Skön dag

Idag sov jag länge.. Eller ja jag somnade om en stund efter att jag varit uppe ha ha.. Sen fick jag ett skit kul telefonsamtal, jag vet än inte hur jag ska göra eftersom det har strulat till sig lite.. Varför ska det alltid göra det när det är nåt bra? Men jag hoppas d löser sig i alla fall.. Det måste göra det på nåt vis!

Sen gick jag ner på stan med Mimmi och hennes mamma och träffade Kim och sen kom Tess oxå. Vi fikade lite och sen gick vi på stan. Trevligt som vanligt :) Sen gick jag med dom hem och drack lite kaffe.. Sen när jag kom hem så har jag kollat på hockey och ska väl göra tills det är slut.. Sen måste jag sova för jag ska jobba imorrn.. Har blivit sms bombad om förfrågningar om jobb idag.. Det känns bra det ;) Imorrn är det dock ett riktigt långt pass.. 8-18, men d ska nog gå bra hoppas jag.. Så det blir en lugn Valborg för min del för jag lär va helt död ha ha..

Jag lär fundera ihjäl mig inatt, men jag ska försöka tänka att det löser sig på nåt vis..

Örebro

Idag har jag varit i Örebro. Det blev att gå upp tidigt och det är jag inte van vid alls. Dessutom sov jag inte särskilt bra i natt. Vaknade massa gånger och sådär.. Men upp kom jag och iväg till Örebro. Hittade dit jag skulle oxå, med lite hjälp av Annika på msn.. Skulle egentligen träffat henne efter sen men hon hade inte tid så det blev inte så. Men intervjun gick ganska bra.. Rektorn va från mina trakter ha ha.. Inte så van att folk här uppe säger: Ja Vedum på Varaslätta.. Dom brukar mer titta på en och se ut som ett frågetecken ha ha. Visade sig att han va från Källby, utanför Lidköping..
Sen fick jag gå lite på stan i väntan på nästa tåg.. Jag hittade en rolig sak på stationen i Örebro.. Inte nog med att det finns sms biljett nu ska man skicka sms och få en kod för att komma in på offentliga toaletter..




Iofs ganska smart då man slipper växla pengar eller ta ut om man inte har. Men det forutsätter ju å andra sidan att man har pengar på mobilen eller överhuvudtaget äger en mobiltelefon..

Måndag

Dagen idag har varit ganska jobbig.. Skulle iväg till Södertälje på två anställningsintervjuer precis innan fick jag ett mycket tråkigt besked.. Vill inte skriva så mycket om det men jag lider med dom som det handlar om. Men jag kom till Södertälje och jag tyckte båda intervjuerna gick ganska bra. Tror att jag börjar bli lite säkrare, vet mer vad jag ska säga och så.. Vill ju göra ett bra första intryck.
Imorrn är det dags för anställningsintervju i Örebro, får hoppas det går bra oxå.. Då blir det att gå upp tidigt, det va ju ett tag sen så får nog gå och lägga mig ganska tidigt idag..
Sitter och kollar hockey-VM, så det gör jag nog en stund till..

Hoppas på det bästa

Nu har jag skickat iväg examensarbetet till min handledare och så hoppas jag verkligen att hon godkänner det nu. Jag är ju så självkritisk själv så jag vågar aldrig hoppas. Jag har aldrig trott att nåt jag ska lämna in på högskolan ska bli godkänt, men jag har lyckats typ varje gång.. Ja d här arbetet har jag ju inte blivit klar med, men nu tror jag att jag är det.. Känns ganska okej i alla fall...

Imorrn har jag två anställningsintervjuer i Södertälje.. Får hoppas dom går bra.. Har inte blivit nervös än, men det brukar komma innan.. Skönt att jag kunde få in dom båda intervjuerna på samma dag så jag slapp åka till Södertälje två gånger.. Så kul är inte Södertälje ha ha.. Ska ju till Örebro på tisdag oxå..

Solig lördag

Nu har Carro åkt hem och jag sitter här vid Tvn.. Jag har skrivit lite på mitt arbete oxå, nu ska det fan bli klart. Nejmen har jag skrivit det förut kanske?? Ha ha jo jag vet, men nu är det fan så.. Det kommer bli klart oxå, jag vet det..

Idag har jag skrivit ett inlägg på fanzonen oxå ha ha Jag tyckte Carro va lite seg på att lägga upp en sak så jag tog tag i det. Problemet va bara att det typ tog en evighet för mig att få ihop det där jävla inlägget.. Så det är nog en jäkla tur att det är Carro som har fanzonen och inte jag. Den sidan hade aldrig blivit lika bra om jag hade haft den, det är bevisat nu Carro ;)

Ja resten av dagen blir det väl inte så mkt.. Skriva på arbete, kolla på Tv och kanske sitta lite på balkongen. Det är ju så jäkla skönt väder nu. Det är så underbart att våren verkar ha kommit. Hoppas den tänker stanna!! Jag tänkte föröska få lite färg nån dag.. Alla som känner mig vet att den färgen blir röd och sen blir jag likblek igen XD

Fredag på stan

Igår va en kul dag.. Fick städat tillslut, då min dammsugare mitt i fick för sig att den skulle dö.. Men jag fick igång den sen igen som tur var ha ha.. Sen gick jag ner på stan för att fixa lite saker.. Träffade Mimmi och Tess och sen kom Carro. Så jag och Carro gick och åt och sen gick vi hem med Carros väska och efter det gick vi ner på stan igen och fikade med Mimmi och Tess.. Sen gick vi på stan och det blev lite dyrt ha ha.. Hittade ju en väst, har ju letat efter en sån jättelänge så nu när jag hittade en som passade va jag ju tvungen att köpa den ;) Carro köpte en typ likadan.. Sen hade dom ju mobbning av mig som vanligt ha ha.. Ganska idiotisk att sammanföra 3 personer som älskar att reta mig ;) Men fan va kul vi hade :) En riktigt skön fredags eftermiddag.
Ja jag och Carro köpte ju en jäkla massa godis oxå som vi moffade på när vi kom hem.. Carro hitta nån väldigt suspekt kyckling (?) som hon hade krig med Belinda om.. Belinda ville väldigt gärna ha den ha ha..
Mycket skratt och flum som vanligt..

Tack för en riktigt rolig fredag <3


Fredag hela dan

Så var det redan fredag igen.. I eftermiddag kommer Carro hit och då ska jag gärna ha hunnit städa här för det ser inte kul ut här nu. Jag tänkte faktiskt ta tag i det snart.. Ska bara äta frukost först.. Sen jävlar ha ha.. Då ska det bli rent här XD.. Eller ja bättre i alla fall ha ha.. Får väl se vad jag orkar.. Städning hör inte riktigt till mitt favorit göra.. Ibland önskar jag faktiskt att jag tyckte det va lite roligare, för det måste väl finnas nån som tycker det är kul?? Men det är i alla fall skönt som fan när det är klart, då är man så stolt över sig själv..

Igår satt jag hos Mimmi och Tess hela dan.. Fick massa musik av Mimmi så nu är inte min dator lika tom längre. Det tackar jag för ;)

Nej dags att sätta fart här!

Radion

Så har jag jobbat.. Mycket trevligt, jobbade med Bea. Hon är mycket trevlig att jobba ihop med :) Sen handlade jag på vägen hem och när jag precis kom innanför dörren så ringde min telefon och då va det mamma som bara: Jag hinner inte prata, skulle bara säga att gå in på webben och lyssna på radio Skaraborg, d är Scotts..
Min mamma är bra hon ha ha.. Tänker då alltid på mig ;) Det va en livespelning från i somras.. Mycket trevligt ha ha..

Jag är trött nu, ska kolla klart på Room Service, sen ska jag nog sova tror jag.. EMD är ju med så det måste jag ju se ha ha.. Söta pojkar det där ;)

Grattis till bror

Redan onsdag då.. Veckorna springer ju fram.. Trist väder idag med.. Men det skulle bli varmt i helgen hörde jag på nyheterna, kan ju hoppas att det är så :)
Idag ska jag jobba 4 timmar, antar att dom ska ha möte eller nåt.. Det brukar vara då man får jobba mitt på dagen ;) Så det blir nog inte jätte mkt att göra. Brukar inte vara mkt mitt på dan...

Idag fyller min storebror år :) Grattis till honom!! 33 blir han för alla som undrar, han är 10 år äldre än mig så det borde va det i alla fall ;) Så jag bjuder på en bild på honom oxå ;)


Bra och dåligt

Jag behövde aldrig gå iväg med datorn, den hoppade igång sen.. Jag fattade som vanligt ingenting ha ha.. Mysko är det i alla fall.. Men nu funkar det i alla fall och det är jag glad för..

Usch vilket trist väder det är idag.. Ingen sol alls, ser mer ut som det ska regna idag.. Ja det måste väl vara sånna dagar med antar jag.. Men lite nedstämd blir man.. Sen mår jag lite sådär igen, jag måste väl söka VC igen, tycker dom kan hitta nåt snart. Jag mår fan inte bra och det är inget jag hittar på..

1000 inlägget

Nu när jag loggade in här fick jag se en skojig kommentar.. Fick tips på ett röstklipp med Björn och Wictor från Barbados. Det va faktiskt ganska skoj. Här kan ni kolla in det om ni vill ;) Och ja, Wictor är så där ;) Hel sköna snubbar båda två.. Jag har verkligen inte glömt Barbados även om det numer är mest Scotts som gäller som alla redan vet vid det här laget ;) Det här klippet gjorde faktiskt min dag lite roligare för om veckan inte startade strålande igår så fortsatte den verkligen inte så heller.. Min dator, som precis kommit tillbaka från lagning är död.. Jag får verkligen inte igång den, jag kan bli tokig för mindre. Jag vet inte va som hände, jag startade den, Belinda råkade kliva på startknappen och efter det är den bara död. Jag menar katterna har gått på datorn förut.. Så det blir en tripp till onoff strax.. Har den gamla datorn som ni säkert förstår.. Jag är allt annat än lycklig just nu...

Det här är mitt 1000 inlägg i min blogg förresten :) Jag började blogga här i slutet på december 2006.. Så 1000 inlägg på lite mindre än 2½ år..

Måndag

Den här veckan startade inte strålande, men då kan det bara bli bättre ;) Jag är positiv ändå. Fick en ny arbetsintervju idag, så är glad :) Har skrivit lite på arbetet och sen va jag hos Mimmi och Tessan och sydde lite på min duk.. Det går sakta men säkert framåt ;)

Annars händer det inte alltför mycket tyvärr.. Har snackat lite med Carro nu, alltid lika trevligt :)

Imorrn händer nog inte så mkt heller.. Åhh vilken intressant blogg jag har nu förtiden ha ha..

Glädjefnatt

Yeeeees! Är Gefle spöket oxå borta nu?? Ett bra lag har tur.. Jag skiter i att det va i matchens sista spark. I förra matchen hade Elfsborg oturen att släppa in ett mål det sista, nu vände det :) Lät som det va rättvist i alla fall. Och fan va det här behövdes :) Nu är jag en glad Elfsborgs- supporter ;) Anders Svensson är min idol och just idag älskar jag honom mer än vanligt ha ha

Söndags tjôt

Så var det söndag igen.. Har varit en ganska skön dag, trots att jag är lite trött och seg idag. Va på stan med Mimmi och Tess. Jag va nog inte ett alltför trevligt sällskap tror jag.. Vet inte riktigt vad det är.. För jag är på ganska bra humör annars..
Men nu har jag druckit kaffe så nu känns det lite bättte, tror det behövdes ha ha

Jag känner att det inte händer så mkt skoj att skriva om.. Just nu sitter jag och lyssnar på Radiosportens webbradio igen.. Nej jag är inte fotbollstokig.. Ja idag går d ju inte så bra, eller inte just nu.. Den där jävla Hasse Berggren säger jag bara ;) Men nu gjorde mitt IFE mål så nu blev jag genast mycket gladare :) Det va skönt innan halvtidsvilan :)

Ja d händer nog inte så mkt mer idag tror jag.. Ska försöka läsa lite mer i min bok. Läser "Snabba Cash" av Jens Lapidus just nu.. Den är helt okej, har inte hunnit läsa så mkt än..

Tvättning

Ja då hade jag tvättat klart och har rena kläder igen ;) Det är alltid trevligt.. Skönt väder idag oxå.. Vet inte riktigt vad jag ska göra mer idag. Ta det jäkligt lugnt tror jag, blev lite trött här nu. Kan bero på att jag höll Carro sällskap i natt ha ha.. Men det va trevligt, våra msn konversationer spårar alltid ur, jag fattar inte xD

Nej det händer nog inte så mkt mer här just nu.. Mitt huvud blev just väldigt tomt ha ha.. Vet inte vad det va, men kände som luften gick ur mig ha ha.. Får ta och hämta lite ny energi nånstans tror jag xD.

Vad hjärnan tycker och vad hjärtat känner är inte samma sak


Nu är det bra

Imorse fick jag nåt ryck. Skrev en del på examensarbetet, nu ska jag bara fortsätta på det inslagna spåret så det blir klart nån gång. Jag börjar bli trött på mitt eget lata jag. Tar jag bara tag i det, vet jag ju att det blir gjort. Att det ska vara så förbannat svårt bara! Men i helgen ska det hända grejer, det har jag lovat mig själv. För nu ska det fan bli klart!!!

Ska ha en tvätt och städdag imorrn tänkte jag, det behövs verkligen.. Tog tvätt tid tidigt så det blir gjort. Man kan ju hoppas att det blir fint väder imorrn med...

Nu diskuterar Carro midsommar med mig här ha ha.. Så jag började tänka på midsommrar som har varit.. Grebbestad, d är midsommar för mig det.. Västkusten helt enkelt.. Åhh jag längtar dit...

Har varit hemma hos Mimmi och Tess en sväng idag med. Alltid lika trevligt.. Den där duken jag syr kanske blir klar till midsommar ha ha..

Ja idag mår jag riktigt bra kan jag säga!!

Anna, jag tänker på dig.. Det vet du <3

Bättre idag :)

Idag är det faktiskt bättre.. Mycket kan bero på att jag gick till Mimmi och Tess en sväng.. Jag och Mimmi satt och sydde och tjôtade en massa.. Behövde verkligen det.. Är så glad att jag har dom båda, fast jag kanske inte är jätte bra på att visa det jämt.. Men det är så skönt att ha dom nära :)
Annars har jag ju inte så många vänner så nära.. Carro bor inte så jätte långt bort och det är jag så glad för :)
Men jag älskar alla mina vänner, för jag har dom bästa man kan ha :)

Men nu är jag riktigt trött.. Ska lyssna klart på fotbollsmatchen jag lyssnar på.. Har man inte de rätta Tv kanalerna ja då får man använda SR:s webbradio ;) Just nu går det bra. Mitt Elfsborg leder över Kalmar med 1-0 :) Hoppas verkligen det håller i sig..

Lista :)

Jag snodde den här i Carros bilddagbok...

PERSONLIGHET

                                                                                            
är du blyg?- Inte direkt.. Det klart lite försynt är jag ju ;)
är du smart? - Jag lever i tron om att jag är det ja ;)
är du långsam? - Ja!
är du stressad? - Ja oftast ja
är du tålmodig? - Hahahaha svarar jag ja på den frågan kommer nån av mina vänner att slå nåt hårt i skallen på mig
är du djup? - Det händer ja
är du öppen? - Ja.
är du ärlig? - Jag förösker vara det ja
är du positiv? - Alltid!
är du rolig? -  Det sägs så
är du ansvarsfull? -  Japp

VÄNSKAP
har du svikit en kompis? - Ja
har du förlorat en bästa vän? - Ja
har du sagt att du älskar en kompis? - Ja
har du sovit med en killkompis? - Det tror jag inte
har du sovit med en tjejkompis? - Japp
har du pussat en av samma kön? - Japp
har du slagit en kompis? -  Jag slår folk jag tycker om ha ha (AJ fan d där lät fel)
har du en kompis som vet allt? - Jag tror det
har du berättat hemligheter? - Ja.

KÄRLEK
har du blivit sårad? - Har hänt
har du haft stadigt förhållande? - Ja
har du krossat någons hjärta? - Tyvärr tror jag det
har du gett någon ditt hjärta? - Ja
har du "playat"? - Ja det räknas nog som d ja
har du sagt att jag älskar någon och menat det? - Ja
har du sagt att jag älskar någon, och ljugit? - Nej
har du varit otrogen? - Ja

FAVORITER
favorit låt just nu: Moving on - Sarah Dawn Finer
favorit pryl: Datron, Mobilen, MP3n
favorit film: Dirty Dancing
favorit bok: Just nu är det böckerna av Mari Jungstedt
favorit lärare i skolan: Nu går ju inte jag i skolan längre, men Palle är den bästa jag haft
favorit plats: I min soffa eller på en spelning
favorit frukt: Banan

ÖVRIGT
har du sytt? - På mig själv nej
har du opererat dig? - Nej
har du cyklat omkull? - Ja
har du sjungit i duschen? - Ja
har du hoppat bungyjump? - Aldrig i livet!!
har du fobi för något? - Fåglar (Duvor framför allt), Spindlar
har du sett någon dö? - Nej
har du varit på begravning? - Ja
har du sagt att du hatar någon? - Ja

LIVET
svart eller vitt: svart
rött eller blått: blått
skriva eller tala: skriva
vatten eller cola: cola
mobil eller mp3: mobil
snygg eller charmig: CHARMIG
lösgodis eller choklad: Choklad
frukt eller grönsak: Båda
film eller serie: Serie
festa eller softa: Beror på vad det gäller
sommar eller vinter: Sommar
fredag eller lördag: Fredag
ljus eller lampa: Ljus
övervikt eller undernärd: Övervikt
kärlek eller vänskap: Vänskap
bio eller hemmakväll: Hemmakväll


Inte bra

Det är ingen bra dag idag.. Har hostat som en tok hela natten.. Så nån skön nattsömn har det verkligen inte varit. Sen känns allt bara hopplöst idag.. Jag borde ta tag i allt, men vad gör man när orken inte finns. Det finns verkligen ingen ork alls.. Jag har försökt hitta den hela morgonen, ska försöka lite till tror jag..
Ska se till och få lite gjort idag så jag blir lite nöjd med mig själv..

Att det kan vända så snabbt, från att ha varit en ganska så bra dag igår så bara det vände.. Men det kanske kan vända tillbaka snart igen..

Idag

Jag har inte haft så mkt blogglust som ni säkert har förstått och jag har inte det nu heller egentligen. Hade dessutom en diskussion med min mamma igår om att hon tycker att vi ungdomar skriver ut allt på nätet.. Hon förstår nog inte riktigt och jag kan inte förklara mer än att jag tycker att en blogg t.ex. är ett väldigt bra ställe att skriva av sig på. Man kan få andras syn på saken om det man skriver om. Det är i alla fall därför jag har en blogg och givetvis för att folk jag inte pratar jätteofta med ska ha en chans att "hålla koll på mig". Det är i alla fall därför jag läser andras bloggar ha ha. Men jag tänker fortsätta blogga så länge jag tycker det är kul men såklart försöker jag tänka lite på vad jag skriver...

Idag har jag fått en del gjort i alla fall.. Har sökt en del jobb, vilket jag varit väldigt lat med att göra på senaste tiden.. Men det gav resultat direkt då en från ett jobb jag sökte i Södertälje ringde när jag va på stan. Så ska på intervju 27/4.. Får väl se vad det leder till, men som sagt intervjuer är alltid bra :) Sen va jag på arbetsförmedligen oxå, vilket deprimerande ställe. Och jag blir inte gladare när jag ser hur mkt folk det är där oxå.. Mimmi underhöll ju mig i telefon medan jag stod i den långa kön ha ha. Trevligt det i alla fall :)

Min förkylning är väl kanske lite bättre idag, men ska nog lägga mig en stund snart. Känner att jag behöver det..

Sen undrar jag varför posten måste byta postnr, jag blir förvirrad!!

Söndag

Så var påsken nästan över oxå. Det har varit riktigt trevligt. Angelina åkte hem vid 18. Vi har inte gjort så mkt idag heller.. Jag är fortfarande seg kan jag säga.. Min röst är dock tillbaka lite. Men Angelina hade lite kul åt mig när jag skulle sjunga förut ha ha.. Jag låter som jag är i målbrottet typ.. Har inte alltför mkt att skriva tror jag.. Är rätt trött som sagt.. Ska titta lite mer på tv och sen ska jag sova..

Har varit en kul påsk i alla fall :)

Helt galet

Med risk för att det här kommer bli en roman, men orkar ni läsa så gör det... Här kommer berättelsen om Scotts i Arboga parken 10/4-09:

Det började redan på Skärtorsdagen då först Angelina kom hit och sen Carro. Vi flummade som vanligt och sov väl inte så bra den natten. Sen började långfredagen tidigt, då vi skulle hämta bilen i Flen rätt tidigt.. Om ni undrar varför vi hyrde i Flen så var det för att det va uthyrt i Etuna.. Är man inte ute i god tid så xD. Men dit kom vi och bra gick det ha ha.. Sen bar det hemåt efter att vi handlat lite och sådär. Jag kläckte den bra idén att Carros kompis Betty kunde följa med till Arboga.. Det nappade hon på så hon kom vid klockan 18. Så gjorde vi oss i ordning och strax efter 19 åkte vi i den fina lilla Statoilbilen ha ha.. Väl i parken i Arboga så gick vi in och tog oss ett bord där vi hängde hela kvällen. Vid det bordet hände det roliga saker vill jag lova. Vi fick oss en vän, Ljuset ha ha.. Mindre skojiga saker oxå, gardinstången ramlade ner i huvudet på Angelina.. Sånt händer ju fan bara när jag är med xD. Scotts va underbara som vanligt. Mest danspublik den här kvällen så Henke hade all tid i världen att skoja med oss, vilket han så klart gjorde. Jag och Carro vek oss av skratt flera gånger.. Vi hade ju fixat påskägg oxå, det blev ju succé, hoppas vi ha ha.. Riktigt rolig spelning i alla fall :)
Efteråt hände det ju grejer.. Ja min röst försvann ju i sista "Jag tror på oss", fan va bra den va live förresten.. Men vi pratade lite med Robban och Claes. Robban stirrade ut mig, antagligen för att han insåg att det är jag som är Icka. Kändes ju trevligt ha ha. Claes frågade var vi bodde :) Sen var det en söt liten tjej som höll på och busade med Henke och Lillen. Så jävla roligt att se.. Henke kom fram till oss med henne på ryggen och säger till Carro: "Det är nåt som sitter fast på mig rygg, kan du se vad det är". Carro svarade att d inte gick att identifiera ha ha. Jag fick fixat hälsningarna jag lovat mamma efter lite om och men sådär ha ha.. Henke stretchade stämbanden oxå xD.. Som sagt inte riktigt som andra ;) Claes är söt oxå, så mån om Carro. Jag satte ju mig på en stol för jag mådde inte riktigt bra, medan de andra sprang omkring. Då gick Claes förbi och bara: Oj Oj.. Sen gick han förbi en gång till och pratade i mobil och då fick jag värsta leendet :) Sen var de andra tvugna att hämta sina jackor så dom gick ut och då passade jag på att krama Henke och sen skulle vi tydligen gå in igen för att dom skulle säga hej då och då kramar Henke dom andra och så säger han till mig: Du har ju redan fått en kram.. Han såg så rolig ut ha ha.. Sen skulle vi åka hem tänkte vi men när vi kommit ut kommer Carro på att hon kan inte åka utan att säga hej då till Claes och Robban så d va bara att gå in igen. Hittade Claes vid scen, så vi kramades med honom. Nej d va inte alls kallt, därför jag hade Angelinas varma jacka på mig ha ha. Sen frågade Carro vart Robban va och fick till svar att han va i logen och att det bara va att gå in där.. Vilket vi inte riktigt ville och med facit i hand, va skulle han ha in oss där för ha ha.. Men iofs va det en ganska trevlig syn som mötte oss xD.. "Nej han har däckat, han drack nån konstig grogg". Henke älskar att retas med oss xD. Sen sa vi hej då.. Keep up the good work with the homesite" ha ha.
Så åkte vi hem till sängen.. Såååå skönt! Carro pratar om videos och källare i sömnen XD.

Idag har vi skjusat hem Carro och Betty, sen lämnat bilen och åkt buss hem. Jag är helt slut, för min röst är borta! Så det blir bara att ta det lugnt resten av dagen. Jag orkar typ ingenting...

Men jag har haft så roligt, värt allting såklart!!

Halsont

Idag har jag inte gjort så mkt alls. Mycket beror på att jag har ont i halsen.. Riktigt ont.. Det kom ju lägligt liksom ha ha.. Jag får ju besök imorrn då vill jag inte vara sjuk.. Och sen ska vi ju iväg på spelning på fredag och då är det ju bra om jag mår bra känner jag. Annars blir jag bara gnällig ha ha.. Nej men det går nog över tror jag.. Ska gå och lägga mig efter hockeyn så jag orkar gör lite imorrn innan Angelina kommer.. Börjar blir trött, fast jag sov en timme mitt på dagen..

Hoppas på att det blir en bra påsk :)

Datakrångel

Idag har jag varit lite nyttig i alla fall.. Har fixat lite med mitt examensarbete, det känns skönt i alla fall. Ja jag jobbar på att bli klar så fort som möjligt. Nu SKA jag verkligen bli klar!!
Sen var jag på OnOff igen.. Ja jag fick ju tillbaka min dator men windows är ju på engelska, kul liksom ha ha.. Visst d är väl ingen stor grej egentligen men jag är svensk och den va på svenska innan jag lämnade in den! Men givetvis var inte deras typ dataexpert där idag så jag får gå dit imorrn igen. Ja jag klagar inte på motion ha ha..


Så det är väl vad jag har gjort idag typ.. Är trött, som vanligt oxå ha ha..


Trötter

Jag är rätt trött, givetvis somnade vi rätt sent igår. Det blir alltid massa tjôt såklart.. Vi är ju alltid så roliga xD. Jag ska försöka ta ner Carro på jorden igen tänkte jag ha ha "Men vaddå, du kan ju allt".. Det kan hon inte ha ha.. Men hon är ju jävligt bra ändå xd Det bästa va ändå "Men han måste ju trycka upp hela rutan".. Ja jag va jävligt trött, jag skrattade åt allt i princip..

Idag har vi inte gjort så mkt.. Carro åkte hem vid 15 och sen har jag inte gjort så mkt allt.. Är som sagt rätt trött och har lite små ont i halsen.. Vill inte bli sjuk nu..

EMD och flum

Nu sitter vi här vid varsin dator ha ha.. Men vi är rätt sociala ändå tror jag.. Har fått tillbaka min dator nu så har lagt in lite i den.. Massa kort och sådär.. Carro hade ju en del som jag ville ha ;)

Ja som sagt så har vi sett EMD idag.. Ja Star Pilots oxå.. Det var ritktigt trevligt :) Blev faktiskt lite chockad över hur gulliga EMD är.. Och Erik, jag är lite kär tror jag ;) Han sa att jag passade i min piercing :) Fast jag fattade ju ingenting först ha ha.. Men så jäkla gullig.. Och Erris skylt, så jävla rolig.. "Men vad frågar du för då??". Det var en riktigt trevlig dag.. Kul att träffa Lotta igen :) Och kul att träffa Erri och Jossan :) Och självklart kul att träffa Carro :)

Nu börjar jag bli trött, men känner jag oss rätt så flummar vi väl ett tag till här ;)

Söndag

Så var det söndag då.. Igår gjorde jag inte jätte mkt, jag tvättade. Det va skönt att få det gjort. Så kollade jag givetvis fotboll. Allsvenskan drog ju igång igår :) Folk får säga vad dom vill, men jag ÄLSKAR fotboll. Matchen igår var ganska underhållande bitvis.. Men det är bra om man gör mål på alla tusen chanser kanske om man ska vinna ;) Det blev ju 1-1 i alla fall :)

Idag fick jag sms om att min dator är klar.. Så jag tänkte ta mig till onoff och hämta den snart.. Men onoff öppnade inte förrän 11 idag så jag ska nog lugna mig lite med att gå dit. Ser inte ut att va lika fint väder ute idag.. Igår var det ju underbart :) Våren gör faktiskt att jag mår mycket bättre :)

Ja idag kommer ju Carro hit. Hon ska stanna tills imorrn :) Ska bli roligt. EMD idag då :)

Sömnproblem

Det är något allvarligt fel på mig. Alla som känner vet hur mkt jag älskar att sova.. Jag kan sova hur mkt som helst, i vanliga fall. Nu på senaste tiden kan jag bara inte sova längre än 8. Det är helt sjukt och inte nog med att jag vaknar tidigt, jag vaknar ju säkert 3-4 gånger per natt oxå.. Det är jätte konstigt, det är inte jag liksom. Och i natt blev det ganska sent jag somnade oxå, men det verkar inte spela någon som helst roll verkar det som..

Tillbringade typ hela dagen hos Mimmi igår, d va inte meningen egentligen för jag skulle ju gått hem och tvättat men det va så trevligt hos min underbara Mimmi så jag blev kvar där ha ha.. Så jag får tvätta idag istället, håller på nu faktiskt..

Imorgon får jag besök av Carro, hon stannar till måndag. EMD är på stan imorrn så då ska vi ju givetvis dit.. Trängas med massa folk ha ha..

Fredag igen

Så var det fredag igen, vad veckorna springer fram. Igår var Carro här i Etuna på studiebesök så då passade jag på att träffa henne en stund. Vi gick hem till mig och flummade lite vid datorn.. Vi är inte riktigt kloka, men kul har vi ;) Annars hände inte så mkt mer igår, jo jag klippte mig ju. Det blev faktiskt bra. Jag är nöjd för en gång skull ha ha.. Jag har väl insett att jag passar bäst i kort hår..

Ja idag händer väl inte heller så mkt. Tänkte jag skulle se om jag kunde tvätta, tror det behövs..

Inte på topp

Jag mår inte direkt på topp just nu. Jag har sovit så jävla dåligt i natt.. Drömt massa konstigt och vaknat hela tiden. Jag är verkligen inte i balans just nu.. Försöker ta tag i allt, d är inte det lättaste när man inte har någon ork överhuvudtaget.. Men jag kämpar på.. Va hos Mimmi och Tess en sväng igår och det va skönt att inte bara sitta hemma..

Sen är jag så glad att jag har haft mina underbara vänner på MSN.. Vilka jävla samtal vi har haft.. Jag är VÄLDIGT glad att inte vissa grabbar har tillgång till mina msn konversationer..  Dom skulle börja undra på riktigt kan jag säga..
"Men vi kan ta båda på båten".... Men jävligt kul har jag, det livar upp mitt liv kan jag säga..

Idag tänkte jag försöka få tag i en klipptid.. Mitt hår ser inte klokt ut, måste göra nåt åt det.. Jag vet bara inte vad..

RSS 2.0