VM

Då va Dam Vm-finalen över. Tyskland vann. Rättvist vet jag inte men det va en riktigt bra match. Jättespännande! Lider mest med Marta nu som missade en straff. Hade hon satt den hade det blivit en helt annan match.
Men jag måste ju helt klart berömma en viss person: Nadine Angerer. Tysklands målvakt. Hon höll nollan i alla VM-matcherna. Hur man nu lyckas med det. Ja Tysklands försvar är jättebra men målvakten är i en klass för sig!!

image35

Nadine Angerer - Tysklands fantastiska målvakt!

Jag vet varför...

...Folk går med i Jehovas Vittnen. Dom är ju så förbannat trevliga ju. Jag hade besök av dom för några veckor sen och så kom dom idag igen. Aldrig att jag skulle gå med. Jag är för det första inte kristen och skulle aldrig kunna bli. Jag har liksom inget behov av gud i mitt liv känner jag. Sen har jag läst och hört så mycket skit om Jehovas vittnen som jag faktiskt tror på. En utav dem som va här idag hade sin dotter med sig och jag kunde inte låta bli att tänka på den boken jag läste för ett tag sen som handlade om en tjej i Norge vars mamma va Jehovas Vittne och hon led verkligen av det här. Så därför tänkte jag på det när jag såg den här tjejen.

Sunday :)

Så va det söndag igen och snart börjar sista instutionsveckan. Kemi & Biologi, ska bli intressant. Men jag är lite skräckslagen för kemin ha ha. Jag som är så klantig liksom. Man vet ju aldrig vad som kan hända liksom ha ha.

Men vad händer idag då?
Ja först och främst ska jag slita mig från datan och ta fram frukost och sen ska jag bänka mig i soffan och titta på dam-Vm finalen mellan Brasilien och Tyskland. Hoppas det blir en spännande final. Helst vill jag att Brasilien ska vinna för där spelar ju Marta och hon är min idol! Tycker det är så coolt att hon är lika gammal som mig och kommit så här långt och sen bor hon ju i Sverige och pratar hyfsatt bra svenska så.
Efter finalen ska jag försöka komma ut och motionera lite. Måste ju hålla igång ju :)  

Det sista

Vad såg du på tv sist? Sing-a-long hemma hos Mimmi & Tessan
Vems blogg läste du sist? Danielas, som jag snodde den här listan av
Vad åt du sist? Jättegod Lasagne som Tessan hade lagat
Vem pratade du med sist? Tessan
Vem ringde du sist? Tessan
Vem messade du sist? Mimmi tror jag
Vilken bok läste du sist? Män som hatar kvinnor
Vem pussade du sist? Hmmm... Ska jag minnas det? Det va längesen tror jag
Vem kramade du sist? Jenny
Vem bjöd du sist på något? Hmmm, ingen aning
Vad köpte du sist? Fika i Motala igår

Tok trött

Usch hur trött man kan bli för att man har varit ute en dag. Hur fan ska det bli nästa helg då? Dom kommer ju få bära mig ur sängen på måndagmorgon om jag ska komma till skolan. Men det blir nästa helgs bekymmer!
Men jag vet ju att d är ävrt att va toktrött och imorrn ska jag sova länge, det är jag ävrd. Har varit duktig idag så...
Nej det kanske är dags att dra sig mot sängen helt enkelt...

Rent!

Nu har jag tvättat och städat klart. Ska strax börja min vandring bort mot Nyfors. Mamma ska bara ringa upp. Hon gjorde våfflor och kunde inte prata med mig precis när jag ringde.
Ska ju bli bjuden på Lasagne hos Mimmi & Tessan :) Dom är så snälla dom :)
Har vart en skön dag idag även om jag vaknade vid 10 och hade sprängande huvudvärk, men den är nästan helt borta nu. Och jag hoppas det har slutat regna ute oxå... Men jag behöver motionen så jag ska gå :)

Skaka hand

Ja igår var det då dags att återse Barbados grabbarna efter en smärre evighet kändes det som. Även om jag inte innan såg fram emot det så blev det jättekul. Vi åkte från Eskilstuna vid 18. Och om resan dit tänker jag bara säga: Nu vet jag att fortkörningskamrorna fungerar i alla fall. Och nej det var inte jag som körde!
Sen kom vi fram till Motala och Håkan har timing han för han kom ut till bussen samtidigt som vi kom så vi gick in med honom. Han tyckte vi skulle åka till Partille och hämta rökväskan, ja eller hur tyckte vi. Sen organiserade vi grejerna i dom nya lådorna och sen satt vi och tjôtade innan grabbarna kom. Och då hände det roligaste på hela kvällen. Fattar inte att jag faktiskt inte började skratta då. Men det är ju bra att han har fattat vad hon tycker i alla fall. Det var alltså så att Robban istället för att krama Mimmi sträcker fram handen. Det låter säkert inte så kul men eftersom jag vet allt så för mig va det riktigt kul. Det är min nya bild när jag behöver skratta lite... Sen gick dom och bytte om och vi ställde upp grejena på bordet och så. Så kom Jenny, åhhhh så kul att träffas igen!!!
Så började spelningen. Jag va en del vid scenen med Jenny och en del hos brudarna i shoppen. Spelningen va lika bra som vanligt, alltid lika kul att återse dom :) Hände väl inte så jättemycket mer vad jag minns nu.
Vi stannade inte alltför länge för både jag & Mimmi fick huvudvärk så vi packade våra grejer och bärde dom till scen och tjôtade lite med Wictor och Håkan. Wictor har en föreställning om att alla som va där var där för att titta på honom, och självklart va det så ;) Håkan konstaterade att Mimmis hund är en hund ha ha.
Sen åkte vi hem, utan blixtrar den här gången. Jag sov iofs typ halva resan så....

Gladare :)

Gladare idag, mycket gladare till och med. Redovisningen i skolan gick helt okej. Har fortfarande aggrationer mot en del i min grupp men jag orkar ärligt talat inte ta tag i det nu utan fixar det senare. Ska säga vad jag känner i alla fall. Om det behövs, om det upprepas... Hoppas inte så klart!!
Allt annat känns oxå lättare idag, vet inte vad det va med mig igår. Allt kom på nåt sätt... Men d är väl så ibland måste det ut helt enkelt... Mitt kom igår, det har vart mycket nu.

Har fått ur studievägledraren vad jag ska läsa nästa termin och hur långt jag har kvar på min utbildning och det är 2 terminer efter den här som det hade varit om jag hade gått kvar i Borås :) Känns riktigt bra! Bara 1 år och 4 månader kvar på min utbildning :) Jag vill ju börja jobba nu iofs men alltså d är ju inte lång tid :) Känner mig mycket gladare sen jag fått reda på det!!!

Life sucks

Jag mår så jävla dåligt! Jag har hemlängtan till Vedum som jag vet inte vad och skolan känns bara  förjävlig. Idag gjorde jag allt på ren argsinthet kändes det som, men det blev bra i alla fall :) Sen bröt jag ihop hemma hos dom underbaraste människorna som finns. Utan er vore jag ingenting. Tack för att ni finns. Jag älskar er av hela mitt hjärta <3. Jag mår i alla fall inte bra. Jag ser inte ens fram emot imorrn, då är det verkligen illa. Men jag och Mimmi ska sitta i samma hörn och peppa varandra att vi visst klarar livets jävligheter (läs: Hemlängtan och R) ha ha. Och med dom underbaraste vännerna som finns så kommer det att gå <3

Suck

Nu har jag vart och handlat med Pia. Och jag har inte pluggat någonting alls som jag borde gjort, men jag har ingen motivation alls som sagt. Tycker jag tjôtar om det jämt typ... Får se hur morgondagen blir, bara jag och en studiemotiverad i min grupp som är med imorrn och jag är inte ens studiemotiverad just nu så det kan ju bli hur som helst.. N änu ska jag titta vidare på idol och kanske läsa lite om jag orkar...

Intervjun

Usch, vad svårt det va att göra barnintervjun. Kom ju inte på nån att fårga alls. Jag tror man ska känna barnet i fråga lite men jag fick ur lite i alla fall. Så hoppas vi kan få ihop nåt fint och lämna in imorrn. Hoppas d andra fått ihop nåt annat. Men det var som sagt träning och det var svårt helt enkelt!

Motion är bra!

Typ skolledig idag. Vi ska ju göra våra barnintervjuer idag men jag ska göra min i eftermiddag så jag borde nog läsa lite i kurslitteraturen nu. Men jag är som sagt helt omotiverad för allt utom motion. Och motionera ska jag göra när jag smält frukosten lite. Då ska jag springa, träningsvärken är nästan helt borta nu så jag ska stretcha ordentligt när jag kommer hem så jag slipper få tillbaka skiten. Känner i alla fall att jag har muskler i låren vilket iofs är trevligt men man kan ju knappt gå och det är inte så skönt. Nej, plugga lite va det....

Aj som fan!

Jag har klantat mig igen. Mitt lillfinger mår inte bra. Jag mitt klantarsel skulle skära upp en bit ost av min stora filé som jag köpte igår och osten var då frusen och det tog en jävla tid att få isär den och när jag väl fått isär den så upptäckte jag att jag skurit mig i mitt högra lillfinger. Någonstans samtidigt som osthelvetet äntligen rammlade isär så skar jag mig. Ont som fan gjorde det men jag va ganska lugn ändå faktsikt. Jag brukar inte kunna se blod och särskilt inte mitt eget men hade inga problem det nu. Nu är bara mitt problem hur jag ska kunna diska utan att det ska börja blöda igen... Men det ska väl gå det med!

Tjej-snackare :)

Jag har blivit tjej-snackare. Hade tänkt bli det för länge sen men har inte tagit tag i det förrän nu. Men nu så, så här är första veckans snack:

 • Vad minns du mest (förutom regnet) från sommaren 2007?
  Min helg i Eskilstuna 13-15/7 hlet klart. Det var hel roligt, särskilt fredagen :) Det va det roligaste på sommaren :)
 • Har du haft en skön sommar? Motivera gärna!
  Ja sommaren va jätteskön. Jag jobbade lagom och va ledig lagom. Skön mix helt enkelt. Tyvärr va jag stressad över flytten hela sommaren.
   
 • Har du rest något, var? eller stannat på hemmaplan?
  Inte mer än till Eskilstuna och några få Barbados spelningar. Annars har jag mest varit hemma faktiskt.
   
 • Är det viktigt för dig att ligga på stranden och få fin färg?
  Nej det är inte viktigt för mig. Oftast blir jag bara röd och då är det ändå inget kul. Men det kan va skönt att ligga på stranden om det inte är för varmt, men det är inget jag brukar göra.
   
 • Vad är din favoritsyssla på sommaren?
  Läsa skönlitterära böker eftersom jag aldrig hinner det när jag pluggar.

Höst deppad

Jag är trött! Känner mig helt slut körd. Jag orkar inte känna mig som jag gjorde hela förra terminen ju... Jag hoppas det vänder för att må så här på grund av skolan är pest och pina. Men hösten får mig iofs att må sämre. Jag är superstressad hel tiden och idag har det känts som jag ska fräsa åt allt och alla. Jag har en hemsk PMS, jag som aldrig brukar känna av det. Jag brukar ha ett hemskt jämt humör ha ha. Men idag har d vart hemskt och mensvärken jag har haft. Jag orkar inte ha det så, hoppas det bara va nu och inte tänker fortsätta såhär. Men jag mår dåligt över allting just nu. Det är väl hösten antar jag brukar alltid bli nedstämd av hösten. Men hoppas jag ska kunna motionera bort det denna hösten. Jag är verkligen motiverad till att motionera nu, det enda jag verkligen är motiverad för. Tänkte ge mig ut och gå snart. Springa ska jag göra imorrn :)

Snurrigt

Den här dagen har vart helt snurrig ha ha. Va ju skola först, hela dan trodde jag ha ha. Men sen efter att vi haft lite argumentation med våran aptrista lärare så skickade hon hem oss kvart över elva ha ha. Det va meningen att vi skulle hem och plugga och det skulle jag med göra, skulle bara springa först och det gjorde jag oxå men efter det så ville Mimmi & Tessan handla och jag hade ingen lust att läsa så jag hamnade hemma hos dom efter handlingen. Alltid lika trevligt! God mat fick jag oxå!
Så såg vi på hockey. Jävla skitmatch! Borde fått minst en poäng ialla fall men men, bara att ta nya tag på torsdag :)

Så nu måste jag plugga lite innan jag ska sova tror jag... Skola imorrn i Västerås igen, får se hur länge vi blir kvar denna gången ha ha!

Motion

Idag har jag vart nyttig! Jag skulle ute och gå, helst springa lite oxå och det blev det. Det va riktigt skönt ute. Vet inte riktigt hur långt det blev jag gick/sprang men det va säkert 2-3 km. Finns ju ett elljusspår inte så långt härifrån så det är ju skitbra! Ska verkligen fortsätta gå där. Behöver komma ut nästan varje dag i alla fall. Varje dag jag känner att jag orkar och hinner i alla fall. Sen när jag kom hem så la jag mig i badet. Det va SÅ skönt. Helt obeskrivlig känsla alltså. Jag älskar att ha badkar!!
Och nu har jag ätit pannkakor och bara softar!

Irriterande!

Alltså jag blir ganska irriterad när man har sagt till en person som man upptäckt snor ens bilder och lägger dom i sin bilddagboken. Jag är ganska snäll och sa att hon gärna får låna dom om hon skriver att det är jag som har tagit dom. Men det gör hon inte utan fortsätter att lägga ut mina bilder i sin bilddagbok utan att ksriva att det är jag som har tagit dom. Jag trodde att grejen med en bilddagbok va att man la upp SINA bilder inte andras som dessutom ligger i MIN bilddagbok. Jag är inte grinig när det gäller mina bilder men det här gör mig sur när jag faktiskt sagt till!! Mina bilder är MINA bilder och jag lånar gärna ut dom om folk säger till!! För jag är glad att folk gillar mina bilder, det betyder ju att jag tagit snygga bilder! Men att ta dom utan att säga att d är mina, nej då blir jag sur!!!

Fantastisk bok

image34

Den här boken har jag roat mig med att läsa ut den här helgen. Började med den när jag åkte ner till Fia förra helgen och sen har jag läst lite när jag har hunnit. Men det sista blev den så spännande så jag bara va tvungen att läsa ut den den här helgen. Den va riktigt bra faktiskt!! Jag har börjat älska sånna här deckare. Camilla Läckberg är ju min favorit och nu har Stieg Larsson blivit det oxå. Ska fortsätta med nästa bok Flickan som lekte med elden när jag hinner. Inte alltide jag har tid att läsa skönlitterära böcker eller böcker bara för nöjes skull heller!

Västerås shopping

Idag har det varit shopping hela dagen lång! Åkte till Västerås med Mimmi, Tessan & Pia. Alltid trevligt, va på IKEA först och det blev såklart dyrt! Köpte lite tavlor och sådär. Ska orka sätta upp dom nåndag tänkte jag mig. Fick köpt en spegel oxå. Helt behövligt alltså. Behöver ha en helfigursspegel. Jobbigt att behöva stääla sig på pallen och titta i badrumsspegeln när man vill se hur kläderna sitter. Men jag slipper det nu, när jag fått upp spegeln vill säga. Men d händer nog nåndag hoppas jag. Sen gick vi i lite andra affärer oxå men hitta inget mer som tur va för min ekonomi. Måste nog hålla igen lite nu, vill ju inte bli helt pank. Får ju inte lika mycket pengar som förra månaden liksom. Och hålla i mina pengar är jag inte bra på, inte alls.

Sen efter shoppingen åkte vi hem till Pia och blev bjudna på mat. Kallops, jättegott :) Sen fick jag världens mensvärk, vilket jag fortfarande har och fy fan för att va kvinna när man har det säger jag bara. Bara i de stunderna önskar jag att jag va man!

Och nu kom jag hem för en stund sen. Dags att sova nu! Har fortfarande ont och sjukdomen hoter fortfarande med att bryta ut så sömn skulle nog göra gott!

Sjukling

Uhhhh... Jag håller på att bli sjuk. Satt på lektionen förut och kände bara hur jag frös som jag vet inte vad och mådde illa. Hela min studiegrupp är mer eller mindre sjuka eller har varit så är inte så förvånad iofs. Men jag vill inte bli sjuk, d är så jäkla tråkigt. Jag har inte tid heller. Det har jag aldrig nuförtiden men ändå. Ska ju till Västerås på IKEA imorrn och det vill jag så. Men d ska nog gå bra. Funderar på att bädda ner mig ordentligt här i soffan och inte göra fler knop ikväll.... Fick tipset av min klasskompis att testa echinagard så hoppas verkligen det hjälper mig nu!! Behöver det!

Umgåtts

Nu är jag hemma igen :) Har vart med Mimmi hos hennes mamma hela eftermiddagen. Handlade på maxi och sen åkte jag hem och lagade mat och efter det ut till Lagersberg. Och där har jag vart tills nu typ. Vi har tittat på Tv och bara tjôtat som vanligt när vi träffas. Alltid lika kul att umgås :) Så glad att jag har er helt klart!

Imorrn är det skola igen. I Västerås. Har inte vart på skolan där än så det ska bli kul. Sen är det Västerås hela nästa vecka så :)

Ledig

Ny dag. Ledig är jag idag. Ska snart ta bilen ut till ICA Maxi. Jag måste verkligen handla och dom säger ju att Maxi ska va billiga och dessutom är det den affären som ligger närmast om jag inte vill handla på Lidl, och det vill jag inte. Så jag ska testa Maxi idag tänkte jag. Va ju där igår men då va d så mkt folk så då kom man ju knappt fram ju.
Sen när ajg kommer hem ska jag sätta mig och njuta av min pocketbok. Läser just nu "Män som hatar kvinnor" av Stieg Larsson. Den är riktigt bra faktiskt. Jag gillar sånna böcker.

Snygg man

image33

Martin Stenmarck besökte idag ICA Maxi, Eskilstuna. Såklart va jag ju tvungen att få in det i mitt pressade läsnings schema men det gick det med. Och det va det värt! Han är bra och rolig den mannen :) Körde 5 låtar. Alla bra såklart! 100 år från nu (Blundar) är ju helt underbar. Den heter så med blundar inom parantes för att Martin ska komma ihåg vilken låt d är om man ska tro honom själv ha ha.
Jag ägnade mig mest åt att ta kort, nej jag ska inte göra ett collage med Martin bilder. Jag ville bara ha några bra ha ha. Jag menar när får jag se honom igen på så nära håll? Okej, nu har jag gjort det både fredag & onsdag men ändå :P


Stressig läsning

Idag har jag haft världens stressigaste dag känns det som. Först va d bara att gå upp och gå till skolan. Vi skulle till Faktori Museet och ha lite roligt. Och det va det verkligen :) Fick göra lite olika grejer som smida, gjuta och så. Sen hade vi en uppgift på eftermiddagen som faktiskt gick hyfsatt bra att göra, den ska redovisas på fredag :)
Sen gick jag & Mazin hem men fick vända om och lämna Mazins Teknik i Skolan till Pernilla, vad gör man inte för sina kurskamrater. Så jag lovade Mazin att läsa ut min bok ikväll och komma bort med den till henne imorrn. Därav att jag stressat som en dåre med att läsa den ikväll... Men nu är jag faktiskt klar :)
 
image32
Boken som jag knappt vet vad jag läst i :)

Världens bästa!

Jag har världens bästa vän. Jag är helt övertygad. Fia vet hur mycket jag ville lägga in mina kort som jag hade i kameran (min usb sladd är ju fortfarande på lagning), så vad gör hon? Jo hon skickar sin kortläsare på posten. Hon är helt underbar den människan!
Så nu ligger bilderna i datorn och är på väg upp i bilddagboken.

image31

Jag och Fia på Ladies night i Växjö 14/9-07

Ute ur VM

Sitter och tittar på fotbolldamernas sista match i VM. Dom måate göra 2 mål på 1 minut typ för att kunna gå vidare och det ser ganska mörkt ut tyvärr. Men min favorit Lotta Schelin gjorde 2 mål. Nu va det över. Men tyckte att den här matchen va jättebra :) Men det kalrt dom skulle gått vidare om dom spelat så här dom andra matcherna som dom gjort idag...
image30

Städ och tvättdag

Ja det har jag idag. Är iofs klar med städningen. Tror golven har torkat oxå så jag kan gå ner till tvätten och se hur det går för den. Tror maskinerna ska va klara snart. Bara torktumlaren kvar efter det, själva tvättandet är väl inte så jobbigt. Jag gör ju inte så mycket då liksom ha ha. Men städningen är ju döden, fast det är trevligt när det är klart så klart! Nu känns det ganska bra med nystädad lägenhet :) Resten av dagen ska jag nog ägna mig åt att vika tvätt, laga till nåt att äta, borde handla oxå och så ska jag nog plugga lite oxå. Har en bok till att läsa tills på fredag.

Nej tvättstugan va det :)

Tiden är inne

Jag är nog beredd att gå helt vidare. Jag ska inte säga att jag är helt över Honom men det är en bra bit påväg faktiskt. Känns inte alls som förut. Det tar jag som ett positivt besked. Givetvis kommer han alltid betyda massvis men det är inte samma sak som att ha känslor och min kropp verkar vara beredd att släppa dom nu. Jag hoppas verkligen det är så, men det känns riktigt bra faktiskt!

Home sweet home

Då va man hemma i Sörmland igen då. Känns iofs konstigt och säga att Sörmland är mitt hem men det har blivit det på väldigt kort tid. Känns som jag verkligen hör hemma här.
Efter 4 ½ timmes tågresa är jag äntligen hemma! Det värsta va ju på X2000 att det inte fanns nån el i just den vagnen jag satt och min laptop håller inte så bra på bara batteriet så det fick vara utan dator, men då pluggade jag lite istället så det va ju bra! Lyckades läsa ut ena boken så bara en kvar, men d ska nog gå bra.

Har verkligen haft en jättekul helg. I fredags va det ju Ladies Night som jag redan berättat om, i lördags va vi först inne i stan och kollade på modellflyplan som Fias pappa sysslar med, sen gick vi på stan och jag shoppade lite. Bland annat skor och en tunika. Så hyrde vi 3 filmer och köpte godis så på kvällen va det mys som gällde. Men vi såg 2 filmer på lördagkvällen och den tredje på söndagen. Vi va ju tvugna att kolla på Svensson Svensson som hade premiär och sen va d Babbens program som Martin Stenmarck va med i så det kollade vi oxå på. Igår fyllde Fias pappa år så då va d lite kalas och lite folk där. Så trevligt!
Idag åkte jag hem!
Saknar Fia redan, önskar du bodde lite närmare alltså! Men det är snart oktober :)

Ladies Night

Då är man i Skåne då. Men hela helgen har gått. Fredagen ägnade jag åt att åka tåg halva dan kändes det som. På kvällen åkte vi ganska tidigt mot Växjö och Ladies night. D va jag, Fia, Anki & Anki. Vi va där runt kvarti 8 och kom in ganska snabbt. Gick och tog platser ganska långt fram faktiskt. Sen gick vi och hämtade t-shirterna. Jättesnygga faktiskt. Sen va d bara att vänta. Vi halv nio kom Anders Borgius, Brian Rice & Chris Lindh ut och agerade publikuppvärmare. Fan va kul d va att återse Chris igen. Jag & Fia tänkte han skulle få syn på oss så vi gick fram till scen men nåt blindare får du nog leta efter, eller så ville han helt enkelt inte se oss. Men när dom hade slutat spela. Dom spelade en låt var, plus en ihop så tänkte vi att vi skulle röra oss bort mot där vi hade räknat ut där dom skulle gå in. Så fick vi syn på honom så jag fick ropat på honom och vi fick varsin kram och pratat lite. Han talade om att han skulle gå och supa sig full ha ha.
Sen gick vi tillbaka och inväntade showen. Åh vilken show sen då!! Skitkul va det verkligen. Lite för lite naket iofs ha ha men bra ändå. Sen fick vi väntat på att Martin skulle signera sina skivor, sådär va vi 2 gånger ha ha. Fick t-shirten signerad och kram fick jag oxå. Köpte hans nya singel oxå :)
Sen va det äntligen hemfärd! Vi va ganska trötta och slocknade rätt bra i bilen :)

Men en helt underbar kävll va det och det kommer ut bilder här och på bilddagboken när kamera sladden kommit tillbaka från lagningen...

Snart

Nu sitter jag här och väntar på att Tessan ska komma och hämta bilnyckeln och bilen. Hon ska ju låna bilen i helgen när hon ska till sin mamma. Jag är ju ändå inte hemma liksom. Väntar på att det ska bli tid att gå till tåget oxå :) Har en lång tågresa framför mig. Men d blir nog bra, ska ju ha datan med mig.

Nu måste jag ner och öppna för tess.

Done

Har gjort det jag skulle göra idag, alltså skriva en inlämmningsuppgift. Det gick relativt snabbt som tur va.
Nu har jag bara det tråkigaste kvar, jag måste packa. Har lagt ner d kläder jag ska ha tror jag. Usch jag tycker verkligen inte alls om att packa. Det måste vara det tråkigaste som finns förutom att städa då för det är nog det helt klart tråkigaste som finns! Skönt när d är gjort, men usch alltså!!

Resten av kvällen ska jag inte göra så mycket tror jag... Är rätt slö så...


Snart!

Så va d bara 1 dag kvar! Imorrn så här dags är jag påväg till Skåne! Det ska bli så himla skoj att komma iväg! Tyvärr tar det 4 ½ timme innan jag är framme hos Fia men det är sånt man får leva med. Det är ju trots allt några mil dit. Men jag har ju en dator, kurslitteratur och skönlitteratur att läsa så. Det ska nog inte bli så svårt att fördriva tiden. Ska ju åka X2000 från Norrköping, det är skönt.
Sen får jag äntligen träffa Fia igen :) Har inte träffat henne sen Liseberg ju och d va ju 25/7. Så det är ju ett tag sen. Vi lär ju inte ses så mycket nu men vi får ta de tillfällen vi får. Hon kommer ju upp på inflyttningsfesten oxå. Det är ju bara en månad kvar till den oxå, idag faktiskt! Det ska bli riktigt kul! Kommer väl inte jättemånga men det räcker så...
Men nu tänker jag koncentrera mig på helgen. Jag ska ha skitkul helt enkelt :)
Det kommer upp bilder här och på bilddagboken när jag har fått tillbaka min kamerasladd som fortfarande är på lagning *suck* Men då lägger jag upp bilder från den undrabara helg som jag ska ha :)

Tvivel

Då va skolveckan över för den här veckan då :) Skönt det. Imorrn är det skrivdag så ska väl försöka få ihop min matematikberättelse. Men det ska nog gå bra hoppas jag. Nu är jag ganska trött så jag tror jag gör det imorgon faktiskt... Kanske börjar lite ikväll om jag orkar. Tror det blir ganska lugnt ikväll. Orkar inte göra så mycket när man har varit i skolan en hel dag.

Måste packa imorrn med :) Jag tycker inte om att packa men det betyder ju att jag snart får åka :) Det ska bli så kul att komma bort lite och göra nåt kul. Kul att träffa Fia oxå :)

Vad är det som gör att jag alltid tvivlar på mig själv?
Säg att det blev rätt den här gången, jag vill så gärna att det ska bli bra :)

Facebook

Jag har upptäckt hur kul det är med facebook. Emelie tyckte jag skulle gå med och Jenny började prata om det på msn. Först fattade jag ingenting men sen upptäckte jag att man kunde hitta massa gamla klasskompisar och sånt är såklart alltid jätte skoj :) Folk jag inte träffat sen studenten finns där :)  Så jag är glad att jag tillslut fattade hur man skulle göra. Brukar ju va lite trög annars. Mimmi & Tessan skickar massa saker man ska gå med i oxå så det är ju kul!!! Har än inte fått upp några bilder men det kommer nog nångång när jag orkar ladda upp.

Bråk

Idag har jag haft min första mattelektion sen jag vet inte när. Snacka om att det va jobbigt. Dessutom va det om bråk som jag inte fattade något av när jag hade matte på högstadiet och gymnasiet heller så. Men jag tror jag fattade till slut i alla fall. Hon som hade lektionen va verkligen en bra lärare i alla fall. Kunde verkligen förklara så till och med en sån trög människa som jag förstod. En sån lärare vill jag oxå bli :) Det är därför jag verkligen måste fatta den här matten nu. För om jag inte själv förstår så kan jag ju inte förklara för barnen så dom förstår...


Ny vecka

Så va det en ny vecka igen! Mjukstartar lite eftersom vi bara har skola på eftermiddagen idag. Sen imorrn är det bara på förmiddagen. Så är det heldag på onsdag. Sen är vi lediga på torsdag och jag har ju tagit eget ledigt på fredag ha ha. Inte mitt fel att jag bokade mina tågbiljetter i juli. Men nu är dan snart här. SÅ kul det ska bli. Träffa Fia och se Ladies night. Det kan inte bli bättre alltså!!!

Blir en ganska lugn och skön vecka tror jag. Plugga lite och softa...
Ska äta lite nu innan skolan börjar!

Söndag kväll

Ja då va det söndag kväll då. Mamma & Nicole åkte hem vid 14. Innan det gick vi en stund på stan och sen hem till Mimmi & Tessan för Nicole ville ju träffa Basse igen :) Sen gick vi till deras tåg. Så åkte jag hem, precis när jag kommit hem fick jag mess från Tessan som ville äta på Max så vi åkte dit. Och sen va jag hos dom och kollade på finnkampen. Kom hem vid halv 7 och nu sitter jag här som vanligt.
Börjar sent i skolan imorrn. Skönt det, då kan jag sova ut ordentligt!

Kan man känna såhär efter så lite tid? Åh jag vill att det här ska bli bra :)


Min mysiga dag

Nu harj ag mitt besök här! Vi har vart och ätit på stan, vart hos Mimmi och Tessan och Nicole blev kär i Basse och han i henne tror jag. Så vi måste dit imorrn med. Sen va vi på ekängen och handlade och sen slappade vi lite och efter det gjorde vi iordning tacos som vi precis har ätit! Det va riktigt gott det!
Har laddat upp med chips och dipp inför fotbollen ikväll :)
Nu ska jag fortsätta att umgås :)

Besök!

Nu ska jag snart åka och hämta min mamma & Nicole. Det ska bli så kul att dom hälsar på :) När jag har fått tillbaka min kamerasladd kanske jag kan lägga ut lite kort oxå. Det va ju glapp i den så jag lämnade in den på OnOff och så får vi se om det gick att laga den så att d va den d va fel på och inte kombinationen med kameran. Det vore ju lite surt i såfall för då kostar det 400 spänn och dom kan jag lägga på nåt roligare!

Nej dags att dra sig mot station tror jag allt!

Helg :)

Nu är skolveckan slut för den här gången. Är ganska trött faktiskt. Man orkar inte massa heldagar. Det går väl an när man jobbar men i skolan måste man ju va på hugget HELA tiden, det orkar man inte i längden. Längtar tills jag får börja jobba!! Nu har man ju massa när man kommer hem oxå. Det är det jobbigaste med alltihop... Men just d instutionsdagarna vi läser nu är det inte ås mkt att göra. Lite att läsa bara och inte alltför mycket att skriva. Dessutom löste det ju sig med nästa fredag för min del :) Hade ju redovisningar och sånt då men d gick bra att slippa det och bli godkänd ändå utan att behöva skriva någiot extra som tur va! Så nu kan jag bara se fram mot nästa helg :) Och det gör jag verkligen... Saknar Fia! Och ska bli så kul med Ladies night!!! Som jag sett fram mot det :)

Men imorrn kommer min mamma och min syssling Nicole :) Det ska bli så kul! Saknar dom. Är man van att ha dom omkring sig jämt så blir det ju en omställning helt klart när man inte har det längre ås det ska bli kul!!! Får väl se vad vi ska göra!

Fysik

Då har ännu en dag gått då! Är ganska slut idag. Vi började ny instutionsvecka idag. IMA den här gången. Matte och sånt. På förmiddagen fick vi göra en glyfnyckel.. Det va kul att åf klippa och klistra lite :)
På eftermiddagen hade vi fysiklabb. Men det va faktiskt kul, roligare än vad jag trott faktiskt! Kul att få göra nåt konkret utan att behöva sitta och lyssna en hel eftermiddag, man orkar inte det. Men idag va det kul!! Hoppas d blir bättre imorrn :)

Träffade Tessan i skolan oxå, så vi tjôtade lite och sådär!!!

Telefonin lever!

I dag har jag verkligen vart kreativ :) Först va jag på stan med Elin och köpte en polotröja, så fryser jag inte i vinter :) För där är vi väl snart! Sen gick jag hem och tänkte att jag försöker väl sätta ihop mina möbler. Började med hutchen i hallen och det tog sin tid men det gick bra. Så nu står den där! Sen tog jag bokhyllan med och det gick oxå bra, jag är inte så dålig ändå tror jag allt :) Sen monterade jag upp stereon oxå och det va helt klart det lättaste idag ha ha. Så nu är d bara skostället som jag inte bråkar mer med. Det vill jag ha hjälp med! Så är d några lampor som ska upp oxå... Men d löser sig. Och sen testade jag om hemtelefonen fungerade oxå och HALLELUJA, det gjorde den! Så nu är jag kontaktbar inte enbart via mobilen och internet! Känns jättebra!

Så den här dan har vart mkt bättre än gårdagen :)

Hösten?

Undra vad det är som gör att jag helt plötsligt mår som jag mår? Visst det känns lite bättre än vad det gjorde igår, det gör det helt klart! Det kanske är det att jag insett hur ensamt det är att bo själv, jag trivs men ibland hade det vart kul att ha nån. Men mamma och Nicole kommer ju hit på lördag :D Det ska bli riktigt skoj!!
Det kanske är det att det hållerpå att bli höst, jag blir alltid mer deppad då. Vet inte varför men så har det alltid varit...

Idag händer nog inte mkt, Mimmi & Tessan ska nog komma hit hoppas jag. Skulle behöva uträtta lite saker på stan oxå, men jag kanske tar det imorrn när jag ändå ska till stan. Är ju skola imorrn igen... Heldagar både torsdag & fredag *suck* Men jag klarar nog det med!


Utelåst

Jag är världens klant, helt klart bevisat nu! Jag skulle ner till tvättstugen, stänger igen dörren och kommer då på att jag glömt nycklarna i lägenheten. Men då är det kört, jag är utelåst! Så det va bara att ringa gårdskarln och be han släppa in mig. Det tog lite tid och samtidigt kommer ju självklart mina grejer från IKEA. Snacka om att allt hände samtidigt. Men nu är jag i alla fall inne i lägenheten, har fått möblerna, hämtat tvätten och strukit den, de som behövdes. Ska hämta resten av tvätten snart och sen ska jag laga mat. Blir nog inte alltför avancerat idag. Jag är lite trött ha ha

Kreativa jag

Klockan är 10 och jag har redan städat hela lägenheten. Alltså jag har blivit hypereffektiv. Men jag har lärt mig att det är lika bra att göra det på en gång annars blir det aldrig gjort! Borde hinna ner på stan en sväng idag med men det beror på hur dags de från IKEA kommer med mina grejer. Annars får jag helt enkelt ta stan imorrn. Ska ju tvätta idag oxå. Det är om en timme det :) Sen ska jag såklart skriva på mitt arbete oxå, men det känns så himla bra så det går nog bra :)

Skola

Nu är jag hemma från skolan och sitter och försöker få ihop en reflektionstext som ska lämnas in på fredag. Har fått ihop en del så det går nog bra. Men jag har ås svårt att sätta mig ner och skriva i kanske 2 timmar. Jag vill gärna skriva lite då och då. Göra lite annat emellan som typ blogga ;) Prata med folk på MSN är väldigt kul oxå :)
Gjorde inte så mycket i skolan idag. Diskuterade mest diskussionsfrågorna vi gjorde i fredags. Va inte ås ansträngande....

Nej kanske jag fortsätta.


Framtiden :)

Då var det ny vecka igen :) Veckorna rusar ju fram, kan inte fatta att vi redan är i september och på torsdag har jag bott här i 3 veckor redan. Har en del att se fram emot i höst så det ska nog gå bra.
I helgen som kommer så kommer antagligen mamma och Nicole och hälsar på. Och helgen där efter är det äntligen Ladies Night :) Fan vad jag längtar dit! Att få se Martin Stenmarck live kan ju bara bli lycka helt enkelt och sen att Chris står på samma scen, ja kan man begära mer? Jag tror faktiskt inte det! Så får jag träffa Fia oxå :) Det va ju inte igår direkt. Och om en månad är det dags för Barbados spelning igen. Ja det va längesen nu, jag vet men dom har ju semester som iofs tar slut snart men dom spelar ju på så avlägsna platser så d är inte klokt. Men 28/9 är det dags igen, i Motala. Det ska bli kul, träffa Jenny igen. Åh, jag saknar henne :)
13/10 blir det äntligen inflyttningsfest! Ska bli så kul att träffa alla! En del har jag inte sett på aplänge. Typ Emelie, Lina och Emma.H. Så jag hoppas verkligen alla kommer nu. Vi ska ha så jäkla kul. Tyvärr kan ju inte Jenny komma men vi tar igen det en annan gång gumman *lovar*.

Idag börjar inte skolan förrän 13.00. Tur det för jag ska med Mimmi till tandläkaren. Ska nog börja traska bort till henne snart.
Annars så har jag faktiskt börjat på inlämmningen som ska in på fredag. Känner mig riktigt duktig. Ska försöka skriva en del i eftermiddag när jag kommer hem om jag orkar. Har ju skrivdag imorrn men jag ska tvätta och så behöver lägenheten städas. Fast det tar ju inte hela dan iofs... Det fixar sig nog till det bästa tror jag allt :)

Shopping

I eftermiddags va jag, Tessan & Mimmi på Tuna Park. Vi skulle till Gina och kolla lite. Blev väl lite mer att kolla ha ha. Jag köpte ett par tjocka svarta leggins (tajts liknande), ett par tunna svarta leggins, ett svart linne och de 2 tunikorna som är på bild här. Men den tunikan som är rosa här köpte jag turkos med blommönster på. Så nu har jag gjort månandens klädinköp. Nu får jag lugna mig lite med att handla. Men är helt klart nöjd med det som jag köpte :) Behövde ha lite nytt kände jag!


image29image28


"Jag råkade ringa i sömnen"

Nu har jag varit vaken jättelänge känns det som. Som vanligt gick jag upp vid 10 och har redan hunnit med att läsa 2 kapitel i kurslitteraturen och äta frukost. Just nu sitter jag och kollar på damernas höjdhoppsfinal i Osaka-VM. Dom är ju så jäkla många så dom har ju inte kommit så långt än. Bara första höjden än. Ska tydligen till Tuna park och kolla kläder snart. Mimmi &Tessan ville dit och jag behöver oxå kolla lite kläder.

Alltså Elin det måste vara den mest snurriga person jag känner. Vid halv 5 imorse vaknar jag av att det ringer och ser att det är Elin men jag hann inte svara innan hon lägger på. Så jag skickar ett SMS och frågar vad hon ville, senare får jag svar där det står: "Råka nog ringa i sömnen..."
Hur fan lyckas man ringa nån i sömnen? Det har jag aldrig gjort och kommer nog aldrig göra. Men sen är ju Elin släkt med Mimmi så jag fattar d mer iofs *haha*

Dans

Nu har jag kommit hem från Mimmi och Tessan. Maten va jättegod och sällskapet va lika roligt som vanligt såklart! Fick sett Rosa - The movie oxå. Den va väl sådär. Ganska fjortis aktig, men helt okej ändå. Kul att få se den, har velat se den.

Nu är jag ganska trött. Sitter och kollar på Eurovision dance contest. Tittar på röstningen. Har inte sett allt eftersom jag gick hem just då. Men Finland vann. Det va nog bra tror jag!!


Skoställs helvete

Nu är jag riktigt sur på mitt skoställ från IKEA. Jag har slitit med det i säkert 3 timmar sammanlagt nu och det går inte att få ihop. Tekniskt omöjligt om ni frågar mig. Själv i alla fall. Är man 2 så nån kan hålla så går det säkert. Men nu rammlar ju skiten bara i sär. Jag har verkligen försökt och jag vet ju hur jag ska göra bara det att det inte går att göra i praktiken. Jag blir sur när det inte funkar som jag vill!!!

Rikskänd

Min bror håller på att bli rikskändis! Hur gick det till? Idag va han med i Hallands nyheter. Alla som vill kan ju gå in och läsa som min bror. Han ser iofs ut som en mongo på bilden ha ha. Men det är lite coolt att folk intresserar sig för min bror, fast det klart det han har gjort är en mega prestation som inte alla hade klarat av det vet jag!

RSS 2.0