Trötta veckan

Jag är verkligen trött den här veckan. Känns som jag går runt i en dimma, men jag kämpar på. Imorrn är det ju faktiskt fredag. Valborg är det ju, ska ut på O'learys tror jag. Jag hoppas jag inte somnar haha. Men det ska nog inte va nån fara ;) Igår skulle jag kolla fotboll men då somnade jag i soffan så jag gick och la mig..

Det underbara med den här veckan är att det är så underbart väder även om det har blåst lite idag. Igår va vi ute hela dan, underbart. Men jag blir så irriterad på vissa jag jobbar med. Jag förstår mig inte på vissa, så jag försöker inte ens.

Ikväll ska jag kolla på fotboll (och hålla mig vaken), mitt Elfsborg spelar ju :)

Trött

Nu är veckan igång. Jag är lika trött som vanligt men lite kan bero på att jag har sovit kasst två nätter i rad. Jag vaknar hela tiden, vet inte vad det är med mig. Va nån som sa att det är fullmåne på gång så det kan vara det. Jag brukar vara påverkad av det. Så får hoppas det blir bättre för det är riktigt jobbigt att va så här trött. Men annars är det underbart skönt väder ute. Det är bra att jag har ett jobb där vi är ute mycket när det är så här. Just nu är det iofs inte så roligt ute, det började regna lite när jag åkte hem.

Ikväll ska jag inte göra nåt mer. Bara ta det lugnt vid tvn skulle jag tro. Har betalat räkningarna för den här månaden, det känns skönt när man är klar med det. Då är det en hel månad tills man måste göra skiten igen haha.

Härlig helg

Så är den här helgen oxå slut. Igår va jag och Mimmi på stan. Hittade en hel del faktiskt, köpte nya jeans bland annat. Så det känns bra. Har även inhandlat ett par solgalsögon, det var behövligt. Eftermiddagen och kvällen tillbringade jag hos Mimmi. Alltid lika trevligt trots att vi va typ lika trötta båda två haha.
Idag har jag oxå varit där en sväng men jag gick hem för ett tag sen för att kolla på fotboll. Den här gången gick det ju bra, vilket känns bra :)

Är klar med min tavla till min systerdotter :) Nu ska jag bara rama in den oxå..

Bilder från Birka

Nu tänkte jag lägga ut bilderna från Birka. Som vanlgit va det andra som tog hand om min kamera haha. De flesta bilderna har Tess och Mimmi tagit.. Tackar för det :)


Classe leker kanin?? haha


Henke är galen som vanligt haha


Robban:)


Här är Lillen oxå :)


Fina grabbar :)


Classe :)


Fina Robban :)


Classe jäklas med Mimmi och gömmer sig bakom micen haha


Det tyckte han va väldigt kul haha

Sådär, det blev några stycken i alla fall :)


Lugna fredag

Så va det fredag igen. Den här veckan har inte varit så lång för min del, inte jobbmässigt i alla fall. Men idag är jag på jobbet, har rast just nu. Men vi har typ inga barn här. Det går massa sjukor och sånt nu. Så det är verkligen lugna fredag idag. Skönt det med men jag blir helt för slappad när det inte händer nåt. Särskilt när jag är trött efter kryssningen. Även om den va lugn så känns d ju att man va uppe lite längre än vanligt.

Imorrn ska jag på stan med Mimmi är det tänkt. Får väl se vad som händer mer, det är det som är planen i alla fall..

Nej nu är min rast snart slut så bäst jag avrundar här..

Tanterna till sjöss

Nu är jag hemma från havet :) Har haft en riktigt bra kryssning som vanligt gick alldeles för fort. Hände massa skoj som vanligt. Kul att höra massa nya låtar med Scotts oxå. Deras skiva är verkligen superbra :) Jag vann förövrigt priset för kryssningen bästa timing, men vad jag gjorde låter jag vara osagt haha. Jag kan säga så mkt att det har med en lime och en förbipasserande att göra haha. Sen ropade jag efter snusklåten oxå haha. Jag är så jäkla diskret, jag vet. Det är mitt mellan namn, eller inte kanske haha. Jag har i alla fall haft en kanon kryssning. Mina brudar (Asta och Agda) har varit bästa resesällskapet :) Sen träffade vi massa annat kul folk oxå. Jag tyckte bäst om Charlotte för hon dregglade 2 gånger när jag visade mig idag haha. Det tar jag som en komplimang haha. Men jag konstaterade att Birka har bättre mat än Cinderella men det är en tråkigare båt. Allt stänger 2, godnatt liksom haha. Jag blev omdöpt oxå, d står ju namn på hyttnycklarna och där fick jag heta Jenny.. Hmmm..

Nu ska jag ta nåt och äta och sen blir det natti..Det kommer bilder från kryssningen imorrn, blev inte så många tagna och dom som tagits har Tess och Mimmi tagit haha.

Snart båt

Just nu sitter jag och tittar på Nyhetsmorgon, Scotts är ju med. Ska ju se dom senare idag, är ju realesefest på Birka Paradise för deras nya skiva. Det ska bli riktigt skoj, jag har inte riktigt varit på humör innan men nu känns det faktiskt bättre. Bussen går runt halv 2 så innan det ska jag ju ha hunnit med lite, men känns som jag kan ta det ganska lugnt. Behöver inte stressa alls.. Jag packade lite igår, har alltid samma ångest haha.

Ska ju åka med dom två bästa, vilket känns bra. Jag kan strunta i andra som jag helst inte vill träffa. Men det är bara att bita ihop, jag har det bästa sällskapet så jag klarar mig ;)


Så jäkla skönt

Jag glömde ju berätta igår vad som låg och väntade på mig när jag kom hem i fredags. Mitt examensbevis :) Som jag har längtat efter det och nu är det äntligen fixat :) Känn så jäkla bra :) Behöver jag inte tänka på det mer, känns skönt.

Idag har jag jobbat igen, det va kul som vanligt. Efter jobbet har jag varit på onoff, köpte lite grejer. Bland annat en extern hårddisk som jag har velat ha hur länge som helst men nu gjorde jag slag i saken. Jag litar inte riktigt på min dator så kan vara bra med en backup, så behöver jag inte ha allt på datorn.. Vilket oxå är bra. Kommer ta ett tag att flytta allt bara haha. Håller på med bilderna nu, men det är snart fixat..

Jag ska ut och åka båt för er som undrar vad jag ska göra på min 2 dagars ledighet. Det ska bli riktigt skoj, ser verkligen fram emot det.

Trevlig helg

Nu har nästan hela helgen gått oxå. Jag mådde mkt bättre i fredags så då va jag hos Mimmi och Tess.. Där skulle jag va igår oxå men sen skulle dom hjälpa Mimmis kusin med hundarna och då hängde jag med dit. Så där satt vi och sydde hela dagen. Det är helt otroligt men jag är faktiskt nästan klar med tavlan jag syr nu, det gick snabbare än vad jag någonsin hade trott. Men hade en jätte trevlig dag igår :) Idag blri det nog syjunta igen :)
Imorrn är det jobb igen, känns längesen nu haha. Men jobbar bara 2 dagar och sen ska jag va ledig 2 dagar :) Det ska bli så jäkla kul, känner på mig att det kommer bli skit kul :)


Mår bättre

Idag är det mkt bättre med mig. Men jag är väldigt seg och litar inte riktigt på min mage så jag tar det väldigt lugnt. Jag hade ruskigt ont i magen igår, men det gick över lagom till jag gick och la mig igår vilket va skönt. Det känns trist att va sjuk nu när det är fint väder, ser iofs inte ut att vara lika skönt idag osm igår men ändå. Dom pratade om snö på radion imorse och jag hoppas verkligen att den håller sig långt bort. Jag vill inte ha nåt jäkla bakslag nu.

Så det händer väl inte så mkt mer idag medan jag hänger här och syr lite på min tavla kanske. Ska ju vara hemma imorrn oxå och då kansek jag orkar göra nåt annat. Iofs får jag ju inte gå ut idag för jag kan fortfarande smitta.

Sjuker

Det tog typ 3 veckor innan jag blev sjuk. Åkte till jobbet idag och efter ett tag där började jag känna mig konstig i magen och sen blev det värre och då tänkte jag att d va lika bra att åka hem för jag vill inte åka på magsjuka när jag är på tåget. Det höll tillsjag kom hem och nu ligger jag här och har skit ont i magen. Får se om jag mår bättre sen men jag blir hemma resten av veckan i alla fall

Nej nu ska jag vila..

Underbart väder

Om jag klagade på vädret i lördags så kan jag absolut inte kalga på vädret som har varit sen dess. I söndags va det underbart så då va jag ute och gick en stund på morgonen. Sen va det fotboll vilkt gick riktigt uselt! Sen va jag nere på stan en sväng för att köpa sytråd, fy fan va det är dyrt förresten. Det är inte klokt, för lite tråd.. Sen hängde jag hemma hos Mimmi och Tess resten av kvällen. Lika trevligt som vanligt :)

Jag blev klar med min duk i helgen :) Så nu har jag fått mitt nästa projekt så den började jag med igår :) Det är en tavla till min systerdotter. Meningen är att jag ska bli klar innan hennes 1-årsdag och det får vi innerligt hoppas att jag inte tar till november på mig haha.

Jag sitter på jobbet om nån undrar varför jag skriver mitt på dan. Jag har lite rast och tar igen mig lite. Det bheövs, men som tur är så är vi mest ute nu. Det är skönt det. Va på teater tidigare idag med några barn, kul att komma iväg lite ibland.


Tråkväder

Vilket frukstansvärt tråkigt väder det är ute. Hade hoppas på åtminstone lite sol så jag fick lust till att ta en promenad. Det får jag verkligen inte nu. Nu vill jag bara krypa ner under täcket igen. Iofs går inte det just nu för mina katter har strategiskt placerat sig på det och somnat. Det är nog en passning till mig att jag inte ska ligga under det mer haha. Men det är ju så jäkla skönt haha. Man får passa på när man har chansen att göra det.. Snart är det väl måndag igen *suck* Men men jag trivs på jobbet så det går väl bra det med.

Nu ska jag nog försöka krypa ner lite till haha.


Lugnt

Nu va det redan fredag igen. Va fort den här veckan har gått. Men skönt det oxå. Ikväll ska jag bara ta det alldeles lugnt, jag orkar inte mer haha. Sen får jag se vad som händer i helgen, misstänker att den blir lugn den med. Men just nu uppskattar jag faktiskt att det inte händer så mkt. Jag har alltid varit så att det helst ska hända så mkt som det bara går för annars blir jag rastlös men just nu är det rätt skönt att bara ta det lugnt. Just nu är jag trött för jämnan oxå så kan ha med det att göra oxå.

Ska försöka sy klart min duk oxå.. Men den blir nog klar i helgen :)

Gladare än på länge

Igår va en välbehövlig dag, jag behövde få skratta av mig och bara umgås med mina underbar vänner. Det va riktigt kul, sådär galet kan bara vi ha ;). Jag känner mig mkt gladare av det och så är jag helt utvilad oxå även om jag är lite trött nu. Men det va en riktigt lugn dag idag, vi hade knappt några barn alls och jag fick sluta lite tidigare. Vilket alltid är skönt. Det är bra att jag har så snälla kollegor :)

Jag fick mig goda skratt när jag kollade FB förut oxå. En gammal kompis hade lagt ut massa kort från tiden då vi umgicks och jises vad jag har ändrats och jösses va kul vi hade då. Det är massa som hänt sen dess och ändå är d bara 4 år sen i somras, d va härliga tider det ;)


Korten från Tovas dop

Här kommer korten:



Syrran, Pierre, Henke, Tova och Linn


Rasmus fick till uppgift att hälla upp vattnet


Nu är hon döpt, men hon ser ut att fundera på varför haha


Tova och hennes faddrar Henke och Linn


Hela gänget samlat :)


Min söta brorsdotter Kathrin :)


Söta brorssonen Kasper :)


Underbara våren

Så va nästan påsken över då. Den har varit lugn och skön. Igår va jag ute på en långpromenad. Det va verkligen hur skönt som helst, vilket underbart väder vi har fått :) Tur jag inte tog vinterjackan, kan man hänga undan den nu tro?? Jag vågar nog inte riktigt än haha. Man vet aldrig, mamma snurrade nåt om blötsnö förut när jag pratade med henne. Jag hoppas hon pratade i nattmössan haha.

Idag händer inte så mkt heller.. Ska ta det lugnt. Ska nog sy en del på min duk tror jag, jag vill bli klar så jag kan börja med nåt roligare haha. Men ska ju ha syjunta med Mimmi imorrn så :)

Nu ska jag ta tag i korten från förra helgen, så ska jag visa dom här sen..

Pollenallrgi

Den här veckan har jag gått som i en bubbla. Jag är så jäkla trött, jag har inte ork till nånting. Varje år längtar jag till våren och varje år verkar jag ha glömt bort hur jobbigt det egentligen är. Den här jävla pollen, det är inte kul. Ändå vill jag ha vår varje år och jag vill det fortfarande fast jag är trött, halsen värker och ögonen rinner.. Jag vill ha det ljust och sol som det är nu.. Då trivs jag som bäst och förhoppningsvis försvinner den här tröttheten snart och jag kan bli pigg igen.
Trivs på jobbet i alla fall och tycker jag har kommit in i det rätt bra. Men det va skönt med en mjukstart :) Påsken blir riktigt lugn för min del. Det är rätt skönt det faktiskt..

RSS 2.0