Fredag

Så var det fredag eftermiddag.. Har varit på möte med vikariepoolen idag, känns helt okej.. Hoppas man får jobba lite i alla fall.. Skulle va så skönt att få inkomst nånstans ifrån..

Sen va jag och drack kaffe hos Mimmi och sen gick vi ner på stan, träffade Tess och sen till apoteket och efter det gick dom vidare på stan och jag gick och mötte Carro och Lotta. Så jäkla kul att träffas :) Så gick vi och åt och flummade och hade oss. Sen runt på stan.. Hittade det vi skulle ha tror jag ;)
Nu är jag hemma igen och sen ska jag nog till Mimmi och Tess och se lets dance tänkte jag..

Syjunta

Den här dagen gick lika fort som alla andra dagar nu förtiden. Syjunta hos Mimmi och Tess, då går dagarna fort. Började på min nya duk. Gjorde en blomma typ i alla fall ha ha.. Sen lyssnade vi på hockey på Tvn oxå ;) Det gick ju bra, Frölunda vann :)
Alltså vi är helt sjuka, är glad att det bara är vi som hör oss ha ha.. Helt loss.. Som när jag skrek: Jag ska ha sex.. Jag pratade om stygnen.. Sen fick jag ju höra det där om myggor igen.. Ja helt sjukt! Men så jävla kul.. Kan inte fatta att jag bara känt dom i 2 ½ år, känns som hela mitt liv typ.. Är så jävla glad att jag lärde känna dom <3

När jag kom hem startade jag datorn efersom Carro hade dillat massa på sms, va ju tvungen och kolla va fan hon prata om. Jag fick en chock, nu har jag lugnat ner mig och insett att det nog va ganska trevligt ändå ha ha.. Shit alltså.. Jag kommer dö om det ska fortsätta såhär..
Kolla här så ni fattar vad jag pratar om!!

Imorgon ska jag på möte klockan 10 och sen ska jag träffa Carro och Lotta :)
Nu ska jag sova. Natti!

Det är bättre

Idag känns det lite bättre tror jag. Jag bokade tågbiljetter till Karlstad igår. Det blev inte så farligt dyrt ändå. Sen ska ju Carro betala hälften av det oxå så ;) Ska hämta tågbiljetterna snart oxå tror jag.. Funderar på att ta mig en promenad och sen göra det.. Men först ska jag ju ta mig upp ur sängen, klä på mig och äta frukost..
Sen blir det väl att gå till mimmi antar jag.. Satt där igår med, men det är så skönt att ha nån att prata med..
Ska fixa lite saker innan jag gör allt det andra kom jag på nu..

Bättre??

Jag trodde allt skulle bli bättre när jag fick ett positivt besked men det känns inte så. Jag har ångest känslor och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Men tur att jag har dom bästa vännerna i världen.. Kan inte va ensam idag så jag ska gå till Mimmi om en stund tänkte jag.. Va där större delen av dagen igår oxå..
Känns som allt har löst sig med Säffle oxå, ska boka tågbiljetter i eftermiddag tänkte jag..
Har faktiskt tagit tag i lite saker oxå, så det känns bra i alla fall..

Nu ska jag klä på mig ;)

Skärpning

Idag blir det oxå slappt.. Det va ju städa egentligen.. Men jag diskade faktiskt igår ha ha.. Så lite nytta gjorde jag även om jag mest satt i soffan. Det blir så när det är sport å Tvn, vilket det ju är idag med :) Imorrn måste jag nog ta tag i mitt liv, eller inte nog. Jag SKA göra det. Jag vill göra det som jag lärde mig att man skulle tänka i veckan ha ha.. Jag ska ta tag i allt nu :) Det ska bli skärpning på mig :) Jag vet ju att jag kan om jag vill :) Jag vet ju vad jag behöver göra, det gäller bara att göra det oxå :)

Slappt och planer

Idag blir det total slappar dag.. Jag ska inte göra många knop alls.. Kanske diska, ja det behövs göras ha ha.. Skulle väl behöva städa oxå men det kommer faktiskt en dag i morgon oxå och jag lever ju efter måttot: Det du inte gör i dag kan du göra imorrn ha ha.. Nej men jag ska ta tag i det, jag vet ju vad som behövs göras och så illa ser det faktiskt inte ut här hemma. Det hade kunnat vara värre..
Så idag blir det mys med katterna och sport på Tv. Det är så bra på helgerna så här på vintern, det är alltid massa vintersport, mest skidor vilket jag tycker om. Eller inte just längdskidor men skidskytte tycker jag om :) Jag är ju en sportfåne som jag tror alla som känner mig har fattat vid det här laget ha ha..

Min syster som aldrig ringer mig har ringt mig 2 gånger idag redan ha ha. Blev en aning förvånad när jag såg hennes nummer på telefonen. Men alltid trevligt att höra av henne. Jag ska inte säga nåt för jag ringer aldrig henne heller ;) Vi ska planera pappas 60-årsdag. Han fyller ju 60 den 29 mars :) Det är bra att ha min syster för hon har alltid bra idéer :) Bara för att jag skrev att syrran ringt 2 gånger så ringde hon en 3:dje gång ha ha. Nu hade hon bokat det vi ska göra, jag vill inte skriva vad det är eftersom pappa inte ska veta nåt. Inte för att jag tror att han ens vet att jag har en blogg men man kan ju aldrig veta. Men då ska jag hem till mamma och pappa i alla fall :)

Fredag

Idag har det varit en ganska soft dag.. Började med att jag lämnade mina älskade katter på djurkliniken. Dom har blivit kastrerade idag och även id-märkta :) Sen när jag hade lämnat dom där så gick jag till sista dagen på kursen, som gick jätte fort då den va över efter 2 timmar. Så då gick jag hem.. Försökte få hit Carro men vi får ta det nästa vecka istället :)
Sen va det dags att hämta katterna och dom verkar faktiskt må väldigt bra för att ha varit nedsövda idag. Nu ligger dom här bredvid mig och vilar :)
Jag tittar på let's dance och är fortfarande oerhört trött. Jag orkar ingenting så om nån har tyckt att jag har varit otrevlig eller inte orkat svarat på sms och msn så är det för att jag tyvärr inte har så mycket ork som jag skulle vilja ha just nu.. Jag är nog tillbaka som jag vill vara snart igen, hoppas jag :)

Så efter let's dance sa jag sova och det lääääänge imorrn hoppas jag :)

Positivt

Blev faktiskt positivt överraskad idag. Jag va på högskolan för att hämta utdrag på de kurser jag läst för att kunna visa upp det på arbetsförmedlingen och såg då att jag fått poängen för en av kurserna jag läste i höstas och såg att jag oxå fått VG på den kursen. VG? Det har jag aldrig fått på en kurs förut ha ha. Bättre sent än aldrig liksom ;) Så insåg jag ju att eftersom jag har fått VG så måste min pedagogiska meritportfölj blivit godkänd, ni vet det där eländet jag raffsade ihop innan och under jul? Det som jag inte trodde skulle bli godkänd. Varför är jag så jävla självkritisk jämt? Jag har hittills typ aldrig fått underkänt på nåt som jag har skrivit ha ha.. Nu tror jag att jag har energi att ta tag i exarbetet oxå :)

Jämt trött

Jag är inne i en period då jag är extra trött. Det händer ibland och jag är där nu. Det verkar bara finnas två perioder hos mig antingen är jag hur pigg som helst och kan inte sova eller så är jag dödstrött och skulle kunna sova dygnet runt. Det är inte bra nåt av det ha ha. Men hellre pigg än såhär halvt medvetslös hela tiden säger jag bara..

Jag är trött på designen jag har på min blogg oxå.. Jag skulle kunna fixa egen header och så om nån bara hjälper mig att lägga dit den för sånt suger jag verkligen på ha ha.. Carro, kanske ha ha.. Men just nu har jag inga idéer på hur bloggen skulle se ut heller så om nån har nåt tips så tar jag tacksamt emot dom..

Trött som vanligt

Jag är helt död typ.. Fattar inte varför jag blev så trött när jag kom hem från kursen, va en rätt soft dag idag.. Vet inte om jag fick gjort så mkt för jag pratade mest med Hanna ha ha.. Kanske kan få mer gjort imorrn.. Meningen är ju att man ska söka jobb ha ha. Men det kommer jag att göra helt klart. Nu förstår jag mer hur jag ska göra så då ska det nog gå bra tror jag allt..

Händer nog inte så mkt mer idag.. Är som sagt trött som fan..

Glader

Kalla mig löjlig, men den här dagen kan inte bli dålig efter Rix morron zoo.. För er som missade det så va ju delar av mina favoriter, Scotts där idag :) Jag blir så jäkla glad av dom :) Precis vad som behövdes för att göra den här dagen lite extra bra. Jag kräver inte mycket jag ha ha. Dom va bara där en kvart typ men det räckte för att jag skulle bli glad :)

Snart ska jag gå iväg till kursen.. Får väl se hur det blir idag. Mest eget arbete idag tror jag.. Hoppas jag kan komma igång ordentligt och söka jobb nu..

Jobbig dag

Idag har varit en så där dag. Det va helt okej på kartläggningskursen jag ska gå. Träffade en jättetrevlig tjej som heter Hanna som jag snckade en del med. Skönt att ha nån resten av veckan känner jag.. Spanade in en snygg kille oxå såklart ha ha.. Jag förnekar mig väl aldrig ha ha..

Sen när jag kom hem höll jag på att bryta ihop.. Det känns bättre nu när jag har snackat med dom bästa vännerna man kan ha. Ni vet vilka ni är och jag älskar er allihop <3

Nu håller jag på och tvätta så jag tänker på nåt annat än hur jobbigt mitt liv är. Ska mysa framför Tvn hela kvällen tänkte jag.. Dags att hoppa ner till tvättstugan igen.. .

Trevlig helg

Så va jag hemma från en trevlig helg i Gävle. Hockeyn gick ju inte så bra alls, domaren va blind ;) Jag hade en kass plats ha ha. Jag fick massa folk i knät hela tiden, så närhet kunde jag ju inte klaga på att jag inte fick ha ha. Hände inte så mkt mer kul.. Har mått sådär hela helgen, tror jag håller på att bli sjuk. Men kul i alla fall :)

Nu när jag kom hem skickade Carro en låt till mig som verkligen va gjord för mig ha ha.. Fy fan va kul ;)

Men tack Mimmi och Tess för en trevlig helg :)

Nu ska jag surfa runt här och sen sova tidigt eftersom jag ska upp imorrn..

Packning

Nu sitter jag här och väntar på att få gå iväg till AF. Känner mig ju inte direkt upplagd för det ha ha.. Mår iofs bättre än igår, men bra vet jag inte om jag mår. Vi åker ju till Gävle i eftermiddag oxå.. Det ska bli kul :) Har packat lite smått på morgonen oxå.. Tror jag har fått ner det mesta faktiskt. Behöver ju inte ha så mycket med mig, men jag är ju expert på att ta med mig alldeles för mycket gejer ha ha. Varje kryssning har jag ju med mig hela garderoben, den lär säkert följa med till Karlstad oxå. Jag känner mig själv ha ha.

Jag och Carro kom på värsta bästs terapi grejen igår ;) Men jag mådde faktiskt mycket bättre sen.. Vi har alltid så kul vi :)

Nej nu ska jag iväg..

Nere

Idag är jag inte på toppen humör direkt. Jag har ont i halsen och är allmänt hängig. Har varit hos Mona med Mimmi och Tess idag. Plockade lite grejer och sådär. Men mest slöade jag bara med tanke på hur jag mår. Blir kul att åka till Gävle imorrn eller inte ha ha. Jo d ska bli kul.. Ska ju till AF först..

Men jag blir så glad av alla mina goa vänner på MSN. Man kan inte va hängig när man har dom bästa vännerna <3

Onsdag

Så var det onsdag då. Sitter hemma hos Mimmi nu.. Blri väl kvar här hela dan antar jag.. Ska väl söka lite jobb och sådär.. Syr säkert lite sen oxå.. Har kommit igång med det igen.. Vilket är skönt :) Det är så avkopplande..

Jag hatar när folk har rätt.. Men ja Angelina, du har rätt.. Jag vet, jag kan inte förneka det längre.. Jag lägger ner med att ens försöka..

Officiellt

Nu är jag officiellt arbetslös. Nu är jag inskriven på AF ha ha. Men det känns skönt att det är avklarat och pengar ska jag nog oxå kunna få.. Hoppas iofs på att få jobb.. Men ska skriva klart det där jävla examensarbetet oxå.. Nästa vecka ska jag gå nån typ sökajobb kurs. Känns ju kul, eller inte. Men lika bra att få det gjort.. Känns skönt att ha nåt att göra iofs..

Jag är verkligen skittrött idag. Ja, jag brukar vara trött men idag beror det på att jag inte har sovit ordentligt.. Jag somnade sent efter att katten hade kissat på täcket.. Tack för den liksom ha ha. Sen va jag tvungen att gå upp så jag kunde tvätta täcket.. Så det gjorde jag imorse.. Nu har jag bokat tid så jag ska kastrera mina älsklingar. Det behövs verkligen göras.. Så nästa fredag blir det.. Skönt att det blir av så snabbt ändå..

På fredag ska jag till AF igen och sen åker vi till Gävle på eftermiddagen :) Ska ju på hockey på lördag. Ska bli kul, d va ett tag sen..

Var hemma hos Mimmi och Tess efter att jag hade sprungit runt på stan ha ha.. Ska dit igen sen tänkte jag. Är ju hockey idag :) Heja Frölunda!

Om mig

Jag lånade den här från Angelinas blogg :)

MSN;

Hur många har du online? - 5 just nu, d är ju tidigt ha ha
Vad heter du på msn ? - Icka
Vem är snyggast på din msn som är online? - Ha ha Danne ;)
Vem är töntigast på hela din msn? - Det finns en del..
Vem skrev du senast till? - Det måste varit Angelina igår

MOBIL;
Hur många kontakter har du? - 61
Beskriv den sjunde kontakten? - Anki, Fias mamma. Hur go som helst :)
Vad står det på ditt senast sms? - Nej sånt berättar jag inte ha ha
Vad är ditt mobil nummer? - Det får inte vem som helst ha ha
Vad har du för mobilkort? - 3
Vilket språk är det på din mobil? - svenska

DIG;
Hur gammal är du? - 22, 23 i juni
Lång eller kort? - Kort!
Brunett eller blondin? - Blondin :)
Är du singel? - Japp
Gillar du någon? - Jag gillar många ha ha

JA/NEJ;
Kär: - Pass på den frågan
hungrig: - Nej
snackar på msn: - jNej inte nu
har druckit något på den sista timme: - Nej men jag har ätit youghurt
smsat så du har fått ont i tummarna: - Det har hänt ja ha ha
ringt någon och sagt att du har känslor för han/hon: - Det har jag nog aldrig gjort, för feg för det..
kan annat språk än svenska: - Engelska
Har sagt till någon som du inte känner att han/hon är ful: - D har jag säkert gjort ha ha
Pratat med en på din msn som är as kaxig: - Nej
Kan du hans/hennes namn: - finns inga ju
Älskar du din mamma: - Min mamm är den bästa man kan ha <3

Ont i huvudet

Usch, jag har nog nån skit i kroppen som vägrar bryta ut.. Har haft ont i huvudet hela dan, d vägrar gå över.. Har setat (va i helvete, jag har blivit sörmlänsk) och sytt hela dan. Har kommit en bra bit på min duk faktiskt.. Kanske blir klar snart..

Nu blir d väl att sitta här hela kvällen :)

Nyvecka

Så var det en ny vecka. Från och med nu har jag ingen aning om hur mitt liv kommer att se ut. Ja det är jätte skrämmande och jag är egentligen livrädd.. Hur jag ska få pengar ska jag fixa imorrn och sen gäller det att ta tag i examensarbetet så det blir klart nån gång.. Sen gäller det att söka massa jobb.. Och hoppas på det bästa!

Igår va mina favorit grabbar just nu på Bingolotto. Såklart kollade jag, jag köpte till och med en lott ha ha. Men inte vann jag nåt på den för det ha ha.

Nej nu ska jag fixa i ordning mig och sen gå iväg och fixa lite saker..

Gosat

Så har ännu en dag förflutit. Har tillbringat hela dagen hos Mimmis kusin Mona. Det va en jäkla massa folk där ha ha. Men det va kul det med. Gosat lite med Ada och med Elins hund Athena. Massa tjôt och sådär. Dricks en jäkla massa kaffe när man är där ha ha. Mat blev jag bjuden på oxå, det va gott ;) Kollade lite hockey oxå.. Sen åkte vi hem runt 21.. Så då har jag ätit lite och sen sydde jag lite. Jag och Mimmi ska tydligen ha syjunta imorrn, det ser jag fram mot ;)

Nu ska jag lägga in lite bilder från mobilen i datan och sen ska jag väl greja runt lite här. Jag fastnar väl här som vanligt halva natten ha ha.. Men det är kärlek som min Kim skulle sagt ;)

Pratglada

Så va det lördag.. Jag har sovit sådär i natt.. Undra när jag ska få sova en hel natt utan att det är nån som vill prata på sms? I natt var det Fia som pratade med mig. Känns som hon vill att allt ska bli bra igen, hoppas på att det kan bli det oxå :) Jag pratar gärna med mina vänner dygnet runt så det är absolut inte det. Dessutom fick jag ju snygga bilder av Fia ;) Dom kommer upp på forumet sen tänkte jag..
Idag händer inte mycket, tror jag. Ska nog bara vara hemma och ta det lugnt.. Kanske tar en promenad när jag tar mig upp ur sängen ha ha..

Känslofyllt

Idag har varit en rätt jobbig dag känslomässigt. Ska nog inte plugga i alla fall.. Ska höra med CSN men dom lär inte gå med på att ge mig några pengar i alla fall.. Det kommer att lösa sig, det gör det men jag har ingen större lust att ta hjälp från soc.. Slipper jag så gärna det, men blir det enda utvägen som det ser ut som nu så ja då får jag köra på det. Jag ska söka jobb som en dåre.. Nåt måste jag ju få tycker jag allt.. Jag har ändå en utbildning, dock inget examensbevis...

Annars idag har jag varit med bästaste Mimmi & Tess hela dan. Har varit hos Mona och sådär.. Fixat grejer på stan..
Nu är jag rätt trött.. Blir nog att sova tidigt ikväll..
Va en jobbig natt i natt.. Men d va skönt på ett sätt..

Tack alla mina underbara vänner för att ni finns! Jag älskar er och utan er skulle jag inte leva nu! Ni vet vilka ni är <3

Torsdag

Idag har jag varit i skolan och redovisat, det gick ju bra som tur var. Va lite nervös innan men det va ju i onödan.. Sen smet jag lite tidigare för att umgås med Mimmi och Ada. Mimmi va barnvakt till sitt kusinbarns barn. Världens sötaste lilla unge som sov hela vägen hem till farmor i Lagersberg. Sen satt vi där ett bra tag, drack kaffe och tjôtade skit och goasde med Ada såklart :) Sen var det hem till Mimmi och Tess och käka pizza och nu sitter jag här, som vanligt ha ha.
Men har faktiskt skrivit klart inlämningen som ska in imorrn.. Imorrn ska jag förhoppningsvis fixa allt så jag klarar mig i vår oxå. Fan ta CSN annars!

I februari ska jag och bästaste ScottsSekten dra till Säffle *wiiiie* Vi har fixat typ allt nu, förutom pengar då ha ha.. Men d kommer att lösa sig.. Vi ska ha så jävla kul :)

Nya tag

Jag är lite trött idag.. Gick så klart och la mig lite för sent men sen änr jag väl lagt mig fick jag världens mensvärk.. Fy fan, det är inte skoj. Men jag somnade sen i alla fall.. Nu sitter jag och är lite smånervös inför redovisningen men det ska nog gå bra hoppas jag.. Vi redovisar ju först, rätt skönt det.. Men sen ska man sitta och lyssna på alla.. Det kan bli lite drygt..

Kollade ju grammisgalan igår.. Försökte få syn på Scotts, men d gick ju sådär för mig ha ha.. Hade hysteriska klubben på MSN oxå ha ha.. Men fan va kul vi hade ;) Scotts säker i ScottsSekten <3 Jag såg ju bara EMD hela tiden, inte för att det är några fel på det alls.. Så jävla bra att dom vann, Jenny let med love you är verkligen den bästa låten av dom som va nominerade :) Och ett fantastiskt framträdande gjorde dom oxå :)

Jag vet att jag inte ska bry mig, men ibland undrar jag om folk inte har nåt vettigare för sig än att lägga sig i andras liv? Det verkar tydligen inte så.. Jag blir bara så trött.. Avundsjuka är vad det är, ren och skär avundsjuka!

Dagen

Idag har varit en rolig dag.. Skrev lite på inlämningen, snart klar.. Jag ska ta tag i mitt liv.. Sen va jag och Mimmi på stan och jag skaffade ny mobil. En Nokia N95 blev det.. Verkar vara bra, har bråkat lite med SMS inställningarna men nu ska det funka i alla fall.. Har skaffat 3 mobilbredband oxå.. Ska testa hur d funkar i alla fall..
Har kollat lite på det som jag ska säga på redovisningen imorrn, d ska nog gå bra hoppas jag..

Nej nu ska jag kika på grammisgalan och prata vidare med dom bästa på MSN :)

Video

Jag har ju glömt att berätta det roligaste från kryssningen. Det måste ju varit när Barbados dansade.. Eller vad dom nu gjorde ha ha. Björn, Peter, Lager och David va det som dansade.. Inte kloka nånstans, men jag bjuder på det här:

Hockey

Ja Sverige förlorade ju JVM finalen med 5-1. Jävla skit alltså :( Jag va riktigt upprörd över domarnas agerande. Jag brukar vara upprörd över domarna, jag är min pappas dotter i det avseendet ha ha. Men igår var det värre än värst. Wikegård ville ju kasta sönder grejer och ha sig. Jag kände lite likadant. Dom körde på Markström, Sveriges målvakt typ 4 ggr. En gång blev det utvisning. Han hade en jävla tur som klarade sig från skador. Hade nån svensk gjort likadant med deras målvakt hade han fått matchstraff, d är jag säker på. Så jäkla enögd domare så det finns inte. Och så typ 20 000 enögda kanadensare på läktaren. Domarna klarade inte av att stå emot det, så jävla dåligt!

Aja, bara nya tag nästa år! Då kan dom väl få ta guld, d är dom verkligen värda!

Tillägg

Jag märkte ju sen när jag hade skrvit om kryssningen att jag glömde det roligast, det va ju Markus Öhrn. Han är ju hel skön den människan. Hur go som helst. Jensa va ju rolig, han är så kramgo den mannen. Det va så roligt för han hade ju aldrig träffat Emma och Kim förut men skulle krama dom oxå så klart, dom skulle ju inte tro att dom kunde komma undan som han sa. Och det som han sa till Mimmi ha ha. Och det är ju allas våra bebisar ha ha.

Nu ska jag titta på JVM finalen. Hoppas verkligen Sverige kan vinna, det är dom verkligen värda :)

Kryssning

Nu är jag hemma från kryssningen. Den blev rolig helt klart :) Vi va ju ett gäng som åkte från Etuna med Viking buss mot Sthlm. Som vi garvade och hade oss. Så jävla kul.. Sen kom vi till terminalen, väntan som vanligt. Sen på båten och göra sig  i ordning. Det är då jag inser att vi har hamnat i samma hyttkorridor som Barbados. Det var den nattsömnen det.. Träffade Jensa :) Jag tycker så mycket om den mannen alltså.. Hände säkert massa kul under kryssningen men jag lider av tillfälligt avbrott i hjärnan.. Men roligt va det i alla fall!
Jag irrade runt i hyttkorridorerna oxå, att d ska va så svårt att hitta till sin egen hytt ha ha.. Men jag fick ju trevligt sällskap så..
Wallmans schlagerbaren va lika kul att se som vanligt. Dom är så jävla bra :)
Men gick och la mig tidigt.. Eller ja när Barbados spelat klart. Men jag hade rätt om nattsömnen.. Kärringar!

Idag va det segt trots lugn kryssning. Men nu är jag hemma.. Återkommer imorrn och då är jag nog inte lika förvirrande hoppas jag..

Dagen är här

Ja så va kryssnings dagen här :) Känner mig faktiskt på helt okej humör idag, vilket är bra. Mycket kan bero på att Carro förgyllde min kväll nåt så oerhört igår. Det kanske låter löjligt, men det lilla jag hörde gjorde mig hur glad som helst. Jag är så himla glad att hon tänkte på mig och ringde :) Jag kan leva länge på det jag kände just då :)
Jag önskar givetvis att jag hade varit där själv, men det kommer fler gånger och jag hoppas du hade det hur kul som helst Carro :)

Om en timme kommer Kim och jag är faktiskt fixad och klar redan. Är så gott som färdig packad. Det som stör mig är att jag inte hittar mina nagelack. Jag kan inte komma på vart jag stoppade dom när jag flyttade och nu är dom putsväck. Jag får ta och leta lite till tror jag allt..

Emma är här, just nu sover hon tror jag.. Hon va nog lite trött på min SMS kontakt igår ha ha. Jag fick byta låt lite då och då för att hon inte skulle slå ihjäl mig ha ha. Men det finns bara ett bands låtar i min mobil för tillfället ;)

Lyckades

Jag har faktiskt lyckats att både ta mig upp ur sängen, har diskat, vikt ihop kläderna som hängde på tork i lägenheten och packat lite. Jag känner mig faktiskt stolt.. Nu ska jag bara skriva lite på inlämningen så kan Emma komma sen ;)
Det blir nog bra imorrn i alla fall :)

Rött och svullet

Min fråga är hur fan jag ska orka åka på kryssning imorrn? Mitt ena öga är så rött och svullet så jag ser knappt ut. Smink eller ens linser är totalt uteslutet som det är just nu och att det ska gå över på en dag är bara att hoppas på för mycket. Sen är jag trött hela tiden, antagligen beroende på ögat. Det är antagligen allergi och det blir man ju trött av. Jäkligt irriterande i alla fall.. Gick och la mig tidigt för att vara mig igår, för att jag skulle va pigg idag, men det hjälpte ju inte direkt..

Emma kommer senare idag, då ska jag ha orkat ta mig upp ur sängen och diskat är meningen.. Får se om det lyckas..

Uppackning eller nerpackning?

Så har den här dagen oxå gått nästan. Har inte gjort så mycket mer vettigt än klippt mig då och suttit vid datan som vanligt då. Har iofs skrivit lite till på min inlämning, det går framåt på den. Den kanske faktiskt blir klar ha ha. Jo då det ska den bli.
Imorrn kommer Emma hit, hon ville gå ut. Hon får tycka jag är tråkig, men det är kryssning på söndag. Jag är trött och mår som jag gör just nu jag orkar inte mer än kryssningen kan jag säga. Då blir jag inte kul på kryssningen, hon får välja.
På tal om kryssningen så kanske man ska börja packa nu? Kläderna jag tvättade igår är faktiskt nästan torra, Hurra för det ha ha. Har ringt och klagat till hyresvärden idag förresten, så får väl hoppas det är ändring nästa gång jag ska tvätta..
Så kanske börjar packa lite ikväll om jag orkar det.. Det står en sopsäck med skor i hallen som skriker om att bli upplockade.. Ja jag vet att jag har bott här i 2 månader och dom står fortfarande där.. Vet ni hur jäkla mycket skor jag äger? Nej precis.. Då hade ni oxå dragit er för att packa upp den ;)

Nej nu ska jag sluta babbla och antingen packa eller packa upp skor, eller kanske nåt annat skoj.. Kan berätta sen vad det blev ;)

Då va det klippt

Fick äntligen klippt mig.. Det va ju inte en dag för sent. Det blev kort.. Jag har inte bestämt om jag är nöjd eller inte än.. Det tar lite tid att vänja sig tror jag.. Bjuder på ett kort så får ni se själva..


Lite anti

Jaha vart tog den här dagen vägen då? Ja jag fick ju tvättat i alla fall :) Men det blev ju såklart inte torrt. Min tvättstuga suger *piiiiip*. Det är pissesurt när man tar ut det och det händer ingenting i torktummlaren eller torkskåpet. Ja jag ska ringa hyresvärden och klaga imorrn! Ska även ta mig ner på stan och försöka hitta nån frisör med ledig klipptid.. Jag kan inte åka på kryssning med den här kalufsen.. Eller kan, kan jag väl men alltså jag vill känns mig snygg och just nu gör jag inte det.. Sen så är det ju ögat då, så jävla irriterande!

Jag är anti idag, sorry alla jag har terroriserat!

Nytt år

Så var det nytt år då :) Kvällen igår blev lugn med god mat och alkholfri cider ;) Men det va en mysig kväll.. Såg nåt äckligt oxå när folk sköt rakter utenaför fönstret. Två jävla idioter som sköt på innergården hos Mimmi och Tess och rakt mot höghuset som är där. Det studsade mot ett av fönstren och det va väl ett under att der inte hände nåt. Såg jävligt äckligt ut i alla fall och jag som inte är så förtjust i raketer överhuvudtaget.
Men annars var det en trevlig nyår :)

Idag tvättar jag så allt ska bli torrt till kryssningen.. Har ingen jäkla aning om vad jag ska ha på mig men det löser sig nog på nåt vis ;) Är ju 3 dagar kvar ha ha..
Mitt öga är rött oxå, irriterande. Men förhoppningsvis går d över snart..

RSS 2.0