Tjejsnack om Mående

  • Hur mår du idag? Idag mår jag bra :)
  • När var du sjuk senast? Det va nog i höstas när jag va förkyld jämt
  •  Vad är det värsta i sjukdoms/skadeväg du provat på? Körtelfeber helt klart. Fy fan. Vinterkräksjukan jag hade förra året va inte kul heller.
  • När hade du senast en riktig må-toppen-period? Jag har det nu tror jag. Allt känns liksom bra :)
  • Vad får dig att må bra? Mina vänner och Han :)
     

Trötthet

Nu sitter jag i skolan och har lunchrast. Vi skriver ut massa mattepapper så vi ska fatta det här. Det går sådär men går framåt i alla fall. Hel dag i med. Jag va helt död imorse för jag hade en människa i telefon i natt som inte ville sova, fast jag ville det. Han tyckte att bara för att han va ensam så borde jag med tycka att jag va det. Jag var trött!!!

Hej Kim *vinkar* ha ha...

Tråkigt

Jag har haft världens tråkigaste skoldag idag. Vi har diskuterat kursplaner och läroplaner. Jag har verkligen inte varit motiverad idag. Kan bero på att jag sov apdåligt inatt. Oroar mig över allting... Det är ju inte bra alls, jag måste sluta oroa mig...

Hockey

Igår var det hockey i Gävle. Det va kul som vanligt men det blev lite onödigt spännande tycker jag allt. Men huvudsaken var ju att vi vann och det gjorde vi ju :) Men förstår att Brynäsfansen va lite upprörda. Hade jag med vart om det va mitt lag... Matchen slutade 3-5 för er som vill veta.
Det är förövrigt väldigt kul att gå på hockey med Mimmi. Det skulle va lite kul att spela in oss under en match, vi är nog väldigt roliga att lyssna på kan jag tänka mig ha ha. Roligast va ju under tredje perioden när det sätter sig två små tjejer frmför oss och den ena tittar upp och säger: Håller ni på Frölunda?. Vi svarade att ja det gör vi. Då säger hon: Det gör inte vi, dom suger. Det var väldigt kul då...

Men en sak har stört mig hela natten och antagligen därför jag inte kunnat sova ordentligt. Varför ska allt bli så krångligt för? Fan oxå!! Men jag vet vad jag vill!
Nu ska jag gå till skolan, är hel dag idag. Jipiee eller not!

Måndag kväll

Så var måndagen snart slut. Sitter här och tittar lite på tv innan jag hade tänkt gå och lägga mig. Det blir en lång dag imorrn så lika bra att gå och lägga sig tidigt så jag orkar med. Just nu kollar jag på outsiders, tycker det är intressant med udda människor ha ha. Men det dom visar nu kan jag inte riktigt förstå. Men alla människor tänder ju på olika saker så...

Veckan

Så va det ny vecka igen då. Blir nog en trevlig vecka tror jag allt. Idag är jag ju ledig som alltid på måndagar, ska plugga lite sen hade jag tänkt. Ska bara ta mig en promenad till maxi och köpa mjölk och sånt först. Imorrn är det först skola till 12 och sen så åker vi till Gävle för att gå på hockey. Det ska bli nice :) Så är det skola onsdag & torsdag oxå och på fredagen åker jag till Vedum för en visit över helgen sådär. Anledning till att jag åker hem är att det är cup i Vedums hallen. Ska bli skojigt :) Det är alltid så skönt för att jag vet ju att jag får åka därifrån igen. Det är beviset på att jag gjorde rätt som flyttade därifrån.
Så den här veckan lär nog springa fram precis som alla andra veckor. Det är ju snart redan februari... Vart tog januari vägen?

Tranås

Så va det söndag kväll då. Den här helgen sprang ju verkligen förbi. Vi hann inte göra så mycket mer igår efter äventyret med bilen. Det va bara att göra sig iordning och sätta sig i bilen för att åka till Tranås. Sov en stund på vägen dit, vilket va jätte skönt. Jag mådde inget vidare men som tur var så blev det bättre under kvällen.
När vi kom dit fick vi lyssna på soundcheck och lite låter dom ska spela i helgen som kommer. Sen satt vi och tjôta, syjuntan som Tomas kallade oss... Sen kom Wictor ut och lämnade kameran och han va ju snyggt påklädd eller inte ha ha. Björn är ju för rolig, Tessan klagade ju på hans frisyr i fredags så nu kommer han ut och frågar hur han ska ha håret ha ha. Så jag fick äran att platta det ha ha. Dags att han klipper sig snart tycker jag...
Spelningen va kul som vanligt... Lika roliga och sjuka som vanligt efteråt ha ha... Lager är en hälsorisk, fråga Mimmi ha ha..
Sen åkte vi hem, jag somnade typ direkt... Sen hann jag inte mer än lägga mig i sängen förrän jag sov igen. Ändå borde jag typ gå och lägga mig nu ha ha.

Har haft en riktigt rolig helg i alla fall :) Idag har vi varit på Tuna Park med Elin sen har Fia åkt hem :(
Ledig imorrn med, skönt det :)

Katrineholm

Jag är död. Inte fysiskt men på alla andra plan tror jag. Det var en skitkul kväll igår. Galen som vanligt. blev uppraggad av en norrman och Fia blev uppraggad av en tomte ha ha. Sen fastna vi i hissen oxå ha ha. Det va ju lite kul, det tyckte nog inte Björn.. Eller ska vi kalla honom Totte *asg* Ja d va massa kul.. Men just nu är jag som sagt död och minns inget..

Vaknade klockan 9 imorse, alldeles för tidigt om man kommit hem halv 5. Hade väl inte tänkt gå upp men Elin messade vid halv 11 och fårgade om vi kunde köra henne så det gjorde vi. Borde vi nog inte gjort, när vi hämtat Uffe startade inte bilen. Så jag fick ringa och väcka Tessan så hon fick ge mig start hjälp. Vad skulle jag göra utan Tessan?

Dagens fråga är: Kan man va bakis utan att ha druckit nåt?

Handboll, lammkött och övertrötthet

Igår skulle jag titta på handbollsmatchen på Tv. Precis innan första halvlek va slut så ringde anna. Så vi såg handbollen ihop ha ha. "Ut med tysken" va Annas ständiga replik ha ha. Hon tyckte även man skulle börja skjuta dom som blev skadade ha ha. Om dom va tyskar alltså. Anna hade lite aggritioner som behövde ut. Tur att det inte bara är jag som är hetlevrad när det gäller idrott. Så hade vi ju "hela världens lilla vän"  oxå ha ha. Det är Kim Andersson det! Sen gick ju inte själva matchen så bra iofs. Jävla skit! Det blev stryk med två bollar och semifinal platsen försvann :( Men tycker dom har vart duktiga ändå faktiskt :)

Det har hänt nåt allvarligt med mig för övrigt, från att ha fallit för som min kompis så fint uttryckte det, gamla gubbar så har jag numera övergått till lammkött och helst ska dom va födda 1988. Vet inte vad som har hänt alltså... Det är ju framförallt en 88 jag tänker på ;)

Just nu håller jag på och tvättar. Roligare kan man ju faktiskt ha för sig en fredagmorgon när man är ledig. Jag skulle ha föredragit att sova faktiskt. Jag kommer va olidlig ikväll. Jag kommer skratta mer än vanligt om det nu går och jag kommer ha sån överskottsenergi så det inte finns. Så övertrött kommer jag bli. Ingen alkohol för mig ikväll, d kommer knappast behövas jag kommer beta mig som om jag är dyngrak i alla fall ha ha.
Nu ska jag nog ner och byta tvätt. 8.45 ska jag vara på vårdcentralen för att ta  prover. Usch! Återkommer om det tror jag allt...

Helg

Så va skolan över för den här veckan. Hade en föreläsning idag. Den va helt okej. Handlade om matematikens historia, kan ju va bra att veta kanske. Sen hade vi ett litet test för att läraren ska se vad vi kan inom matten och inte. Kändes som man var tillbaka på högstadiet eller nåt ha ha. Men det verkar bli en bra kurs, ska plugga lite när jag har ätit tänkte jag. Behöver nog äta nåt snart. Vet inte riktigt vad bara.
Har i alla fall dammsugit lägenheten nu, känner mig duktig :)

En dag närmare helgen

Så va det en ny dag. Torsdag då, snart helg. Så kul jag ska ha då! Fia kommer ju hit imorrn. Va ett tag sen jag träffade henne så det ska verkligen bli kul och så är det ju två spelningar oxå. Kommer bli superkul antar jag. Det är det ju alltid så.
Skola idag med då, men bara halv dag idag med. Ganska skönt första veckan, har iofs kollat schemat och det är inte många dagar vi går hel dag så det blir nog en rätt soft termin hoppas jag. Inte lika jobbig som förra i alla fall.
Idag ska jag städa när jag kommer hem, måste ju va fint här när jag får besök ha ha. Och känns inte som jag vill sätda medan jag tvättar som jag alltid gör annars. Tror inte mina grannar blir så glada om jag sätter igång och dammsuger klockan 7 en fredag morgon ha ha. Så jag ska göra det i eftermiddag istället tänkte jag... 
 

Grattis

image39

Idag fyller min älskade mamma 53 år!
GRATTIS!!!!

Onsdag

Då har den andra kursen jag ska läsa den här terminen oxå börjat. Känns som den kommer blir tuff. Fast inte så farligt. Vi läser bara den på onsdagar .Ganska skönt ändå. Tänkte börja plugga lite ikväll. Iofs har jag redan läst den boken så det blir lite repition. Men det är ju bra det med. Känns som jag har fått en bra grupp i alla fall. Kul med nya folk :)
Annars blir det väl att jag ska titta lite på handbollen i eftermiddag. Va ju en spännande match igår, bra med oavjort i alla fall. Får väl se hur det går idag då...
Har hämtat mitt paket som kom från ellos oxå, tyvärr är d lite saker som kommer senare och så och en sak jag måste beställa om. Men så är det. Fick mina lakan och det i alla fall :)

Dagens i landsproblem!

Vad har hänt med vädret? Idag va det ju skitkallt ju medans igår kändes det som det skulle bli vår nu eller nåt. Det kan väl bestämma sig. Jag vill gärna veta för jag vill varken bli nerkyld eller svettas ihjäl när jag går ut. Det är lite svårt när vädret växlar så.. Jag vet, dagens ilands problem. Men nåt måste man ju störa sig på ha ha..
Nej då!

Jag såg en jättebra film idag, Förortsungar. Har ni inte sett det så rekommenderar jag verkligen den. Den är värd att se!

Första..

..Skoldan för den här terminen. Idag började min ena kurs som jag ska läsa i vår. Den andra börjar imorrn. Ska läsa Lärande i Matematik och Läs- och skrivinlärning. Ska bli kul både och hoppas jag. Känns bra, var en del jag kände som ska läsa. Tror vi fick in alla som läste samma förra termin i vår grupp ha ha. Blir nog inte så mycket små grupps arbete den här terminen. Jag har varto ch pratat med vfu-ansvarig om partnerskola oxå så hoppas jag ska få en snart :) Behöver ju en även om vi inte ska ha praktik den här terminen heller. Vi ska göra lite observationer och sånt så då behöver man ju ändå ha det. Dessutom är jag ju klar snart!

Tjejsnack om Tv

  • Hur mycket tittar du på TV? Inte alltför mycket men mer nu sen jag fick stor TV.
  • Vilken kategori av TV-program föredrar du att titta på? Sport program eller serier
  • Finns det något du följer du slaviskt? Skulle va andra avenyn då men det tittar jag mest på webben.
  • När och varför stänger du av TV´n? Om det inte är nåt på den som jag vill se
  • Skulle du kunna leva utan TV, varför/varför inte? Bara jag har datan skulle det gå utmärkt!

Vårdcentralen

Då har jag varit på vårdcentralen. Gjorde väl inte så mycket mer än att skrev ut tabeletter som vi hoppas hjälper. Sen ska jag ju tillbaka på fredag och ta prover. Så får vi se om dom hittar nåt fel... Kan va bra så jag slipper det här. Just nu mår jag så illa så jag vet knappt vart jag ska ta vägen...

Tidigt

Idag gick jag upp snor tidigt. Så här tidigt har jag inte gått upp förut det här året. Men lika bra att vänja sig igen för imorrn börjar skolan. Ska faktiskt bli kul. Men jag skulle ju kolla upp mitt illamående så jag gick till stan men hon skickade mig bara till min vårdecentral, så jag fick en tid där 11.15 så ska väl traska dit sen. Har inte varit där förut så... Får vi väl se om dom kan lista ut vad det är som är fel.
Har varit och handlat på maxi och tror jag ska fortsätta handla tidigt på en måndag, d va inte en kotte där typ. Jätteskönt att va helt i fred när man handlar och inte behöva trängas med massa andra människor. Tycker jag är skönt i alla fall.
Nej nu ska jag nog glo lite på tv och äta en apelsin innan jag går till vårdcentralen :)

Trött på det här

Idag mår jag sådär illa igen... Det här är verkligen inte bra. Imorrn ska jag ta tag i det. Ska gå till sjuksköterskan på studenthälsan och prata med henne om vad hon tror. För det är jättejobbigt att må illa. Man orkar ju ingenting för äta går ju inte.. Det går ju iofs för det känns bättre sen men försök laga nåt ätbart när man mår konstant illa! Är ju inte sugen på nåt direkt heller.. Jag blir tokig på det här...

Sala

Idag är jag trött. Jag är inte van att va på spelning, d va ju över en månad sen innan igår ha ha. Men det va kul igår. Bra spelning som vanligt. Mycket folk, ganska förvånande eftersom det är helgen innan löning. Men folk i Sala är tydligen rika ha ha.
Efteråt satt jag och Mimmi och kollade på när dom andra jobbade, alltid lika kul ha ha. Håkan tjôtade lite med oss och frågade om det va bra och om vi va nyktra och städade. Det lät ju som vi typ alltid va fulla eller nåt. Men Håkan konstaterade att han oftare sett oss nyktra men det va ju roligt och reta oss eftersom han sett oss fulla...
Björn höll ju på att vurpa oxå tyvärr missa vi det, jag ville ha en repris men det fick vi inte...
Sen fick vi backdroppen över huvudet. Jäkla Lager. Så då va det bara att vika ihop den.
När vi stod vid bussen och skulle säga hej då blev det kul... Dom fick ju syn på vad det stod på Mimmis jacka ha ha. Håkan såg ut som han hade fått skabb eller nåt ha ha... Djävulens lag eller va d va Björn sa ha ha...
Men det va en rolig kväll! Alltid kul med Mimmi & Thessy :)

Redan färdig

Så va det lördag då. Har gjort väldigt lite idag med. Mest kollat på tv, d va skidskytte. Det va kul, sen har jag ju gjort mig i ordning. Vi ska åka om en timme och jag är redan klar. Helt fantastiskt. Det har nog inte hänt på år och dag att jag är klar en hel timme innan. Jag brukar springa runt som en yr höna när det är en kvart kvar och knappt va halv färdig så... Men nu kan jag sitta här och slö surfa ett tag.. Skönt!

Anställningsintervju och storm

Idag har jag varit på anställningsintervju hos Manpower student. Det gick nog bra, men jag gillar inte anställningsintervjuer nåt vidare. Man känner sig så utsatt på nåt vis. Nu har jag ju inte varit på så många anställningsintervjuer i mitt liv och hoppas det blir bättre och äbttre ju fler man varit på. Kan ju hoppas att man blir säkrare i alla fall. Men övning ger ju färdighet. Men hon som intervjuade mig var bra i alla fall. Sen får vi väl se om dom hör av sig. Hade vart kul men jag blir inte besviken om dom inte gör det...
Annars har jag mest slappat idag med...

Ska ju antagligen på Barbados spelning imorrn men vi får väl se för nu ska det ju tydligen komma in en ny storm över Sverige. Det börjar bli årligt det här, förra året hade vi ju Per och två år innan det Gudrun. Får väl se vad den nya stormen döps till och hur mycket förödelse den drar med sig om den kommer. Vilket jag så klart inte hoppas på. Men jag sätter ju mig inte och åker 8 mil i en bil om det är storm ute. Då är jag hellre hemma i min lägenhet! Man vet ju aldrig vad som kan hända...

Tjejsnack om Min Födelsedag

  • När fyller du år? 15 juni
  • Hur gammal kommer du att bli nästa gång du fyller år? 22, d är inte klokt vad tiden går fort.
  • Hur brukar du fira din födelsedag? Inte nåt särskilt
     
  • Önskar du dig något speciellt i födelsedagspresent? Det har ju precis varit jul så nej inte något just nu
  • Kommer du ihåg något som du fick på din förra födelsedag? Jag har dåligt minne.. Vad kan jag ha fått? Nej minns inte alls tyvärr. Men det var säkert bra saker ha ha.

Glad

Idag har jag haft en jättebra dag. Allt har funkat och jag är jätteglad. Livet känns bara så jäkla härligt just nu :) Ja mycket beror nog på att jag har blivit kär, eller tror att jag har blivit det i alla fall. Känns jätte bra. Får se hur det utvecklar sig men just nu känns det jätte bra :)
Vill egentligen inte berätta så mycket för det är väldigt nytt och så där... Men som sagt tiden lär utvisa hur det blir :)

Fixat

Idag har jag fått en del gjort så känns som jag kan sitta här i soffan och slappa men gott samvete. Jag har varit ute på en promenad, vilket alltid är skönt. Idag har det varit underbar väder oxå. Känns inte som januari bara, mer som i början av mars eller nåt. Men mig gör det inte, tycker om när det är som det är just nu. Bara d inte är snö så är jag glad :)
Har rensat lite här hemma i lägenheten oxå, det behövdes. Kläd garderoben såg ut som rena kriget, men det är fixat nu. Känns bra. Nu ska jag nog bara ta det lugnt resten av kvällen...


Tron

Jag har varit lite tråkig det sista inser jag. Har typ inget vettigt att säga känner jag. Men idag läste jag Lovingnurse blogg, det gör jag iofs ofta. Tycker hon har väldigt vettiga tankar. Men i ett av sina inlägg tog hon upp det här om att vara kristen eller inte och vilja begravas i kyrkan och sådär. Jag började fundera lite varför man till exempel döper sina barn. Hur många som gör det är egentligen aktivt kristna eller tror alls? Jag tror att åmnga döper sina barn för att det är tradition att man ska göra det. Samma med att de som är 15 år konfirmerar sig. Jag tror inte det är många som gör det för att de är kristna. Många föräldrar vill att barnen ska göra det för att det är tradition, och så lockar de med presenter. Jag är varken döpt eller konfirmerad. Mina föräldrar tror inte så därför är varken jag eller lillebror döpta. Jag tror inte heller så därför konfirmerade jag mig inte heller.
Sen fördömer jag absolut inte dem som tror. Verkligen inte, det får ingen tro. Jag accepterar det, men ingen kommer få mig att börja tro.
Och vill man döpa sina barn av ena eller andra anledningen så ska man absolut göra det. Men jag tror inte jag kommer döpa mina barn...

Sämre

Mådde lite bättre idag tills nu i eftermiddag. Nu känns det värre än igår. Kanske håller på att bli sjuk i alla fall. Känns inte bra alls. Det är så jobbigt att va sjuk. Men men annars känns allt bra tror jag. Känner mig lite likgiltig just nu... Är nog för att jag inte riktigt mår bra...
Har inte gjort så mycket idag heller... Har varit en sväng på skolan och lite sådär. Frisk luft är alltid bra :) Det blir man lite piggare av helt klart.


Illamående

Idag mår jag inget bra. Mår illa och är allmänt hängig. Mådde illa igår kväll oxå, vet inte vad det är. För hoppningsvis går det över. Kanske håller på att bli sjuk, hoppas verkligen inte det. Orkar inte bli sjuk.
Ska bara ta det lugnt idag och hoppas på att d här går över... Så fort jag tänker på mat mår jag illa, d är inte bra...

Ska fortsätta att slappa...


Bra

Jag har varit lite dålig på att blogga. Ska jag va ärlig har jag typ inte suttit vid datan sen i fredags. Har inte känt nåt behov av det. Ibland behöver man paus. Men jag har inte gjort så mycekt annat än slappat i alla fall. Sett lite film och sådär. Men allt känns bra just nu. Ledig den här veckan och sen drar skolan igång på allvar igen:) Ska faktsikt bli kul. Nej nu ska jag nog äta lite frukost tror jag ;)

Ihopsatt

Nu är sängen ihopsatt och säger bara det tur att jag hade hjälp. Hade inte fixat det själv. Det förstod jag med en gång. Ibland får man svälja stoltheten och be om hjälp och bra blev det ju :) I natt ska jag verkligen njuta. Min nya säng är jätte stor :) Det ska bli så skönt att få lägga sig i den. Men ska givetvis inte gå och lägga mig än ha ha.
Har inga planer alls för helgen. Bara ta det lugnt, så gôtt. Läsa massa och kolla på mina två nya filmer från lovefilm som jag fick idag :)

Nu är den här

Nu har sängen kommit. Men jag kommer aldrig klara av att sätta ihop den själv. Så Tess har lovat att rycka ut som en räddande ängel. Tur man har dom ibland. Hon skulle komma efter skidorna så jag kanske ska passa på att äta nåt innan det. Är ganska hungrig så. Bra att göra det innan....

Sängen

Nu ligger jag i soffan och väntar på att dom ska höra av sig när dom har tänkt komma med min säng. Snart hoppas jag. Vill gärna kunna börja sätta ihop den, för det lär ju ta sin lilla tid. Har skruvat isär den gamla oxå så det är ju bra om den verkligen kommer idag. Men det sa dom ju så det får jag ju tro på. Lyckades ju tappa en del av min gamla säng på mig stackars fot oxå så den mår inte så bra just nu. Har ONT! Men det går nog över snart. Den gamla sängen är i alla fall inställd i delar i mitt förråd. Vilket känns bra.
Lugn dag annars idag.

Avslutat

Så då var äntligen termin 5 över då :) Så jäkla skönt, det har varit en jobbig termin helt klart. Idag fick vi respons på vårt arbete och vi va klart godkända, vilket var skönt att höra. Men såklart va det endel saker de ville att vi skulle rätta till, så det satt vi med när vi hade dötid innan avslutningen. Så det är fixat, vilket känns riktigt skönt :)
Vi gick ju hela studiegruppen och åt på Åhlens restaurang. Det tog evigheter innan jag fick min mat vilket resulterade i att jag fick tillbaka mina pengar. Det va bra tyckte jag ha ha.
Så nu är det bara att ta tag i nästa kurs, men den börjar inte förrän 22/1 :) Så nu ska jag va ledig ett tag :) Bara slappa och sådär...

Filmnörd

Idag har det inte hänt så mycket heller. Sov länge så klart, jag har ju total vänt på dygnet. Vaknade iofs vid 10 av mess från Emelie att hon mött den gula bussen och undrade om dom inte kunde måla om den ha ha. Varför det liksom? Men sen osmnade jag ju så klart om och gick upp vid 13. Så såg jag den andra av mina två första filmer från lovefilm. Den första såg jag igår, Göta Kanal 2. Så jävla rolig. Idag såg jag Legally Blond 2, riktigt bra och rolig den med. Så nu har jag skickat in dom filmerna så får vi se när det kommer nya.
Min säng kommer på fredag oxå, skulle kommit imorrn men då är ju jag i skolan.
Nej nu ska jag tydligen gå till Mimmi och Tessan.

Tjejsnack Om Senaste gången..

  • Filmen du såg, var den bra? Det va nog "Enough" i söndags. Den va ritktigt bra :)
  • Person du pratade med, om vad? Pratar med folk på MSN nu med IRL va det Mimmi och Tessan i bilen påväg hem från IKEA
  • Inköpet? Min nya säng :)
  • Kyssen? Berätta lite? Oj det va nog längesen.. Kan d ha vart på årsfesten? Finns inget att säga.
  • Gången du grät, av vilken anledning? Ja d minns jag inte riktigt men d va säkert en av mina dåliga dagar då jag gråter utan anledning.

Ny säng

image38
Här är min nya säng som jag köpte på IKEA idag :) Är väldigt nöjd den va skön och passar mig jättebra tycker jag. Behöver ju verkligen en större säng. Har ju en 90 säng nu som jag har haft sen jag vet inte när. Men snart har jag en ny. Tog ju hemkörning så den kommer väl nån dag snart antar jag. Sen ska jag skruva ihop den oxå... Klantade ju mig lite när det gällde pengarna men allt gå att lösa om man bara har snälla människor som vill hjälpa en, så det löste ju sig det med. Tur man har en hjälpsam familj ibland :)

Nöjd

Nu känner jag mig faktiskt riktigt nöjd med mig själv. Klockan är inte ens tolv och jag har redan duschat, ätit frukost, städat hela lägenheten och nästan tvättat klart. Det tycker jag är bra jobbat för en sjusovare som jag. Jag gick ju faktiskt och la mig i skaplig tid igår men då kunde jag givetvis inte sova så har väl inte sovit så bra i natt heller. Men då kanske jag kan somna i natt. Nu är det iofs inte skola imorrn för det var inställt, allt är på torsdag i stället. Vilket känns skönt. När jag har tvättat klart här och dom har tvättat klart i Nyfors så ska vi åka till Västerås och gå på IKEA och se om vi hittar nån bra säng till mig :) Det behöver jag verkligen så.. Då kanske jag kan sova bättre sen oxå...

Tjej snack om Har du någonsin

  • Dejtat en av dina bästa kompisar? Berätta lite, hur gick det? Har jag aldrig gjort och kommer nog aldrig göra. Dels för att jag mest har tjejkompisar och dels för att det skulle kunna bli så fel.
  • Blivit arresterad? Berätta lite? Jag är ju en fin flicka, sånna blir inte arresterade ;)
  • Sagt att du älskar någon utan att mena det? Berätta lite! Nej jag tror inte det i alla fall. Jag brukar föröska att inte säga de där magiska orden för tidigt. 
     
  • Haft ett one night stand? Berätta lite? Ja det har hänt, flera stycken faktiskt. Men det där tycker jag är privat.
  • Busringt till någon, vem och varför? Nej jag tror faktiskt inte jag har gjort det, inte ens när jag va yngre. Såg väl ingen mening med det ens då.

Trött dag

Jag sov inget bra i natt. Massa drömmar och vaknade typ hela tiden. Pernilla i min studiegrupp ringde och väckte mig. Vi lämnade ju in rapporten idag och va tvungen att fixa lite saker innan det. Men nu är den inlämnad i alla fall. Efter att Pernilla ringt gick jag och la mig igen och sov till 13. Sen gick jag till Mimmi och Tessan och så åkte vi till Pia och va där en stund, åt och så.
Nu är jag hemma och har varit så en stund. Har pratat med mormor en stund, d va ju inte igår direkt så d va kul :)
Nu ska jag nog lägga mig för ska upp pch tvätta imorrn, iofs inte förrän vid 11 men med tanke på hur länge jag sover numera så är d nog bäst jag lägger mig nu..


Filmtips

Jaha det blev inte att vända tillbaka dygnet idag heller då. Det var ju meningen annars. Men jag fastnade framför en fantastiskt bra film "Enough". Så jäkla bra va den. Va Mimmi som gav mig tipset att titta på den och det är jag glad för :) Har ni inte sett den tycker jag ni ska göra det. Visst den är hemsk men riktigt bra.
Nej nu är det nog faktiskt dags för mig att sova. Försöka vända tillbaka dygnet lite i alla fall...

Skön promenad

Jag tog mig ut vilket jag är glad för. Det var skönt att få mig en promenad. Så fick jag ju handlat mjölk och youghurt oxå och det va ju behövligt. I bland är det tur att man kan ta sig i kragen och kommer ut. För det är ju skönt när man väl kommer ut. Inte var det särskilt kallt heller...
Nej nu ska jag slappa lite innan det är dags att ifxa mat.

Usch

Så va det söndag. Jag skulle verkligen behöva gå ut och handla men jag är extremt lat och känner inte för att gå ut i snön. Det har ju snöat mer här nu. Men jag antar att jag måste handla. Har ju ingen mjölk hemma. Och dessutom kan det va skönt med en promenad. Är nog bäst jag tar mig i kragen och ger mig ut. Ingen annan lär ju göra det åt mig liksom...

Slappt

Så va det lördag då. Tycker den här veckan har gått jättefort!
Igår va jag på stan och va inne på Gina och köpte en mysig tröja, ett linne och nya tunna leggins. Så dom köpen är jag nöjda med. Sen gick jag hem till Mimmi och Tessan och där blev jag kvar till klockan va typ tjugo i tre i natt. Vi såg de två återstående filmerna som vi hyrde i torsdags. Igår såg vi "Underbar och älskad av alla" och "Pirates of the Cariebean- Vi världens ände". Två bra filmer helt klart. Pirates är ju sååå bra. Och Johnny Depp kan man ju inte få för mycket av. Tycker inte jag och Tessan i alla fall ;)
Idag är det slapp dag. Ska inte göra många knop alls och har inte gjort många hittills. Lyssnar just nu på webbradion på eliseriehockey. Frölunda-HV71 är det såklart jag lyssnar på. Ska fortsätta med det...

Snön

Ja varför har snön kommit nu för? Om den inte hittade hit under julen finns det väl ingen anledning att den kommer nu. Jag och Tessan vill ha sommar, vi blev lurade på sommaren 2007 så vi vill ha sommar från och med nu till augusti typ ;) Skulle sitta väldigt fint tycker jag då. Jag vill ha ljus, jag tycker inte om mörker...
Men tillbaka till snön. Är det svårt att skotta av gångbanorna så vi stackare som faktiskt går slipper gå i all snö? Jag trodde Eskilstuna var en stad. och en stad ska väl sköta sånt? Jag förstår att dom skiter fullständigt i att skotta trottoaren som är på väg hem till mina föräldrar i Vedum men här i Eskilstuna, inne i själva stan kan dom väl sköta sånt? Är det för mycket begärt? Jag gillar inte snö och jag gillar definitivt inte att gå i den!

Filmkväll

Lite dålig på att uppdatera här märker jag. Men i onsdags hade jag total slappdag. Det var mycket skönt för igår va vi i skolan och fixade det sista på vår rapport, har läst igenom den nu och känns som vi är klara nu :) Känns mycket skönt. Har haft lite ångest över den där rapporten. Sen efter skolan igår hamnade jag hos Mimmi & Tessan. Va ju tvungen att köpa bananer till Mimmi ha ha. Sen åkte vi och hyrde film och så blev jag kvar där till klockan va kvart över ett typ. Vi såg 3 filmer, fast 2 hade jag sett innan. Vi såg "Se upp för dårarna", "Nina Frisk" och "Linas kvällsbok". Har 2 filmer kvar att se så det blir väl att jag går dit ikväll med och tittar på dom. Ska ner på stan typ snart för jag ska gå till Gina och titta på lite kläder. Va inne där igår när Helena va tvungen att köpa nya kläder då hon spillt kaffe över typ hela sig ha ha. Men då provade jag inget men hittade en tröja som jag ska prova idag. Måste köpa nya tunna leggins oxå eftersom dom jag har gick sönder sist jag tvättade dom...

2008 är här :)

Så var det nytt år då. Gårdagen va jätte trevlig även om jag kanske drack lite för mycket. Det är ju inte ovanligt direkt, men jag ska skärpa mig på den punkten nu. Det är ett till nyårslöfte jag har. Men alltid lika trevligt att umgås med Mims och Tess. Vi kollade på Tv och tjôtade som vanligt. Och försökte hålla djuren lugna på grund av alla raketer. Kom hem vid 2, fick sjkuts vilket va skönt. Hade nog inte klarat av att gå hem faktiskt.
Idag mår jag väl som jag förtjänar antar jag ha ha. Det är bättre nu i alla fall än vad det va förut.
Blir tydligen ingen skola imorrn, vilket är skönt :)

RSS 2.0