Inte för mig

Varför känns det alltid som jag kommer vara den eviga singeln? Alla träffar nån, men jag träffar aldrig nån. Det kanske inte är meningen att jag ska ha nån alls. Jag kanske inte är gjord för det. Jag har lagt ner allt det där ett tag. Går jag runt och hoppas blir jag bara besviken. Men alla jag umgås verkar ha nån eller liknande. I alla fall nån som är intresserad, det är nog det som stör mig mest. Jag vill känna mig älskad. Jag känner mig älskad av mina vänner, men det är inte riktigt samma sak. Jag älskar mina vänner, det är inte det.

Kärlek är inget för mig, det går alltid åt helvete ändå!


Katt

Jag glömde ju skriva om kattungarna jag va och kollade på igår. Söta som jag vet inte vad. Jag bestämde mig för en direkt och så kanske det blir en till. En grå blir det i alla fall. Den sötaste jag sett på länge.. Har nog kommit på namn oxå men dom håller jag lite på än så länge ;)

Plugg som vanligt

Idag har det varit slappar dag och eftersom jag liknar en kokt kräfta har jag hållit mig inne idag. Eller ja jag va ute en liten sväng. Hämtade biljetter och ett paket från Ellos som innehåller en cardigan som jag väntat på sen i februari typ. ÄNTLIGEN liksom.
Sen har jag börat plugga lite smått till omduggan på tisdag. Och jag har skrivit lite till på hemtentan. Det är inte mycket kvar på den nu, jag siktar på att lämna in den på måndag. Det känns bra det. Nu är det inte mycket kvar i skolan. Jag visste att om denna veckan bara var över så skulle allt kännas mycket lättare sen.. Vilket det gör. Jag är bra och jag fixar det här!

Dugga, katter och kokt kräfta

Så va mattedugga 3 gjord. Det kändes bra men man kan ju aldrig veta. Men jag blir riktigt sur om jag för U på den.. Känns som jag skrev allt jag kan... Och man kan ju inte göra mer än sitt bästa. Nu är d "bara" omdugga på del 2, redovisning och inlämningsuppgiften kvar, sen är d sommarlov. Även om jag inte får så mycket ledigt så slipper jag i alla fall skolan vilket känns skönt! Hellre jobbar jag ihjäl mig än pluggar ihjäl mig ;)

Ikväll ska jag kolla på kattungar. Kommer antagligen bli kär i allihop.. Men vi får se om d blir nån av dom...  

Jag ser förövrigt ut som en koktkräfta, på vänsterarmen. Jag och Kim pluggade på Mimmi och Tess balkong igår. Det va skönt men nu är jag rööööd. Trevligt sällskap hade man ju oxå. Jag diggar alla dom 3 brudarna nåt enormt. Ni som förstår mig bäst i världen!


Inte på topp men på väg

Nu mår jag lite bättre. Tror jag har koll på matten, eller hoppas jag har det i alla fall. Litteratur seminariumet imorrn ska nog gå bra hoppas jag. Vet på ett ungefär vad jag ska säga i alla fall. Mitt huvud är fullt av så mycket just nu, så hälften hade varit nog säger jag.
Fick ett preliminärt schema inför i sommar oxå. Det blir mycket pengar det he he. Inte mycket ledigt men det gör inte så mkt. Jobbar inte så många kvällar och helger och d är alltid skönt att slippa det.

Idag hade jag sista mattelektionen innan duggan. Lika segt som vanligt... Sen gick jag hem till Mimmi och Tess. Så skönt att ha dem nära, utan dem hade det blivit jobbigt... Så va vi på Tuna park och jag handlade lite saker jag behövde ha. Så nu blir d att hålla i pengarna så gott som det går. Hoppas det går bra. Behöver dom resten av månaden...

Har bokat biljetter till dansadax 15 november idag. Biljetterna höll ju på att ta slut, va tvungen att göra en insats. För dit vill jag kan jag lova. Resten löser sig känner jag... Jag och Emelie och förhoppningsvis brudarna oxå :) Länge kvar men nåt att se fram mot i höstmörket!

Ska nog slänga mig i soffan nu...

Skit

Nu är jag hemma från Gävle. Är lite arg på min dator.. Den vill inte som jag vill. Men förutom att den inte vill flytta filer så är den bra.. Den funkar skit bra trådlös och allt sådär... Men tycker den kan funka som jag vill!
Men det har varit en helt okej helg.. Jag har inte tänkt på skolan, men nu gör jag det och har redan panik...


Jag hatar att må så här.... Återkommer när jag mår bättre...

Såg EMD idag förresten. Dom va i Valbo när vi va där... Skitbra och skitsnygga :)


Jobbigt

Jag är rätt off just nu.. Därför det varit lite segt med blogg inläggen. Jag vet inte vad det är men kan tänka mig att det har med skolan att göra.. Det känns som d är sjukt mycket just nu... Men bara nästa vecka är klar så... Jag fixar det här om jag bara ger mig fan på det...

Senare idag ska jag och brudarna åka till Gävle. Ska shoppa lite imorrn.. Nu när pengarna har kommit in så..


Plugg som fan

Är pisstrött idag med. Har varit hemma hos Kim sen igår. Har fått en hel del skrivit faktiskt. Ska jag bara fixa klart det så känns det nog mkt bättre med skolan sen. Det är två veckor kvar tills skolan är över för den här terminen :) Det ska bli skönt helt klart!

Imorrn ska jag handla och tvätta. Kanske städar oxå om jag orkar det, det skulle behövas helt klart. Bara att fixa det.. Sen blir det nog plugga lite antar jag. Är mkt innan det är över nu...

Tittar på ESC nu.. Är bättre idag än i tisdags i alla fall, då va det ju skamligt dåligt. Bara Charlotte går vidare så är jag glad...

Pisstrött

Det straffar sig att va vaken länge två dagar i sträck. jag känner mig överkörd och idag ska jag och kim försöka få nåt gjort med ten 2. Jag kommer somna som en stock antagligen redan vid 9 eller nåt. Imorrn tänker jag sova länge. Men jag ska skriva på så den här jävla skiten blir klar nån gång. Idag känner jag mig positivare trots att ja är så jävla trött.
Nu ska jag äta frukost och sen till skolan. Grupparbete *suck*

Mosig

Sitter här och flyttar över allt till min nya vän. Den här känns redan bättre, tänk att inte behöva ha sladd för att kunna sitta nånstans.. Det känns bra bara det... Sen är den liten och smidig. När jag har överfört allt till den här datan ska jag ställa undan den gamla och hoppas på att Fia vill ha den så länge... Annars vet jag inte vad jag ska ha den till.... Men det löser sig nog....

Idag har det varit heldag i skolan. Känner mig helt mos.... Men jag fixar det här oxå. Ska tro på mig själv så går det bra :)

Ny dator

Jag sitter hemma hos mimmi och tess. jag har gjort nåt galet idag :) Jag tröttnade på min idiot dator som inte ville som jag ville med någonting så nu har jag en bättre dator. Kanske vansinnigt men jag tyckte det va behövligt. Så nu sitter jag här och överför allt. Hoppas den här vill med mig mer än i ett år... Jag har inte råd att köpa dator jämt... Men än så länge är jag jättenöjd!

Skärpning

Jag började tittat på ten 2, jag fick lite panik för jag vet verkligen inte vad jag ska skriva men som Tess sa igår: Jaha du ska ordbajsa i 3000 ord. Så det är väl så det får bli antar jag. För inte kommer det bli nåt vettigt skrivit i alla fall. Jag har ju fått godkänt på alla andra hemtentor som jag skrivit massa rapaklja på så det kanske går bra den här gången med. Men jag är för trött för att få ihop nåt vettigt nu känner jag. Jag tog ju såklart inte tag i nåt av det jag borde gjort idag heller. Är någon förvånad? Inte jag själv i alla fall ;) Jag känner mig själv vid det här laget. Får se om jag och Kim pluggar nåt imorrn. Tänker på dig gumman ska du veta!
Men jag ska försöka gå upp hyffsatt tidigt och sätta igång med något slags plugg i alla fall. Det är ju inte många dagar kvar i skolan nu... Bäst att sätta fart.

Idag tog jag det väldigt lugnt, vilket jag gör mest nu. Bäst jag skärper till mig nu!

Road

Ha ha ha ha... Jag kan inget annat än skratta faktiskt... Har killar så jävla svårt att bli dissade? Istället för att ta det som man så måste dom skriva en taskig kommentar. Men jag tar inte åt mig. Inte alls faktsikt. Du är ju bara patetisk. Jag är så jävla trött på att bara va ett hål. Så den perioden i mitt liv är slut. Ska det va nåt så ska det va seriöst.. och tills jag träffar nån som gillar mig på riktigt så lägger jag ner den delen av mitt liv. Jag mår bäst av det. Och jag måste ju göra det jag mår bra av!
Idag känner jag mig så jävla stark!


Magont

Ja det blev sent igår. Kände inte för att sova men gjorde det till slut ändå... Sen vakna jag vid 6 imorse av att jag hade så jävla ont i magen. Det verkligen krampade, så jag satt på toa ett tag. Sen somande jag om och nu känns d bättre i magen men det är inte bra. Tror det kan bero på att jag åt som jag åt igår. Får ta det lite lugnt med ätandet idag tror jag...
Vet inte vad jag ska göra idag. Måste gå och hämta min mjölk som jag givetvis glömde i Mimmi och Tess kylskåp. Jag är lite glömsk bara ;)
Måste nog ta tag lite i pluggandet oxå.. Jag är för jävla dålig på det just nu känner jag. Men vill jag klara kurserna är det nog bäst jag tar tag i mig själv. Jag och Kim ska ju ta tag i oss ihop imorrn ;) Det är bra det...

Nej lite frukost kanske?

Flum lördag

Vad gör jag vaken nu? Ja jag vet faktiskt inte alls. Borde nog sova men jag är inte särskilt trött heller. Eller egentligen är jag nog det.. Äh jag är lite snurrig just nu ha ha. Lite övertrött kanske ha ha. Har umgåtts med bästa brudarna hela dan. Utan dom vore livet en mycket tråkigare plats. Vad ger ni t.ex för citat som: "Men min apparat åker ju där". Ja helt klockrena alltså. Vi har så jävla kul ihop. Och jag körde bil för första gången på evigheter idag... Jag är inte världens bästa på att parkera innan men nu va det ju katastrof ha ha. Men jag bjuder på det :P Sen blev jag bjuden på smaskig rabarberpaj, eller jag hjälpte ju till att göra den oxå.. Men jag har nog ätit lite för mkt idag... Min mage mår sådär.. Men gott va det :P

Nej sova va det ja. GOD NATT! 

PS.  Hockeyn gick ju åt helvete!


Fest

Ja va ju på fest igår. Hade väl inte alltför skoj kanske, blir väl lätt så när man inte känner så många. Mimmi och Tess åkte ju hem till hockeyn och Elin va ju värdinnan och hade fullt upp med alla andra. Så när klockan va halv 12 så åkte jag oxå hem. Jag hade ju cyklat till Lagersberg och när jag cyklade dit så va d fint väder, d va d inte när jag skulle hem.. Det regnade. Jag va glad att jag cyklade och inte gick kan jag säga. Men hem kom jag i alla fall... Väl hemma slängde jag mig i soffan och kollade på hockey. Det gick ju inte alltför bra tyvärr. Men dom har kämpat på bra och jag hoppas dom tar bronset i alla fall :)


Idag vet jag inte vad som händer. Kanske ska en sväng till Mimmi och Tess men får se hur det blir med det. Annars får jag väl plugga...


Trivsel

Idag är det 9 månader sen flyttlasset gick mot Eskilstuna. Det känns konstigt attjag har bott här så länge. Det känns inte så egentligen. Jag trivs så ofantligt bra här. Känns som jag har kommit hem. Sen vet jag ju inte om det är här jag kommer bo resten av livet. Det känns bra nu och det är huvudsaken :)

Idag blir det nog inte så mycket mer än Elins 20-årsfest ikväll. Det ska bli skojigt även om jag inte är på bästa partyhumör just nu. Men det ordnar nog upp sig :)

Tpl

Nu blev jag tpl (trött på livet) helt plötsligt. Vet inte varför egentligen. Allt jag gör känns meningslöst. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att jag ska må bättre. Antagligen är det pms... Det borde vara det. Jag hatar den här jävla mensen. Jag blir så jävla konstig och det har kommit det senaste åren... Ibland suger det att va kvinna....

Btw så hade jag en underbar dröm i natt. Egentligen va det två för jag vaknade emellan. Men båda handlade om samma person :)

Mattetrött

Jag är toktrött. Vet inte varför, tycker jag sov hyfsatt många timmar i natt, men när klockan ringde va jag i alla fall som en klubbad säl och nu känns det som jag skulle kunna sova några timmar. Tur jag bara gick i skolan till 12 idag.. Nu snurrar det massa mattetal i hjärnan på mig. Men det känns som vissa tävlar, huvudsaken är väl att man har löst uppgiften? Jag blev bara lite irriterad...


Nej nu ska jag nog vila lite... Borde plugga lite till omduggan oxå och den nya duggan och allt va det är...


Hockey yra

Ja så va Sveriges semifinal i hockey-VM spelad. Såklart vann dom :) Fast det va inte helt enkelt... Jag trodde det va kört när Tjeckerna gjorde mål på straff.. Men dom lyckades ju vända det :) Så jävla bra är dom :) Världens bästa målvakt har Sverige oxå, Henrik Lundqvist. Alltså den mannen. Att va så jävla snygg som han borde va straffbart. Tur han har hockeyutrustning på sig när dom spelar, annars hade jag ju bara tittat på honom ;)
Men till det sportsliga igen ;) På fredag är det semifinal mot Canada, antagligen. Det är inte klart än, men att Norge ska slå Canada i Canada är ungefär lika troligt som att fiskar cyklar. Det blir ännu en tuff match... Får se hur det går..

Nu är det godnatt för min del....

Plugg och åter plugg

Skoldagen blev ju faktiskt ganska bra trots att jag var så negativ imorse. Gjorde inte så mycket på förmiddagen. Hade boksamtal, det gick bra. Sen diksuterade vi lite om redovisningen vi ska ha 4 juni. Sen skulle jag och Kim gå och äta men vi fastnade där man kunde göra egna shorts, så det gjorde vi. Skitkul ha ha. Sen kom vi i alla fall iväg och åt. Sen satte vi oss för att plugga matte och fick direkt sällskap av Jacob som vi läser svenska kursen med. Han ska bli mattelärare för gymnasiet och den hjälpen behövde vi. Han förklarade verkligen skitbra. Tack Jacob ;) Så vi blev klara med en hel del mattegrejer, vilket va skönt och jag fattar verkligen nu. Vilket är en fördel om jag inte ska få en omdugga till, vilket jag inte har någon större lust med.
Ska börja skriva mer på min hemtenta i svenskan oxå. Har fått texten från tjejen jag ska analysera nu oxå. Då blir det gensast lättare att komma igång. Jag och Kim ska plugga på måndag så då hoppas jag komma en bra bit. Det gick ju bra förra gången ;)

Ikväll blir det kvartsfinal för Sverige i hockey-VM, jag hoppas på seger såklart. Tror på det oxå ;)

Neggo

Nu är det snart dags för skola igen. Är inte upplagd för det här idag. Jag hade väldigt gärna legat kvar i sängen... Känner inte alls för det här! Aja lika bra att ta tag i det här och pallra sig iväg antar jag. Ska va kvar och plugga i eftermiddag oxå... Jag är negativ just nu så jag lägger ner och skriva nu tror jag...

Bloggflytt

Nu är min blogg flyttat till det nya. Vet inte om det ska fungera bättre eller vad meningen är. Vad jag har sett av andra som flyttat sin blogg är att kommentarerna inte fungerar så bra. Inte vad jag tyckte i alla fall. Men vi går väl se, det blir nog bra. Ser nästan likadant i alla fall.

Jag ska ut på en promenad nu tänkte jag. Alltid skönt med promenad.

Jag är glad idag förresten. Mitt gul/svarta fotbollshjärta slår volter! Elfsborg körde över IFK Göteborg med 3-0 på Borås Arena igår. Där skulle man vart.

Suck och stön

Så va skolveckan igång. Hur jag ska klara av duggan på den här delen av kursen är en gåta. Läraren är fullständigt obegriplig. Och det värsta är att hon inte fattar det själv. Jag har absolut inget emot invandrare och jag förstår att språket många gånger kan va en svårighet men om man jobbar som lärare på högskolan måste man inte i alla fall kunna formulera frågorna på skrivningarna korrekt? Jag tycker det i alla fall. Men förhoppningsvis fattar jag nog lite i alla fall. Ska sitta kvar med Kim och plugga imorrn i alla fall..
Fick reda på duggan från förre delen av kursen idag i alla fall. Jag hade U, 4 poäng ifrån G. SURT! Men bara att göra om. Omduggan, here we come ;)

Seger

Det här va det värt att vara uppe för :) Seger med 5-3. Skitbra verkligen. Uppoffrande spel. Kul att se. Men nu är det dags att gå och lägga sig, men nu är jag såklart inte jättetrött. Kan bero på kaffet jag druckit... Men lär nog somna rätt snabbt ändå..

Godnatt!

Sport filosofi

Så va hockeyn igång. Än känner jag mig inte trött.. Ska dricka mer kaffe tror jag, känner mig redan piggare faktiskt. Tycker iofs det här är en korkad tid att spela hockey på, men dom är ju på andra sidan jorden så klockan är ju inte mitt i natten där. Och hockey är ju alltid kul, såklart jag är vaken och tittar ;) Sport är alltid kul. Jag är ju en sport-fåne så ;) Snart är det fotbolls-EM. Ska bli kul att se. Då kommer jag sitta framför Tv:n en hel del har jag en känsla av.. Inte bara under Sveriges matcher antar jag. Fotboll är kul, vem som än spelar ;)
På tal om fotboll, imorrn är det en intressant match i Allsvenskan. Elfsborg - IFK Göteborg. Må bästa lag vinna (dvs. Elfsborg;)) Min mamma är ju IFK:are så det är lite krig hemma när dom spelar. Men det är bara kul ha ha. Jag vill gå på Allsvensk fotboll, hoppas det blir i höst. Jag och Kim har pratat om det. Det vore skitkul ;)

Nej nu ska jag titta på matchen ordentligt :)


Normal?

Jag läste en artikel i pedagogiska magasinet idag som gjorde mig lite glad. Jag hävdar ju alltid att normal inte finns och det finns forskning på att det inte finns. Normal ansågs på 1800-talet vara något som ingen va, utan mer den genomsnittliga människan. Tack ,då ska inte jag sträva efter att bli normal i alla fall. Har ju alltid fått höra att jag inte är normal så och tack för det. Jag vill inte vara det!
Förresten, den normala svensken heter Anna Johansson, är gift, har 1,88 barn, jobbar heltid inom vården, tjänar 20 200 kronor i månaden, bor i villa, har en silvergrå Volvo och dricker ungefär ½ liter vin i veckan. Så nu vet ni vad som är normalt i Sverige!

Källa: Pedagogiska magasinet nr 2 maj 2008

Natt

Jag somnade givetvis framför hockeyn igår. Det gick inte att hålla sig vaken. Sov väldigt länge idag ändå, det va skönt. Sen va jag en snabb sväng på stan med Elin. Alltid lika trevligt. Skönt ute idag med, fast d blåste lite mer idag. Sen har jag inte gjort så mycket mer än läst och kollat på Tv. Tänkte va uppe och kolla på hockey idag med. Är ju ändå ledig imorrn så det spelar ju inte så stor roll. Måste sätta igång med en inlämningsuppgift ordentligt oxå. Men jag är lite seg, även om jag har orken att göra det nu. Tycker Kim ska komma hem, ta sig i kragen och ta sig till skolan så vi kan anordna pluggkväll ;) I miss you, buddy ;)

Bakifrån till framtiden

Hittade den här hos Jenny

För 5 år sedan...
Skulle jag precis sluta andra året på gymnasiet och jag hade bott i min egna lägenhet i Skara i nästan ett år. Livet va härligt minns jag...

För 3 år sedan...
Var jag arbetslös och hade kommunalungdomspraktik på Vedums skola och det va då jag bestämde att jag skulle bli förskollärare.

För 1 år sedan...
Bodde jag fortfarande kvar i Vedum hos mamma och pappa men flyttplanerna hade börjat dyka upp. Jag höll på med min fjärde termin på Högskolan i Borås och det är nog den tyngsta terimnen jag varit med om på högskolan.

För 3 månader sedan...
Pluggade jag på. Umgicks mycket med kompisar och sådär. Livet är härligt

Igår...
Sov jag länge, solade och va på fest.

Imorgon...
Ska jag ta det lugnt tror jag. Plugga lite kanske.

Om ett år...
Hoppas jag att jag har ett fast jobb. Frågan är bara var, det vet jag inte än...

Fest

Emelie förgyller alltid min dag. Skrattade gott åt hennes kommentar i föregående inlägg. Ja sånt händer ingen annanstan än på landet.

Idag mår jag sådär, jag är bakis. Det är inte så farligt iofs. Men jag hade skitkul igår. Jag va hos Mimmi och Tess och solade på deras balkong igår med och sen när jag kom hem och fått lite mat i mig så frågade Elin om jag ville följa med henne på inflyttningsfest hos en kompis till henne och det bangade jag ju såklart inte. Så vi va där en stund, pratade och drack. Sen drog sig de flesta in till stan men jag, Elin & Erica tyckte det va för tidigt så vi gick hem till Erica, tjôtade, drack och sjöng sing star. Skit kul verkligen :) Sen gick vi till Time Out men där blev vi inte kvar så länge. Men jag hade verkligen en skit kul kväll :)
Och näst fredag blir det 20-års fest, lilla Elin blir stor :)

Idag händer inte så mycket, kanske ska gå ut och sätta mig en stund i solen, det är ju fantastiskt väder ute även idag. Undra hur länge det här håller i sig. Igår när jag satt på Mimmi och Tess balkong kändes det som det va en het sommardag i juli. Hoppas sommaren inte blir som förra sommaren bara. Då blir jag sur!

Boktips

Nu sitter jag här och kollar på hockey-VM. Idag går det ju bra för Sverige tillskillnad från igår så det är ju bra :).
Idag har det verkligen varit en bra dag. Solen har skinit och jag har mått riktigt bra. Det är sånna här dagar man vill att ens liv alltid ska vara. Satt ute och läste en stund när jag kom hem som jag skrev att jag skulle göra. Läste ut "Främmande Fågel". Riktigt bra bok, ska absolut läsa fler böcker av Anna Jansson, hon skriver verkligen superbra. Så har du inte läst den tycker jag du ska göra det.
Nej nu är det snart dags att sova..

Soligt

Idag sov jag länge.. Eller ja inte så länge, men kände som jag behövde det. Gick upp vid 10 och fixade en del saker innan jag gick till skolan. Hade ju bara eftermiddag idag. Vilket va ganska skönt faktiskt. Vi va inte alls många där... Ganska väntat faktiskt... Är underbart väder ute idag med som jag inte njutit så mycket av. Men tror faktiskt jag ska ta en filt och en bok och gå ut och hitta en grön plätt här ute och sitta på och njuta lite av solen...

Hur tjejig är jag?

Hittade den här hos Ellinor.

[x] Du har fler än 10 nagellack.
[ ] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[ ] Du har eller har haft lösnaglar.
[x] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn. ..
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[x] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[x] Du brukar gå på stan med din mamma
[x ] Du har haft rosa på ditt rum.
totalt: 6

[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[x] Du älskar att gå till frisören.
[x] Du solar hellre än att bada.
totalt: 6

DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[x] Färgen rosa
[x] Shopping
[x] Dekorationer
[ ] Speglar
[ ] Skolan
[x] Delfiner
[ ] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor
[x] Mjukisdjur
totalt: 8

Du shoppar/shoppat på:
[x] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[x] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[x] Sisters
totalt: 5

DU SÄGER OFTA:
[ ] Whatever
[x] Oh my god! 
[x] Vet inte
[ ] Cuite
[ ] Hot
[x] Visst
[x] Säkert
[x] Ursäkta?
[ ] Fabulous
totalt: 5

DU LÄSER:
[ ] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] Solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
totalt: 0


DU GILLAR DESSA FIMER:
[ ] Elizabetown
[x] Eva och Adam
[ ] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[ ] Sweet home alabama.
[ ] Where The Heart Is
[ ] Just My luck
[ ] John Tucker Must Die
[ ] The holiday
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[ ] The hot chick
[ ] My girl
totalt: 2


DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[ ] Top Model
[ ] Projekt Runway
[ ] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[ ] Grey's Anatomy
[x] OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[x] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[ ] Heroes
totalt:1

DU TYCKER OM:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[x] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[ ] Britney Spears
[ ] Beyonce Knowles
[ ] Christina Aguilera
[x] Hillary Duff
[x] Lindsay Lohan
[x] Gwen Stefani
totalt: 4


TOTALT: 37 poäng


0-20 mer pojke än tjej 
20-30: pojkaktig tjej. 
30-40: rätt så tjejig.
40-50: du är en tjej!
50-60: du är riktigt flickig

Va väl ungefär så som jag trodde ;)

Saker gjorda

Idag har jag varit duktig ha ha. Skola halva dan och sne har jag fixat här hemma. Jag har tvättat mina fönster och satt upp nya gardiner så nu är det mycket ljusare här i min lägenhet :) Jättebra blev det. Sen håller jag på och tvättar kläder oxå.. Men det är snart klart som tur är... Men den här dagen har varit bra :) Gillar sånna här dagar när man får lite gjort...

Utmaning

Hittade den här utmaning hos Sandra.

Lovar du att vara ärlig? Så ärligt jag kan ja.

Vad heter du heter: Jennika

Smeknamn: Icka

Låt just nu: Jag är väldigt förtjust i Brolles nya låt "Det är hon" och även i EMD:s låt "Jenny let me love you"

Om du röker: Nej, bara på fest och knappt det längre

Beroende av: Musik och mina vänner

Vad tror folk om dig: Du jag vill inte veta vad folk tror om mig...

Stämmer det: Som sagt vill inte veta

Vad får du oftast dina komplimanger från: Mina bästa vänner

Brukar du skratta för dig själv: Ja väldigt ofta ha ha

Vad står det i ditt senaste inkomna SMS: "Vad va det för bok?"

Vilken är din favoritmålning: Ingen speciell

Vart bor du: I min lägenhet i Eskilstuna

Trivs du där: Har aldrig trivts så bra nånstans som här

Vad har du för mobil operatör: Tre och (telenor)

Är du allergisk mot något: Citrusfrukter, skaldjur, jordnötter, pollen, morötter och har säkert glömt nåt...

Har du haft sex idag: Nepp..

Nästa mål i ditt liv: Att gå ner i vikt och bli klar med skolan och få en stabil ekonomi

Hur svarar du i mobil: Oftast "Ja hallå"


Vem ringde du senast idag: Jag har inte ringt nån idag

Vad sa den du prata senast med i telefon: Ja det va väl pappa igår.. Vi prata fotboll

Antal sömntimmar inatt: Alldeles för lite, typ 4...

Sov du ensam: Japp som alltid

Tycker du om din pappa: Ja det klart jag gör :) Jag älskar min pappa

Brukar du komma i tid: Oftast ja

När mår du bra: När jag får vara med dom jag tycker mest om. Dvs. mina vänner och min familj/släkt.

När blev du fotad senast: Minns inte

Vanligaste färger på dina kläder: Svart och jeans blå

Vad tycker du om fötter: Bebisfötter är söta

Är du smart: Jag har mina ljusa stunder ha ha

Vem/Vilka saknar du just nu: Min familj

Favorit dryck på morgonen: Kaffe

Är du blyg: Det skulle jag nog inte vilja kalla mig nej

Sysslar du med någon sport: Nej, men har gjort. Fotboll.

Vill du hellre ha mail än brev: Nej det är charmigt med brev

Tror du på kärleken i första ögonkastet: Ja det gör jag

Har du spytt offentligt: Ja det har jag gjort

Vem/vilka har betytt mest i ditt liv: Min mamma, pappa och mina vänner

Är du nöjd med ditt liv: Ja det är jag :)

Om inte, vad vill du ändra på: Det finns väl alltid saker man inte är nöjd med men inget såhär på rakarm.

Tycker du denna utmaning är meningslös? Nej det är lite kul....


Grattis bror

Idag fyller min lillebror 20 år. Den lilleskiten har blivit stor :)


image41


Grattis brorsan!

Skolan

Idag är jag lite segt, förståligt kanske eftersom jag faktiskt va uppe och tittade på hela hockeymatchen. Sverige vann med 9-0 och matchen va väl kanske ingen höjdare i sig även om det va kul med mycket mål såklart. Men jag va inte trött imorse när jag gick upp men när jag kom hem från skolan runt 12 så sov jag några timmar så frågan är väl om jag kan sova i natt i stället ha ha.
Skolan idag va faktiskt intressant. Även om läraren är lite jobbig att lyssna på så vet hon vad hon snackade om. Och det här med trianglar och vinklar förstår jag faktiskt :) Jag känner mig faktiskt ganska motiverad för skolan igen, tror jag behövde breaket förra veckan, att inte göra nåt alls som hade med skolan att göra. Så jag kan ta tag i det igen den här veckan.

Har funderat på en sak som har med högskolan att göra. Ända sen jag började 2005 så har jag ju träffat på ganska många olika människor. Med några få (underbara) undantag så dras jag mest till de som är över 30. Vet inte varför det har blivit så, men jag har alltid tyckt om att umgås med personer som är äldre än mig, ända sen jag va liten. Vet inte om det ger mig mer eller nåt. Men det är en sak jag reflekterat över bara...

Kräftan är här

Jag får nog ta tillbaka det där återigen att jag inte fått nån färg. Min högerarm är kanonröd och det ser ganska roligt ut. Tror inte jag ska ha linne på mig imorrn. Det får nog bli t-shirt som döljer min oerhört snygga bonnabränna. Och inte nog med det, det är ju faktiskt bara ena armen som är röd. Bara det ser ju roligt ut... Kräftan har anlänt liksom..
Nu sitter jag här och inävntar hockeyn... Ska ta och läsa lite nu...

Soligt väder

Ny vecka och underbart väder ute. Satt en stund med Mimmi på deras balkong idag. Fick läst en hel del i de böcker vi ska ha läst till nästa onsdag. Känner mig jätteduktig ha ha... Fick lite sol på köpet ;) Dock ingen färg tror jag... Men jag får ju inte särskilt mycket färg så.. Men det klart har man miss fuskneger som solningspartner så är det inte så lätt att inse att man har fått färg.... Alla frågade i fredags vart hon hade varit ha ha. Svar: Playa del Nyfors ha ha.

Ikväll blir det inte så mycket ansträngande. Ska försöka vara uppe och se Sveriges andra match i hockey-VM. Vet inte riktigt om jag kommer klara det... Ska läsa lite tänkte jag. Har lånat Främmande fågel - Anna Jansson av Mimmi. Den ska va bra har jag hört... Får väl se vad jag tycker...

Helgen

Så va det söndag, vilket jag hade hela dan igår ha ha.. Va helt övertygad om att det va söndag då ;). Igår fixade Markus och Lambi min bil. Så nu fungerar den igen :) Just nu har Tess lånat den...
Så va jag på stan med Elin, Mimmi och Emma. Kikade runt lite och blev förföljda av en av de manliga hallåorna på Tv4. Vart vi än va, så va han och hans kompis. Sen gick jag hem för att kolla på fotboll: Elfsborg-Helsingborg. Som tur va vann mitt lag (Elfsborg) tillslut :) Efter det cyklade jag till Mimmi och kollade på Sveriges inledningsmatch i hockey-VM. Snacka om målrik match. Som tur va vann ju Sverige tillslut med 6-5 :) .
Idag har jag handlat mat för mina sista pengar typ ha ha. Men jag överlever, nu har jag ju mat. Jag vet att jag måste bli mer ekonomisk.. Jag jobbar på det ;)

Roadtripp

Jag är inte så värst trött idag, inte som jag borde vara känner jag. Igår va det roadtripp av det stora slaget. Klockan 8 begav jag mig från Årby. Hämtade den oerhört snygga hyrbilen ha ha. Sen styrde vi, dvs jag, Tess, Mimmi & Emma kosan mot Göteborg. Först ett stopp på Jula i Skara, som inte gav så mycket alls. Nästa stopp blev hemma hos min underbara mamma som bjöd oss på mat. Jag va inne en sväng hos grannen oxå och hälsade på. Sen åt vi och så åkte vi vidare mot Mölndal. Där va vi väl runt kvarti 4. Fick kaffe, det va välbehövligt kände jag :) Sen inventerade vi våra grejer och plockade upp dom. Alla va väldigt trevliga på det stället. Sen va det ju FUB spelning oxå och dom är ju underbara dom. Jensa kom dit. Har inte träffat Jensa sen slutet av 2006 tror jag. Han jobbar ju inte med dom längre, han har skaffat sig ett liv som han uttryckte det. Lagers döttrar va där oxå, sååå söta :)  Hade en underbar kväll. Skitkul helt enkelt. Det bästa va ju när jag fick ragg. Mimmi skrattade så hon grät. Jag fick ont i magen... Tänker inte ta upp här vad han sa men det va riktigt kul kan jag lova ha ha. Spelningen va ju bra oxå, det är en väldigt tacksam publik att spela för. Vi sålde en hel del oxå :) Vi va ju såklart kvar efteråt. Och mina vänner kunde ju inte hålla tyst om mitt ragg när Björn kom och satte sig och pratade med oss. Och han bröt oxå ihop och sprang iväg och berättade det för dom andra så klart... Sen sa vi hej då och åkte hemåt. Va hemma klockan 4 så det blev inte så sent ändå.. Dom slutade ju spela relativt tidigt så..
Men det va verkligen skitkul. Idag händer nog inte så mkt tror jag...

Du påverkar inte mig som förut, och vet du hur skönt det är??

1:a maj

Det blev ingen demostration, vi va ute och gick genom hela e-tuna istället. Men det va trevligt det med. Skönt med promenad och bra med motion. Sen blev jag kvar hemma och Mimmi & Tess så därför har jag knappt vart hemma idag. Snart är det dags för sängen då det bär av mot Göteborg relativt tidigt imorrnbitti.
Så godnatt! Återkommer här på lördag förhoppningsvis ha ha...


RSS 2.0