Blåmärke!

Ja så var det söndag då. Norges nationaldag och idag har dom väl verkligen något att fira efter storsegern i ESC. Inget snack om saken vem som skulle vinna inte! För en gångs skull tyckte jag precis som resten av Europa :) Sen gör det ju inget att killen är söt som socker oxå..

Men jag klantade mig igår precis när ESC hade börjat. Jag öppnade mitt kylskåp och hade antagligen ställt drickan jag köpt tidigare under dagen väldigt ostrategiskt för den for ut och träffade mig över foten och satan så ont det gjorde och gör fortfarande. Inte lika ont som igår såklart men jag känner det kan jag säga. Jag har ett blåmärke på högerfot som påminner mig om den jävla drickan ;)

Idag händer väl inte så mkt mer än att jag ska tvätta tänkte jag.. Blir väl säkert lite annat oxå. Nån promenad blir det nog inte trots det fina vädret. Tror inte min fot pallar det, jag va ute med soporna förut och blåmärket gillar inte skor ;) Ser ut som det ska bli kanonväder idag så jag får nog sätta mig på balkongen en stund tror jag..

Nä dags för frukost tror jag allt :)

Kommentarer
Postat av: Linda - Livet är rosa!

sv; Hahah, jaaa :D. Söt va han :D.

2009-05-17 @ 10:44:10
URL: http://peassyster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0