Roligt test och tragiskt

Jag fick sånt här massmail som jag alltid får men den här gången gjorde jag faktiskt testet som va i det. Tvingade Fia att göra det oxå ha ha. Det va lite kul för allt stämde fan! Fast jag vet inte om jag tycker om att min inställning till kärlek är Pärlor åt svin. Fast det sätmmer fan allt för väl... Och personen som jag tydligen älskar, hmm det är alldeles för sant. Jag funderar på att skjuta mig alltså, nä jag vet att man inte ska skämta om det men mina känslor gör mig galen, totalt crazy! Man kan inte få hjärtklappning av en bild, jag är tragisk!! Är det nån som har nåt bra sätt hur jag ska glömma honom? För jag får spanska darren på det här!

Dyrt att va sjuk!

Idag har jag varit i skolan en stund. Rapporten börjar få en jättebra form tycker jag allt. Ett bra innehåll oxå. Vi bärjade prata om redovisningen oxå och kom på värsta bra. Hoppas det är genomförbart bara.
Sen va jag på stan med dom bästa brudarna :) Vi fikade i flera timmar och sen gick vi på stan. Köpte ett nytt linne och blev ruinerad på apoteket igen. Jag vill inte vara sjuk längre, det är ju svindyrt! Nu har jag fått en nässpray på recept som redan nu verkar göra susen, känner mig inte alls lika sjuk. Mina gruppkompisar tvingade ju mig att ringa till vårdcentralen, så nu har jag gjort det! Kännssom sagt redan bättre :)

Tjejsnack om Årstider

  • Vilken årstid är den bästa, varför? Jag gillar våren för då börjar allt blomma igen och alla blir ny kära känns det som. Sen älskar jag sommaren eftersom jag tycker om värme.
  • Alla årstider har sin charm! Känner du så också, vilken charm har de olika årstiderna? Ja det tycker jag väl att dom har helt klart. Våren är som sagt mysig eftersom allt vaknar på nytt, sommaren brukar vara varm och skön, hösten är mysig med tända ljus och så. Vintern är mysig när det är snö.
  • Skulle du kunna leva utan nån årstid, vilken, varför? Nej jag tror inte det. Inte om det är snö på vintern men allt slask kan ju bara skrotas.
  • Under vilken årstid fyller du år? Sommaren!!
  • Hur brukar du bli firad, hur har du kalaset? Ja jag får alltid jordgubbstårta. Ibland grillar vi på kalaset eftersom jag fyller när jag gör.

Gladast i stan!

Jag klarade min tenta :) Jag är bäst, jag hade godkänt på alla delar! Jag är helt klart bäst alltså ;) Jag va så jävla osäker på om jag klarat den men det hade jag ju inte behövt vara eftersom jag är bäst!
Så nu är jag heltklart gladast i stan. Firade med att köpa ett par nya jeans, som just nu är hos skräddaren för uppläggning eftersom jag har Sveriges kortaste ben så va dom alldeles för långa. Ska hämta dom imorrn.
Ska till skolan en sväng imorrn och träffa mina gruppmedlemmar. Trevligt, trevligt!

Fia är här nu och det är jätte trevligt. Ska nog umgås med henne snart. Vi har vart på stan och hemma hos Mim's och Tess och myst en stund. Alltid lika mysigt!

Skit oxå

Fan nu blev jag nervös. Va inne på WebCt och såg att Jens lagt ut att tentorna kommer finnas för avhämtning imorrn. Men det är inte det jag är nervös över, omtentan ligger tydligen 22/11. Är jag hemma då? Nej då är jag på birka kryssning. Så har jag inte klarat den, blir det skitjobbigt. Det är ju liksom betalat och klart. Usch va jobbigt allt kändes nu.. Men hoppas på det bästa så klart!

Skaffa annat jobb, tack!

Telefonförsäljare, har inte dom dött ut än? Nä nu va jag elak. Men dom blir bara sämre och sämre. Det ringde en till mig från optimal telecom. Han läste innantill hela samtalet. Det är skitjobbigt att lyssna på en sån människa. Den kan ju inte få sålt mycket alltså... Nu är det ås att jag faktiskt testat på att vara telfonförsäljare, men jag hade panik efter en dag och gick aldrig tillbaka. Aldrig mer, inte ens om det vore sista jobbet på jorden!! Därför brukar jag tycka synd om stackarna som istter ädr och ringer, men den här va bara så tråkig så jag kunde inte ens tycka synd om honom...

Hälsoläget

Idag är det betydligt bättre med min hälsa, det är ju alltså inte bra men mycket bättre än vad det va igår i alla fall. Är inte lika förkyld och lär inte ha nån feber, tillskillnad från igår. Jag har till och med orkar diska lite av disken faktiskt. För det orkade jag ju verkligen inte igår. Igår orkade jag sitta i soffan med datorn i knät eller med ett korsord. Korsord är väldigt bra när man är sjuk, tackade Mimmi för att hon en gång övertalade mig att jag faktiskt visst kan lösa korsord. Så köpte jag ju 2 korsordstidningar i lördags som kom väldigt bra tillpass igår. Ska fortsätta lite idag med.
Sen kommer ju Fia ikväll. Men det blir lugnt idag kan jag lova. Imorrn med, jag vill bli frisk och orka göra saker nu när hon kommer hit! Är ju inte så kul att sitta instängd i en lägenhet direkt med sjuka mig. Men jag blir nog bättre....

Kraxande kråka

Igår va jag bakis halvadan och sen blev jag sjuk. Har ju gått runt med halsont och sådär en vecka nu men igår bröt det ut ordentligt. Jag låter som en kraxande kråka och känner mig allmänt hängig. Känns som det är sämsta tillfället att bli sjuk på nu. Vi har grupparbetet i skolan och Fia kommer hit imorrn och min lägenhet ser ut som ett taikonläger och jag skulle verkligen behöva städa idag. Men det kommer jag inte orka, ska nog vara glad om jag orkar diska. Vilket behövs mer än något. Mina ögon strejkar oxå, lär inte bli linser i dom förrän dom beter sig normalt och jag som verkligen älskar mina glasögon, eller inte. Men men skitsamma, ja orkar inte ha ont i ögonen så jag ser hellre ut som fan då. Och idag ska jag inte gå någonstans ändå så. Imorrn måste jag till skolan, men det får vi se hur det blir med det.

Igår va jag med Mimmi & Tessan hela dan. Vi va hemma hos Pia och grejade lite och så va vi på Tuna Park oxå och då va Emma & Elin med oxå. Jag köpte ett skohorn för 10 spänn på skopunkten, det va mitt inköp det. Men Emma handlade på HM och Tessan köpte skor på skopunkten och sen köpte Mimmi & Tessan väskor oxå.

Nä nu är det nog dags för lite frukost som ändå inte kommer smaka nåt men jag behöver ha lite näring om jag ska orka med och andas, genom munnen såklart....

Partykvällen

Dan efter är det idag. Ja det blev nog lite mycket av det goda igår ha ha. Men jag hade koll på läget, har inte kommit på nåt dumt jag gjorde än i alla fall ha ha. Magnus va skitbra såklart. Men han spelade ju inte så länge... Han körde Kom hem som extra nummer, jag som inte ens gillar den ha ha. Har massa kort som Sikkan har tagit :) Värsta party gänget va vi ju :) Hade en helt klart skitkul kväll :) Kul att träffa Lillvor, hon ska snart åka hem till Linköping så jag ska ta på mig kläder och skjutsa henne till tåget och sen ska jag till Pia. Tror vi skulle kolla skor på skopunkten sen eller va d va. Jag är bara taxi ha ha.

Friday is my day

Då va det fredag då. Äntligen helg. Inte för att den här veckan har varit särskilt jobbig iofs, har gått ganska fort  som de flesta veckorna gör nu förtiden... Tycker tiden springer fram, snart är det väl jul igen. Det här året har gått extremt fort verkligen.
Idag har jag & Mazin suttit och skrivit lite på vår rapport. Blev en del gjort, vi kan nog få ihop en hel del tror jag allt. Hennes son vaknade ju sen så vi fick busa lite med honom oxå. Så jäkla söt! Han skulle följa med mig ut när jag skulle gå hem. Verkligen sött :)

Halsen är lite bättre, lite skav och sådär men det lbir nog bra.
Lillvor anläder till Eskilstuna om typ en timme. Då ska jag möta henne. Så jag ska gå ner på stan om en stund. Tänkte ta en promenad. Kan jag behöva. Alltid skönt, trots att d är ganska kallt ute.

Hostans intåg

Nu har jag fått hosta oxå, sån här äcklig hosta som det river i halsen och man tror att man ska hosta lungorna ur sig varje gång man är tvungen att hosta. Jag hatar hosta, det måste vara d värsta som finns. Men annars är jag faktsikskt hyfsatt pigg idag. Halsen gör väl lite ont, men förutom det så är det faktsikt bra. Känner att jag har mer energi idag än vad jag hade igår i alla fall. Ska nog ta och hoppa in i duschen, sen äta frukost och efter det ta en tur ner till biblioteket och kolla efter lite litteratur till tema arbetet som vi skriver i skolan. Jag är motiverad för det igen, vilket känns jäkligt bra!

Imorrn kommer Lillvor hit!!! Ska bli så skoj att ses igen, det är längesen nu. Kommer att bli en liten nostalgihelg tror jag allt. Vi delar så många minnen hon och jag. Det är faktiskt hennes förtjänst att jag började digga och åka på grabbarna för 7 år sen. Utan henne hade jag inte varit den jag är idag, det är jag övertygad om :)

Urk

Satt en stund i skolan idag men jag mår verkligen inte bra alls... Känner för att unna mig lite chokladpudding, tror faktiskt jag är värd det idag. Är man sjuk så är man... Behöver bli frisk nu, knaprar Bafucin det är det bästa som finns ha ha. Men har fått fram lite till vi ska skriva i arbetet nu, ska sitta på fredag så imorrn ska jag satsa på att bli frisk...


Nu är det jag som njuter....

Elitserien 07/08  
Pos Lag # V O F Mål Målskillnad Poäng
1 Frölunda 13 8 0 5 43:30 13 25
2 HV 71 12 8 1 3 41:33 8 25
3 Timrå IK 13 8 1 4 34:30 4 23
4 Djurgardens IF 12 6 2 4 34:22 12 20
5 Färjestads BK 12 6 1 5 39:37 2 20
6 Skellefteå AIK 12 5 1 6 30:26 4 18
7 Linköpings HC 12 6 1 5 31:35 -4 18
8 Modo Hockey 12 6 0 6 32:38 -6 17
9 Luleå HF 12 5 0 7 30:40 -10 14
10 Mora IK 12 4 1 7 24:35 -11 14
11 Södertälje SK 12 3 2 7 17:26 -9 11
12 Brynäs IF 12 3 0 9 32:35 -3 9
  
 
  
 

Sämre igen

Usch ont i halsen har jag fått. Vet ju vem som smittat mig med det, men som sagt inte så konstigt att jag blir sjuk nu. Ska försöka kurera mig imorrn när vi inte ska träffas i gruppen.
Nu har mina knepiga drömmar kommit tillbaka, drömmen jag hade i natt va ju bara för knasig... Men jag vet varför jag drömde om honom... Fan oxå, ja jag får väl försöka vänja mig vid känslorna och hoppas att jag slipper träffa honom mer, lycka till med det liksom... Aja, jag klarar mig nog!

Snart är det fredag igen :) Då kommer Lillvor hit och så ska vi se Magnus. Det ska bli riktigt skoj, va längesen jag såg Magnus och träffade Lillvor :)

Piggare

Ja jag orkade ta mig till skolan idag och det fungerade faktiskt bra det va när jag, Mimmi & Tessan hade handlat klart på Maxi på eftermiddagen som jag insåg att jag faktiskt inte mår bra alls. Illa har jag mått hela dan, jag kan äta och så men efter det så mår jag fruktansvärt illa igen... Aja det går väl över antar jag. Mitt vänstra öra mår inte heller så bra, har haft ont ett tag nu antar att det är en ny omgång öroninflammation på gång. Jipiee eller inte... Jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu... Men men d är ävl ingenting man styr över antar jag. Tror jag ska käka lite echinagard och se om det hjälper den här gången med...
Nej nu ska jag mysa ner mig ordentligt i soffan, måste till skolan imorrn med så...

Tjejsnack om Miljö

  • Är det viktigt att man gör något aktivt för att förbättra för miljön? Ja det är det helt klart eftersom jag vill att mina barn och barnbarn ska få leva i en bra värld
  • När du handlar mat, väljer du då kravmärkta varor framför de som inte är det? Jag är inte bra på det, borde nog göra det bättre.
  • Väljer du att åka kollektivt om det finns möjlighet till det dit du ska? Försöker göra det. Kör mycket mer bil nu än vad jag gjorde innan. Det är ju bekvämt att åka bil när man har egen sådan vilket jag har.

  • Vad väljer du helst, nyproducerat eller second hand? Nyproducerat, det har liksom bara blivit så.
  • Kan du ge något tips på vad man kan göra för att förbättra för miljön? Tänka efter innan man göra saker. Börja tänka att: Vad händer med världen om alla gjorde som jag. En kan inte göra allt, men man kan göra någonting!

  • Feberns intåg

    Jipieee jag har blivit smittad! Jag mår genomruttet idag... Har sovit typ hela dan så mår väl lite bättre nu kanske, men mår fortfarande inte bra för det. Magen har bestämt sig för att bråka med mig oxå. Nä usch d här va ingen bra dag alls. Men imorrn måste jag till skolan, men d ska nog gå bra hoppas jag. Känner mig inte så motiverad nu när jag har feber. Men hungrig är jag tydligen fast jag är sjuk så jag måste nog gå och fixa mig nåt nu, toast låter väldigt gott tycker jag...

    Gävle

    Ja då va man hemma från en helg i Norrland då ha ha. Nä jag vet inte om Gävle är Norrland faktiskt, enligt meterologerna kanske, men visst fan va d kallt d va d! När vi kom dit i fredags åkte vi och åt så Tessan skulle få sin kycklingkebab. Vi konstaterade att jag faktiskt är allergisk mot Brynäs ha ha. D fanns en pizza osm hette Brynäs och det va jordnötter på den, d va lite komiskt ha ha... Mimmi åt en pizza som vi nästan va tvungen att ringa brandkåren för ha ha. Min pizza va bara väldigt god ha ha. Sen hem till Tessans pappa och snacka lite skit och sen sov vi.
    Igår morse gick vi upp hyfsatt tidigt och åkte på shoppingturné. Ja tyvärr blev det lite, men inte så mycket. Jag ska ju hålla i mina pengar men än så länge så går d ju runt så...
    Sen va d hockey dags :) D va roligt! Efter öfrsta perioden ringde jag min pappa och klagadeo ch sa att jag fick utslag, att d lät mycket och tillråga på allt så ledde Brynäs med 1-0. Men när matchen va över så hade det blivit 5-1 till Frölunda :) Vi satt precis bakom Brynäs bås... Jag blev lite utstirrad av Brynäsmaterialare, jag vet jag är skitsnygg i min Frölunda tröja ;)
    Sen skulle ju iv bara hem till Tessans pappa och hämta grejerna och åka hem men lite omständigheter gjorde att vi blev kvar där. Lite otäckt d där men d blev ju bra sen :)

    Nej dags att gå ner till tvätten :)

    Påväg

    Då va det äntligen fredag igen! Jag har faktiskt fått ihop en hel del på skolarbetet även om det inte finns så mycket i historien om Eskilstunaån från just Forntid och medeltid. Men jag ska leta vidare helt klart. Men nu är det snart dags att bege sig bort till Mimmi & Tessan. Ska göra lite annat här först, som att lägga in lite mer musik i mp3:n. Det är ju ändå några timmar i bilen idag och några imorrn och eftersom jag bara har bandspelare i bilen så... 
    Nej dags att sätta fart kanske...  

    Öppen bok kontra papp påse

    Idag skulle ju jag plugga och hur gick det med det då? Ja som vanligt så klart, jag har suttit lite nu. Har väl fått ihop lite kanske, men det är skitsvårt. Men eftersom det är ett utkast jag ska skriva nu så behöver det ju inte va perfekt. Men jag ska nog få ihop lite imorrn... Det står en hel del intressant i boken jag har fått tag i! Men får nog ta tag i det imorrn... Åker ju till Gävle imorrn oxå, måste ju packa till det...

    Ni som läser min blogg vet att jag har klagat på att det går att läsa mig som en öppen bok om jag har känslor för nån. Idag sa en klok person till mig att det är bättre att visa sina känslor än att ha en papp påse på huvudet. Det kändes så skönt, även om det är jobbigt att d ågr att se vad jag känner så är det klart det är bra att jag inte stänger in mina känslor. Va så skönt att få prata av sig lite. Tar verkligen tag i problemen nu. Jag försöker verkligen och hoppas att det ska gå bra. Jag vill inte förlora nån.
    Ska bli skönt att umgås med de bästa i helgen!

    Nej dags att sova kanske och se till att man får nåt gjort istället innan man åker mot Norrland ;)

    Intressant bror

    Pratade med pappa nyss och han berättade att brorsan hade varit med i våran lokala P4 station idag. Visste att han hade blivit intervjuad men nu hade det sänts och eftersom webben är så underbart bra så va jag inne och lyssnade. Är den där vuxne och kloke killen verkligen min bror? Han har verkligen blivit vuxen på ett år, men det klart sådant som hände det förändrar!
    Vill ni lyssna på honom kan ni gå in på sr.se och söka er fram där...

    Motivationen då?

    Idag har det mest handlat om skolan. På morgonen skulle vi ut på vattenexcursion. Shit så kallt. Det är intressant at håva efter saker i åar. Visst men inte när d är minus grader ute (okej d va d inte men d kändes fan så). Trodde jag skulle frysa sönder. Fryser fan fortfarande. Tror inte jag mår jättebra heller. Känner mig lite halvfebrig och konstig. Säkert nån skit påväg in, som jag verkligen behöver nu. Eller inte kanske... Aja inget man kan rå för...
    Sen har vi delat upp vårt arbete bra så jag ska ta tag i morgon och skriva lite! Ska bli bra det här och jag ska skriva så mycket jag bara kan!!!
    Även om jag inte är så motiverad för skolan egentligen. Men som sagt, efter den här terminen har jag 2 terminer kvar innan min lärarexamen är klar. Åh d känns så fantastiskt och inte alls så längesen man stod där i augusti 2005 och skulle börja. Men tänk vad tiden har sprungit iväg. Har ju hänt massa saker sen hösten 2005 såklart, d är ju 2 år sen ju! Mitt liv har blivit mycket bättre sen dess och egentligen mår jag ju ganska bra just nu även om jag måste komma underfund med vissa saker bara, men jag jobbar på det som sagt...

    Vem?

    1. Vem är din bäste vän? Jag har ju många som betyder mycket, kan inte säga nån sådär...
    2. Vem älskar du? Min vänner och min familj
    3. Vem hade du senast sex med? R (och det är ofrtfarande inte den ni tror)
    4. Vem vill du bli full med? Mina vänner på nästa båtresa
    5. Vem är den bästa artisten? Finns ju många men Barbados slår d mesta ha ha
    6. Vem pratade du senast i telefon med? D va nog Pernilla, när jag skulle fråga vart dom va
    7. Vem har du en liten crush i? R (och d är inte samma som där uppe)
    8. Vem är snyggast i hela världen? Nej men gud d finns ju så många
    9. Vem skulle du ge en miljon till om du va tvungen att ge bort det? Någon behövande organisation
    10. Vem är snällast i världen? Om d ska vara någon nu levande människa vet jag inte men annars va det min gamla mormor som tyvärr inte lever, hon va en helt underbar person som gjorde allt för alla andra.
    11. Vem får dig att skratta? Många, jag skrattar ju åt allt typ.
    12. Vem vill du prata med? Fia, hon borde va hemma snart.
    13. Vem sov du senast med? Fia, när jag va hos henne i mitten av september.
    14. Vem såg du senast full? Folket på min inflyttningsfest
    15. Har du ljugit på nån av frågorna nu? Nej jag är alltid ärlig.
    16. Vem vet allt om dig? Emelie är nog den som vet mest i alla fall
    17. Vem kysste du senast? R ( och ja jag vet att jag äförvirrande här)
    18. Vem Kramade du senast? Samma som över
    19. Vem kan berätta allt för dig? Jag hoppas mina kompisar kan det
    20. Vem kan du berätta allt för? Min vänner och mamma!

    Vänsterkämpen i mig

    Igår va jag iväg på min första studiecirkel som medlem i socialdemokraterna. Ja det står jag helt klart för att jag är. Jag tycker att vår nuvarande regering förstör vårt land och jag tänker vara med och se till att dom inte sitter kvar efter valet 2010, för det klarar inte alla i det här landet som inte är höginkomsttagare och de som inte har jobb, även om vår regering inte riktigt har fattat att det faktiskt finns sådana i vårt land. Jag tyckte en på studiecirkeln sa det så klockrent igår: Det här partiet behöver alla, efterosm jag tjänarl ite mer så ska ju jag betala mer än dom som inte gör det. Den filosofin har ju inte vår regering direkt, allt till de rika och så slår vi ut de fattiga. Jag kommer säkert få nån borgerlig på mig nu men det är så här det känns!
    Det va kul att komma ut och träffa sånna som är som jag, d flesta va lite äldre men det kanske blir bättre när vi träffar alla sen. Den här studiecirkeln är för nya medlemmar... Men det va kul i alla fall.
    Först såg vi ju Al Gores film "En obekväm sanning". Den va riktigt bra, har velat se den men det har aldrig blivit av. Det är en bra film med saker man egentligen har hört och vet är sanna men man får en chock ändå för alla männsikor har ignorerat problemet... Jag tror inte vi kan göra det så mycket längre för då har vi snart inget beboligt jordklot kvar. Jag är ingen miljökämpe, tvärtom men jag vill faktiskt att mina barn och barnbarn ska växa upp i en bra värld och kunna åka skidor på vintern och det lär inte funka om det fortsätter såhär...

    Slöis!

    Usch, slö dag idag. Skulle plugga en del och har väl gjort det oxå men nu orkar jag inte lyfta ett finger mer känns det som, det är så konstigt att man blir så trött när man har ätit. Men det va gott med mat i alla fall... Har ju vart på Maxi och handlat oxå, blev en skön promenad. Det är ju inte så långt...
    Nej nu måste jag göra nåt vettigt...

    Känsloblaha

    Undra om det är så det är? Jag har en del att fundera på, men det är skönt att veta hur hon upplever det i alla fall. Så jag vet vad det är jag ska göra någonting åt. Och ju mer jag tänker på det, ju mer inser jag att en del av det faktiskt är sant. Jag vill inte att det ska vara så och jag ska verkligen jobba på det för jag vill inte förlora nån av dom jag har i mitt liv just nu. Men som sagt jag har tagit tag i mina problem, det har jag... Ibland är jag lite för naiv och sväljer allt alla säger utan att tänka efter, jag måste börja reflektera över saker och ting innan jag handlar... Tror jag ska börja jobba där...

    Tjejsnack om Relationer

    • Vem är den människa som du vet att du alltid kan komma till oavsett? Min mamma. Hon ställer alltid upp. Annars har jag ett x antal vänner som jag vet att jag kan prata med om allt.
    • Vågar du rangordna dina vänner och bekanta i vilka som betyder mest? Kan man göra det eller inte? Nej men jag har en krets av vänner osm betyder mer än andra så är det ju bara. Man är ju närmare vissa.
    • Har du blivit sviken av en vän någon gång? Hur/När? Känns det fortfarande? Ja det har jag nog, inte som jag kan komma på konkret nu iofs. Alla har väl blivit sviken nån gång, mer eller mindre.
    • Känner du att du har en bra relation till människor omkring dig? Ja oftast. Jag kan ju va en bitch så...
    • Vad tror du andra tycker är din bästa/sämsta egenskap? Hmm ja, bästa är nog att jag alltid försöker finnas där för mina vänner, sämsta är nog att jag faktiskt kan bli ganska självupptagen oxå.

    Trött

    Hemma från skolan nu. Eller d har jag vart ett tag iofs. Vi har försökt komma igång med vårt tema idag. det går nog hyfsatt. Imorrn ska jag va hemma och läsa och det behöver jag verkligen. Tycker d är ett intressant ämne så det lbir nog lätt att ta sig igenom litteraturen oxå...
    Sen måste jag ut och röra på mig, kan inte fortsätta som den soffliggaren jag blivit. Hade ju en period när jag va ute och sprang men sen gav jag upp det. Men får ta tag i det igen helt klart. Måste röra på mig helt klart. Mår så dåligt annars. Och nu när d är höst vill jag inte må dåligt. Hösten brukar ju få mig att må dåligt så...

    Harrys & Inflyttningsfest

    Det är måndagmorgon och jag är jättesleten. Men konstigt liksom. Det blev ganska hårt i fredags i alla fall. Men det va verkligen skitkul. Som jag och Emelie skrek ha ha. Men kul va det verkligen. Jag vet ju vilken liga som är min nu i alla fall hehe. Emelie va ju rolig när vi skulle gå hem oxå, hon va ute i rondeller och tog kort på smygkukar ha ha. Sen när vi kom hem så tittade vi på scen live som Emelie velat se i evighet nu ha ha. Men det va jul ite mysigt... sen sov vi.
    Upp hyfsatt tidigt på lördagen för Fia kom med tåget klockan 12. Så vi hämtade henne, hem och sen ut till Tuna Park där d kändes som vi va inne i 1000 skoaffärer utan att Emelie hittade nåt. Sen hämtade vi Tessan och åkte till Maxi och handlade mat och Emelie hittade ett par skor där ha ha. Sen skjutsade Tessan hem oss och så lånade hon bilen. Sen lagade Emelie mat och så åt vi och efter det blev det mer matlagande för kock-Emelie. Sen kom Lina & Helena och strax efter det Elin. Det va ett roligt litet gäng som va här. Skitkul hade vi. Bålen blev väldigt bra ha ha. Vi kom inte ut på stan förän 12 så vi beslöt att inte gå in nånstans utan satte oss på kebabhuset och käkade. Sen gick vi hem och det va då jag oh Fia kom på vår briljanta idé ha ha.
    Sen somnade jag med en gång när vi kom hem typ...
    Igår mådde jag förvånansvärt bra, men Emelie är landets klantigaste ha ha. Men jag tycker om dig ändå!
    Fia åkte ju hem idag så igår softade vi bara efter att dom andra åkt hem....
    Nu är det snart dags för skola igen!

    Klädproblem

    Jag känner mig helt slut. Om 2 timmar kommer Emelie och då borde jag vara hyfsad klar i alla fall... Om det sen är så är ett annat bekymmer. Jag har inte en aning om vad jag ska ta på mig... Jag hatar det bekymmret. Skulle gärna bara ha ett par jeans och en tröja om jag hade haft ett par jeans som jag verkligen trivdes i, det har jag inte. Men jag tror jag ska ha en tunika som jag köpt på Gina, men jag vet inte om det kommer att bli kallt. Men men får väl frysa då... Tycker inte om att bestämma vad jag ska ha på mig... Det är problemet när man går ut så ofta som jag gör...

    Oh friday!

    Då va det fredag :) Är jätteskönt att den här veckan är över tycker jag :) Tentan är gjord och om jag har riktig tur så kommer jag inte behöva tänka mer på den, men d ska vi ju inte vara för säkra på. Vi får se...
    I helgen ska jag bara festa gärnet. Som Emelie sa: "Vi lägger av med alla olagligheter och har fest och dricker sjukt mycket alkohol istället". Vad vi diskuterade innan behöver vi inte gå in på här ha ha. Men alkoholen kommer tydligen lösa mina problem ha ha. Det där tror jag inte på, bara så ni vet. Vi hade bara kul och flummade lite...
    Nej nu är det dags för skola igen, det borde va olagligt att ha lektioner dan efter tentan!

    Måste gören!

    Usch jag känner mig helt slut! Jag håller på och tvätta nu. Har städat oxå, blir ju inte så skitigt här men va tvungen att göra det eftersom det kommer folk i helgen. Imorrn kommer Emelie, ska bli så kul att träffa henne igen :) Får se vilka som kommer i helgen nu... Ska bli kul att träffa alla i alla fall. Fia kommer ju upp :) Och Lina & Helena eller Flin & Flan kallat ha ha. Ska äntligen få tillbaka min skål ha ha! Ja d blir nog en bra helg i alla fall. Har inte känt mig så motiverad för festen men det blir nog faktiskt ganska bra tror jag. Har fått upp spegeln och de 2 återstående lamporna idag i alla fall med hjälp av Tessan & Mimmi. Så underbart att ha dom :)

    Usch, tanken släpper mig inte. Anna kanske har rätt time out skulle nog vara bra... Jag ska fundera ordentligt på det här. Jag ska ju i alla fall ta tag i problemen... Jag måste det helt klart!

    Gjord!

    Tentan gjord! Det kändes bra, den va upplagd som jag trodde faktiskt. Tvärvetenskapligt tema. Men det gick ju bra hoppas jag, om inte annat vet jag hur jag ska göra nästa gång. Det är det som är bra med omtentor ha ha.
    Nej dags att åka bort till Mimmi & Tessan tror jag. Ska hämta dom och så ska vi fixa lite här...


    Som en öppen bok

    Då va tentadagen här. Om jag är upplagd för det? Det skulle jag väl inte påstå direkt. Jag har verkligen inte sovit bra i natt, om det beror på tentaångest eller annat vet jag inte. En blandning skulle jag kunna tänka mig.
    Jag har insett att jag har 2 stora problem i livet. 1. Jag blir kär alldeles för lätt. 2. Är jag kär så kan ALLA se det.
    Och om alla ser när man är kär och man blir det alldeles för lätt hur kul tror ni det är? Inte alls kan jag lova er. En vän till mig berättade hur lätt hon hade kunnat läsa mig i helgen, å så kul kände jag eftersom jag försöker förtränga det. Det är ju inte så jäkla lätt att förneka när man kan läsas som en öppen bok. Jag måste göra nåt åt mina problem och framförallt måste jag glömma det senaste... Det måste bara bort, jag är ju för pinsam alltså...

    Nej snart dags för tenta! Håll era tummar och tår nu!

    Tentaångest!

    Idag är det plugg som gäller! Tenta imorrn så det är bäst att försöka förbereda sig så gott det går. Jag fattar inte hur dom har lagt upp den här tentan, ska bli väldigt intressant att se alltså. Vi får ju ha 7 böcker med oss på tentan, jag äger 4 bokformat och d åskiter jag i dom andra. Orkar liksom inte, min övertygelse är att man kan klara tentan utan böckerna oxå. Bara man använder sitt sunda förnuft men som sagt jag vet ju inte alls hur tentan är upplagd. Drömde ju om tentan i helgen och i natt var det dags igen. Men va fan Björn har med min tenta att göra det undrar jag verkligen!!!
    Nej nu är det dags att plugga lite...

    Varför just du?

    Ju mer jag tänker på det, ju värre blir det. Varför gör just han så här med mig? Jag har ingen som helst lust med det... Han får mig att säga precis fel saker hela tiden... Förbannade karl! Jag fattar inte ens vad jag känner... Men det är i alla fall inte kärlek, det är jag säker på. Men jag blir helt svag i knäna när han tittar på mig...
    Förbannade skit!

    Estetisk

    Idag ska vi tydligen ha estetsiskdag. Bild och musik. Hmm... Ja men det blir säkert jättebra. Det är väl dom 2 av det estetiska ämnena som jag inte är så bra på skulle jag tro. Fast det är ju ganska kul så :) Sen måste jag verkligen hem och plugga för att jag åtminstone ska ha en möjlig chans på tentan på torsdag. Ingen skola imorrn så...
    Nepp nu ska jag göra mig iordning och åka bort till Mazin... 

    Fortfarande trött!

    Jag är fortfarande trött efter helgen och så ska jag klara av en sån här helg till. Nästa helg blir det ju utgång båda dagarna med men då tänker jag inte komma hem så här sent eller tidigt, hur man nu vill tolka tiden... Idag har det varit skola på förmiddagen och vi har spånat om vad vårt temaarbete ska handla om. Det blir nog bra helt klart! Men först är det tentan på torsdag... Hoppas jag klarar den, måste börja plugga oxå. Är ju ledig på onsdag och då ska jag plugga som satan!!!

    Nu sitter jag hemma hos Mimmi och Tessan. Ska få mat här :) Har köpt skor idag oxå :) På skopunkten!! Behövde ha ett par nya vinterstövlar och nu har jag det :) Köpte 2 andra skor oxå, kände att jag behövde ha det. Hade sånna problem i helgen vad jag skulle ha på fötternao ch nu har jag löst det problemet :)  

    Tjejsnack om Bröst

    • Kontrollerar du dina bröst ofta själv/går på mammografi när du ska? Jag är nog dålig på att kontrollera mina bröst och mammografi har jag aldrig vart på.
    • Är du orolig för bröstcancer? Nej det är jag faktiskt inte. Det kanske man borde vara efterosm det är så vanligt.
    • Vad är bröst för dig? Något kvinnligt, något man matar sin bebis med, något sexigt, bara en jobbig sak, annat? Det är nåt kvinnligt men kan oxå vara en otroligt jobbig sak.
    • Är du nöjd med dina bröst, eller skulle du vilja förminska, förstora, annat, varför? Jag har väl inget emot mina bröst egentligen mer än att dom faktiskt är för stora. Jag får ont i ryggen så förminska dom skulle ajg gärna göra.
    • Dolly Parton har ju försäkrat sina bröst, är det något du skulle kunna göra? Motivera. Jag förstår nog inte riktigt vitsen med det tror jag....

    Tröttast i stan?

    Kan man vara så här trött? Visst jag vet att jag har mig själv att skylla men allvarligt... Jag har ju sovit jättebra i natt eller ja imorse eller vad man säger... Men likförbannat känner jag mig som sju svåra år och ett nöd år... Sov ju på vägen hem i bilen oxå, med skynket över mig ha ha. Frös ju inte i alla fall :)
    Nej nu får jag nog vila lite...

    Galet!

    Ja är död och oerhört klantig ha ha. Jag satt och skrev här och lyckades stänga av datorn. Jag är nog inte riktigt med idag tror jag. Men vad förväntar ni när man har kommit hem tidigt på morgonen 2 dagar i rad. Igår kom vi hem klockan halv 7. Jag va redan skittrött när vi åkte mot Tranås och va glad om jag skulle klara av att vara vaken tills vi kom dit. Men nånstans på vägen blev jag pigg igen. Håkan tyckte ju vi skulle vända och köpa nässpray åt honom, han va "sur" på Tessan resten av kvällen på grund av det ha ha... Ja dom är ju lite roliga allihop dom där.. Robban va skittrött och då sa vi att han skulle sova istället för att supa på nätterna då svarade han att det va mycket roligare att supa. Trodde faktiskt dom skulle vara mer bakis än vad dom såg ut att vara ha ha. Men dom såg lite trötta ut en del av dom faktiskt... Wictor är ju rolig oxå, när vi kom dit så hade han satt upp parasollet på trumsettet men sen tog han ner det och då frågade vi varför och det va ju för att pinnen va lite för låg och sen kunde det ju börja blåsa och då skulle ju hela han och trumsettet börja flyga runt... Ehhh ja ja...
    Tessan kläckte ju ur sig en rolig sak när jag skulle lägga på skynket på bordet: "Ja jag gillar inte nakna saker". Nej eller hur ha ha. Sen började själva spelningen, rätt bra drag faktiskt. Jag va i baren ganska många gånger, jag körde ju inte så fick ju passa på. Jäkligt goda rosa pantern kan dom göra i Tranås. Men allt är väl bättre än Fias rosa panterna så ha ha. Men det va en riktigt rolig kväll. I pausen kom Björn med sin kamera som är likadan som min, men hans är rosa fast han skyllde på att d va Lottas kamera ha ha. Så han bad oss ta lite shysta bilder. Så det gjorde vi sen... Ja sen tog spelningen slut, gick jäkligt snabbt tyckte jag allt. Så vi satt kvar och väntade på att allt folk skulle gå hem. Då kom jättesociala Robban och satte sig hos oss och tjôtade lite. Visade mig hur många kanaler han har på sin mobil tv. En sån vill jag med ha. Fan vilken bra bild det va i den... Sen va d dags att börja rodda.. Först försvann Tessan in i logen och jag och Mimmi satt på scen men sen gick hon med och då blev jag kvar med Robban & Wictor. Så kom Håkan oxå ut på scen... Såg ju inte scenen så bra från där jag satt under spelningen men fick reda på att Peter kört upp det där parasollet mellan benen på Håkan under sista låten ha ha. Dom är helt sjuka. Sen gick jag oxå in i logen för jag tröttnade på dom där ute. Där inne fick man ju reda på lite intressanta saker ha ha... Och nu vet man ju att man inte räknas alls ha ha... Sen roddade vi lampor och vek skynken och Mimmi försökte klä av mig ha ha. Sen fikc vi hjälpa Robban med att lyfta mixer bordet. Det är ju inte lätta saker direkt. Efter att vi bärt ut grejerna i bussen va det dags att säga hej då. Björn är ju rolig för då kramar han Mimmi och säger: Take care och så kramar han mig och säger: Ta hand om sig... Wictor är ju oxå kul: "Har jag kramat dig? Men du kanske inte vill ha en kram av mig, nu fick du det vare sig du ville eller inte". Ja sen va d dags för hemresa efter att Håkan konstaterat att Tessan hade hepatit B eller C beroende på vilken d va som tog bort det snälla i hjärnan ha ha. 
    Sen har jag kommit på att jag umgås för mycket med dom för jag har oxå börjat säga Tessy...
    Hände nog massa mer men det får räcka nu ha ha.
    Va hemma halv 7 imorse... Gissa att jag är trött!!

    The roadtripp

    Jag har haft en hlet makalös kväll och jag är inte ett dugg trött därför sitter jag vid datan nu, klockan 04.49 om det är någon som undrar ha ha. Har precis kommit hem från Fagersta, vilket jäkla ställe. Vet ni vad det står på infartsskylten till Fagersta? "Här får ni livstid". Ehhh, d ska vi tolka hur? Sen höll vi aldrig på att hitta den gröna mannen för att den hade dom ju lagt i ett industriområde *knäppt* Men jag fick ju frågat mig fram och så mötte Lager oss och så fick vi värsta mysiga hörnet att sitta i. Soffor och levande ljus och allt. Jättemysigt. Lager berättar ju saker man helst skulle vara utan att veta eller? Hur ska man tolka det att han vaknar klockan 3 på natten och tänker på våra lådor???!! Sen satt vi i vårt mysiga hörn och tjôtade bort tiden tills grabbarna körde första sättet. Va frame och knäppte lite kort, blev inte många den här kvällen.... Det känns liksom som man har 1500 styckna som ser likadana ut... Sen fick vi sällskap av en kille som hjälpte oss att sälja, herregud säger jag bara... Han va hysteriskt kul han. Och han lyckades ju faktiskt sälja en del åt oss oxå :) Men nu vet vi varför d står som d gör på infartsskylten till Fagersta: Dom släpper ut dom en gång i månaden....
    Sen började folket gå därifrån när dom stängde vid 2 och då fick vi sällskap i vårt hörn. Jag satt i en fåtölj och då kommer Robban och sätter sig i fåtöljen bredvid mig, som förövrigt va jätte trasig ha ha. Så där satt vi och pratade en bra stund. Han imponerade på mig genom att komma ihåg vissa saker som jag inte ens mindes att jag berättat för honom... Jag bor ju i Eskilstuna för att kunna umgås med Mimmi & Tessan på heltid, ja precis ha ha. Och han blir ju mer förvånad om vi inte dyker upp, men det är alltid trevligt att se oss... Hmmm okej...
    Håkan kom och joina oss i hörnan oxå... Sen va d dags att börja rodda lite smått. Gjorde inte alltför mycket. Men fick i alla fall reda på att den här bloggen går säker och att om man söker på Barbados tid att gå vidare kommer man till Jennys blogg.... Och det är fler än jag som inte förstår ett skit av facebook, tack! Men jag förutsätter att du skärper dig nu ha ha. Blev mer tjôt med Robban, snacka om att han va tjôtigt idag ha ha... Sen bärde vi ut våra grejer till bussen. Sa hej då till grabbarna, kramades lite och så... Sen åkte vi hem och där är vi nu!!!
    Om typ 10 timmar är d dags att sätta sig i bilen och fortsätta roadtrippen.....

    Tröttsamt!

    Fy fan va trött jag är. Hur ska jag orka kvällen egentligen? På nåt vis går det säkert men jag skulle behöva sova en stund innan jag åker faktiskt. Med tanke på att vi fick sluta tidigare och jag har kvar mat sen igår som jag ska värma och äta när jag har gjort mig hyfsad i ordning så hinner jag nog sova nån timme eller nåt. Det vore väldigt skönt faktiskt.... Ska skriva klart här så kanske jag sover lite sen....
    Ja dan idag va verkligen tröttsam. Jag fattar ingenting av kemi... Verkligen inget! Men det gick nog bra ändå tror jag...

    Borta?

    Jaha var tog den här veckan vägen då? Förra veckan va segare än segast och jag trodde aldrig den skulle ta slut men den här veckan har bara svichat förbi utan att jag hann med tror jag. Antar att helgen kommer göra likadant. Det är ju så när man har roligt :) Vilket jag tänker ha den här helgen det är ett som är säkert. Bara en dag kvar på instutionsveckorna, ska ha kemi idag. Får väl se hur det går *ler* Nej, d ska nog gå bra tror jag.

    Nej dags för skolan. När jag kommer hem är det nog bara att göra sig iordning och sen dra iväg ut på roadtripp. Inte så långt idag iofs... Men kul ska vi ha :)

    Reningsverk och stan

    Oj vad listor det har blivit på sista tiden. Men det är ju så kul ju :) Älskar sånt. Har ni nån kul lista, skicka den till mig :) 

    Idag har jag varit på reningsverket i Västerås. Missade ju när min grupp va där så va tvungen att ta igen det för att få teknikveckan godkänd. Och nu är det gjort. Det var intressant faktiskt. Man fick sig en tankeställare om vatten och vad folk verkligen spolar ner i sin toalett liksom.. Hur tänker folk? Har dom ingen papperskorg? Jag trodde men fick lära sig som liten att det bara är toalettpapper som man spolar ner i toaletten!! Det fick i alla fall jag lära mig. Men alla verkar inte ha fattat det...
    Sen när jag kom hem åkte jag direkt ner på stan och träffade Mimmi, Tessan & Astrid (Tessans mamma). Kul att träffa Astrid, eftersom jag inte gjort det förut. Hon va ju rolig ju :) Fattar hur Tessan blivit som hon blivit :) Vi gick lite på stan och sen gick vi hem till Mimmi & Tessan och fikade lite. Sen åkte jag hem och gjorde mat och nu sitter jag här som vanligt.
    Borde verkligen ta tag i mig själv och plugga lite och sen diska!

    Imorrn är det roadtripp! Och nu ser jag verkligen fram mot det!! Ska bli riktigt kul i helgen. Gröna mannen imorrn då ha ha. Hoppas vi hittar honom bara *asg* Ska bli riktigt kul nu när allt är bra igen!!!

    Ny lista :)

    1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 56, rad 16 - vad står där?
    "Den första tiden i skolan måste barnet få stöd utifrån kun-..."

    2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
    Väggen

    3. Vad var det senaste du såg på tv?
    Va ett tag sen jag såg på Tv, kan det ha vart Smekmånaden i tisdags?

    4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
    17.30. Hon va 17.39 så jag va ju inte så fel...

    5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
    "London 77" med Noice.

    6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
    Cyklade hem från stan tidigare idag.

    7. Vad hittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
    Pratade med Lillvor i telefon

    8. Vad har du på dig?
    Jeans, svart linne och underkläder

    9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
    Japp, d va nåt som Lager va med i tror jag. Minns inte helt...

    10. När skrattade du senast?
    När jag pratade med Lillvor, skrattar ju ganska ofta

    11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
    4 tavlor, en med hjärtan, en md ankor, en med 2 nallebjörnar och ett kort på mig när jag va liten och så en klocka.

    12. Har du sett något konstigt på sistone?
    Det gör jag jämt...

    13. Vad tycker du egentligen om den här utmaningen?
    Sånt här är alltid kul!

    14. Vilken var den senaste filmen du såg?
    Smekmånaden, rolig!

    15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
    Först skulle jag operera mina ögon, sen skulle jag skänka en del till välgörande ändamål och sen åka jorden runt. Betala tillbaka mitt studielån och glömma att CSN någonsin funnits i mitt liv.

    16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till:
    Hmmm... svårt... Hatar tystnad, måste alltid ha musik på. Mer spännande än så blir d inte :P

    17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
    Allt krig! BORT!

    18. Tycker du om att dansa?
    Absolut!!!

    19. George Bush?
    USCH!!!!

    20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke respektive flicka?
    Min flicka ska heta antingen Filippa eller Juni. Jag är mer inne på flicknamn men jag tror min pojke ska heta Leon.

    22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
    Absolut! Skulle inte tveka om jag får chansen.

    23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till Pärleporten?
    Jag kommeri nte komma dit ha ha

    Oekonomiska jag

    Ja ett riktigt blogginlägg tänkte jag försöka mig på. Idag har jag inte gjort så mycket. Har softat på förmiddagen vilket va mysigt ;). Sen åkte jag till maxi och handlade vilket va nödvändigt, det va riktigt tomt i mitt kylskåp innan. Men nu är det fyllt igen :) Sen direkt efter maxi cyklade jag ner på stan och träffade Mimmi & Tessan och gick på Gina Tricot och handlade lite kläder, IGEN. Jag måste sluta handla kläder nu, jag kommer bli ruinerad. Måste försöka lära mig att hålla i pengarna... Lättare sagt än gjort, faktsikt. Men d va dom sista kläderna innan jul i alla fall. Alla som läser det här kan väl påminna mig senare att jag skrivit det va? ;)

    Nu ska jag softa lite till framför datan och sen är det dags för sängen. Imorrn väntar reningsverket, jipiee eller inte...

    Mer listor...

    stänger du av mobilen när du sover? Oftast, ja. Inte om jag har den på laddning
    vem såg dig senast naken? R (men få inga konstiga föreställningar nu för det är INTE den ni tror)
    hur såg du ut på högstadiet? Ungefär som nu fast lite yngre
    hur kommer du se ut om tjugo år? Som mamma antar jag
    hur var du på dagis? Pratig, som jag fortfarande är. Och så va jag med personalen.
    hur är du att ha som arbetskamrat? Bra hoppas jag
    har du celluliter? tigerränder? Dom flesta har väl det mer eller mindre...
    biter du på naglarna? Nepp men på huden bredvid naglarna
    har du något handikapp? Inte nåt synligt i alla fall ha ha
    är du rädd för att få hängbröst? Nej borde jag va det?
    tror du att gud är en man eller en kvinna? Tror inte på gud.
    svär du? Har faktiskt blivit bättre på att inte göra det
    är du trevlig mot jehovas vittnen? Tyvärr ja
    hur homo är du på en skala 1 - 10? 3 kanske
    tror du på utomjordningar? Nja, men konstiga saker har ju hänt förr så...
    om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut? Lax, potatis & gräddfil
    vad finns alltid i ditt skafferi? Mjöl, socker, flingor, tomater & potatis
    vilken mat är den största missen att bjuda dig på? Nånting som jag inte tål. Som typ nåt med jordnötter eller skaldjur.
    har du blivit arresterad? Nepp
    ljuger du? Den som säger att den ALLTID tala 100% sanning ljuger
    har du kysst en polis? Inte vad jag varit medveten om
    är du rädd för securitasvakter? Borde man vara det?
    har du någonting att dölja? Det beror väl på, finns väl saker jag inte vill att mamma ska veta t.ex.
    vad har du på din nyckelknippa? Hemnycklar, sopnycklar, nyckel till cykelförrådet, cykel nyckel och lite annat gojs.
    är du / har du varit gift? Nej och tror inte jag blir d heller
    skulle gå upp klockan tre på natten en arbetsdag för att köra och hämta
    pojkvän/flickvän från krogen fast det går nattbussar?
    Jag har ingen pojkvän, men chansen är nog ganska liten att jag skulle göra det. Då får han va så dyngrak så han inte kan gå själv.
    kan du laga cyklar? Nej, enligt min familj kan jag ju inte ens pumpa en cykel så.
    kan du fixa med bilar? Nej. Min pappa säger att jag har tummen i armbågen.
    brukar du köra om? Japp, trots att jag sa innan jag fick körkort att jag aldrig skulle göra det.
    kan du baka bröd? Har aldrig försökt
    vet du hur man frostar av en frys? Det kan jag nog fixa.
    vilken tvserie skulle du helst leva i? Ingen av de snurriga som går på Tv nu i alla fall...

    Tjejsnack om djur

    • Vad har du för favorit djur? Hund har alltid varit mitt favorit djur, men jag har blivit mer och mer förtjust i katter
    • Vilket djur har du alltid drömt om att få träffa/se i det vilda? Tigrar helt klart. Så häftigt. Och få simma med delfiner är ju en annan dröm.
    • Vad för slags djur skulle du vara om du var ett djur, varför? Jag skulle nog vara en katt tror jag. Gosig, men ändå med egen vilja.
    • Vilket djur är du mest rädd för, varför? Ormar är inte så trevligt och en älg vill man ju inte möta i skogen direkt. Men d handlar nog mest om respekt för stora djur.
    • Har du några djur? Vad/vilka? Nepp, har aldrig haft husdjur eftersom jag är/har varit allergisk. Funderar på att skaffa katt, men nu skriker Emelie vid sig dator igen *haha*

    Jag förstår inte...

    Ditt tankesätt. Om du nu pratat om just den frisyren jag har sen jättelänge så borde jag faktiskt minnas det... Jag ber om ursäkt för det. Jag kan nog inte göra så mycket åt det tyvärr. Det är trist att du känner som att jag har svikit ditt förtroende. Jag hade inte en tanke på att du kunde ta det så, eller att du ens skulle bli sur för jag fattade inte ens att du brydde dig om det. Men nu är allt som det är och jag orkar inte bry mig mer!! Blir allt bra ås blir det nog det, om inte nä då är det heller inte meningen...

    Nu va d klippt!

    image36image37


    Så nu var man klippt då. Blev så sugen på stan. Och det blev verkligen precis så som jag ville ha det! Långt i fram och kort i bak. Va osäker på om det skulle passa men jag tycker det blev fint :)

    Snurrigt värre

    Mälardalenshögskola är en snurrig högskola. Man ska tydligt anmäla sig till tentan, vilket jag inte kan göra. Men kursansvarig sa att det var lugnt ändå *puh*. Sen måste man söka kurser, vilket jag inte tror att nån fattar eftersom man redan har kommit in på programmet. Undra hur många högskolor/universitet som har det så. Hojta till om ni vet att det inte bara är MDH som är så här snurriga. Men jag har i alla fall fått ordning på det nu och sökt det som ska sökas :) Så det känns bra, men jag fattar inte varför allt är så snurrigt.
    Och tentan är tydligen på torsdagen och inte fredagen nästa vecka. Gör mig inget iofs, för jag fattar nada ändå. Blir jag inte underkänd är det min tur som bara infinner sig i absolut nödfall som räddar mig. Vi får helt enkelt se hur det blir med den där tentan... Får reda på torsdag vilka böcker det är... Ännu en sak som är lite snurrigt, men jag förstår tankesättet. Dom vill att vi ska läsa alla böcker och inte bara dom som kommer på tentan. Risken är att det hade blivit så annars om vi hade fått reda på från början vilka som kommer på tentan. Jag tror jag pratar för de flesta i min klass när jag säger det.
    Egentligen skulle jag inte ha nån skola imorrn men eftersom jag missade när resten av klassen var på reningsverket så måste jag dit på torsdag. Men vi löste det bra tyckte jag! Även om Jens blev rädd när jag och Kim sa att vi hade tänkt ha ha!!

    RSS 2.0