Persson, Guldklaven och EMD

Jag gjorde nyss nåt hemskt.. Jag kastade Persson! För er som inte vet så är/var Persson min kaktus som jag fick i julklapp av en kompis på högstadiet. Det finns en rolig historia bakom den här kaktusen som har med en snygg gympalärare från högstadiet att göra. Han hade en kaktus i sitt fönster och han hette Persson i efternamn. Ja vi gjorde mkt dumt på högstadiet, men förbannat kul hade vi. Men nu är Persson död (katusen alltså). Har känt ett tag att d nog va dags att göra sig av med honom.. Nu hittade jag honom på golvet (kattjävlar) så nu åkte han i soporna. Så R.I.P Persson ;).

Annars idag så har jag jobbat till 16 så är rätt trött.. Ska nog inte göra så mkt mer idag. Ska kanske börja packa lite inför onsdag då det bär iväg på dansbandsveckan i Malung. Det ska bli så sjukt kul så ni anar inte. Jag längtar verkligen :)
Igår va d ju guldklavegalan. Så jäkla glad att Henke och Claes vann.. Att L-K skulle vinna bästa dansband va ju inte direkt oväntat, i alla fall inte från min sida. Men Peter i L-K är så skön: "Nej jag höll på Scotts som vanligt". Och WHOPPA, d är så jäkla kul ;).

Såg EMD igår på Parken Zoo ihop med Carro. Jag jobbade ju först och sen åkte jag dit och träffade Carro och hennes familj där och sen gick vi och kollade på djuren.. Jag blev utnämnd till barnvakt ;). Så d lär väl jag få va i Malung med ha ha. Sen gick jag och Carro och kollade på EMD. Dom va bra som vanligt. Diggade Erri och hennes kompisars skylt: "Vi vill se Hemming i klänning" och sen tilläggsskylten: "Ursäkta, naken rimmade inte".. Ha ha så jäkla kul ;)
Efter EMD åkte vi till Max och åt och sen hem.. Ska kolla igenom mina bilder, sen kanske jag bjuder på några här om några blivit bra..

Kommentarer
Postat av: Nilla

Whooooppaaa!!



Låter som ni hade kul i Eskilstuna.



Ha det nu så jäkla roligt i Malung!!!



Saknar er redan....



Kram Nilla

2009-07-13 @ 21:38:03
Postat av: Nilla

Hej!



Du som använder mobilen så flitigt.... kan vi få lite rapporter från Malung ????

Måste ju få veta vilka tokigheter ni hittar på denna gång....



För vår del blir det Scotts på lördag i Nässjö.

Ska bli kul.... bara vi hittar dit.



Kram Nilla

2009-07-13 @ 21:40:52
Postat av: CrimsonAnna

Låter kul-gratta förresten Claes och Henke till klavarna

2009-07-13 @ 23:58:46
URL: http://metalanna.blogspot.com
Postat av: Carro

WHOOPPAAAA!!! Ser fram emot till du kommer till Malung så jag dööööör typ... Du o jag, Icka, du o jag! <3



Klockan är 00.38 och jag sitter ensam vaken i en husbil i Dalarna.. Hmm... :) Imorgon kan de bli Scotts i tältet, om vi är där, då ska jag dit på något sätt!



Vi syns på onsdag älskade syster! <3

puss på dig och tack för en sjukt trevlig dag på Parken zoo!

2009-07-14 @ 00:38:35
URL: http://carrosfoto.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0