Mer tid tack

Jag har ingen tid. Dygnet behöver ha fler timmar det är ett som är säkert. Jag hinner ingenting och jag har inte ro att göra nåt heller. Jag känner mig superstressad hela tiden. Jag vet att jag behöver kunna slappna av..Men förutom det så är det faktiskt ganska bra nu..
Idag har Tess varit med mig och handlat så det är gjort i alla fall.. Skönt det att ha mat hemma.. Nu ska jag snart iväg till Mimmi och Tess och kolla hockey. Man får passa på de dagar jag är hemma tidigt.. Men det känns inte som det gör nån skillnad, jag är lika jäkla trött i alla fall..

Ska försöka orka blogga om helgen nån annan dag..

Snart är helgen över..

Så var det söndag och hela helgen har gått. Jag har haft fullt upp såklart. I fredags var det jättekul.. Träffade massa folk och sådär. L-K är ju alltid roliga, som när dom presenterar Carro och Anna och Stefan gjorde om kärlekens hus, då höll jag och carro på att dö haha.. Ska visa bilder och lite så senare. Kanske hinner det på tåget sen.. Trodde jag skulle få sällskap hem men det blev ju inte så tyvärr..
Innan jag åker hem så ska vi gå fram till Vedum. Det är borgmästarkröning här idag haha.. Nicole och Sandra ville gå fram och titta och deras föräldrar är inte hemma så vi lovade att dom skulle få gå med oss.
Igår va vi hos syrran, det va kul att se hur odm bodde och hur hon såg ut nu. Hon va rätt stor, sen har ju hon ont så jag fattar att hon bara vill ha nu. Men det är ett tag kvar innan jag blir moster igen. Mina andra syskonbarn va här med sin mamma igår förmiddag. Va stor den lille skiten har blivit ;)

Ja jag har hunnit med en hel del.. Nu ska jag ta och packa så det blir gjort innan det blri mat och sånt här..

Äntligen fredag

Nu sitter jag på tåget till jobbet. Datorn fick följa med idag då jag åker direkt från jobbet ner till Herrljunga. Där ska Anna hämta oss och så ska vi åka direkt till Lidköping. Ja först ska vi svänga in hos mamma och pappa och lämna grejer och sådär.. Det finns inte ord för hur jag längtar att den här arbetsdagen kan gå så jag får sätta mig på tåget där Carro redan är och åka iväg.. Träffa Carro igen, d va faktiskt ett tag sen nu så det ska bli riktigt kul, jag är så taggad för ikväll.. Vet att vi kommer få skit kul.. Man kan inte ha tråkigt med Anna, Carro och Larz-Kristerz ;).

Ja väskan är med och den är packad.. Nej jag behövde inte sätta mig på den, fast det va inte långt borta haha. Jag packade givetvis inget mer igår för när jag skrivit inlägget igår så tänkte jag att jag skulle kolla när Elfsborg spelade match nästa gång, ja jag har inte så stor koll nu förtiden och då stod det 2009-09-24 och jag bara: Men det är ju idag.. Så först blev det fotbollsmatchen och när den va slut så kollade jag på hockey, Modo-Frölunda. Och kors i taket, båda mina lag vann :) Ja det jag skulle skriva va ju om packningen haha.. Jag packade det sista imorse och jag är en sån som tänker: Det där kan va bra att ha.. Så därför har jag nu 4 linnen och 2 tunikor med mig haha..

Nu är jag snart i Arboga, då får jag nog packa ner datorn..

Packning = katastrof

Jag kan inte packa! Suss, du har fel jag har inte alls rutin på det här än. Hur jag än gör så blir det fullt i väskan? Är min väska för liten kanske? ;) Jag tror inte det, det är jag som alltid ska ha med mig för mkt. Jag är inte klar än men har fått ner det viktigaste tror jag.. Får fortsätta sen eller mer troligt så blir d imorrn bitti.. För jag är rätt död nu om jag ska va ärlig.. Men imorrn är det äntligen fredag och då får jag åka till mina hemtrakter, åhhh va jag längtar!! Så blir det ju dansfesten i Lidköping imorrn oxå :). Det känns jävligt mysko att d inte är Scotts vi ska se.. Det hade ju inte mamma heller fattat, hon lyssnar inte på mig haha..

Nej om en stund är d dags för hockey och då ska jag bara slappa.. Behöver verkligen det :)

Redan torsdag

Så va det redan torsdag.. När veckan började trodde jag inte den skulle gå såhär snabbt faktiskt.. Det brukar ju gå rätt sakta när man längtar efter nåt men den här veckan har sprungit fram i alla fall. Dagen i dag ska jag nog klara av.. Slutar tidigt, det är alltid skönt. Sen måste jag packa när jag kommer hem. Min favorit sysselsättning eller inte haha..

Idag känns det faktiskt bättre, tror en del saker som leagt och gnagt i mig ett tag blev sagda igår.. Det kändes skönt i alla fall :) Nu ser jag fram mot helgen som jag vet kommer bli perfekt :)

Nej dags att gå till tåget..


Dålig dag

Igår va en bra dag, idag är det defenitivt inte det.. Jag mår inte bra.. Usch jag hatar att jag skriver det hela tiden, men jag vill inte ljuga och säga att det är bra för det är det inte. Jag har massa dumma tankar hela tiden. Det funkar så länge jag jobbar men sen smyger sig allt på igen och det rasar. Jag är glad att jag har jobbet, ingen får tro något annat även om det är jävligt tufft just nu..

Jag vill tillbaka till det vi hade förut.. Jag saknar dig nåt enormt och jag hoppas att du fattar det.. Det verkar inte som jag kan ha både och, men jag vill inte va utan nåt av det för det skär i hela mig..

Jag hoppas att helgen blir som jag vill.. Jag behöver verkligen träffa min familj <3

Det är bättre med mig :)

Så va det redan tisdag.. Jag försöker verkligen hinna med allt som jag vill göra, det skulle underlätta lite om dygnet hade 36 timmar och man klarade sig utan att sova haha.. Det här med sömnen har jag lite svårt att hinna med. Det blir liksom ett måste för att orka och då blir det ett tvång och då kan jag inte sova för det.. Men i natt sov jag bra trots att jag innan kollat på en fotbollsmatch som kunde kvittat. Vilken jävla förnedring!

Jag fick ett sånt underbart mail igår som gjorde hela min kväll! Tack Suss, du anar inte vad det betydde för mig :)

Jag vet att jag inte är den där glada Icka som ni är vana vid, jag gör allt för att vara hon men ibland orkar jag inte riktigt.. Just nu är en sån period då jag är lite ledsnare är vanligt men det kommer gå över det med.. Jag är så glad att jag har dom underbara vänner jag har. Ni är dom bästa som finns<3 Utan er skulle jag inte orka en sekund till! Min ångest börjar så sakta att släppa :)

Nu är det snart dags att sova om jag ska orka upp imorrn..


Lördagen i Växjö

Nu tänkte jag berätta om i lördags..

Jag va inte alls sugen på att åka egentligen.. Allt kändes bara piss men som tur är så åkte jag med i alla fall för jag vet att Scotts-spelningar brukar pigga upp mig och så även den här gången. Vi hade några timmar framför oss i bilen. I Katrineholm skulle vi tanka och det kändes som vi inte skulle komma längre än så för det första va den ena automaten trasig och vid den som funkade så stod det en gubbe som tankade i typ en kvart, jag skojar inte. Vi vet inte vad han sysslade med.. Dom i bilen framför oss tröttande oxå..


Jag fångade dåren på bild haha

Sen kom vi fram till Växjö parken runt 19. Då gick vi in och satte oss och så tjôtade vi lite med P-O och Nicklas. Nicklas är en rolig prick han haha. Sen började dom släppa in folk och då kom Sofia, Tina, Mia, Nilla och Helene och höll oss sällskap vid vårat bord :) Alltid lika kul att träffa alla :)

Sen började spelningen och då ställde vi oss i shopen. Där stod vi hela kvällen. Den va precis vid scenen så man såg jättebra där. Den här kvällen va det Mattias som vickade för Lillen. Mattias är från samma jävla lilla skit by som jag haha. Vi hade skitkul under kvällen i alla fall. P-O är inte riktigt klok nånstans. Han gör ju att man verkligen ser fram mot att åka :) Jag diggar honom och jag vet att han gillar mig haha

Tog lite kort under kvällen såklart.. Inte så många men några blev det, tyvärr blev inte så många så bra så jag bjuder bara på två här:


    

Efter spelningen tvingade dom mig att berätta för Mattias att jag oxå är från Vedum. Så jag gjorde det och han visste vem pappa va, men förresten vem från Vedum vet inte vem pappa är haha. Han sa att jag va lite lik honom, det va då jag ville slå honom haha. P-O har ju börjat att kalla mig för Vedum och sen när Mattias kom tillbaka gjorde han oxå det och han hade då inte pratat med P-O, scary det där haha..
Sen så alla vet så är det Henke som packar allt efter spelningen haha..
Jag och Mimmi satt och tjôtade endel med Tina och Sofia. Så kul så :)

Sen vid 3 fick vi nog och åkte hem.. Vi hade ju ändå några mil att köra.. Vi gjorde som förra veckan att jag bytte av Tess i Mjölby och körde hem därifrån.. Mellan Linköping och Norrköping va d riktigt jobbigt men sen gick d bättre för då vaknade Mimmi och pratade med mig haha

Hade en helt underbar lördag i alla fall.. Tack alla <3


Ångesten

Jag tog just bort det inlägget jag skrev förut.. Jag va arg och ledsen, d har väl inte riktigt släppt men klart jag ställer upp för mina vänner när dom mår dåligt då jag vet att dom ställer upp för mig med.. Jag mår verkligen inte bra just nu.. Sån ångest som jag hade imorse va längesen jag kände.. Jag vet inte vad den beror på och jag hoppas att den släpper snart för jag orkar inte gå runt och må dåligt och va otrevlig mot folk.. För det känner jag att jag är just nu..

Jag ska ta och blogga om gårdagen en annan dag när jag mår bättre. Men det va i alla fall skitkul och det va kul att träffa alla igen :)

Tuff vecka

Det har varit en tuff vecka. Jag har inte orkat skriva någonting, varken på morgonen innan jobbet eller på kvällen när jag kommit hem. Vi har ganska många nyinskolade barn som ska anpassa sig till förskolan och det kan vara ganska jobbigt har jag märkt. Några av dom skriker ganska mycket, det blir ganska påfrestande för alla. Men klart det är nytt för dom här barnen och jag är säker på att det kommer bli bättre redan nästa vecka :).

Det är mycket just nu och jag kan väl ärligt säga att jag mår sådär.. Vet inte riktigt vad det är men jag brukar ju få höstdeprission så vore inte så konstigt om det är d kanske.. Men förhoppningsvis så blir det bättre snart :). Nästa helg ska jag åka till Vedum, platsen där jag är uppvuxen :) Ni anar inte hur mkt jag längtar efter min familj. Jag terroriserade mina syskon häromdan för att få veta om dom va hemma då haha. Den äldste skulle givetvis inte vara hemma, hans tjej va tydligen viktigare haha. Den lille, tvingade jag att va hemma haha. Och syrran rör sig inte så mkt så henne ska jag åka till och kolla på deras nya hus och konstatera hur stor hon är, jag ska nämligen bli moster igen i november :). Så min stackars syster har varit sjukskriven sen i maj...
Det händer nästa helg, den här helgen blir det nog äventyr igen...

Låååång dag

Igår var en jobbig dag.. Jobbade först 8-16 och efter det hade vi möte på jobbet. Vi skrev verksamhetsplan. Det gick väl bra. Vi va faktiskt klara till 19, vilket jag inte trodde för då hade jag gått tidigare. Men jag ville inte smita heller. Men nu fick jag vänta på tåget som gick 20.56 men det gick så bra. Satt kvar på jobbet och löste korsord och sådär och kors i taket men jag kom faktiskt hem i tid haha. Då va d iofs bara att gå och lägga sig men jag är inte så trött som jag borde vara för för första gången på länge har jag bara vaknat till en enda gång i natt. Och jag vaknade inte innan klockan, det gör jag alltid annars.. Så det va riktigt skönt..

Nu ska jag gå iväg till tåget.. Slutar tidigt idag :)

Underbart liv

Så har det börjat en ny arbetsvecka. Det har gått bra idag :). Jag satt och tänkte på det när jag satt på tåget hem, jag har ett underbart liv. Jag har ett bra jobb som jag stortrivs med, underbara vänner som jag vet finns där när jag behöver, en skitrolig fritidssysselsättning som jag roar mig med då och då. Man behöver inte så jätte mkt mer :)
Igår bokade jag tågbiljetter hem till mamma och pappa 25-27/9. Det är ett tag sen jag va hemma nu och jag fick ett så underbart sms av L-K Anna igår så jag kunde ju inte låta bli att åka hem då haha. Hon är för go den bruden :) Ska bli riktigt kul att träffa henne och alla andra igen :) Det blir ju spelning med L-K i Lidköping oxå ;)

Fia va här igår :) Jag va allmänt seg och tvättade men vi hade trevligt ändå. Åhh jag hade saknat henne <3 Hon va bara här några timmar men kul att träffas lite i alla fall :)

Jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mkt att jag hatar mig...

Scotts i Gislaved

Nu är jag hemma igen, eller ja d har jag ju varit sen kvarti 9 imorse, men nu kan jag nog kalla mig människa igen haha.
Men jag hade en jäkla kul kväll igår i alla fall.. Vi åkte härifrån vid halv 2. Gjorde lite saker på vägen som typ åt så vi va framme vid 7 nån gång tror jag. Då gick vi in på stället och sen lyssnade vi på när Scotts soundchecka, så bar vi in grejerna till shopen och sådär..Jag hittade två roliga skyltar där:

                      
Jakt pågår haha (satt påväg in till dansbanan)        Varning för kor (JA)

Här måste jag passa på att be om ursäkt för kvalitéen på bilderna den här gången.. Jag lyckades ta 8 kort med digitalkameran då jag mitt miffo inte kollat om jag hade batterier till den, vilket jag givetvis inte hade... Aja det va en parantes..

Innan dom började spela stod vi och pratade endel med P-O och sen fick vi mat oxå. Det va gott även om jag inte åt så mkt :). Sen började det strömma in folk på Logen. Hörde nåt om att det hade varit 1200 pers där.. Träffade på Suss och Sigge. Såå kul att träffas igen :). Sen sprang jag även på Anna som jag pluggade med i Borås, tyvärr hann vi inte prata så mkt men det va riktigt kul att se henne igen, hon va sig lik :).

Stod en del vid scenen, varvat med shopen.. Tog lite kort :


John som vikarierade för Lillen som är sjukskriven än och antagligen en vecka till.. John och jag har setts förut, ett sådär 20 tal gånger när han spelade med Date och jag såg dom mkt ;)


Haha d här kortet va lite kul, Mimmi hade lite problem med min mobilkamera haha. Robban gjorde lite grimaser som inte fastnade på kort ;)


Claes är en rolig man ;)


Gösta, nej just d här är Henke men d va nog Gösta som erkände att han är född inte vettig haha


Underbara dom :)

Spelningen var bra som vanligt :) Efteråt va vi kvar när dom packade.. Alltid lika kul att stå och titta på när andra jobbar ;) Jag förklarade för P-O varför han inte ville ha hjälp av mig så han bad mig stanna där jag va haha. Jag och Mimmi roade oss som vanligt med att hålla på att frysa ihjäl haha. Sen gick vi ut till bussen och där trodde jag Mimmi skulle frysa ihjäl på riktigt, d trodde nog dom andra med ;). Det va en kompis till Scotts med och han va ju bara för rolig haha Varför är ni här? Förresten det va en dum fråga.  Sen kom vi äntligen därifrån haha. Jag somnade nog på en gång, sen vaknade jag i Mjölby och då ville Tess ha avbytning i körandet så då körde jag hem..
Men det va en sjuktkul kväll i alla fall.
Tack alla som gjorde kvällen kul fast jag inte trodde det skulle bli så kul från början :)

Nu ska jag sortera min tvätt för att sen börja tvätta och efter det gå och möta Fia som ska komma hit idag.. Det ska bli riktigt kul även om d inte blir så många timmar så är det ändå något. Det är sjukt längesen vi sågs såhär.. Jag skulle tippa på att d är hösten-08 eller nåt sånt. Vi sågs ju i sommras en sväng :)

Sen ska jag SOVA haha


Fredagsmys

Det är nåt fel när man ska kommentera hos mig, jag vet inte vad det är och jag hoppas att det löser sig snart. Jag vill ju ha era söta kommentarer ju :) Blir så glad för den positiva responsen jag fått på bildspelet jag gjorde till Carro. Men det va bara roligt och hon är så värd det :)

Idag har det varit en bra dag på jobbet tycker jag allt. Torsdagar och fredagar är alltid lugnare.. Vi har nästan lika många barn som dom andra dagarna men den andra avdelningen har inte det och eftersom dom har mer småbarn än vad vi har så märks det ganska mkt. Men jag slutade tidigt idag, vilket var jätte skönt. Jag va inte alls i form när jag kom hem. En äkta PMS-kossa haha. Så jag sov några timmar innan d va dags att gå på bio. Från att inte ha varit på bio på flera år har jag nu helt plötsligt varit på bio 2 gånger på en vecka haha. Idag va det nya Beck vi såg, riktigt bra va den. Jag rekommenderar den starkt :). Jag är väl ingen Beck älskare sådär..

Nej nu ska jag snart sova för jag har en del att fixa innan vi ska åka mot Sigges Loge imorrn.. Så vi hörs på söndag igen :)

Tilbaka

Tillbaka på jobbet. Har varit en intensiv dag idag. Det blir så ibland.. Ändå var det rätt lugnt, men d är inte så lätt när föräldrar inte förstår. Vi gör så gott vi kan men det är som det är liksom.
Fick höra att jag passade i min nya frisyr i alla fall :). Det va ett barn som såg d före sin mamma till och med haha. Det va rätt roligt för barnet sa: Du har klippt dig som en pojke. Barn är då alltid ärliga haha. Men h*n såg d i alla fall ;).

Men nu är jag rätt trött, ska bara få i mig nåt att äta så ska jag nog lägga mig. Ska försöka få tag i födelsedagsbarnet oxå, hon har ju varit på kryssning den fuskisen ;).

Grattis Carro

Idag fyller min underbara Carro 17-år och ja tog mig friheten att sätta ihop ett bildspel till henne precis som hon gjort till våra favoriter.. Jag tyckte det va vår tur att visa hur mkt vi tycker om henne och uppskattar Scotts-Carro:



Så ett stort grattis Carro :)


Klippt

Idag har jag orkat göra mer saker än tidigare i veckan. Så nu kallar jag mig själv frisk så imorrn ska jag jobba. Idag har jag klippt mig.. Är jätte nöjd :). Sen har jag skaffat mig en ny mobil, jag blev helt kär. Dessutom funkar ju inte min som den ska, jag vågar inte lita på att den ens gör det när den kommer tillbaka från verkstaden för den är på europaturné verkar det som.. Så nu har jag en som ska funka ett tag har jag tänkt mig.. Så nu har jag shoppingförbud haha.. Det är farligt att ha pengar ;).

Kollar på fotboll just nu så ska fortsätta med det..
Här kommer en bild på hur jag ser ut nu:


Det är sådär jag ser ut tyvärr ;)

Bättringsvägen

Idag känns det mycket bättre. Så det blir jobb på torsdag.. Har varit ute lite idag för att känns hur det känns, och det va skönt. Blev en sväng på stan, kanske inte d bästa men kul va det haha.. Sen gick vi till Mimmi och kollade på "Män som hatar kvinnor", hade ju inte sett den innan. Den va lika bra som alla har sagt. Har ju läst boken..

Nu ska jag kolla på Idol..Är hemma imorrn med för säkerhetskull.. Är rätt hostig..

Smålandshelgen

Jag har ju kommit på att jag inte har bloggat om min smålandshelg för snart 2 veckor sen.. Fy på mig.. Jag har inte jätte mkt kort men jag tar det jag har och så får ni en liten resumé om den helt galna helgen:

Jag åkte med Mimmi och Tess ner till Långemåla som ligger långt ner som fan. Efter några timmar i bilen så stannade vi i Oskarshamn och bytte om och gjorde oss i ordning, där hittade jag den här skylten:



Den tyckte jag va lite smårolig ha ha. Sen åkte vi till Långemåla där vi gick in och träffade på P-O och Gunnar och sen själva ställde oss i shopen som va grejen med den här helgen. Sen kom Nilla och Mia, så jäkla kul att träffa dom igen..


Dom goa Ölandsbrudarna :)

Kvällen va hur jävla roligsom helst. Stod mest i shopen och tjôtade med P-O, jag sålde lite oxå även om P-O inte trodde det ha ha. Jag va så klart framme vid scenen några vändor oxå.. Här kommer några kort:

Vi stannade tills dom hade packat klart. Jag och Mimmi satt och roade oss medan dom andra packade haha. Vi hade skitskoj. Den kvällen bestod av massa skratt :)
Sen tog vi rygg på bussen och jag somnade nog nästan omedelbart i bilen, jag vaknade bara några gånger när d va rökpaus/kisspaus haha
Så kom vi fram till Eksjö som va nästa stopp på turnén. Då la vi oss till rätta i bilen och skulle sova. Det höll på att sluta med hjärtinfarkt för vissa.. Herregud, inte skrämmas sådär ;). Sov väl några timmar sådär och sen gick vi upp. Gunnar är helt galen och kan fixa det mesta ha ha.. Sen gick vi till systemet och efter det va d dags för mat.. Fick trevligt matsällskap och pizzan va god :). Sen slog vi ihjäl några timmar till innan spelningen började med diverse saker. Placerade oss i shopen och där va det knappast en lugn stund. Markus Öhrn kom och snackade en stund oxå, trevlig prick det där. Efter spelningen så va det signering och då fick vi det hett om öronen i shopen, skivor hit och dit så man blir helt snurrig. Precis innan dom kom och skulle signera så hör jag: Icka. Jag tänkte: Vem fan känner mig här?? Borde inte förvånats eftersom jag tydligen inte är så anonym längre haha. Men det va Carros trevliga EMD-kompisar Jossan och Erri som hittat dit så kramades lite med dom. Pratade mer senare när dom kom fram och vi tvingade på Jossan en skiva. Carro blir arg på dig annars. Haha. Efter det va det bara att packa ihop shopen och dra vidare till Kärrasand.

Dit kom vi efter diverse stopp på vägen.. Vinet hade ju intagits haha.. Men vi kom fram till slut haha.. Väl där träffade vi Nilla och Mia igen. Senare gick jag ut och satt i deras bil och fick kanelbulle och cola och då träffade jag även Helén, trevlig brud. Sen kom även Sofia och Tina. Kul att träffa alla igen :).
Stod även denna kväll i shopen även om jag sprang därifrån lite oftare haha.. Jag lämnade P-O och Mimmi där och P-O skulle ha mig att skrika konstiga saker när jag kom tillbaka, jag va lite för nykter för att göra det haha..
Stackars Lillen hade ont i sin handled den här kvällen och bad om värktabletter, han hade inte ont i munnen.. Fan va kul det va ;). Ja en riktigt kul kväll det med.. Här kommer lite bilder:


Finaste Robban :)


Bästa Lillen :)


Gillar den här bilden.. Classe skojade lite med mig här haha..


Gösta.. Ehh förlåt Henke haha

Sen var vi kvar när dom packade ihop den här dagen oxå. Jävlar va jag frös och bara ville hem.. Så när vi väl kom till bilen så hade vi ju ändå en bra bit hem men jag slocknade typ direkt och sov hela vägen hem..

Det va en fantastisk helg!


Städning

Mår väl lite bättre nu.. Ska i alla fall stanna hemma imorrn och på onsdag oxå. Jag måste ju bli riktigt frisk innan jag går iväg. Jag har ingen lust att bli sjuk igen sen.. Har inte gjort alltför mkt idag.. Tagit det lugnt och det blir det imorrn med. Fick ett litet städtyck här förut, min toa såg förjävlig ut och då katten fått för sig att golvet där inne blivit kattlåda va det bästa att ta tag i det.. Så nu är d städat där i alla fall så får jag väl ta resten av lägenheten en annan dag..

Nu ska jag bara ta det lugnt, känner att jag inte är helt frisk. Blev genomsvett av min lilla städning..

Det gör ont att andas

Känslomässigt känns det mycket bättre idag men min förkylning är då inte bättre och det verkar som den har satt sig på lungorna oxå. Det gör ont så fort jag andas och det gör man ju rätt ofta ha ha. Så jag är hemma idag och någonting säger mig att jag kommer vara hemma imorrn med. Min vän som läser till ssk har på skarpen sagt till mig att jag är sjuk och alltså ska vara hemma. Jag tror hon känner mig rätt bra, jag är bra på att springa iväg och jobba när jag är halvbra. Men just nu känns d inte så bra. Jag kanske ska ge det en dag till i alla fall..

Det blir väldigt lugnt idag, gör som sagt ont så fort jag gör nåt så.. Får väl läsa lite kanske eller brodera.. Får se vad jag orkar ta mig för..

Känslohelvete

Jag hade lovat mig själv att aldrig känna såhär för nån igen förrän jag visste att det va värt det. Det här är inte värt det överhuvudtaget, det har jag vetat ett tag och värre har det blivit.. Jag försöker kämpa emot och vara stark men jag är väldigt nära ett sammanbrott.. Jag vet inte riktigt vad jag känner.. jag är väldigt förrvirrad just nu..
Kände att jag behövde försöka få ner vad jag känner.. Men det går inte så bra alls.. Jag är rädd att jag ska må som jag gjorde hösten 2006/ våren 2007.. Det va inte kul..

Han är inte värd det här


Trevlig lördagskväll

Gårdagskvällen var jättetrevlig. Mötte Carro som kom med tåget klockan 18. Hon va ju i Sandhem i fredags och såg Scotts (nej nej jag ville inte alls vart med henne). Sen gick vi direkt hem till Mimmi och Tess och beställde mat och åt innan vi gick ner till bion och hämtade våra biljetter och väntade på att få gå in oh sätta oss. Vi såg Johan Falk, den va riktigt bra! Spännande hela tiden och så är ju Micke Tornving med och han skrattar man ju åt bara han visar sig ha ha. Även om han inte spelade nån rolig roll den här gången..
Sen gick vi hem till Mimmi och Tess och va där ett tag.. Sen gick vi hem och sova. Trevlig kväll med god mat, bra film och roligt sällskap (mycket tjôt haha).

Idag är det inte så bra alls med mig.. Jävligt seg och förkyld, måste tänka över hur jag ska göra imorrn..

Bättre idag

Idag är det inte bättre än igår kan jag säga men det är i alla fall såpass bra så det blir bio ikväll med bästa sällskapet. Om jag har fattat det hela rätt så ska vi se Johan Falk. Åh vilken bra koll jag har som vanligt ha ha. Det är ju VM-kval i fotboll som jag missar nu.. Tess skrev nyss och sa att jag hellre går ut med dom än ser fotbollen betyder att dom är bättre och viktigare ha ha. Hon får tro vad hon vill :P

Jag vaknade som vanligt jättetidigt, när jag får sova så kan jag inte. Är inte det typiskt? Sen ägnade jag hela morgonen åt att fixa ordning ett  projekt som jag hållt på med. Det är lite hemligt än, men snart så ;). Sen sov jag några timmar till, vilket var väldigt välbehövligt för nu mår jag bättre än innan i alla fall :). Så nu håller jag på och tvättar och om ett tag så kommer Carro.

Förkylning på G

Nu bloggar jag på kvällen.. Hade faktiskt med mig datorn till jobbet idag men det togett tag innan jag fick mitt mobila bredband att göra som jag ville och sen när det började funka så hann jag inte blogga. Jag börjar blir förkyld och är då förståligt inte helt på topp.. Det hjälper ju inte direkt att jag har en jobbig inskolning.. Men Z, min underbara arbetskamrat satte ord på det jag känner idag och det va så jäkla skönt.. För hon förstår verkligen.. Jag har underbara arbetskamrater överlag iofs :) Det är det som gör det så underbart att gå till jobbet :). Men nu ska jag vila, jag behöver det!

Piggare

Jag tror jag har fått en förkärlek till att skriva blogg på morgnonen innan jag åker till jobbet.. Egentligen borde jag inte hinna det men jag kan inte stressa på morgonen. Då blir hela dagen förstörd. Idag är jag inte alls lika trött som igår. Kan bero på att jag kom hem tidigare igår, d va riktigt skönt faktiskt. Idag blir det ännu tidigare.. Imorgon stänger jag halv 7, det känns ju kul på en fredag ha ha. Är nog barntomt halv 6. Så imorrn åker datorn med för första gången..

Helgen blir nog lugn.. Ska på bio på lördag med bästa sällskapet.. Det ska bli trevligt.. Nej nu ska jag bege mig till tåget tror jag..

Inte min dag

Idag har varit en hemsk dag.. Ingenting har funkat som det ska.. Barnen har varit på dåligt humör och mitt tålamod har varit noll.. Jag hoppas det blir bättre imorgon.. Jag är helt slut, men idag skötte sig SJ i alla fall..
Det är ju tur att inte allt krånglar för ett tag där, ungefär när påsen med bajsblöjor gick sönder då va jag beredd på att ge upp ha ha.. Men nu är det bättre och nu ska jag krypa ner i min säng tänkte jag..

SJ *skakar på huvudet*

Igår var jag beredd att spränga SJ i bitar.. Vi hade APT (arbetsplatsträff) igår.. Det va ne kväll om kost i förskolan och det slutade 19.30 vilket betydde att tåget skulle gå 20.56 när jag varit på stationen i typ en evighet så meddelas det via högtalarna att tåget har lokfel och står i Töreboda och kan tidigast komma 22.15.. Åh va lycklig jag blev.. Jag hade ingen bra dag för övrigt, trött och sådär så jag höll på att bryta ihop.. Tur jag har mamma och mina goa vänner som fick mig på bättre humör.. För sen tog jag tag i det och började prata med en jätte snäll taxi chaffis som hjälpte mig jättemkt. Det slutade med att SJ betalade min taxiresa så jag kom hem. Va hemma 25 minuter efter att jag skulle så det va inte så farligt.. Men jag va i upplösningstillstånd ett tag där..

Men kost-kvällen va helt okej.. Nu ska jag iväg till jobbet igen..

RSS 2.0