fixa lite innan jag drar mot Borås!

Ingenting

Enormt slö dag. Har inte gjort nånting faktiskt... Bara slöat. Såg när Anja tog sitt andra VM-guld förut. Go Anja! Hon är så jävla bra den bruden!
Sen såg jag Dirty Dancing en gång till. Tror jag kan se den filmen hur många gånger som helst... Så underbar :)
Kanske ska lite på Tv innan jag går och nannar kudden. Imorrn gäller det :) Ska bli askul!

Slappar dag!

Idag är en slapp dag. Ganska skönt. Hade en slappkväll igår med förresten. Såg Dirty Dancing. Finns inte ord hur mkt jag älskar den filmen! Den är så underbar, helt min typ av film... Idag händer inte mkt som sagt. Ska bara ta det lugnt och ladda upp inför imorrn. Melodifestivalen :) Så himla kul bara :)

Slösa

Ja slösa, d är fan jag. Så mycket pengar som jag brännt den här veckan. Fick shopping hysteri inne på Gina Tricot i tisdags. Köpte 3 t-shirts, en långärmad tröja, en munktröja och en mössa. Munktröjan är så jävla snygg och skön. behövde verkligen en ny. T-shirts kanske jag inte behövde men jag kunde inte motstå dom 3. Den ena va röd med en gitarr på, bara sååå snygg. De 2 andra var svarta, den ena var det en döskalle på, behöver jag säga att ja bestämde mig innan jag provade?? Den andra stod det massa på bland annat I'm your destiny calling... Tröjan va lite längre, långärmad, svart vit randig.. Jättesnygg, ska ha den på melodifestivalen imorrn. Mössan va svart, skön!
Ja och så melodifestivalbiljetten kostade ju en del och sen hämtade jag kort på expert i onsdags. Shit va dyrt d blev då ha ha. Och va kort det va, jag tror jag ska sluta ta så mkt bra kort....
Men lite pengar finns kvar. Man har ju resurser!

Klar

Då var skolveckan klar! Så skönt. Så klart en del att göra men tar nog en day off imorrn men jag vet inte... Beror på hur jag känner mig. Fick endel gjort igår faktiskt, kändes skönt.
Idag va d 2 föreläsningar och en studiegrupp... Ganska skön dag...

Skolarbete

Idag är den en hemma dag. Men såklart är det massa att göra ändå... Jag ligger ju som sagt efter med skolarbetet... Men det ska tas tag i idag, det lovar jag. Måste skärpa till mig nu! Livet handlar faktiskt inte bara om det som är roligt, man måste ju ha en utbildning oxå... Och jag har klarat alla mina 60 poäng som jag har läst och jag tänker klara dom 80 poäng som är kvar oxå... Det tänker jag ge mig fan på!!
Nä, nu måste jag ringa till Janssons Audio Video. Våran boxer har blivit schizofren och börjat låta och nu funkar han inte alls. Och jag MÅSTE spela in en sak imorrn!

Överlycklig

Åh vad glad jag är nu :) Att ett litet telefon samtal kan ändra allt så mycket. Sara ringde och frågade mig om jag ville följa med på Melodifestivalen på lördag. Åh, jag blev så glad! Klart jag ville det. Blir väl lite jobbigt med pengar, men sånt löser sig alltid. Jag lever i nuet. Och jag behövde verkligen det här nu! Hon fick upp mig ur den mörka vrån jag varit i ett tag. Nu kan jag se livet från den ljusa sidan igen.
I kväll ska jag träna, halsen blev plötsligt mkt bättre *haha*
Imorrn ska jag effektiv plugga :)

Jag är förövrigt sur på våran boxer, varför funkar inte den när man behöver?

Citat från helgen

"Vad gör Barbados bussen där? Jaha d är Sandra"

"Vill ni vara med i min klubb KUK, Kul Utan Knark?"

"Vill du ha stock?"

"Jag tänker anmäla sexuella trakasserier på jobbet till JÄMO"

"Vem fan är Harry??"

"Hytti"

"Han va mycket snyggare när jag va full"

"Dom har tagit bort min Jet mack, d låg ett hus där nu"


Självreflektion

Vad gör  man när inget i livet känns roligt? Inget är verkligen kul. Visst jag hade kul i lördags men mestadels va jag i min egna värld och inte där alla andra befann sig... Ett säkert tecken på att jag inte mår bra. Och det gör jag inte just nu. Jag vill inte tänka så mycket som jag gör... Jag tänker för mkt, om jag slutade med det skulle livet vara lättare. Det är jag övertygad om... Jag överanalyserar allt, och det gör att jag mår ännu dåligare. Jag måste hitta ett sätt att bara släppa saker och låta dem vara som de är. Inte försöka hitta en lösning på varenda litet skitproblem som lyckas dyka upp. Men det är jag expert på... Men jag ska försöka ta tag i mitt liv. Värst är det väl med skolan, jag ligger jätteefter nu bara för att jag är så lat. Men ikväll ska det ske en uppryckning utan dess like. Ska skriva klart de där 3 papprena och läsa massa i den svåra engelska boken. Så jag kan skriva pappret om det imorrn. Det bara måste bli klart nu. Jag blir galen på mig själv när jag aldrig kan ta tag i saker och ting. Och om jag håller mig sysselsatt kanske jag inte tänker på allt negativt i mitt liv... Kan ju hoppas i alla fall! Eller så mycket kanske inte är negativt men det finns en sak som jag vill och som jag ska ändra på. Det måste gå, förr eller senare är han glömd det lovar jag. Ska bara jobba på att försöka komma över honom. Har inte hittat nåt effektivt sätt än men det kanske finns nåt. Inte det som jag kom på igår i alla fall, det kommer aldrig gå... Då blir jag inlagd på dårhus på kuppen. Det är bara att bita ihop och försöka glömma bort vad han gör med mig.. För på nåt vis går det, det vet jag!

Mycket raj raj

Ja då har det vart raj raj då :) Så jävla kul. Blev mycket raj raj, särskilt från Sikkan och Elin. Jag hade oxå raj raj iofs, men utan sprit även om vissa säkert inte trodde på det. Peter pekade nämligen på mig och Tessan (vi 2 som körde) och säger: Där borta är d party ha ha. Ska tilläggas att jag höll i Sikkans cider just då. 
Men det var riktigt kul. Bra spelning och massa roligt snack som vanligt! Sikkan fick sig en grattissång på scenen :) Har lite roliga bilder därifrån. 
Björn va med igår med :) Alltid lika trevligt. Han är duktig & go den grabben. Även om han säkert har sår i öronen idag ha ha. 
Chris va galen som vanligt... Han påstod att jag va svag *hmm* Bara för att jag inte har lika stora händer som han lixom... 
Håkan ska anmäla Sikkan till JÄMO för sextrakasserier på jobbet. JÄMO är förövrigt Tessan ha ha...
Ja det är lite rörigt och händer många saker när vi är på turné kan jag lova!!! 
Men nu är det 2 veckor till nästa, nästan 3. Jag vill inte prata om detta tror jag... 

Tack alla underbara människor för att ni finns <3
Mimmi, Tessan, Elin, Sikkan, Mia, Fia, Chris, Lager, Peter, Håkan, Wictor, Björn & Jonny.  

Raj raj!

Imorrn är det äventyr igen :) Till Kalmar den här gången. Ska bli riktigt skoj, behöver komma ut när jag är på det här humöret och det hjälpte ju förra gången. Behöver mina vänner när jag mår som jag gör just nu. Även om jag kanske inte skulle behöva en viss annan person, fast det är han jag vill träffa. Fan vad jag saknar honom... Han är mitt hjärta, undra om jag någonsin kommer hitta nån som honom... Nån som vill ha mig oxå...
Så imorrn blir d raj raj med Tessan, Mimmi, Elin, Sikkan & Mia :)

Ut och resa!

Japp, igår va jag kreativ när det gällde att planera min framtid. Är en sak jag inte fått rätsida på än men det tar vi sen. Bokade tågbiljetter till 2 resor igår. Först 9/3 till Eskilstuna, då ska jag först till mina brudar och sen blir det spelning i katrineholm och sen åker vi till Gislaved dan efter och sen tar jag mig hem på nåt vis, vilket jag oxå löste igår :) Sen är det trippen till Sundsvall 28/4. Jag & Jenny ska dit. Ja dom andra brudarna ska med oxå fast dom åker bil. Jag & Jenny åker tåg. Jag orkar inte köra bil i 63 mil... Som tur är hade ju Jenny en kompis i Sundsvall, ibland ska man ha tur alltså :) Och det här med Sundsvall är inte så idiotiskt som det låter ha ha...
Nu vet jag vems fel det är att turnéplanen är som den är ha ha... Och varför, d är för att jag ska få ut och resa och se Sverige... Tack så mkt lixom ha ha...

RSS 2.0