Min fantastiska helg

Godmorgon :) Jag är ganska trött men kommer inte kunna somna om känner jag så jag kan lika gärna sitta här.. Ska snart iväg till Vårdcentralen och ta mer prover, fick brev av läkaren i torsdags och han ville kolla lite mer så är väl lika bra att få det gjort känner jag..

Ja till min helg då.. Ja vad ska jag säga.. HELT JÄVLA FANTASTISK!! Även fast jag fick ett mkt trist besked i fredags, jag tänker på dig gumman det hoppas jag verkligen att du vet. Är så jävla ledsen för er skull. Men hon kommer alltid leva i våra hjärtan <3

Ja åter till helgen.. Jag och Carro åkte mot Karlstad vid 15 på fredagen.. Skulle vänta i Katrineholm så då passade vi på att träffa Carros galna kompis Gurkan. Så jävla rolig :) Sen gick färden vidare mot Karlstad.. Där mött Angelina oss och så körde hennes mamma hem oss till henne. Först handlade vi lite till tacosen vi skulle äta på kvällen.. Sen hem till henne och börja med maten. Så kollade vi på Så ska det låta och efter det kollade vi på lite Scotts videor.. Va ju tvungen att ladda upp ;)



Sen gick vi och la oss och skulle försöka sova ha ha.. Det gick väl ganska bra efter ett tag ;) Sen så var det äntligen lördag :) Vi åkte och hämtade bilen ganska tidigt och sen gick vi lite på stan och efter det hem till Angelina igen. Började göra oss iordning och sen var det dags att åka mot Säffle.. Vi åkte liiiiite tidigt kanske ;) Men kul hade vi verkligen.. Men vi stod faktiskt där FÖRST!! ;) Sen kom Angelinas kompis Cissi och hennes mamma och moster så då gick vi in och tog ett bord och satte oss..



Efter en stund så kom dom vi väntat på så länge ut på scen SCOTTS! Så då var det bara att gå fram till scenen och ställa sig. Där stod vi mestadels när Scotts spelade.. Åhhh dom va så jäkla bra. Filmade en del med Carros videokamera och tog väl en del kort.. Dom körde alla låtarna från "På vårt sätt". Jobbigast var väl ändå han killen som sjöng "Hallå du gamle indian" mellan varje jävla låt ha ha.. Fan va dom på scenen garvade då ;) I första pausen kom Lillen fram och sa hej och kramades lite ;) Ja riktigt kul va spelningen i alla fall :)
Efter spelningen skulle dom signera skivor och sånt i foajén. Men först var det bara Roberto som kom ut där.. Men vi tog lite kort med honom och sådär.. Carro blev av med en penna oxå ;) Sen kom resten oxå.. Även om vi fick vinka lite efter Lillen ;) Så vi tog lite kort med alla och sådär.. Pratade lite om andra chansen med Lillen och Roberto.. Lovade att ringa och rösta ;) Sen åkte vi hem till Angelina!!



















En helt underbar helg i alla fall :)

Tack alla som gjorde helgen helt underbar :)

Kommentarer
Postat av: Kimmen!

hahah.. detdär kommer du leva på lääänge :P

2009-03-02 @ 08:41:19
URL: http://atjo.blogg.se/
Postat av: Carro

underbart :D

2009-03-02 @ 16:41:26
URL: http://scottsfanzone.blogg.se/
Postat av: Lizen

Du har blivit utmanad....kolla min blogg http://www.nogg.se/lizen ;-)

2009-03-02 @ 17:37:39
URL: http://www.nogg.se/lizen
Postat av: Lizen

Du har blivit utmanad (2st)....kolla min blogg http://www.nogg.se/lizen ;-)



2009-03-02 @ 18:24:38
URL: http://www.nogg.se/lizen
Postat av: Angelica

Skönt du haft en trevlig helg!



Ja, man behöver se hur mycket man gått ner. :)

2009-03-02 @ 19:54:46
URL: http://tjockisresan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0