Ärkeknöl

Dagens ord är ärkeknöl. Jag har babblat i telefon med världens goaste Mimmi hela eftermiddan/kvällen. Och ärkeknölar va det vi diskuterade. Kom på att hon har en ärkeknöl och jag är kär i en. Så vi har väl ungefär samma problem och antagligen träffar jag ärkeknölen nästa vecka... Nej och åter nej... Kanske ska va hemma då!
Nej nu ska jag krypa ner i sängen igen, har ju inte legat där hela dan eller så ha ha. Det blir att skriva skolarbetet på måndag i alla fall ha ha, men det ska inte ta så lång tid....


En rolig torsdag

Idag är jag faktiskt inte så trött som jag nog borde vara. Men det va kul igår i alla fall. Helt störda grabbar det där. Men oerhört kul att umgås med ändå.. Bevisat att karlar inte kan göra 2 saker samtidigt "Sluta sjunga och sluta prata med mig, jag är upptagen, ser ni inte det??" Det roligaste va ändå hockeysnacket ha ha. "Är du hockeyhora?". Det va verkligen riktigt kul där ett tag, jag hade lite svårt att hålla mig för skratt ha ha. Synen när Mimmi lärde Björn hur man byter låt med hjälp av skakmetoden på deras mobil va ändå den sötaste ha ha. Spelningen va väl helt okej oxå.. Kul att träffa Lillvor även om vi inte umgicks så mycket, sorry för det!
Vi åkte hem i sista pausen för Tessan hoppar på kryckor och hade skitont och dessutom skulle hon upp jättetidigt idag och det va riktigt skönt att åka hem för jag va verkligen skittrött! Ser jag alltså ledsen ut när jag är trött? Det kanske jag gör, men det va jag inte...

Idag blri det att vila upp sig och försöka skriva lite på skolarbetet för att inte jag ska behöva haffsa ihop nåt på måndag. Men jag har ingen motivation för det.. Men det måste väl göras, men finns annat som är roligare. Som att läsa böcker t.ex. Sånna jag väljer själv alltså.
Imorrn bär det iväg hem till mina hemtrakter. Är Skövde som gäller imorrn.. Först ska vi hem till mamma och pappa och få mat :)

Uppstressad

Så va det torsdag då. Alltså jag har massa i hjärnan som jag borde göra, mer eller mindre viktiga saker. Men känns som jag har fått ordning på det mesta nu. Tänkte ta det ganska lugnt fram till jag bör göra mig iordning för ikväll. Ska bli skönt att kunna släppa alla måsten för jag stressar upp mig själv alldeles i onödan just nu känner jag... Det mesta fixar sig ändå, jag vet ju det :)

För alltid!

Jag tänker för mycket. Det är redan utrett men ibland kommer tankarna bara över mig. Idag har jag en sån där dag. Jag har insett att Han alltid kommer finns där någonstans i mitt hjärta. Idag är en sådär dag då Han finns väldigt långt fram i hjärtat. Har inte så många dagar, eller rättare sagt dom blir färre och färre. Det är ganska skönt, men jag vet att han finns där. Tror alltid jag kommer få den här känslan när jag hör nåt om honom eller träffar honom. Men det får jag leva med...

Mörk tid

Jag är trött! Jag tycker inte om hösten/vintern, jag känner mig som en klubbad säl mest hela tiden. Men jag har fixat så ljusstaken är bytt och fungerar nu. Ska bara få upp mina stjärnor i vardagsrummet nu oxå. Men det ska nog gå bra. Egentligen ska dom ju inte upp förrän på söndag men jag fuskar lite nu när jag ändå har köpt dom.
Skulle fixa en del andra grejer oxå.. Men jag får nog göra det imorrn för idag är jag seeeeg.
Imorrn får jag inte va seg för då är det spelning igen. Lillvor ska med för första gången på evigheter känns det som, det har hänt en del sen hon va med sist om man säger så... Det ska bli kul att tärffa henne :)
Nej bäst jag vilar lite...

Gult hår?

Då va jag ännu blondare då. Fast det ser lite gult ut men det kanske försvinner... Va tvungen att göra nåt åt en ful utväxt som typ bara jag såg men ändå ha ha. Så fick jag umgåtts med Mimmi och Tessan oxå. Tess va speedad till tusen idag, högg på allt ha ha. Tror hon umgåtts för mycket med vår käre Lager ha ha.
Men nu känns allt lite bättre, inte så mkt som jävlats idag :)

Allt bara krånglar

Jag säger som min mamma: Varför ska allt va så besvärligt jämt? Just nu krånglar mina elbolag... Det är hel snurrigt, jag fattar knappt själv faktiskt. Hur kunde det bli såhär krångligt? Vem är det som har klantat sig? Hoppas att dom kan reda ut det här för när sånt här krånglar blir jag nervös och får skitsvårt att koncentrera mig. Kunde knappt somna i natt för jag låg och tänkte på allt. Måste till Coop och byta ljusstaken oxå... Fy fan va allt ska va besvärligt då. Och jag borde skriva på skolarbetet... Orkar jag det? Inte direkt kan jag väl inte påstå... Men jag måste väl... Bajs på allt!


Tjejsnack om Livsåskådning

  • Är du religiös, på vilket sätt? Nej jag kallar mig inte religiös alls.
  • Tror du på övernaturliga krafter och andlighet? Jag vet faktiskt inte riktigt. Jag tror på ödet iofs. Nåt finns som gör att en del saker blir som det blir.
  • Har du sett/känt av något övernaturligt, vad? Nej inte direkt...
  • Hur ställer du dig till fundamentalism inom religion? Fundametalism? Som sagt religion är inte min grej...

  • Vad tror du sker efter döden? Jag vet faktiskt inte alls, men det är inte omöjligt att man återföds. Men det är inget jag tänker på så ofta.

  • Hoppfull

    Idag känns allt mycket bättre faktiskt. Har lite mer motivation och nu har jag mat hemma så det lär räcka ett tag. Livet börjar kännas helt okej igen. Ska nu bara börja med skolarbetet så ska det nog gå bra. Men har börjat samla lite material så... Ska försöka gå upp ganska tidigt imorrn fast vi inte ska ses förrän halv 12. Har köpt adventssaker idag med, tyvärr måste jag tillbaka med ena ljusstaken, men det får jag ta en dag här när jag hinner. Känns som det mesta verkar ordna sig hoppas jag...

    Orkeslös

    Så va det söndag igen. Usch jag har inte motivation till nånting och jag måste handla mjölk för  det är verkligen tomt i mitt kylskåp. Jag har väl så det räcker till frukost men det vore ju bra om det räckte till imorrn med. Ska storhandla då, det behövs nu. Men kanske tar mig en tur bort till brudarna sen om jag orkar det, annars finns det faktiskt en tobaksaffär här nere som jag hoppas är öppen.
    Men min motivation är nere på noll... Jag känner inte för någonting. Jag känner mig helt värdelös och vem kan tycka om nån som är värdelös? Alla har verkligen någon utom jag... Jag känner mig så egoistisk när jag känner så här för jag är verkligen glad för mina vänners skull, ingen får tro nåt annat.
    Men jag känner mig så förbannat ensam!!!!

    Mat & bortgift

    Jag glömde ju berätta det bästa av alltihop om gårdagen. Elin är faktsikt en av dom underbaraste som finns ibland :) Hon fixade mat till oss. Köttgryta och ris fick vi. Ibland är det bra att jobba med Barbados man kan skylla lite på dom sådär ha ha. Men gott som fan va det i alla fall :)
    Jag ska ju bli bortgift oxå... Mimmi är underbar hon men vet ni vad hon har hittat för nån, jo en med samma efternamn som jag. Funktionen med det då???
    Vi har som sagt skitkul när vi är ute :)

    Nu är det dags för mat!

    Tvätta

    Idag ska jag inte göra något mer än att tvätta. Absolut inget mer, jag är typ död känns det som. Men det va kul igår, både i Borlänge och i Motala. Men det va en lång dag helt klart. Men idag är jag trött och ska nog bara gå ner och stoppa in tvätten i tvättmaskinerna och sen ska jag vila lite mer. Finns väl en del som skulle behöva göras här men det får nog bli imorrn för idag orkar inte jag. Måste göra det roligaste på hela månaden oxå, betala räkningarna. Jipiee... Men det ska nog gå runt den här månaden med tror jag allt...
    Nu börjar d tuffa i skolan igen... Och jag har noll motivation för nåt, men hoppas att d kommer...
    Tvätten va det....

    Uppe innan tuppen

    Ja då va jag redan vaken igen då. Men jag är inte så trött just nu faktiskt. Men det lär komma ikväll, jag lär va helt slut. Men men vila får man göra i graven. Det blir nog en kul dag tror jag allt. Gick ju och la mig tidigt så sovit har jag ju gjort :)
    Ska bli kul att åka till Borlänge, har aldrig varit där. Vi ska ju luncha med Lojsan. Det tjôta hon om hela onsdag kvällen så det är väl bäst vi gör så ha ha.
    Sen är det ju spelning ikväll igen. Känns inte som jag gör annat nu.. Nästa vecka blir det oxå 2 spelningar. Då ska Lillvor äntligen med på spelning igen. Hon har inte vart med sen typ 2004 eller nåt sånt så det ska verkligen bli kul :)
    Nu ska vi snart åka...

    Tjejsnack om Barndomen

    • Vad är ditt allra första minne? Jag har nog ganska många tidiga minnen. Jag kommer ihåg min mammas och pappas bröllop. Då va jag 3 år, det måste va mitt första klara minne.
    • Hur såg din familj ut? Ja, inte till utseendet då förstås ;) Mamma Christina, pappa Inge och lillebror Jesper. Och så 2 storasyskon som bodde hos hos typ varannan helg eller nåt sånt.
    • Vad gillade du att göra när du var liten? Prata, det tycker jag fortfarande om ;) Sen älskade jag att leka med det mesta. Helst med äldre kompisar.
    • Hur skulle du beskriva dig själv som barn? Glad, nyfiken och otroligt tjôtig.
    • Kommer du ihåg några viktiga händelser som format dig själv till den du är idag? Hela min skoltid har väl format mig till den jag är så det finns inte något speciellt tror jag.

    Sjukt roligt

    Herregud vilken kryssning. Lika roligt som vanligt, man får va med om så mycket kul på kryssningarna. Tyvärr söp jag väl lite för hårt som vanligt, men jag hade hyfsad koll i alla fall tyckte jag allt. Men det började med att vi såg vandrande julgranar och då hade vi inte ens börjat dricka! Ja jises alltså. Sen skrämde Björn livet ur mig oxå... Jag hade varit nere i hytten ensam innan dom började spela och så när jag är på väg mot hissen hör jag hur nån säger hej och jag tänkte: Jag känner ingen här. Men d va ju Björn, så jag fick lotsat honom till stället där dom skulle spela... Träffade massa roliga människor under kvällens gång. Lojsan till exempel, mycket rolig människa. Som skulle klä på mig hela tiden ha ha. Mycket trevligt snack med massa oxå :) Bra spelning helt klart :)
    Idag va det lite tyngre när dom spelade, jag va lite småbakis och så där. Men vissa andra va det ju värre med ha ha...
    Imorrn ska vi till Borlänge och sen till Motala. Det blir nog kul...
    Nu ska jag nog snart sova, d behöver jag...

    Kryssning på G

    Blir ett snabbinlägg innan jag försvinner iväg till skolan och efter skolan är det ju äntligen dags för Birka kryssning. Bussen går tjugo i 2 så att gå hem emellan är ju absolut ingen idé alls. Med tanke på att busstationen ligger i ena änden av stan och jag bor i andra och skolan ligger i typ samma ände som busstationen. Tror jag har fått packat ner allt nu. Har i alla fall med det jag tänkt ha på mig ikväll. Nej nu måste jag gå, ska hinna ta ut pengar innan skolan börjar...

    Förvirrad bokning

    Nu är jag ganska förbannad! Mitt bokningssystem i tvättstugan driver med mig tror jag. Jag fattar i alla fall ingenting. Jag skulle tydligen inte tvätta idag fast jag va övertygad om det. Men det va tydligen förra måndagen men jag vet att det va den här jag bokad. Och d va ju faktiskt den här veckan imorse med när jag kollade. Jag blir ganska knäpp på det där!

    Ny vecka :)

    Så va det måndag. Har vart i skolan en sväng och sen va jag hemma hos Mimmi och hon hjälpte mig att sy in mina axelband i min svarta klänning lite så jag slipper flascha tuttarna när jag har den. Det är ju liksom inte så kul direkt. Sen gick vi på stan en stund och nu är jag hemma och har städat av lägenheten. Ska tvätta ikväll oxå. Skönt att ha gjort det innan kryssningen. Kryssningen är ju på onsdag, d har gått så jävla fort. Men det ska bli kul helt klart... Umgås med dom bästa såklart :) Men det blir en rolig vecka det här. Skola imorrn, skola på onsdag och sen går bussen till Stockholm och så är d kryssning :) På torsdag kommer vi hem nån gång på kvällen och på fredag är det upp tidigt och åka till Borlänge med brudarna och efter det är det spelning i Motala på kvällen. Snacka om jävla flängande den här veckan. Men det ska bli kul :)

    Sovit

    Idag har jag sovit hela dan. Satan så skönt det va. Men det va en helt okej kväll igår :) Ett litet ställe med mycket konstigt folk. Jag mådde ju inte helt hundra men det gick bra fram tills vi skulle packa. Jag orkade inte ens vika backdropen och den är inte ens tung. Fick ju höra sen att jag va värdelös men att dom tyckte om mig ändå ha ha. Och nej Björn du är ingen dålig människa ha ha. 
    Ja glad att jag kom ut i alla fall... 
    Nu ska jag fortsätta att vila.  

    Rörigt

    Ja det har varit lite smått rörigt i dag. Men hoppas det blir bra i alla fall. Har fått på mig det jag tänkte ha ikväll nu i alla fall. Orkar inte riktigt bry mig men det ser nog bra ut hoppas jag.
    Fick massa kort från årsfesten förra helgen av Anna. Herregud äsger jag bara, det är när man får se sånna kort man inser att man kanske inte ska dricka fullt så mycket... Nej d va ganska roliga kort faktiskt :)
    Har vart på apoteket idag i alla fall och köpt hostmedicin. Det är verkligen behövligt kan jag säga. Så mycket slem som jag har i halsen, fy alltså!

    Fortsätter att hosta

    Då va det redan lördag. Min hosta är väl inte direkt bättre kan man väl inte påstå. Har massa slem i halsen som måste ut på nåt vis. Ska till apoteket sen och köpa nåt mot hosta. För på nåt vis måste den bort, för det här är jäklig irriterande.
    Blir väl utgång idag om inte planerna ändras. Får faktiskt se vad jag känner för. Är ju inte helt frisk än så...
    Igår va jag hela dan hos Mim's och Tess. Alltid lika trevligt så klart :)


    Jävla hosta

    Undra hur mycket en människa kan hosta på ett dygn egentligen, jag tror att jag har nått den absoluta maxgränsen i alla fall. Det här är fan inte kul längre. Man kan inte sova, man kan inte andas och man stör alla andra. Kul att sitta på en redovisning med världens jävla hosta liksom. Men redovisningen gick nog bra hoppas jag. Kände mig inte så förberedd men så har jag vart sjuk oxå...

    Alltså nu asgarvar jag bara... Jag trodde horor tog betalt *asg*

    Tjejsnack om Sömn

    • Sover du bra på nätterna, eller vad gör du om du inte kan somna/sova? Oftast sover jag bra. Dock inte den senaste tiden på grund av den jävla hostan. Om jag inte kan somna brukar jag försöka läsa lite lite eller lösa korsord.
    • Hur många timmar sover du per natt, vardag/helg? Jag behöver mina 8 timmars sömn för att funka. Så jag försöker att sova minst det. Klart att det blir lite mer på helgerna ;)
    • När går du upp respektive och går och lägger dig vardag/helg? Det är så olika eftersom jag inte har skola varje vardag. Men har jag skola brukar jag gå upp vid 7. Annars blir det väl runt 10. Helgerna är så varierande beroende vad som händer och sker. Jag är ganska kvällstrött så runt halv 11 brukar det bli att jag lägger mig. Och helgerna varierar som sagt där med.
    • Snarkar du, talar i sömnen eller kanske t.o.m går i sömnen? Jag snarkar bara när jag är förkyld. Jag vet att jag snackade i sömnen när jag var yngre men det är ingen som sagt nåt om det på länge så jag gör väl inte det längre.
    • Sover du ensam i sängen, om inte med vem/vilka? Ja alldeles ensam sover jag. Men jag trivs med det :)

    På bättringsvägen

    Jag mår betydligt bättre idag. Tror att febern är borta och så länge jag sitter upp hostar jag inte fullt så mycket i alla fall. Har orkat göra en hel del mer än igår. Har läst en del och har fixat lite med vår rapport som ska in imorrn. Jag har ju inte kunnat delta i min grupps arbete den här veckan eftersom jag är sjuk. Men ska helt klart försöka gå på redovisningen imorrn. Men det ska nog gå bra, just nu känner jag mig nog faktiskt mest bara ofräsch som man brukar göra när man har varit sjuk. Men d har vart skönt att få vila ut och fredagen är ju oxå fri!

    Kanske borde äta nåt, men borde då oxå diska och orkar inte med sånt idag...

    Feber och skit

    Jag mår inte bra. Har feber och ont i hela kroppen. Det är verkligen inte kul. Om man skulle kunna få vara frisk nån gång kanske. Det här är en del av varför jag inte gillar hösten/vintern, jag kan inte hålla mig frisk. Men den här gången ska jag va hemma tills jag mår riktigt bra. Jag skiter i att d är redovisning på torsdag, min hälsa går först!

    Nu ska jag vila!

    Home sweet home

    Då va jag hemma i Eskilstuna igen :) Det va faktiskt skönt att komma hem till Vedum men det är otroligt skönt att vara tillbaka här. Årsfesten va riktigt kul faktiskt. Blev en lång kväll det med. Och igår mådde jag verkligen inte bra.. Jättebakis men sen förstod jag att d nog inte bara va baksmälla heller när jag upptäckte att jag hade feber. Rösten har lyckats att försvinna oxå. Men det va värt det ha ha ;)

    Nu ska jag sova en stund!

    Sjuk kväll

    Ja då va d snart dags att gå mot stationen då. Jag är hiskiligt trött men det är ju ganska självförvållat. 3 timmar har jag sovit i natt så jag hoppas verligen jag kan sova en stund på tåget. Annars kan ju jag dricka en cider ikväll och så har jag extrem billig fylla. Men nu ser jag faktiskt fram emot det. Det ska bli kul!

    Gårdagskvällen va ju oxå kul :) Dom där grabbarna är verkligen inte kloka alls men förbannat roliga. Varför söker Björn alltid stöd hos mig för?? Och ja min Grease den kan jag faktiskt! Ja helsjuk kväll helt enkelt. Kåta karlar, massage, våra skäggiga systrar bond (?), mobiltjôt m.m. Ja ett besök i den gule oxå. 
    Ja kul va d i alla fall. Aldrig en tråkig stund med grabbarna och brudarna :) 

    Nu ska jag snart gå iväg till tåget. Det kan ju ta en stund eftersom det är snö här!

    Du har tagit mitt hjärta, fan oxå!  


    Nästa Katrineholm

    Då va det snart dags att åka mot Katrineholm då. Jag är nästan klar, ska bara få ordning på håret men jag har 45 minuter på mig så det ska jag ong hinna även om jag sitter här en liten stund. Är på klädd och sminkad i alla fall. Allt tog lite mindre tid än vad jag trodde. Klockan 3 hade jag än inte gjort mer idag än att tvätta och haft besök av Mazin och hennes söte son Robin. Skönt att hon kom hit en stund så vi fick pratat om igår då jag inte mådde så bra. Men dom förstår mig vilket känns jättebra!
    Men nu har jag hängt/vikt ihop tvätten, packat lite inför imorrn, ätit mat och badat. Det går fort bara man är effektiv.
    Nej nu får jag nog gå och platta håret tror jag så jag är klar när gänget kommer och hämtar mig.

    Behöver lugn och ro

    Har haft en känsla av panik hela dan. Men vi har fått gjort mycket på grupparbetet i alla fall. Jag kom hem vid halv 7 men de andra satt kvar då. Jag va inte så trevlig längre så lika bra att jag gick hem. Känns lite bättre nu, kan koppla bort lite av det där nu. Ska försöka koppla av i helgen i alla fall. Även om allt känns lite ångestladdat just nu så blir det nog bra imorrn när jag får koppla av. Imorrn är det tvätt tid som gäller.
    Nu ska jag bara koppla av. Det behöver jag verkligen!


    Mina vänner är mitt allt

    Jag vet inte om det är bättre eller sämre med mig idag. Allt känns bara så jävla hopplöst. Ingenting är kul och även om jag har helt underbara vänner som finns där för mig så mår jag inte bra. Det finns en sten i mitt hjärta som inte vill släppa. Så mår jag så jävla illa oxå. Hungrig är jag men jag är inte sugen på nåt och jag äter bara för att jag måste. Ska snart bort till Mazin och jobba med grupparbetet. Och just nu är det nog där det är mest jobbigt. Jag orkar inte! Varför ska alla va så jävla komplicerade jämt??

    Utan mina vänner hade jag blivit knäpp på riktigt. Tack för att ni finns där för mig jämt!!! Utan er är jag ingenting!


    Tjejsnack om jämlikhet

    • Vad är jämlikhet för dig? Att alla är värda lika mycket. Oavsett vem man är, vilket kön man har, vilket ursprung och hur gammal man är.
    • Kallar du dig för feminist? Motivera gärna! Ja det gör jag nog. Men för mig är det viktigast att det är jämlikt överallt. Tycker ju inte kvinnorna ska ha övertaget heller.
    • Är det viktigt att det är 50/50 manliga och kvinnliga chefer? Nej det är det inte men en kvinna ska ha lika stor chans som en man att bli chef!
    • Har du någon gång blivit diskrimerad på grund av att du är tjej? Inte för att jag är tjej tror jag. Men jag fick inte ett jobb för att jag va för kort och hade jag vart kille hade jag väl inte varit såhär kort så...
    • Är det viktigt att föräldrarna delar 50/50 på föräldrarledigheten? Ja det tycker jag absolut. Båda föräldrarna är lika viktiga i barnets uppväxt. Lika bra att visa det på en gång.

    Rapport

    Idag har vi suttit en hel del i skolan och fått ihop en hel del till vår rapport som ska in nästa torsdag. Det kändes bra i alla fall och få lite feedback på att det verkar se bra ut i alla fall. imorrn ska vi sitta mer och förhoppningsvis få ihop det mesta. Men som Pernilla sa, vi har varit duktiga idag :)

    Annars mår jag inte värst mycket bättre än igår. Inget känns kul, jag kan inte ens låtsas att jag tycker det. Jag kommer inte va roligt sällskap i helgen. Kul att jag ska åka hem när jag mår så här, eller inte... Förhopppningsvis blir det bättre snart...

    Bilfan

    Nu är jag hemma igen. Skulle ju åka och hjälpa Tessan att starta hennes bil som har varit trasig ett tag nu. Det gick jättebra tills vi hade tankat och skulle åka därifrån då vägrade bilen att starta ens med starthjälp från min. Så vi fick putta den till sidan av jetmacken och sen kom Mimmis kusin och bogserade Tessans bil eftersom jag inte vågar göra sånt. Han tyckte iofs att vi skulle putta bilen till micro dit vi skulle... Det är inte så långt men det är rondeller och sånt där, d hade sett kul ut ha ha. Men vi fick i alla fall köpt ett nytt batteri på Micro av den supersnygge expiditen, så är det nån som ska till Micro på Tuna park nån dag så följer jag gärna med ha ha. Och det batteriet fungerade jättebra :) Så nu slipper min gamla bettan åka till Katrineholm på fredag. Det tackar hon nog för eftersom hon inte gillar den stan!
    Nu är jag hemma i alla fall och känner mig helt nerkyld. Mina fötter har inte hämtat sig än. Imorrn är det jag som ska plocka fram vinterstövlarna och lägga i ullsulorna. Jag vill oxå ha blodcirkulation i mina fötter!
    Imorrn ska vi träffas i gruppen, känns skönt. Jag måste komma ut och träffa folk. Jag klarar inte av att sitta hemma och uggla. Då får jag panik!

    Som igår

    Känns inte så mycket bättre idag. Kom i alla fall upp ur sängen idag, mer än vad jag trodde jag skulle klara av faktiskt. Ingenting känns ju roligt just nu. Jag som är en sån där person som älskar att prata med allt och alla har ingen lust att prata med nån. Då är det någonting som är jättefel kan jag lova. Det känns som allt går på slentrian och jag orkar inte engagera mig i nåt. Allt bara passarar förbi och jag skiter faktiskt i vilket!

    Bara bort

    Jag tillbringade hela dan hos Mimmi och Tessan som vanligt. Va skönt det är att ha kompisar man bara kan åka till när man inte mår riktigt bra sen att ingen av oss mår jättebra just nu kanske inte är så bra. Men jag är verkligen inte alls på humör för någonting just nu, undra vad det beror på. Jag skulle vilja ha ett hål att krypa ner i och gömma mig lite. Ingenting känns kul, iofs skulle jag vilj gömma mig lite i skolarbetet och glömma att jag har några andra känslor alls. Jag vill inte känna såhär. Förbannade karl! Varför blev jag kär i honom för? Jag vill ju inte ens men det funkar inte med försvarsmekanismer längre... Jag kommer antagligen gräva min egen grav i helgen men jag får väl göra det då...

    Hopplöshet

    Så va det ny vecka igen då. Just nu känns livetväldigt hopplöst. Vet inte riktigt varför men det känns som livet lever med mig och inte tvärtom. Antar att det beror på mina förbannade känslor som har besätmt sig för att leva sitt egna lilla liv utan mitt medgivande. Det är så jävla jobbigt att ha massa känslor hela tiden som ändå aldrig kommer få levas ut. Men antar att jag måste acceptera att jag känner så här nu och sen försöka skärpa till mig angående det.

    Vad händer i veckan då?
    Ja ska väl försöka ta tag i livet så det inte lever med mig och så blir det nog lite skolarbete oxå skulle jag kunna tänka mig. Det är ju redovisning nästa vecka. Vilket kommer gå jättebra! Det vet jag. Har skola onsdag & torsdag i alla fall.
    På fredag är det spelning igen :) Det blir nog skoj, träffa Jenny igen :) Det va ett tag sen nu om man säger så. Sen på lördag morgon ska jag åka hem till Vedum för första gången sen jag flyttade. Det är väl med blandade känslor kanske. Ska bli kul att träffa alla igen, känns skönt att man får åka därifrån sen igen. Jag har verkligen kommit ifrån småortens mentalitet och trivs i en större stad. Blir ju årsfest när jag kommer hem, det ska bli kul. Kan göra bort mig ganska bra eftersom jag inte bor i Vedum längre ha ha! Får väl se hur det blir men jag saknar Anna helt klart. Ska bli så kul att gå träffa henne igen :)

    Onödigt

    Vad blir ditt namn baklänges:
    Akinnej
    Har du gjort en snöängel i år:
    Inte vad jag minns, men kan ju ha hänt att det blev en i Åre
    Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus:
    Måste varit när jag bröt armen när jag va 8 år, då sov jag en natt.
    Platt eller lockigt hår:
    Helst platt men jag har självfall som stör mig ,dessutom har jag en ful virvel på vänstersida i mitt hår som gör att det inte kan bli helt platt.
    Vad gör du när det regnar:
    Myser ner mig i soffan
    Har en dröm gått i uppfyllese:
    Ja, jag läser ju på högskolan :)
    Vad har du för startsida på internet:
    www.barbados.se har jag
    Vem ringde du senast:
    Eskilstuna Energi och Miljö, jag skulle binda elpriset ha ha
    Har du haft vattenkoppor:
    Japp, när jag va typ 10
    Har du någon gång testat karate:
    Nej, men jujustu har jag tränat lite
    Vilken mobilsingnal har du:
    På telenor mobilen: Tid att gå vidare-Barbados, på 3 mobilen: 100 år från nu- Martin Stenmarck
    Minimorötter eller pommes frítes:
    Pommes
    Första sporten du gick på:
    Fotboll, of course :)
    Vad längtar du mest till just nu:
    Faktiskt till helgen då jag ska hem hem :)
    Hur gammal har du tänkt bli:
    Jag vill bli över 100
    Vilken tv-serie är bäst:
    Andra avenyn just nu
    Kan du gå ner i spagat:
    Ha ha skojar du? Jag är ungefär lika vig som ett kylskåp
    Höga eller låga strumpor:
    Oftast låga
    Vad är du mest rädd för i hela världen:
    Att det ska hända mina änra och kära något
    Har du varit kär i en kändis:
    Ja
    Läser du på baksidan av mjölkpaketen:
    Ja.
    Röd,grön,blå eller gul mjölk:
    Gul, som faktiskt inte smakar vatten, vad alla andra säger!
    Vad har du för färg på ditt påslakan:
    Rosa med blommor på just nu
    Vad ska du döpa dina barn till:
    Filippa, Juni, Noel eller Leon.
    Sol eller snö:
    Sol.
    Bikini eller baddräkt:
    Bikini.
    Är du mörkrädd:
    Inte så mycket nu längre men jag går gärna inte själv när det är mörkt ute.
    Riktig gran eller plastgran:
    Eftersom jag inte tål riktiga granar så får det bli plastgran
    Tänt eller släckt när du ska sova:
    Det måste va bäckmörkt helst!
    Godaste drickan till frukost:
    Mjölk
    Senaste lästa bok:
    Män som hatar kvinnor
    Vem kramade du senast:
    Fia tror jag det va
    Duscha eller bada:
    Både och
    Kan du ditt mobilnr utantill:
    Japp, efterosm jag haft det sen högstadiet så har det fastnat. Men nu ska jag ju byta nummer...
    Har du tråkigt:
    Ja.
    Hur tar du dej till skolan:
    Går
    Sjunger du i duschen:
    Oftast inte
    Vilken färg har din jacka:
    Svart
    Är du höjd rädd:
    Lite
    Vad var det senaste som fick dej att skratta:
    Va nog Mimmi & Tessan
    Vad ska du göra nu:
    Äta frukost tror jag

    Den är lila!

    Ja så hade jag löst problemet att min rosa telefon är totalt värdelös och håller på att haverera totalt! Jag va på stan med Mimmi och Tessan och så skulle vi bara gå in i 3 butiken och titta på den alldeles underbara lila mobilen som 3 gjort reklam för på TV. Ja vart tror ni den lila mobilen ligger nu? Jo givetvis på mitt köksbord och laddar. Den va lila, jag säger inget mer! Dessutom lär det ju inte bli så mycket dyrare än vad det är eftersom jag ändå använder mobilen väldigt ofta. Tufft med 2 mobiler ha ha. Ja så länge den där rosa fanstyget håller vill säga. Och ni som undrar varför ni inte fått mitt nya nummer så beror det på att 3:s server låg nere och killen i butiken antagligen inte hann fixa det innan hann slutade så jag har än så länge inget nytt nummer att ge ut. Så det är den enkla anledningen. Men imorrn hoppas jag att det ska fungera. Återkommer då!
    Men ett som är äskert, jag är kär i min nya lila telefon!

    Helgen

    Så hade helgen gått då. Ja det är iofs en söndag kvar men hur mycket brukar hända på söndagar? Ska bara ta det lugnt och softa idag.
    I fredags kväll va jag hemma hos Mimmi och Tessan hela kvällen. Alltid lika trevligt :) Sen att man blir ihjäl skrämd för att en viss gitarrist ringer och skriker är ju en annan sak ha ha. Vi såg på dobidoo och sen på Isprinssesan. Isprinsessan va bra så klart men jag kan förstå Tessan som tyckte det va jätterörigt, hon har ju inte läst boken som jag och Mimmi. Vi störde oss mest på att dom har ändrat manuset...
    Igår åkte vi först till kyrkogården och tände lite ljus och så. Sen va jag med dom hela kvällen. Såg på massa DVD:er med älsklingarna och sådär.

    Uggla är ett geni!

    I tisdags tror jag det va så skickade Tessan Magnus Ugglas nya skiva till mig. Jag har ju alltid diggat Uggla. Men den här skivan är fan helt klockren! Hans texter är helt underbara. Han har fått in allt här! Vild och skild är nog min favorit fast jag diggar alla låtar. Hur ofta diggar man alla låtar på en skiva? Uggla är ett geni helt enkelt!
    Ska fortsätta digga lite nu... Så klockren :)

    Ensam igen

    Då va det fredag igen då. Nu har Fia lämnat mig :( Men det har varit en jätte trevlig vecka så klart. Alltid kul när hon kommer hit och hälsar på. Får ju träffa henne om 2 veckor igen när hon och hennes mamma kommer upp och lånar min lägenhet som sovplats när dom ska åka båt. Igår hade vi städdag och jag trodde jag skulle tvätta men jag hade nog lyckas klanta mig lite när jag bokade den tiden för det va inte jag som skulle tvätta. Lite irriterande, nu måste jag vänta en vecka till för det fanns ju så klart ingen tid innan dess. Så nästa vecka ska jag tvätta och den tiden är bokad nu! Det har jag kollat flera gånger ha ha. Sen efter att vi städat gick vi en sväng på stan. Vi har gått mycket den ähr veckan när hon har varit här, d är bra det. Ska börja ut och gå varje dag igen. Måste verkligen det nu! Måste i alla fall hålla vikten! Så hälsade vi på Mimmi & Tessan oxå :) Ska nog dit och våldgästa dem i eftermiddag med :) Ska träffa Mazin och skriva lite på rapporten sen oxå. Det går nog fort tror jag allt.

    Jag & Fia hade filmkväll igår när vi kom hem oxå. Köpte ju 3 filmer på Clas Ohlsson. 3 klassiker: Top Gun, Dirty Dancing & Grease. Har iofs sett alla utom Top Gun förut och jag brukar få skäll när jag säger att jag inte sett Top Gun men nu har jag faktiskt gjort det och den va riktigt bra :) Den kan jag se fler gånger lovar jag. Vi såg Dirty Dancing oxå. Det är min favoritfilm helt klart! Kan den utantill men tror jag kan se den hur många gånger som helst. Grease orkade vi aldrig se, vi skulle ju upp tidigt eftersom Fias tåg gick 9.00 idag. Men funderar på att se Grease nu faktiskt innan jag ska träffa Mazin!

    RSS 2.0