Vem är det som är patetisk?

Jag bara sitter här och asgarvar. Jag undrar vem det är som är patetisk egentligen? Ja inte är det jag i alla fall. Eller egentligen är det lite patetiskt att jag ens orkar bry mig om dig och ditt oerhört patetiska liv. Varför skriver jag det här inlägget egentligen? Ja jag vet inte. Är nog tvungen att få ur mig det här. Hur orkar man hålla på och tjafsa i månader? Det om något är patetiskt. Om du läser det här så vet du att det är dig jag snackar om. Och jag tycker synd om dig. Jag undrar vem det är som ska skaffa sig ett liv!!!! Nej nu orkar jag inte ödsla mer tid på dig, tur att vi aldrig kommer ses mer :)  För du vet vart vi är *haha*

Snart midsommar

Då va det snart midsommar igen då :) Ska bli kul och för första gången på 3 år är jag ledig och frisk. Vet inte riktigt vad jag ska göra riktigt. Fia kommer ju hit imorrn, det ska bli så kul. Hon stannar över en vecka. Så kul! Får väl se vad vi kan hitta på. Finns väl alltid nåt att hitta på hoppas jag. Iofs är Vedum det tristaste ställe man kan komma till men ändå... Tror midsommar blir riktigt lyckat i alla fall :) Resten av veckan med säkert!

Nostalgi

Igår fick jag min Beverly Hills - DVD med avsnitt från första säsongen på. Jag har snart sett de första 2 DVD:erna av 6 styckna. Åh, d är så kul att se igen. Visst jag har väl sett de flesta avsnitten men det är kul att se dem igen kan jag säga. Kan inte fatta att de här avsnitten visades första gången hösten då jag va 4 år. Fattar ni hur gamal man känner sig då? Beverly Hills var min absoluta favoritserie och är fortfarande kan jag säga. Vet att jag till och med har en bok om dem ha ha. Nä jag kanske ska gå tillbaka till Tv:n och titta mera.... Mest på Dylan och Brandon *dreggel*.

Levande död

Jag är död, i alla fall levande död. Min kropp lever inte och hjärnan är ur funktion. Nä d är inte riktigt så illa som det låter men jobbet tar död på mig. I alla fall när man jobbar med vissa personer som bara sitter på sina arslen känns det som. Vart va allt folket idag? Alla var bara borta på lunchen, fatta inte vart alla var. Men slutade tidigt idag som tur var. Hade inte orkat en minut till kan jag säga...  Rörde bara runt det sista. Nu har jag jobbat 3 dagar i sträck och imorrn ska jag sova länge, ska bli så skönt!

Allting i din hand

Jag har blivit kär i en låt. Det är en Barbados låt som de kör ute på spelningarna och som finns på en skiva med outgivna låtar, den skivan som Jenny kallade Bert-vill-tjäna-mer-pengar-på-barbados.

Jag visste inte vem du var
Men det var någonting du sa som fick mig att vilja höra mer
Jag hade sett vad livet tar utan att lämna något kvar
Det som kändes rätt kan bli så fel

Du sa dom ord jag behövde höra om igen
Du har allting i din hand
Allt du gör och allt du kan
Vänd dig om mot det du vill
Jag kommer vara där för dig när du behöver mig
Men kom ihåg att du har allting i din hand

Du var den första som förstod
Allt som jag aldrig vågat tro
Att du hade alla chanser kvar

Du sa dom ord jag behövde höra om igen
Du har allting i din hand
Allt du gör och allt du kan
Vänd dig om mot det du vill
Jag kommer vara där för dig när du behöver mig
Men kom ihåg att du har allting i din hand

För mig handlar den här refrängen om mina underbara vänner som alltid finns för mig. ÄLSKAR ER <3

Inte idag heller

Det blev ingen träning, vågade inte riskera att få ont i hälsenan nu när d äntligen är någorlunda bra i alla fall. Men jag och mamma ska ut och gå om hennes möte är kort. Det får vi hoppas för jag måste ut.
Istället för motion hamnade jag ju här igen och tjôtade med folk :) Alltid lika trevligt :)

Ut och röra sig

Idag mår jag faktiskt bättre, magen är fortfarande konstig men jag försöker att inte tänka så mkt på det där. Har jobbat idag, det gick bra. Börjar komma bra in i det, synd att jag ska vara på ett annat ställe senare i sommar sen, men det går nog bra det med tror jag. Nu är jag mest trött och tung i huvudet, funderar på om jag ska orka gå och träna sen. Min hälsena kommer ge upp det vet jag, vet inte om det är värt att ta risken. Jag skulle behöva träna, kanske går ut och går istället. Det är ju inte lika ansträngande, ut och röra mig måste jag känner jag. Kommer bli försoffad annars. Men har fått lite uträttat idag i alla fall. Känns bra :)

Jag vill hem

Vedum är inte mitt hem längre. Jag trivs inte här och vill bara härifrån. Hem kommer bli Eskilstuna det känner jag. Jag trivs jättebra i den stan. Visst Vedum kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat eftersom min närmaste släkt bor här men jag trivs inte här längre. Jag är rastlös efter 3 dagar här. Inte konstigt jag nappade på erbjudandet att åka till Eskilstuna 13/7, ska bli så kul :)
Som tur är så kommer Fia på torsdag så då kanske jag kan få lite ro här, har jag nån att umgås med i alla fall. Ska bli kul att hon kommer hit :)

Sommarplaner

Sitter här och planerar sommaren. Hoppas verkligen jag har råd med alla spelningar som helt plötsligt dök upp ha ha. Men jag får ju snåla på allt annat så är det ju bara. Det går nog bra tror jag allt :) Trodde ju inte att det skulle bli så många spelningar men det blev det :) Känns bra det! Får träffa mina brudar oxå :) Trodde ju det skulle dröja jättelänge men det gör det inte då. 1 månad men det överlever jag nog kanske ;)

Illa

Jag mår inte bra. Fattar inte vad det är. Min mage har sagt upp sig och jag mår illa. Det blir bättre men sen när jag äter blir det likadant igen. Jag är trött på det här nu. Får hoppas det blir bättre för jag ska jobba måndag, tisdag & onsdag nu. Jobbade ju fredag & lördag. Så det blir lite pengar, det är skönt :)
Så har inte gjort så mycket i helgen. Va helt slut när jag kom hem från jobbet igår så jag sov hela kvällen typ. Men d va skönt :)

Gröna Lund

Ja nu va man ett år äldre då :) Känns inget särskilt måste jag säga... Som vilken dag som helst... Jag börjar jobba om en timme. Ska jobba imorrn med. Behöver pengarna så...
Nu är jag hemma i Vedum igen, fy fan. Jag mår redan mycket sämre. Jag klarar inte av att vara här. Som tur är bor jag bara här i lite mer än 2 månader till. Så underbart det ska bli att flytta :)

I onsdags va vi på Grönan. Det va skitkul :) Man umgås ju med ett helt stört gäng, det har jag ju fått bekräftat under den här veckan. Ingen av dom är klok. Chris kom och hälsade på oxå. Det va kul att träffa honom igen. Den mannen är ju oxå störd ha ha... Han stod ju vid oss vid shopen... Mimmi och Björn har barn (giraff) ihop ha ha... Benji, så söt så. Mimmi måste ta hand om honom ordentligt nu ha ha... Som sagt helt störda! Jenny va ju på Grönan oxå, alltid lika kul att träffa henne :) Markus Öhrn va där oxå, vilken go människa. Men jag tror han tyckte att Emma va lite störd ha ha. Cancerknöl i handen... Ja ja, d är blonda Emma vi pratar om. Ja det va en underbar kväll i alla fall :)

Hela veckan har varit underbar och jag saknar alla redan. Jag vill tillbaka!
ALLA NI BETYDER SÅÅÅÅ MYCKET FÖR MIG!

Illa

Idag har jag verkligen inte mått bra. Det är inte riktigt bra än men det är bättre i alla fall. Vaknade klockan 4 i natt av att jag mådde helpiss. Så då fick jag gå upp och spy och sitta en stund på balkongen. Sen mådde jag inte bättre när jag vaknade, men nu har det nästan gått över. Hoppas det går över helt tills imorrn, då är det ju Grönan ju. Jag vill ju åka men mår jag inte bra så blir jag hemma. Å andra sidan VILL jag INTE träffa en viss person som kommer vara där. Jag vill inte, men det är ingen som fattar det. Jag försöker inte förtränga några känslor, jag orkar bara inte träffa honom. Jag älskar honom för mycket för att orka med det just nu... Det är den bittra sanningen. Å andra sidan vill jag ju inget annat än att träffa honom ju... Fan jag hatar att känna såhär. Jag blir tokig på mina känslor.... Jag har insett det nu: Det kommer aldrig finnas någon annan för mig, han är nummer 1 för mig. Nu och för alltid!!!

Shopping!

Idag har vi varit på stan och på Tuna park. På stan va vi på Claes Ohlsson. Köpte nya hörlurar till Mp3:n, dom gammla har gett sig... Köpte en mobilstrumpa med Ior på oxå. Sen åkte vi ut till Tuna Park och gick in på Gina Tricot och oj oj va dyrt det blev. Köpte 2 toppar, ett par leggins, en klänning och en tunika. Men det va snygga kläder :) Det är vad vi har gjort idag :)

Helgen

Ja nu sitter jag vid Tessans dator i Eskilstuna :) Alltid lika trevligt att vara här och snart bor jag här :9 Skrev på kontraktet i fredags. Känns så jäkla skönt att det är klart. Nu ska det bara lösa sig med allt annat, men det gör det, det känner jag på mig :) Ska vara kvar här några dagar till, åker ju hem på torsdag... Har hunnit med en hel del redan....

Fredag:
Först åkte vi ner på stan. Köpte grejer till Ellas student, skrev på kontraktet och sen bar det av mot tatueringsstudion. Hade bestämt mig för att ha den i svanken och det säger jag er, gör ALDRIG en tatuering i svanken om du inte klarar smärta. Jag höll på att dö flera gånger, men jag klarade det och det är jag förbannat stolt över :) Snyggt blev det oxå kan jag lova, hamnar säkert en bild i bilddagboken sen. Sen tatuerade Mia sig oxå, hennes första. Sen åkte vi hem och åt och gjorde oss iordning för sen va det dags för spelning i Uppsala. Så där va vi runt 8. Träffade Lager och en jättesnäll tjej som jobbade där. Hon hade fixat bord till oss och allt :) Barbadostjejerna som vi fick heta. Så vi packade upp grejerna och ställde oss där. Vi stod så vi lyssnade på Zlips och Kindbergs. Helt okej musik. Trummisen i Zlips va ju rolig, för vi skulle få backstagepass så han kom med dom och så säger han: Det kostar en kram. Det fanns 2 som det stod Barbados på och 2 som det stod Kindbergs på, Tessan drog Barbadospasset ur handen på mig så jag fick Kindbergs, men d gick lika bra det :) Fan va folk glodde när man hade dom där på sig...  Han i Zlips sa oxå: Super ni, PÅ JOBBET?? Ha ha!
Såg inte så mkt av själva spelningen men det va kul ändå. Såg lite när man va på toa och vid baren... Tog lite kort oxå... Björn besökte oss när Torgny Melins spelade, den stackaren va ju sjuk. Feber och skit. Han dissade du lärde mig kärlek oxå ha ha. Det va en tjej som fråga om den va bra och Björn ställer sig och skakar på huvudet ha ha. Sen sa Bkörn att han skulle gå och dö lite ha ha. Peter besökte oss oxå, det kunde nog kvittat om man frågar Mimmi. Han skulle smaka på hennes cider och slukade typ hela... Men det va en trevlig kväll. Men va trötta vi va så när d va slut åkte vi hem. Så vi va hemma vid 4 tror jag, skönt det.

Lördag:
Dags för Ellas student. Åkte ner på stan tidigt för att få parkering. Va på apoteket och köpte ibumetin till Benji och Tessy. Sen åt vi lite macka från Subway. Så va d dags att gå till skolan. Fan va folk, men Ella hittade oss sen :) Hängde på henne lite grejer och sen gick vi till hennes släp och tog lite kort. Sen åkte vi till Härad, till Nonne, Ellas moster, Mimmis kusin. Där va d trevligt. Mimms släkt är häftig den... Alice och Miriam fick sig ett dopp oxå ha ha... Sehn va d dags att bege sig mot Örsåsa, efter lite knixande med vägen kom vi fram vid 9. Fixade oss ett försäljningsbord och upp med grejerna. Benji fick sina ibumetin. Det behövde han. Sen placerade sig Tessan vid ingången och så kom Jenny, Anna & Linn. Såååå kul att träffa Jenny igen :) Va ju ett tag sen nu. Idag fick jag se nästan hela spelningen ha ha. Bytte ju av Tessan en stund och blev uppäten av knotten i hennes ställe. Poppade lite med Jenny vid scenen. Hon va ju inte direkt nykter ha ha. Jag sålde 3 singlar oxå, JAG *stolt*. Efteråt skulle jag ta kort på Jenny och grabbarna. Först på Peter som först sa nej *asg*, sen med Björn och gissa vad som händer då, jo min kamera dör så klart ha ha. Men det fixade sig, så det blev ett fint kort. Björn va ju ljushuvud oxå ha ha... Sen tog jag kort på Jenny & Lager oxå. Sen åkte Jenny och hennes brudar hem. Vi va ju kvar såklart. Tessy får ju inte bära så Mimmi skulle träna tyckte Lager. Jag hjälpte till oxå, men Lager tror ju inte att jag orkar ju *mutter* Håkan konstaterade att man ska flytta så långt bort man kan från sin mamma. Håkan är Lagers pappa och Tessy Lagers mamma *hmmm* Och jag vet inte vad Björn sysslar med men så fort Tessy & Mimmi beter sig underligt kollar han på mig som om jag skulle veta vad dom sysslar med. Hur ska jag veta det?? Peter är ju en tjomme han med. Vilken jävla kram jag fick ha ha. Wictor är ju rolig: "Det är inte svårare att parkera i Sthlm än någon annanstans, finns bara färre parkeringsplatser". Sen åkte vi äntligen hem. Va hemma klockan 6.00.

Söndag: Sov till klockan 17, ja jag va trött. Fick ju köra sista biten hem oxå. Men nu är jag jättepigg. Har vart i affären och handlat godsaker oxå. Blev anfallna av hagel på vägen hem... Men chokladpudding, va gott :)

Tack alla för en underbar helg. Jag älskar er alla :) Tessy, Mimmi, Mia, Elin m. familj och grabbarna <3

Nationaldagen

Igår satt jag inte vid datan på hela dan, fantastiskt för att vara mig faktiskt :) Men det va så varmt igår så man helst inte ville göra någonting överhuvudtaget. Jag och mamma va ute och gick, satan så svettigt det va kan jag säga... På kvällen va d nationaldagsfirande framme i Vedum. min bror fick Lions stipendie på 5000 kronor. Sen kröntes Vedums förste borgmästare. Det blev Therese, min gammla lekkamrat. Det va kul tyckte jag även om jag tycker det här med borgmästare är lite löjligt...

Sen va det fotboll på kvällen. 5-0, det va riktigt bra det. Sverige - Island är det jag pratar om :)

Grubblerier

Varför känner man attraktion till vissa personer? Hur kommer det sig att man gör det? Det handlar inte om kärlek överhuvudtaget utan bara om sexuell attraktion. Jag diskuterade det här med en kompis tidigare idag. Man borde inte känna som man gör men man gör det i alla fall. Vad ska man göra åt det? Om man lever ut den sexuella attraktionen kan det få ödesdigra konsekvenser, vad gör man åt det? Kan man säga nej om den man är attraherad av oxå vill? För vad händer om man inte säger nej? Vill man leva med sig själv då? Jag pratar av egen erfarenhet när jag säger att oftast tänker man väl inte när man går hem med någon, ibland borde man kanske tänka efter fler än en gång. Jag vet att det är svårt, men man måste nog det ibland...
Det är många frågor som flyger genom mitt huvudet i det här ämnet och eftersom jag är en grubblare så grubblar jag på det oxå. Än har jag inte kommit till nåt bra svar mer än att klarar jag av att stå emot? Jag är inte så säker men jag jobbar på att försöka klara av det....

Skattepengarna

Skattepengarna har kommit :) Hade inte förväntat mig dom än kan jag säga. Tidigast 7/6 står det ju på skatteverkets hemsida. Men lika glad blev jag. Ville ju ha dom innan det är dags att åka till Eskilstuna och nu fick jag det :) Jag blev så lycklig. 4 623 kronor fick jag exakt ha ha. Så underbart :) Men jag ska försöka hålla i pengarna för en gångs skull, hur det nu ska gå till. Jag ska tatuera mig, vill klippa mig och handla nya kläder och skor. Men jag fyller ju faktiskt år snart och har bara önskat mig pengar. Så det hoppas jag att jag får oxå :) det blir nog en bra sommar det här tror jag. Sen kommer ju lönen för de 3 dagarna jag jobbat oxå :) Nu ser ekonomin ljus ut, undra hur länge till ha ha.... 

Dagen

Idag har jag inte gjort många knop. Sov länge. Sen satt jag en del vid datan och sen va det dags för att bege sig herrljunga och information om läkemedel inför jobbet i sommar. Det va inte så mycket nytt men bra att få det repeterat i alla fall känner jag. Det tog inte så lång tid och sen hamnade jag vid datan igen. Åh, jag vill verkligen ha ledigt 6/7, det borde väl gå att fixa tycker jag. Skulle va så kul att komma ner till Angelica och ha kul :) Vill verkligen det, ska undersöka möjligheterna.

I kväll har jag och mamma varit på Nordvalla och kollat när herrarna spelade. Dom vann med 1-0 även om det va på håret för de andra tryckte på hela andra halvlek. Men det va bra i alla fall :)

Händer inte så mycket mer ikväll!

Längst in i mitt hjärta

Kommer jag aldrig glömma honom? Ibland undrar jag. Någonstans tror jag att han alltid kommer vara den som betyder mest för mig. Han finns inristat lång lång in i mitt hjärta och sånt är svårt att få bort i första taget har jag förstått. I början trodde jag att det skulle vara lika lätt att glömma honom som någon av de andra jag vart kär i men då visste jag inte att de här känslorna var så mycket mer än vanlig kärlek, det va riktigt kärlek. Första gången jag varit riktigt riktigt kär kan jag lova. Så många gånger jag gråtit över mina känslor och undrat varför? Nu orkar jag inte bry mig om varför längre, det bara är så och jag råkar vara riktigt kär i honom och det kommer sitta i väldigt länge till. Finns massa jag skulle kunna skriva om min kärlek till honom men det får räcka så här... 

Varför ska man älska den man ändå aldrig får
Varför tändes i mitt hjärta kärlek vid så unga år
Varför skulle vi väl mötas
Varför korsa du min
stig
Ödet fördes oss tillsammans
Säg mig varför träffade jag dig???

Onödigt!

Ännu fler listor :)

PERSONLIGT
1. Vad heter du? Jennika
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? När jag va liten va det Jennifer nu är jag ganska nöjd
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Hade jag vart kille och född 13 juni hade jag hetat Oskar, annars va mitt namn självklart.
4. Vilket stjärntecken är du? Tvilling
5. När är du född? 15 juni-86
6. Vart bor du? I Vedum
7. Vart skulle du egentligen vilja bo om du fick välja? I Eskilstuna
8. Vad vill du bli när du blir äldre? Förskollärare

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
156 cm, liten men inget att göra åt
2. Hårfärg och frisyr? Ja du, brunt men påväg till blondt igen, halvlångt
3. Ögonfärg? Blåa
4. Har du några piercingar/tatueringar? En tungpiercing och 2 tatueringar (snart 3)

FAVORITER
1. Film? Dirty dancing
2. Låt? Just nu är det "Tid att gå vidare" - Barbados
3. Årstid? Sommar helt klart
4. Mat och Dryck? Tacos och mjölk & vatten
5. Färg? Lila
6. Tv-program? OC och all sport
7. Ämne i skolan? VFU:n är roligast
8. Sysselsättning? Fotboll och spelningar

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? En svart vindjacka
2. Vad använder du just nu för skor?  Mina blåa puma gympa skor eller mina sandaler
3. Favoritfärg på kläder? Svart, röd eller blå
4. Favoritmaterial på kläder? Bomull
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? En ny snygg klänning 
6. Hur mycket köper du kläder för i månaden? Väldigt olika beroende på hur mkt pengar jag har
7. Favoritmärke? Inget speciellt

SOCIALT
1. senaste konserten du var på? Räknas Barbados för i såfall var det 25/5 på Tanumsstrand
2. hur mycket, hur ofta och vad dricker du? Ganska sällan, men när d väl blir brukar d bli för mycket. Cider mest
3. röker du och i så fall vad och hur mycket? Nej
4. tar du droger och i så fall vilka och i vilket syfte? Skulle aldrig falla mig in
5. vad är syftet för att du går ut? Att ha kul!
6. dansar du mycket? Jappz
7. när ska du festa nästa gång? Vet inte, det dröjer nog


* * *


hur bor du: Hemma hos mamma & pappa
brukar du komma i tid: Oftast
vad hade du i din mun senast: Banan
borstar du håret: Kammar det
är du homosexuell: Nej
idrottar du: Japp, fotboll
när mår du bra: När mina närmaste mår bra
när blev du fotad senast: Det måste varit på dansdaxbåten när Anki promt skulle ha kort på mig, Fia & Robban
hur känner du dig nu: Lite småhungrig
vanligaste färg på dina kläder: Svart & blå
kan du laga mat: Inte direkt
vad tycker du om fötter: Inget särskilt
är du smart: Normalt
vad är du rädd för: Att det ska hända nån av mina nära nåt
blir du bra på kort: Olika, oftast inte
snarkar du: Bara när jag är förkyld
vad har du på dig: Kläder
är du aktiv i skolan: Försöker
vad har du för hårfärg: Påväg att bli blond
när och varför grät du senast: Det va nog ett tag sen, av saknad tror jag
hade du en bra kväll igår: Japp, lugn och skön
vilket är ditt senaste inköp: Hmmm... Minns inte
din favoritdryck på morgonen: Mjölk
hur ofta tvättar du håret: Minst varannan dag
när brukar du gå och lägga dig: När jag är trött
vad ska du göra i sommar: Jobba
projekt just nu: Städa ur mig rum
vad borde du göra: Gå fram och lägga på ett brev
* * *


?Har du någonsin...?

°konfirmerat dig? Nej
°haft en vän du enbart umgås med pga omständigheter som inte har med vänskap eller kärlek att göra?  Inte vad jag kan komma på
°sagt något korkat i Göteborg? Det har jag säkerligen gjort
°sagt till din mamma att du hatar henne? Kan ha hänt
°dansat i köket helt ensam? Inte i köket 
°stulit från ett barn? Nej
°slagit en vän? Av misstag ja, senast Mimmi *haha*
°tyckt att du själv varit jobbig? Ja det händer
°spelat in ett avsnitt av Antikrundan? Nej
°köpt en skiva med death metal? Nej
°ljugit om din nationalitet? Varför ska man göra det?
°gråtit i slutet av Titanic? Ja
°bakat in droger i ett bakverk? Nej
°önskat att du vore någon annan än den du är? Det gör väl alla nångång?
°köpt en skiva med Scooter? Nej
°fått höra att du liknar en kändis? Nej
°fått höra att du liknar nån ful? Inte vad jag minns
°sovit i en Hästens-säng? Nej
°förolämpat någon så grovt att de börjat gråta? Det tror jag inte, hoppas jag inte 
°blivit beskylld för att ljuga när du sagt sanningen? Ja
°lagat potatismos? Ja
°ätit middag med en lärare? Ja
°hjälpt en gammal dam att gå över gatan? Ja
°muckat gräl med en skinnskalle? Nej
°skrivit ett quiz? Ja

Sommarlov!

Första riktiga dagen på sommarlovet! Tyvärr skiner inte solen lika starkt idag, jag ska gå fram och lägga på ett brev som jag varit duktig och skrivit idag. En gång i tiden hade jag massa brevkompisar nu mera orkar jag inte ens skriva till en enda... Försöker få tag i Graflunds oxå, det går väl sådär... Hoppas hon ringer mig sen, behöver ha tag på dem snart känner jag...
Resten av dagen blir nog mest slö...

Hör sprit och idrott ihop?

Jag och pappa har diskuterat en del angående EM-kval matchen mellan Danmark - Sverige igår. Alla journalister och spelare anklagar den här huliganen som sprang in på planen och attackerade domaren. Visst han är en stor idiot och borde betala massa i böter men det verkar som de flesta har glömt bort VARFÖR han sprang in på planen. Den största idioten av dem alla heter Christian Poulsen, det var han som slog ner Markus Rosenberg. Hade han inte gjort det hade idioten 2 aldrig sprungit in på planen och det hade inte blivit som det blivit, det är jag övertygad om.
Det har diskuterats fram och tillbaka hur man ska göra för att undvika att överförfriskade supportrar springer in på planen. För mig är det enkelt: Sluta sälja sprit på idrottsanläggningarna. För mig hör inte sprit och idrott ihop. Jag tror det skulle bli mycket bättre då, visst det finns väl idioter som skulle göra så även nyktra och folk som super till innan dom går på fotboll. Men sprit/öl/vin på idrottsevenemang hör inte dit!!! Jag tror att många mer barnfamiljer skulle välja att gå på fotboll då...

Slö dag

Det blev en riktigt slödag idag. Så skönt. Har löst sudoku och så va jag ute och gick en sväng. Vilket skönt väder det har varit idag då. Det har blivit sommar. Det är helt underbart. Så fort juni kom så kom även sommaren. Nu hoppas vi att den håller i sig åtminstone juni ut. Sen börjar ju jag jobba så då kvittar det ju *ler* Nej då, jag jobbar ju bara halva dagarna så jag vill ha sol när jag kommer hem. För min del får det gärna vara fint hela sommaren (juni, juli & augusti). Jag älskar ju solen och sommaren :)

Röd..

Då va det söndag då. Händer väl kanske inte alltför mycket idag. Kanske ska gå ut i det fina vädret sen. Tyvärr brände jag ju upp ena armen igår när jag va på fotboll ha ha. Bara ena armen alltså och d syns tydligt att jag haft t-shirt på mig. Får nog smörja in mig innan jag går ut idag tror jag allt. Annars kommer jag att se ut som en kräfta ännu mer än vad jag redan gör och det är inte så kul...

About sex...

Hittade den här listan i Jennys blogg och den va ju lite annorlunda än dom jag brukar ha här så jag tog den :)

Rökt?
Ja det har tyvärr hänt. Men bara när jag festat och jag har lagt ner det.

Snusat?
Det dummaste jag gjort tror jag. Mår bara så jäkla dåligt av det. Kommer aldrig ske igen

Druckit så mycket att du spytt?
Ja alldeles för många gånger tyvärr...

Dumpat någon på ett svinigt sätt?
Ja jag har nog det. SMS är svinigt och d har nog tyvärr hänt mer än en gång *skäms*

Varit otrogen?
Ja det har hänt...

Blivit bedragen?
Inte vad jag vet i alla fall

Hånglat med en kompis pojkvän?
Nej tack gode gud. Skulle jag aldrig kunna med...

Haft ett one night stand?
Flera stycken...

Varit kär?
Alldeles för många gånger tror jag...

Haft sex på offentlig plats?
Nja typ...

Tycker du att du är romantisk?
Ja det tycker jag att jag är, lite för mkt ibland

Vad sover du i?
Nattlinne

Förfest eller Efterfest och varför?
Förfest är helt klart roligast, då är ju alla på topp för en utekväll. Efterfest är oxå kul men jag brukar vara så jävla full då så ha ha...

Är du svartsjuk?
Inte farligt, lagom mycket. Oftast har man ju ingen anledning att vara det

Legat med fler än 1 personer på en kväll?
Hmmm nu blev det lite jobbigt här... Det beror faktiskt på hur man räknar... Räknar man hela dagen så ja, bara kvällen så nej.

Rörigt

Ja d här va ju en rolig kväll ha ha. Den här EM-kval matchen blev ju en rolig historia. Först 3-0 till Sverige efter 25 minuter, sen 3-3 till Danmark i andra halvlek, och när d inte va många minuter kvar slår en dansk spelare ner Markus Rosenberg i straffområdet och den danske spelare blir så klart utvisad och straff till Sverige. Men då kommer det in en dansk supporter på planen och attakerar domaren så matchen avbryts och efter massa om och men blir det klart att Sverige vinner matchen med 3-0. Ja d va ett jäkla rabalder. Trist med en sån avslutning på en rolig och underhållande match... Men bra att Sverige vann i alla fall :) 
Match på onsdag igen :)  

Hemskt...

Jag måste flytta! Det går inte det här längre, jag kommer få ett utbrott snart. Min pappa måste vara den mest irriterande personen som gått i ett par skor. Han driver mig till vansinne... DEt räcker att han finns, det irriterar mig. Han har så dumma uttalanden och kan aldrig vara tyst. Jag blir tokig!!! Resten av familjen är väl inte heller så rolig kanske, men bättre än pappa i alla fall som tur är....

Skitmatcher

Nu på två dagar har jag varit på 2 fotbollsmatcher med Vedums 2 seniorlag, A-herr & A-dam. Båda förlorade!! Matchen igår va en jävla skitmatch på extrem liten plan så det inte blev några ytor. Dagens match va ju oxå helt värdelös. Vedum va det bättre laget men kunde inte sätta sina chanser som va hur många som helst och då vinner man heller inte några matcher tyvärr... Men dom va helt klart d bättre laget!

Godkänd :)

Vi blev godkända på våran rapport :) Det kändes så underbart skönt kan jag lova. Ingen av de andra smågrupperna i vår grupp blev godkända, fast det var ju ganska väntat måste jag säga... Sen hade en mage att påstå att vårat arbete var Boels, visst hon har gjort mycket men vi har gjort en hel del ihop, så är det! Tycker det är ett fult påhopp faktiskt, men skitsamma vi blev godkända :)
Nu är skolan slut för den här terminen och ingen kan vara lyckligare än jag :)

Sista :)

Sista dan i skolan, sista dan i Borås förhoppningsvis :) Till hösten är jag förhoppningsvis åtskilliga mil härifrån. Lägenheten är fortfarande nästan fixad, jag väntar på att hon från Graflunds ska ringa. Hoppas hon ringer innan min examination, för då kan jag ändå inte svara. Men lägenheten är i alla fall bokad på mig :) För alla som undrar så är det till Eskilstuna jag ska flytta. Ska bli så kul :) Åker ju till Eskilstuna nästa torsdag, ska tillbringa en hel vecka där :) Tatuering, Elins student, 3 spelningar och en massa tjôt och bara umgås med dom bästa!

Igår va d match, första förlusten för U-dam, vet inte om d var helt rättvist. Dom gnällde så, jäkla stadslag! Men jag tyckte vi jobbade på bra i alla fall. Vi hade ett ganska ungt lag så...

Om 2 ½ timme är det dags för examination av SAMFA uppgiften. Kan ju hoppas att vi blir godkända... Håll alla tiummar nu....

RSS 2.0