Valborg

Idag är det valborg som jag aldrig har firat någonsin tror jag. Har väl kollat nån eld då och då men alla verkar vara så väldigt på det här med valborg. Men jag ska inte göra nåt alls ikväll. För det första har jag inte gjort mycket alls idag för min hals vill inte va med idag och jag vill vara frisk i helgen. Borde plugga oxå, men jag har ingen som helst lust med det. Vet inte vad jag ska göra för att jag ska få lust till det igen. Men idag tänker jag vara sjuk, för jag känner mig inte fräsch alls.
Är det bra väder imorrn ska jag gå med i första maj tåget. Det har ju varit en tradition sen jag föddes liksom. Så jag och Tess ska gå om det är bra väder. Hoppas på det :)


Solen

Idag har jag vart hos Mimmi och Tess och legat och stekt lite på deras balkong. Tyvärr får jag ingen färg, men det va skönt i alla fall. Det är sånna här dagar man saknar att man själv inte har balkong, men tur man kan gå dit.

Tyvärr går min hjärna på högvarv. Jag fattar inte att jag inte bara kan acceptera att jag ser ut som jag gör. Visst jag vet att jag inte är jättefet, men jag är inte smal heller. Men jag ser mig nog som större än vad jag är tror jag. Jag fattar inte varför jag känner så egentligen. Jag tror det bottnar i att jag inte känner att jag duger. Jag känner så just nu, jag duger inte. Jag är nog påväg ner i en svacka igen... Fattar inte varför, varför kan jag inte få vara glad.. Jag är ju egentligen glad. Jag har ett bra liv, jag vet ju det egentligen...

Lite bättre

Tror jag håller på att bli sjuk faktiskt.. Sov en stund och det kändes mycket bättre efteråt.. Kan ju vara så att det är pollenallergin som håller på och bråkar oxå. Den är ju inte direkt rolig om man säger så. Har ju fått allergitabletter så hoppas dom hjälper snart. Funderar på en promenad, då får jag chansen att rensa tankarna lite. Borde nog äta lite oxå. Är dock inte jättehungrig så får väl se vad jag kan hitta på att äta...

Tankar

Så va det ny vecka då. Den här veckan händer det inte många knop vill jag lova. Har inga lektioner så jag tänker ta ledigt och hoppas på att motivationen kommer tillbaka, för som det är just nu har jag ingen överhuvudtaget... Kanske ska börja lite med en hemtenta men det beror på om jag verkligen orkar det... Tänker ta det lugnt och hoppas på att må bra snart igen...

Jag borde inte analysera det, men idag är det jobbigt. Det är ett år sen. Det är inget att hänga upp sig på egentligen. Men så jobbigt som det var då är längesen det va, och nej känslorna kommer aldrig dövas. Jag vet det nu och det är lika bra att vänja sig vid det och lära sig leva med det. Det är ett år sen vi stod där i Sundsvall och grät. Jag kommer aldrig glömma den kvällen! Kan inte fatta att det är så länge sen bara. Mycket har hänt sen dess, jag vet. Bäst jag släpper det och går vidare. Men det är oftare lättare sagt än gjort...

Festis

Nu är jag trött. Hade ingen bra start på dagen igår men det blev bara bättre. Gick ner på stan med Mimmi och Tess, träffade Elin oxå. Hittade en klänning på Gina som jag köpte. Är jättenöjd med den, den är väldigt sommrig. Sen gick jag hem för att göra mig iordning och följa med Elin på förfest. Först gick jag till hennes bror där hon var och gjorde sig iordning. Sen tog vi bussen till Lagersberg och gick hem till Ida och Robin. Där var det en del folk. Trevliga människor helt klart. Bilder kommer upp i bilddagboken snart. Efter att vi varit hos Ida och Robin ett tag tog vi bussen in till stan. Där gick vi till Time Out och hade kul. Sen försvann alla och kvällen slutade väl så där... Va inte hemma så sent vilket va skönt. Men hade i alla fall en trevlig kväll :)


Gick upp tidigt imorse och gick till Mimmi & Tess där vi gick vidare till Lagersberg för att åka till Västerås. Så nu har jag shoppat för den här månaden, nu blir det bröd och vatten ha ha. Nej inte riktigt så men det blir inte mer shoppande i alla fall. Köpte gardiner, vilket jag har tänkt göra länge men nu är det äntligen gjort. Nu ska jag bara putsa fönstren oxå. Får väl se när det blir. Sen köpte jag ljus som jag har gjort ett arrangemang på, blev riktigt snyggt om jag får säga det själv ;) Köpte en söt tröja som, jag hittade oxå. Klädshopping får det nog verkligen va slut på nu känner jag...

Efter att vi vart i Västerås ett bra tag så åkte vi hem och då gick jag och sov en bra stund, behövde verkligen det. Blev inte mnåga timmars sömn i natt ändå...

Men nu är det nog dags för sängen igen...


Vad är det med mig?

Så va det kväll igen och jag känner mig ensam. Vet inte ens varför jag känner mig så... Jag borde inte göra det, men det känns som jag inte hör hemma någonstans. Vet inte varför jag känner så alls. Jag har ju vänner här och allt sånt. Jag kan inte riktigt förklara hur jag känner alls.. Det här blir ett väldigt förvirrat inlägg känner jag... Men jag behöver skriva av mig oxå. Fast jag vet ju å andra sidan inte vad jag ska skriva... Jag känner mig gnällig och inte som nån särskilt kul person just nu... Vet inte vad d är med mig!

Pollenallergi helvetet

Idag känns det bättre. Lite seg men det hör väl morgonen till antar jag.. Särskilt nu på våren, jag tycker inte om våren. Eller jo det gör jag såklart, men inte den där jävla pollen. Varför måste den bryta ut varje år? Jag blir så in i helvete trött och grinig.
Nu ska jag ringa vårdecentralen och sen ska jag till skolan...

Inget vidare

Idag är inget bra. Jag känner mig helt slut. Förmodligen är det den här jävla pollenallergin som gör mig helt mos i hjärnan. Va ingen heldag i dag i alla fall, vi fixade det vi skulle göra ganska snabbt som tur var :)
Va ute på en promenad förut, men den gjorde mig ännu mer mos i hjärnan...
Sen tänker jag så jävla mycket just nu... Vet inte varför. Mitt liv är väl precis som förut men å andra sidan känns allt åt helvete just nu. Men jag vet inte varför.. Jag vill må bra, inte vara nere, jag är så jävla negativ då och ingen orkar med mig. Känns bara som jag gnäller på allt... Och det känns inte bra!

Helg i Borlänge

Har haft en underbar helg i Borlänge. I fredags när vi kom upp så åt vi mat och sen gick vi och la oss tidigt för på lördagen va det upp tidigt som gällde och sen ner på stan. Köpte två Bh:ar på Underverket och sen bar det av till Falun, till affären där Astrid jobbar. Hittade massa snyggt men köpte en vår kappa, en kjol och två tröjor. För del med att Astrid jobbar där kan vi säga :) Sen åkte vi tillbaka till Borlänge och gick lite på marknade som va där. Sen va det dags att göra sig iordning för kvällen. Det blev en jättekul kväll. Jag träffade Theres som jag inte träffat på evigheter. Så det va verkligen kul. Jag, Tess och Mimmi drack en del och jädrar va kul det blev efter ett tag ha ha. Tror Barbados hade rätt kul åt oss. Stannade så klart kvar efteråt... Håkan är ju rolig han, för att inte tala om Björn. Trög människa det där ha ha, men väldigt rolig. Vi diskuterade våra grannar ha ha. Ja det va kul i alla fall. Sen gick vi hem och igår kändes det som jag blivit överkörd eller nåt... Men det va det värt :)

Idag har jag varit hos Mimmi och Tess. Har suttit på deras balkong. Väldigt skönt, har fått lite färg faktiskt. Inte mycket men lite :)

Fredag

Så va det fredag igen :) Solen lyser och himlen är blå, d är ett fantastiskt väder ute. Nej jag är inte riktigt lika positiv som jag låter ha ha. Har i alla fall packat inför helgen nu. Känner mig inte helt upplagd för det men det blir va man gör det till så det är lika bra att försöka vara positiv. Det blir nog roligt...
Ska laga lite lunch innan vi åker så jag får nåt i magen. Skulle tydligen få tacogratäng ikväll *mums*
Nej dags att ta tag i det...

Helg igen

Så hade den här skolveckan gått oxå. Idag va det i alla fall en bra föreläsning. Föreläsaren va bra och det va intressant innehåll, d händer ju inte varje dag på lärarutbildningen.
Så hämtade jag mina nya glasögon idag och det tar nog ett tag att vänja sig vid dom, men jag tycker om dom men mina ögon håller på och ställer in sig. Men det ska nog gå bra. Ska ha dem i helgen tror jag. Åker ju till Borlänge i morrn kväll. Ska bli roligt det :)
Efter skolan gick jag hem till Mimmi och Tess och satt på deras balkongen stund. Så underbart det va, är helt underbart väder här idag :)

Så nu ska jag ut på promenad i det vackra vädret tänkte jag :)


Onsdag

Idag är huvudet lite bättre i alla fall. Känner av huvudvärken lite fortfarande men det går nog över snart hoppas jag. Ska försöka ta det lugnt ikväll. Tänkte ta mig en joggingtur snart. Får väl se hur mkt jag orkar springa idag men jag kommer ut och rör på mig i alla fall vilket är huvudsaken :)

Idag va det hyfsatt i skolan. Jag är tyvärr väldigt trött på den skiten nu.. Men "bara" 2 månader kvar.... Så är väl bara att göra det som behövs och sen kan jag rikta in mig på sommaren och efter det sista terminen jag pluggar på LÄNGE! Ingen kan fatta hur obeskrivligt skönt det känns!! Efter snart 3 år på högskolan börjar jag faktiskt tröttna, men jag ser ljuset i tunneln som tur är :)

Tjejsnack om Tror du på....

  • Tror du på en högre makt/gud? Vad? Jag tror på ödet. En del saker måste vara förutbestämda. Men jag tror inte på en gubbe i himlen nej.
  • Tror du på livet efter döden? Nej det gör jag nog inte...
  • Tror du på spöken/andar? Ja till viss del.. folk har varit med om så mycket så nåt finns d nog...
  • Tror du på reinkarnation? Nej inte det heller..
  • Tror du på mänskligheten? Jag vill göra det men förtillfället består större delen av mänskligheten tyvärr av idioter som det verkar...

Klant

Jag är ett klantarsel, jag vet. Jag skulle ut på en promenad tänkte jag, precis när jag slagit igen dörren kommer jag på att jag inte har nycklarna med mig så det va bara att ändra promenadturen och gå till Mimmi och hämta extra nyckeln. Så där tillbringade jag några timmar och nu tänkte jag gå och lägga mig. God natt!

Jävla skit huvudvärken släpper ju inte....

Skit prov

Ja idag hade jag dugga. Det gick inte så bra. Jag är emot prov där man ska lära sig allt utantill, dom talar om för oss på lärarhögskolan att vi inte ska använda den metoden på barnen men ändå har vi massa prov och salstentor där det gäller att plugga in massa som man ska komma ihåg och som är borta när man gjort prover. Totalt meningslöst enligt min mening. Men men det är väl bara att göra om, om jag inte klarar det vilket är ett mirakel om jag har gjort... Det som tillhör är att jag vaknade med huvudvärk imorse som bara blev värre. Är lite bättre nu efter en tablett. Men orkar nog inte sitta här så länge till...

Underbar helg

Så va jag hemma från Skånelandet. Har haft riktgit kul. Åkte ju ner i lördagsmorse och så åkte jag och Fia hem till henne när jag kom ner. Så gjorde vi mat och åt. Sen gjorde vi oss iordning för att åka in till Kristianstad och gå på musikal. Vi va där i lagom tid och hitta våra platser och så började Tarzan. Det va helt underbart att återse Patrik igen. Vilken röst den mannen har, helt fantastisk :) Musikalen va hur jäkla bra och rolig som helst. Efteråt väntade vi kvar för jag ville så klart snacka med Patrik. Och det fick jag göra, en bra stund. Va så jäkla kul att prata med honom igen. Han hade tydligen sett mig i publiken men inte riktigt fattat att det va jag. Han är så underbar den människan, finns ingen som han :)
Efter det åkte vi till Max och åt välbehövlig mat. Sen åkte vi hem och sov.

Sov ganska länge i söndags och sen åkte vi till Mjällby och hälsade på min mormor. Hade inte träffat henne på 2 år så det va kul att träffa henne igen :)

Vänner som försvann

Har funderat en del idag. Det blir så när man städar och är ute och joggar. Jag funderar ju jämt iofs. Jag har ett bra liv. Allt känns faktiskt riktigt bra idag :) Jag har dom bästa vänner man kan ha. Dom vännerna jag har idag är dom jag alltid kan lita på att dom finns där för mig. Ni vet vilka ni är. Sen har jag dom senaste dagarna tänkte på dom vännerna som försvann längs vägen. Det är en del vänner som jag har ansett stå mig väldigt nära som bara har försvunnit. Av dom jag umgås med idag är d bara 3 eller 4 som jag har känt mer än 5 år. Jag kan sakna en del av de här vännerna ibland. Det som jag egentligen tycker är värst är att jag inte har nån direkt från barndomen längre, men det klart alla förändras ju.
Det här är sånt jag funderar en del på. Men jag har ändå dom bästa vännerna som finns :)

Fredags städning

Sitter här i en nystädad lägenhet. Vad bra det känns när man är klar med det och det verkligen syns att man har städat. Då känner jag mig så jäkla nöjd. Håller även på och tvättar nu men det tar väl några timmar innan den tvätten är torr. Tänkte ta mig en jogging tur sen i eftermiddag när jag är klar med tvätten. Är ju fint väder igen, känns bra det. Det kanske blir bra väder på riktigt nu då. Ska packa idag med. Åker ju tidigt imorrn :) Ska bli så kul att äntligen få se Patrik spela musikal, jag va ju aldrig nere i fjol vilket jag ångrar men man kan inte ha råd och tid med allt men i år blir det av. Så jäkla kul ska det bli :)

På söndag ska jag och Fia ta oss en sväng till Mormor oxå. Hon bor ju bara 5 mil från Fia och jag har inte träffat Mormor på jätteläng. Minns inte när det va sist... Så det ska bli kul :)


Optikern

Idag har det inte hänt så mycket. Va ju hos optikern igår på synundersökning och ska ju skaffa nya glasögon så jag lånade hem några par så jag gick till mimmi och tessan och bad dom vara smakråd idag. Det blev det paret som dom tyckte bäst om och som jag nog till slut oxå tyckte. Jag har så svårt att tycka om mig själv i glasögon bara. Men det är dyrt med linser och jag ser faktiskt vuxnare ut i glasögon så det kanske är en lösning eftersom jag klagar på att alla tycker jag ser så ung ut...
Så idag har det varit lugnt. Plockade lite här hemma oxå inför städningen imorrn. Ska bli skönt att ta tag i det imorrn. Det behövs verkligen. Ska tvätta oxå.. Sen måste jag ju packa oxå. Åker ju tidigt på lördagmorgon till Skånelandet. Ska bli så jäkla kul att gå på musikal och träffa Patrik igen. Det va så jäkla längesen jag träffade honom. Och verkligen kul att träffa Fia :)

Klarad tenta

Så va det onsdag och den här skolveckan var över. Känns konstigt att säga trevlig helg på en onsdag liksom. Idag har vi fått tillbaka vår hemtenta och JA jag klarade den :) Känns så jävla bra att det är ute ur världen nu. Jag och Kim har suttit och skrivit klart våra inlämningsuppgifter till matten nu. Så känns skönt det med.
Ska sitta här i skolan och hänga en stund tills det är dags att gå till optikern och sen blir det nog att jag går och simmar. Är så jävla trött bara, men det känns bättre sen :)

Världen är liten

Fick än en gång bekräftat att världen är allt bra jävla liten. För ett tag sen fick jag reda på att min kompis dejtat en kille som är kompis med mina fd. vänner. Idag när jag och Kim sitter i skolan vid datorerna och jag surfar runt på lite bloggar så säger Kim helt plötsligt: Känner du henne? Ja jo det är en gammal kompis så det gör jag ju. Ja då visar det sig att hon känner hans kompis. Eller ja lite i alla fall ha ha. Kom fram massa konstiga detaljer där... Hur stor är chansen att mina vänner här känner några jag kännt tidigare liksom... Världen är alldeles för liten!

Skolan och träning

Idag har varit en bättre dag än igår. Lektionen va som vanligt grymt tråkig, eller rättare sagt läraren är totalt obegriplig och skittråkig. Man orkar helt enkelt inte lyssna på henne. Hon är rätt otrevlig oxå, man kan faktiskt svara trevligt på elevernas frågor, inte ta allt som kritik. Det är min åsikt det!
Sen satt jag och Kim kvar och skrev på en inlämningsuppgift som ska in på tisdag nästa vecka. Blev nästan klara, ska bara koppla det vi skrev till litteraturen så det ska vi sitta kvar imorrn och göra. Ska till optikern imorrn oxå. Känns skönt att få en synundersökning gjord, d va ju ett tag sen och det är ju alltid bra att se till att det är bra med ögonen.
Sen när jag kom hem så diskade jag och sen va jag ute och joggade en stund. Det va underbart skönt. Tyvärr så va det svinkallt och när jag joggat klart så började det snöa. VA FAN?!!? Jag vill ju ha vår nu och nu när jag äntligen kommit igång med joggningen igen. Ja imorrn ska jag fortsätta ta tag i min träning, tänkte gå och simma efter optikern. Får väl se hur länge den här träningshysterin håller i sig den här gången. Längre än förra hoppas jag. Jag gör det ju för mitt eget välmående skull. Och jag orkar ju mycket mer, det vet jag ju.

Konstiga vårkänslor

Idag har det inte varit nån bra dag känslomässigt. Vet inte vad det är med mig men det är väl att det är vår kanske. Jag brukar bli ganska konstig på våren. Folk får vårkänslor men jag blir bara konstig. Får väl hoppas det blir bättre för det är jobbigt när man inte orkar göra någonting vettigt alls. Idag fick ju Mimmi ut mig i alla fall och det va ju bra. Imorrn är det skola.. Känns inte alls så motiverande just nu. Det är bara oerhört tråkigt...

Nej ska kolla vidare på första SM-finalen i hockeyn nu... Heja Linköping ;)

Jobbig lördag

Igår ägnade jag dagen åt att hjälpa Mimmi och Tess och skura deras balkong. I början va det helt okej, men sen blev det jobbigare och jobbigare men balkongen blev ju ren i alla fall :) Så där gjorde jag och Mimmi ett bra jobb tycker jag allt. Framför allt Mimmi...
Sen åkte vi hem till Elin och dom och kollade på deras hundvalpar. Så enormt söta :) Lekfulla va dom men sååå underbara...

Idag har jag mest kollat på film och inte gjort så mycket annat vettigt...

Tjejsnack om vad jag gör när...

  • Arg? Skriker och gapar i 2 sekunder och sen går det över
  • Ledsen? Gråter och vill va för mig själv
  • Nedstämd? Sitter i soffan och tycker synd om mig själv
  • Glad? Skrattar och flamsar runt
     
  • Nykär? Helt omöjlig ha ha. Då är HAN det enda jag kan prata om och tänka på

Tjejsnack om Ordspråk

  • Sämsta ordspråket? Tycker de flesta ordspråk är bra. De säger ju någonting allihop
  • Bästa ordspråket? Det finns många och jag kommer inte på så många alls just nu
  • Ditt egna påhittade ordspråk? hmmm.... jag har nog inget
  • Bäst sagda av ett barn? Det finns oxå många men jag minns inte nu..
  • Ordspråk du lever efter? "Ta dagen som den kommer"

Tröttis

Så va det helg igen. Skönt med det. Idag har jag tagit det väldigt lugnt. Har röjt lite här iofs, det behövs röjas mer men det orkar jag inte idag. Börjar i alla fall bli människa igen. Även om jag höll på att slå ihjäl mig igår ha ha. Ja d va mitt eget fel. David ska inte bråka med Goliat ha ha. Men va en skön dag igår med förutom den tråkigaste lektionen i världshistorien typ. Alltså den läraren borde nog satsa på nåt annat än att just vara lärare. Jag va trött när jag kom dit och d blev ju inte bättre direkt...

Dödast

Va fan gör man uppe så här tidigt? Jag är mer död idag tror jag. Jag har drömt så knasigt i natt och just nu mår jag jätte illa... Bra start på dagen känner jag... Hel dag i skolan idag med eftersom jag missat en lektion och måste ta igen den. Allt känns piss just nu...

Umgicks med bästaste brudarna igår i alla fall. Tror vi va lika trötta allihop ha ha.. Snacka om att skämma ut sig inne på Åhlens ha ha. Höll på att riva hela affären. Och jag dog typ inne på 21:an. Mimmis jävla blomrör ha ha. Det va så jävla kul när hon skulle förklara det där för jag tänkte på nåt helt annat. Som Anna skulle sagt: "Men nu blev det ju snuskigt igen".

Nej dags för skolan...


Kryssningsäventyret

ja jises, vart börjar man? Kanske bäst att börja från början. Jag åkte ju buss själv upp till Stockholm. Träffade en trevlig familj på bussen. Morfar och mellan tjejen satt bredvid mig. Tjejen som va 5 år va så söt när vi rastat i Strängnäs för då säger hon: Jag vill sitta bredvid hon och pekar på mig :) Så sen när hon såg mig på båten och terminalen så vinkade hon hela tiden. Väl i Stockholm träffade jag Fia och Anki. Såg en hel del ansikten jag kände igen på terminalen. Sen träffade vi Lizen och hennes gäng. Så fick vi äntligen gå på båten, då va d bara att börja göra oss iordning. Det tog ju sin lilla tid. Så va d taxfreen och sen började vi förfesta. Vi gick upp till fun club strax innan Barbados började spela. Skulle köpa en drink att dela på, d slutade att vi fick 1 ½ drink till priset av 1 ha ha. Underbar bartender :) Sen partade vi framför scenen. Björn va ju rolig, han sjöng fel, kollade på mig och skakade på huvudet ha ha. Lager hade nog lite kul åt mig under kvällen oxå. Jag hade ju inga fickor så jag va ju tvungen att lägga mobilen nånstans så jag hade den i BH:n och eftersom jag messade med Mimmi så drog jag upp den där ur några gånger och d tyckte han va kul ha ha. Sen träffade jag ett äckel oxå som va efter mig hela kvällen.. Bara för att jag är svensk, blond och har stora bröst vill inte jag ha sex med allt och alla! Fick ju hans hytt nyckel, den fick han aldrig tillbaka ha ha. Är man så jävla dum så man ger bort den så får man skylla sig själv...
Sen va d mer party vid scenen. Träffade ju Jenny & Karro oxå. Det va ju längesen, kul att ses igen :) Sen blev det party på discot. Björn tyckte nog jag va jobbig ha ha. Jag förstår honom... Skulle säga god natt till Peter oxå när jag och Fia insett att jag inte mådde så bra längre och det var dags för sängen.. Då säger Peter det jag försökt säga till Fia i snart 2 år!! Mig lyssnar hon inte på men hoppas d gick in nu när Peter sa samma sak!
Sen gick vi till hytten och där hände det som gör att jag har ont typ överallt idag... Det blev för mycket sprit helt enkelt.

Men jag hade så jävla kul :) Tack för allt alla underbara människor som va med :)
Igår mådde jag inte så bra, förståligt kanske. Och jag tyckte det va mobbning i buffén när vi åt. Varför träffar jag alltid mina ragg dan efter för?

Skönt att komma hem igen och nu ska jag försöka bli människa igen. Ska gå ner till stan nu och träffa Kim och tjöta lite om tentan. Jag är nästan klar med min i alla fall.. Skönt det...

RSS 2.0