GBG

Hemma från GBG. Alltid lika trevligt att åka dit. Alltid lika kul att träffa Emelie. Har saknat henne. Hade ju inte träffat henne i år än men nu har jag det. Och jag har en anledning att åka dit snart igen. Jag lämnade in min mobiltelefon hos telenor eftersom batteriet laddas ur assnabbt. På en dag. Så nu har jag Emelies gamla, den funkar bra den så länge.

Igår va d inflyttningsfest. Det va trevligt det :) Den bålen va asgod ju :)

Ekonomin...

Då va d fredag :) Ledig idag, eller ja man ska väl plugga är meningen. Jag ska läsa på tåget ner till GBG sen. Ska ju ner till Emelie och gå på inflyttningsfest. Det ska bli kul, tror inte jag träffat Emelie i år än. Inte vad jag kan komma på i alla fall. Vi ses alldeles för sällan...
Snart ska jag till tandläkaren... Behövligt, får väl se hur dyrt det blir... Min ekonomi är inte så bra den här månaden som kommer. Får försöka överleva bara och försöka göra det som jag vill. För nästa gång man får csn är ju sista gången man får ordentligt, i slutet av maj får man ju bara 1000 spänn typ... Och d ska man överleva juni på, tur att man fyller år. Förhoppningsvis får man ett jobb oxå, måste verkligen söka det nu... Om bara chefen på mitt gamla sommarjobb kunde höra av sig nångång...  

Första skrapsåret

Har vart på min första grästräning för säsongen idag och det resulterade i säsongen första skrapsår på knät. Alltid lika skönt ha ha. Satan så ont det gjorde, men d kan man ju inte springa runt och tänka på så nu kan jag inte ha kjol på mig. Hade tänkt ha d imorrn på inflyttningsfesten men det går ju inte nu... Men annars va d riktigt kul att träna idag. Gick ganska bra oxå förutom huvudvärk och hälsenan. Den har börjat jävlas igen, jävla skit :(
Match på söndag, hoppas hälsenan är bättre då annars blir jag arg!

Idag har vi varit kreativa i skolan. Fick gjort en heldel på SAMFA uppgiften. Kändes skönt :)

Vårkänslor!

Idag känns det lite bättre... Dock sitter jag och funderar på om jag fått sommarjobb eller hur det är... känner att jag gärna vill ha reda på det nu... Mailade mitt förra sommarjobb igår och hoppas att jag får svar på det snart.. Kanske skulle söka lite andra jobb oxå, men d är ju så tråkigt att söka jobb bara... Vet ju aldrig vad jag ska skriva ju... Men det får lösa sig...

Sitter i skolan nu. Har en föreläsning idag och sen studiegrupp, hoppas på att komma hem tidigt idag. Skulle vara så skönt :) D är ju riktig vår ute nu, d är så skönt. Och jag har massa vårkänslor :) Det är härligt :)

Varför??

Jag vet inte hur jag ska förklara känslan jag har inom mig just nu. Det är ingen rolig känsla. Det är som jag är instängd och vill komma ut, men vet fan inte hur. Hur ska jag sluta känna såhär? Jag fattar inte riktigt. Jag mår inte bra just nu... Jag borde må bra, mitt liv är fan perfekt. Jag utbildar mig till det jag vill bli, jag har världens underbaraste vänner... Men jag är ändå inte lycklig... Varför? Vad är felet??? Jag fattar inte.. Varför orkar jag inte ta tag i mitt liv... Jag har ingen studiemotivation... Jag måste få tillbaka den. Bara måste det. Om jag bara började plugga kanske jag skulle glömma allt annat jag känner. För hur jag än gör kommer jag tillbaka till det jag känner, d är sjukt att en människa jag egentligen inte känner så väl kan påverka mig som han gör. Jag blir bara kärare och kärare. Jag vill ju inte ens... Fan! Jag hatar att jag älskar honom!!!!


Åre :)

Då var man tillbaka i civilisationen igen ha ha. Nä men hemma i det vanliga tråkiga. Usch, jag vill tillbaka. Det va verkligen så underbart att komma bort från allt!! Få umgås med dom man trivs bäst med. Jag saknar alla redan. Som tur är bara 9 dagar kvar :)
Men åter till Åre resan. Det var verkligen kul. Lite segt att åka bil i sådär 8 timmar men lite får man ju stå ut med. På fredagen när vi kom upp va d dags för After Ski direkt. Vilket drag. Så jävla kul!!! Men så varmt d va och så trött jag va. Och det blev väl inte bättre av att en viss person sjöng sanningen ha ha... "Du och jag det kan aldrig gå"...
Sen efter After Skin fördrev vi tiden i Åre. Jag och Tessan åkte på arslet. Satan så kul d va :) Som vi skrattade och som folk glodde *asg* Sen satt vi inne på Max och sov ett tag ha ha... Dom spelade massa mysko musik där inne, typ Dumma Kalle m.m. *asg* Sen var det äntligen dags för kvällen. Så sletna vi va, men kul va d. Direkt efter spelningen drog vi tillbaka där vi sov. Så gott man sov.
På lördagen tog vi sovmorgon och sen åkte vi in till Åre. Gick i affärer och köpte lite saker. Jag fick min älg, han är döpt till Hubert. Sen blev d After Ski igen. Den här dan va vi där lite tidigare och satt och tjôtade lite. Fick reda på lite intressanta saker... Lika bra röj idag :) Sen gick vi med bort till det andra stället... Träffade söta barn :) Sen åkte vi tillbaka till Ålådalen och jag fick mig lite skönhetssömn. D va skönt. Sen tillbaka till Åre för sista spelningen denna helgen. Askul idag med :) Sen packade vi lite, eller ja jag vaktade grejer Tessan bärde... Sen stod vi utanför och tjôtade lite medan vi väntade på att Lager skulle hitta bussen eller nåt sånt... Wictor kom på att vi skulle flytta fram klockan en halvtimme nu och en halvtimme om en månad, dom gillar mjuka övergångar i Värmland... Ja hmmm... Peter berättade att hans finger höll på att ramla av ha ha... Tina tyckte han överdrev lite *asg*
Sen åkte vi och sov. På söndagen var det dags att åka hem igen. Vi åkte vi 12 och va väl hemma vid halv 12... D va skönt att ta det lugnt!

Och igår åkte jag hem igen. Buhuuuu....
Tack alla för en underbar helg <3

Dagen

Trööööött! Vilken seg skoldag idag. Träffade min grupp klockan nio och sen övade vi våran gestaltning. Sen åt vi och efter det kollade vi på 3 gruppers gestaltningar. Det va verkligen kul. Kul att se hur d andra gjort! Efter de 3 timmarna typ, va d dags att sätta sig och lyssna på några lärare när dom berättade om specialiseringen vi ska läsa i höst. Tror jag har bestämt vad jag ska läsa i alla fall.... Sen väntade jag en stund på Jeanette och sen kom jag äntligen hem :) då va Frida, Kathrin & Kasper här så då tjôtade jag lite med dom, sen packade jag det sista typ. Och nu ska jag snart sova! Jobbig dag framför mig imorrn oxå!!!

Skoldag

Ja då va d skoldags igen. Inte jätte motiverad men det ska nog bli bra tror jag. Känns bättre och bättre... Imorrn är d dags för Eskilstuna... Har börjat packa lite smått... Eller ja fått ner nästan allt... Ska bara få igen väskan oxå ha ha.... Det kan bli lite problem kanske...

Nu börjar vi snart...

Slödag!

Idag har det varit en riktig slödag... Kollat på film hela förmiddagen... Har vart så skönt att bara slappa. Sen gick jag ut och gick en stund. Är ju jätteskönt väder idag igen. Det här vädret beter sig underligt. Ibland snöar det och helt plötsligt skiner solen. Idag skiner solen :) Om en stund ska jag träna, va ett tag sen nu. Jag har blivit lite lat tror jag... Jag kan ju ändå inte spela en enda match typ... Jag är ju aldrig hemma *haha* Inte mitt fel att jag är en upptagen människa... Inte många dagar kvar tills Åre nu, så skoj det ska bli alltså :) Längtar verkligen!!! Men först skolan *suck* Skolan suger just nu!!!

Trött!!

Nu är skoldagen klar... Är inte helt nöjd med våran gestaltning. Vi borde öva mer så att det verkligen sitter men hoppas vi kan göra det på onsdag... Men det blir nog bra hoppas jag... Just nu är jag bara så jäkla trött så jag orkar inte tänka på nåt annat än att jag vill hem till min säng och sova i MÅNGA timmar. Jag är ledig imorrn, kan verkligen behöva en dag off känner jag. Öva lite japanska kanske ha ha. Ta det lugnt i alla fall... Kolla på videofilmerna som Fia brände till mig kanske. Har iofs sett den ena filmen 3 gånger redan, men man kan inte få för mycket av våra grabbar. Och snart är det fredag :)
Sitter fortfarande i skolan har varit här i 9 ½ timme nu *suck* Ska i alla fall åka bil hem, skönt d i alla fall. Bra att ha Jeanette ibland :)

JAG VILL HEM!!!!

Tankar!

Jag har tänkt ganska mycket den här helgen när jag har varit borta... Jag vet att jag borde sluta tänka så mkt men det har faktiskt varit bra att reda ut vissa saker med mig själv. Är väl fortfarande ganska delad när d gäller vissa saker, men tror jag har kommit till ganska bra insikt oxå. Hur jag nu ska komma över det är en annan sak, men det går över när man minst anar det, det har jag lärt mig den senaste tiden. Det känns ganska bra just nu. Fast han har invaderat mina tankar... Han finns där jämt... Jag saknar honom, undra när jag får träffa honom igen??? Snart hoppas jag!!

Helgen

Ska strax gå mot tåget. En ny skolvecka väntar. Med redovisning av gestaltningen... Hmmm... Undra hur det ska gå, men d blir nog bra. Och på torsdag väntar resa till Eskilstuna till mina brudar! Ska bli så kul och på fredag åker vi upp till Åre. Så underbart :)
Har haft en helt underbar helg :) Så jäkla kul! Fia är underbar att umgås med och hon har roliga kompisar oxå. Särskilt hennes kusin Jonna... Hädanefter kommer jag bara tänka på henne när jag hör Vi kan inte va tillsammans, vi kan inte va isär... Och helgens låt är helt klart Grand Hotell, har säkert hört den över 20 ggr. Den va ju överallt ha ha. Men det va verkligen skitkul. Nu ses vi på kryssningen nästa gång, så jäkla kul ska vi ha :)


Som jag känner!

Ska det va så svårt att förstå
Att det hjärta som brinner
Det brinner, det brinner ändå
De tårar som rinner, rinner ändå

Gyllene tider - Det hjärta som brinner




Du, du är allt som jag vill ha
Du är som sol en sommardag
Du lyser upp den väg jag går
Kom låt mig hålla dig i hand
Känna värmen från din famn och se dig djupt i ögonen
Oooo
Jag minns hur du sa en gång att lyckan kan va kort
Å plötsligt en dag du bad mig försök nu glömma bort

För det finns ingen annan här för mig
Det finns ingen annan än just dig
Det känns som om allting gått förlorat igen
Men aldrig drömmen om dig
Det finns ingen annan här just nu
Det finns ingen annan bara du
Vill ha dig så nära nu är det enda jag vill och att tiden ska stå still 

Barbados - Det finns ingen annan




Varje gång jag saknar dig
När kvällen går mot natt
Önskar att du håller mig
Och minns ditt mjuka skratt
Finns det någonting som jag kan ta till för att få det som jag vill

Allt jag gör
Är drömmer en stund om dig
Allt jag gör
Är blundar och drömmer så finns du hos mig
Då möts vi i hemlighet när ingen ser och hör
Allt jag gör
Är drömmer en stund om dig
Allt jag gör
Är blundar och drömmer så älskar du mig
Låt det inte sluta med att drömmer är allt jag gör

Då och då så händer det att längtan blir för svår
När det gått en evighet sen vi två sågs igår
Å jag önskar mer än någonsin att du vore bara min

Kärleken söker och finner
När jag vill ha dig vet jag precis hur man gör

Arvingarna - Allt jag gör

Skön dag!

Idag har det vart en go dag. Har vart på praktik, alltid lika kul. Har gjort lite av det jag ska göra. Ska göra mer imorrn. Sen efter praktiken fördrev jag tiden lite med att gå till systemet, köpa present och läsa. Sen träffade jag Lina när hon slutade. Det va inte igår det... Vi fikade och sen gick vi ute i Vara lite, kul :) Inte lika skönt väder som igår iofs... Men hyfsatt skönt ändå... 

Nu måste jag snart gå och packa för imorrn bär det av mot Skåne :) Satan så kul d ska bli. Kul att umgås med Fia, hon och jag partar bäst!!! Och så får jag sällskap hem av Sara på söndag. Kul :) 

Alltså jag börjar tro på att det är sant. Min kropp är fan inte klok... Varför??? Jag kan inte va d, d blir bara ännu jobbigare än vad det är. Angelica kom med världens bästa förklaring om varför, det stämmer. Jag har oxå tänkt på det... Herregud säger jag bara. Kärlek är en konstig grej som borde utrotas  

Vårpromenad

Nu har jag vart ute och gått i vårat fina vårväder. Det är verkligen helt underbart ute. Blåser lite men det gör inte så mkt för det är helt underbart ändå! Gick min vanliga runda... Det tar ungefär 50 minuter och jag behövde verkligen rensa mina tankar. Det funkade ganska bra, men jag vet fortfarande inte riktigt vad jag känner... Min hjärna är en aning förvirrad... Usch, stänga av tankeverksamheten en stund kanske?

Varför tänka så mycket?

Jenny skrev i sin blogg att hon hade överhettning i hjärnkontoret. Undra om d är nåt som går... För det har jag med kan jag lova. Riktigt ordentligt. Min hjärna vet nog inte riktigt vad den tänker just nu. Jag har sovit dåligt i natt och den bara tänker och tänker hela tiden. Jag fattar inte vad felet är... Kan inte min hjärna bara fatta att d inte är nån idé med nån av dom... Okej, lixom. Men nä då... Det är säkert massa vårkänslor som Mimmi sa... Brukar ju iofs uppföra mig mysko på våren, men såhär??

Nu ska jag snart åka hem... Sista dan i skolan den här veckan :) Imorrn & på fredag är d praktik. Så kul! Sen åker jag till Fia på fredag. Ska bli SÅ jäkla kul :)


Smått och gott

Hittade den här listan hos Jenny.

Höger- eller vänsterhänt: Vänster
Humör just nu: Trött, men annars ganska positiv.
Favoritgodis: Hmmm... Mörk chocklad
Musik just nu: Melodifestivallåtarna
Sommarplaner: Ja förhoppningsvis ska jag ju jobba. Sen antar jag att d blir lite spelningar...
Hur många kuddar sover du med: 4.. 3 stora & 1 liten
Spelar du nåt instrument: Nej... Men jag har spelat gitarr, men inget jag kan nu.
Morgon- eller nattmänniska: Inget av det. Ständigt trött!
Vem är viktigast för dig: Mamma, Emelie, Tessan & Mimmi.
Bio eller promenad: Hmmm... Promenad tror jag.
Är du kittlig: Bara under fötterna. Och fan ta den som kittlar mig där!
Snarkar du: Bara när jag är förkyld
Stjärntecken: Tvilling
Äckligaste insekten: Spindlar är inte trevliga och inte bananflugor heller... Irriterande små kryp...
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Kunna förflytta mig snabbt, dit, där jag vill vara. Utan att d kostar massa pengar!
Vad vill du jobba som? Förskollärare
Stökigt eller välstädat? Lite mitt emellan...
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Det skulle väl va häftigt, ja
Gillar du att sjunga? Jag älskar att sjunga. Men jag kan inte, d låter förskräckligt!
Anser du att du är stark? Som människa, ja!
Vad gör du om du får hicka? Gör nog inte så mkt, väntar på att det ska försvinna.
Vad längtar du mest efter just nu? Att d ska bli helg!

Skolarbetet

Idag har vi fortsatt med vår gestaltning. I morse va vi i skolan klockan 8 och målade kulisser. Det blev bra... Sen att jag håller på att få bryt på vissa är en annan sak... Sen hade vi skittråkig föreläsning. Får man verkligen vara så jävla tråkig som hon är?? Har aldrig vart på en bra föreläsning med henne... Och efter det satt vi med våran gestaltning en stund... Fan va vi skratta och hade oss... Det kommer bli bra d här :)

Gestaltning

Ja då va d ny vecka igen då *suck* Nu ska vi på allvar sätta igång med våran gestaltning. Jag är redan trött på Japan... Men vi kom en bit idag i alla fall... Vi ska göra kulisser imorrn... Men det blir nog bra det här tror jag. Jag fick huvudrollen i alla fall *skratt* Blir nog roligt! Men jag längtar fan till skiten är över... För då är d Åre :) Så jäkla kul d ska bli... idag längtar jag, d gjorde jag inte igår haha... Men jag har kommit över ångesten nu ;) Och i helgen blir det Skåne. Åh ska bli så kul! Fira min Fia igen :) Måste ju köpa present oxå... Får se vad jag kan hitta på... Skönt att slippa vara hemma i alla fall. Får psykbryt på det stället alltså... Jag vill bort därifrån... Fortast möjligt. Tur man har vänner lite överallt alltså!

Nej nu ska jag snart åka hem!

"För mycket dryck är aldrig bra..."

Nej det är det fan inte! Det håller jag helt klart med om. Det lyckades jag dricka igår. ALLDELES för mycket! Åtminstone tyckte min kropp det just då. För satan så jag mådde. Jag hoppas jag inte skämde ut mig för mycket... Och ja bakisångesten har kommit och d var inte det minsta kul... Fast den kom fan i natt när jag kommit hem till Anna. Tack alla underbara människor för att ni ställer upp för mig när jag blivit så jävla full! Utan er hade det blivit ännu värre kan jag lova!

Helgen har varit helt underbar annars! Har haft så jäkla kul! Fredagen var helt loss.. Dom där grabbarna är fan inte kloka nånstans... Som jag skrattade. Jag va redan astrött lixom... Chris försökte slå ihjäl mig med den där järngrejen som lamporna hänger på och sen så tog han min väska som gisslan... Och en tejpboll, d är en jäkligt rolig leksak kan jag lova... I alla fall för karlar över 30... Ja kul som fan va d i alla fall.. Sen skulle vi åka hiss ner. Jag blev bokstavligt talat inknödd i hissen... HJÄLP! Sen åkte vi hem till Eskilstuna och sov. Gud så skönt! Sen va det bara att gå upp och göra sig iordning igen. Tessan lagade byxor oxå... Sen bar det av till Gislaved. Gud så gott det va med  kebab i Jönköping :) Den hade vi längtat efter sen dan innan. Sen jag kom till Sverige eller hur det var... Ja och sen va d spelning igen... Och jag blev aprak och så pratar vi inte mer om den kvällen ha ha!
Vi firade ju Fia igår :)

Tack alla som förgyllt denna helgen! Jag har haft skitkul!!!!

Plugget

Idag har jag varit duktig. Har pluggat. Läste en hel bok faktiskt. Hoppas jag är tillräckligt förberedd för grupptentan imorrn. Men jag tror det ska gå bra. Tar man det bara lugnt och inte stressar upp sig så ska det nog gå bra. Jag brukar kunna lösa sånna här uppgifter ganska bra. Tror inte det är så stort eftersom vi inte har alltför många timmar på oss. Jag måste ju dessutom gå lite tidigare. Jag bara MÅSTE med tåget 12.05. Det skiter sig ganska bra för mig annars känner jag... Men det borde jag hinna. Har ju 4 timmar på mig. Så länge har jag aldrig suttit på en enskildtenta i alla fall. Det ska nog fixa sig det här...

Underligt!

Jag har blivit utmanad av CrimsonAnna.

tävlingsregler: varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

 6 underliga saker ni inte visste om mig:

1. Har ett extremt bra minne när det gäller låttexter. Kan de mest bortglömda låtarna. Det fastnar jättebra i mitt minne.

2. Samlade på hockeybilder som liten. Det var mest killarna och jag som gjorde det....

3. Är extremt bra på att göra mig hemmastadd överallt genom att kasta alla mina saker lite överallt i rummet där jag t.ex. ska sova över. Det tar 5 minuter så är hela resväskan upp packad och sakerna ligger överallt. Extremt störande drag, tycker mina vänner.

4. Enligt mina föräldrar måste jag tydligen smälla hårt i dörren både när jag kommer hem och går ut. Oavsett tiden på dygnet.

5. Jag är enligt vissa vänner oerhört smart, men kan oxå vara oerhört blond.

6. Min bästa vän och jag har flera gånger fått frågan om vi är syskon!

Jag utmanar: Jenny, Emelie... Sen kommer jag inte på några fler.... Men om ni läser här och vill anta utmaningen så gärna!

Tröööött!

Trööött är jag i dag. Helt död! Undra vad d är som gör mig det? Visst, d va en jobbig dag igår men jag sov ändå ganska länge i natt tyckte jag. Men ändå va d assegt att gå upp i morse. Har haft praktik idag. Alltid kul! Imorrn är det skola igen. Trevligt. Och snart är det fredag :)

Vinst!

Idag har jag tillbringat min dag nere i  Vedum hallen. Det har varit tjejcupen, F-12. Först dömde jag ett pass. Sen satt jag i sekretariatet, dömde ett pass till och lite i sekretariatet till. Det var ju tjejerna jag tränade förra året som spelade. Det gick väldigt bra, så bra så att dom vann hela cupen faktiskt! Så underbart bra är dom :) Ja d klart, jag har ju tränat dom ha ha! Men det va kul att d gick så bra för dom :)

Nu ska jag sova tror jag!

Snörvel, snörvel

Idag har jag bara legat hemma och snörvlat... Blev tokförkyld i natt. Inte alls kul faktiskt... Men har börjat må lite bättre under dan i alla fall. Har suttit vid TV:n nästan hela dagen... Så skönt! Hade ett långt samtal med min goa Emelie oxå :) Alltid lika kul att prata med dig!! Vi måste ses snart! Jag saknar dig ju!!!
I kväll har jag sett Andra chansen oxå. Hmm.. Jag begriper inte hur svenska folket röstar, verkligen inte. Vi tycker inte lika längre. En deltävling höll det *suck* Får väl se hur det blir i finalen, men den ska inte jag se. Då har jag roligare saker för mig :)
Tänk, d är bara 6 dagar kvar tills jag är i Eskilstuna! Som jag längtar kan jag lova! Men har lite hinder med skolan innan det *suck* Jag orkar verkligen inte! Men det måste lösa sig... Det bara måste det!

Mina temasånger...

Det finns en låt som passar in på mig just nu. Ruskigt bra passar den. "Allt jag gör" - Arvingarna. Det är precis så jag känner just nu... Både när jag är vaken och när jag sover drömmer jag om HONOM... När ska det ta slut? När ska mitt hjärta fatta det min hjärna fattat för längesedan? Att det aldrig kommer vara någon idé. Jag vet ju det men jag kan inte rå för det!
Hur ska jag tolka det här då? Jag bytte låt lista i windows media player. Och det första den spelade va "2 late"... Hmm, vill den säga mig nåt kanske? Jag har ett så speciellt minne till den här... 
Fan va jobbigt kärlek är...

 "If you really love me, baby. You better tell me before it's to late"

About me!

BRUKAR DU:
Titta på dig själv i spegeln: Ja,d händer väl ganska ofta
Gnälla: Händer nog oxå ganska ofta
Sova: Ganska ofta det med
Ha ångest: Händer väl ibland det med
Skada dig själv med flit: Nej varför ska man det?
Ta mediciner du inte borde ta: Bara så onödigt
Vilja dö: Har ingen anledning till det
Drömma mardrömmar: Det beror ju på vad som är mardrömmar? Drömmer ofta hel knäppa drömmar!
Klä dig i svart: Japp, ganska ofta
Gå till kyrkan: Ehh, nej
Gå i skolan: Japp
Röka: Nepp
Ljuga: Jag försöker alltid hålla mig till sanningen
Hata folk: Jag hatar dom som förtjänar det och d är i ärlighetens namn inte så många
Lita på folk: Alledeles för ofta ja.. Jag är en väldigt godtrogen person

VEM :
Saknar du: Mina vänner som inte bor nära, en speciell person
Vill du döda:  Ingen
Rörde dig sist: Kathrin tror jag
Vill du slå: Jag brukar inte slåss
Kysste dig sist: Hmmm... va d han på nyår kanske?
Vill du kittla: Brukar inte kittla folk
Kramade du sist: Kathrin
Vill du prata med: Mina vänner
Skrek du på sist: D va säkert pappa
Vill du vara som: Jag är bra som jag är
Sårade dig sist: D va nog Magnus
Vill du bli galet full med: Alla mina brudar på nästa kryssning
Gjorde dig riktigt glad senast: Kathrin & Kasper
Fick du sms från senast: Telenor ha ha. Men innan d va d Mimmi
Ringde dig senast: D va säkert mamma

HAR DU :
För många vänner: Nej, lagom
Förföljelsemani: Ha ha, beror väl på vad man syftar på *asg*
Tvångstankar: Nepp
Någon annan psykisk sjukdom: Nepp
Någon fysisk sjukdom: Förkylning, om d räknas?
Någon skada: Nepp
Färgat håret: Jappz
Brutit några ben: Ja i armen
Några piercings: Ja öronen, näsan & tungan
Egen dator: Nej, den är mammas
Bra självförtroende: Jag tror det
Kysst någon: Ja då
Haft sex: Japp
Köpt kondomer: Det har jag nog aldrig gjort nej...
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej inte idag
Bjudit ut någon: Ja då
Varit kär: Ja
Dumpat någon: Ja
Blivit dumpad: Det med
Lämnat landet: Bara för semester
Rymt hemifrån: När jag va liten
Tuttat eld på nått: Bara papper
Gjort något olagligt: Inga farliga saker...

HUR :
Svarar du i telefonen: "Ja det är Jennika"
Fördriver du tiden: Sitter vid datorn, läser
Mycket pengar har du: Hallå, jag studerar. CSN är inte direkt generösa
Tjänar du pengar: Bara på sommaren 
Ofta Bäddar du sängen: Typ aldrig
Ofta diskar du: Typ aldrig
Ofta städar du: När man inte kan ta sig fram i mitt rum typ ha ha
Många stör du dig på: Det kommer ta hela dan om jag ska räkna upp det ha ha
Ofta träffar du din familj: Varje dag. Dom bor ju här


TROR DU :
Att du kommer bli något: Ja då! I alla fall förskolelärare :)
På rymdvarelser: Nja, inte direkt
Att folk tycker om dig: Vem bryr sig? Så länge mina vänner tycker om mig skiter jag i vad resten tycker
På ett liv efter detta: Jag vill gärna tro, men nä
Att fiskar kan tänka: Ja då
Att du kommer leva länge: Ja d tror jag!

VÄLJ :
Katt eller hund: Hund!!
Vit eller svart: Svart
Varmt eller kallt: Varmt!!
Vatten eller land: Vatten
Telefon eller internet: Gillar båda, men internet
Musik eller tystnad: Musik
Bok eller film: Bok
Leva eller dö: Leva såklart!

Dagens....

Outfit: Jeans, t-shirt & tjocktröja
Plats: Hemma, i datarummet

Gjort: Vart hos min storebror
Planer för resten av dagen: Inte många, vila
I morgon: Ska jag nog slappa
Lyssnar på: Fairytale gone bad - Sunrise Avenue

Läser: Inget just nu

Humör: Ganska grinig, är förkyld

Mat: Korv & makaroner

Dricker: Mjölk


Sjuker

Usch, har blivit förkyld och har antagligen feber oxå... Känns inte alls bra ju... Det är så jobbigt att va sjuk.. Har i alla fall varit hos min storebror idag. Eller ja, han jobbade ju. Men va med mina brorsbarn och svägerska. Lekte mest med Kathrin. Vi spelade Tv-spel och sjöng karoke. Hysteriskt kul :) Karoke är ju underbart! Nä, nu är d bäst jag bäddar ner mig!  

Upp och ner!

Har vart lite off några dagar. Beror på att mitt liv är helt upp och ner just nu. Har så många tankar i min hjärna så jag vet inte vart jag ska börja sortera riktigt. Men allt löser sig på ett eller annat sätt, antar jag. Det brukar det ju göra! Nu har jag i alla fall helg, har haft praktik idag oxå. Roligt, som vanligt :) Ska ju sätta igång med vårt arbete nu. ska ju skriva en stor rapport på undersökningen vi ska göra. Allt verkar upp och ner i våran studiegrupp oxå. Inget är riktigt som d ska vara i mitt liv tror jag... Men jag har inte sån panik som jag brukar ha. Det mesta brukar lösa sig till det bästa... Jag vet att d går att lösa om man bara vill tillräckligt! Och det vill jag :)

RSS 2.0