Tvbänken

Igår va ingen bra dag alls. Vad jag än tog mig för så gick det åt helvete haha. Så någon tvbänk/bokhylla blev det inte ihop skruvad igår. Men väl idag då Mimmi kom över och hjälpte mig, tack så hemskt mkt för det ;) Vi fick ihop det tillslut haha. Ja min box har ju pajat oxå. Jag höll verkligen på att bli galen igår. Stackars Anna som ringde precis när jag va som i mest upplösningstillstånd.. Men hon hjälpte till så jag lugnade ner mig. Det funkade ju en stund sen i alla fall. Men nu är den helt paj.. Det här har i alla fall varit en lite bättre dag haha.

Jag ska jobba tisdag-fredag. Det ska bli riktigt skoj. Mitt första vik uppdrag i vikariepolen. Ska bli spännande. Skolan är ju ganska nytt för mig.. Men det blir nog bra :)

Bilder från i fredags

Eftersom AnnaE efterfrågade bilderna från i fredags så kommer dom bästa här:



En glad Classe :)
Fotograf: Tess


Haha rolig min ;)
Fotograf: Tess


Haha snyggt Robban ;)



Där va Lillen oxå ;)


Jag gillar det här kortet haha. Förstår inte varför han ser så gravallvarlig ut bara ;)
Fotograf: Mimmi


Riktigt lyckad

Jag hade en riktig kanon kväll igår. Så jävla roligt :) Det va kul att se Scotts igen, d va ju ett tag sen så. Riktigt skoj :) Tack Mimmi och Tess för en skitkul kväll :) Idag är jag lite seg haha. Men givetvis kan jag inte sova länge så det får väl bli en tidig kväll och sova länge imorrn istället. Nu tänkte jag ta mig upp och ta och fixa i ordning i vardagsrummet, vart jag ska hitta den orken vet jag inte riktigt haha. Ska ner på stan en sväng oxå, kan behöva lite frisk luft så d är nog bra..

Bilder från kvällen kommer när jag orkar fixa i ordning dom :)

Fräcka fredag

Idag har jag varit och hämtat en tvmöbel som jag bestämde mig för att jag ville ha. Jag fick hjälp av underbara Tess. Utan henne hade det aldrig gått, så tack så hemskt mycket för hjälpen :) Så nu ska jag bara möblera om i mitt vardagsrum, jag har börjat lite smått. Men min ork tog slut mitt i ungefär så det ser ut som haikon taikon där inne nu haha. Men det är ingen som ska komma hit så det ögr inte så mkt. Ska fixa i ordning det imorrn.

Egentligen har jag inte tid att sitta här haha. Men jag försöker få mitt nagelack att torka. Jag ska nämligen ut idag, hur längesen va inte det. Scotts är ju på O'learys här i stan idag så det kan man ju gärna inte missa. Vi ska väl gå om en stund så jag borde nog sätta fart haha. Men för en gångs skull gick d snabbt att bestämma kläder. Fick iofs ta lite hjälp av mina kompisar, men dom va överens så d va ju bra och d va egentligen det jag tyckte va snyggast oxå så det va ju bra haha. Nej nu måste jag sätta fart.. Jag skriver om kvällen imorrn..

Tvättning

Nu har dom gjort på blogg.se.. Jag fattade ingenting först men nu så haha. Det va inte så krångligt när jag väl fattat.

Idag är jag nyttig och tvättar, mitt torsdags nöje haha. Jag har inget emot att ha tvättstuga och så, tvätta är rätt mysigt det är att vika ihop tvätten jag får panik på haha. Men något som inte är mysigt med min tvättstuga är att jag måste gå ut för att komma till den. Visst d är inte långt, men det är inte ås lockande att springa till tvättstugan när det är massa snö utan för dörren. Då önskar jag att man kunde gå igenom källaren haha.
Annars idag blir det nog lugnt, bli en sväng till Mimmi och Tess när jag har tvättat klart. En sväng dit för mig brukar betyda hela kvällen haha. Vi får väl se hur det blir..

Roligt

Igår åkte jag ju då till Västerås. Tvärs över gången på tåget satt det någon som va väldigt lik Olle Jönsson i Lasse Stefanz, jag funderade lite på om det verkligen va han. När jag senare stod i rulltrappan på stationen i Västerås och han stod framför mig så ser jag helt plötsligt Lillen haha. Det va lite roligt, då insåg jag att det va Olle Jönsson haha. Fick sen reda på att d va massa dansband som va i Västerås för att spela in en singel till katastrofen i Haiti. Då förstod jag varför jag hade sett dom haha. Lillen såg inte mig och det är inte riktigt min stil att börja gapa på folk haha.

Men infon gick i alla fall bra. Det verkar som en riktigt bra förskola så kan ju hoppas att man blir kallad på en enskild intervju. Det skulle vara jätte kul :)

Idag har jag träffat min jobbchoach. Hon verkade bra och va lätt att prata med. Ska träffa henne om 2 veckor igen.

Om en stund ska jag iväg och handla. Mat måste man ju ha..

Glader

Nu har jag varit på utb i personalpolen. Det gick bara bra, ska bli kul och ut och jobba lite om man nu blir bokad men det tror jag nog att man ska bli någon gång i alla fall. Känns som det börjar vända lite nu. Senare i eftermiddag ska jag åka till Västerås. Fick hjälp av Kim att kolla upp bussar där, tack :) Hade först tänkt att jag skulle gå men så jäkla kallt och snöigt som d är idag så är jag glad att jag slipper det.. Jag har redan prommenerat så det räcker för idag haha.

Igår va jag hos Mimmi och Tess och hjälpte dom och måla sin vägg. Det blev faktiskt väldigt bra om jag får säga det själv ;) Alltid lika trevligt att vara där. Det hjälpte mitt humör avsevärt igår och även msn på kvällen sen. Jag kom tillbaka till mitt vanliga jag. Är så glad för det :) Jag är på väg tillbaka nu. Tack alla underbara :)

Ny vecka

Så va det ny vecka då. Tror nog att det kan bli en ritktigt bra vecka. Nu ska jag verkligen skärpa till mig. Det är bara JAG som kan göra nåt åt min situtation, jag vet ju det. Det hjälper inte att jag tycker synd om mig själv. Det gör jag egentligen inte, jag har bara en förmåga att gräva ner mig och bli ledsen över saker som det inte är nån idé att bli ledsen över egentligen. Men nu är det fan skärpning. Nu ska jag tillbaka till den där tjejen som jag är. Hon som skrattar och tar livet som en lek och inte på blodigt allvar. Det är ju ändå ingen idé, jag kommer ju ändå inte komma härifrån levande haha.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Måste gå till ica, det är det enda jag vet. Funderar över en sak oxå, jag måste bestämma mig den här veckan. Men det lutar åt att det blir så :)

Imorrn har jag i alla fall saker planerade, det känns bra det. Först är det utb för personalpolen och sen ska jag till Västerås på kvällen. Får väl se vad det leder till..

Sminkvisning

Jag hade en jättetrevlig dag igår. Först när Nicole kom hit så tittade vi på film, I taket lyser stjärnorna. Rekommenderar jag verkligen, det va en väldigt gripande film. Sen gick vi ut på stan en sväng. Åt lite och så. Sen hem och slappa lite. Sen va det dags för sminkvisningen. Det va riktgit kul och hon som sminkade, Cecilia Lidén är riktigt duktig :) Glad att jag fick följa med på det här. Fick en hel del tips, det är väl det att man ska minnas dom oxå haha. Jag tog en del kort, ska lägga in dom i datan bara så ska jag visa dom. Jeanette, Nicoles mamma va ju en av modellerna så det va lite kul. Dom hade 4 olika kategorier. Den första va hur man sminkar sig när man ska vara representativ på jobbet. Det va i den kategorin som Jeanette va modell. Sen va det hur man sminkar sig inför en jubileums fest. Nästa kategori var studentfest och den sista va den häftigaste. Det va hur man sminkar inför modevisningar och lite vildare och så. Det va riktigt häftigt. Inget jag skulle gå ut i kanske men ändå. Det va lite så som vi sminkade oss när vi hade föreställningar när jag gick på gymnasiet. Det va riktigt kul, smink är roligt. Skulle vilja lära mig mer, en sminkkurs hade inte varit fel.
Men det va en ritkgit trevlig kväll. Kul att träffa folk hemifrån oxå :)


Väntar

Nu sitter jag här och väntar på Nicole. Hon borde komma snart tycker jag allt. Får se vad vi hittar på för kul.. Hon har med sig en film som är min, som jag glömde när jag va hemma sist så den kanske vi ska se.

Annars är det bra med mig idag :) Jag va lite vissen igår, men det är bättre nu. Jag är så glad att jag har alla som står mig nära som kan prata mig till rätta och få mig att inse att allt inte är så hopplöst som jag tror. Jag vet ju att det kommer lösa sig så småningom. Det gör allt :) Jag ska lyssna på mina kloka vänner ;).

Grattis mamma :)


Det blev bättre

Det är bättre redan idag. Jag hade en ritktig down dag igår men idag är det faktiskt mycket bättre.. Jag är så glad att jag har mina vänner, dom får mig alltid på bättre tankar. Jag vet ju att allt kommer att lösa sig :)

Börjar rulla på lite med jobb och så oxå tror jag. Har en info nästa vecka, dock i Västerås men man får ta det man får. Sen ska jag på utbildning för att börja i personalpoolen oxå. Så det känns bra det :)

Idag ska jag va redig och tvätta och sådär. Har dammsugit lite oxå..

Det blir nog bättre

Idag är nog inte en så bra dag.. Jag försöker ta det lugnt och inte fundera så mycket, vilket inte är så lätt. Det är mycket tankar som rusar runt just nu. Jag måste ju tro på att allt kommer att lösa sig till det bästa. Det hoppas jag verkligen att det kommer att göra. Men just nu är allt mest förvirrat.. Men jag hoppas att det kommer lösa sig. Jag ska ju gå på jobbcoachings möte nästa onsdag i alla fall.. Får väl se vad det ger mig..

På lördag får jag besök i alla fall. Min underbara Nicole kommer hit :) Det ska bli riktigt skoj.. Hon är snart äkta tonåring (till sättet är hon redan det haha).. Tiden går så fort, jag kommer ihåg när hon föddes och det är ganska längesen det ja.. Men sen dess har hon varit viktig i mitt liv..

Annars är jag såg glad för mina vänner, utan dom hade jag nog gått under..


Lägesrapport

Det händer inte så mycket just nu.. Det senaste dagarna har jag mest tagit det lugnt. Funderat mkt, jag är inne i en sån period just nu. Men det har faktiskt varit bra, jag mår mkt bättre nu än vad jag gjorde för några dagar sen. Jag är inte inne i nån blogg period så det blir nog inte så mkt skrivit här är jag rädd..
Men då vet ni läget :)

Som jag känner

Jag har funderat många gånger vad man kan skriva i sin blogg och allt sådär. Egentligen är väl bloggen en offentlig dagbok men man skriver ju inte ens hälften av det man har i sitt huvud. Dels för att folk tolkar allt på sitt eget lilla vis, jag vet för jag är expert på att tolka saker som folk skriver. Men jag har egentligen svårt att förstå varför jag inte skulle kunna skriva det som rör sig i mitt huvud. För det är ju bara som jag tycker och känner, ingen annan kan ju egentligen säga att det är fel. För det är mina känslor och ingenting mer än så. Sen kan nån annan tycka och känna nåt helt annat, det förstår jag absolut men det som jag känner kan ju aldrig vara fel, eller hur. Sen håller jag inne med hel del för att det skulle kunna bli så väldigt fel, och en del vill man ju inte att alla ska veta heller.

Jag fick en del skit när jag skrev lite grejer här för ett tag sen, jag behövde verkligen få ventilera det och jag har inget emot om andra ventilerar sig i sin blogg heller. Det är upp till var och en. Om man inte kan få skriva av sig i sin blogg, vart ska man då göra det??

Skit igår

Jag hoppas att den här dagen blir mkt bättre än gårdagen.. Jag hade ingen bra dag alls. Även om jag hade bra sällskap och det va nog bra för annars hade jag nog deppat ihop alldeles skulle jag tro. Men än så länge så känns det bättre än igår. Jag har lovat att se allt positivt och ska försöka göra det oxå.. När allt inte blir som jag har tänkt då blir jag depp.. Men det blir säkert bra ändå :)

Funderade en massa igår när jag skulle sova och det är aldrig bra, men igår var det nog bra för jag behövde nog få ur mig allt det där tror jag. Jag ska sluta och ta åt mig så förbannat, jag är sensationellt bra på det har jag märkt haha. Men det ska det blir ändring på..

Idag ska jag nog inte göra så mkt. Jag köpte ny gardinstång till lilla köksfönstret igår så jag ska nog sätta upp gardinen där tror jag så det blir gjort. Sen blir det nog en massa hockey skulle jag kunna tänka mig. Om det blir hemma själv eller med vänner det får vi se.. Beror på hur jag känner mig..


Vanliga dagar

Det blev gardiner bytta igår. Mitt kök ser mer ombonat ut nu, förut hade jag en svart kappa som knappt syntes. Kollade man utifrån såg det ut som jag inte hade några gardiner i köket, nu har jag längder i köket och det är riktigt snyggt. Bytte i sovrummet oxå, dom andra va riktigt smutsiga eftersom dom är alldeles för långa och inte bytta på ett år. Vardagsrummet ska jag vänta lite med, är så nöjd med gardinerna där inne haha. Annars igår så va jag hos Mimmi. Vi kollade film och sydde. Broderi är väldigt avslappnande och kul, folk tror man har blivit tant när man säger att man broderar haha. Det är inte riktigt så illa än haha.

Idag har jag tvättat. Sen har jag bakat oxå, det gick helt okej faktiskt.. Jag är ju inte direkt nån bagare men det får duga haha. Just nu kollar jag hockey, eller ja inte nu för det är paus haha.. Vet ni förresten att ishockey spelas på is haha. Det står om man söker på ishockey på wikipedia ;)


Rätt okej

Det känns faktiskt rätt bra nu. Det jobbiga är att man måste göra massa saker hemma för man kan inte skylla på en massa. Idag ska jag t.ex. byta gardiner tror jag, skulle gjort det innan jul men det blev inte riktigt så haha. Men idag ska jag ta tag i det. Annars händer det nog inte så mkt mer idag, jag är seg som jag vet inte vad nu förtiden. Antagligen är det vädret, fast just nu är det ganska okej ute. Jag menar -10 är rätt kallt annars men nu tycker jag det är lagom haha. Vi kan ju inte klaga på att vi inte har riktig vinter i år i alla fall haha. Men det är rätt härligt faktiskt. Det är när skiten ska bort jag kommer gnälla hahah. Men å andra sidan vill jag ju ha vår så det måste ju bort haha.

Igår sökte jag lite jobb och sådär och sen va jag hos Mimmi :). Alltid lika trevligt.. Känns skönt att ha nån att gå till så jag inte är helt ensam för då hade det nog varit svårt att härda ut.

Nej frukost och sen gardiner.


Måndag igen

Så va det måndag igen.. Nu känner jag mig verkligen arbetslös och det känns helt värdelöst. Jag vet att jag måste ta tag i livet, men måste det ske idag? Nej jag tänker inte hamna där jag va i våras och delvis i höstas med. Nu ska jag ta tag i det. Men jag är fruktansvärt seg idag.. Men jag ska försöka ta mig ut, har visst ärenden till arbetsförmedlningen oxå.. Att allt ska va så jäkla krångligt, sen tycker jag kommunerna jag ska ha arbetsgivarintyg från kan snabba på lite så allt kan lösa sig.. För som det är nu vet jag inte hur jag ska kunna leva.. Det kommer givetvis att lösa sig, allt löser sig förr eller senare :) Jag tänker absolut inte deppa ihop!

Ser fram emot lördag :) Det va ett tag sen nu, ja förra året faktiskt haha. Inget gör mig så glad som roadtripps ;) Det är det bästa med livet!

Emelie åkte ju hem igår, d va lite trist men kul att hon har varit här nu. Den här lägenheten hade hon ju inte besökt innan. Vi måste skärpa oss på att ses, det sker för sällan. Men när vi väl ses känns det som tiden stått stilla. Det är alltid så lätt att umgås med henne :)

Ändrad design

Nu har jag äntligen tagit tag i att ändra min design. Har ju Emelie här så tänkte att hon skulle hjälpa mig med det, så nu kan jag nog själv om jag vill göra om den igen haha. Hon har talat om hur jag ska göra så har jag gjort så nu känner jag mig lite stolt haha. Sen är det ju helt klart min färg oxå :)

Idag ska vi nog inte göra så mkt alls.. Frostar av min frys, fick den braiga idén av Mimmi så tänkte det va lika bra att göra det med en gång. Man skjuter gärna upp allt sånt där annars.. Så för en gång skull tog jag tag i nåt direkt haha. Mamma brukar annars säga att mitt och hennes motto är: "Gör inget idag som du kan göra imorrn". Det känns som hon har lite rätt där..

Nej va sägs om frukost kanske haha


Trevliga dagar

Så va det redan lördag. Emelie kom ju hit i torsdags, bara 2 timmar försenad. Heja SJ verkligen ;) Igår va vi först på stan och sen hos Mimmi en stund och sen kom även Tess hem. Sen gick vi till Ica och handlade och sen blev det en sväng till systemet. Sen gjorde vi tacos och hade en mkt trevlig kväll :) Vi kom inte i säng förrän klockan va närmare halv 5 tror jag haha. Så idag händer nog inte alltför mkt. Vi tänkte vi skulle ta oss ut en sväng sen.. Men jag känner mig väldigt seg idag haha..


Tjôt

Ja i tisdags tillbringade jag hela kvällen hos Mimmi. Vi kollade hockey och sydde. Ja jag sydde väl mest, jag ville inte sluta när jag väl börjat så därför så gick jag inte hem förrän 3 haha. Jag va där typ hela dagen igår oxå. Alltid lika trevligt :)

Men idag blir det klippning klockan 15 och sen kommer Emelie runt 18. Får väl se vad vi hittar på dom dagarna hon är här. Det är längesen vi bara umgicks hon och jag. Det ska bli kul :)

Annars är jag seeeg.. Vet inte vad det är. Kan hända att jag piggas upp lite när jag är tvungen att gå ut i kylan. Fy fan va kallt d är just nu.. Jag klagar inte på att d är vinter, men typ -5 passar mig mkt bättre. Jag har inget emot snö när det ligger såhär, d är sen när d ska töa bort som jag förbannar den.

Rolig dag

Igår hade jag en effektiv dag trots att jag bara sov typ 5 timmar efter hockeyn som gick åt helvete i alla fall. Men men får hoppas dom kan ta bronset ikväll :) Det tror jag verkligen :) Men jag gick upp och va hyperaktiv, fick gjort massa. Det kändes skönt. Sen gick jag till Mimmi och va där hela kvällen.. Inte lika sen hemgång som i söndags haha. Men nästan haha. Mkt sjukt som kommer ur munnen när båda är trött haha. Mimmi är så jävla rolig med sina felsägningar haha. Mimmis mamma höll oss ju sällskap ett tag oxå, trevligt. Det va en trevlig kväll helt klart.. Jag tänkte våldgästa ikväll igen hehe ;)

Annars idag så håller jag på och tvättar och så ska jag väl städa lite här. Det behövs verkligen och på torsdag kommer Emelie hit och då måste jag ju ha en ren lägenhet :) Som jag saknar henne, ska bli så jäkla kul att hon kommer och hälsar på :)

Mitt i natten

Nu sitter jag här mitt i natten och ska snart kolla på hockey.. Det är ju JVM, semifinal idag Sverige-USA. Egentligen borde jag nog sovit lite innan om jag ska orka det här men jag gick ju hem till Mimmi och Tess på kaffe förut och blev kvar tills klockan va typ halv 2. Tess åkte ju iväg vid 8, hon har praktik en bit bort tidigt imorrn så hon åkte idag men jag blev kvar hos Mimmi och tjôtade skit. Men tillslut tog jag mig hem haha. Och här sitter jag nu och är jätte trött haha. Men jag måste ju se matchen, men kom inte och säg att jag är en sportnörd haha.

Bakning

Just nu håller jag på och bakar bröd. Kände mig lite huslig sådär, har länge tänkt att jag ska göra det men har liksom inte orkat ta tag i det men nu så. Tror det kommer bli gott :) Annars idag har jag inte gjort så mkt alls. Ska nog gå och ta mig en kopp kaffe hos folket lite längre bort sen ;) Det blir nog trevligt som vanligt..

Jag har funderat lite mer på det där jag skrev om igår och nu är jag förbannad istället.. Men jag har bestämt mig för att släppa det där. DU är inte värd min energi.. Du är fan inte värd ett skit, att människor kan visa sig vara någon helt annan än det man trodde från början..


Full i skratt

Ibland blir jag bara så full i skratt över andra människors handlande. Saker som borde skett för månader sen om det skulle varit någon idé alls sker nu. Jag förstår faktiskt ingenting, vad är det som är så farligt? Vad ska jag få reda på? Som om att jag ens bryr mig.. Jag har suttit en stund och funderat på om jag bryr mig, och nej det gör jag faktiskt inte. Att jag har kollat, har nog varit av ren vana eller nyfikenhet kanske. Jag är ju rätt nyfiken av mig. Men bryr mig att du gjort så här, nej det gör jag inte. Jag blir bara full i skratt haha. En del människor är fullständigt obesgripliga!

Handling

Igår gjorde jag verkligen ingenting alls.. Satt vid datorn hela dagen, jag fastnade på king.com och spelade UNO typ hela dagen haha. Det är ett trevligt tidsfördriv det haha. Jag hade inte tänkt att göra så mkt idag heller men sen skickade Tess och frågade om jag behövde handla och det behövde jag ju så då hängde jag med henne och Mimmi och handlade. Så har nyss kommit hem från det. Så nu har jag allt jag behöver för en tid framöver tror jag..

Annars idag händer nog inte så mkt alls.. Ska kolla hockey sen..

Nyår

Igår va d ju Nyårsafton och den tillbringade jag hemma hos Mimmi. Vi gjorde inte så jättemkt vi åt jätte god mat och drack lite vin och kollade på Tv. Och pratade en massa som vanligt. Det va skönt att ta det lugnt. Dessutom har jag gått och blivit förkyld igen, suprise suprise. Jag har ju inte varit förkyld typ 5 gånger redan i höst.. Så idag tar jag det väldigt lugnt så jag ska bli frisk och orka ta tag i min lägenhet.. Det är inte så att d ser helt förjävligt ut men den är ju inte direkt välstadad direkt haha. Men nån gång orkar jag väl det oxå..

Nu borde jag nog lägga mig i soffan en stund tror jag..

Snabbresumé 2009

Så va det 2010 då.. Jag har ju inte hunnit med nån årskrönika här i bloggen. Men 2009 var verkligen ett blandat år. Det började med att mitt liv var en aningen kaosaktigt utan jobb och sådär. Jag mådde inte så bra på våren men Scotts och mina nyfunna vänner hjälpte mig verkligen då. Ja mina gamla med såklart. Sen var sommaren helt underbar.. Med massa spelningar och massa bus. Sen fick jag ett vikariat i Örebro vilket betydde många långa dagar med jobbiga resor men jag klarade av det oxå även om hösten va nästan lika jobbig som våren. Sen hände det lite andra saker som inte var alltför kul under 2009. Det är inget jag kommer gå in på men det är sånt som alltid kommer sitta kvar.. Så man kan väl sammanfatta 2009 med att när det var roligt va det så inihelvete roligt och när det va tråkigt va det riktigt åt helvete.

Så nu ser jag fram mot 2010 och hoppas det blir ett bättre år med mindre tråkigheter och att jag lyckas ordna upp mitt liv. Jag känner att jag är på god väg med det..

RSS 2.0