Sova sova sova sova...

Hur blir man av med sin trötthet? Jag är HELT död! Det går inte längre så här trött kan jag inte va... Snart måste det gå över, jag bara sover och sover men jag blir bara tröttare och tröttare. Helt sjukt! Jag kanske ska sluta sitta så mkt vid datorn... Kanske skulle tetsta det, det kanske funkar! Tyvärr måste jag skriva ett skolarbete i kväll föer det lär inte göra sig självt ha ha...

Sova kanske?

Hur död får man bli egentligen? Jag borde träna men risken att jag faller ihop och blir en våt fläck är för stor för att jag ska våga. Jag är verkligen DÖD! Jag borde sova i 3 dagar ungefär så kanske jag är människa sen. Men va inte så säker på det... I helgen är d dags igen. Men bara en dag, tack för det :)

Jag blir förövrigt arg på den där jävla spelplanen, inga spelningar stannar ju kvar på den ju... Ja mig blir dom inte av med bara för att dom tar bort dom nära mig *asg*


Praktik!

Den här veckan är det praktiken som gäller :) Alltid lika trevligt. Tyvärr är jag fortfarande astrött efter helgen. Men det är skönt med praktik och slippa skolan ett tag. Den här gången är det bara en vecka, lite tråkigt men det blir väl mer sen hoppas jag.
Barnen är så underbara på det stället där jag är :) Tänk om alla barn va som dom ha ha...

Videosar!

Just nu är jag jätteglad :) Jag fick igång videosarna från min digitalkamera i min dator :) Det funkade ju inte efter kryssningen men nu funkar det jättebra! Installerade en grej och sen gick d kanon. Så nu tittar jag som en galning! Särskilt på den äckliga videon från kryssningen... Men d är väl de närmaste jag kommer in i hans mun så *asg* Kollar på videosarna från helgen oxå, inte så roliga men kul att ha ändå...

Galnaste!

Död, dödare, dödast. Det är jag det! Fy fan vilken helg. Givetvis värd alla mil och all förlorad sömn. Annars skulle jag inte leva såhär. Jag vet att folk stör sig och undrar varför jag gör det. Det ska jag tala om: Det finns inget bättre liv. Jag älskar mitt liv och vill inte ändra på det för fem öre! Alla mina vänner jag har fått! Dom är dom bästa som finns! Älskar er allihop, utan er hade jag inte levt!

Torsdagen: Har jag redan skrivit lite om. Finns inte så mkt att tillägga. Det var kul helt enkelt :)

Fredagen: Jättekul :) Hände väl inte jättemycket från scenen. Jenny & Chris kom överens om att d var måndag...  Efteråt va d helt stört. Först gav jag & Jenny Peter en present som han tacka så mkt för :) Sen skulle jag ta kort med Chris. D sluta i 2 helt störda kort... Han är galen den mannen. Som vi stre med honom. Jag råkade ju säga att han såg sur ut, men d ville han fan inte gå med på... Så lite senare skrek han till mig JAG ÄR INTE ARG! Så kom det sen: Det är min nya frisyr som gör det. Fick höra en jättebra sak om när man har varit full. Att det är ingen som ska tala om vad man har gjort för man vill verkligen inte veta det. Och man ska inte tala om för någon annan heller. D va tydligen Kayo som sagt det... Vi började nämligen prata om kryssningarna. Jag ska tydligen inte skämmas över nåt, d känns ju bra ha ha! Sen fick jag autografen i urringningen, d stre han ju om oxå. Jag skulle ju hålla för. Lätt att skriva då ha ha! Sen frågar han: Du, vad ska du ha den där till? Han fatta nog inte riktigt. Sen hade han mage att fråga hur många som skulle se den ha ha...
Wictor ska köpa en ny kropp på Tradera oxå ha ha... Ja gud ja. Håkan va ju för go.. Tessan hämtade lite fel lådor till honom, assmå lådor och han skulle ha casarna som keyboarden ligger i. Då säger han: Lager, hur dum i huvudet är din kompis egentligen? Ja d va massa tjôt! Lager tyckte Tessan kunde kört på rådjuret och fixat rådjursstek till honom, Peter va av en helt annan åsikt  Stackars rådjur!
Men d va hur kul som helst!

Lördagen: Det var inte alls meningen att jag skulle till Hallstavik. Men jag fylldes av sån längtan så jag bestämde mig för att åka ändå. Jenny blev väl sur och det förstår jag men jag gjorde det jag kände för helt enkelt! D tog ett bra tag innan jag va i Hallstavik, mitt lokalsinne alltså ha ha... Men sen kom jag dit. Vilket folk.. Som Lager sa: Det är många som är på apstadiet här. Det va en kul spelning det med :)
Grabbarna va ännu mer störda den här gången... Blir så när man sover i en frysbox har jag hört! Chris va helt loss och dansa och hade sig.. Hans kommentarer alltså... Mimmi sa till honom att han skulle visa att han va man då kommer det: Det tänker jag väl inte visa här mitt på ljusa dan. Klockan var kvart över 2 på natten kanske ska tilläggas... Mimmi har uppfunnit ett nytt ord: Permolator. Håkan skulle slå upp det i ordlistan ha ha... Sen blev det hockeysnack. I alla fall 2 av dom håller ju på rätt lag! Chris fatta ingenting ha ha. Lager börja snacka om SM-guld, d är rätta takter det :)  Sen packade vi med dom... Mimmi fick springa där ett tag ha ha...
Sen var det dags för hemfärd. Vi åkte efter Aschmed ha ha... Träffade Lager & Björn inne på Statoil.. Björn va lite rolig.. För Mimmi sa att d va jättevarmt i min bil och Björn bara: Ja det va ju trevligt att nån har värme! Det är iskallt i deras buss!
Sen kom vi hem till Eskilstuna halv 8. Fan va skönt d va att sova!

Söndagen: Dov till halv 3. Fast jag vaknade vid 10 av att Basse hade tuppjuck! Men jag somna sen igen. Jag va kvar till klockan 6. Kom hem halv 11. Ni undrar säkert vad jag gjorde på vägen, det va inte jag det va idioter som tror d går att köra som i sommarväglag och körde av. Utanför Örebro stod jag i säkert 45 minuter... Men hem kom jag i alla fall!


Tack alla underbara människor för en kanon helg!!!

Jenny, Tessan, Mimmi, Elin, Mia, Lisen, Chris, Peter, Håkan, Lager, Wictor, Björn & Jonny.


Östgöta tour

Nu sitter jag i Kisa i Östergötland vilket gör att jag pratar som dom gör här. Väldigt irriterande måste jag säga. Men dialekten på Harrys i Linköping var extrem. Trodde jag skulle bli tokig innan jag vart där i en kvart! Men det gick bra. Sen blev jag ju galen över andra saker under kvällen, typ allt folk! Vilka människor *skakar på huvudet* Men det va en riktigt kul spelning, mycket folk fast dom va jobbiga. Och grabbarna var helt underbara som vanligt... Dom hade gästartist oxå, Björn. En skitduktig kille, men han är ju ingen Chris. Alltså jag vet men jag kan inte rå för det... Det var så påtagligt att han skulle sluta igår när det stod en annan där, sen inte sagt att det är han som tar över för det vet jag ingenting om. Men bara känslan, fan va hemskt d va. Jag fixade det knappt, det var skitjobbigt. Tur att Tessan fanns en bit bort. Tack babe, allt du sa gjorde underverk. Du har så rätt! 
Vilka brudar man umgås med!!! Jag älskar hela bunten Jenny, Tessan, Mimmi, Elin & Lisen. Ni är så underbara! "Haaaary" "Ashmed" Haha!
Tack för julklappen Tessan & Mimmi. Det är min terapi ha ha...

Snart är det dags att åka iväg till Motala för en ny spelning! Tyvärr är väl inte underlaget så underbart men det går nog bra...  

Life sucks

Livet känns fortfarande värdelöst... Jag vet inte vad jag ska göra för att få det att kännas bättre. Jag hoppas att det hjälper att jag får träffa mina underbara vänner ikväll. Det brukar göra mig glad och jag hoppas att det hjälper den här gången med. Jag verkligen tror och hoppas det.

Jag blev så lessen och arg igår! Människor som inte vet vad dom pratar om ska bara hålla käften. Jag vet att jag inte ska ta åt mig men jag blir så lessen bara... Och så HATAR jag folk som säger en sak och sen inte kan säga vad dom hört det ifrån. D stör mig nåt enormt!

Min mamma gjorde mig lessen igår. Jag tror inte hon fattar hur sånna uttalanden sårar mig. Jag ber inte att hon ska förstå mig men jag ber att hon ska respektera det jag gör. Men mitt liv är tydligen pinsamt för henne. Hon påstår att man ska va så normal, men va fan är normalt då? Man ska tydligen inte sticka ut från mängden, men det är ju det roligaste med allt!!!


Hur jag känner del 2

Flickan vill inte mer
Hon vill ingenting mer
Hon vill hoppa av världen en stund
Inte dö
Men stanna världen
Hon orkar inte just nu
Så låt henne vara i fred
Låt henne bara vara
Hon kommer till sina riktiga vänner när det behövs
Men lova henne nu att lämna henne i fred
Hon kommer komma tillbaka
Hon kan bara lova det, inte när
Bara att den dagen kommer komma
Det lovar hon!!

Hur jag känner

Flickan önskar att hennes hjärta var av sten
Att hon inte skulle känna nåt
Att hon skulle vara helt likgiltig inför honom
inte känna någonting
Ingenting alls
Allt skulle vara så mycket lättare om hon inte kände något
Hon önskar så att hon var likgiltig inför honom
Det är hennes enda önskan
Att hennes hjärta blir till sten så hon slutar känna så här!


Stilförändring

Kände för att ändra stil lite... Var trött på den gamla, så komprimerad text. Får se om jag behåller den här, är inte helt nöjd. Kanske kan be Jenny att hjälpa mig, hon är ju duktig på det här. Och vi ska ju ses hela helgen :)

Skolan

Skola idag. En astrist föreläsning, studiegrupp där vi inte gjorde nåt typ, väntan på mentorsträffen som vi ska ha 13.45. En stund kvar fortfarande. Så jag sitter i datasalen i skolan och gör typ ingenting. Borde väl plugga lite men orka det då... Kanske gör det lite snart... Imorrn är det oxå skola, 2 föreläsningar om homosexualitet, det ska bli intressant. Jag är intresserad av sånt... Hoppas de är bra bara, känns som man blivit ganska besviken på alla föreläsningar i den här kursen hitills.
Sen efter skolan så bär det ju av :) Eller ja, jag ska hem först men sen är det mot Linköping som gäller. Fatta va kul det ska bli :) Saknar alla redan, efter 3 dagar. Konstig man är egentligen. Men det är mitt liv, så är det!

Födelsedag

Första födelsedagen för året i min familj idag! Mamma fyller 52 år. Min storebror och hans familj kommer väl hit sen. Så det blir inte så våldsamt firande... Har faktiskt köpt en present, hann ju få pengar innan som tur va ha ha!!!

GRATTIS MAMMA! Älskar dig <3

Stort svart hål

Jag har så mycket i min hjärna så det finns inte! Skolan, det är så mycket just nu. Dessutom ska jag ju inte dit på fredag. Jag ska skolka för Barbados skull. Synd inte Robban är där så jag kunde tala om d för honom haha... Han tror ju inte jag kan skolka!
Jag är på väg ner i ett stort svart hål. Tårarna bränner bakom mina ögonlock hela tiden. Jag vet inte vad jag ska göra, ingenting hjälper. Inte ens mina underbara vänner och då är det verkligen jobbigt! Jag bryter ihop snart.... Jag hatar att va kär när det är så här! Fy fan!

Vitt, vitt, vitt

Snön har kommit till min del av landet. Det ser väl trevligt ut, men Icka gillar inte snö. Inte alls. Hon och hennes mamma blir så jättearga om bilkörning i halt väglag då. Dom har inte alls samma åsikt om det. Och den här veckan skiter Icka i vilket för hon SKA åka till Östergötland på torsdag men hon gillar inte att bråka med sin mamma....
Nä men allvarligt, varför nu? d kunde väl låtit bli att snöa alls *mutter* Men men ingenting kan stoppa mig på torsdag, inte ens en fjantig åldersgräns!!! 
 

Kryssningen!!!

Vilken underbar båtresa!! Ahhh så jävla galet bara! Jag minns faktiskt det mesta! Minns hela spelningen tillskillnad från förra gången ha ha. Det va askul. Har några riktigt sjuka filmer därifrån. Tyvärr vägrar min dator spela dom, men jag ska nog fixa det. Det var riktigt kul i alla fall. Som vi rockade där framme. Lite folk där framme för att vara på en kryssning men som d va nån som sa (har glömt vem): Vad bra, desto mer plats till mig. Ja det var riktigt kul i alla fall. Efter spelningen va d discot som gällde såklart. Massa tjôt och sånt!! Va väl kvar där en timme efter att dom stängde ha ha. Jag va full, men en viss person slog mig med hästlängder. Fan va rolig du är när du är full!!! Sen skulle jag & Tessan natta henne. Det tog 2 timmar. Jag utkämpade en privat kamp med galgarna i Tessan, Elin & Mimmis hytt oxå. Dom ville inte som jag ville.... Vilket fyllesnack! Spi nykter, ja tjena! Och efterfest (med fyllesludder) och giftemål *asg*. Sen gick vi ut och spanade lite på båten, jag, Tessan & Elin. Sen blev det maratonlopp i varenda korridor på hela Cinderella typ... Jävla galning!!! Sen följde Elin mig hem till min hytt på våning 2, vi gick dit ner från 11 våning! Sen fick jag äntligen sova, då va klockan halv 7. Halv 9 började folket i min hytt att vakna... Sen gick dom och åt frukost, jag låg kvar. Sen började det storma, fy fan! Jag som mådde dåligt innan, d blev ju inte bättre direkt... Klockan 12 fick jag upp Jenny. Då gick vi till brudarnas hytt. Sen gick vi och åt frukost... Det blev en yoghurt och ett päron. Sen satt vi i funclub.. Så gick jag & Elin till taxfreen. Det blev lite roligt utanför. Elin pratade i telefon så jag stod och väntade på henne och då kommer Chris och säger hej till mig och jag skulle svara d va bara det att jag just hade ta't en mun coca cola och d är lite svårt att säga hej med cola i munnen, så d såg säkert jättekul ut och Chris började skratta. Sen satt vi i funclub och tittade på killarna när dom roddade. Sen va d dags att säga hej då för denna gången... Vi fick ju reda på hur d låg till oxå... Puh, Jenny. Fast nu vet man ju aldrig ha ha... D skulle va lite coolt... Sen gick vi av och åkte hem! Så skönt att komma hem! Men jag har haft så jävla kul!!! Tack alla underbara som gjorde denna resan oförglömlig!!!
Mina hyttdelare: Jenny, syrran & Birgitta. Alla andra underbara: Tessan, Mimmi, Elin, Emma, Mia, Fia, Lisen, grabbarna m.fl. Jag älskar er hela bunten!!!

Zzzzzzzzz

Fan va trött jag är. Jag är inte van vid att va i skolan så här mycket. Det är väldigt ovant för mig. Nu är jag jättetrött och vill åka hem, men bussen eller tåg eller vad d är nu går inte förrns 18.05. Jag dööööör! Jag somnar här och nu! Som tur är har jag sällskap :)

Sj sj gamle vän....

Ja då va d en ny dag igen. Alltså stormen Per ställe fortfarande till saker i tågtrafiken. Det går fortfarande inga tåg till Borås från Herrljunga, så det är ersättningsbuss som gäller. Det är förbannat tråkigt att åka buss till Borås kan jag säga. Nu hoppas jag verkligen att tågen går imorrn som det står på Sj:s hemsida. Och att dom går på lördag framför allt! Min syster ska ju åka från Borås... Och så hoppas vi att den nya stormen inte kommer in över Sverige över huvudtaget. Jag tänker inte acceptera att jag inte kan ta mig till Stockholm på lördag, på grund av en förbannad storm. JAG SKA DIT!!!! Nu är det faktiskt bara 3 dagar kvar :) Den obeskrivliga längtan alltså!! Det är nästan 2 månader sen nu. D är extrem lång tid för att vara jag... Men here we come again :)

Jag tror på det....

Jag har förstått att det är lite debatt om Barbados framtid i media. Barbados har gett ett så jäkla bra svar på tal på sin hemsida. Blev så glad när jag läst det :) Jag tror inte folk fattar att dom kommer överleva det här med. Det har gått förr och det kommer gå den här gången med, det är jag helt övertygad om. Jag kan förstå skepsisen men varför bry sig över huvudtaget då? Jag vill inte höra allt negativt folk har att säga, men jag vet att dom kommer mot bevisa er så... 
Jag är så trött på alla såkallade fans som säger att allt kommer gå åt helvete nu. Är det inte nu vi ska stötta dom? Vi som verkligen är fans. Det trodde jag i alla fall. Jag kommer göra det fullt ut! Och jag vet många med mig som kommer göra det :)  

Älskar CSN!

Ja just nu i alla fall ha ha! Jag har ju vart jätteorolig över om jag skulle få några pengar snart, eftersom jag är helt pank. Har ju lite inplanerat så jag var ju tvungen att veta lixom. Och idag gick jag in på mina sidor på CSN och då stod d att nästa utbetalning var 22/1. Jag blev så jäkla glad :) Va tvungen att ringa Jenny och tala om det ha ha! Det hängde ju på pengarna om jag kan åka till henne nästa vecka och nu har jag pengar så nu kan jag det :) Ska bli så himla kul! Ska försöka hålla i dom här pengarna nu, lycka till lixom. Jag är inte så bra på det känner jag...

Seeeegt

Seeeg dag. Sov till halv 12 och vaknade med kanon huvudvärk. Men den gick över sen som tur var. Har inte gjort mycket överhuvudtaget idag. Skrev lite på ett papper som ska in i morrn. Ska skriva klart det imorrn bitti tänkte jag, har lite tid på mig då...
Har tränat ikväll :) Det var riktigt skönt. Orkade en hel del. Och bättre ska det bli. Det är ju det träningen går ut på som sagt! Imorrn är det skola igen :)

Träning

Å det var helt underbart att träna idag. Va inte så jobbigt idag men ändå lagom. Jag gillar våra nya tränare. Och så mkt tjejer vi är på träningarna nu. Det är helt underbart :) Idag var vi 25 styckna. Det är längesen ett damlag i Vedum hade så många på träningarna, jag hoppas verkligen detta håller i sig för det är verkligen kul att träna som det är just nu :) Det var längesen jag verkligen kände så för fotbollen som jag gör just nu. Jag har en motivation i detta som jag skulle vilja ha i allt annat oxå. Imorrn är det oxå träning. Då är det springning som gäller. Jag ska bli bra även på det i år, även om jag inte tycker det är det roligaste som finns. Men det är rätt kul att orka en hel fotbollsmatch oxå. Hoppas jag får vara fri från skador oxå. Det brukar ju ställa till för mig annars. Men jag har gett mig fan på att detta ska bli ett bra fotbollsår :)  


Ny kurs

Då har vi börjat ny termin och ny kurs. Det betyder även nya studiegrupper. Min verkar jättebra :) Trevliga människor alltihop. Vi har första inlämmningen redan på torsdag så det måste jag sitta med imorrn. Men det ska nog gå bra, blir inte allt för svårt. Tänker ta det lite lugnt så här i början. Jag är inte jättemotiverad för det är så mkt annat i mitt huvud just nu. Massa grejer som ska hända :) Men det blir nog bra det här :) 
 

Återhämtning

Sådär, då är det mesta tillbaka i det vanliga. Jag vet inte om tågen har börjat gå till Borås än men det finns ersättningsbussar nu i alla fall. Jag hade väl kommit hem igår men jag vågade inte chansa, visste inte om jag skulle komma in i dag då och eftersom jag har haft omtenta idag så var det ganska viktigt att jag kom in. Så jag åkte till min syster och sov hos henne. Från Ulricehamn går d ju bra med bussar och så. Det är skönt att veta att jag har henne så nära. Hon ställer alltid upp, hon är en klippa min syster :)
Och jag träffar ju henne på lördag med :) Det är bara 4 dagar kvar nu, vilken obeskrivlig längtan det är! Hoppas bara tågen går som dom ska, hörde nåt om nån ny storm som skulle komma på torsdag. Förhoppningsvis struntar den i det. Hoppas kan man ju.
Imorrn är jag ledig :)

Stormen Per

Ja och som vanligt efter nån smärre naturkatastrof så fungerar inte tågtrafiken. Mitt tåg var inställt och hela Boråsbanan är nedriven så att om jag nu tar mig till Borås, vilket jag hoppas att jag gör så är det ju inte säkert att jag kommer hem. Som tur är går d ju buss från Herrljunga... Men det sabbar ju en del av min planering, jag skulle ju plugga massa ja ja vi får väl se om jag kommer hem... Den som lever får se!

Onödigt vetande

Hittade den här i Jennys blogg. Så varsegoda:

UTSEENDE

[x] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering. Fast jag har ju 2
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[X] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[x] Jag jobbar. Ibland :)
[X] Jag har somnat i skolan/jobbet Alltför många gånger
[X] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar ännu också gråta av Disney-filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[X] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt. Alltför många gånger
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[X] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben. Inte ett ben, men ett ben i armen
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort. Har inga.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag. Japp, jag & Jenny. Den vansinnigaste roadtrippen ever
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping". Vad är det?
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[X] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[X] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet. Måååånga underbara vänner :)
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[X] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har varit förtjust i en lärare.
[X] Jag har blivit kysst i regnet.
[X] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[X] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden. Ja d händer väl
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[X] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[x] Någon nära till mig har begått självmord. Inte sån är men mina syskons mamma borde väl ändå räknas som nära

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CD.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay. Tradera... :)
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[X] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[X] Jag svär ofta.
[X] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[x] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[X] Jag äter snabbmat varje vecka. Nästan
[ ] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[X] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[X] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.


Längtan...

Det händer ingenting i mitt liv. Allt är bara tråkigt och grått. Ingenting är kul. Kan ingenting hända snart? Nåt riktigt roligt och oväntat. Ja det är väl det att jag går här och längtar till kryssningen antar jag. Sen längtar jag efter mina CSN pengar, jag blir tokig om jag inte får dom snart. Jag är pank, jättepank och jag måste betala lite räkningar och sen måste jag ha dom, d bara är så... Utan pengar händer inget roligt så är det bara, bara att inse fakta. Suck! Ja ja lite roligt på Tv:n ikväll i alla fall. Riktigt mycket ögongodis *mums*

Varje timma, var minut

Hur jag än gör kan jag inte låta bli att tänka på det varje minut. Jag tror jag försöker förbereda mig känslomässigt för det. Men hur jag än försöker så kommer det ändå bli känslomässig kallabalik i mig. Jag vet att det är länge kvar tills den dan är här men det känns som den är närmare än vad den borde va. Jag vill inte! Och jag vill inte tänka på det HELA tiden. Varför kan jag inte bara låta bli att tänka på det?
Jag saknar honom så det gör ont i hela mig! Hur ska jag klara mig sen? Jag vill inte tänka så... FAN!

Varför ska kärlek gör så förbannat ont jämt??? 

Första dejten...

Ja nu har jag haft min första dejt med min tentabok. Den gick bra. Fick läst en hel del, vet inte om jag lärde mig så mkt men en del fick jag nog ihop tror jag. Jag SKA klara den här tentan, så är det bara! Den förra var ju inte så svår, bara det att jag är lite av en svammlare eller som Anna uttryckte det: Läs Inte min, det är en jäkla massa rappakalja! Så kändes min andra fråga, den jag inte fick godkänt på. Men nu ska jag bli godkänd på båda frågorna.
Nä, dags att återgå till nästa dejt kanske....

Skolan

Då va rapport eländet inlämnat! Känns så jäkla skönt att kunna släppa det! Nu är det bara att rikta in sig på omtentan på tisdag. Jag & Anna har pluggat lite idag. Även om d såklart blev mkt flum som vanligt när vi kommer ihop. Hon är så skön den människan! Synd att vi inte är i samma grupp nu, men vi håller ju såklart kontakten i alla fall. Och lär väl ses lite då och då antar jag... 
På måndag börjar ju nästa termin och med det en ny kurs. Vi ska läsa nåt som heter Demokratins Villkor, DV. Så nu är det AOU 2 som gäller, tillsammans med alla lärare igen :) Ska bli kul det!

What to do?

Jag måste göra nåt åt mitt problem, det ställer bara till en jävla massa för mig. Jag får en massa ångest och överanalyserar problemet. Och jag sårar även andra människor. Mina kompisar, jag vill inte göra det men det bara blir så... Jag söker bekräftelse eller nåt, när ska jag inse att man inte får nån som helst bekräftelse av one-night-stands. Man känner sig bara mer värdelös efter sen. Jag behöver inte den bekräftelsen på att jag duger, jag duger bra utan en kille vid min sida på fest. När fan ska jag inse det på riktigt??? Jag måste börja tänka efter före! Jag är tydligen riktigt usel på det! Men det är slut på det nu. Mimmi, min underbara vän som jag inte vet vad jag skulle göra utan hade ju en förklaring till varför jag gör som gör och det stämmer nog fan... Jag gör det för att tränga bort känslorna för mannen jag alltid kommer älska och tror att det jag gör ska få mig och glömma honom. Det funkar fan inte alls!!!!

Smått och gott

Hittade denna listan i Jennys blogg och givetvis så snodde jag den. Jag älskar ju listor :)  

Vilken svordom använder du mest? Det är nog fan, även om jag försöker sluta svära pågrund av mitt framtida yrke. Man ska ju inte lära barnen att svära...
Äger du en iPod? Nepp, men väl en Mp3 vilket funkar lika bra.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Beror lite på. Oftast 05.00 om d är normal dag och så...
Använder du flip-flop's även när det är kallt ute? Nej verkligen inte!

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Nja, jag har inget emot att va med på bild men jag tar väldigt gärna kort oxå.
Vilken var den senaste filmen du såg? Såg en helt sjuk film i går när jag inte kunde sova. Vet inte vad den hette.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En ny bil!
Har någon någonsin kallat dig lat? Ja många gånger ha ha
Vilken CD-skiva ligger i din CD-spelare just nu? Jag har ingen cd-spelare...
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk? Vanlig mjölk helt klart
När var senast någon stötte på dig? Ja d va väl nyår
Använder du huvtröjor? Ja absolut, såååå mysigt!
Kan du vissla? Nepp och d står jag för
Har du någonsin deltagit i en demonstration? Japp 1:a maj demonstrationerna typ varje år sen jag föddes typ. Är man född med hel röda föräldrar så är man.  
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? ALLT!!! Älskar det mesta!
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Om man inte tror det är man väl dum? Sen vad dom säger är en annan sak. Men skitsnack förekommer alltid så...
Vilket riktnummer befinner du dig i? 0512
Tittade du på tecknat när du var liten? Inte så mkt, jag var ett ovanligt barn som avskydde tecknat. Lejonkungen är det enda jag någonsin gillat. Och min bror grät alltid i den...
Är du blyg inför det motsatta könet? Nej det tror jag inte. Varför ska man va d?
Vilken film kan du alla replikerna till? D är väl Sällskapsresan 2 då isåfall. Är inte så bra på sånt där...
Äger du några bandT-shirts? Ja då... Barbados, Arvingarna, Friends.... Tror  d är dom...
När flög du senast? När vi va i Italien i september-05
Läser du för skojs skull? Ja när jag hinner. Inte just nu dock eftersom pluggandet tar för mkt tid.
Pratar du några andra språk? Engelska i nöd fall och på fyllan.
Har du en stationär dator eller en laptop? Jag har ingen dator. Men mamma har en stationär.
Gör du önskningar eller planer? Både och. Har blivit väldigt bra på att göra planer sen jag började umgås med mina brudar. Mycket planer har vi.
Försöker du alltid lära dig nya saker? Ja såklart! D är d livet går ut på.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar? Jag vill ha en tatuering till. Har tillräckligt med piercingar.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Om han gör det vet man ju att han gillar en... Det är romantiskt om han bjuder.

Kan du kasta macka? Inte så bra i alla fall.
Vad har du med dig in på bion? Jag går så sällan på bio...
Vem var din favoritlärare? D är och kommer alltid förbli Palle som jag hade i 5:an & 6:an.
Har du någonson dejtat någon av en annan ras? Vaddå annan ras?
Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar? Varför inte? Herregud man kan väl inte bara gå på utsidan?
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor helt klart. Fast d måste ju nästan va samma humor som jag har annars blir d ju inte så bra....
Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv? Hmmm... Om man tycker att nån är oattraktiv blir man ju inte attraherad av den... Sen om nån annan tycker nån är oattraktiv som man blir attraherad av är ju en annan sak.
Gillar du din boendesituation? Inte allt för mkt... Men det finns lite planer...
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Allra helst 8, annars är inte jag människa. Men jag skulle kunna sova hur mkt som helst. Man skulle kunna tro att jag föddes sovande, fan d gjorde jag ju...
Är dina dagar fullbokade och stressiga? När jag väl har saker att göra så ja!
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 21 år :)
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Kan vara
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Caroline, och det har fortfarande inte gått över och kommer fan inte göra på lääääänge!
Tror du att Gud är man eller kvinna? Jag tror inte på Gud så jag tror inget av det
Vad var det sista du åt? Hamburgare & pomfritt (läs inte detta Jenny, men jag har faktiskt inte ätit sen i lördags typ)
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? D beror väl lite på.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Att det blir bättre imorgon och att jag inte ska ge upp! Fast mest är det mina vänner som säger d till mig...
Sover du på sida, mage eller rygg? Mest sida tror jag
Tycker du om att krama folk? Jag älskar att kramas!
Skulle du säga att du är trendig? Nej inte direkt
Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera? Bli smickrad men artigt tacka nej
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja det gör det! Har man sagt att man ska ringa så gör man det. Punkt slut!
Tycker du att du är attraktiv? ag jobbar på att tycka det
Vad är du allergisk mot? Pollen, nötter, skaldjur, råa ägg, citrusfrukter m.m.
Vad har du får åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser? Är båda bara med på att det bara handlar om sex så är det inga problem för mig.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Om jag hade vart född 2 dagar tidigare än vad jag är och vart kille skulle jag hetat Oskar, annars vet jag inte.


Träning!

Nu har jag vart och tränat. Årets första trning. Riktigt skönt va d så nu ska jag fortsätta det här. Det är underbart att träna och vill jag bara så kan jag. Fotbollen ska bli min drivkraft igen, det är den som ska göra att jag orkar med allt jobbigt. Och dessutom ingår ju den i mitt nyårslöfte, för att gå ner i vikt måste jag träna! Och jag tycker faktiskt vi börjar få en riktigt bra gemenskap nu... Det kommer bli kul det här och nu ska jag verkligen kämpa ända tills säsongen är slut! Det lovar jag!!!  

Lessen

Det är lika jobbigt varje gång någon slutar i ett band. Det här känns extra jobbigt faktiskt. Chris slutar i Barbados i april. Jag kunde inte riktigt fatta att det var sant när jag läste det och jag är inte säker på att jag har fattat det än. Ändå har jag grubblat hela natten. Jag respekterar absolut hans beslut, jag förstår helt klart varför men det gör ju inte att jag kommer sakna honom mindre. Han betyder otroligt mycket för mig så är det! Men det blir en vår med massa spelningar och en massa kul hoppas jag! Sen ska ju Chris satsa solo så han försvinner ju inte helt. Men det känns helt klart som en del av mig har ryckts bort. Just nu är allt tomt, tomt....

Vinterkräksjukan

Givtvis klarade jag mig inte från vinterkräksjukan som går på jobbet. Klockan 4 i lördags morse va jag tvungen att gå hem från jobbet för att jag mådde så jäkla illa. Vid 5 spydde jag första gången och sen spydde jag hela lördagen. Fy fan som jag mådde. Kunde inte ens gå upp ur soffan där jag stationerade mig för då var risken att jag svimmade. Det svartnade för ögonen så fort jag reste på mig, lite jobbigt när man måste gå på toa. Men det var bättre redan igår och idag är det ännu bättre fast jag mår fortfarande illa och jag kan knappt äta nåt. Men det vänder väl snart. Det bästa är väl att mitt nyårslöfte fått en bra start ha ha... Ska bara klara av att inte gå upp dom kilona igen...

Money, money, money

Jag ska jobba hela helgen. Ska jobba natt igen, det ger en hel del pengar det. Och eftersom jag är i stort behov av sånna just nu så tackar man gärna inte nej fast jag borde jobba med skolarbetet, men jag hinner det med tror jag. Lär ändå inte sitta i 3 dagar med det lixom. Har kommit en bra bit på väg.
Jag jobbade igår, kväll jobbade jag då. Det var ganska lungt, fast det härjar vinterkräksjuka så får jag det inte nu så lär jag aldrig få det. Fick ta hand om de som var sjuka igår. Men det gick ganska bra för jag tyckte dom var ganska okej i alla fall. Får väl se hur det har varit idag när jag kommer dit ikväll.

Annars händer det inte så mkt. Har ganska tråkigt faktiskt. Jag vill att det ska vara mitten av januari nu så jag får börja åka ut i sveriges vackra land igen. Jag saknar mina brudar och ni ska veta att jag är ganska avundsjuk på er. Jag vill oxå va där ju men jag får jobba och tjäna pengar för att ha råd att åka senare istället.

Rapport & saknad!

Just nu sitter jag och kämpar med en rapport som ska lämnas in nästa fredag. Det står verkligen helt still nästan hela tiden. Jag fattar inte att det ska vara så svårt att koppla till litteraturen och om jag bara skärpte till mig och inte lät tankarna sväva iväg hela tiden så skulle det här säkert gå jättefort men jag har jättesvårt att hålla ordning på mina tankar. Jag är bara 2 veckor fram i mina tankar hela tiden... Jag fattar inte att man kan sakna folk som jag gör. Mest är det såklart HAN jag saknar. Idag är det 2 månader sen, hela 2 månader sen. Fattar inte att jag har klarat mig så bra som jag gjort. Men nu börjar det blir riktigt jobbigt kan jag lova. Men snart så och så får jag ju träffa alla mina goa vänner igen. Saknar dom massa oxå!
Nä, nu får jag nog ta tag i den där rapporten så den blir klar nångång!

2006

Eftersom jag älskar listor och hittade den här i Jennys blogg så... 2006:


Skorna: Måste nog säga mina puma skor som jag köpte förra året. Mycket sköna även i år. Annars är nog bästa sko köpet mina mormors stövlar utan hög klack 
Frisyren: Den jag har nu helt klart. Är så nöjd med mitt bruna hår, kunde inte blivit bättre.
Väskan: Min stora handväska från H&M. Älskar den
Solglasögonen: Måste väl säga dom jag fick utv Benny ha ha. Det är ett skönt minne!
Plagget: Alla mina kläder köpta på Gina Tricot. Min absoluta favorit affär!!!
Musiken: Barbados, vad mer kan jag säga. 2006 var uppbyggt kring detta helt underbara band. Sen började jag lyssna på Takida, helt underbara dom med!
Boken: Camilla Läckbergs deckare helt klart
Beautyprodukten: Min Isadora mascara.
Smycket: Min turring, min bismakring. Är helt övertygad om att den har del i allt bra, jag kanske är vidskeplig men jag går inte en meter utan den.
Stilförebild: Ingen speciell...
Resmålet: Ja du. Jag har rest massa i Sverige detta året. Sverige är ett fantastiskt fint land, särskilt på sommaren. Finast var det nog i Dalarna. Man har ju gjort massa sjuka roadtrips i år. Alla 3 Cinderella kryssningarna har ju varit oförglömliga minnen. Men jag står för alt jag gjort :)

Allt handlar om sex

Ja det har jag lärt mig i helgen. Det är verkligen så har jag insett! Varenda låt handlar om sex om man ska tro Jenny vill säga och det gör ju jag. Men om man tänker efter är det verkligen så.

Jag hade en underbar nyår. Det var skitkul på Gamle Port, dit vi gick på nyårsafton. 2 dansgolv med lika bra musik på båda. Bäst va det såklart när Kom hem spelades. Vad jag och Jenny dansade då ha ha. Jag har nog aldrig blivit så glad över den låten förut ha ha.
Hotellet vi bodde på var jättefint. Inne i centralstationen ligger det, jättemysigt. Men sängarna va lite små och det var en jäkla grop i min så jag låg ju typ i Jennys säng. Som Jenny sa: "Dom här sängarna är gjorda för att ha sex i, man ska ju ligga på varandra".
Men nyår var helt klart värd allt!!! Jenny: Tack för allt! Älskar dig!


RSS 2.0