Örebro 27/10

I tisdags va det dags för Scotts att besöka staden jag jobbar i, Örebro. Så givetvis skulle jag dit då jag hade semester dagen efter då det var dags för kryssningen, men den återkommer jag till i ett senare inlägg..

Carro skulle kommit tidigare till Örebro än vad hon gjorde men eftersom länstrafiken inte skötte sig så fick hon sitta 2 timmar i Etuna och vänta på nästa tåg så jag fick vänta på henne i Örebro istället för tvärtom. När hon väl kom så gick vi till Mcdonalds och åt..
 


På McDonalds ville Carro döda Länstrafiken haha

Sen träffade vi Annika och så åkte vi mot Brunnsparken..


Så kul att träffa Annika igen :)

Sen satt vi och tjôta ett tag och sen satte vi oss hos Mimmi och Tess som redan var där och tjôtade lite till. Jossan kom oxå, trevlig tjej det :) Som inte alls va lika gammal som jag trodde haha


Jossan och Carro

Tess lånade min kamera några gånger under kvällen och det är jag glad för, hon fick några riktigt bra.. Här kommer lite kort på Scottarna som jag tror Tess har tagit allihop:

 


Snygging haha








Haha d här va ännu snyggare ;)



Det va en kul kväll i alla fall, som vanlig när man ser Scotts :)


Dansbandskampen 24/10

Bättre sent än aldrig: 

Förra lördagen var det hur kul som helst. Jag va rätt trött efter fredagen då vi kom hem halv 6 på morgonen så jag sov till 12 typ, sen va jag på stan med Mimmi och Tess en stund. Sen gick jag hem och så kom Anna och hämtade mig. Hon hade oxå varit ute på äventyr på fredagen. Så åkte vi till Max och käkade och sen hem till Carro. Där gjorde vi oss i ordning och sådär..

 
Anna visar upp sin nystrukna klänning som hon skulle ha kvällen till ära


Carro lekte blåsfisk haha

Sen bar det av mot Strängnäs och DANSBANDSKAMPEN. Väl där så träffade vi direkt på några L-K fans som Anna känner. Så vi gick in och så träffade vi ännu mer skojsigt L-K folk.


Jag och Emma, en trevlig tjej från Hälsingland

Fick syn på L-K som gjorde intervju i webb-Tv dom vinkade till oss haha.. Så trevliga :)

Sen tog vi plats vid scenen, där vi bara fick stå när inte banden spelade under sändningen. Då skulle det bara vara dansande publik. Det försökte jag och Carro oss på förövrigt haha. Det gick la sådär om vi säger så ;)


Dansbandskampen lokalen :)

Själva Tv-sändingen va skit skoj och rätt band gick ju vidare. Fast Carro förälskade sig i Van Hofstenz... Jag kommenterar inte detta ;). Jag blev kär i Date, eller jag är redan kär i Date. Det är en gammal förälskelse, men efter att Patrik slutat har den liksom tagit slut, men igår fick den förnyad kraft haha.

Lite bilder från Tv-sändningen: 
 






 

  


Riktigt kul va det.. Men det bästa måste ändå varit när Melissa frågade sångaren i Black-Ingvars vad d han hade hängande i byxorna hette och han svarade: Handklovar.. Då säger hon: Då vet jag vad jag ska köpa till Lillen i julklapp.. Där höll jag och Carro på att dö och vi va nog inte ensamma om det haha


Carros fina skylt.. Så här är d ju: Är dom glada så gillar vi dom ;)

Efter Tv-sändningen så va det ju dags för L-K att börja spela.. Därför vi va där. Mkt trevlig spelning med mkt folk som va på g. Jag blev trött där i nånstans. Typ efter att L-K haft paus och Date spelade eller när Stefan kom in på scen..
Men här är lite kort på L-K:



 
  


I L-Ks paus så spelade Date.. Gitarristen där alltså, jag säger då det.. Snyggt fodral haha (Annika fattar)





Så snygg :)


Ja jag vet inte vad som hände med den här bilden haha.. Han pratar med Elin i alla fall :)

Trummisen i Date är lite galen tror jag ;) Emil heter han förresten ;)

Ja det va en riktigt trevlig kväll i alla fall :) Hände väl massa skoj som vanligt. Dansbandskampen va en upplevelse i alla fall :)

Tack alla som gjorde det till en underbar kväll :)


Det är över nu

Nu är den här veckan över.. Det har väl inte riktigt blivit som jag hoppats men på nåt vis visste jag att det skulle bli såhär. Men jag hade en sjukt kul kryssning.. Jag ska försöka fixa ordning alla bilder, det blev liksom 374 stycken haha.. Jag kanske har tagit 50 av dom, knappt det. Det är kul när folk tar kort åt mig, jag va nog inte riktigt i form att ta kort haha. Men som sagt sjukt kul. Tisdagen va oxå riktigt kul.. Igår blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Scotts va ju i Etuna igår, men jag mådde verkligen inte bra så jag gick hem efter första settet. Kändes bäst det, det är inte kul att stå och må dåligt och när man har chansen att gå hem så får man ta den haha.. Men jag har ändå haft en sjukt kul vecka och jag ska ta och fixa bilderna idag.. Om jag orkar ska tilläggas, jag ligger liiiiite efter med sömnen haha..

Men tack alla som har ställt upp för mig, jag vet inte hur jag skulle klarat mig utan er.. Främst tack till Mimmi, Tess, Mia, Emma, Angelina, Carina och Charlotte.. Ni är guld värda <3

Bloggpaus

Jag har extremt lite tid just nu.. Så jag tar lite bloggpaus några dagar om ni undrar vart jag har tagit vägen.. Ska blogga om lördagen oxå.. Har börjat men orkar inte slutföra den.. Idag har vi ialla fall haft studiedag och det blev jobbigt. Det är mkt skit på jobbet just nu. Det tar kraft.. Men sen efter jobbet va d kul.. Då gick jag först till Jolle som klippte mig. Hon är så duktig den tjejen och dessutom är hon så jävla go och trevlig. Hon plockade mina ögonbryn och färgade dom oxå. Satan va ont det gjorde, jag började gråta haha.. Men jag klarade det :) Och jag blev assnygg i håret.. Hon lovade att jag får ragg på kryssningen nu haha..
Sen har jag äntligen köpt mig en systemkamera :) Hittade en på blocket så jag slog till direkt. Har önskat mig en sån länge. Nu är d slut på kassa kort frånmin sida hoppas jag haha. Dessutom va det en astrevlig tjej jag köpte den av.. Hon pluggar i Örebro så nu har jag fått en samåkningskompis :) Kul :) Så åker bil imorrn :)

Sen blir det ju att stanna kvar för då kommer Carro och så ska vi gå och se Scotts. Det ska bli skojigt och sen har jag semester i 2 dagar för då är det kryssning. Då blir det många kända ansikten, d ska bli skoj. Längtar efter att träffa Skåne-Mamma Marita igen :) Ja det ska bli skoj i alla fall :)

Norrköping

I fredags efter jobbet va det bara att skynda sig när jag väl kom hem. Tåget va såklart försenat så jag fick vänta på nästa tåg i Arboga.. Så jag va hemma 17 och typ 18.15 åkte vi mot Norrköping. Det va dags för att se Scotts igen, det va några veckor sen nu.. Det blir ju rätt ofta. Vi va väl där runt 19.30 och då gick vi in och hälsade på killarna och sådär sen placerade vi oss i shopen. Det va en trevlig kväll trots att jag va jätte trött. Man blir det om man har gått upp halv 5 haha. Men det va kul ändå. Alltid lika kul att snacka med P-O. Han är ju helt galen, säkert därför jag gillar honom så mkt.. Han är så jävla kul att prata med.. Men han har massa roliga smeknamn på mig, d vet jag inte om jag gillar haha. I fredags kallade han mig "Den lilla". Sen när dom hade spelat klart så va vi kvar när dom packade. Tess hjälpte till att packa.. Jag sa till P-O att jag kunde hjälpa till om han gav mig nåt väldigt lätt men han sa aldrig till sen så han hittade väl inget som va tillräckligt lätt som han trodde jag kunde klara av ;). Så jag satt på ett bord med Mimmi och en tjej som heter Emma som kände Nicklas och pratade en stund. Sen blev jag chockad för Lillen kom och la armen om mig och sa att jag såg jätte trött ut och det va jag ju så jag nekade ju inte till det. Så jag förklarade ju varför och sådär och då sa han att han oxå brukade åka tåg till sitt jobb. Då sa jag: Ja men inte så tidigt. Det höll han ju med om så jag hade det ju värre haha. Ja det va en trevlig kväll. Grabbarna är alltid lika goa :) Sen startade ju inte bussjäveln, men det löste sig sen. Jag och Mimmi slapp det som Lillen föreslog i alla fall haha. Det hade varit en syn det ;).

Nu tänkte jag bjuda på några av mina dåliga bilder:


Funderingar på jobbet

Nu är jag hemma. Är trött.. Det är mkt just nu.. Jag kan ju inte hänga ut så mkt här i bloggen då det handlar om jobbet och sekretessen är väldigt sträng menjag kan ju ond göra mig över föräldrar ändå haha. Jag har inga barn själv så nej jag kan nog inte ritigt förstå hur det är, men jag är ingen idiot för att jag inte har barn. Det är förövrigt nåt som stör mig oxå, när man blir vuxen så anses man som en idiot som inte fattar nåt för att man inte har barn. Jag blir så arg på det.. Jag har inte upplevt det så mkt nu på senaste kan jag säga men när jag pluggade gjorde jag ofta det.. Men tillbaka till det jag skulle säga. Jag förstår att man inte vill att nåt ska hända sitt barn och vi gör vårt bästa för att det inte ska göra det men vi har 19 barn vi ska se till att det inte händer nåt. Ibland händer nåt, dom ska bara veta hur snabbt det går när nån biter nån.. Jag menar syskon biter ju varann, då hinner inte alltid föräldrar med.. Hur tror dom då att det blir på förskolan? Jag ville bara ventilera det här.. Det är egentligen bara allmänna funderingar lite sådär som dyker upp lite då och då i mitt jobb..

Det blir mkt jobb nu i bloggen men det är det mitt liv handlar om just nu.. Imorrn är det äntligen helg! Blir Norrköping imorrn efter jobbet. Det ska bli skoj..

Mitt underbara jobb

Det är onsdag men det känns som torsdag.. Det är inte så kul, för hur mkt jag än vill det så är det inte fredag imorrn haha.. Jag är bättre med förkylningen och sådär. Idag har det varit ganska kaosaktigt på jobbet. Ett som är säkert, man behöver inte vara rädd att d inte händer nåt när man jobbar med barn haha. Det är det som är det bästa med det här jobbet, att man aldrig vet vad som kommer hända under dagen. Det är det som är utmaningen, därför jag inte skulle kunna jobba med nåt som inte har med människor att göra.. Jag älskar när saker och ting inte är förutsägbara.. Så livet ska vara tycker jag..

Snart är det vecka 44. Åh så skoj det ska bli, känns som d va evigheter sen allt bestämdes och nu äntligen är det snart här :)

Förkylning och föräldramöte

Igår hade vi föräldramöte på jobbet så jag tog sista tåget hem och va hemma 22.00. Jag är lite seg idag och det blir ju inte bättre av att förkylningen blir värre och värre. Nu är det mest hostan som är ett problem.. Och att jag låter som en kråka, men det går väl snart över. Fördelen är att mina förkylningar inte brukar sitta i så länge. Jag har ju lite att göra i helgen så jag har inte tid att vara krasslig då ju.
Men föräldramötet gick bra i alla fall.. Trots att det bara va jag och T som har jobbat på stället typ lika länge. Jag dom på andra avdelningen va ju där men vi delade ju på oss rätt snabbt.

Nu är det dags att gå till tåget igen..


Helgen springer fram

Så va det söndag igen.. Den här helgen har varit jätte skön. Har umgåtts med Mimmi och Tess och bara tagit det lugnt. Va en sväng på stan igår, jag fattar inte att det alltid slutar med att jag handlar men nu får det fan va slut på det. Nu måste jag skärpa till mig på den punkten! Sen satt jag hemma hos dom och sydde på min duk och kollade på Tv hela kvällen. Väldigt skönt..
Idag vet jag inte vad som händer.. Bara ta det lugnt antar jag, finns väl alltid saker att hitta på haha..

Snart närmar sig vecka 44. Det blir en jobbig vecka men satan så kul jag tänker ha ;) Har sett fram emot den ett bra tag nu..

Utan vänner är man ingenting

Jag har funderat lite på det här med vänner ett tag. Jag har ganska många vänner.. Några få som står mig riktigt nära och som vet allt om mig. Vissa hörs jag med varje dag.. Sen har jag en vän som jag inte hörs så väldigt ofta med men som jag ändå räknar som en av mina allra bästa vänner. Hon har funnits i mitt liv sen sommaren -98 tror jag det är. Jag skulle inte klara mig utan henne. Vi behöver inte höras så ofta för vi vet att vi ändå finns där för varann om det skulle vara nåt. Det är sånna vänner man vill ha, som finns där när man behöver dom. Det har jag några styckna och det är jag evigt tacksam för. Utan mina vänner vore jag ingenting. Jag är nog dålig på att berätta hur mkt ni betyder för mig.. Men jag älskar er allihop <3

Utan vänner är man ingenting


Friskare

Jag är hemma idag. Det är bättre med mig idag :) Tror mkt beror på att jag har sovit mkt. Va trött jag va.. Men nu är jag ganska pigg. Har varit och hämtat mina paket jag fått idag oxå.. Ett frän jotex och ett från haléns. Jotex paketet innehöll mina nya gardiner som jag ska sätta upp här nån dag.. När jag orkar tvätta fönstren vill säga och det behövs kan jag lova haha. Det är inte gjort sen jag flytta in här och det är snart ett år sen haha.. Men som tur är har jag en nära vän som är gardinfascist så hon har lovat att hjälpa mig ;) Haléns paket var en jacka och en cardigan. Jackan är väl mer en höst/vårjacka så jag lär ju inte använda den i höst. Det är ju så kallt nu så d är vinterjacka som gäller..

Resten av dagen ska jag bara vila..

Sjukling.. igen

Jag gick till jobbet, det va riktigt segt.. Kände att det kanske skulle gå men sen blev det värre. Så klockan ett gav jag upp och slutade och kom hem nu för en stund sen och konstaterade att jag har lite feber, väldigt lite men dock feber så det blir inget jobb imorrn. Vikarie är fixad, inte så svårt eftersom jobbet bestått av vikarier idag och igår haha.. Känns surt att behöva vara hemma igen, men å andra sidan vill jag inte bli ännu sämre.. Jag har ont i hela kroppen, ont i halsen och lite snuvig. Förhoppningsvis räcker det med att vila..
Jag hade tvättid nu så jag håller på att tvätta inte världens roligaste sysselsättning när man har feber och tvättstugan ligger så man måste gå ut.. Men det måste ju göras.. Lika bra så man blir av med det.. Sen blir det att slappa i soffan hela kvällen..

Sämre

Om jag inte mådde bra igår är det inget mot hur det känns idag. Men det är tidigt och förhoppningsvis blir det bättre under dagen.. Vi har ju 4 ordinarie personal borta så känns inte riktigt som jag kan vara hemma och dessutom är jag inte riktigt så dålig heller. Blir det sämre får jag väl åka hem.. Men det får det fan inte bli, jag ska ju iväg i helgen då har jag inte tid att bli sjuk.. Så är det bara ;)

Nu ska jag iväg till tåget..

Tuffa dagar

Jag är ledsen för att jag inte skrivit på några dagar. Jag har inte haft lust, har inte suttit vid datorn alls. Har känt att jag behövt en paus. Det är mkt på jobbet som vanligt och idag är 4 ordinarie borta så det är extra tufft. Dessutom har jag ont i halsen men det är bara le och se glad ut haha. Nu är rasten snart slut.

Rosa helg

Nu är jag hemma.. Åkte till Carro vid 16 igår, dom hämtade mig i Sparreholm, hon, hennes brorsa och de fyra barnen haha. Carro skulle inte bli ensamstående fyrbarnsmamma sa hon ;) Jag sa att: Nej kanske inte vid 17-års ålder i alla fall ;) Sen åkte vi hem till dom och fixade mat. Tog ett tag men sen åt vi äntligen ;) Medan vi väntade på maten försökte vi lösa det stora problemet för kvällen: VAR I HELEVETE ÄR FJÄRKONTROLLEN TILL BOXEN?? Men vi hitta den inte, vi letade överallt.. Ja jag kröp runt där på golvet ett tag haha.. Problemet var ju att boxen va inställd på ettan och som alla vet så går ju körslaget på fyran.. Men efter att jag visat min tekniska sida och pillat lite på boxen så fick jag bytt till fyran. Så åt vi och sen kollade vi på, enligt Carro, tantprogrammet postkodmiljonären.. Sen började äntligen Körslaget. Stefan va ju sist igår och PRECIS när Gry skulle prata med Stefan så ska Carro höja ljudet och trycker på fel knapp så det blir myrornas krig! Paniken utbryter haha. Som tur är fixa hon det ganska snabbt så vi missa inte så mkt haha.. Och allt gick ju som vi ville ;)
Sen kolla vi ett avsnitt av den sjuka serien Myggan. Efter det gick vi och la oss. Tjôta ett tag och sen sov vi.
Vaknade runt kvarti 10 och sen åkte jag hem en timma senare.. Och nu är jag hemma hos mina busiga katter igen :)

Det har varit en riktigt trevlig helg :) Snart ska jag gå till Mimmi och Tess tänkte jag..

   

Äntligen lördag

Så va det äntligen lördag :) Idag har jag tagit det verkligen lugnt.. Så skönt när man kan göra det. Ska bege mig iväg till Carro om några timmar. Ska bli skoj. Har laddat upp för att kunna heja på Stefan i körslaget ikväll haha. Såklart är jag rosa haha. Jag vet, än en gång missar jag VM-kvalet i fotboll.. Men så är det när man har kompisar som inte kan se skillnad på en fotboll och en tupp haha. Men jag tror jag får kul ändå..

Igår blev det fredagsmys. Jag gjorde tacos när jag kom hem. Riktigt gott, det är ju så lätt att göra.. Sen kollade jag på Idol, för nu när det är fredagsfinalerna kan jag oxå titta haha.. Jag tror jag kommer hålla på Erik faktiskt även om jag va imponerad av dom flesta.. Calle gillar jag oxå :) Men så klart somnade jag under nyheterna och missade resultatet av vem som åkte ut. Jag är bra, jag vet haha. Så jag fick slänga iväg ett sms till Mimmi för att få reda på det haha. Sen somnade jag gott igen, dock i sängen den här gången haha

Meningslösa inlägg

Förlåt för att jag skriver massa korta och meningslösa inlägg. Men jag har precis kommit på att det funkar att blogga i Mobilen haha. Just nu har jag rast. Vi har fredagsmys här på förskolan oxå. Inte så mkt barn, vilket är skönt när det är fredag. Aja inte så många timmar kvar. Skönt skönt. Imorrn ska jag åka till carro en sväng och va där över natten. Det va ett tag sen nu så det ska bli kul.

Fredagsmys

Så va det fredag. Blir nog lite fredagsmys med mig själv senare ikväll när jag kommer hem. Slutar 16 idag så blir inte så jätte sent. Som igår, så det går rätt bra. Idag är jag i alla fall i tid på jobbet. Sj skötte sig. Men det är som suss skrev rätt jobbigt att inte veta om man kommer i tid eller inte. Visserligen har jag bara kommit sent en gång och det va igår. Men nu kommer vintern och det vet ju alla att sj inte vet att det blir vinter i sverige varje år. Men vi får väl se hur det blir. Nu ska jag vila lite i soffan här på jobbet innan jag börjar.

Hockey-T

Nu är jag hemma.. Eller ja d har jag ju varit ett tag.. Fick gå lite tidigare från jobbet för att hinna med tåget, det hade jag ju intebehövt eftersom det såklart va sent. Tror SJ hade en sån dag idag. Men som tur är hann jag med anslutningen i Arboga.. Annars hade jag inte blivit glad alls kan jag lova.. Nu har jag i alla fall fått i mig i lite mat och sådär. Nu kollar jag på hockey.. Det går ju som vanligt.. Spelar ju så illa så jag blir mörkrädd.. Men ska försöka hålla mig vaken idag haha. Det brukar ju inte gå så bra. Sist jag skulle kolla så stensomnade jag i soffan.. Hörde ingenting (det både ringde och jag fick sms) och vaknade när matchen va slut och undrade vad som hänt haha.. Hoppas den här matchen kan vända nu..

Mobil blogg

Nu sitter jag på jobbet. Har rast. Jag testar lite om det funkar att blogga från Mobilen. Min dag fick inte den bästa starten. Jag skulle åka 6.45 då jag börjar 9. Det stämmer inte så bra på morgonen. Men idag kom jag iväg från etuna 7.15 då tåget va sent. Det slutade med att jag fick byta till buss i kungsör och åka buss hela vägen och kom en kvart för sent haha. Annars idag vill jag bara säga: GRATTIS EMELIE PÅ 25-ÅRS DAGEN!

Glad igen

Så va det onsdag redan.. Jag har jobbat både igår och idag.. Igår va det APT-möte oxå..Det betyder att all personal plus våra chefer har möte, fikar och äter godis haha. Nej men det va trevligt faktiskt. Men jag smet tidigare så jag skulle hinna med mitt tåg.. Idag slutade jag tidigt, det va ritktigt skönt. Sen jag kom hem har jag hunnit laga mat, äta mat och dammsuga och torka alla golv och ringa till Anna som jag inte pratat ordentligt med på ett tag.. Så jag är nöjd med dagen :)

Känns som jag är på rätt köl med livet igen faktiskt :) Det känns riktigt bra.. Jag börjar ta tag i saker som behövs göras och så.. Imorrn är det en lång dag igen, får se om jag är så nöjd med livet efter den haha..

Hemma idag

Idag är jag hemma från jobbet.. Drabbades av ett ordentligt migränanfall igår och inga värktabletter hade jag hemma, men gulliga Mimmi kom över med panodil och det hjälpte väl lite i alla fall. Men det är inte bra idag heller så jag kände inte ritkigt för att vara bland barn.. Hoppas det känns bättre imorrn för idag känns det som jag körts över av en ångvält.. Så det blir inte många knop idag kan jag lova.. Bara tv-slappande..

Scotts i Strängnäs

Det blev Strängnäs ändå igår. Det är jag glad för, för det va en rolig kväll.. Själva singelfesten var väl inte så bra arrangerad men tur att det fanns nån annanstans att sitta haha..
Vi kom väl dit runt 7 och då blev våran bil kapad haha.. "Får vi låna er bil", "Förresten vi SKA låna er bil", "Det va bara en retorisk fråga". Så söta dom där grabbarna haha.. Sen gick vi och satte oss bakom scenen med P-O. Där va det roligt haha.. Mimmi är underhållning bara hon. Ni skulle sett när hon skulle tvätta bort tuggummit hon råkade sätta sig i, jag skrattade så jag grät haha. Tror Tess och P-O undrade vad vi sysslade med.. Sen gick vi ut därifrån lite och sådär. Träffade Carro oxå :). Sen började grabbarna spela.. Stod vid ena sidan av scenen och sen bytte vi till andra och sen gick vi och fikade med P-O haha. Kollade nån film och tjôtade skit.. Ja d va riktigt skoj i alla fall.. Det va en helt okej kväll med mycket tjôt. Jag har tyvärr inga bilder därifrån.. Träffade två goa tjejer, Sofie och Emelie. Vi förbarmade oss över Sofie lite tror hon va tacksam haha.. Ja kul va d i alla fall. Vi va kvar tills grabbarna packat ihop och åkte därifrån. Det va skoj det oxå.. Sen hamnade vi på McDonalds innan vi åkte hem till sängen..

Tack alla för en rolig kväll :)


Förvirrad AB

Idag har jag hunnit med en hel del.. Jag har tvättat och så har jag varit på stan med Mimmi och Tess en bra stund. Hittade lite saker på stan i alla fall men jag vet likförbannat inte vad jag ska ha på mig ikväll. Egentligen vet jag inte alls hur det blir ikväll.. Just nu är jag bara förvirrad.. Egentligen vill jag nog bara vira in mig i en stor tjock filt och kolla på hockey.. Äh jag vet inte vad jag vill..

Det här blev ett förvirrat inlägg, förlåt haha

Sista arbetsdagen för veckan

Jag hoppas ni har överseende med att min blogg blir lidande när jag inte har nån tid. Jag skriver när jag hinner.. Som nu innan jag ska gå till tåget. Igår var en riktigt bra dag.. Jag vaknade glad och det höll i sig hela dan trots att det va en del grejer på jobbet som jag bara blir så trött på. Jag trodde vi va vuxna människor, men vissa kan verkligen inte bete sig. Men jag somnade nästan per om gående i min soffa när jag kom hem. Jag skulle kolla på hockey, jag såg typ 1 och en halv period sen tvärslocknade jag.. Jag är fortfarande rätt trött, men nu är det sista arbetsdagen och det är en kort dag för mig och sen får jag åka hem och imorrn får jag sova :) Det ska jag nog överleva tror jag allt ;)

RSS 2.0