Imorrn smäller det

Så, då va nästan allt fixat inför flytten. Jag har skruvat isär det som har gått att göra tror jag och packat ner det mesta.. Nu är det bara att flytta all skit som åtestår. I natt ska jag sova på madressen på golvet. Sängen tillhörde det som gick att montera isär ha ha. Så nu syns det verkligen i min lägenhet att jag ska flytta. Hämtade nycklarna igår.. Känns så jäkla skönt. Ska bli skönt att få iordning allt oxå.. Har jobbat idag, det va ungefär som vanligt :) Helt okej alltså..

Snart flytt

Idag har jag packat en hel del och det känns som jag har koll på det här med flytten i alla fall.. Examensarbetet har jag inte hunnit tänka så mycket på idag, men tror jag ska ta mig en sväng till skolan och hämta lite böcker som jag har reserverat sen. Men nu är det flytten som har största prioritet. Snart är dn över. Ska bli så skönt. Då kan jag helt och fullt fokusera på examensarbetet sen. Så får jag ju träffa mamma och pappa oxå :)

Och Tess, underbara människa hjälper till att flytta :) Vad skulle jag göra utan henne? Mimmi ska vakta katterna, hon får ju inte lyfta nåt nu och mina katter kan behövas tas om hand oxå. Hoppas dom fixar flytten bra..

Nej nu ska jag fixa lite till..


Livet är skört

Jag skrev en del på examensarbetet igår faktiskt. Det börjar gå framåt, vilket känns bra :) Har plitat ner lite idag med, dock inte så mycket. Men lär väl göra lite då och då. Ska packa lite till tänkte jag, måste ju verkligen få ner allt nu. Men det kommer gå bra. Kommer va klar på fredag :)

Nu sitter jag och tittar på rosa bandet galan och tänker på hur skört livet är. Tänker på det som har hänt i min närhet, hur orättvist livet faktiskt är. Problemen man tycker att man har är ingenting jämfört vilka helveten vissa lever i. Jag tror man glömmer bort det. Jag har tänkt på det mycket dom senaste dagarna. Jag lider med alla som måste geomgå cancer eller andra hemska sjukdomar. Och alla i deras närhet..

Sista veckan

Så var det ny vecka igen. Sista veckan som jag bor i Årby, det känns lite konstigt den här lägenheten har ändå varit mitt hem i över ett år. Men det kommer bli bra i den nya lägenheten med. På fredag får jag hämta nycklarna :) Ska bli så skönt när flytten blir av :)
Annars den här veckan ska jag fokusera på att skriva på mitt examensarbete och packa det sista inför flytten. Det ska nog gå bra både och tror jag :)

Helgen har jag tillbringat i Nyfors hos Mimmi & Tess. Alltid lika trevligt även om gårdagen va lite sådär. Men det beror ju på vissa saker som hänt. Men jag hoppas verkligen att allt blir bra igen.. Livet är så fruktansvärt orättvist ibland :(

En vecka kvar

Har varit kass på att uppdatera jag vet, men jag är lite slö just nu. Det är hösten, den gör mig jätte trött. I natt ska vi väl ställa tillbaka klockan oxå? Då kanske jag blir piggare om jag får en timme till, hoppas kan man ju alltid. Behöver verkligen det känner jag. Har ju en del att göra. Om en vecka så här dags har vi förhoppningsvis satt igång och flytta mina saker till min nya lägenhet :) Det känns bra att flytten snart är över så jag slipper tänka på den sen. Sen ska ju allt packas upp, men det får ske när jag hinner. Den här lägenheten ska ju städas oxå, men det går fort bara jag sätter igång tror jag. Behöver ta tag i mig själv och få saker gjorda, jag vet att jag är kass på det. Men det måste bli en ändring snarast, jag vet ju det!
Idag ska jag förhoppningsvis handla, det beror på Tess. Men jag måste verkligen ha kattsand och kattmat. Men det löser sig. Sen ska jag säkert till Mimmi & Tess och kolla hockey. Men Frölunda lär få stryk så... Vi möter ju Linköping..

Nej nu ska jag göra nåt vettigare..

En helt vanlig onsdag

Igår va jag hos Mimmi nästan hela dan. Blev inte så mycket pluggat, men lite skrev jag i alla fall. Känns som jag har det mesta i huvudet så det kommer nog gå bra hoppas jag. Innna jag gick till Mimmi så flyttpackade jag lite mer. Flytten närmare ju sig sakta men säkert nu. Snart dags ju. Ska bli skönt att komma närmare Mimmi & Tess och närmare stan. Och givetvis att ha balkong även om inte det är nåt jag har användinnig av just nu.
Idag har jag gjort fler intervjuer till exarbetet, vilket känns bra att jag snart har ett material till det tror jag.. Så det händer väl inte så mycket mer än det idag tror jag.

En del människor är bara för patetiska alltså. Jag kan inget annat än att skratta åt eländet. Kan man inte acceptera en sak behöver man inte visa det så jäkla uppenbart att man inte klarar av sanningen.. Det är bara för underhållande :)

Hemma igen

Så va jag tillbaka i Etuna efter en visit i Vedum. Trevligt att träffa alla, men jag kan absolut inte tänka mig att bo där igen. Så är det bara! På lördagen va vi på kalas hos min syster. Kul att träffa mina syskonbarn igen, det sker ju inte alltför ofta direkt. Så det va trevligt. Sen fick jag såklart köra hem, men det hade jag inget emot eftersom jag inte kör bil så ofta. Efter det blev det pizza i Vedum. Sen körde jag Jesper och två kompisar till honom till Vara. Då passade jag på att titta in till Emma en stund. Alltid lika trevligt att träffa henne :) Sen åkte jag hem och sov, va så jäkla trött..

Igår gjorde jag inte så mycket mer än umgicks med storebror och hans familj. Mest med Kathrin såklart. Vi åt middag hemma hos mamma och pappa allihop. Sen gick mitt tåg hem.

Tack än en gång Kim för att du tog hand om katterna :) Mina små vildingar...

Karlstad :)

Kom hem halv 5 imorse och ändå är jag hyfsatt pigg trots att jag bara sov till 10. Har varit i skolan och lämnat in VFU-handboken som jag givetvis inte orkat innan. Seg som vanligt. Men det va en kul kväll igår helt klart. Men ibland undrar jag vad det är för folk vi umgås med. Mer korkade kommentarer än de vi fick igår får man nog leta efter ha ha. Men dom är roliga dom. Men vissa kan jag bli rätt irriterrad på, vi är varken döva eller blinda ;) Eller jo ibland är vi nog det, men inte då ha ha.
Men det va en rolig kväll i alla fall. Träffade Tess kusin innan oxå, trevlig prick. Lik Tess ha ha.

Idag blir det lugnt tror ja. Ska packa lite till imorrn. Ska ju åka hem till mina föräldrar imorrn. Syrran fyller ju 30 på måndag så ska dit på kalas imorrn :) Ska bli kul att träffa alla igen. Även om det blir en snabbvisit den här gången.

Orklös

Idag känner jag inte för nånting.. Sitta här framför datorn hade räckt för min del. Men jag vet att jag ångrar mig sen om jag stannar hemma så det är väl bäst att jag snart ger mig iväg kan jag tänka mig. Kanske blir bättre när jag får röra på mig. Men just nu känns allt meningslöst.

Nej ska ge mig iväg snart..

Bra onsdag

Idag har vart en hel skoldag igen. Men fått en hel del gjort tror jag allt. Det blev nog bra i alla fall :) Sen va jag på min praktik lite och fixade en del saker. Så är det löst oxå, skönt det..

Sen gjorde jag dagens goda gärning :) Men jag vet att du skulle gjort samma sak för mig om jag varit den som varit i samma sits som du.
Är förresten glad. Har sett Stig och Helmer på bild nu ;) Så söta så ha ha...

Nu ska jag nog snart sova, har en känsla av att det blir en riktigt lång dag imorrn nämligen.. Ska ju till Karlstad med brudarna.. Alltid kul med roadtripp :)

Allt löser sig

Har suttit i skolan hela dan. Vi blev ändå inte klara med grupp uppgiften, men vi kom en bra bit i alla fall vilket känns bra. Ska försöka att inte tänka för mycket på det där nu. Det kommer att lösa sig, den kommer bli klar och bli godkänd. Det gäller att tänka positivt när det gäller skolarbetet. Och även om allt känns hopplöst nu så känner jag mig hyfsatt positiv ändå. Lite konstigt men så är det. Allt kommer att ordna sig, det är jag helt säker på.
Imorrn går hela dagen i skolans tecken oxå. Ska ha seminarium om ex arbetet och sen ska jag sitta lite med min grupp oxå och efter det ska jag till min VFU plats och få min VFU bok i fylld såjag kan lämna in den. Så jag är klar med det. Ja allt löser sig.

Nu ska jag slappa och inte tänka på skolan alls, om det går...

Ny vecka

Så var det en ny vecka igen. Har haft en hemsk natt. Trodde mitt huvud skulle sprängas, men som tur är så hittade jag en huvudvärkstablett och kunde senare somna om. Men det var ingen trevlig upplevelse kan jag lova. Huvudvärken är inte helt borta än men det är i alla fall mycket bättre som tur är.

Har haft en skön helg. I lördags va jag hos Mimmi & Tess på kvällen. Kollade hockey. Och det gick ju bra för båda lagen som vi håller på (Jag & mimmi på frölunda, Tess på brynäs). Sen gick jag hem så jag kunde se på Sverige-Portugal. Det va ju en hyfsad match.
Igår gjorde jag inte så mykcet mer än va hos Mimmi & Tess igen och skrev lite på en uppgidt som ska in imorrn.

Idag ska jag på stan, skriva skolarbete och sen till Mimmi & Tess för att titta på Frölunda-Brynäs :) Det kan bli kul det ;)

Katrineholm by night

Hade en skit kul kväll igår :) Förutom att min höft har bestämt sig för att ge upp. Jag kan gå men ont gör det... Men vi kom till Katrineholm runt 20. Gick in och satt och tjôtade bort lite tid. Sen började grabbarna spela. Peter va ju rolig sen när han frågade hur det va... Ja dom va roliga hela bunten igår. Särskilt efter så klart. Björn lovade saker som jag hoppas han håller ha ha. När han lovat det han lovade och sen kommer tillbaka och Mimmi frågar om han vet vad han hade lovat och säger att han inte minns nånting och Mimmi säger att hon har vittnen och han tittar på mig och säger: Du minns inget eller hur? Ha ha ja det va kul. Lager har ju sånna bekymmer oxå ha ha. För att inte tala om Håkan, den mannen är ju inte klok nånstans. Wictor kan man ju inte annat än asgarva åt. Tess talade om att vi skulle till McDonalds för dom har öppet till 3. Wictor: I KATRINEHOLM? Tess: Ja Wictor: McDonalds i Katrineholm??? Sen va han tvungen att berätta det för Lager oxå. Wictor tyckte det va underligt för inte ens McDonalds i Partille har öppet så länge ha ha. Ja det va en riktigt kul kväll i alla fall. Dom grabbarna är helt underbara :)

Idag ska jag ta mig till Maxi och handla kattsand för den är totalt slut. Det blir att ta bussen för min höft vill inte gå nån längre promenad. Sen ska jag till Mimmi och kolla hockey. Tess ska ju till sitt andra hem, Katrineholm ha ha. Hon gör sin praktik där.

Fredag hela veckan

Idag mår jag riktigt bra. Allt känns bra faktiskt. Har bestämt mig för att allt löser sig, på  eller annat sätt löser jag allt. Det är ingen idé att oroa sig för varken det ena eller det andra känner jag.

Har skrivit lite på examensarbetet idag med. Känner mig duktig faktiskt, tror jag kommer fixa det här :) Ska ju på spelning ikväll. Det ska bli trevligt faktiskt. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Men det löser sig nog tror jag allt. Har några timmar till att fundera på. Vi ska ju bara till Katrineholm och det tar knappt en timme dit så...

Hade en jobbig dröm i natt. Undra vad min hjärna vill säga mig egentligen?

Nej ska fortsätta skriva nu..

För alltid

Ska jag någonsin sluta tänka på dig? Jag tror inte det. Det har gått en evighet sen jag träffade dig senast, men känslorna finns kvar. Absolut inte lika starka. Men dom finns där. Fast jag tror jag skulle fixa det bättre nu om vi träffades. Jag skulle nog inte bli samma nervvrak. Jag har kommit längre än så. Jag har accepterat att en del av mig alltid kommer älska dig. Det kan nog va svårt att förstå, men jag älskade dig. Jag har aldrig varit så där kär förut. Jag hoppas verkligen att jag får uppleva den känsla igen med någon som känner så för mig oxå. För nu vet jag hur riktig kärlek ska kännas. För att va lite rolig oxå: Du lärde mig kärlek. Folk kanske tycker jag är knäpp. Men jag kommer aldrig glömma den dagen när jag såg dig första gången. Jag insåg nog inte då vad du skulle få mig att känna, men det började redan då. Visst har jag mått dåligt över min känlsor många gånger. Men på ett sätt är jag glad att jag fått uppleva dom oxå för nu vet jag hur det ska kännas. Kommer alltid vara tacksam över att jag fick träffa dig. För även om det varit smärtsamt så ångrar jag ingenting!

Allt är bra

Nu har ja faktiskt kommit igång med examensarbetet på riktigt tror jag. Håller på med litteratur genomgången nu. Tror det kan bli bra faktiskt. Det blir det som det blir helt klart. Jag är ute efter ett godkänt så jag blir klar lärare nån gång. Behöver ha ett jobb oxå, men jag tror allt löser sig. Försöker leva efter det. Igår mådde jag inte så bra, kändes som allt går åt helvete, men tror det mesta ordnar sig faktiskt. Snart är det flytt och den ska nog ordna sig den med antar jag. Det mesta fixar sig om man har den inställningen. Och jag försöker verkligen.

Ikväll ska jag till Mimmi & Tess och kolla hockey. Hoppas det fortsätter gå bra känner jag :)

Har bokat biljetter så jag kan åka till mina föräldrar när min syster ska ha kalas. Min syster ringde mig igår, det va ju inte igår jag pratade med henne så det va trevligt. Vi kom överens om att vill man ha reda på nåt av mina föräldrar så måste man veta d själv först ha ha. Det är så sant så. Dom är värdelösa på att berätta nåt. Min syster är ju rolig oxå. Hon frågade om jag träffat nån kille. När jag sa nej fårgade hon varför då. Ja hur ska jag veta det då ha ha. Så den 18/10 får jag träffa alla igen, det ska bli kul. Min klippa Kim ställde upp som kattvakt igen. Är ju inte borta så länge men är skönt att veta att dom inte är själva ändå.

Nej nu är det nog dags för mat snart....

Trött som ....

Nu är jag verkligen trött. Har haft praktik idag. Det va väl kul som vanligt men känner mig seg och har ont i halsen.. Tror faktiskt jag måste sova en stund. Blev ännu segare när jag satte mig här. hoppas inte jag blir sjuk bara. Men med min tur blir jag säkrt det. Vi hade en på förskolan idag som fick åka hem för att han blev sjuk.
Nej vila va det..

Kryssning på blåsande hav

Nu är jag hemma från en kryssning på Ålands stormiga hav. Jag hade varit lite nervös inför kryssningen eftersom jag inte visste hur det verkligen skulle bli, men det blev bra. Åkte buss dit med Mimmi, Tess & Emma. Träffade även Elin som klev på i Strängnäs. Väl på terminal träffade vi Mia oxå. Tjejerna gick in och jag väntde på mina hyttdelare. Dom kom en stund senare. Anki, Kalle & Fia. Gick upp och träffade tjejerna igen och sen snackade vi bort tiden tills vi fick gå ombord. Båten skulle lämnat stadsträdgården 18.00 men fick inte åka ut förrän 20.15. Så vi hann lämna väskor, äta och gå en första sväng till taxfreen innan båten ens lämnat hamnen. Sen bytte vi om och sne gick jag till Mimmi och Tess. Sen upp till fun club och börja parta. Jag gjorde ju så klart bort mig inför en bartender.. Skulle beställa alkoholfria drinkar men jag sa 2 barnfria drinkar ha ha. Hittade en snygging i det andra bandet, Dreams som spelade oxå.
Jag, Elin & Anki partade på ganska bra. Tittade på Wallmans schlagerbar ihop med alla oxå. Riktigt bra va dom. Det måste ses, så duktiga verkligen :)
Barbados va bra som vanligt. Men efter Barbados slutat 02.15 så va vi trötta och hungriga så vi gick och åt lite och sen gick vi och la oss. Det va skönt. Jag va verkligen utsövd imorse när jag vaknade, trots att det stormade och gungade som fan ett tag. Idag har det inte hänt så mcket mer än att vi kollade på Dreams, Barbados och Wallmans schlagerbar igen. Sen av båten och hem. Alltid skönt att komma hem :)

Det blev en bra kryssning ändå. Trots att det kunde varit bättre mellan oss. Men jag vet ju varför det är som det är. Men det känns bättre :)

Måste tacka Kim som passade mina katter när jag va iväg. Tack så mycket raring :)

Inte bitter längre

Okej, nu är jag inte lika bättre längre. Nu står det 2-2 :) Får hoppas det kan stå sig matchen ut, eller att Elfsborg kan göra ett mål till. Typ 10 minuter kvar nu. Sen när matchen är slut ska jag cykla till stationen och möta Kim. Sen ska vi gå till Mimmi och hålla henne sällskap lite. Måste äta nåt oxå tror jag allt. Jag är dålig på att äta, jag vet...
Tyvärr började det regna nu så jag ser väl inte fram emot att gå ut i det men jag måste väl ha ha....

Fotbolls Bitterhet

Jag ska nog inte kolla på sport just nu. Jag blir bara upprörd, för allt går åt helevet just nu. Elfsborg spelar inte dåligt, men det går inte bra ändå just nu. Helsingborg leder med 2-0. Jag säger bara, grattis till det allsvenska fotbollsguldet 2008, Kalmar FF. Det här vänder Elfsborg aldrig. Jag vet att man alltid ska tro på sitt lag, men man måste ju va realist oxå. Men som dom spelar nu lär vi inte ens bli 2:a. Men jag är inte bitter...

Kvällen i Västerås

Ultraljudet gick bra men dom hittade inget så det blir väl att bråka ännu mer med sjukvården för som jag mår just nu så är det inte bra kan jag lova...

Kvällen igår va hel kul. Jag, Tess & Mimmi drog till Västerås och va där vid 21. Mötte upp Kim. Alltid lika kul att ses :) Sen hade Barbados så klart börjat spela men det fixade sig ändå. Så vi drog in och ja man kände ju sig rätt ung där kan jag säga. Men medelåldermänniskor, hur vore det om dom lät bli spriten? Folk klagar på ungdomar men äldre är värre, jag lovar! Fick se både det ena och det andra kan jag säga. Varför har killar så svårt att få nobben? Kim blev tvångdansad och jag fick rycka in och rycka tillbaka Mimmi när en kille nästan ryckte iväg henne. Hon ville inte dansa, vad va problemet liksom? Sen kom han tillbaka och frågade om dom skulle dansa igen, som om han inte frågat innan. Dåligt närminne? Och hon som hade workout pass, att jag inte skrattade ihjäl mig. Ja man får se mycket när man är ute nykter. Ritigt kul är det :) Sen slutade grabbarna spela vid 24 och då drog vi. Först till subway och välbehövlig mat :) Sen hem till sängen, va skönt att det va så nära hem :)
Tack för en riktigt rolig kväll brudar :)

Imorrn är det kryssning. Hoppas på att det blir riktigt skoj :)

Idag händer inte så mycket mer än att Kim kommer hot. Hon ska ju vakta mina kissmissar när jag åker ut på havet.

Mat

Nu håller jag på och tvättar eftersom jag va tvungen att gå upp och äta innan sju eftersom jag inte får äta innan 13 nu. Ska ju göra mitt ultraljud idag för att förhoppningsvis få reda på varför jag mår illa hela tiden. Men det värsta nu är varför man tänker på mat hela tiden när man vet att man inte får äta. Annars kan det ju gå timmar men nu tänker jag på mat hela tiden ha ha. Så nu ska jag ha rena kläder innan kryssningen är meningen. Skulle tvättat på lördag men risken att jag inte är vaken då så det va lika bra att börja nu.

Imorrn ska jag sitta i skolan och skriva på mitt arbete hade jag tänkt. Ska skriva lite idag med men får se vad det blir... Min hjärna är inte helt med idag... Men lite får jag nog ihop..


RSS 2.0